Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Dyskusja nt. kszta³tu forum
LFC FAN SITE > My kibice > Strona - jaka jest?
DRaco
kilka moich post??w (i pomstowanie na admin??w w zwiÄ?zku z przenoszeniem post??w) wywo??a ma??Ä? dyskusje nt. gust??w co do kszta??tu forum.
holy prezentuje opinie, ??e forum ma byÄ? uporzÄ?dkowane tzn. sÄ? 2 tematy np:
- transfery zaklepane
- spekulacje

ja uwa??am, ??e to troche za ma??o
po pierwsze - nowy u??ytkownik musi przeczytaÄ? kilkana??cie/dziesiÄ?t post??w zanim dojdzie do ko??ca tematu
po drugie - pojawia sie temat Sissoko, Figo, Croucha - dlaczego dyskusje nt. tych transfer??w nie mogÄ? byc osobnymi wÄ?tkami na forum nota bene nazwanym Plotki Transferowe?

Czekam na wasze opinie
lamf
CYTAT(DRaco @ Jul 12 2005, 10:05 PM)
kilka moich post??w (i pomstowanie na admin??w w zwiÄ?zku z przenoszeniem post??w) wywo??a ma??Ä? dyskusje nt. gust??w co do kszta??tu forum.
holy prezentuje opinie, ??e forum ma byÄ? uporzÄ?dkowane tzn. sÄ? 2 tematy np:
- transfery zaklepane
- spekulacje

ja uwa??am, ??e to troche za ma??o
po pierwsze - nowy u??ytkownik musi przeczytaÄ? kilkana??cie/dziesiÄ?t post??w zanim dojdzie do ko??ca tematu
po drugie - pojawia sie temat Sissoko, Figo, Croucha - dlaczego dyskusje nt. tych transfer??w nie mogÄ? byc osobnymi wÄ?tkami na forum nota bene nazwanym Plotki Transferowe?

Czekam na wasze opinie
*

Ano dlatego, ??e prawie nieuniknionym jest fakt, ??e w owych tematach dyskusja schodzi na jeszcze inne wÄ?tki i przez to robi siÄ? kolejne zamieszanie, co Ci zresztÄ? ju?? t??umaczy??em w innym temacie. ZresztÄ?, taki poglÄ?d stosujÄ? nie tylko ja i reszta 'grupy trzymajÄ?cej w??adzÄ?'. Przejrzyj jakiekolwiek du??e, szanujÄ?ce siÄ? forum sportowe - bo g????wnie takie odwiedzam - i zobaczysz dok??adnie to samo.
karas
Dla mnie temat z cyklu "Wy??szo??Ä? ??wiÄ?t Wielkanocy nad Bo??ym Narodzeniem". Po co w og??le za??o??y??e?? ten temat? Dyskusja na temat kszta??tu forum - te?? chyba ju?? jest taki temat - Nowe forum made by Soprano. Tak??e i ten wÄ?tek nietrafiony DRaco...

Popieram w ca??ej rozciÄ?g??o??ci decyzje Holy`ego. ChoÄ? ca??y czas patrzÄ? mu uwa??nie na rÄ?czki wink.gif, to jednak muszÄ? powiedzieÄ?, ??e w sytuacji kryzysowej ??wietnie siÄ? z roli moda spisuje. I jestem ptrzekonany, ??e po powrocie Filipa forum bÄ?dzie funkcjonowa??o wzorowo.

Dla malkontent??w - polecam regulamin forum.

paka!
smyku
Draco - problem w tym ze po 3 postach dyskusja o Figo/ Crouchu etc itp zamyka sie, kilku jest za, kilku przeciw... dla mnie nie ma sensu zabawa w takie cos, a jak mam potem czytac 100-krotnie powtorzony post ze Figo jest taki i taki to sorry.
DRaco
CYTAT(holy @ Jul 12 2005, 11:13 PM)
Ano dlatego, ??e prawie nieuniknionym jest fakt, ??e w owych tematach dyskusja schodzi na jeszcze inne wÄ?tki i przez to robi siÄ? kolejne zamieszanie, co Ci zresztÄ? ju?? t??umaczy??em w innym temacie. ZresztÄ?, taki poglÄ?d stosujÄ? nie tylko ja i reszta 'grupy trzymajÄ?cej w??adzÄ?'. Przejrzyj jakiekolwiek du??e, szanujÄ?ce siÄ? forum sportowe - bo g????wnie takie odwiedzam - i zobaczysz dok??adnie to samo.
*

No w??asnie o to mi chodzi dyskusja nt. Figo trwa 5-6 post??w i koniec... Za??????my, ??e jest temat "transfer Figo" je??eli dyskusja jest ??ywa to temat jest "na topie" a jak nie - to spada.
Co do innych for??w - ja akurat trafia??em na fora mniej rygorystyczne np. Forum SI (wydawcy FM2005 i wczesniej CMa) i tam by??o tak, ??e dyskusje by??y mniej "sterowane".

poza tym je??eli chcecie "budowaÄ? spo??eczno??Ä?" wok???? tego forum to trzeba byÄ? bardziej otwartym na nowych user??w. A ja np. trafi??em na stare forum i kiedy chcia??em siÄ? w??Ä?czyÄ? do jakiej?? dyskusji to musia??em najpier przeczytaÄ? 5 stron starych post??w. Odechcia??o mi siÄ? po 2 wÄ?tkach...

Rozumiem, ??e mo??na ??Ä?czyÄ? posty typu "transfer Figo" i "czy figo jest dobry dla LFC?". Nie chodzi mi o kompletnÄ? dowolno??c a jedynie o trochÄ? wiekszÄ? r????norodno??Ä?.
Wg mnie ??atwiej siÄ? wtedy zorientowaÄ? i "nadÄ???yc" za dyskusja je??eli ktos np. nie jest na firum codziennie...
Ale to moja opinia...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.