Antoni Nunez jest ju?? "not needed" na Anfield... Podobno Baros i Dudek majÄ? siedzieÄ? na trybunach w meczach z TNS ??eby uniknÄ?Ä? "przywiÄ?zania" w pucharach... Rafa chyba zrozumia??, ??e ma za ma??o kasy ??eby sfinalizowaÄ? wszystkie transfery i zaczyna "wyprzeda??". Tylko, ??e za Nuneza, Diao to raczej kokos??w nie dostanie wiÄ?c pad??o na Polaka i Czecha... Czy doczekamy siÄ? wymian Baros-Govou i Dudek-Kuyt (oczywi??cie plus $$ dla LFC)?
leonbrzeczyszczykiewicz
12-07-2005 - 16:36
Nie prze??ywaj. O odej??ciu Barosa i Dudka nic mi nie wiadomo. Sprawa Kuijta ju?? dawno umar??a i nie powr??ci, zarzÄ?d zrozumia?? ??e zakupy powy??ej 8 mln nie wchodzÄ? w grÄ?. Tak??e wszystkie Wright Philipsy i inne tego kalibru sprawy odpadajÄ?.
....so I do not know what players and what team I will select." ... "We know how important this game is, because ............. so that is why we must be careful". "But if they start with a high tempo and we can’t score early we could get nervous. "
Co do meczu z TNS przekona??a mnie wypowied?? Beniteza, ??e wcale rezerw nie wystawi, gdy?? niejako obawia siÄ? tego meczu. Tak??e liczenie na Smith??w czy Raven??w raczej odpada. Uj??ymy zawodnik??w pierwszego sk??adu, szczeg??lnie w ataku. To ??e w bramce mo??e stanÄ?Ä? Carson lub Reina nie powinno byÄ? dla nikogo zdziwieniem.
Benitez wcale nie potrzebuje jakiej?? super got??wki (co zresztÄ? sam powiedzia?? i Rick Parry te?? to powiedzia??). Kasa jest na Croucha 7, Sissoko 5 za?? na obro??ce 8. I tak oto ko??czy siÄ? nasz bud??et a tym samym letnie zakupy.
Sprzeda?? Barosa i Dudka wcale nie jest taka realna a z resztÄ? Gazeta Wyborcza wie lepiej co nie ? S??uchaj dalej gdyba?? tego ??cierwa a daleko zajedziesz i strze?? siÄ?, bo pie**olonych wÄ?tk??w o Jurku Gazeta ma jeszcze ca??y w??r ...
zabost
12-07-2005 - 17:26
Ja r??wnie?? s??ysza??em o tym, ??e Baros ma spÄ?dziÄ? jutrzejszy mecz na trybunach, ta informacja pojawi??a siÄ? na oficjalnej stronie w dziale Mediawatch, ??r??d??em jest chyba Echo, wiÄ?c je??li zamieszczono taki news na wstrzemiÄ???liwej zwykle oficjalce, to chyba cos w tym jest. Co do Dudka natomiast, nie wiem, prawdopodobnie r??wnie?? nie bÄ?dzie go w sk??adzie na mecz, co sie tyczy wymiany naszego bramkarza za Kuijta, moim zdaniem-nierealne. Feyenoord utrzymuje, ??e nowy GK jest im nie potrzebny. Poza tym, Benitez chyba upar?? siÄ? na tego ca??ego Croucha. Szlag! Jak juz sobie upatrzy jakiego?? wyspiarza, to takie drewno. Sorry, wed??ug mnie to drewno jeszcze wiÄ?ksze od Emilka. To ju?? wolÄ? Rasialdo da SosnÄ?. Wymiana Baros-Govou-by??oby ??wietnie, ale raczej nie dojdzie do skutku z nadmienionego juz powodu-Crouch. A Niuniek mo??e spadaÄ?. Nic do niego nie mam, ale to nie ten poziom.
CYTAT(leonbrzeczyszczykiewicz @ Jul 12 2005, 07:36 PM)
Nie prze??ywaj. O odej??ciu Barosa i Dudka nic mi nie wiadomo. Sprawa Kuijta ju?? dawno umar??a i nie powr??ci, zarzÄ?d zrozumia?? ??e zakupy powy??ej 8 mln nie wchodzÄ? w grÄ?. Tak??e wszystkie Wright Philipsy i inne tego kalibru sprawy odpadajÄ?.
....so I do not know what players and what team I will select." ... "We know how important this game is, because ............. so that is why we must be careful". "But if they start with a high tempo and we can’t score early we could get nervous. "
Co do meczu z TNS przekona??a mnie wypowied?? Beniteza, ??e wcale rezerw nie wystawi, gdy?? niejako obawia siÄ? tego meczu. Tak??e liczenie na Smith??w czy Raven??w raczej odpada. Uj??ymy zawodnik??w pierwszego sk??adu, szczeg??lnie w ataku. To ??e w bramce mo??e stanÄ?Ä? Carson lub Reina nie powinno byÄ? dla nikogo zdziwieniem.
Co nie znaczy ??e Baros nie mo??e usiÄ???c na ??awce prawda?
CYTAT
Benitez wcale nie potrzebuje jakiej?? super got??wki (co zresztÄ? sam powiedzia?? i Rick Parry te?? to powiedzia??). Kasa jest na Croucha 7, Sissoko 5 za?? na obro??ce 8. I tak oto ko??czy siÄ? nasz bud??et a tym samym letnie zakupy.
Sprzeda?? Barosa i Dudka wcale nie jest taka realna a z resztÄ? Gazeta Wyborcza wie lepiej co nie ? S??uchaj dalej gdyba?? tego ??cierwa a daleko zajedziesz i strze?? siÄ?, bo pie**olonych wÄ?tk??w o Jurku Gazeta ma jeszcze ca??y w??r ...
Nie czytam GW, wie??ci mam z oficja??ki/MediaWatch/Echo
Faktycznie do feyenoordu Dudi raczej nie p??jdzie bo ich na niego nie staÄ?...
Crouch - juz to pisa??em nie jest najgorszy - trzeba dac mu szanse. Poza tym uwa??am, ??e Heskey nie by?? z??y. LFC za Houliera nie strzela??o gradu bramek a Emil by?? raczej od czarnej roboty (Taktyka Dudek-Heskey-Owen-gol)...
leonbrzeczyszczykiewicz
12-07-2005 - 19:18
CYTAT
Ja r??wnie?? s??ysza??em o tym, ??e Baros ma spÄ?dziÄ? jutrzejszy mecz na trybunach, ta informacja pojawi??a siÄ? na oficjalnej stronie w dziale Mediawatch, ??r??d??em jest chyba Echo, wiÄ?c je??li zamieszczono taki news na wstrzemiÄ???liwej zwykle oficjalce, to chyba cos w tym jest
Ale?? we?? ...... prosze
This story has been reproduced from today's media and is not necessarily the position of Liverpool FC. Zamiast ??miaÄ? siÄ? z nauczycieli wziÄ??? by?? za co?? po??ytecznego, np nauka cztania ze zrozumieniem

CYTAT
Nie czytam GW, wie??ci mam z oficja??ki/MediaWatch/Echo
No te?? Ci powiem ??e to Echo to faktycznie takie echo - co us??yszy to z ranna mo??na przeczytaÄ?
CYTAT(leonbrzeczyszczykiewicz @ Jul 12 2005, 10:18 PM)
Ale?? we?? ...... prosze
This story has been reproduced from today's media and is not necessarily the position of Liverpool FC. Zamiast ??miaÄ? siÄ? z nauczycieli wziÄ??? by?? za co?? po??ytecznego, np nauka cztania ze zrozumieniem

No te?? Ci powiem ??e to Echo to faktycznie takie echo - co us??yszy to z ranna mo??na przeczytaÄ?

Tak? czyta??e??? Wiesz co to za gazeta? Ciekawe...
Nie musisz zaraz czepiaÄ? sie wszystkich i wszystkiego...
Echo != The Sun, a wiadomo??Ä? poda??y tez inne serwisy w Anglii, a jak nie masz nic mÄ?drego do powiedzenia to... sam wiesz co
Michael
12-07-2005 - 20:16
szczerze m??wiÄ?c, leje mnie kto nastÄ?pny wyleci, byle jeszcze jakis hiszpan
za duzo ich tu, niech zostanie lg i xabi, reszta jest zbedna!!
wed??ug mnie nie ma kogo wyrzycaÄ? z dru??yny... ka??dy kto zosta?? pokaza??, ??e zas??ugujÄ? na gre dla Liverpoolu
zabost
12-07-2005 - 21:32
Leonie, ale?? Ty siÄ? czepiasz...tak, wiem, ??e ka??da wiadomo??Ä? z dzia??u Mediawatch jest opatrzona przytoczonym przez Ciebie zastrze??eniem i wiem, ??e Echo to typowy szmat??awiec, jednak po pierwsze: "not necessarily" znaczy ??e nie koniecznie tak, ale te?? nie koniecznie nie, mo??esz mi wierzyÄ?, angielski to akurat jedna z tych niewielu dziedzin, wiedzÄ? z kt??rych mogÄ? zaimponowaÄ? znakomitej wiÄ?kszo??ci naszego polskiego spo??ecze??stwa. A i z czytaniem ze zrozumieniem u mnie nie najgorzej.Poza tym, jak ju?? wspomnia??em, strona jest zwykle pow??ciÄ?gliwa i jak ju?? zamieszcza takie newsy, to noszÄ? one w sobie znamiona prawdopodobie??stwa i je??li jakie?? media poda??yby, ??e Liverpool kupuje Piotra Jacka z Amiki Wronki albo Ronaldinho za 100 milion??w funt??w, to taka wiadomo??Ä? z pewno??ciÄ? nie zosta??a by opublikowana na tej??e stronie. I w ko??cu, jako ??e info z brukowc??w zwykle w tym dziale nie ma racji bytu, to fakt, ??e tym razem takie?? siÄ? znalaz??o tym bardziej przemawia chyba za jego akuratno??ciÄ?. Pozdrawiam.
Ma³y Ksi±¿e
12-07-2005 - 21:34
Dobrze, ??e Nunez odchodzi. Co do Barosa to bym sie zastanowi??, wontpie ??eby go rafa sprzeda??. Dudek(niestety) odejdzie. My??lÄ?, ??e mimo brak??w w obronie powinien odej??Ä? Josemi.
BAROS raczej nie odejdzie,w ko??cu zapowiedzia?? pozostanie na ANFIELD,a co do DUDKA to sytuacja ju?? jest jasna,skoro mecz z TNS oglÄ?da?? z trybun to wiadomo,??e to nie by?? tylko przypadek!!!!!!!!Jego dni w LFC sÄ? ju?? policzone
Nunez odejdzie, Baros odejdzie, Dudek odejdzie, Reszta zostanoie tak sadze. DOszedl sissoko, dojdzie crouch. Bedzie niezly team. Walczymy o Premiership
pawelini1
15-07-2005 - 19:43
szlak mnie trafia jak sie dowiaduje ze Rafa chce sciagnac kolejnego hiszpana na Anfield ...... a co do osob ktore maja wyleciec to mi to wsio ... szkoda by mi bylo Dudka oczywiscie ..... no ale np. za Baosem to nie przepadam i jego przyszlosc mnie nie interesuje ... Nunez tez nie pokazal czegos nadzwyczajnego wiec decyzja o jego sprzedarzy jest calkiem sluszna .... ale sa zawodnicy ktorzy powinni w LFC zostac - oprocz Dudka takimi sa wg. mnie - Finnan, Pangole ... oni jeszcze cos zrobia dla druzyny wiec nie nalezy i ch odstawiac na dalszy tor
Ma³y Ksi±¿e
17-07-2005 - 13:19
Baros do West Ham za 5,5 mln funt??w?? To chyba jaki?? ??art, przecie?? Milan nie jest g????pi. Nie ma mowy ??ebyu do beniaminka odszed??.
CYTAT(Ma??y KsiÄ???e @ Jul 17 2005, 03:19 PM)
Baros do West Ham za 5,5 mln funt??w?? To chyba jaki?? ??art, przecie?? Milan nie jest g????pi. Nie ma mowy ??ebyu do beniaminka odszed??.
Wszystko by zalatywa??o plotkÄ?, gdyby nie fakt, ??e piszÄ? o tym r??wnie?? inne strony, m.in. KopTalk.org. Ale jak s??usznie tam zauwa??ajÄ? --> raz ju?? tego lata Baros odm??wi?? odej??cia, to i tym razem mo??e zrobiÄ? tak samo. I ja w to wierzÄ?.
pawelini1
17-07-2005 - 20:06
jakos nie widze zeby wszyscy kladli sie na kolanma z powodu transferow tego lata.... wyczowam ze inni tez maja jakies pretensje co do decyzji rafy co do sprowadzania na anfield kolejnych hiszpanow ... napewno nie jestem sam ... a co do tych transferow to taka jest pilka .. a mowiac ze mi to wsio to nie znaczy ze nie bedzie mi ich zal ale tak oglnie toczy sie kariera pilkarska ... nie chce byc uwazany za kogos kto zachwyca sie tylko Dudkiem Gerrardem czy kims innym dla przykladu ... ale sa moim zdaniem osoby ktore powinny zostac i sa tacy ktorzy jak odejda to sie nic wielkiego nie stanie ... i maly ksiaze ja kocham liverpool z calego serca !!! i nie dla pilkarzy tylko dla calego zespolu ... tez lubie tych ktorzy odchodza lub odeszli .... ale jednych lubie bardziej a innych mniej i to chyba nie jst dziwne ... pozdro Ma??y Ksiaze
kas-ka
19-07-2005 - 08:54
wola??abym ??eby Baros i Dudek zostali. Mo??e Milan mia?? s??abszy sezon, ale nie nale??y go od razu wyrzucaÄ? z LFC co nie? W ko??cu by?? kr??lem strzelc??w EURO2004 i nikt nie odbierze mu tego tytu??u. Pokaza?? nam na co go staÄ?. A teraz ledwo siÄ? sezon zaczÄ??? a on juz 3 bramy zdoby??. Rafa czasmi postÄ?puje do??Ä? pochopnie je??li chodzi o transfery

Dudek za to w finale LM pkokaza?? co dla niego znaczy LFC i jak potrafi siÄ? po??wiÄ?ciÄ?. Broni?? jak natchniony.
Moim zdanie oni powinni zostaÄ? bez dw??ch zda??. A Hiszpan??w rzeczywi??cie odrobinÄ? za du??o mamy
Tomek Zajc
19-07-2005 - 17:27
W??asnie pojawi??a sie informacja na stronie ze John Welsh nie ma przysz??osci i moze sobie szukac innego klubu. Moim zdaniem decyzja Beniteza o sprzedaniu tego m??odego utalenowanego zawodnika jest b??Ä?dna. W zeszlym sezonie Benitez mowil ze bedzie stawia?? na zdolnÄ? m??odziez, a teraz Ä? zdolna m??odziez wyrzuca. Zrozumia??bym ze mo??na go wypozyczyÄ? do zespo??u z nizszej ligi zeby sie ogrywa??. Szkoda go bo moim zdaniem mog??o cos z niego dobrego byÄ?.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.