lar311
18-04-2007 - 09:36
Kilka godzin do meczu a temat jeszcze nie zalozony.....nasze forum jakby przysnelo ostatnio.....albo kiedy sezon dobiega konca wiekszosc nas jest juz znuzona footballem.....WTF????
Chyba wszyscy sie jaraja tym co sie dzis wydarzy w Cardiff......a mianowicie decyzja w sprawie Euro2012....
Wazny mecz na horyzoncie...walka o punkty po tym jak Gunnersi przeskoczyli nas o jedno miejsce, wiec szykuje sie ekscytujacy pojedynek z Boro ktore jest w fatalnej formie ale na przestrzeniu kilku ostatnich lat mielismy z nimi problemy....
Druzyna Southgate'a jest wielka niewiadoma tej ligi....potrafia wygrac z kazdym u siebie ale na wyjezdzie fatalnie sie spisuja....
Moze nasi wreszcie pokaza jakis popisowy mecz......do jasnej cholery.....i rozbudza nasze forum.
Hej....mamy organizacje Euroooooooooooooooooooooooooooooooo! No to sie ciut rozkreci......
Metalman
18-04-2007 - 11:50
Sądzę że będzie 3-0 dla nas.
QUOTE(lar311 @ Apr 18 2007, 09:36 AM)
Moze nasi wreszcie pokaza jakis popisowy mecz......do jasnej cholery.....
Oj, przydaloby sie zeby cos fajnego zagrali i nastrzelali nieco bramek dla pokrzepienia serc, bo koncowka sezonu jest taka nudna, byle dotrwac do konca. Chyba tylko LM ich jeszcze rusza...
maniek93
18-04-2007 - 12:11
Czekam na jakis popis skutecznosci, ofensywnej gry i ogolnej swobody gry, bo podczas meczu z Man City jakos mitego brakowalo...
LFC 4-0 Boro
paulinqa
18-04-2007 - 12:32
mam nadzieje, ze zawalczyny jednak o miejsce na pudle ...
wiem, ze wszyscy oczekiwalismy czegos wiecej, ale lepiej zawalczyc o 3 niz pozostac na 4, dlatego wierze, ze nasi pokaza choc troszke ciekawej gry.
2:0 ... zeby nie bylo zbyt optymistycznie
i hyypia w pierwszym skladzie.
a i prosba .... maniek zmiejsz ta sygnaturke, bo jest koszmarna ...
zajmuje dokladnie cala jedna strone
Master_LFC
18-04-2007 - 13:09
Wielka prośba do naszych pilkarzy, którzy dzisiaj wybiegną na boisko: Panowie, zagrajmy w końcu na miarę naszych możliwości i wygrajmy z Boro, bo MUSIMY skończyć ten sezon na pudle chociażby. No kurczę, z MC słabiutko poszło, teraz się odkujcie! Magia Anfield nam w tym pomoże i będzie wymęczone 1:0. Bramka może nawet i paść samobójcza ;] byleby dla nas
Z wypowiedzi Benka wynika ze bedzie lepiej:
"We need to improve on how we played against Manchester City. We did not create many chances, but playing at home now we will be better
and get the goals we want."
Zwrocmy uwage ze zapowiadaja sie gole
Daniel Jackson
18-04-2007 - 14:04
Nie ma innej możliwości niż wygrana... marzy mi się przepiękna bramka SG. Hmmm... 2:0 dla nas... mecz walki?
No i prawie pewne, ze gole padnÄ…
Master_LFC
18-04-2007 - 14:36
QUOTE(Daniel Jackson @ Apr 18 2007, 03:04 PM)

[right][snapback]43882[/snapback][/right]
heh z MC też miało być prawie pewne, że gole padną, a tymczasem sam wiesz jak to się skończyło. Ja to jestem co do tego meczu uprzedzony trochę, ale jak pisałem wyżej mam nadzieję, że wymęczymy to 1:0 na naszą korzyść. I nawet zapewnienia Benka że
QUOTE(Benek)
and get the goals we want
mnie jakoś nie przekonują, ale mamy nóż na gardle i obym się mylił z tym 1:0, bo chcę pewnej i wysokiej wygranej tak w podświadomości jednak
o w morde.. z tych emocji związaych z wyborem organizatorów, az zapomniałem, że to dzisiaj gramy mecz !! wstyd !!
Mecz nie pownien być tak nudny jak ostatnio, bo nie graliśmy meczy w CL, pozatym gramy u siebie, wiec mysle ze troche polotu i świeżosci bedzie w naszej grze.. Powinniśmy wygrac, chociaz wszytsko zalerzy od piłkarz, mysle ze jak zagramy dobrze to z 3:1 się wyciągnie i to jest mój typ na dzisiaj..
Co do składu: Reina-Finnan,Agger,Carra,Arbolea-Pennant,Mascherano,Gerrard,Riise-Crouch,Kuyt <- taki skład powinien nam dać 3 pkt... jak bedzie sie okaze
black sheep
18-04-2007 - 19:09
2-0 będzie... J'espere... Nie no, ale taką bandą i to na Anfield to chyba damy radę, ale jak będzie powtórka z ManCity to nie wyrobię, więc, GO THE REDS!
e: hyhy no i pięknie

może jeszcze jakąś strzelą
marzy mi się przepiękna bramka SG. Hmmm...
Ta pierwsza była piękna, a druga to już po prostu zapowidź hattricka
QUOTE(Daniel Jackson @ Apr 18 2007, 03:04 PM)
marzy mi się przepiękna bramka SG[right][snapback]43882[/snapback][/right]
no to masz piekna bramke Stevena. Na temat meczu moze sie wypowiem pozniej(czyt. jutro)
Dwa gole Stevena i skok na 3 pozycje, dobrze ze sie chlopaki rozruszali po slabym meczu z MC. ALe znowu jakby sie nie przemeczyli...
Hagios
18-04-2007 - 21:00
Uff... Momo już od kilku meczy co dotknie piłkę to spieprzy... rafa tego nie widzi??? na szczęście został zdjęty i dopiero wtedy zaczęła się gra. Ja już przestałem wierzyć że z Momo coś będzie...
Meczyk dobry, wygrana cieszy, szczególnie 2 gole Gerrarda.. ale Steven zacza grac tak naprawde po zmianie, ustawienia, kiedy zszedł badziej do środka.. Indywidualnie obok Gerrarda wyróżniłbym Pennanta i Mascherano... fatalnie Zenden, ktory właściwie nic nie grał.. Crouch i Kuyt przeciętnie
bakan89
18-04-2007 - 21:11
Może nie było to jakieś porywające widowisko ale widać, że nasi bardzo się starali zdobyć dzisiaj 3pkt i tak też się stało. W obronie praktycznie bezbłędnie poza kiksem Carraghera w ataku na tyle skutecznie, żeby wygrać ten mecz. Jak dla mnie najlepszym piłkarzem meczu był Pennant, który raz po raz wchodził w obronę Boro jak w masło, na wyróżnienie zasługuje też Gerrard choćby za te dwa gole i Mascherano, który znowu pokazał, że bardzo dobrze wkomponowuje się w drużyne. Co do Sissoko to jak czasami na niego patrze to wydaje mi się, że ja i jeszcze paru moich kolegów z boiska mamy lepszą technike od niego. W odbierze jest naprawdę świetny ale to co się dzieje, kiedy próbuje strzelać lub podać to katastrofa. Mam nadzieję, że w końcu pójdzie na jakieś specjalne lekcje do Gerrarda i w końcu się czegoś nauczy bo sam świetny odbiór zawodnika światowej klasy z niego nie zrobi. Jeszcze chciałbym zaznaczyć, że jak dla mnie ten karny był z kapelusza i że sędzie troszeczkę gwizdał pod nas w niektórych sytuacjach(np. żółta kartka dla Daviesa(?) przed naszym polem karnym(chyba za symulowanie)). Ale nie jest to istotne, mamy 3 pkt i chyba uda nam się zakończyć sezon na podium. YNWA
lar311
18-04-2007 - 22:14
Pennant praktycznie bezbledny.....Jak juz wsponiano wczesniej dobra partia Maskowskiego...z tym ze to wlasnie on a nie Davies powinien zobaczyc zoltko.....ach ten Graham Poll.....
Rewelacyjny wrecz Agger.......oj wygryzl on Sammiego ze skladu na stale.......jak tak dalej pojdzie do konca to bede mial prawdziwy problem z wybraniem zawodnika sezonu.....
Podobal mi sie bardzo po raz kolejny Alvaro......tak sie ladnie uwijal ze swoja robota ze praktycznie nie zauwazylem Downinga.....miejmy nadzieje ze i z Joe C. sobie poradzi w rownie piekny sposob...
Pennant jak bedzie tak gral z Chelsea to cAshley Cole bedzie mial urwanie glowy w srodowy wieczor....
Mecz mial dwie polowy......jedna bezapelacyjnie "nalezala" do Momo.....a druga do Stevena i Pennanta
Pewne zwyciestwo ze slabym w sumie przeciwnikiem.....
Aha i jeszcze jedno....w sumie dosc glosno bylo na stadionie.....jakos wieczorna pora lepiej im to spiewanie wychodzi.....Tylko nie kumalem o co chodzi spikerowi z tym "operation Anfield".....
Przepiórek
19-04-2007 - 05:10
QUOTE(lar311)
Tylko nie kumalem o co chodzi spikerowi z tym "operation Anfield".....
Też się zastanawiałem. Po meczu jeszcze spiker coś mówił o tym, ale komentator to zagłuszał. Z tego co wyłapałem, to chodziło chyba o jakiś test na wypadek konieczności ewakuacji. Ale moze coś nie tak zrozumiałem.
Co do meczu, to bez rewelacji. Dopiero po zejściu Momo coś się ruszyło. Sissoko już jest do tego stopnia defensywny, że niedługo piłkę zmierzającą do bramki przeciwnika będzie na auty wybijał... A do przodu to jedynie biegać potrafi, ale i tak zwykle bezproduktywnie. Dołek formy, i to dość głęboki.
Fajnie grał Mascherano. Wślizg moim zdaniem czysty był, ale kartka dla Daviesa to przesada. Szkoda, że ta główka nie wylądowała w okienku. Należała się bramka Argentyńczykowi. Po raz kolejny miałem wrażenie, że gdy w środku pomocy jest Mascherano i Gerrard, to gra się nam układa bardzo fajnie. Sissoko i Alonso zdaje się jedynie zmiennikami tej dwójki mogą być.
Panowie Agger i Arbeloa na razie potwierdzają, że są dobrymi inwestycjami. Oby w takim samym stylu zagrali z Chelsea. Pennant też się w końcu rozkręca, co pozwala dość pozytywnie myśleć także o przyszłym sezonie.
Daniel Jackson
19-04-2007 - 07:37
QUOTE(Daniel Jackson @ Apr 18 2007, 04:04 PM)
Nie ma innej możliwości niż wygrana... marzy mi się przepiękna bramka SG. Hmmm... 2:0 dla nas... mecz walki?

[right][snapback]43882[/snapback][/right]
O i mosz

Wreszcie było tak, jak chciałem
To nasz kapitan siÄ™ rozgrzewa przed meczem z CFC...
Pennant też taka mała rozgrzewka przed CFC... wcale bym nie miał nic przeciwko, gdyby w dwumeczu choć jedną taką bramkę strzelił, jak ostatnio niebieskim...
Mascherano miał szansę na pierwszą bramkę... niestety... szkoda... ale jeszcze dużo przed nim...
I 3 miejsce... teraz tylko utrzymać... i w lidze powtórka w naszym wykonaniu z tamtego sezonu.
Tylko nie kumalem o co chodzi spikerowi z tym "operation Anfield".....
Chyba test i konieczności ewakacji.. ktos tak pisał wyżej i mi się też wydawało, ze takie cos słyszałem... było to powtarzane chyba 2 lub 3 razy pod koniec 1 połowy .
btw. o Sissoko nie pisałem.. lubie zawodnika za jego waleczności i odbiór, ale ku*wica mnie bierze jak widze jego próby w ofensywie... chyba Murawski z Lecha by to lapiej zrobił... ale dam Momo czas.. wierze, ze sie w końcu nauczy..
maniek93
19-04-2007 - 12:57
Jak Benny caly chce grac na 1-0 ( choc teraz bylo 2

) to ja nie wiem... ostatnie mecze w wykonaniu LFC sa nudne ze mnie ku*wica bierze...

Gerrard klasa, ideal i tak dalej mozna wymieniac, b.dobrze w ofensywie zagral Arbeola, za to Momo ponizej krytyki...
Malin- sobolewski by chyba lepiej zagral w ofensywie niz Momo
meczu nie widziałem ale widze że chwalicie mojego ulubieńca Mascherano.. i zgadzam sie z Przepiórkiem ze nasz środek powinien bezwzglednie i absolutnie stanowić duet Gerrard-Mascherano!! Argentyńczyk jest swietny i myśle że będzie jeszcze lepszy jak na niego patrze to sie dziwie czemu nei poznali sie na gościu w WHU?? może rzeczywiście bariera językowa nie wiem?? i tak jak Sissoko stylem gry w defensywie (hehe w ofensywie to nawet nasz naczelny w sandałach lepiej poda do przodu) jak i posturą przypomina troche Vieire tak mały 'pastuszek' bardzo kojarzy mi sie z moim bezwzglednie ulubionym def pom czyli Claudem Makelele!! tak samo zasuwa przez cały mecz bez wytchnienia od jednego rywala do drugiego i wykonuje mnóstwo wślizgów (często na pograniczu faulu) a jak widze tą zaciętość szaleńca w jego oczach to na prawde RESPECT!!!
QUOTE(kuba @ Apr 19 2007, 02:07 PM)
(hehe w ofensywie to nawet nasz naczelny w sandałach lepiej poda do przodu)
[right][snapback]43969[/snapback][/right]
hehe czyzbys widzial to zagranie na zlocie?

swoja droga widze ze oceniasz znajomych/kolegowi tak samo jak pilkarzy, czyli jeszcze nie kopnie pilki a juz skreslony

hehe.
PS. Zwykle gralem na prawej obronie a potem na bramce, ale to daaawne czasy
to był żart smyku nie oceniam ludzi po tym jak kopią piłke a wręcz znam takich co kopia ja bardzo dobrze a sa zwykłymi dupkami.. a kogo z piłkarzy vel kolegów oceniam tak że zanim kopnie piłke jest skreślony??! nie chce kolejnego oftopa ale jestem ciekaw??
Styl jest mniej ważny liczą się 3 pkt. Zastanawiam się tylko ile jeszcze trzeba będzie czekać na nasze Mistrzostwo.
Kuba_Liverpool
19-04-2007 - 19:48
Nie jestem zwolennikiem Mascherano, jak przychodził do Liverpoolu, dobił mnie wywiadem (czuję się zawodnikiem czerwonych diabłów

) ale jeśli chodzi o gre... to narazie nie mam mu nic do zarzucenia

dziwne ze piłkarz który miał trudności w WHU puka do składu Liverpoolu. Gratulacje Javier

Także Pennant w moich oczach wyrasta na gwiazdę Anfield, i może niedługo Reprezentacji Anglii

POZDROWIENIA
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.