obejrzałem i fajne rzeczy się dowiedziałem.
Generalnie pan Feddek albo się nie przygotował zupełnie do rozmowy, albo jest skończonym kretynem, bo wedle niego LFC w finale strzeliło te 3 gole najpierw w 16, potem w 14 minut... potem jeszcze pare bredni rzucił, tylko mi uciekły, ale jak sobie przypomnę, to napiszę

Dudek za¶ fajnie gadał, pamiętam jak był rugany na tym forum za słab± grę i próbę wybijania piłki nie t± ręk± co trzeba, a wła¶nie w tym programie wy¶miewał "experctwo" dyletantów...
Wspomniał też o reżimie taktycznym Beniteza /co też na forum zostało zauważone, tym razem trafnie.../, o tym, że NIE ZOSTAŁ WYRZUCONY z LFC a sam chciał odej¶ć... (i to po finale już), więc wszelkie teoryjki o rzekomym zniszczeniu Dudka można wsadzić sobie w 4 litery... (Benitez nie pozwolił odej¶ć Polakowi, bo jak sam Dudek powiedział "potrzebował go, a miał 2 lata ważny kontrakt").
Jestem ciekaw co napisał w biografii, ale warto zapewne j± przeczytać, bo generalnie z nich można się dowiedzieć wielu ciekawostek.
Cały ten program utwierdził mnie w jednym. Guzik wiemy jak wygl±da klub od podszewki i nigdy się nie dowiemy, więc wypadałoby się czasem zastanowić nad wyrokami jakie się wydaje, bo często s± bardzo dalekie od prawdy...