Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze kibiców LFC
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanów
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Alien4321
1. Przepiór
2. Wolny
3. Dżemek
4. Dudi
5. Morguś
6. Pico
7. Katun
8.ALIEN
dzemek
Nic się nie zmieniło, będę obecny.
Alien4321
Mało Ludzi nie wiem czy to ma sens żeby grać 2 godziny.

głownie chodzi o koszta no i kondycje co niektórych......moja np smile.gif jest fatality sad.gif
DOBRY
to może i ja się poświęce i przyjade ; D
buska
Wolny i referee przyjadą także. Kondycja gracza słaba, natomiast arbitra dobra. Pozdrawiam.
Przepiórek
Ja niestety muszę dzisiaj odpuścić granie...
pico
Szkoda, zostajemy bez bramkarza?

Czyli z Dobrym jest nas 8, i fajnie, pogramy sobie przynajmniej. 2 godzinki akurat, już z tą kondycją nie przesadzajcie.

Do wieczora wink.gif
Katun
Ja mogę być bramkarzem z Morgusiem na zmianę, bo kondycja u mnie to jest żenada z patologią. Umiejętności bramkarskie też, ale to już trudno. wink.gif
dzemek
To już może na miejscu ustalimy kto na jakiej pozycji. Ta hala jest z której strony jak wyjdę spod ronda? Okrążac Spodek z prawej strony (jak na planie, sala gimnastyczna) czy iśc na lodowisko? Nigdy nie pamiętam choc raz już tam byłem wink.gif
Alien4321
idź w kierunku lodowiska i wejdź na parking tam z tyłu jest ta sala.
yoda
zameldujcie chlopaki jak wam poszło.. smile.gif
Katun
Mecz odwołany. Dziękuję za uwagę.
Alien4321
co ty gadasz nie mieliśmy grac z CFC tylko tak sobie......GRAMY

szkoda ze nie ma wiecej osób do gry same stare chopy laugh.gif laugh.gif laugh.gif

To moze by sie okreslić w koncu czy gramy czy nie bo ja jestem chętny, aha a może by tak 3-4 osoby z AFC lub CFC zwerbować, pomieszamy sklady żeby sobie tylko pograć
Katun
ch**, gramy na siebie
Dudi
UWAGA!!

Prosze nie zapomnieć o kasie!!(160 zł na tylu ilu będzie Nas grać)

na chwile obecna jest nas 9

1. Rysiu z klanu( kumpel Dudiego)
2. Wolny
3. Dżemek
4. Dudi
5. Morguś
6. Pico
7. Katun
8. ALIEN
9. jakis ziomek Katuna

Dobry grasz ? dobrze by było jakbyś wpadł.

DOBRY
sory dopiero wróciłem do domu

nie dla mnie za poźna godzina poczekajcie jeszcze pół roku jak będę miał prawko [o ile zdam]
Katun
Kto nie był niech żałuje, że nie widział uderzenia roku Dudiego biggrin.gif
Alien4321
CYTAT(Katun @ 07-12-2009 - 00:57) *
Kto nie był niech żałuje, że nie widział uderzenia roku Dudiego biggrin.gif

Uderzenia o parkiet laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
dzemek
Oj no, pomyliła mu się piłka nożna z akrobatyką sportową... laugh.gif Jeszcze trochę, będę śmigac i mniej popełniac błędów wink.gif
McDzik
No to widzę super forma chłopaki przed meczem z CFC laugh.gif chyba trzeba ocenzurować przed nimi forum, co by to nie wyszł no jaw... laugh.gif

Żałuję, że to tak daleko, bo widzę, że dużo mnie omija... sad.gif
Dudi
no to dupa blada odnośnie jakiegoś szpilu w łikend z Chelsea. Dzwoniłem bodajze dzisiaj ze 4 razy do spodka i sie nie umiałem dodzwonić, wczoraj był ten sam problem ;/ (32) 2583261 wew. 280 Jakby co to jest numer na sale koło spodka. Ja jutro jestem do 19 w robocie więc nie dam rady zadzwonić. Jezeli ktoś może to niech tam jeszcze raz przedzwoni. Zazwyczaj w Niedziele po 20:00 jest wolna sala więc mimo że tak pozno by się rezerwowało to nie powinno być większego problemu.
dzemek
Kibice Arsenalu z którymi oglądaliśmy mecz mają także wielką ochotę zagrac, także z nimi też można kiedyś pokopac.
Katun
U mnie sytuacja podbramkowa zmieniła się w konieczność wybicia piłki z linii bramowej, więc nie liczcie na mnie w ten weekend.
skuter69
schudłem 12 kilo nadam się?

ps
jakby co to zawsze mogę przyłożyć komu trza czyli mogę wesprzeć obronę. Produkcja, dystrybucja,masturbacja, gwałty na zlecenie i bez zlecenia, sportowa jazda fiatem 125p.
Oti
No to i ja wybiore swój post roku.Pan powyżej is the winner. Buahahhaa,ten cytat mnie zabił,kwiczę smile.gif
JFH
uzbieracie ekipę na przyszłą niedzielę ?

Katowice - Słowian
dzemek
CYTAT(JFH @ 18-07-2010 - 23:40) *
uzbieracie ekipę na przyszłą niedzielę ?

Katowice - Słowian

Ja odpadam, nie znajdę czasu wolnego na 25.07
Katun
Ja chętnie zagram.
wolny85
No Panowie może się zmobilizujemy na meczyk... Zobaczymy w jakiej jesteśmy formię przed meczem Północ-Południe smile.gif Jak frekwencja dopisze to jestem za smile.gif ...Pozdrawiam
karas
Trenujcie trenujcie, bo raptem... równo miesiąc się ostał...wink.gif
kamilos669
Ja na pewno nie mogę, sry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.