Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Mecze kibiców LFC
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanów
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Master_LFC
Całkiem niedawno razem z kibicami LFC z Rzeszowa wpadliśmy na pomysł, aby rozegrać meczyk w piłeczkę z kibicami Barcelony jako, że zbliża się mecz naszych piłkarzy z blaugraną w Champions League. Pomyślałem sobie, że można by takie coś zrobić przed każdym meczem z jakąś dużą drużyną, a jak to się znudzi to można by zagrać na przykład kibice LFC Podkarpacie vs. kibice LFC innego województwa smile.gif oczywiście w grę wchodzi mecz i rewanż. Co sądzicie o takim pomyśle? Myślę, że można by coś takiego rozkręcić. Wypowiadajcie się smile.gif

w tą sobotę gramy mecz z kibicami innych drużyn, czyli tak zwaną "Resztą Świata" smile.gif gramy na hali Podpromie, ktoś zainteresowany, zapraszam na godzinę 15, a że mamy załatwionego "fotografa" to i fotki po meczu się pojawią. A 3 marca planujemy mecz z Barceloną właśnie. Dalismy już znać na forum Barcy o tym pomyśle i zobaczymy jak to się rozkręci. Info jest pod tym linkiem: http://forum.fcbarca.com/viewtopic.php?p=1...78018a86#139606
Australian Magic
Myślę że bedzie bardzo ciekawie na meczyku z Resztą Świata XD a co do meczu z kibicami Barcy...coś ciężko będzie ich namówić, ale zobaczymy biggrin.gif
Tomi
jestem za smile.gif:)szkoda że nie wiedzialem wcześniej o Tym że gracie, ale na następny mecz sie melduje smile.gifsmile.gif
Daniel Jackson
Mnie nie będzie... jakbym wrócił z Biecza dzień wcześniej to bym sobie poszedł.

Wrzućcie te foty! I napiszcie jakąś relację!

Na następny mecz się oczywiście piszę.

P. S to może być dobry pomysł... tylko trzeba nie tylko naszego zaangażowania.
kezman
meczyk okazał się świetną zabawą! a wynik 30-5 ukazuje, jaki zespol ma najelpiej grajacych w pilke kibicow na swiecie wink.gif

pozdrawiam tych ktorzy grali dzisiaj wink.gif

user posted image
Master_LFC
Dzisiejszego dnia udało nam się rozegrać meczyk kibiców LFC kontra Reszta Świata. Na początku mieliśmy problem z halą, bo niby wszystko było załatwione a tu w ostatniej chwili gość nam powiedział, że są targi no i rezerwacja została anulowana. Na szybko musieliśmy sobie załatwić inną halę, bo każdy miał ochotę dzisiaj zagrać. I udało się, z Podpromia poszliśmy na niedaleko znajdującą się halę Walteru. No i zaczął się meczyk. Nasza drużyna rozgromiła drużynę Reszty Świata 30:5, co pokazuje klasę naszego zespołu smile.gif ja ze swojej strony jestem zadowolony bardzo, mecz okazał się wyśmienitą zabawą i mam nadzieję, że to się rozkręci. Coraz bliżej do meczu z Barcą, a potem zobaczymy, jak to się rozkręci dalej smile.gif

Poniżej wrzucam link do galerii, którą stworzył Australian Magic: Galeria z meczu kibice LFC vs Rest of The World

enjoy wink.gif
Australian Magic
To była magia XD pokazaliśmy kawał dobrego football'u.
AcRoSs
Dodam również swoje dwa gorsze smile.gif.

Ciesze się bardzo, że udało Nam się rozegrać dzisiaj super spotkanie. Mimo niewypału związanego z halą udało Nam się wykąbinować na szybko nowy obiekt. Co do samego spotkania, to trzeba przyznać, że reszta świata nie miała zbyt dużo do powiedzenia ze świetnie dysponowaną drużyną Liverpoolu. Kilka akcji przeprowadzonych było na wysokim poziomie, przypominającym angielski styl rolleyes.gif .

Mam nadzieję, że to nie pierwszy i nie ostatni mecz jaki rozegramy ze sobą. Super atmosfera, świetni ludzie, mega zabawa. Brawo i oby tak dalej!.

Do niedzieli Panowie! smile.gif .

Pozdrawiam AcRoSs
kasia_tree
Ten Wasz mecz to fajna sprawa. I o to właśnie chodzi - o dobry pomysł i dobrą zabawę smile.gif Tak trzymać, Panowie! smile.gif
Australian Magic
A na tym się nie skonczy. W najbliższym czasnie mamy zamiar zagrać z kibicami MU oraz Barcelony, a być mozę zagramy także LFC Team 1 vs LFC Team rezerwy, i zdjęcia będa napewno bardzij obszerne, poniewaz załatwimy jakiegoś fotografa XD
Master_LFC
kasiu_tree obiecuję Ci, że będziemy to kontynuować i na pewno będą tego efekty tutaj smile.gif ale ponawiam moje pytanie do reszty forumowiczów, co Wy na to, żeby zrobić mecze między miastami? Byłoby na pewno fajne doświadczenie i nowe znajomości i nowe przeżycia smile.gif
pico
QUOTE(Master_LFC @ Feb 17 2007, 09:26 PM)
kasiu_tree obiecuję Ci, że będziemy to kontynuować i na pewno będą tego efekty tutaj smile.gif ale ponawiam moje pytanie do reszty forumowiczów, co Wy na to, żeby zrobić mecze między miastami? Byłoby na pewno fajne doświadczenie i nowe znajomości i nowe przeżycia smile.gif
[right][snapback]39843[/snapback][/right]

A wpadniecie na ÅšlÄ…sk? wink.gif
Master_LFC
QUOTE(pico @ Feb 17 2007, 10:29 PM)
A wpadniecie na ÅšlÄ…sk? wink.gif
[right][snapback]39844[/snapback][/right]

picko tylko kasę znajdziemy i na pewno się zjawimy, bo trzeba na taką wyprawę się wszak przygotować wink.gif ale na pewno zagralibyśmy no nie chłopaki? wink.gif
Maciek15
ale na pewno zagralibyśmy no nie chłopaki? wink.gif

Ja siÄ™ piszÄ™ jak dojdzie do takiego meczu tongue.gif
cherry_sweet
Ja też się piszę biggrin.gif

hehehe nie no...

ale serio myślałam, że to to nie wypali, ale jakoś wam się udało biggrin.gif gratki i trzymam za was, żeby dalej wszystko szło w dobrą strone.

ps. a może fani vs. fanki wink.gif? biggrin.gif
Australian Magic
Ja także łapie się na wyjazd do Śląska jak coś tongue.gif
Tomi
widze że graliście na Walterze smile.gif:)kiedy następny mecz smile.gif??Bo sie pisze smile.gif

A Co do wypadu na Śląsk to pasuje wcześniej zebrać kase przynajmiej na pociąg, żeby potem nie wyszło jakiś zonków potem, typu że ktoś nie jedzie co miał jechać

Kto grał w dru.żynie czerwonych bo poznaje 3 ;)Mastera, Piotrka i Australiana Magica
Master_LFC
QUOTE(cherry_sweet @ Feb 18 2007, 10:20 AM)
ps. a może fani vs. fanki wink.gif? biggrin.gif
[right][snapback]39847[/snapback][/right]

nie ma problemu, a po meczu obowiązkowa wymiana koszulek biggrin.gif a co do naszych meczów to już nam się szykuje 25 lutego pojedynek z Man Utd. Wczoraj dałem znać na forum MU o tym czy by sobie chłopaki nie przegrali z nami biggrin.gif no i są chętni. Także za tydzień szykuje się gorący pojedynek. Oj, będzie się działo wink.gif
Australian Magic
U góry Tedix Khedron a na dole pomiedzy mną a Acrossem Kezman a następny mecz to będzie przypuszczalnie 25 w niedzielę z kibicami MU
Dudi
Dobra to Wy se kase zbierajcie a ja się pisze jakby co do naszego składu(Katowice i okolice biggrin.gif)
Tomi
No to jeden kibic MU przyjedzie ze mnÄ… na 90 %
pico
QUOTE(Dudi @ Feb 18 2007, 10:25 AM)
Dobra to Wy se kase zbierajcie a ja się pisze jakby co do naszego składu(Katowice i okolice biggrin.gif)
[right][snapback]39853[/snapback][/right]

Dudi ale z nimi pojedziemy hohoho ohmy.gif tongue.gif
Panowie to siÄ™ zbierajcie z tÄ… kasÄ…. ÅšlÄ…sk czeka!

Ps. Ja nie gram w meczu z fankami bo nie chce zostać znokautowany przez taką jedną.. wisienkę.. rolleyes.gif
Dudi
QUOTE(pico @ Feb 18 2007, 11:31 AM)
Dudi ale z nimi pojedziemy hohoho  ohmy.gif  tongue.gif
Panowie to siÄ™ zbierajcie z tÄ… kasÄ…. ÅšlÄ…sk czeka!

Ps. Ja nie gram w meczu z fankami bo nie chce zostać znokautowany przez taką jedną.. wisienkę.. rolleyes.gif
[right][snapback]39855[/snapback][/right]

Oj pojedziemy pojedziemy. Tylko zebysmy nie pojechali tak samo jak na zlocie laugh.gif Fajnie, że na hali sobie zagramy. Trzeba tylko zarezerwowac i powiedziec jakie są koszta. Najlepiej w spodku ew. w siemcach albo na azotach. Na azotach to My sobie mozemy zagrac z kibicami Barcy przed meczem rewanzowym bo kolega ktory kibicuje Barcelonie to ma znajomego na Azotach i mozna by dac w lapke i posprawie biggrin.gif
pico
QUOTE(Dudi @ Feb 18 2007, 10:36 AM)
Oj pojedziemy pojedziemy. Tylko zebysmy nie pojechali tak samo jak na zlocie laugh.gif Fajnie, że na hali sobie zagramy. Trzeba tylko zarezerwowac i powiedziec jakie są koszta. Najlepiej w spodku ew. w siemcach albo na azotach. Na azotach to My sobie mozemy zagrac z kibicami Barcy przed meczem rewanzowym bo kolega ktory kibicuje Barcelonie to ma znajomego na Azotach i mozna by dac w lapke i posprawie biggrin.gif
[right][snapback]39858[/snapback][/right]

No to Ty załatwiaj ten mecz z Barceloniakami!
Wiesz, że ja zawsze bardzo chętnie. Nie będzie raczej problemu z załatwieniem drużyny. Tylko czy w polsce jest tylu kibiców Barcelony żeby drużynę zebrali..? huh.gif
Co do meczu z Rzeszowiakami.. Nie będzie jak na zlocie.. Poza tym to jest hala.. wink.gif
boczek
Oczywiscie, ze nie bedzie to jak na zlocie, bo jak mniemam Rzeszów to do Południa się zalicza biggrin.gif ćwiczyć chłopaki, żebyscie znów hanby sobie nie przyniesli... wink.gif
Master_LFC
pico jeśli chcesz to zagadajna forum Barcy o ten mecz. Nam nie wypali pewnie, bo mało tych Barceloniowiaków jest u nas na Podkarpaciu a może się po prostu boją, że ich zniszczymy biggrin.gif Forum Barcelony <--- w to sobie kliknij i zagadaj co do meczu smile.gif a my kasę zbieramy i zagramy przeciwko sobie smile.gif

boczek: wczorajszy wynik mówi sam za siebie biggrin.gif forma strzelecka jest biggrin.gif 30 bramek przy 5 traconych, nie jest źle tongue.gif
pico
QUOTE(boczek @ Feb 18 2007, 10:44 AM)
Oczywiscie, ze nie bedzie to jak na zlocie, bo jak mniemam Rzeszów to do PoÅ‚udnia siÄ™ zalicza  biggrin.gif  ćwiczyć chÅ‚opaki, żebyscie znów hanby sobie nie przyniesli...  wink.gif
[right][snapback]39861[/snapback][/right]

Wygraliście tylko jedną odsłonę tego dwumeczu. Czas na rewanż na naszym terenie. W przypadku remisu nam bramki liczą się podwójnie więc wystarczy na luzie wygrać 7;0 wink.gif

QUOTE(Master_LFC)
pico jeÅ›li chcesz to zagadajna forum Barcy o ten mecz. Nam nie wypali pewnie, bo maÅ‚o tych Barceloniowiaków jest u nas na Podkarpaciu a może siÄ™ po prostu bojÄ…, że ich zniszczymy  Forum Barcelony <--- w to sobie kliknij i zagadaj co do meczu  a my kasÄ™ zbieramy i zagramy przeciwko sobie

boczek: wczorajszy wynik mówi sam za siebie  forma strzelecka jest  30 bramek przy 5 traconych, nie jest źle

No skoro Dudi ma kumpla w szeregach Barcy to niech załatwia wink.gif
Najpierw zagramy przeciw sobie by na zlocie się zjednoczyć i dokopać północy. Ślicznie smile.gif
Dudi
Spoko to moge zalatiwc ten mecz z kibicami Barcy tylko ten kolega musi sie zjawic na gg. A tak pozatym kto bylby chętny grac w druzynie Śląska??
Alien4321
Witam!!
Dajcie cynk gdzie i kiedy jest ten mecz, chętnie zobacze, a jak będzie mało ludzi ,albo kontuzja to moge zagrać. tongue.gif wink.gif laugh.gif biggrin.gif
Tomi
Pico nie bądź takim optymistą smile.gif:)Rzeszów będzie miał silną ekipe smile.gif:)napoczątku wygramy z Wami wink.gifa potem południe pokaze kto rządzi w Polsce smile.gifsmile.gif
deathman[]
Przepiorek = Trener poludnia biggrin.gif a ja mu dzielnie asystuje biggrin.gif .... ten kto sie zalapie do kadry Poludnia musi byc fess dobry biggrin.gif ze wzgledu duza ilosc plynow wypitych dnia poprzedniego mecz skonczyl sie jak sie skonczyl tongue.gif ale widze ze bedziemy mieli co robic z przepiorkiem ..... normalnie bedzie selekcja do kadry hehhe

Adik -> teraz to kozacko posiedzimy na trybunach z piwkiem w reku i bedziemy ogladac jak "nasz silna" reprezentacja pyka stare yody i karasie tongue.gif hehehe

Lar311 -> ty zdeklarowany wroclawiak (kresowiec? bo tam prawie wszystko kresowe ? biggrin.gif) to nalezysz do reprezentacji poludnia hehehe bez apelacyjnie biggrin.gif

Pawelini -> sabotazysto jeden i nieuku od geografii tongue.gif teraz to se idz na polnoc u nas rzadzi mlodosc ... tongue.gif widac akademia pilkaraska na poludniu jest swietna i nawet skrzydlowi z lodzi nie sa potrzebni biggrin.gif

no chlopaki widac ze powoli zaczynacie krecic fajna zabawe i trzeba zdecydowanie zrobic z tego cos regularnego smile.gif BRAVO za inicjatywe smile.gif
pico
Death? Przepiór? Adi? Zagracie z Barceloniakami? smile.gif
Trza się zgrywać przed wielkim rewanżem z małą północą wink.gif
deathman[]
piko belo -> za sabotazyste mnie masz ? tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tongue.gif wole pokazywac umiejtnosci strzeleckich niz grac przeciw swoim biggrin.gif
Master_LFC
Deathman łaziło mi to po głowie już od dawna no i wyszła inicjatywa od chłopaków po meczu z Chelsea no i proszę, jakoś się to mam nadzieję, że będzie ciągnęło dalej. United już mamy na 90% załatwione, potem reszta meczy się będzie też ustawiać. A drużyna tak się wyszkoli, że zdobędziemy każdą twierdzę, nawet Anfield biggrin.gif

co do selekcji, jak zagramy to będziecie mieli ciężki orzech do zgryzienia, kogo wystawić do pierwszego zespołu. Konkurencja jest naprawdę duża smile.gif
karas
QUOTE(deathman[] @ Feb 18 2007, 01:14 PM)
Adik -> teraz to kozacko posiedzimy na trybunach z piwkiem w reku i bedziemy ogladac jak "nasz silna" reprezentacja pyka stare yody i karasie tongue.gif hehehe

Boshe, Ty widzisz i nie grzmish!

QUOTE(pico)
Trza się zgrywać przed wielkim rewanżem z małą północą

Następny cfaniak!

Poczekamy, zobaczymy... Wy grzecznie trenujecie bzyczki z południa, a na przełomie sierpnia i września Północny WALEC Was jak zwykle rozjedzie...
pico
QUOTE(deathman[] @ Feb 18 2007, 11:27 AM)
piko belo -> za sabotazyste mnie masz ? tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tongue.gif wole pokazywac umiejtnosci strzeleckich niz grac przeciw swoim biggrin.gif
[right][snapback]39870[/snapback][/right]

Przeciw swoim? Czyli czujesz siÄ™ kibicem Barcy? blink.gif
Bo mi chodziło o to czy zagracie w teamie LFC...
deathman[]
z barceloniakami mialem na mysli ze z nimi w timie hehehe ..... no pewno ze skopiemy im te hiszpanskie dupska biggrin.gif zaczynam ostrzyc kolki biggrin.gif i troche czosnku przygotuje biggrin.gif heheheheh wybacz troche inne rzeczy zaprzataja mi glowke biggrin.gif
Dudi
no to tak Wy mówicie o meczu z Barcą a ja wlasnie gadalem z kumplem (kibic MU) zeby rozegrac mecz z nimi. Wlasnie zbiera ekipe. Wstepny termin to 2 marca(piątek) Ktos bylby chętny??

Kurde naprawde wielkie brawa należa sie pomysłodawcowi BRAWO
deathman[]
QUOTE(Dudi @ Feb 18 2007, 12:41 PM)
no to tak Wy mówicie o meczu z Barcą a ja wlasnie gadalem z kumplem (kibic MU) zeby rozegrac mecz z nimi. Wlasnie zbiera ekipe. Wstepny termin to 2 marca(piątek) Ktos bylby chętny??

Kurde naprawde wielkie brawa należa sie pomysłodawcy BRAWO
[right][snapback]39877[/snapback][/right]

se wybral .... termin ........ hehe
Master_LFC
QUOTE(Dudi @ Feb 18 2007, 12:41 PM)

Kurde naprawde wielkie brawa należa sie pomysłodawcowi BRAWO
[right][snapback]39877[/snapback][/right]

no to widzę, że będzie mecz z MU i w Rzeszowie i u Was, great, trzeba się będzie podzielić wrażeniami, wynikami i zdjęciami smile.gif bierzcie fotografa i zróbcie relację live nawet biggrin.gif:D i dziękuję za brawa ;P
Dudi
Sie przyczepil do mojej ortografi jak rzep psiego ogona laugh.gif A co do terminu to niemusisz nigdzie jechać/plynąć/lecieć laugh.gif nikt Ci przeciez niekarze
pico
No co jest, termin nie pasuje? Gramy gramy!
Na ManU to podwójna motywacja wink.gif
Hale załatwiaj Dudi jakąś ładną.
Daniel Jackson
Widzę, że się ludzie zaangażowali. Ekstra!

Oby tak dalej!

No i potwierdza się, że kibice LFC są najlepsi na świecie i mają genialne pomysły!

---

Mam nadzieję, że będę mógł pograć przeciwko MU... nie mają szans... hehe...

---

Wybiegając dalej można by zorganizować mecz polskich fanów LFC z fanami innych krajów... wiem, że to już bardzo ambitne... ale kto wie?
Master_LFC
A fani MU z Warszawy się pytają czy byłby ktoś chętny na mecz z nimi w Wawie. Co Wy na to The Reds ze stolicy? Across już zadeklarowal 4 ludzi z lfc.pl, ale może i Wy zagracie? Połączlibyście siły i kolejny mecz między LFC a MU by się odbył smile.gif podaję link do bezpośredniego tematu o meczach pomiędzy LFC a MU smile.gif Forum MU o meczach kibiców
kezman
w sumie ja Wam mowilem ze nie uda mi sie isc w neidziele ale zobacze co sie da zrobic i bardzo mozliwe ze jednak bede mogl znowu z Wami zagrac i dokopac MU ph34r.gif
Hagios
QUOTE(Master_LFC @ Feb 18 2007, 02:36 PM)
A fani MU z Warszawy się pytają czy byłby ktoś chętny na mecz z nimi w Wawie. Co Wy na to The Reds ze stolicy? Across już zadeklarowal 4 ludzi z lfc.pl, ale może i Wy zagracie? Połączlibyście siły i kolejny mecz między LFC a MU by się odbył smile.gif podaję link do bezpośredniego tematu o meczach pomiędzy LFC a MU smile.gif Forum MU o meczach kibiców
[right][snapback]39887[/snapback][/right]

jakby coś było w wawie to ja się piszę

EDIT:
właśnie zerknąłem na ten link do forum MU i zobaczyłem coś dziwnego
co to za dyskryminacja? "górna granica wieku 20 lat" kto to wymyślił?
"małolaty" boją się 28 letnich dziadków jak ja? nie pękajcie. my -starsi, możemy w każdej chwili dostać zawału...
Master_LFC
Hagios to ja już Ci tego nie załatwię, ja się zajmuję Podkarpaciem biggrin.gif także sam ich zagadaj i pogadaj z Acrossem, niech Ci tamtych 4 podrzuci smile.gif
Dudi
UWAGA!! do jasnej chol*ry. Zbieramy ekipe na mecz z kibicami LFC w katowicach a w tym temacie prawie zero odpowiedzi!! W bambuko se lecicie. Rozumie niektorzy mają prace ale to niech np. napiszą że niemogą a nie siedza cicho jak myszki. Mecz najprawdopodobniej rozegrany zostanie o 18/19. Wczesniejsze godziny od razu mowie niewchodzą w gre tzn. jezeli bysmy chcieli grac w tygodniu. Jezeli bedzie opcja zagrania w łikend( 3 marca odpada) to mozna pomyslec o innej godzinie.

Osrodek w jakim najprawdopodobniej zagramy to spodek(jutro bede dzwonil, ale padly jeszcze propozycje zbornej-siemianowice(przepior mowi ze o tej godzinie tzn 18 treningi ma INPLUS) i jeszcze azoty-chorzów. Jezeli macie jakies propozycje hali to piszcie. Aha zeby ta hala niemiała np. 30 m2 heh. moje gg: 8802107 jakby ktos bylby chętny.

Od razu mowie kibice MU graja naprawde bardzo dobrze jeden z nich jest w rezerwach GieKSy a reszta tez grala kiedys w klubach( tzn tych co ja znam) wiec napewno niebedzie latwo. Ja chce sie pobawic ale niezniose jezeli przegram bo szczerze mowiac nielubie przegrywac a zwlaszcza z kibicami MU. Moze zabradzo ambitnie podchodze do tego meczu ale radze wam żebyscie tez do tego podeszli cholernie ambitnie bo inaczej powyrywam nogi z tyłka laugh.gif
dzemek
Serce do walki może to ja i mam, ale umiejętności...na wuefach jestem jednym z najsłabszych, staram się to nadrabiać jak mogę, ale nie zawsze mi wychodzi, ja wolę się nie pisać do drużyny Śląska.Nie chcę przynieść Wam kompromitacji, najwyżej obejrzę mecz na żywo albo w tv wink.gif bo do fotografii to też się nie palę zbytnio, w tym też jestem słaby.
Katun
Dudi-> jak to się mówi z braku laku to i ja mogę zagrać, z tym, że jakimś wirtuozem piłki, to nie jestem. Nie trenowałem nigdy w żadnym klubie, ani nic z tych rzeczy, więc jakbyście nie mogli uzbierać składu, to wstępnie się piszę, ale nie obiecuję niczego wielkiego.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.