A więc nigdzie nie widziałem takiego lub podobnego tematu, więc postanowiłem go założyć... długo się zastanawiałem, gdzie, ale wybrałem właśnie dział "Mój Liverpool FC".
Jak sama nazwa wskazuje temat jest quizem na temat LFC.
Cała "zabawa" (jak się pewnie domyślacie") polega na tym, że jeden użytkownik zadaje pytanie, a inni szukają odpowiedzi i, gdy ją znają to odpowiadają itd.
Żeby nie było żadnych nieścisłości, to ja pierwszy zadam pytanie i użytkownik, który będzie znał odpowiedź, napisze ją i od razu zada swoje pytanie... i nie chodzi, o to, żeby strzelać, tylko żeby dobrze odpowiedzieć i tym samym nie wprowadzać w błąd innych uzytkwników. Jednym słowem - odpowiadaj kiedy wiesz, że znasz odpowiedź na 100% to odpowidasz i zadajesz sensowne pytanie, na które sam znasz odpowiedź. Oczywiście tego się nie da sprawdzić, ale trzeba liczyć na uczciwość użytkowników.
I tu mała prośba do moderatorów: jeśli bedą się pojawiały (oby nie) jakieś kłótnie i nie ścisłości, to proszę was, abyście zrobili z tym należyty porządek.
Jeśli wielu użytkowników zaangażuje się w to (a naprawdę wiele nie potrzeba), to może powstać kopalnia wiedzy o LFC.
Aha, mało bym zapomniał: w odpowiedzi liczy się "kto pierwszy ten lepszy"!!
A oto moje pytanie:
W którym roku powstał LFC?