Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Kewell - co z nim???
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Byli zawodnicy
Stron: 1, 2
MaLiN
Jaki艣 miesi膮c tem by艂o g艂o艣no, ze Harry ma wracac do trenig贸w, 偶e ma zagrac mecz w rezerwach... i jak narazie cisza !! Ca艂y czas jego data powrotu na boisko by艂a odk艂adana, a teraz nie s艂ysza艂em kompletnie nic i Kewellu.. a szczerze przyda艂bym nam sie teraz cholernie bo kazdy wie jakie mamy problemy na lewej stronie.. Aurelio kontuzja, Zanden i Gonzalez graja piach.. jedynie na lewej na jakim艣 poziomie moze grac Riise.. Kewell w formie i zdrowy by艂by teraz niezb臋dny !! ktos wie co sie z nim dzieje?? s膮 szanse, 偶e powr贸ci w tym sezonie chociaz na pare meczy??
Australian Magic
W tym sezonie na pewno wr贸ci, ale kiedy ? Mo偶e na rewan偶 z Czel$i ? Kto wie, ale raczej jeszcze zagra, i mam nadziej臋, 偶e ju偶 nied艂ugo
kuba
nie wiem ile on u nas ju偶 jest ale chyba ze cztery sezony.. strasznie sie jara艂em tym transferem bo go艣膰 by艂 swietny a suma dana za niego by艂a 艣mieszna w stosunku do jego talentu.. na cztery sezony dobry mia艂 mo偶e jeden ten pierwszy ale te偶 nie na takim poziomie do jakiego nas przyzwyczai艂 grajac w Leeds!! tygodni贸wke ma horrendaln膮 nie gra za to prawie nic z powodu ci膮g艂ych kontuzji!! czas z tym sko艅czy膰 i albo go sprzeda膰 albo czeka膰 az kontrakt sam wyga艣nie bo nie wierze mimo ca艂ej mojej do niego sympatii 偶e z Harrego jeszcze cokolwiek w LFC bedzie..
ex2p
QUOTE(kuba @ Apr 18 2007, 05:07 PM)
na cztery sezony dobry mia艂 mo偶e jeden ten pierwszy ale te偶 nie na takim poziomie do jakiego nas przyzwyczai艂 grajac w Leeds!!  tygodni贸wke ma horrendaln膮 nie gra za to prawie nic z powodu ci膮g艂ych kontuzji!!

Harry zaczal dolowac z forma kiedy byl jeszcze w Leeds, a ostatni sezon w tym klubie wlasciwie przespacerowal, doszlo do tego ze kibice LUFC pytali za co on wlasciwie bierze kase.... Do dzis smieja sie z niego (choc chyba jest to smiech przez lzy), ze tak niewiele wniosl do zespolu, a "trofea" zdobyl, wskazujac jego krociutkie wystepy w Stambule i ostatnim finale FA Cup.
Master_LFC
QUOTE(Australian Magic @ Apr 18 2007, 06:01 PM)
W tym sezonie na pewno wr贸ci, ale kiedy ? Mo偶e na rewan偶 z Czel$i ? Kto wie, ale raczej jeszcze zagra, i mam nadziej臋, 偶e ju偶 nied艂ugo
[right][snapback]43896[/snapback][/right]

Magic, ale on ju偶 mia艂 wraca膰 od Barcelony i jako艣 nic z tego. Zgadzam si臋 z tym co powiedzia艂 Kuba, sprzedajmy go, lub poczekajmy jeszcze z sezon do wyga艣ni臋cia kontraktu. Harrego bardzo lubi臋 te偶, ale ch艂opak ma pecha do kontuzji niestety, a akurat najwi臋ksza plaga przypad艂a na jego okres w Liverpoolu. Wi臋c Harry wracaj szybko do zdrowia i poka偶 na co Ci臋 sta膰, albo niestety trzeba b臋dzie Ci臋 sprzeda膰, cho膰 szczerze bardzo bym tego nie chcia艂. Harry zdrowia!!!!
kuba
Harry zaczal dolowac z forma kiedy byl jeszcze w Leeds, a ostatni sezon w tym klubie wlasciwie przespacerowal, doszlo do tego ze kibice LUFC pytali za co on wlasciwie bierze kase.... Do dzis smieja sie z niego (choc chyba jest to smiech przez lzy), ze tak niewiele wniosl do zespolu, a "trofea" zdobyl, wskazujac jego krociutkie wystepy w Stambule i ostatnim finale FA Cup.

hmm a to ciekawa informacja bo szczerze to my艣la艂em 偶e ca艂y pobyt w Pawiach gra艂 jak sie patrzy!! to znaczy 偶e go艣膰 od pi臋ciu lat ma status gwiazdy za dwa dobre sezony z samego pocz膮tku kariery!!
ex2p
Ostatni sezon kiedy Leeds gral w Premiership jeszcze w swoim dobrym skladzie tzn zanim zaczela sie wyprzedaz, to byla hustawka formy, zamiast pewnego miejsca w na podium albo nawet mistrzostwa kraju o czym mowilo sie tak samo glosno jak teraz u nas smile.gif - byly kiepskie wyniki i spadek w dol tabeli. W tym czasie najwiecej krytyki zebraly gwiazdy zespolu, m.in. Harry, a takze Viduka ktorego nazywano grubym leniem.
Myslalem ze skoro gra w LUFC nie sluzy Kewellowi to moze u nas sie odrodzi, ale niestety poza nielicznymi przypadkami to sie nie bardzo sprawdzilo...

MaLiN
W zesz艂ym sezonie mia艂 okres bardzo dobrej gry, i mia艂 pewne miejsce na lewej stronie, przysz艂y MS i znowu kontuzja.. ehh ale mimo wszysko da艂bym mu jeszcze szanse !! Koles ma potencja艂
maniek93
Eee tam gadanie... pobiera u nas chyba 92 000 艁 za siedzenie na lawce lub ( czesciej ) w gabinecie u lekarza czy tam fizjoterapeuty... zdaje sie ze jest drugim ( po Gerrardzie ) najlepiej zarabiajacym... a ni gra nic... wink.gif sprzedac go do hiszpanskiej niech tam pogra!
MaLiN
Eee tam gadanie... pobiera u nas chyba 92 000 艁 za siedzenie na lawce lub ( czesciej ) w gabinecie u lekarza czy tam fizjoterapeuty... zdaje sie ze jest drugim ( po Gerrardzie ) najlepiej zarabiajacym... a ni gra nic...  sprzedac go do hiszpanskiej niech tam pogra!

Zanim ktos bedzie chcia艂 go sprzeda膰, to niech lepiej da mu szanse wystepu w czerwonej koszulce, bo moze byc tak, ze sprzedamy Kewella a on w nast臋pnym klubie b臋dzie gwiazd膮.. wiec ja bym poczeka艂 !
Kuba_Liverpool
Ju偶 czasami zapominam 偶e ten zawodnik gra w Liverpoolu... smile.gif
lewik
ostatnie informacje mowily ze Harry ma wrocic na Wigan, ale od jakiegos czasu znowu cisza na ten temat. Chyba nawet jeszcze meczu w rezerwach nie zagral wiec wystep w sobote jest raczej watpliwy. Szkoda ze ta rehabilitacja sie przedluza bo nasza lewa strona kolejny juz sezon jest slaba, a ja z Harrym mimo wszystko wiaze jeszcze nadzieje. Gdyby prezentowal sie chociaz tak jak na M艢.
MaLiN
Kewell powr贸cil na mecz rezerw z Evertonem i rozegra艂 ca艂kiem dobre zawody .. je偶eli awansujemy do fina艂u kosztem CL, to mam nadzieje, ze Kewell zagra w finale, bo zas艂uguje on na to.. nie ukrywam ze jestem wielkim zwoleninikie jego talentu...
Pawe3
Bravo Harry on jeszcze pka偶e na co go sta膰,mam nadziej臋,偶e zd膮偶y przekona膰 do siebie Rafe
LFC_FUN
QUOTE(MaLiN @ Apr 30 2007, 10:29 PM)
Kewell powr贸cil na mecz rezerw z Evertonem i rozegra艂 ca艂kiem dobre zawody .. je偶eli awansujemy do fina艂u kosztem CL, to mam nadzieje, ze Kewell zagra w finale, bo zas艂uguje on na to.. nie ukrywam ze jestem wielkim zwoleninikie jego talentu...
[right][snapback]44671[/snapback][/right]

To, ze go bardzo lubie i licze na jego powrot nie znaczy, ze nalezy mu sie gra w finale. Absolutnie tak nie jest. Koles nie gra caly sezon i wracac ma na final ? Po straconym sezonie ma byc zapamietany jako bohater (w przypadku wygranej), tak dobrze nie ma...
jareko17
QUOTE(LFC_FUN @ May 1 2007, 02:04 PM)
To, ze go bardzo lubie i licze na jego powrot nie znaczy, ze nalezy mu sie gra w finale. Absolutnie tak nie jest. Koles nie gra caly sezon i wracac ma na final ? Po straconym sezonie ma byc zapamietany jako bohater (w przypadku wygranej), tak dobrze nie ma...
[right][snapback]44699[/snapback][/right]

W og贸le nie czaje o co Ci chodzi...czyli co w finale mogliby grac tylko zawodnicy kt贸rym zawdzi臋czamy doj艣cie do fina艂u!?
Harry ju偶 w poprzednim sezonie gra艂 bardzo dobrze, wreszcie mieli艣my skrzyd艂owego z prawdziwego zdarzenia...poprostu jest kontuzjogenny i ma wielkiego pecha (bo je偶eli kto艣 zrywa wi臋zad艂a czy 艂amie nog臋 to naprawd臋 nie jest jego wina).
Je偶eli dojdziemy do fina艂u to ja chce widziec tam Harry'ego! Ja wierz臋 偶e wr贸膰i do wielkiej formy...zawsze wierzy艂em smile.gif
MaLiN

Ze h臋 ?? 偶artujesz ofkorz? bo wiadomo przeciez jaka mamy lew膮 flanke, je偶eli Kewell by by艂 w dobrej formie po kontuzji, to jak najbardziej powinien grac !! w takim wypadku co by艣 wola艂: zagrac w finale bez Kewella i przegrac czy z Kewellem i wygrac dzieki jego udzia艂owi? zdecydowanie to drugie jak na moje oko !!
ex2p
QUOTE(MaLiN @ May 1 2007, 12:32 PM)
co by艣 wola艂: zagrac w finale bez Kewella i przegrac czy z Kewellem i wygrac dzieki jego udzia艂owi? zdecydowanie to drugie jak na moje oko !!

Jasne ze tak! Ale historia finalowych wystepow Kewella z nasza druzyna... lepiej sie nie wspominac... jakos specjalnie sie nie przyczynil do wygranych z milanem i M艂otami.
Malo prawdopodobne zeby wrocil i tak od razu zagral bardzo dobry mecz. unsure.gif
MaLiN
Jasne ze tak! Ale historia finalowych wystepow Kewella z nasza druzyna... lepiej sie nie wspominac... jakos specjalnie sie nie przyczynil do wygranych z milanem i M艂otami.
Malo prawdopodobne zeby wrocil i tak od razu zagral bardzo dobry mecz

Wiesz r贸偶nie bywa, wczoraj zagra艂 pierwszy raz od prawie roku, i rozegra艂 dobre zawody (co prawda tylko rezerwy ale zawsze co艣)... Wtedy sie nie przyczyni艂, moze teraz by艂oby inaczej hehe smile.gif ale nie wybiegajmy w przysz艂o艣膰.. ja chce go widziec w kolejnym sezonie u nas, a teraz niech ma czas na powr贸t do szczytu formy !!
Animus
Harry Come Back! W ostatnim meczu rezerw wszed艂 na boisko w drugiej po艂贸wce. Wygl膮da na to 偶e wszystko wr贸ci艂o do normy, i miejmy nadziej臋 偶e od teraz bedziemy go ogl膮dac zdecydowanie cz臋艣ciej na boiskach Premiership i nie tylko.

Z tego co widzia艂em, to ca艂kiem nie藕le sobie radzi艂. Tak wiem 偶e to mecz rezerw, ale jednak to jest mecz, a on nie gra艂 ponad 9 miesiecy! A jego do艣rodkowania to co艣 czego ju偶 dawno nie widzieli艣cie!

Harry ja w Ciebie wierze, udowodnisz jeszcze wszystkim 偶e nie jeste艣 jednym z najlepszych skrzyd艂owych na 艣wiecie tylko przez kontuzje. A z czasem b臋dziesz uznawany za najlepszego lewo skrzyd艂owego na 艣wiecie!

Czekamy na powr贸t 23 maja, w koncu Harry zawsze wraca艂 na fina艂y i przynosi艂 nam szczescie, oby i tym razem tak by艂o! YNWA!
Mike
ja chcia艂bym zobaczy膰 jak najszybciej Kewella na boisku i takie gole jak z Evertonem na 3:1 czy Spurs 1:0 po dograniu Finanna, esencja dobrej pi艂ki...
smyku
wlasnie brakuje nam lewego skrzydla na final powiem szczerze, bo Zenden mnie jakos nie przekonuje.... :/ chyba ze Riise a Arbeloa na obrone... kurna nie wiem, Kewell by sie przydal, ale po tak dlugiej pauzie to na final wystawianie go to samob贸jstwo.
paulinqa
zenden dobrze gra !
choc co prawda ja tez nie moge sie doczekac powrotu kewella, ale mysle, ze lepiej poczekajmy z tym do rozpoczecia nastepnego sezonu.
nie chcialabym, zeby znow cos mu sie stalo.
co prawda podobno jest w niezlej dyspozycji, ale meczom rezerw daleko poziomem do tego, co trzeba prezentowac na meczach pierwszej druzyny.
Mike
QUOTE(smyku @ May 4 2007, 10:45 AM)
Kewell by sie przydal, ale po tak dlugiej pauzie to na final wystawianie go to samob贸jstwo.

tak, w ostatnim finale nie ugra艂 du偶o, potrzebuje czasu, trudno, ale po takiej przerwie nie mo偶na by膰 100% sprawnym.

jeszcze jedno smyku, tylko nie arbeloa! wink.gif
tak na powa偶nie, to gdyby mia艂 zagra膰 jeden z tych lepszych meczy, czemu nie, a na lewej stronie lepiej wygl膮da.
kimari19
A czy na lewej pomocy nie mo偶e gra膰 Luis Garcia??
Jako艣 benitez ostatnio go do sk艂adu nie wystawia:(
A on naprawde dobrze sobie radzi...Na lewej flance....
Kiepacz
Garcia ma przecie偶 kontuzj臋 m艂otku smile.gif
kimari19
No teraz ju偶 wiem...BO nie wiedzia艂em co znim....I mam nadzieje 偶e szybko powr贸ci na boisko.
MaLiN
wlasnie brakuje nam lewego skrzydla na final powiem szczerze, bo Zenden mnie jakos nie przekonuje.... :/ chyba ze Riise a Arbeloa na obrone... kurna nie wiem, Kewell by sie przydal, ale po tak dlugiej pauzie to na final wystawianie go to samob贸jstwo.

a ja mysle, ze trener zaryzykuje, i pewnie nie wystartuje Kewella od pierwszych minut, ale mysle, ze na zmiane go wpu艣ci.. dobrze by by艂o gdyby teraz w ligowych gra艂 co mecz wiecej minut, bo ostatnio to wszed艂 tylko na 10 .. stopniowo tu mu dac 15 min, tu 20.. i w finale moze bedzie gotowy na zmiene gdzies ko艂o 60 minuty... no chyba ze Zenden zagra mecz 偶ycia tongue.gif
maniek93
Smyku dobrze godosz... Arbeolka na lewa obrone Riise przesuniety do pomocy zreszta w Stambule nie wiem czy pamietacie ale na lewej obronie gral Djimi Traore a Riise na lewej pomocy i co... wygralismy! Teraz to taki sklad marzen:
-------------Reina------------
-Finnan Carra Agger Arbeola-
---Xabi Alonso Maskerano---
-Gerrard--------------Riise-
---------Kuyt Crouch---------

QUOTE(MaLiN @ May 8 2007, 01:24 PM)
no chyba ze Zenden zagra mecz 偶ycia tongue.gif
[right][snapback]45371[/snapback][/right]

Tia... Bolek rozegral swoj mecz zycia z czelsi gdy strzelil karnego wink.gif
Mabr
Harry to m贸j ulubieniec w szeregach 'The Reds' Mam nadziej臋 偶e w ko艅cu powr贸ci do wielkiej formy kt贸r膮 prezentowa艂 w Leeds i b臋dzie pierwszoplanowym graczem w FCL.
Penieklfc
Harry to m贸j ulubieniec w szeregach 'The Reds' Mam nadziej臋 偶e w ko艅cu powr贸ci do wielkiej formy kt贸r膮 prezentowa艂 w Leeds i b臋dzie pierwszoplanowym graczem w FCL.

Kewell to pi艂karz kt贸rego bardzo ceni臋 w Liverpoolu! Chcia艂bym 偶eby zacz膮艂 grywa膰 coraz cz臋sciej w pierwszej jedenastce, ale niezapomnijmy ze powr贸ci艂 niedawno po d艂ugiej kontuzji... Co prawda te偶 licze na to ze zobacze starego dobrego Harry'ego i zacznie strzelac 艂adne bramki tak jak to by艂o kiedy przyszed艂 do Reds... On ma w sobie to co艣, jest wszechstronny bo potrafi gra膰 na prawym, jak i na lewym skrzydle, a i w ataku gra艂 kiedy艣... Harry wr贸c do starej formy...

ps: Marb, skr贸t nazwy Liverpoolu pisze si臋 o ile mi wiadomo LFC, a nie FCL...

Pozdrawiam
MaLiN
By艂y jakies info odno艣nie Kewella czy wr贸cil on juz do treningu ? Bo jakis czas temu by艂a informacja, ze koles ma "lekka" kontuzje.. ku*rwa jak z lekkiej sie zrobi艂a znowu jakas p贸艂roczna, to chyba naprawde mimo sympatii do tego zawodnika bede za sprzedaniem go w zimie !!!
Mlody
Ma kontuzj臋 pachwiny, a wr贸ci膰 ma 31 sierpnia, czyli pewnie do ko艅ca roku nie zagra smile.gif
kuba
niech ktos mi powie kiedy tej lamadze konczy sie wreszcie kontrakt??? mam nadzieje ze po tym sezonie i ze benek nie bedzie az tak glupi i nie zechce go przedluzac! gdyby Kewell po tylu latach notorycznych kontuzji dla dobra klubu zgodzil sie tak jak Redondo w Milanie na wstrzymanie pensji do czasu wyzdrowienia to niech sie u nas kuruje az do usranej smierci ale jak ma byc tak jak teraz to trzeba temu milemu panu grzecznie podziekowac za wspolprace i tyle..
MaLiN
niech ktos mi powie kiedy tej lamadze konczy sie wreszcie kontrakt??? mam nadzieje ze po tym sezonie i ze benek nie bedzie az tak glupi i nie zechce go przedluzac! gdyby Kewell po tylu latach notorycznych kontuzji dla dobra klubu zgodzil sie tak jak Redondo w Milanie na wstrzymanie pensji do czasu wyzdrowienia to niech sie u nas kuruje az do usranej smierci ale jak ma byc tak jak teraz to trzeba temu milemu panu grzecznie podziekowac za wspolprace i tyle..

Co racja, to racja.. szczerze to by艂em pewien, ze po tej rocznej kontuzji Kewell wreszcie zacznie grac.. a tu prosze, pare sparing贸w i znowu wypada... ehh miejmy nadzieje ze wr贸ci tego 31 sierpnia tak jak Mlody pisa艂
Mlody
Wr贸ci膰 to jedno, ale jak nadal b臋dzie stosowa艂 te swoje marne pseudodryblingi i wrzutki co do milimetra wymierzone w plecy obro艅c贸w to ja bym mimo wszystko i tak podzi臋kowa艂 temu panu za gr臋. Dobrze 偶e chocia偶 strzelania jeszcze nie zapomnia艂, bo mo偶e kto艣 zechce za niego jaki艣 pinondz da膰.

Ale Kewell nie jest taki g艂upi, pewnie znowu zapu艣ci pedalskie w艂osy ala Luisa Garcia, za艂o偶y opask臋 i po raz drugi podbije serce Beniteza, zapewniaj膮c sobie tym samym ciep艂膮 posadk臋 na Anfield Road, a my si臋 porzygamy.
maniek93
QUOTE(kuba @ Aug 22 2007, 03:05 PM)
niech ktos mi powie kiedy tej lamadze konczy sie wreszcie kontrakt???聽 mam nadzieje ze po tym sezonie i ze benek nie bedzie az tak glupi i nie zechce go przedluzac!
[right][snapback]50649[/snapback][/right]

Ale kubo niech go lepiej sprzedadz膮 zim膮 wtedy jeszcze wp艂ynie co艣 na konto bo co艣 chyba dadz膮 za najlepszego gracza kontynentu, oczywi艣cie Australii i Oceanii mam tylko nadzieje ze to nie bedzie jakies 300tys choc patrzac na ostatnie sezony u nas.. ale cholera nie wiadomo czy go juz skre艣la膰 czy nie, czas pokaze jak bedzie gral
Penieklfc
Ale Kewell nie jest taki g艂upi, pewnie znowu zapu艣ci pedalskie w艂osy ala Luisa Garcia, za艂o偶y opask臋 i po raz drugi podbije serce Beniteza, zapewniaj膮c sobie tym samym ciep艂膮 posadk臋 na Anfield Road, a my si臋 porzygamy.

Kto si臋 porzyga ten si臋 porzyga! mad.gif Dlaczego podchodzicie do niego z tak膮 agrasj膮?! To nie jego wina ze jest podatny na kontuzje! On ju偶 tak bedzie mia艂! Jak go jaki艣 ch艂op uwali艂 to juz tak bedzie mia艂! Tak samo by艂o z Cisse! Raz mu z艂amali noge i teraz ma cz臋sto z艂amania! Nich poprostu przejdzie do ligi francuskiej, hiszpanskiej lub innej jakiej艣 "艂agodnej"! Jego talent wg mnie nie moze sie marnowa膰 bo to jest 艣wietny zawodnik!
LFC_FUN
QUOTE(Penieklfc @ Aug 22 2007, 08:19 PM)
Kto si臋 porzyga ten si臋 porzyga!  mad.gif  Dlaczego podchodzicie do niego z tak膮 agrasj膮?! To nie jego wina ze jest podatny na kontuzje! On ju偶 tak bedzie mia艂! Jak go jaki艣 ch艂op uwali艂 to juz tak bedzie mia艂! Tak samo by艂o z Cisse! Raz mu z艂amali noge i teraz ma cz臋sto z艂amania! Nich poprostu przejdzie do ligi francuskiej, hiszpanskiej lub innej jakiej艣 "艂agodnej"! Jego talent wg mnie nie moze sie marnowa膰 bo to jest 艣wietny zawodnik!
[right][snapback]50711[/snapback][/right]

Jakbys nie zauwazyl, to Malin, ja, kuba, Mlody i wielu innych z tego forum bardzo liczy na powrot Kewella, tego Kewella z Leeds. Tylko, ze jak on wraca po tak dlugiej kontuzji i ma 'lekki uraz', ktory wyklucza go juz z czwartego (poprawcie mnie jesli sie myle) spotkanie z rzedu, a ma wrocic dopiero za ponad tydzien, to ch*j moze strzelic.

Jak dla mnie jeszcze pare pomniejszych kontuzji, ew. jedna wieksza i panie Harry- do Londynu, tak jak chciala zona...
chudzini
QUOTE(Penieklfc @ Aug 22 2007, 10:19 PM)
Tak samo by艂o z Cisse! Raz mu z艂amali noge i teraz ma cz臋sto z艂amania!
2 razy to cz臋sto? laugh.gif

Ciekawe... 7 i 9 lat temu mia艂em dwukrotnie z艂aman膮 lew膮 r臋k臋... faktycznie te偶 cz臋sto mi si臋 to zdarza艂o... popad艂em w rutyn臋 rolleyes.gif A moze sie wyleczy艂em z tej "choroby" mellow.gif huh.gif
Penieklfc
Jakbys nie zauwazyl, to Malin, ja, kuba, Mlody i wielu innych z tego forum bardzo liczy na powrot Kewella, tego Kewella z Leeds. Tylko, ze jak on wraca po tak dlugiej kontuzji i ma 'lekki uraz', ktory wyklucza go juz z czwartego (poprawcie mnie jesli sie myle) spotkanie z rzedu, a ma wrocic dopiero za ponad tydzien, to ch*j moze strzelic.

Jak dla mnie jeszcze pare pomniejszych kontuzji, ew. jedna wieksza i panie Harry- do Londynu, tak jak chciala zona...

No zauwa偶y艂em ze chcecie powrotu tylko mnie zdenerwowa艂o wasze pesymistyczne podejscie i to jak na niego nawalacie! Ale w moim poscie odnios艂em si臋 g艂贸wnie do wypowiedzi "M艂odego" o tym ze si臋 "porzygamy"!

2 razy to cz臋sto?

To poka偶 mi zawodowych pi艂karzy kt贸rzy z艂amali sobie nige wi臋cej niz 2x! Lub poka偶 mi 5 innych kt贸rzy z艂amali sobie 2x! To wed艂ug ciebie nie jest du偶o?! Zobaczysz ze jak go znowu kopnie w t膮 noge to bedzie mai艂 uraz! Jak nie z艂amanie to p臋kni臋cie!
Mlody
Z Cisse przyk艂ad po prostu beznadziejny, bo on mia艂 z艂amane DWIE R脫呕NE nogi. A Kewell co tylko wr贸ci na boisko, to od razu po kilku meczach wraca do szpitala z czym艣 nowym, albo i nawet tym samym. Sam ju偶 nie wiem, ale pewnie zabrak艂o mu ju偶 kontuzjowanych cz臋艣ci cia艂a i karuzela jedzie od nowa. Druga sprawa, 偶e przez te kilka mecz贸w i tak prezentuje si臋 co najwy偶ej poprawnie. To nie jest ten Kewell, kt贸ry czarowa艂 w Leeds.

A przyk艂ad? No prosz臋 bardzo cho膰by ten Cisse. Mia艂 jedno bardzo powa偶ne z艂amanie. Wr贸ci艂, gra艂. Mia艂 drugie, wr贸ci艂, gra. A Kewell nic nie ma z艂amane. On ma 150 innych "drobnych" uraz贸w, przez kt贸re znowu nie by艂o go nie wiem nawet czy nie wi臋cej ni偶 p贸艂 sezonu.
Penieklfc
No to mi w艂a艣nie chodzi ca艂y czas o to ze powinien przenie艣膰 si臋 do ligi francuskiej lub jakiejs innej "艂agodnej"! Mo偶e mia艂by tam mniej uraz贸w, a Rafa powinien dac mu ultiamtum jakies typu ze jak z艂apie kontuzje to go sprzeda czy cos tongue.gif Taki zawodnik jak on nie mo偶e si臋 marnowa膰. Te偶 pami臋tam tego starego dobrego Kewella z Leeds. Chce zeby wr贸ci艂 ale z tym to bedzie ci臋偶ko. Ale narazie si臋 tym nie przejmuje bo juz mamy Babela...
MaLiN
Moim zdaniem jezeli obecna kontuzja sie przedluzy, to Kewell poleci w zimie jak nic.. zosta艂 tylko i wy艂膮cznie dlatego, ze wr贸ci艂 pod koniec zesz艂ego sezonu i prezentowa艂 sie niezle, a Rafa tak czy tak szuka艂 kogos na lew膮 strone, a powr贸t australijczyka m贸g艂 mu zdj膮c ten problem z g艂owy.. oczywiscie tylko wtedy, gdy bedzie on sprawny..

I fakt Mlody ma racje, ze to nie ten Kewell co byl w Leeds, co kazdy zapewne widzie, ale mial przeb艂yski kiedy pogra艂 troche d艂u偶ej (sezon 2005/2006 przed M艢.. wr贸ci艂 bodajrze jakos kolo stycznia i prezentowa艂 sie dobrze)

co do Cisse, to bardziej bym powiedzial, ze on mial pecha, niz by艂 podatny na z艂amania..
Penieklfc
Tak pami臋tam jak wr贸ci艂 wtedy po kontuzji i po czasie gra艂 du偶o lepiej... To nie by艂o przypadkiem wtedy co strzeli艂 tak膮 艂adn膮 bramk臋 przeciwko Tottenhamowi?! Bo Man City napewno strzeli艂...

co do Cisse, to bardziej bym powiedzial, ze on mial pecha, niz by艂 podatny na z艂amania..

Moze i przypadek, ale ka偶dy normalny pi艂karz nie 艂amie sobie tak cz臋sto ko艣ci... mo偶e pi艂 zama艂o mleka jak byl ma艂y tongue.gif bo z艂amac nog臋 to troch臋 trudna sprawa...
kuba

nie mia艂 偶adnego pecha.. go艣膰 by艂 zbudowany jak gladiator ale mia艂 pneumatyczne ptasie ko艣ci.. w takich przypadkach jakie sie jemu zdarzy艂y wi臋kszo艣ci pi艂karzy w og贸le nic by sie nie sta艂o.. dobrze 偶e wr贸ci艂 do Francji w dodatku do mojego lubego OM ale p贸ki co to cieniuje tam w pierwszych kolejkach podobnie z reszt膮 jak ca艂a dru偶yna..
SwietlistyMrok
[B]No prosze,a jednak jest jedna malutka rzecz wspolna moja i Kubusia,mianowicie OM,cenie ten zespo艂 za legende jaka go otacza,wspania艂e sukcesy sprzed lat,no i przedewszystkim kapitalnych,fanatycznych kibic贸w
Penieklfc
Boss Realu Sociedad Chris Coleman rozwa偶a z艂o偶enie Liverpoolowi wartej 2 miliony funt贸w oferty za Harrego Kewella.

Wed艂ug The Mirror Coleman ma za zadanie odtworzy膰 wizerunek spadkowicza z Primera Division, a pozyskanie 28-letniego Kewella ma by膰 pierwszym krokiem w tym kierunku.

Niech nie przesadzaj膮! Conajmniej 4 mln funt贸w... Harry jaki jest taki jest, cz臋ste urazy, ale to swietny gracz i jest wart wi臋kszych pieni臋dzy... A wy co o tym s膮dzicie?... dry.gif cool.gif

Mlody
QUOTE(Penieklfc @ Aug 28 2007, 03:05 PM)
A wy co o tym s膮dzicie?...  dry.gif  cool.gif

Wed艂ug The Mirror

I wszystko jasne.
Penieklfc
I wszystko jasne.

Liczy艂em na bardziej wyczerpuj膮c膮 odp... tongue.gif

To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.