Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: IV ZLOT FAN覹 - PIERWSZE INFO !!!
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fan體
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
deathman[]
IV OG脫LNOPOLSKI ZLOT FAN脫W LIVERPOOL FC

Zlot ten nie jest w 偶adnym stopniu organizowany przez serwis Fcliverpool.pl, tudzie偶 nie patronuje on spotkaniu. Nie chciano by uto偶samiano Fcliverpool.pl z danym spotkaniem i odwrotnie, 偶e spotkania s膮 tylko dzi臋ki serwisow Fcliverpool.pl

W zamy艣le takich dzia艂a艅 ma nast膮pi膰 wi臋ksza popularyzacja takich zjazd贸w, gdy偶 spotykaj膮 si臋 fani Liverpool FC i tak膮 ide臋 nale偶y propagowa膰. Organizacja zlotu nie nale偶y wi臋c tym samym ju偶 do serwisu Fcliverpool.pl kt贸ry zajmowa艂 si臋 tym dotychczas poprzednimi trzema.

Niezmiennie jednak serwis Fcliverpool.pl chce reklamowa膰 to wydarzenie, tak by mo偶liwie najwi臋cej os贸b o nim wiedzia艂o i na nie przyby艂o.

DATA: 30.08-02.09.2007 r.

MIEJSCE: o艣rodek STASINDA, BUKOWINA TATRZA艃SKA ---> http://www.stasinda.pl/ oraz http://www.stasinda.bukowinatatrzanska.pl/ (wirtualna prezentacja o艣rodka)

Dojazd: poci膮g doje偶d偶a do Zakopanego lub Poronina, z Zakopanego do Bukowiny jest 14 km, pod dworcem s膮 busy, kt贸re je偶d偶膮 r贸wnie偶 do Bukowiny (Ci, kt贸rzy byli na sylwestrze w Poroninie pami臋taj膮), dla zmotoryzowanych mapka - http://www.stasinda.pl/img/pages/mapa.htm

Oferta o艣rodka:

- pokoje 2-5-osobowe z 艂azienk膮 + TV SAT w ka偶dym pokoju;
- dost臋p do Canal + na miejscu
- mo偶liwo艣膰 ogl膮dania mecz贸w na du偶ym ekranie
- bilard, pi艂karzyki, ping pong
- bar na terenie o艣rodka
- pe艂ne wy偶ywienie (艣niadanie i kolacja w postaci szwedzkiego sto艂u oraz obiad), istnieje mo偶liwo艣膰 zorganizowania posi艂k贸w wege dla zielsko偶ernych wink.gif

W programie zlotu m.in.

- 2 grille z mi臋siwem (w tym jeden z prosiakiem) i piwem przy muzyce (wszystko wliczone w cen臋 zlotu, piwo te偶!) smile.gif
- "pi艂karska sobota", czyli tradycyjny mecz P贸艂noc-Po艂udnie oraz wsp贸lne ogl膮danie meczu Liverpoolu (o ile Premiership b臋dzie dla nas 艂askawa i ustawi mecz w rozs膮dnym terminie wink.gif)
- chrzest dla nowych zlotowicz贸w
- "Noc Archiwali贸w", czyli ca艂onocne ogl膮danie starych mecz贸w oraz film贸w dokumentalnych o Liverpoolu
- konkursy z atrakcyjnymi nagrodami
- je偶eli b臋d膮 ch臋tni to znajdzie si臋 r贸wnie偶 czas na zorganizowanie turnieju w ping ponga, pi艂karzyki lub bilard

Wkr贸tce szczeg贸艂owe info odno艣nie ca艂ego programu zlotu.

Przybli偶ony koszt zlotu to ok. 250 z艂 (czwartek - niedziela). Cena mo偶e ulec zmianie je偶eli b臋dzie du偶o ch臋tnych. Dok艂adn膮 cen臋 za osobo-dzie艅 podamy w p贸藕niejszym terminie.

Wysoko艣膰 zaliczki to 50 z艂. Zaliczki nie b臋d膮 zwracane, wi臋c prosimy o przemy艣lane deklaracje.

Ca艂o艣膰 p艂atna do 10 sierpnia 2007 r.

Zaliczki prosimy wp艂aca膰 na podane poni偶ej konto:

PKO Inteligo: 50 1020 5558 1111 1247 3390 0075
Wojciech Labocha
ul. Marii Sk艂odowskiej-Curie 87/1/10
41-949 Piekary 艢l膮skie

W tytule przelewu podaj膮c: imi臋 i nazwisko (opcjonalnie forumowy nick) oraz ilo艣膰 os贸b, za kt贸re wp艂acacie zaliczk臋, a tak偶e dopisek ZLOT W BUKOWINIE.

Wszelkie pytania i niejasno艣ci prosimy kierowa膰 w tym temacie
Dudi
wczesnie zaczeliscie o tym zlocie pisac. Bardzo fajny termin wymysliliscie. Ja sie jakby co deklaruje i postaram sie kiedys t膮 kase wplacic laugh.gif
redmann1
bar na terenie o艣rodka

nie ma to jak napi膰 si臋 艣liwowicy nie opuszczaj膮c prog贸w hotelowych.

DATA: 30.08-02.09.2007 r.

zbi贸rka 27.08 w Chorzowie Batorym wink.gif
karas
QUOTE(redmann1 @ Feb 16 2007, 07:35 PM)

Ty uwa偶aj lepi...wink.gif

Szlycznie Wojteczku. Dw贸jk臋 z dostawk膮 poprosz臋. Wchodzimy w te wczasy panie kerowniku wycieczki...wink.gif

Adi - z tym skrzyd艂em, to mam nadziej臋 ju偶 Wojtasowi przekaza艂e艣 co i jak?
yoda
QUOTE(adi)

no....a kierowniczka ma 艣liwowic臋 p臋dzon膮 przez jaki艣 braciszk贸w-kapucyn贸w....70 koni...nie mniej....偶o艂膮dek stawia poprostu d臋ba... laugh.gif

QUOTE(def)
Wszelkie pytania i niejasno艣ci prosimy kierowa膰 w tym temacie

zapomnia艂e艣 doda膰 wojtas, 偶e jest to NIEOFICJALNY zlot i organizowany przez cuchn膮cych potem fan贸w.
Tak偶e zlot b臋dzie nieoficjalny, za to z oficjaln膮 pomp膮..... cool.gif
Ja oczywi艣cie pisz臋 si臋 pod tym obiema r臋cami laugh.gif
kasia_tree
no jedziemy no... co kurde mamy nie jecha膰...
szuti
Na 95% jade !
Bedzie sie dzialo...
Katun
Jak Wy jedziecie to ja te偶 se raczej pojad臋 smile.gif
Jaguar
Kuba!!! JEDZIEMY JEDZIEMY JEDZIEMY! NIe ma bata...teraz musimy zaliczy膰 ten zlot cool.gif cool.gif cool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Lajcik
Heh, bede z dziewczyna.
Btw.

istnieje mo偶liwo艣膰 zorganizowania posi艂k贸w wege dla zielsko偶ernyc

Ekhm..czyli jak? bo do takowych naleze rolleyes.gif

@Edit.

- chrzest dla nowych zlotowicz贸w

??!!
kasia_tree
no to znaczy, 偶e jak nie b臋dziesz chcia艂 kotlecika z mi臋sa to si臋 w kuchni za艂atwi np. bukiet jarzyn albo jajeczko, albo co艣 co sam zaproponujesz w granicach rozs膮dku smile.gif

chrzest - wzorem zlotu nr 3 smile.gif kto by艂 pasowany na zlotowicza w Mi臋dzyzdrojach mo偶e zrelacjonowa膰 kolegom wink.gif nie ma co si臋 ba膰 - 偶adnego picia pomyj kolonijnych ani ta艅czenia nago w pokrzywach tongue.gif
pico
QUOTE(Lajcik @ Feb 16 2007, 08:15 PM)
??!!
[right][snapback]39725[/snapback][/right]

Z tym chrztem to dziwna sprawa.. Na ostatnim zlocie sam rozwa偶a艂em powr贸t do domu jak zobaczy艂em co szykuj膮.. W tym roku podobno ma by膰 jeszcze trudniej..
Co Ci du偶o b臋d臋 pisa艂 ch艂opie.. 偶al mi Ci臋!

No i ja tez si臋 oczywi艣cie na zlot pisz臋.. Jak D偶ag b臋dzie to mnie nie mo偶e nie by膰 wink.gif
EDIT: Prosz臋 o wpisanie mnie i kumpla!

EDIT:
QUOTE(Kasia)
chrzest - wzorem zlotu nr 3聽 kto by艂 pasowany na zlotowicza w Mi臋dzyzdrojach mo偶e zrelacjonowa膰 kolegom聽 nie ma co si臋 ba膰 - 偶adnego picia pomyj kolonijnych ani ta艅czenia nago w pokrzywach

To co Wam tutaj Kasia opisuje to jest, 偶e si臋 tak wyra偶臋 'Lajcik' w por贸wnaniu z tym co si臋 tam b臋dzie dzia艂o.. biggrin.gif
Lajcik
Lajcik powiadasz? na forum tacy zescie spokojni to sie raczej nie obawiam o Swoje 偶ycie - byle bym wr贸cil do Wroc艂awia.

o 偶arcie sie nie martwie w sierpniu duzo kwiatk贸w ro艣nie =P

w granicach rozs膮dku

Kotleciki sojowe? =o cool.gif
kasia_tree
Co艣 si臋 za艂atwi smile.gif
Rafa
No w tym roku juz trzeba bedzie pojechac:) nie ma innej opcji!

A na turniej tenisa stolowego to ja sie juz pisze:P:P
pico
QUOTE(Rafa艂 @ Feb 16 2007, 08:39 PM)
No w tym roku juz trzeba bedzie pojechac:) nie ma innej opcji!

A na turniej tenisa stolowego to ja sie juz pisze:P:P
[right][snapback]39731[/snapback][/right]

Przecie偶 i tak nie masz szans tongue.gif
lar311
QUOTE(yoda @ Feb 16 2007, 07:47 PM)
QUOTE(adi)

no....a kierowniczka ma 艣liwowic臋 p臋dzon膮 przez jaki艣 braciszk贸w-kapucyn贸w....70 koni...nie mniej....偶o艂膮dek stawia poprostu d臋ba... laugh.gif
[right][snapback]39719[/snapback][/right]

Sliwowica jak to sliwowica ale DANZKA to jest to ....ten napoj z termosu to co sie nigdy nie konczy.......(przed 6ta rano...cos na ten temat wie Soprano.....hehehe)

Wojtek....well done!!! Pensjonacik wyglada naprawde palce lizac!!! a 250 z wliczonymi posilkami to wcale nie tak wygorowana cena.....i w dodatku wszystko na miejscu.....BRAWO dla tego pana!!!

Postaramy sie z Edzia o pelne 4 dni.....

Pozdro
Rafa
QUOTE(pico @ Feb 16 2007, 09:44 PM)
Przecie偶 i tak nie masz szans  tongue.gif
[right][snapback]39732[/snapback][/right]

hehe wiem pico z Toba napewno nie mam szans lol biggrin.gif z takim zawodowcem jak ty to nie mam co rywalizowac biggrin.gif
yoda
QUOTE(leszek)
Sliwowica jak to sliwowica ale Danzka to jest to ....ten napoj z termosy to co sie nigdy nie konczy.......(przed 6ta rano...cos na ten temat wie Soprano.....hehehe)

ta....szkoda mi go by艂o drugiego dnia w drodze do Liv'pool... laugh.gif

jak tam leszek bylo na desce...?

ps. mam nadziej臋, 偶e jedziesz z nami...?
deathman[]
QUOTE(yoda @ Feb 16 2007, 09:58 PM)
QUOTE(leszek)
Sliwowica jak to sliwowica ale Danzka to jest to ....ten napoj z termosy to co sie nigdy nie konczy.......(przed 6ta rano...cos na ten temat wie Soprano.....hehehe)

[right][snapback]39736[/snapback][/right]

pewnie ze smiga biggrin.gif hehe juz edytka nawet urlop pewnie zalatwila jak z nia rozmawialem ....... bo jak sama wspominala on narazie w garach i przy odkurzaczu szaleje tongue.gif hehhe
lar311
QUOTE(yoda @ Feb 16 2007, 08:58 PM)
QUOTE(leszek)

[right][snapback]39736[/snapback][/right]

user posted image

na desce?...oj dlugo by opowiadac.....bylem przeciez z tym pijakiem Soprano... laugh.gif

a tak na marginesie.....jakby sie wybrac ciut wczesniej to moze bysmy zobaczyli LFC w Superpucharze Europy bo jakos tak w koncu sierpnia zapodaja.....hehehe wink.gif tongue.gif

ps. przeca mowie ze na cale 4 dni.......pewnie ze przyjade.....dwojeczke poprosze....i zebym do tego pijaka Soprana blisko mial a nie musial biegac po pietrach.....hehehe
cherry_sweet
no to i mi nie pozostaje nic innego, jak powiedzie膰, 偶e si臋 na to pisz臋 wst臋pnie z jedna dodatkow膮 osob膮 biggrin.gif

EDIT: no, chyba, 偶e si臋 chrztu przestrasz臋.... biggrin.gif
Dudi
Jak czytam te wasze posty to az mnie ciarki przechodz膮 biggrin.gif juz sie niemoge doczeka膰:D

A tobie Lacik naprawde wspolczuje(i tym pierszozlotowiczom) to co My przezylismy to byla maskara:(ale to co pierszozlotowicze na III zlociei przechodzili to normalnie masakra) Naszczescie ja mialem troszke piwka wiec przekupi艂em naczelnikow( przeca to Polska) wiec niemusialem robic nic <hahaha> chyba zapomnieli o tym :lol tylko, 偶e jest problem bo jeszcze dyplomu nie odebralem bo jakis tam NIEBIESKI osobnik mi go przetrzymuje i sie cieszy, 偶e ma tak zajebisty dyplom. Mowil Mi nawet, 偶e ten dyplom jest w specjalnej gablocie dla VIP贸w!! no ale nie dziwie si臋 przeca trzeba szanowac kibica GieKSy i jeszcze z takim nazwiskiem laugh.gif <hahaha>

Teraz bede mial 18 lat wiec tam do swoich potajemnych spotkan tez mozecie mnie dopisac.

POZDRAWIAM
Lajcik
przekupi艂em naczelnikow

chyba da sie cos zrobic nie? laugh.gif tobie sie udalo to i mi sie uda rolleyes.gif
艂atwo zaspokoic alkoholika smile.gif upije ich i zapomn膮 o tym wszystkim laugh.gif
Dudi
QUOTE(Lajcik @ Feb 16 2007, 11:04 PM)
chyba da sie cos zrobic nie?  laugh.gif  tobie sie udalo to i mi sie uda  rolleyes.gif
艂atwo zaspokoic alkoholika  smile.gif upije ich i  zapomn膮 o tym wszystkim  laugh.gif
[right][snapback]39743[/snapback][/right]

Wiesz co ohhhhhh Zapewne stawka wzrosla od tamtego czasu. Jak przywieziesz krate piwa to juz mozesz sobie tylko pomarzy膰 o niej. To s膮 takie alkoholiki, 偶e to w glowie sie niemiesci. Zwlaszcza te ze Slunska. Radze Ci przygotuj si臋 na najgorsze albo dobra juz nic niebede mowil bo jeszcze was( nowozlotowiczow) zniech臋ce.

POZDRAWIAM
deathman[]
QUOTE(Dudi @ Feb 16 2007, 11:01 PM)
Jak czytam te wasze posty to az mnie ciarki przechodz膮 biggrin.gif juz sie niemoge doczeka膰:D

A tobie Lacik naprawde wspolczuje(i tym pierszozlotowiczom) to co My przezylismy to byla maskara:(ale to co pierszozlotowicze na III zlociei przechodzili to normalnie masakra) Naszczescie ja mialem troszke piwka wiec przekupi艂em naczelnikow( przeca to Polska) wiec niemusialem robic nic <hahaha> chyba zapomnieli o tym :lol tylko, 偶e jest problem bo jeszcze dyplomu nie odebralem bo jakis tam NIEBIESKI osobnik mi go przetrzymuje i sie cieszy, 偶e ma tak zajebisty dyplom. Mowil Mi nawet, 偶e ten dyplom jest w specjalnej gablocie dla VIP贸w!! no ale nie dziwie si臋 przeca trzeba szanowac kibica GieKSy i jeszcze z takim nazwiskiem laugh.gif <hahaha>

Teraz bede mial 18 lat wiec tam do swoich potajemnych spotkan tez mozecie mnie dopisac.

POZDRAWIAM
[right][snapback]39742[/snapback][/right]

Te piekny zeby my ci z adikiem ta 呕脫艁T膭 KOSZUL膭 tylka nie zapchali hehe .... lezy mi ino na polce i zyskal range pulkownika ... a kurzu na nim .... pfffffffffffffff

Lajcik -> nie sluchaj malolata ... raz z nami byl na zlocie i swieci ... jestemy otwarci na nowe propozycje "ugody" a przy odpowiedniej "rzeczowej rozmowie" kasujemy delikatnie delikwenta biggrin.gif
Lajcik
QUOTE(Dudi @ Feb 16 2007, 11:08 PM)
Wiesz co ohhhhhh Zapewne stawka wzrosla od tamtego czasu. Jak przywieziesz krate piwa to juz mozesz sobie tylko pomarzy膰 o niej. To s膮 takie alkoholiki, 偶e to w glowie sie niemiesci. Zwlaszcza te ze Slunska. Radze Ci przygotuj si臋 na najgorsze albo dobra juz nic niebede mowil bo jeszcze was( nowozlotowiczow) zniech臋ce.

POZDRAWIAM
[right][snapback]39745[/snapback][/right]

Mmm.. wiesz, ja nie pije takze o skrzyni ode Mnie moga pomarzyc wink.gif chyba ze naprawde nieciekawy pomysl maja co do nowych rolleyes.gif

QUOTE(deathman[)
kasujemy delikatnie delikwenta

do lasu i po glowie? unsure.gif moze jednak dojdziemy do porozumienia? biggrin.gif

@Down.

czerwonego bedziesz zakopywac? sad.gif dziewczyna mnie obroni i nici z waszych planow ;o
deathman[]
QUOTE(Lajcik @ Feb 16 2007, 11:18 PM)
Mmm.. wiesz, ja nie pije takze o skrzyni ode Mnie moga pomarzyc  wink.gif  chyba ze naprawde nieciekawy pomysl maja co do nowych rolleyes.gif

QUOTE(deathman[)
kasujemy delikatnie delikwenta

do lasu i po glowie? unsure.gif moze jednak dojdziemy do porozumienia? biggrin.gif
[right][snapback]39747[/snapback][/right]

w zaleznosci od okolicznosci black bi em dablju .... saperka i niech sie okopie w lesie w dwie minuty .. latwiej bedzie mu pozniej lezec biggrin.gif
kuba
sie jedzie sie rozumie hehe!! a o艣rodek zajebisty!!
siona
Dobra tak jak Deth gadalismy bede na pewno termin idealny mozna powiedziec jedyny ktory pasi bo i kampani nie bedzie i Leszek nie bedzie gral smile.gif Ja na 100% bede ze swoja 2 polowa wiec mozsz mni wciagac na list smile.gif

pozdrowka
Bati
JAD臉! Oczywiste chyba smile.gif Ekipa szczeci艅ska w og贸le jecha膰 musi, a co smile.gif Nawet ta odleg艂o艣膰[bo dalej to si臋 ju偶 nie da艂o xP] nas nie odstraszy ^^ Tym razem naprawd臋 na calusie艅ki zlot przyjad臋 smile.gif Bati od czwartku do niedzieli PEWNA! ^^
kuba
ooo nie z Sati w jednym przedziale tyle godzin!!!! zwariuje!! no chyba 偶e wypijem zawczasu hehe!! Kangur widze Cie!! te偶 jedziesz !!
Bati
Milcz, niedzwiedziu parszywy! To偶 to zaszczyt ^^
Swoj膮 drog膮 spo偶y膰 mo偶na, mo偶na, ale ja odmawiam 呕O艁膭DKOWEJ! Sami to paskudztwo chlejcie!

Ale fajowo b臋dzie ^^ Juz czuj臋 zlotow膮 atmosfer臋!

aaaa, miodowy, Ty si臋 na pok贸j ze mna te偶 zaczynaj nastawia膰 ^^
kuba
QUOTE(Sati)
Swoj膮 drog膮 spo偶y膰 mo偶na, mo偶na, ale ja odmawiam 呕O艁膭DKOWEJ! Sami to paskudztwo chlejcie!

profanujesz 艣wi臋ty trunek!!!

ps. dzi艣 z auta Skowrona widzia艂em przed jego domem hehe!!

aaaa, miodowy, Ty si臋 na pok贸j ze mna te偶 zaczynaj nastawia膰 ^^

nnnnniiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................

Bati
masz p贸艂 roku, 偶eby si臋 z t膮 my艣l膮 oswoi膰 ^^

Ja ewentualnie mog臋 drinki M艂odego pi膰 smile.gif Albo Sponsora smile.gif 呕adnych okropnych, obrzydliwych, siej膮cych zam臋t w organizmie zo艂膮dkowych gorzkich, a nawet miodowych!

I nie marud藕, pok贸j ze mn膮 to nic z艂ego ^^
lewik
ja sie pisze sie na to!
paulinqa
death, adi, kasia, przepior ...
moje poparcie macie i kiedykolwiek ten zlot mialby miejsce to ja sie pisze i to juz !!
death mam nadzieje, ze uwzglednisz moj wegetarianizm w swoim zamowieniu i nie bedzie z tym problemu. trzymam za was kciuki, jestem z wami. na zlot jade, bo ogloszenie go publicznie bylo jedynym warunkiem mojego przyjazdu (nie zamierzam tego ukrywac)
a teraz ide sie bawic.
buziole, pa !! :*
Soprano
QUOTE(lar311 @ Feb 16 2007, 10:06 PM)

user posted image

na desce?...oj dlugo by opowiadac.....bylem przeciez z tym pijakiem Soprano... laugh.gif

a tak na marginesie.....jakby sie wybrac ciut wczesniej to moze bysmy zobaczyli LFC w Superpucharze Europy bo jakos tak w koncu sierpnia zapodaja.....hehehe wink.gif  tongue.gif

ps. przeca mowie ze na cale 4 dni.......pewnie ze przyjade.....dwojeczke poprosze....i zebym do tego pijaka Soprana blisko mial a nie musial biegac po pietrach.....hehehe
[right][snapback]39738[/snapback][/right]

no patrz go smile.gif
nie danska tylko user posted image

na desce pijak SOprano? mam wrzucic zdjecia "konika" lol wink.gif

btw muimy wam opowiedziec patent z brameczka w pisuarze smile.gif jest nawet filmik smile.gif
Mlody
No termin idealny wr臋cz zajebisty bo na poprawki si臋 nie musz臋 ogl膮da膰.

Bati, b臋dziesz skazana na 呕o艂膮dkow膮 MIODOW膭, dzisijaj (wczoraj?) pi艂em ju偶 drugi raz i zakocha艂em si臋 wr臋cz, no ewentualnie MI臉TOW膭, w ostateczno艣ci TRADYCYJN膭, nooo jak b臋dziesz grzeczna to zrobi臋 Ci drinka M艂odego ale po nich spa膰 si臋 nie da chyba 偶e to tylko m贸j organizm tak reaguje na tauryn臋 wink.gif

Miodowy, w przedziale b臋dziesz skazany na nasze SERIALE, bo na dniach kupuj臋 lapcioka i bior臋 na bank bo przecie偶 Futbolnet musz臋 troch臋 popisa膰 jako profesjonalny newsman hehe a tam WiFi podobno ma by膰 w tym o艣rodku zajebistym 14-gwiazdkowym Paris Hilton one night czy tam three in Paris czy tam Bukowina Tarza艅ska guangdong party czy tam gangbang biggrin.gif

Kangurzasty rozumiem jedzie te偶 i Kasia przez siedemna艣cie 's' czy tam 'xxx' tak samo a jak nie mo偶esz to nie wiem, kombinuj, 18 sko艅cz wcze艣niej albo bierz tego swojego jak mu tam bo Zachodniopomorskie ma mie膰 licznych reprezentant贸w, trzeba pokaza膰 temu 艢l膮skowi czy tam Zielskobia艂ej nie? Kangur Ty te偶 dasz rade, ja ca艂y czas si臋 myl臋 偶e Ty ju偶 liceum jeste艣, mo偶e Twoi rodzice te偶 si臋 nie skapn膮 i Ci臋 puszcz膮 wink.gif

Dobra ja ju偶 nic wi臋cej nie m贸wi臋 czy tam pisz臋 bo tak troch臋 pijany jestem, nawet nie wiecie ile kosztowa艂o mnie napisanie tego posta tongue.gif
redmann1
QUOTE(Kara艣)
Adi - z tym skrzyd艂em, to mam nadziej臋 ju偶 Wojtasowi przekaza艂e艣 co i jak?

ba! a poza tym w maju sami sobie pochytamy hehe

Ty uwa偶aj lepi...wink.gif

luuuuuuuuuuuuuuzik panie! wink.gif

QUOTE(Yoda)
zapomnia艂e艣 doda膰 wojtas, 偶e jest to NIEOFICJALNY zlot i organizowany przez cuchn膮cych potem fan贸w.

pachn膮cych, pachn膮cych!!!

kierowniczka ma 艣liwowic臋 p臋dzon膮 przez jaki艣 braciszk贸w-kapucyn贸w....70 koni...nie mniej....偶o艂膮dek stawia poprostu d臋ba... laugh.gif

a rano only tylko szklaneczka mineralnej i znowu "prze偶yyyyyyyyyyyyyyyj tooo saaaaaaaaaaam........" biggrin.gif

Bati
A ja apeluj臋 z ca艂ego serca o obecno艣膰 tej pod艂ej, nieludzkiej kreatury, z kt贸r膮 si臋 wymine艂am ostatnio. Quenterro, musisz by膰!

I Prezes ze swoimi norweskimi RedBullami z Netto te偶! biggrin.gif
Kuba_Liverpool
no to mo偶ecie liczyc ze na na zlocie pojawi sie dwoch juniorow tongue.gif

no to jadymy jadymy smile.gif jak b臋d膮 co艣 na nas szykowac to w las laugh.gif

a termin poprostu wyje*any w kosmos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Otrzymujesz pierwsze ostrze偶enie za:
-napisanie 4 post贸w pod sob膮
-wypowiadanie si臋 w temacie, w kt贸rym jest to zabronione
-usuni臋cie komentarza moderatora

ok sory
Kangur
QUOTE(kuba @ Feb 17 2007, 12:26 AM)
Kangur widze Cie!!
[right][snapback]39763[/snapback][/right]

No, no... ja siebie te偶 widz臋. Gorzej, 偶e INNI (czyt. rodzice) mnie nie b臋d膮 widzieli tongue.gif No, ale jest jeszcze sporo czasu wiec zobaczymy. Jak pico pojecha艂, to ja te偶 pojad臋! Nie b臋d臋 gorszy, o!
Bati
Kuba_Liverpool, K**WA! WE殴 PRZESTA艃 PISA膯 POSTY JEDEN POD DRUGIM! OPCJA EDYTUJ ISTNIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katarzyna, kasuj to tongue.gif
Kuba_Liverpool
smile.gif bati looz smile.gif poprosu pierwszy raz pisalem tu na forum laugh.gif laugh.gif laugh.gif

POWAGA smile.gif o wlasnie edytowac mozna a kasowac swojego mozna?

I faktycznie jestes oaz膮 spokoju laugh.gif
Daniel Jackson
To ja Wam mog臋 napisa膰, 偶e mnie ja pewno nie b臋dzie tongue.gif i tak pewnie nikt nie b臋dzie 偶a艂owa艂 tongue.gif
Kuba_Liverpool
Widzialem osrodek zapowiada sie very fajnie tongue.gif POZDRO

no i ja smile.gif tylko 34 miejsca sa? <wow>

Czy Ty nie potrafisz czyta膰 ze zrozumieniem?!

UWAGA!!!

PROSZ臉 NIE PISA膯 W TYM TEMACIE!! WSZELKIE UWAGI, SUGESTIE I ZA呕ALENIA PROSZ臉 KIEROWA膯 NA GG: 2087681 (email: dth@fcliverpool.pl) LUB W TEMACIE O ZLOCIE (TUTAJ)

ale ja to napisalem pod "deklaracie i wp艂aty' przysi臋gam!! tylko mi to tu przenosilo!! sad.gif na co wplywu nie mam!

No w艂a艣nie o to chodzi, 偶e napisa艂e艣 to w temacie 'deklaracja i wp艂aty', bo mia艂e艣 tego nie robi膰. Tak samo nie masz usuwa膰 tych akapit贸w napisanych w tym przypadku na zielono, bo to adnotacja od moderatora jest. I samo sie nie przenios艂o, nic sie samo nie robi tongue.gif
deathman[]
mody uspokojcie sie bo kubus_liverek sie troszku napalil biggrin.gif powiedzmy mlodziencza krew w nim plynie jestem w stanie mu to wybaczyc biggrin.gif hehehe teraz zapytam go wiec pozwolcie mu odpisac biggrin.gif

w takim razie kubusiu_lfc jestes zdeklarowany w postaci 2 osob ? biggrin.gif
Szmajchel
QUOTE(Kangur)
No, no... ja siebie te偶 widz臋. Gorzej, 偶e INNI (czyt. rodzice) mnie nie b臋d膮 widzieli  tongue.gif No, ale jest jeszcze sporo czasu wiec zobaczymy. Jak pico pojecha艂, to ja te偶 pojad臋! Nie b臋d臋 gorszy, o!
[right][snapback]39804[/snapback][/right]

Jemu te偶 nie chcieli pozwoli膰 biggrin.gif Ale wynaj膮艂 cioci臋 偶eby z nim przecierpia艂a te 3-4 dni smile.gif Szkoda, 偶e unikn臋艂a chrzcin tongue.gif

Ja si臋 wst臋pnie te偶 deklaruje, trza wreszcie wypi膰 legalnie piwko z (jak to Karas poetycko wyrazi艂) 'spoconymi chopami' smile.gif

Ale nadal mam w膮tpliwo艣ci bo nie b臋dzie agentki sad.gif pzdr
Kuba_Liverpool
jak to dwoch osob? mowie ze dwoch junior贸w bo ja + jaguar.

a to o 34 osobach to mi samo przenioslo dzieki death za zrozumienie smile.gif
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.