CYTAT(holy @ Jul 12 2005, 11:13 PM)
Ano dlatego, ??e prawie nieuniknionym jest fakt, ??e w owych tematach dyskusja schodzi na jeszcze inne wÄ?tki i przez to robi siÄ? kolejne zamieszanie, co Ci zresztÄ? ju?? t??umaczy??em w innym temacie. ZresztÄ?, taki poglÄ?d stosujÄ? nie tylko ja i reszta 'grupy trzymajÄ?cej w??adzÄ?'. Przejrzyj jakiekolwiek du??e, szanujÄ?ce siÄ? forum sportowe - bo g????wnie takie odwiedzam - i zobaczysz dok??adnie to samo.
No w??asnie o to mi chodzi dyskusja nt. Figo trwa 5-6 post??w i koniec... Za??????my, ??e jest temat "transfer Figo" je??eli dyskusja jest ??ywa to temat jest "na topie" a jak nie - to spada.
Co do innych for??w - ja akurat trafia??em na fora mniej rygorystyczne np. Forum SI (wydawcy FM2005 i wczesniej CMa) i tam by??o tak, ??e dyskusje by??y mniej "sterowane".
poza tym je??eli chcecie "budowaÄ? spo??eczno??Ä?" wok???? tego forum to trzeba byÄ? bardziej otwartym na nowych user??w. A ja np. trafi??em na stare forum i kiedy chcia??em siÄ? w??Ä?czyÄ? do jakiej?? dyskusji to musia??em najpier przeczytaÄ? 5 stron starych post??w. Odechcia??o mi siÄ? po 2 wÄ?tkach...
Rozumiem, ??e mo??na ??Ä?czyÄ? posty typu "transfer Figo" i "czy figo jest dobry dla LFC?". Nie chodzi mi o kompletnÄ? dowolno??c a jedynie o trochÄ? wiekszÄ? r????norodno??Ä?.
Wg mnie ??atwiej siÄ? wtedy zorientowaÄ? i "nadÄ???yc" za dyskusja je??eli ktos np. nie jest na firum codziennie...
Ale to moja opinia...