Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2005 again!
LFC FAN SITE > Rozgrywki > Europejskie Puchary
mia
No to mamy powtórkę z rozrywki! Fakt Milan grał świetnie, ale świetnie grał też 2 lata temu:D Krowi klub wraca na OT, a my jedziemy do ATEN:D:D

RAFA BIG BUDDA BENITEZ:D:D:D
MaLiN
Musze powiedzieć, że chciałem ManU w finale, bo cóż by to była za przyjemność wygrać z nimi w tak prestiżowych rozgrywkach.. ale z drugiej strony patrząc, jak dostaja dzisiaj w d*pe byłem tak zadowolony, że nawet przestał mnie obchodzić wtopiony kupon w toto-mixie biggrin.gif ... Milan zagrał fenomenalnie, ale Rafa już pewnie dzisiaj zacznie planowanie jak wszystko poustawiać w finale.. ma 3 tygodnie wiec luzik !!
Milan na pewno bedzie zmotywowany, ale wierzÄ™, ĹĽe damy rade po raz kolejny .. oj beda emocje, beda..
Kuba_Liverpool
A więc tak! jestem pod wrazeniem gry milanu... jeszcze będą z nimi problemy blink.gif Ale wierzę w THE REDS! ciekawe czy zagra Kewell... dry.gif
Len3u
Ja tez sie cieszę i mam nadzieje na 6 pucharek biggrin.gif tylko teraz kto inny w roli głównej smile.gif) może Reina wink.gif
mia
Będzie się działo:D Na szczęscie mamy znakomitego taktyka. Doskonale wie jak obejść Milan...w dwóch słowach....POWODZENIA RAFA:)

...Heart as big as LIVERPOOL:*
chudzini
trochÄ™ ciekawostek...

-2 lata temu doszło do identycznych meczów...
Liverpool wygrał z Chelsea 1-0
Milan z Manchesterem w sumie 2-0
w finale wiadomo jaki był wynik.

-W 2005 roku Liverpool wygrał 5 Puchar Europy
czyżby w 2007 Milan miał zgarnąć 7 puchar? Przy okazji - będzie to 7 finał The Reds

-i jeszcze jedno... 25.05.05=25+5+5=35, 23.05.07=23+5+7=35

ciekawie wyglądają te zbierzności liczbowe... pamiętam artykuł sprzed 2 lat w którym było podanych od groma powodów dla których Liverpool wygra LM... i sie sprawdziło... ciekawe jak teraz będzie...
Milan nie ma Shevchenki i Crespo, natomiast zbudowali świetną drużynę z innych piłkarzy... Seedorf i Gattuso są w świetnej formie...

Liverpool wydaje się być silniejszą drużyną niż 2 lata temu, choć Steven Gerrard jest w słabszej formie...

Ciekawie się zapowiada finał
Szmajchel
No Milan pokazał to co umie najlepiej. Obawiam się Seedorfa i Kaki, którzy są w najlepszej formie. Kto wie czy nie w życiowej...

Mia czy jak ci tam.. zmien sygnaturke na mniejsza albo uprzejmy ,serdeczny, MODerator Ci cos zmniejszy tongue.gif
Pawe3
Zapowiada się walka na całego,Milan dzisiaj pokazał klase,to był ich najlepszy mecz w tym sezonie i mam nadzieję,że ostatni w takim wykonaniu biggrin.gif Już nie mogę się doczekać finału w Atenach,oj będzie się działo
mia
Sorrki rzeczywiście troszke za duża;p Ale jaka ma być sygnaturka zdobycia pucharu? biggrin.gif Powinna być 10 * większa!

YNWA:*
Daniel Jackson
QUOTE(chudzini @ May 2 2007, 11:36 PM)
będzie to 7 finał The Reds

To może być 7 finałów i 6 pucharów. Bardzo dobry rezultat!

27+5+7=35

23, a nie 27, żeby ktoś czasem nie pomyślał, że Chudzini nie umie liczyć - po prostu pomyłka wink.gif

Liverpool wydaje się być silniejszą drużyną niż 2 lata temu, choć Steven Gerrard jest w słabszej formie...
Ciekawie się zapowiada finał
[right][snapback]44893[/snapback][/right]

SG może mieć słabszą formę, ale jeśli jego duch walki się udzieli... przy dobrej grze całego zespołu... wygrana jest nasza.

---

Swoją drogą Real również wygrywał LM co dwa lata: 1998, 2000, 2002. I chyba między tymi latami nie grali w innych finałach. Może nas czeka to samo? W 2002 Casillas, który zmienił Cesara (chyba tak się pisało jego nazwisko) odegrał kluczową rolę w zwycięstwie. Bronił w niesamowitych sytuacjach i od tamtej pory stał się pierwszym bramkarzem Realu. U nas też bramkarze w finałach się "nieźle" spisują wink.gif
KaaSiia
coś zauważyłam, po dodaniu WSZYSTKICH liczb z daty sprzed 2 lat wynika:

2+5+5+2+5 = 19

w tym roku:

2+3+5+2+7 = 19

moĹĽe to coĹ› znaczy ?biggrin.gif

nie bierzy pod uwagę że z 19 grał Morientes laugh.gif

bez odrabiania strat z 3:0 mogłaby w tym roku sie obejść, bo najprawdopodbnie umrę w trakcie meczu ..

YNWA!
Szmajchel
QUOTE(Daniel Jackson @ May 7 2007, 12:40 PM)
Jako, że mamy dobre wspomnienia sprzed dwóch lat... oto kilka trailerów finału w Atenach:

Zapowiedź finału w Atenach. Taka prosta. Po prostu.

[right][snapback]45294[/snapback][/right]

Szkoda ze tylko na poczatku byla muza What I've Done - LP biggrin.gif ciekawe ciekawe...
maniek93
A jak ktos chce to TUTAJ jest powtorka karniakĂłw z meczu z ruskami
ex2p
Nieladnie Alex, oj, nieladnie:

QUOTE(bbc)
Ferguson backs Milan to beat Reds

Sir nie chce zebysmy wygrali w Atenach, bo zazdrosci nam liczby zdobytych pucharow... Mysli ze zdobedzie ich wiecej? laugh.gif laugh.gif

Caly artykul jest
tutaj
yoda
...nie w sumie żebym stare ¶mieci odkurzał..ale..
. goladałem sobie finał z stambułu wczoraj ( lubie sobie popatrzeć na ten mecz od czasu do czasu )
.nigdy się nad tym nie zastanawiałem- ale wczoraj zrobiłem to pierwszy raz...smile.gif
kto był wyznaczony do pi±tego karnego..smile.gif
didi-dżib-dżon arne- vlad
..
według przepisów strzelaj±cy nie mog± stać razem z zespołem...a przed strzałem shevy kiedy kamera na zespół najechała stał tam i steven i milan i szabi...smile.gif
..
bedzie pytanie na następny zlot i kłiz. smile.gif
Rubin
OdpowiedĽ jest prosta, nikt nie był wyznaczony ponieważ wszyscy wiedzieli, że do zwycięstwa wystarcz± nam tylko cztery rzuty karne. I quizu nie będzie. wink.gif Albo (co jest bardziej prawdopodobne) piłkarz, który miał strzelać zaraz po Shevchence podejrzewał, że Dudek obroni b±dĽ Andriy nie trafi i doł±czył do reszty. Swoj± drog± to też się nigdy nad tym nie zastanawiałem. Tak czy inaczej jest to pierwszy dowód na to, że mecz został sprzedany. laugh.gif

..a sprzedał nam go Schevcenko strzelaj±c bardzo nierozs±dnie w sam ¶rodek bramki. Ależ wtedy była radocha, niewyobrażalna. Mam nadzieję, że jeszcze kiedy¶ będę tak s±czył łzy z oczu ze szczę¶cia po zwycięstwie Liverpoolu. (:
Szarlatan
Ty cos krecisz...
Pamietam wywiady ze Stiwim, gdzie mowil, ze byl strasznie wdzieczny Dudkowi za to, ze nie musial podchodzic do jednenastki.

Poza tym wydawalo mi sie, ze 10 ich tam stalo w srodkowycm kolku. Ale sprawdze w weekend.
wojo
Hmm ciekawe że ja tez pamiętam ta sytuację jak Szpakowski bodajże mówił że Gerrard był wyznaczony do pi±tego karnego. Tak czy inaczej cos kojarzy mi się Steven.
yoda
...szpakowi to ja ufam jak iluzjoni¶cie w cyrku. smile.gif
rubin-> musiała być wyznaczona 5 bo takie s± przepisy...i nie istotne, że po strzale shevy konkurs 11-stek się skończył...kto¶ do niego musiał być wyznaczony- a steven tak jak powiedziałem stał w kole z pozostałymi.. smile.gif
Majkel
W biografi, i wywiadach mówił że to on był tym pi±tym. A czy nie tym czasem przepisy musz± być na jedynascie wykonawców? Dlatego razem stali?
Szarlatan
Wiem, kogo brakuje. Ale to napewno nie jest zawodnik, który miał strzelac pi±tego karnego.

Edit: Stało ich w ¶rodku faktycznie dziesięciu, bo był jeszcze Baros, którego zmienił wcze¶niej Cisse.
yoda
Telewizja Polsat przygotowała fanom liverpool fc ciekaw± niespodziankę.- otoz postanowili odgrzać chyba najbardziej fantastyczny i damatyczny finał CL i pokazać go ponownie wraz z cał± do niego drog± mecz po meczu z komentarzem. Program poprowadził Marcin Feddek którego go¶ciem był przebywaj±cy akurat w warszawie w roli komentatora mistrzostw ¶wiata Jerzy Dudek.
materiał zawiera dużo nieznanych faktów z ....szatni . smile.gif
premiera niebawem smile.gif
karas
No czekamy czekamy na jakie¶ info o premierze...
yoda
premiera programu "Liverpool - droga do stambułu" dzisiaj o 17.10 na polsacie sport.
piter2647
Dzieki Yoda rolleyes.gif Obejrze na 100%
VES_111
Może kto¶ to potem w jaki¶ sposób udostępnić? Bo ja nie mam polsatu sport a chciałbym obejrzeć ; (
Rubin
Cholera, ja też nie mam. Jaka szkoda, z przyjemno¶ci± bym obejrzał. :(
smyku
obejrzałem i fajne rzeczy się dowiedziałem.

Generalnie pan Feddek albo się nie przygotował zupełnie do rozmowy, albo jest skończonym kretynem, bo wedle niego LFC w finale strzeliło te 3 gole najpierw w 16, potem w 14 minut... potem jeszcze pare bredni rzucił, tylko mi uciekły, ale jak sobie przypomnę, to napiszę smile.gif

Dudek za¶ fajnie gadał, pamiętam jak był rugany na tym forum za słab± grę i próbę wybijania piłki nie t± ręk± co trzeba, a wła¶nie w tym programie wy¶miewał "experctwo" dyletantów...

Wspomniał też o reżimie taktycznym Beniteza /co też na forum zostało zauważone, tym razem trafnie.../, o tym, że NIE ZOSTAŁ WYRZUCONY z LFC a sam chciał odej¶ć... (i to po finale już), więc wszelkie teoryjki o rzekomym zniszczeniu Dudka można wsadzić sobie w 4 litery... (Benitez nie pozwolił odej¶ć Polakowi, bo jak sam Dudek powiedział "potrzebował go, a miał 2 lata ważny kontrakt").

Jestem ciekaw co napisał w biografii, ale warto zapewne j± przeczytać, bo generalnie z nich można się dowiedzieć wielu ciekawostek.

Cały ten program utwierdził mnie w jednym. Guzik wiemy jak wygl±da klub od podszewki i nigdy się nie dowiemy, więc wypadałoby się czasem zastanowić nad wyrokami jakie się wydaje, bo często s± bardzo dalekie od prawdy...
deathman[]
Kiedy będzie powtórka.... ja niestety ostatnio dorywczo pracowałem w wodoci±gach u te¶ciowej, ale kanalizacje już ma więc etat się skończył smile.gif
JulJan
CYTAT(smyku @ 08-07-2010 - 19:35) *
obejrzałem i fajne rzeczy się dowiedziałem.

Generalnie pan Feddek albo się nie przygotował zupełnie do rozmowy, albo jest skończonym kretynem, bo wedle niego LFC w finale strzeliło te 3 gole najpierw w 16, potem w 14 minut... potem jeszcze pare bredni rzucił, tylko mi uciekły, ale jak sobie przypomnę, to napiszę smile.gif

Dudek za¶ fajnie gadał, pamiętam jak był rugany na tym forum za słab± grę i próbę wybijania piłki nie t± ręk± co trzeba, a wła¶nie w tym programie wy¶miewał "experctwo" dyletantów...

Wspomniał też o reżimie taktycznym Beniteza /co też na forum zostało zauważone, tym razem trafnie.../, o tym, że NIE ZOSTAŁ WYRZUCONY z LFC a sam chciał odej¶ć... (i to po finale już), więc wszelkie teoryjki o rzekomym zniszczeniu Dudka można wsadzić sobie w 4 litery... (Benitez nie pozwolił odej¶ć Polakowi, bo jak sam Dudek powiedział "potrzebował go, a miał 2 lata ważny kontrakt").

Jestem ciekaw co napisał w biografii, ale warto zapewne j± przeczytać, bo generalnie z nich można się dowiedzieć wielu ciekawostek.

Cały ten program utwierdził mnie w jednym. Guzik wiemy jak wygl±da klub od podszewki i nigdy się nie dowiemy, więc wypadałoby się czasem zastanowić nad wyrokami jakie się wydaje, bo często s± bardzo dalekie od prawdy...

Albo poprostu nie każdy wkuwa na blache historie LFC tak jak nasz naczelny.

Ogólnie bardzo ciekawie przedstawione,wiadomo ze takich maniaków ja my to niczym nie zaskoczyło(zapewne kazdy z nas ma t± plyte w domu)ale juz nie wtajemniczonym kibicom dało ładny obraz naszego klubu i przybliżyło jego wyjatkowo¶ć.

JJ

smyku
CYTAT(JulJan @ 08-07-2010 - 21:15) *
Albo poprostu nie każdy wkuwa na blache historie LFC tak jak nasz naczelny.

Ogólnie bardzo ciekawie przedstawione,wiadomo ze takich maniaków ja my to niczym nie zaskoczyło(zapewne kazdy z nas ma t± plyte w domu)ale juz nie wtajemniczonym kibicom dało ładny obraz naszego klubu i przybliżyło jego wyjatkowo¶ć.

JJ

Bez przesady, nie każę mu wymieniać z pamięci złotej jedenastki z 1977, 1978, 1981 czy 1984 roku... ale on tych baboli miał więcej, znacznie więcej, a nie ogl±dałem całego programu przecież... Pewnych rzeczy mógłby się nauczyć.
redmann1
CYTAT(Smyku)
Guzik wiemy jak wygl±da klub od podszewki i nigdy się nie dowiemy, więc wypadałoby się czasem zastanowić nad wyrokami jakie się wydaje, bo często s± bardzo dalekie od prawdy...

niniejszym będę ci to przypominał za każdym razem kiedy rzucisz tu jakimi¶ swoimi teoriami z ciężkim przekonaniem o ich poleganiu na prawdzie i jako jedynie słuszne. wink.gif
yoda
CYTAT(redmann1 @ 08-07-2010 - 21:23) *
CYTAT(Smyku)
Guzik wiemy jak wygl±da klub od podszewki i nigdy się nie dowiemy, więc wypadałoby się czasem zastanowić nad wyrokami jakie się wydaje, bo często s± bardzo dalekie od prawdy...

niniejszym będę ci to przypominał za każdym razem kiedy rzucisz tu jakimi¶ swoimi teoriami z ciężkim przekonaniem o ich poleganiu na prawdzie i jako jedynie słuszne. wink.gif

no co ty... smyq wie wszystko co się w klubie dzieje.. i z podszewki i od podszewki... wink.gif

co do dyletanctwa to powiem ci że PISALI TAK WŁA¦NIE TACY JAK TY , tacy którzy nigdy piłki nie kopnęli.. ja jeden z dyletantów ZAWSZE powtarzałem, że bramkarz ma zawsze bliżej do piłki ręk± zza ucha..

swoj± drog±, to rozmawiałem z Marcinem o tym programie.. taki miał być przekaz... a czepianie się paru minut to tak jak czepiano się mnie na s±siednim forum o zrobienie z lucasa kapitana młodzieżówki... argentyny.. wink.gif ale takie rzeczy się zdrzaj±...szczególnie jak idzie live... wink.gif

zamiast narzekać.. powinnismy się cieszyc, że NASZ KLUB ma na tym kanale swoje lobby... ale cóż NACZELNY zawsze swoje dopowie..tongue.gif

smyku..czekam na info zza kulis w sprawie transferów... bo to czekanie mnie wkurza, a ty WIESZ PRZECIEŻ NAJLEPIEJ.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.