Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Mecze kibicw LFC
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanw
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
deathman[]
a wszyscy na liscie to co ? tongue.gif wielblady tongue.gif ?
kasia_tree
jak zdaze to bede. i wtedy razem z Bają zdejmiemy koszulki i będziemy rozpraszać drużynę przeciwną laugh.gif
redmann1
ak zdaze to bede. i wtedy razem z Bają zdejmiemy koszulki i będziemy rozpraszać drużynę przeciwną laugh.gif

nareszcie ktoś mnie zainszpirowoł żeby przyjśc! w takim razie bede napewno a w związku z tym że gracie z ejajgejami to i ja sie rozbiore!
kasia_tree
QUOTE(redmann1 @ Mar 8 2007, 10:44 PM)
nareszcie ktoś mnie zainszpirowoł żeby przyjśc! w takim razie bede napewno a w związku z tym że gracie z ejajgejami to i ja sie rozbiore!
[right][snapback]41485[/snapback][/right]

łał... rolleyes.gif niech świat wreszcie pozna ojca dziecka Anety K. w calej okazałości laugh.gif

boczek
QUOTE(deathman[] @ Mar 8 2007, 10:19 PM)
no te .............. najladniejsza to byla nie powiem kogo i nie powiem komu siatke zalozono tongue.gif pfffffffffffffffffffffffffffffffff

no te pewnie ze czerwone !! ej aj geje niech sie martwia o stroje biggrin.gif
[right][snapback]41476[/snapback][/right]

A kto asystował przy Twoim golu lepiej powiedz wink.gif
paulinqa
nie, no leze !!
ale juz sie zbieram i jade do was !!
takiej okazji nie przepuszcze !!
trzymam kciuki
Baja
No no Katarzyna, czegos ze mną nie uzgodniłaś tongue.gif

Wojtek, no Wy to gracze, a nie kibice kibiców LFC biggrin.gif Wielbładami z tego co mi wiadomo, to tez nie jesteście biggrin.gif
kasia_tree
Basiu - pamiętaj, że Prezes zawsze i wszędzie musi być ze swoimi owieczkami, dzielnie je wspierać itd. Czasami też trzeba się poświęcić. Wszak Prezes dba o nas jak Matka najlepsza biggrin.gif
Dudi
A Ty Adik jako kibic czy jako piłkarz?? bo niewiem czy Cie dopisywac do listy. A moze lepiej sie dziewczynki nierozbierajcie bo jeszcze nas rozproszycie biggrin.gif i co wtedy bedzie?? Ej Aj Geje jak sama nazwa wskazuje są gejami wiec musialby tam Adik cos rozebrac ...
Dudi
Sorry ze post pod postem ale trzeba odswiezyc temat.

Grajacy kibice LFC mają zaszczyt zaprosic kibicow LFC i nie tylko na jutrzejsze derby pomiedzy kibicami LFC a kibicami MU ktore zostana rozegrane na Zbornej o godz. 15:30. hala Zborna znajduje sie w Siemianowicach Śl. przy ul. E. Orzeszkowej. Liczymy na wysoką frekwencje i na doping jaki ma miejsce na stadionach angielskich a zwlaszcza na taki jak ma miejsce na Anfield w meczach z MU.

A teraz do osob ktore beda grac: chodzi o to, że kibice MU moga niemiec strojow wyjazdowych(tzn niektore osoby maja ale nie wszyscy) wiec na wszelki wypadek schowajcie jeszcze do torby nasze koszulki wyjazdowe najlepiej białe, moga byc rowniez zołte.

Niech siła będzie z Nami.

POZDRAWIAM
pico
QUOTE(Dudi @ Mar 10 2007, 03:07 PM)
A teraz do osob ktore beda grac: chodzi o to, że kibice MU moga niemiec strojow wyjazdowych(tzn niektore osoby maja ale nie wszyscy) wiec na wszelki wypadek schowajcie jeszcze do torby nasze koszulki wyjazdowe najlepiej białe, moga byc rowniez zołte.
Niech siła będzie z Nami.

POZDRAWIAM
[right][snapback]41608[/snapback][/right]

KONIECZNIE BIAŁE! Nie muszą to być koszulki Liverpoolu ale żeby były białe. Żadnych żółtych, drużyna musi mieć jednolite.
Ci z ManU to jakieś ciecie są.. To nie mają ludzi, to koszulek.. huh.gif

pozdrawiam i do jutra smile.gif
Szmajchel
QUOTE(dutchman)
no te .............. najladniejsza to byla nie powiem kogo i nie powiem komu siatke zalozono tongue.gif

ale takie chucherko jak ja powalił Cię na ziemię z 2 razy biggrin.gif Żebyś się kiedyś nie przeliczył... wink.gif
Przepirek
QUOTE(pico)
KONIECZNIE BIAŁE! Nie muszą to być koszulki Liverpoolu ale żeby były białe. Żadnych żółtych, drużyna musi mieć jednolite.
Ci z ManU to jakieś ciecie są.. To nie mają ludzi, to koszulek.. 
Co to znaczy, że nie muszą być Liverpoolu?! Gramy w koszulkach Liverpoolu i koniec. Nie musimy mieć jednolitych strojów. Wystarczy, że Carlsberga na piersiach będziemy mieli i Liver Birda.
Dudi
QUOTE(Przepiórek @ Mar 10 2007, 06:40 PM)
QUOTE(pico)
Ci z ManU to jakieś ciecie są.. To nie mają ludzi, to koszulek.. 
Co to znaczy, że nie muszą być Liverpoolu?! Gramy w koszulkach Liverpoolu i koniec. Nie musimy mieć jednolitych strojów. Wystarczy, że Carlsberga na piersiach będziemy mieli i Liver Birda.
[right][snapback]41613[/snapback][/right]

tak tak popieram w 100%. Chociaz mozemy sie mylic ale "ptaka" musimy miec na piersi. No to do jutro. Tylko prosze was nieszalejcie dzisiaj w nocy, prosze was:D
Master_LFC
QUOTE(Dudi @ Mar 10 2007, 06:49 PM)
tak tak popieram w 100%. Chociaz mozemy sie mylic ale "ptaka" musimy miec na piersi. No to do jutro. Tylko prosze was nieszalejcie dzisiaj w nocy, prosze was:D
[right][snapback]41614[/snapback][/right]

zagrajcie tak jak my żółte i białe, fajnie się to na boisku komponowało wink.gif no i życzę wygranej, żebyście nas pomścili wink.gif powodzenia i YNWA lads!!
deathman[]
QUOTE(probably najlepszy bramkarz polnocy @ Mar 10 2007, 04:26 PM)
QUOTE(dutchman)
no te .............. najladniejsza to byla nie powiem kogo i nie powiem komu siatke zalozono tongue.gif

ale takie chucherko jak ja powalił Cię na ziemię z 2 razy biggrin.gif Żebyś się kiedyś nie przeliczył... wink.gif
[right][snapback]41610[/snapback][/right]

teeee jakbym ja ci wjezdzal nogami wyprostowanymi to bys nie tylko byl powalony na ziemie tongue.gif hehe a w szpitalu z ordynatorem w szachy gral tongue.gif albo jadl przez rurke ....... tongue.gif
Daniel Jackson
Panowie... macie moje błogosławieństwo na Wasz mecz! Pomścijcie nas! Pomścijcie... bo następnej porażki z MU nie zniosę... chyba nie chcecie, żebym umarł?
paulinqa
DJ to pilkarze poludnia ... wiec z tym wynikiem moze byc roznie ....
moze lepiej dla wlasnego bezpieczenstwa omijaj ten temat, a jak wynik bedzie korzystny, to Cie o tym poinformuje xD
Katun
QUOTE(Dudi)
Tylko prosze was nieszalejcie dzisiaj w nocy, prosze was:D

cool.gif

WZGÓRZE RACIĄŻEK ! wink.gif
kasia_tree
Katun, jak Was wczoraj słuchałam w autobusie to brzmiało to raczej jak WZGÓRZE NA CIĄŻĘ! biggrin.gif
Katun
Oj Kasiu, Kasiu. Toż to błąd większy od "plakatu" This is Anfield. Wszak z Raciążka jak nie ma mgły to Toruń widać ! wink.gif
Dudi
UWAGA! godzina zero zbliza sie wielkimi krokami a My ku*wa niemamy pilki na hale :/ Ja posiadam pilke ale normalna 5 ktora odbija sie jak glupia a nam jest potrzebna pilka na hale. Jezeli ktos posiada takową pileczke to przosze ja wziac na zborna. Bede bardzo wdzieczny. A kibice beda czy nie?? Kasia, Basia, Zosia, Samosia?? laugh.gif no i jeszcze jak ktos chce przyjsc to serdecznie zapraszamy oczywiscie jezeli chcecie kibicowac MU to wstep 5 zl a jezeli nam to za free.

POZDRAWIAM
Przepirek
Ja tam jakąś piłkę mam, ale jeszcze nigdy nie była pompowana... Leży tak od nowości. Ktoś ma pompkę, to niech weźmie. Zobaczymy, czy das się coś z tej piłki wyciągnąć.
pico
QUOTE(Przepiórek @ Mar 11 2007, 12:31 PM)
Ja tam jakąś piłkę mam, ale jeszcze nigdy nie była pompowana... Leży tak od nowości. Ktoś ma pompkę, to niech weźmie. Zobaczymy, czy das się coś z tej piłki wyciągnąć.
[right][snapback]41649[/snapback][/right]

Wezmę pompkę. Każda piłka się przyda! smile.gif

Powoli czas ruszać. Niektórzy nie mieszkają w Siemianowicach.. rolleyes.gif wink.gif
deathman[]
ja tez powoli szykuje sie do drogi hehe biggrin.gif

z mlodym przeprowadzilem odprawe taktyczna biggrin.gif zadne łi kontroling de gejm tylko powiedzialem mlodemu "maja ci polamac nogi ? to jej nie odstawiaj biggrin.gif sam polam nogi ale nie pozwol zebysmy to przegrali" biggrin.gif

dobra biore dzide i ide biggrin.gif ja tez mam pompke jakas pilke i takie tam ;]
Master_LFC
No to panowie, powodzenia życzę i połamania nóg. Sam też idę sobie w piłeczkę pograć, bo pogoda do tego namawia, a i trzeba formę ćwiczyć smile.gif macie moje wsparcie duchowe, więc wygrajcie!!
karas
Jak już sobie pogracie, to o relację proszę. Najlepiej z fotkami!
Dudi
No to pograne. Przebiegu pierwszej polowy niebede komentowal bo to niema sensu. Duzo szans zmarnowalismy i tylko Pico w pierwszej polowie cos ustrzelil. po I odslonie dostawalismy wpier*ol 1:11. Winą bylo tylko i wylacznie to ze sie nie wracalismy. Nad tym trzeba popracowac bo to byl nasz najwiekszy problem. W przerwie doszlismy do wniosku ze 2 musi zostawac caly czas w tyle i od razu byly efekty przez chyba pierwsze 5 minut nieoddali strzalu a my kilka(tylko brak skutecznosci:/) pozniej bramka Pico na 2:11 ale zaraz sie rozluznilismy padla bramka na 2:12. Druga poowa wygladala o niebo lepiej i wynik od razu byl inny. Drugą polowe wygralismy wiec mozna uznac ze byl remis biggrin.gif Ostatecznie mecz przegralismy 7:17. Bylem pod wielkim wrazeniem gry Morgusia. Moze nie jest dobry technicznie ale lubi grac silowo tylko jakby gral jeszcze bardziej zdecydowanie to by z pilkarzy MU nic niezostalo. Morgus najladniejsza bramke strzelil dla nas bo od nich to Jajo jak jebnął z woleja to hohohoho biggrin.gif wg. mnie najladniejsza bramka spotkania. Moze dlatego zagralismy lepiej w drugiej polowie bo ich bylo mniej i niemogli robic zmian. Ale mimo wszystko byli do ogrania. Myslalem ze pojada z nami jak z kupa gó*na ale tak niebylo mimo ze wynik wyglada na dolujący. I mam propozycje zeby sie czesciej spotykac z jakimis kibicami zeby mozna bylo sie zgrac.

A za tydzien moze zagramy znowu z nimi tylko na slowianie. Chętni??
Daniel Jackson
QUOTE(Dudi @ Mar 11 2007, 07:51 PM)
No to pograne. Przebiegu pierwszej polowy niebede komentowal bo to niema sensu. Duzo szans zmarnowalismy i tylko Pico w pierwszej polowie cos ustrzelil. po I odslonie dostawalismy wpier*ol 1:11. Winą bylo tylko i wylacznie to ze sie nie wracalismy. Nad tym trzeba popracowac bo to byl nasz najwiekszy problem. W przerwie doszlismy do wniosku ze 2 musi zostawac caly czas w tyle i od razu byly efekty przez chyba pierwsze 5 minut nieoddali strzalu a my kilka(tylko brak skutecznosci:/) pozniej bramka Pico na 2:11 ale zaraz sie rozluznilismy padla bramka na 2:12. Druga poowa wygladala o niebo lepiej i wynik od razu byl inny. Drugą polowe wygralismy wiec mozna uznac ze byl remis biggrin.gif Ostatecznie mecz przegralismy 7:17. Bylem pod wielkim wrazeniem gry Morgusia. Moze nie jest dobry technicznie ale lubi grac silowo tylko jakby gral jeszcze bardziej zdecydowanie to by z pilkarzy MU nic niezostalo. Morgus najladniejsza bramke strzelil dla nas bo od nich to Jajo jak jebnął z woleja to hohohoho biggrin.gif wg. mnie najladniejsza bramka spotkania. Moze dlatego zagralismy lepiej w drugiej polowie bo ich bylo mniej i niemogli robic zmian. Ale mimo wszystko byli do ogrania. Myslalem ze pojada z nami jak z kupa gó*na ale tak niebylo mimo ze wynik wyglada na dolujący. I mam propozycje zeby sie czesciej spotykac z jakimis kibicami zeby mozna bylo sie zgrac.

A za tydzien moze zagramy znowu z nimi tylko na slowianie. Chętni??
[right][snapback]41661[/snapback][/right]

Nie... no to do zobaczenia w czerwonym niebie... umieram... panowie... wiedzieliście, jak myśmy przez głupotę przegrali... dlaczego? tongue.gif Rewanż ma być Wasz i bez gadania!

Master... a my, kiedy gramy ten rewanż? Chłopaki z MU coś dają znać?
Dudi
aha zapomnialbym jeszcze graty dla Deatha ... juniora biggrin.gif dobrze bronil. a wynik do przerwy byl 12:1
paulinqa
uuu slabo dziolchy kibicowaly....

wiedzialam, ze jak poludnie to przegra hehehe

polnoc!!!

Master_LFC
Nieeeeeeee... Kolejna porażka z Mancsami :/ kurczę, ja chcę w końcu zwycięstwa w tym sezonie. Dudi, poszło Wam a little bit better niż nam, ale i tak masakra totalna. Rewanżu, pałajcie zemstą i pokonajcie ich.

QUOTE(DJ)
Master... a my, kiedy gramy ten rewanż? Chłopaki z MU coś dają znać?

cały czas piszę na ich forum, gadam z tym typem od nich na gg, ale tylko się kończy na zapowiedziach jak na razie i zero mobilizacji, żeby coś z tym zrobić.

QUOTE(Dudi)
I mam propozycje zeby sie czesciej spotykac z jakimis kibicami zeby mozna bylo sie zgrac.

z tym nie jest głupi pomysł, wspólna mobilizacja i jedziemy z tym. My z Jodmakiem zresztą mamy pomysł, żeby zrobić taki turniej między kibicami z całej Polski, ale to jest baaardzo wstępna faza rozwoju. Trzeba się podowiadywać, co gdzie i jak, zmobilizować masę ludzi do tego i mieć trochę kasy na halę, zeby przynajmniej na cały dzień wynająć. Ktoś chętny, żeby nam pomóc w zrealizowaniu tego pomysłu?
Daniel Jackson
QUOTE(Master_LFC @ Mar 11 2007, 08:42 PM)
Nieeeeeeee... Kolejna porażka z Mancsami :/ kurczę, ja chcę w końcu zwycięstwa w tym sezonie. Dudi, poszło Wam a little bit better niż nam, ale i tak masakra totalna. Rewanżu, pałajcie zemstą i pokonajcie ich.

Weź ich tam pogoń, czy coś... zero organizacji w ich szeregach.

QUOTE(Master_LFC @ Mar 11 2007, 08:42 PM)
z tym nie jest głupi pomysł, wspólna mobilizacja i jedziemy z tym. My z Jodmakiem zresztą mamy pomysł, żeby zrobić taki turniej między kibicami z całej Polski, ale to jest baaardzo wstępna faza rozwoju. Trzeba się podowiadywać, co gdzie i jak, zmobilizować masę ludzi do tego i mieć trochę kasy na halę, zeby przynajmniej na cały dzień wynająć. Ktoś chętny, żeby nam pomóc w zrealizowaniu tego pomysłu?
[right][snapback]41668[/snapback][/right]

Hmmm... właśnie gadałem o tym z kumplem w klasie... fan Realu... powiedział, że jak coś zbierze ekipę Realu... ale... to by było już coś - taki turniej.
deathman[]
szczerze powiedziawszy .... ze gdyby nie junior to wynikby o wiele wyzszy .... takie pily wyciagal ze szok biggrin.gif

a wynik byl chyba 9:17 o ile mnie pamiec nie myli ....
pico
Wynik to 18:8! Co Wy gadacie..? huh.gif
Myślę, że gdybyśmy cały mecz zagrali tak jak drugą połowę to powalczylibyśmy..
Zagraliśmy w składzie: Death Junior, Katun, Maciek, Morguś, Death, Dudi, Przepiór i pico...
Za tydzień rewanż.. Myślę, że będzie lepiej niż dziś. Źle.. WIEM że będzie lepiej niż dziś! cool.gif
Morguś faktycznie ładne bramki strzelał a Death junior dupy nam wszystkim uratował przed kolosalną porażką..

pozdrawiam sad.gif
deathman[]
picus nie lam sie smile.gif dobra zabawa byla w ch... wbijam wynik smile.gif hehe oby za tydzien rownie fajnie bylo ... smile.gif

ale bramke kontrowersyjna strzelilem nie ? tongue.gif

pozniej fotki wrzuce autorstwa basi smile.gif wiec nie odpowiadam za nie biggrin.gif jedyna za co to za aparat biggrin.gif
Daniel Jackson
To widzę, że Death Junior podstawa drużyny smile.gif

Macie może jakieś filmiki i akcje...? rolleyes.gif

Czekam na zdjęcia.

I panowie... rewanż ma być Wasz! smile.gif jak dojdzie do naszego, to się tym razem postaramy.
deathman[]
QUOTE(Daniel Jackson @ Mar 11 2007, 08:17 PM)
To widzę, że Death Junior podstawa drużyny smile.gif

Macie może jakieś filmiki i akcje...? rolleyes.gif

Czekam na zdjęcia.

I panowie... rewanż ma być Wasz! smile.gif jak dojdzie do naszego, to się tym razem postaramy.
[right][snapback]41673[/snapback][/right]

Dzekson Fajf -> mlody nie jest z pierwszej lapanki "trzymie w torze" w naszym klubie smile.gif G.K.S Andaluzja Piekary Śląskie smile.gif w mlodzikach ma dopiero 14 wiosen a chytal dzis takie bale ze szok .....
Baja
Zgadzam się, najlepszym zawodnikiem był Death Junior biggrin.gif

Panowie potrenują i w rewanżu już będzie lepiej, tak ma być tongue.gif

Ja za zdjęcia też nie odpowiadam biggrin.gif bo ten aparat, to taki..no taki nie taki był tongue.gif
yoda
QUOTE(pauka)
wiedzialam, ze jak poludnie to przegra hehehe

polnoc!!!

no może będzie trza chłopakom z południa pomóc....bo sami sobie nie dadzą rady.- napewno trza ich poustwaiać, bo z relacji widać, że grali baaaaardzo radosną piłkę.... laugh.gif
Daniel Jackson
QUOTE(deathman[)
,Mar 11 2007, 09:20 PM]Dzekson Fajf -> mlody nie jest z pierwszej lapanki "trzymie w torze" w naszym klubie smile.gif G.K.S Andaluzja Piekary Śląskie smile.gif w mlodzikach ma dopiero 14 wiosen a chytal dzis takie bale ze szok .....
[right][snapback]41674[/snapback][/right]

O proszę! Czyli talencik... tylko oszlifować smile.gif pogratulować, pogratulować smile.gif

QUOTE(Baja @ Mar 11 2007, 09:25 PM)
Zgadzam się, najlepszym zawodnikiem był Death Junior biggrin.gif

Death Junior już fanki ma! smile.gif

Panowie potrenują i w rewanżu już będzie lepiej, tak ma być tongue.gif

Trenować, trenować i wygrywać! tongue.gif

Ja za zdjęcia też nie odpowiadam biggrin.gif bo ten aparat, to taki..no taki nie taki był tongue.gif
[right][snapback]41675[/snapback][/right]

Tylko mi nie piszcie, że nie będzie zdjęć...
kezman
a dopiero smialiscie sie ze my przegralismy tongue.gif ....

tak dalej byc nie moze zeby MU nie dosc ze wygrywa z nami w anglii to jeszcze w kazdym miescie w polsce.... :/ to szczyt wszystkiego. musimy sie zaczac rewanzowac smile.gif
deathman[]
http://rapidshare.com/files/20565082/Hala.rar.html - zdjecia ......

pozdro
Master_LFC
No panowie, wszystko jest na dobrej drodze, żebyśmy się zrewanżowali. Rozmawiałem właśnie ze skibajem i chłopaki już zaczynają myśleć o rewanżu i zbierają kasę na halę. Mają mi dać znać na dniach co i jak, więc sobie chyba pogramy na next weekendzie. Mam nadzieję smile.gif
deathman[Junior]
Szkoda przegranej...druga polowa o niebo lepsza...Juz Czekam na rewanz wink.gif Pozdrawiam wink.gif

Dzieki za walke wink.gif... YNWA :]
kasia_tree
no meczyk był całkiem sympatyczny. następnym razem mam nadzieję będzie lepiej. może wreszcie ustalicie jakaś taktyka biggrin.gif Junior po prostu wymiatał. tylko czasami starszy brat Labocza mu wchodził w paradę niepotrzebnie wink.gif Morguś też nieźle sobie poczynał. zimno było na tej hali, więc nasi rozgrzali się pozno i zaczęli grać lepiej dopiero w drugiej połowie, hehe.

aha, ja nie powiem co kto i jak, ale niektórzy tu ściemniali, że drzewa jadą do lasu sadzić zamiast kolegom pomóc tongue.gif zalesianie zalesia! pewnie sie wstydzili wielkiego brzucha i wielkiej zadyszki biggrin.gif

QUOTE(RomanoRomani)
no może będzie trza chłopakom z południa pomóc....

wujku Romku, przybywaj smile.gif chyba nie pozwolisz, żeby diabelstwo tłukło fanów Liverpoolu, co? no i ten co wiózł drzewo do lasu już nie będzie mial wymówek i bedzie musial sie pokazac wink.gif

AAA! jeszcze jedno! za tydzien ma byc rewanz i Baji nie bedzie. mam sama siedziec na trybunach? Kibice maja sie stawic obowiazkowo! Owca, do Ciebie tez mowie smile.gif
deathman[Junior]

QUOTE(kasia_tree @ Mar 11 2007, 10:34 PM)
brat Labocza mu wchodził w paradę niepotrzebnie wink.gif

[right][snapback]41687[/snapback][/right]

ojj tak biggrin.gif ta samobojcza bramka brata biggrin.gif ...hehe wink.gif ale pozniej walczyl jak Carra smile.gif biggrin.gif
Szmajchel
QUOTE(deathman[] @ Mar 11 2007, 08:48 PM)
http://rapidshare.com/files/20565082/Hala.rar.html - zdjecia ......

pozdro
[right][snapback]41681[/snapback][/right]

uu Agentka ma nowy fryz biggrin.gif smile.gif
kasia_tree
a czemu Agentka?
Szmajchel
To niech mnie ktoś olśni, możesz być to Ty Kasiu smile.gif (sama zaczelas cos o tej agentce nawijać). Już ta blond istotka uswiadomila mi ze nie jest zadna agentką biggrin.gif to kto??
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.