Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Michael Owen
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Plotki transferowe
LFC_FUN
Cos mi w sercu sie odezwalo, jak przeczytalem przed chwila, jakoby Michael Owen mial odejsc do ManU blink.gif Poki co jest napisane, ze to oni chca zlozyc oferte, ale nie wyobrazam sobie, zeby Michael mogl ja zaakceptowac. Jesli by to zrobil stracilby caly moj szacunek, choc dzieki niemu kibicuje Liverpoolowi.
bakan89
Zapewne przeczytałeś to na onecie a trzeba przyznać, że nie jest to wiarygodne źródło więc wstrzymuje się jak narazie od jakichkolwiek komentarzy. Wierze, że to plotka i tyle. Zobaczymy jak to dalej się potoczy.
Piotrek_LFC
Dla mnie może nawet przejść do Evertonu...byle bym go nie musiał oglądać.
Mariusz_LFC
To napewno jakaś plotka...A nawet jeśli to nic mnie to nie obchodzi niech sobie przechodzi gdzie chce...nie moja sprawa.
Metalman
QUOTE(Piotrek_LFC @ Apr 16 2007, 08:08 PM)
Dla mnie może nawet przejść do Evertonu...byle bym go nie musiał oglądać.
[right][snapback]43738[/snapback][/right]

Dlaczego go nie lubisz?
Lajcik
QUOTE(Metalman @ Apr 17 2007, 08:19 AM)
Dlaczego go nie lubisz?
[right][snapback]43762[/snapback][/right]

A dlaczego ma go lubiec? wink.gif
Kingston22
QUOTE(Lajcik @ Apr 17 2007, 01:49 PM)
A dlaczego ma go lubiec? wink.gif
[right][snapback]43766[/snapback][/right]

A dla tego bo ten gościu troche dla LFC chyba zrobił. Nie sądzisz?!
Kuba_Liverpool
dla mnie to niech odchodzi gdzie chce... do Liverpoolu tez biggrin.gif
jareko17
QUOTE(Kingston22 @ Apr 17 2007, 03:04 PM)
[right][snapback]43768[/snapback][/right]

No ja go np. lubię, ale uważam że jakby kochał ten klub to nigdy by go nie opuszczał...i nie ma tu winy Benka jak niektórzy sugerują...poprostu Owen chciał "wygrywac" trofea i trochę więcej zarabiac, więc uważam że jakiś nadmierny szacunek mu się nie należy, no ale to co dla nas zrobił też trzeba docenic.
Kuba_Liverpool
Owen odchodząc z Liverpoolu w moich oczach, stał się... szmatą :/ cool.gif może przesadziłem ale, kim on teraz jest... gra w średniaku a mógłbyc człową postacją The Reds
black sheep
Owen jest tym kim jest na własne życzenie... Miał świetną pozycję we wspaniałym klubie, kibice go kochali, praktycznie każdy kogo zapytano co mu się kojarzy z LFC mógł smiało wymienić i jego nazwisko. Zachciało mu się gwiazdorstwa i się doigrał, zresztą nigdy za nim nie przepadałam... Dla mnie jest teraz neutralny, ale jeśli miałabym wybirać to nie chcę go u nas.
Piotrek_LFC
QUOTE(Kingston22 @ Apr 17 2007, 04:04 PM)
[right][snapback]43768[/snapback][/right]

No, oprócz tego, że odszedł dla pieniędzy z klubu, który niby tak "kochał" to wogole fajny facet...BTW, gdzie widzisz jago zasługi, dla LFC? Kilkadziesiąt goli w nic nie znaczących meczach. Strzelał w "wielkich potyczkach" np. z Blackburn, ale już w ćwierćfinale ligi mistrzów z Bayerem w sytuacji sam na sam trafił w poprzeczkę!
Pawe3
Skoro nikt go już nie chce w LFC,to ja mu się nie dziwie,jak przejdzie do MU.I w przeciwieństwie do większości cenię go jako piłkarza i dziękuje za bramki dla LFC.
paulinqa
jak dla mnie to tez moze przejsc gdzie chce ...
dawno przestalam sie interesowac jego poczynaniami pilkarskimi.
za czasow lfc mimochodem cos niecos o nim wiedzialam, ale kiedy odszedl .... szczerze to nawet nie zrobilo to na mnie wiekszego wrazenia.
ciesze sie tylko, ze ste w czas sie opamietal i zostal z nami, bo pewnie bylby traktowany podobnie, a tego bym nie chciala dozyc.
Pawe³Hitler
Jesli tam pujdzie to umnie jest spalony
KrisOwen14
Jak sądzicie czy Michael Owen wróci do Liverpoolu . Jest moim ulubionym piłkarzem i moim zdaniem źle zrobił odchodząc z Liverpoolu . Jesteście za jego powrotem ??
Oceńcie tego piłkarza ja daje mu 10\10 a wy ??
skrzat003
Owen w Liverpool by sie przydal dobry zawodnik.Strzelal kiedys bramki dla nas.Ja jestem za powrotem jego na Anfield.
*Michael10*
Ja tam zawsze byłem za powrotem Michaela. W końcu to mój ulubiony piłkarz. Najbardziej bym się cieszył gdyby Michael nigdy nie odchodził z The Reds. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.