QUOTE(kuba @ Dec 25 2006, 12:47 AM)
marwis - Woodgate!! po wypo偶yczeniu z REALu kupic go natychmiast!!
[right][snapback]36509[/snapback][/right]
zeby sie polamal na pierwszym treningu? zagral on 2 mecze pelne w 1 jedenastce w przeciagu ostatnich 3 - 4 lat? pytam bo nie wiem, ja tylko czytalem o kolejnych jego kontuzjach...
QUOTE(marwis @ Dec 25 2006, 12:15 AM)
Oczywi艣cie mia艂em na my艣li faceta graj膮cego na miejscu Hyypii a nie wchodz膮cego z 艂awki. Jak inaczej zrozumiale艣 - sorry.
A co do Aggera, to z ca艂ym szacunkiem dla niego, ten facet nie jest w pelni ukszta艂towany. Jego umiej臋tno艣ci wskazuj膮 na to, i偶 za 2,3 lata bedzie to gracz klasy 艣wiatowej, ale do tego czasu trzeba postara膰 si臋 o wymiatacza - gracza ukszta艂towanego pi艂karsko. Mo偶e to by膰 kto艣 pokroju graj膮cy bardziej ofensywnie (vide Alves) b膮d藕 defensywnie i twardo (co艣 w stylu Zambrotty - chocia偶 samego klienta bym ch臋tnie NIE WIDZIA艁 ) ale my艣l臋 o skill czysto pilkarskich). Zobacz na lini臋 defensywn膮 Chelsea - czy tam widzisz jaki艣 mlokos贸w? Jak nie Terry to Carvalho czy Ferreira a w bramce Cech. W MU troch臋 si臋 zmieni艂o, ale koncepcja tak偶e pozosta艂a ta sama - opr贸cz Vidicia obrone stanowi膮 gracze pi艂karsko ukszta艂towani w艂膮cznie z vd Sarem w bramce. Dlatego wi臋c nie optowa艂bym za jak najszybszym umiesczaniem go w pierwszej 11. Szans gry na pewno mu nie zabraknie.
[right][snapback]36508[/snapback][/right]
No wlasnie na to go Benek szykuje, a Hyypia te 2 lata jeszcze pociagnie spokojnie mysle... juz tyle razy mowiono, ze sie "konczy" i choc jest (ciagle byl) malo zwrotny, o tyle gosc jest jak wino - im starszy tym lepszy

A skoro naszej obronie udalo sie utrzymac serie 11 meczow bez straty gola rok temu, teraz mamy juz bodaj 7... to znaczy ze Hyypia jeszcze moze

aha i jeszcze cos:
QUOTE(kuba @ Dec 24 2006, 10:43 PM)
za du偶膮 kase benek nakupuje drogich dupk贸w z hiszpanii i jestem tego pewien
ale jak nie nakupi to przelejesz nam dwom na konto rownowartosc tych transferow co?

Skoro jestes taki pewien, to nie masz sie czego bac.
A i wez mi wytlumacz, bo zignorowales, albo nie zauwazyles mojego komenta w newsie o villi i crouchu... powiedz mi, spodobal Cie sie z mordki Gonzalez/to jakas rodzina/cos innego* (*niepotrzebne skreslic), ze nie wsadziles go w swoja teoryjke co do opaskowiczow? Argentynczycy nie pasuja, Brazylijczycy nie, Hiszpanie, Portugalczycy nie...ale Chilijczyk tak...dziwne. Poprosze na to jakas teorie, byle logiczna...