Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Najlepsza 11 sezonu 2006/2007
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Kadra
jogabonito8
Robie prezentacje na informatyke, temat: Liverpool wink.gif. Pomozcie wybrac mi najlepsza 11 sezonu 2006/2007 smile.gif. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.
maniek93
Chodzi o najlepszÄ… jedenastkÄ™ LFC tak?

Reina - Finnan Carragher Agger F.Aurelio - Gerrard Mascherano XabiAlonso Riise - Kuyt Crouch

Reina- w tym sezonie jest niezastÄ…piony i niezniszczalny
Finnan- najlepszy prawy obrońca Premiership, wielkie płuca
Carragher- wierny klubowi z Anfield, organizuje całą gre obronna MR. LIVERPOOL
F.Aurelio- brazylijczyk dobrze wprowaził się do drużyny, kilka bdb występów
Gerrard- kapitan, dowódca, najbardziej wartościowy gracz zespołu, prawdziwy przywódzca
Mascherano- doszedł w połowie sezonu ale już zaliczył kilka świetnych występów, śodek pola należy do niego
Xabi Alonso- organiuzje gre srodka pola dobry w destrukcji
Riise- lewa strona jest jego, zank firmowy: petrada z lewej nogi
Kuyt- najlepszy transfer Rafy, najlepszy strzelec zespołu
Crouch- 6 goli w CL mówi samo za siebie, mimo wzrostu ma bdb drybling
jogabonito8
Moja jedynastka tez miala tak wygladac, ale postanowilam, ze w prezentacji bedzie caly sklad, dzieki, pozdrawiam.
Ma³y_95GERRERD8
Reina
Arbeloa Carragher Agger Riise

Pennant Gerrard X.Alonso Zenden

Kuyt Crouch

To według mnie najlepszy skład LFc w tym sezonie
sabre69
Ja bym dal:
------------------Reina
------Finnan-Carra-Agger-Riise
Pennant-Gerrard-Sissoko-Zenden
---------------Kuyt-Crouch
Reina- cóż, Rafa dużego wybory nie dał wink.gif
Finnan, Carra, Agger-wielokrotnie pokazywali klase i że są świetni w tym co robią
Riise- szczerze mówiąc to nikogo na lewą stronę obrony nie znalazłem ale i tak kolo jest świetny wink.gif
Pennant, Sissoko, Zenden- ruchliwi, dużo grają piłką i starają się
Gerrad- aż wsyd go tu nie dać wink.gif
Kuyt, Crouch- dwaj najskuteczniejsi zawodnicy LFC
Penieklfc
Clemence - Riise, Hughes, Hansen, Neal - Keegan, Souness, Gerrard - Dalglish, Rush, Hunt
tongue.gif

A w tym sezonie to:
Reina - Finnan, Carragher, Agger, Riise - Pennant, Gerrard, Alonso, Zenden - Kuyt, Crouch
Matys
QUOTE(Penieklfc @ May 21 2007, 06:12 PM)
Clemence - Riise, Hughes, Hansen, Neal - Keegan, Souness, Gerrard - Dalglish, Rush, Hunt

mozesz powiedziec na jakiej zasadzie ustaliłes tą jedenastke?? naprawde masz ogromną wiedze lub lubisz czytac ps tongue.gif wracaj do zabawek. nie zaimponowales nam.
Penieklfc
no fakt pojechałes mi!!! czytam PS bo zbieraz wszystko co jest związane z The Reds to i gazety też, a nawiązując do twojej wypowiedzi to nie chciałem zaimponowac bo mogłem tych zawodników zastąpic innymi gwiazdami takimi jak: Bruce Grobbelaar, Steve McManaman, Michael Owen, Gary McAllister, John Toshack, Jimmy Case, Peter Beardsley no i jeszcze kilku innych. Napisałem ich tylko z tego powodu że na innym forum mam ich wypisanych w podpisie i jak pisałem ten post to miałem otwarte oba fora i tak z nudów skopiowałem blink.gif
Animus
Moja jedenastka sezonu wyglÄ…da nastepujÄ…co:

Bramka- Pepe Reina chyba nie muszę tlumaczyć, mimo słabszego początku bardzo dobry i równy sezon.

Obrona: Finnan, Caragher, Agger, Risse stalowa defensywa, praktycznie nie popełniająca błędów.

Pomoc: Pennant, Mascherano, Gerrard, Garcia/Alonso eh tu nam wyraznie brakuje skrzydłowych a w szczególnosci dobrego gracza na lewą flankę.

Atak: Crouch i Kuyt dwójka naszych najlepszych napastników i po odejsciu Fowlera jedynych ponieważ moim zdaniem Bellamy to za słaby gracz na taka druzyne jaka jest Liverpool.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.