Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Arabski Liverpool zdetronizuje Chelsea?
LFC FAN SITE > Liverpool FC > M骿 Liverpool FC
Mlody
Zapraszam do przeczytania artyku艂u z serwisu FutbolNet.pl

http://www.futbolnet.pl/publicystyka/arabs...helsea__89.html

oraz do dyskusji.

Ja chcia艂em przede wszystkim zwr贸ci膰 uwag臋 na:

A zatem czy arabski poeta stanie si臋 powodem szcz臋艣cia milion贸w fan贸w Liverpoolu na ca艂ym 艣wiecie? By艂y zawodnik tego klubu, John Barnes mocno w to pow膮tpiewa. „Mo偶na mie膰 500 mln funt贸w na transfery i nie wygra膰 Premiership. Chelsea wygrywa, bo ma pieni膮dze? Oczywi艣cie, 偶e nie. Przede wszystkim ma niezwyk艂ego trenera” – m贸wi. Trudno nie zgodzi膰 si臋 z tym zdaniem.

Dok艂adnie, a偶 trudno si臋 nie zgodzi膰. Bo nikt nie powiedzia艂 偶e nasz Benitezek nie wyda tych 500 mln na jakich艣 Nunez贸w, Morientes贸w i Rikikikich z La Liga, serwuj膮c przy tym dofinansowanie hiszpa艅skim klubom niczym Caritas.
kuba
Mlody znaj膮c gor膮ce g艂owy arabskich obywateli wszelkiego statusu spo艂ecznego z reszt膮 my艣le 偶e w przypadku przysz艂orocznej powt贸rki wynik贸w z wrze艣nia i pa藕dziernika to ju偶 nie benek t膮 arabsk膮 kase bedzie wydawa艂 a zupe艂nie ktos inny hehe i oby tak w艂a艣nie by艂o!!
wieloryb johann
QUOTE(kuba @ Dec 24 2006, 04:03 PM)
Mlody znaj膮c gor膮ce g艂owy arabskich obywateli wszelkiego statusu spo艂ecznego z reszt膮 my艣le 偶e w przypadku przysz艂orocznej powt贸rki wynik贸w z wrze艣nia i pa藕dziernika to ju偶 nie benek t膮 arabsk膮 kase bedzie wydawa艂 a zupe艂nie ktos inny hehe i oby tak w艂a艣nie by艂o!!
[right][snapback]36480[/snapback][/right]

ale to wlasnie o to chodzi , to jest podsawowy zarzu jesli chodzi o wejscie szejka do lfc. Nie chce druzyny budowanej na chypcika , przeladowanej gwiazdami i gwiazdkami ,oddalajacej sie od tradycyjnej mysli budowania druzyny. Gdzie wychowankowie , po nam melwood w takim razie jesli w skadzie i tak beda grac zagraniczne gwiazdki sciagane na potege? niech wejdzie ogaty sponsor ale bez tego wewnetrznego pfie rolleyes.gif
yoda
...jak mamy mie膰 tyle kasy- to mo偶e by tak z艂o偶y膰 w styczniu ofert臋 na Eto...?? rolleyes.gif
marwis
QUOTE(yoda @ Dec 24 2006, 11:10 PM)
...jak mamy mie膰 tyle kasy- to mo偶e by tak z艂o偶y膰 w styczniu ofert臋 na Eto...?? rolleyes.gif
[right][snapback]36489[/snapback][/right]

Z ca艂ym szacunkiem - pierwsze to splata d艂ug贸w, drugie - stadion, dopiero trzecie - transfery. Ale kupienie Eto`o to dla mnie wariant trudny do przyj臋cia. Najpierw trzeba pomy艣le膰 o dobrym zmienniku dla Hyypii, p贸偶niej mo偶e stopniowo kozaczek do pomocy. Dopiero nat臋pny krok to atak. Nie mog臋 sobie wyobrazi膰 od razu Eto`o w dru偶ynie. Zreszt膮 niech si臋 pojawi膮 te pieni膮dze i niewa偶ne czy one s膮 arabskie czy inne.
smyku
QUOTE(marwis @ Dec 24 2006, 09:19 PM)
Najpierw trzeba pomy艣le膰 o dobrym zmienniku dla Hyypii

Agger?

Dok艂adnie, a偶 trudno si臋 nie zgodzi膰. Bo nikt nie powiedzia艂 偶e nasz Benitezek nie wyda tych 500 mln na jakich艣 Nunez贸w, Morientes贸w i Rikikikich z La Liga, serwuj膮c przy tym dofinansowanie hiszpa艅skim klubom niczym Caritas.

heh, nakupil Wam "przewspanialych zawodnikow" rodem z Anglii a wy ciagle wypominacie mu nuneza...znaczy rozumiem za 20 lat tez bedziecie, jesli jak Fergie bedzie tutaj trenerem? Zalosne...

Poza tym, chcialem zauwazyc, ze taki Nunezz przyszedl "przy okazji" podobnie jak Pellegrino i inni... czemu? Ano temu ze NIE BY艂O PIENI臋DZY wiec KTO艣 MUSIA艂 GRA膰, a zeby mial kto grac, to skad tych pilkarzy musielismy dobierac... jak sie domagaliscie szerokiej lawki, to robil szersza - wlasnie z takich pilkarzy, bo nie stac nas bylo na to by jakas gwiazda siedziala na lawie nie mowiac ze najpierw musialaby znalezc sie gotowka na nia... teraz sa pieniadze, to sa i pilkarze...widac jednak pare osob zaslepia nienawisc do opaskowiczow...przeslaniajac calkowicie rzeczywisty obraz sytuacji.
kuba
QUOTE(smyku)
heh, nakupil Wam "przewspanialych zawodnikow" rodem z Anglii a wy ciagle wypominacie mu nuneza..

oj smyczku smyczku wiemy dobrze 偶e Pennant to by艂o wyj艣cie awaryjne tak samo Kuyt czy Bellamy.. na prawym skrzydle hasa膰 mia艂 ma艂pog臋by daniel alves z okolic alaves ale benio po trwaj膮cych rok pr贸bach WRESZCIE spasowa艂 a w ataku po el moro matadorze zjadaczu i po艂ykaczu goli razem z bramkarzami i polem karnym grac mia艂 omawiany ka偶dego lata w plotkach transferowych 艣rednio co trzy dni Torrresss kt贸ry jak wiemy te偶 by艂 za drogi.. tak wiec graj膮 uwielbiani przeze mnie Bellamy, Kuyt (na obu zdaje sie razem z 'ekspertami' typu balonika czy szutiego plu艂e艣 zanim jeszcze w LFC zd膮偶yli pi艂k臋 kopn膮膰!!) a teraz z tych zawodnik贸w mamy mn贸stwo pociechy i z Pennantem tez moim zdaniem tak b臋dzie!! za du偶膮 kase benek nakupuje drogich dupk贸w z hiszpanii i jestem tego pewien ju偶 teraz w wigilie jest news o Villi i szuti sie nad tym onanizuje!!
balonik88
QUOTE(kuba @ Dec 24 2006, 10:43 PM)

oj smyczku smyczku wiemy dobrze 偶e Pennant to by艂o wyj艣cie awaryjne tak samo Kuyt czy Bellamy..  na prawym skrzydle hasa膰 mia艂 ma艂pog臋by daniel alves z okolic alaves ale benio po trwaj膮cych rok pr贸bach WRESZCIE spasowa艂 a w ataku po el moro matadorze zjadaczu i po艂ykaczu goli razem z bramkarzami i polem karnym grac mia艂 omawiany ka偶dego lata w plotkach transferowych 艣rednio co trzy dni Torrresss kt贸ry jak wiemy te偶 by艂 za drogi.. tak wiec graj膮 uwielbiani przeze mnie Bellamy, Kuyt (na obu zdaje sie razem z 'ekspertami' typu balonika czy szutiego plu艂e艣 zanim jeszcze w LFC zd膮偶yli pi艂k臋 kopn膮膰!!) a teraz z tych zawodnik贸w mamy mn贸stwo pociechy i z Pennantem tez moim zdaniem tak b臋dzie!!  za du偶膮 kase benek nakupuje drogich dupk贸w z hiszpanii i jestem tego pewien ju偶 teraz w wigilie jest news o Villi i szuti sie nad tym onanizuje!!

mnie w to nie kieszaj bo ja na Bellamyego ani tym bardziej na Kuyta nigdy nie narzeka艂em, bzdura tez jest to ze Kuyt by艂 wyjsciem awaryjnym bo to w膮艂snie o niego Benitez stara艂 sie ponad 2 lata..... pozatym narazie to wyjscie awaryjne Pennant spisuje sie srednio dobrze wi臋c niema co jako przyk艂膮du go podawac... a taki np ma艂pog臋by Alves jest najlepszym zawodnikiem lidera La Liga...

BTW: kuba ty za dozo rzeczy "jeste艣 pewien" moze jednak zdradzisz nr do tej wr贸zki co? nie b膮dz zgred..
kuba
BTW: kuba ty za dozo rzeczy "jeste艣 pewien" moze jednak zdradzisz nr do tej wr贸zki co? nie b膮dz zgred..

smyku czy to jest tw贸j brat bli藕niak czy co??? nawet te same g艂upie 偶arty sie was trzymaj膮..

ale ubezpieczy艂em sie w rzeczonym zdaniu specjalnie na t膮 dziecinade :

a teraz z tych zawodnik贸w mamy mn贸stwo pociechy i z Pennantem tez moim zdaniem tak b臋dzie!!

i napisa艂em 'moim zdaniem' powtarzam balonik popro艣 kogos o dok艂adne przeczytanie tekstu b臋dzie ci l偶ej polemizowa膰..

a taki np ma艂pog臋by Alves jest najlepszym zawodnikiem lidera La Liga...

i w k贸艂ko te same brednie!! a wiesz 偶e moron jest jednym z najlepszych reprezentacyjnych strzelc贸w hiszpanii w historii??? tylko jakie to ma prze艂o偶enie na Premiership???!!! zerowe!!

i tu te偶 'ubezpieczony' by艂em bo napisa艂em :
na obu zdaje sie razem z 'ekspertami' typu balonika czy szutiego
"CZY" jako 偶e obaj brednie smarujecie to nie by艂em kt贸ry to z was o z艂otou艣ci!
balonik88
Napisa艂e艣 tez

za du偶膮 kase benek nakupuje drogich dupk贸w z hiszpanii i jestem tego pewien

to jak z tym nr?

kim ty jestes zeby pisac mi ze ja smaruje brednie? to ze nie doko艅ca zgadzam sie z twoj膮 wizj膮 Liverpoolu to znaczy "smaruje brednie"... widzisz i tu jest tw贸j najwi臋kszy problem, uwazasz ze to co ty piszez to prawda jedyna i niezmienna ty masz zawsze racje i wszytsko wiesz, jak b臋dzie, jakby to by艂o itd... nie dopuszczasz do 艣wiadomo艣ci innego scenariusza niz ten kt贸ry ubzdura艂es sobie w g艂owie, wszytsko czego inni kibice moga sie tylko domy艣lac ty wiesz, ty jestes pewien... wdodatku przez tw膮 niech臋c do Beniteza ( z kt贸r膮 sie nie kryjesz) ta twoja prawda jest zawsze w tym najbardziej negatywnym swietle dla obecnego trenera... dlatego dyskusje z tob膮 na tematy bezposrednio zwi膮zane z prac膮 trenera naszego i ew z transferami pi艂karzy, szcze贸lnie hiszpanskich uwarzam za bezcelowe...

weso艂ych 艣wi膮t...
kuba
bo jestem tego pewien hehe a ty jak na przyk艂ad kolorujesz kolorowanke na ocene w swojej szkole i co艣 ci nie wyjdzie i podchodzi piel臋gniarka vel opiekunka 偶eby ci to sprawdzi膰 czy robisz post臋py nie jestes na przyk艂ad pewien 偶e ich nie robisz?? czasem cz艂owiek jest czego艣 pewien i nie musi od razu dzwonic do wr贸偶ki nawet kto艣 taki jak ty..
marwis
QUOTE(smyku @ Dec 25 2006, 12:49 AM)
Agger?
[right][snapback]36494[/snapback][/right]

Oczywi艣cie mia艂em na my艣li faceta graj膮cego na miejscu Hyypii a nie wchodz膮cego z 艂awki. Jak inaczej zrozumiale艣 - sorry.

A co do Aggera, to z ca艂ym szacunkiem dla niego, ten facet nie jest w pelni ukszta艂towany. Jego umiej臋tno艣ci wskazuj膮 na to, i偶 za 2,3 lata bedzie to gracz klasy 艣wiatowej, ale do tego czasu trzeba postara膰 si臋 o wymiatacza - gracza ukszta艂towanego pi艂karsko. Mo偶e to by膰 kto艣 pokroju graj膮cy bardziej ofensywnie (vide Alves) b膮d藕 defensywnie i twardo (co艣 w stylu Zambrotty - chocia偶 samego klienta bym ch臋tnie NIE WIDZIA艁 ) ale my艣l臋 o skill czysto pilkarskich). Zobacz na lini臋 defensywn膮 Chelsea - czy tam widzisz jaki艣 mlokos贸w? Jak nie Terry to Carvalho czy Ferreira a w bramce Cech. W MU troch臋 si臋 zmieni艂o, ale koncepcja tak偶e pozosta艂a ta sama - opr贸cz Vidicia obrone stanowi膮 gracze pi艂karsko ukszta艂towani w艂膮cznie z vd Sarem w bramce. Dlatego wi臋c nie optowa艂bym za jak najszybszym umiesczaniem go w pierwszej 11. Szans gry na pewno mu nie zabraknie.
kuba
marwis - Woodgate!! po wypo偶yczeniu z REALu kupic go natychmiast!!
LFC_FUN
QUOTE(kuba @ Dec 25 2006, 12:47 AM)
marwis - Woodgate!!  po wypo偶yczeniu z REALu kupic go natychmiast!!
[right][snapback]36509[/snapback][/right]

Od razu RAMOSA !!! ...
smyku
QUOTE(kuba @ Dec 25 2006, 12:47 AM)

zeby sie polamal na pierwszym treningu? zagral on 2 mecze pelne w 1 jedenastce w przeciagu ostatnich 3 - 4 lat? pytam bo nie wiem, ja tylko czytalem o kolejnych jego kontuzjach...

QUOTE(marwis @ Dec 25 2006, 12:15 AM)
Oczywi艣cie mia艂em na my艣li faceta graj膮cego na miejscu Hyypii a nie wchodz膮cego z 艂awki. Jak inaczej zrozumiale艣 - sorry.

A co do Aggera, to z ca艂ym szacunkiem dla niego, ten facet nie jest w pelni ukszta艂towany. Jego umiej臋tno艣ci wskazuj膮 na to, i偶 za 2,3 lata bedzie to gracz klasy 艣wiatowej, ale do tego czasu trzeba postara膰 si臋 o wymiatacza - gracza ukszta艂towanego pi艂karsko. Mo偶e to by膰 kto艣 pokroju graj膮cy bardziej ofensywnie (vide Alves) b膮d藕 defensywnie i twardo (co艣 w stylu Zambrotty - chocia偶 samego klienta bym ch臋tnie NIE WIDZIA艁 ) ale my艣l臋 o skill czysto pilkarskich). Zobacz na lini臋 defensywn膮 Chelsea - czy tam widzisz jaki艣 mlokos贸w? Jak nie Terry to Carvalho czy Ferreira a w bramce Cech. W MU troch臋 si臋 zmieni艂o, ale koncepcja tak偶e pozosta艂a ta sama - opr贸cz Vidicia obrone stanowi膮 gracze pi艂karsko ukszta艂towani w艂膮cznie z vd Sarem w bramce. Dlatego wi臋c nie optowa艂bym za jak najszybszym umiesczaniem go w pierwszej 11. Szans gry na pewno mu nie zabraknie.
[right][snapback]36508[/snapback][/right]

No wlasnie na to go Benek szykuje, a Hyypia te 2 lata jeszcze pociagnie spokojnie mysle... juz tyle razy mowiono, ze sie "konczy" i choc jest (ciagle byl) malo zwrotny, o tyle gosc jest jak wino - im starszy tym lepszy wink.gif A skoro naszej obronie udalo sie utrzymac serie 11 meczow bez straty gola rok temu, teraz mamy juz bodaj 7... to znaczy ze Hyypia jeszcze moze smile.gif

aha i jeszcze cos:

za du偶膮 kase benek nakupuje drogich dupk贸w z hiszpanii i jestem tego pewien

ale jak nie nakupi to przelejesz nam dwom na konto rownowartosc tych transferow co? tongue.gif Skoro jestes taki pewien, to nie masz sie czego bac.

A i wez mi wytlumacz, bo zignorowales, albo nie zauwazyles mojego komenta w newsie o villi i crouchu... powiedz mi, spodobal Cie sie z mordki Gonzalez/to jakas rodzina/cos innego* (*niepotrzebne skreslic), ze nie wsadziles go w swoja teoryjke co do opaskowiczow? Argentynczycy nie pasuja, Brazylijczycy nie, Hiszpanie, Portugalczycy nie...ale Chilijczyk tak...dziwne. Poprosze na to jakas teorie, byle logiczna...
szuti
QUOTE(kuba @ Dec 24 2006, 11:43 PM)
QUOTE(smyku)
heh, nakupil Wam "przewspanialych zawodnikow" rodem z Anglii a wy ciagle wypominacie mu nuneza..

oj smyczku smyczku wiemy dobrze 偶e Pennant to by艂o wyj艣cie awaryjne tak samo Kuyt czy Bellamy.. na prawym skrzydle hasa膰 mia艂 ma艂pog臋by daniel alves z okolic alaves ale benio po trwaj膮cych rok pr贸bach WRESZCIE spasowa艂 a w ataku po el moro matadorze zjadaczu i po艂ykaczu goli razem z bramkarzami i polem karnym grac mia艂 omawiany ka偶dego lata w plotkach transferowych 艣rednio co trzy dni Torrresss kt贸ry jak wiemy te偶 by艂 za drogi.. tak wiec graj膮 uwielbiani przeze mnie Bellamy, Kuyt (na obu zdaje sie razem z 'ekspertami' typu balonika czy szutiego plu艂e艣 zanim jeszcze w LFC zd膮偶yli pi艂k臋 kopn膮膰!!) a teraz z tych zawodnik贸w mamy mn贸stwo pociechy i z Pennantem tez moim zdaniem tak b臋dzie!! za du偶膮 kase benek nakupuje drogich dupk贸w z hiszpanii i jestem tego pewien ju偶 teraz w wigilie jest news o Villi i szuti sie nad tym onanizuje!!
[right][snapback]36497[/snapback][/right]

Ty downie wilokrotnie pisalem ze bylem zwolennikiem transferu Kuyta a od Bellamy'ego mimo wszystko wolalem AJ i Benta ale nie wyszlo.
Torresa nidgy nie chcialem wiec czemu klamiesz?
Ty sie chyba onanizujesz na jakiegos bowyera czy inna ciote.
marwis
QUOTE(kuba @ Dec 25 2006, 03:47 AM)

Jest jeden problem - czy ten facet nie zapomnia艂 jak si臋 gra w pi艂k臋? Bo kozakiem to on by艂 7 lat temu w Leeds ale tam wog贸le by艂a dobrze dobrana dru偶yna. Teraz z Woodgate`a zosta艂o jedynie nazwisko..., faktem jest 偶e trudno jest znale偶膰 jaki艣 konkretnych graczy na t膮 pozycj臋 oczywi艣cie gdy si臋 szuka niewidomo czego. Faktem jest 偶e traz Benitez bedzie mia艂 pot臋偶ny zgryz.

a co do tego:
QUOTE(grzesio)
No wlasnie na to go Benek szykuje, a Hyypia te 2 lata jeszcze pociagnie spokojnie mysle... juz tyle razy mowiono, ze sie "konczy" i choc jest (ciagle byl) malo zwrotny, o tyle gosc jest jak wino - im starszy tym lepszy wink.gif A skoro naszej obronie udalo sie utrzymac serie 11 meczow bez straty gola rok temu, teraz mamy juz bodaj 7... to znaczy ze Hyypia jeszcze moze smile.gif

to powiem tak: nie mam nic przeciwko Hyypii, bo to jest jeden z tych niewielu graczy, kt贸rzy z regu艂y grali r贸wno i nie notowali zbytnich wpadek. Ale czas jego powoli si臋 ko艅czy i trzeba sobie zda膰 z tego spraw臋. Dlatego - jak b臋d膮 pieni膮dze, to nie warto oszcz臋dza膰. No i jescze jedna sprawa - kwestia prawej obrony. Tam jest Aurelio i Warnock. Czy nie czas na zmiany?

A co do tej serii zwyci臋stw... to du偶o ona nie znaczy, gdy przegrywamy na poczatku wszystko jak leci a p贸偶niej zaczynamy gra膰. Defensywa musi by膰 monolitem, wygoni膰 Pennanta, bo robi o jeden drybling za du偶o, w ataku kupi膰 kozaczka do pomocy Kuytowi i wtedy mo偶na spokojnie zacz膮膰 艣ni膰 o mistrzostwie...
kuba
QUOTE(marwis)
Jest jeden problem - czy ten facet nie zapomnia艂 jak si臋 gra w pi艂k臋? Bo kozakiem to on by艂 7 lat temu w Leeds ale tam wog贸le by艂a dobrze dobrana dru偶yna. Teraz z Woodgate`a zosta艂o jedynie nazwisko...,

no chyba nie zapomnia艂 bo na przyk艂ad w ostatniej kolejce by艂 w jedenastce tygodnia i z tego co wiem to od pocz膮tku sezonu jest wielk膮 podpor膮 M'boro.. a po kontuzjach ju偶 艣ladu nie ma..

szuti nie gotuj sie tak bo sie nadymasz i ci 偶y艂ka jeszcze p臋knie hehe!! wracaj lepiej do wyrka mi臋tosi膰 plakaty hehe..

smyku nie b臋de Ci nic p艂aci膰 za to wiem 偶e od ciebie dostane krate browca na kolejnym zlocie hehe.. pozdrawiam..
boczek
QUOTE(marwis @ Dec 25 2006, 01:02 PM)
No i jescze jedna sprawa - kwestia prawej obrony. Tam jest Aurelio i Warnock. Czy nie czas na zmiany?

[right][snapback]36516[/snapback][/right]

Aurelio i Warnock to chyba po lewej stronie boiska 艣migaj膮 jak mnie oczy nie myl膮 wink.gif

Finnan na prawej nie ma zmienika, ale Neil ma przyj艣膰 z Blackburn, kt贸ry mo偶e gra膰 zar贸wno na prawej jak i lewej, wi臋c zobaczy si臋 co z tego wyniknie.

Riise te偶 jakby zm臋czony ju偶 byl, nie w艂膮cza si臋 do akcji ofensywnych tak cz臋sto jak wcze艣niej..
marwis
QUOTE(boczek @ Dec 25 2006, 03:03 PM)
Aurelio i Warnock to chyba po lewej stronie boiska 艣migaj膮 jak mnie oczy nie myl膮  wink.gif
[right][snapback]36519[/snapback][/right]

Masz racj臋, popiepszy艂y mi si臋 strony, wy艂apale艣 to bezb艂臋dnie...
Co do samych graczy, chyba przyznasz mi racj臋... wink.gif
boczek
QUOTE(marwis @ Dec 25 2006, 02:43 PM)
Co do samych graczy, chyba przyznasz mi racj臋... wink.gif
[right][snapback]36522[/snapback][/right]

Zgadza si臋, pana Aurelio to tutaj w ogole nie powinno by膰, bo nawet te jego cudownie bite rzuty wolne nie mog膮 zaistnie膰 w Premiership, ze wzgl臋du na zawansowany wiek i na to, 偶e si臋 nie zaaklimatyzowa艂( kontuzja i w og贸le to nie liga dla niego) mu mo偶na podzi臋kowa膰. Wg mnie on to jest pierwszy do odstrza艂u, Warnock m艂odzikiem ju偶 nie jest, ale du偶o m艂odszy od Aurelio i jako艣 zawsze prezentowa艂 si臋 na tyle przyzwoicie, 偶e mo偶e by膰 zmiennikiem, w tym wypadku kontuzje w widoczny spos贸b spowolni艂y rozw贸j, no ale 艣redniak贸w nam nie trzeba. Ale z tej pary, pan Aurelio out... trzeba wykombinowa膰 co z praw膮 stron膮 i zmiennikiem Finnana, on ju偶 te偶 co raz starszy si臋 robi, ale gra r贸wno i dobrze, jednak konkurencja mo偶e lepiej podzia艂a膰 na niego
jankes
QUOTE(boczek @ Dec 25 2006, 01:33 PM)
Zgadza si臋, pana Aurelio to tutaj w ogole nie powinno by膰, bo nawet te jego cudownie bite rzuty wolne nie mog膮 zaistnie膰 w Premiership, ze wzgl臋du na zawansowany wiek i na to, 偶e si臋 nie zaaklimatyzowa艂( kontuzja i w og贸le to nie liga dla niego) mu mo偶na podzi臋kowa膰. Wg mnie on to jest pierwszy do odstrza艂u, Warnock m艂odzikiem ju偶 nie jest, ale du偶o m艂odszy od Aurelio i jako艣 zawsze prezentowa艂 si臋 na tyle przyzwoicie, 偶e mo偶e by膰 zmiennikiem, w tym wypadku kontuzje w widoczny spos贸b spowolni艂y rozw贸j, no ale 艣redniak贸w nam nie trzeba. Ale z tej pary, pan Aurelio out... trzeba wykombinowa膰 co z praw膮 stron膮 i zmiennikiem Finnana, on ju偶 te偶 co raz starszy si臋 robi, ale gra r贸wno i dobrze, jednak konkurencja mo偶e lepiej podzia艂a膰 na niego
[right][snapback]36523[/snapback][/right]

Nie ma problemu...
Sprzeda膰 Aurelio, a Warnocka bym wymieni艂 na Bale'a z Southampton plus jaka艣 dop艂ata. I by艂oby po problemie na lewej stronie: Riise + m艂ody i 艣wietny Bale.
Na prawej sprowadzi膰 w ko艅cu tego Neila i ca艂a obrona w komplecie.
kuba
QUOTE(boczek)
Zgadza si臋, pana Aurelio to tutaj w ogole nie powinno by膰, bo nawet te jego cudownie bite rzuty wolne nie mog膮 zaistnie膰 w Premiership, ze wzgl臋du na zawansowany wiek i na to, 偶e si臋 nie zaaklimatyzowa艂

boczu艣 on taki stary to nie jest bo w wieku Owena 79 rocznik o ile sie nie myle.. ale zgadzam sie kolejny pupilek benka -zupe艂nie nieprzydatny i nie wiadomo po co??
jankes
QUOTE(kuba @ Dec 25 2006, 02:52 PM)
... i nie wiadomo po co??
[right][snapback]36528[/snapback][/right]

prysznic zape艂nia laugh.gif
skrzat003
moim zdaniem jak liverpool przejmie biznesmen z dubaju to spokojnie bedasie liczyc z walka o tytul.czytalem w pilce noznej artykul o tej foirmie to ciekawie sie zapowiada.
Randy
Ktos tam pisa艂 " kupmu se Eto " - Tylko nie tooo tongue.gif

Jesli mamy dosta膰 tak膮 kase, to pierwszym krokiem by ja dobrze wydac by艂a by zmiana trenera. tongue.gif
Inaczej nie chce tych pieniedzy... bo jak taki Gruby Fred ma kupowac swoich ulubiencow to dziekuje.
jetek
wszyscy na to licz膮!!!!!! smile.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.