Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Video z I zlotu
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanw
deathman[]
TEMAT GŁÓWNIE DLA UCZESTNIKÓW PIERWSZEGO ZLOTU !

Ze wzgledu na powstale nowe okolicznosci mowie co nastepuje .... posiadam pozyczona od Borusia kasete VHS z I zlotu organizowanego z ramienia naszej strony .... i powstala mozliwosc przerobienia tego do formatu DVD przez profesjonalna firme (interaktywne menu jakies przejscia bajery) .... brak odezwu w tej sprawie spowodowany byl tym iz wszystkie firmy bardzo drogo zyczyly sobie za taka przerobke .... 10 zloty - 10 min. .... teraz inna firma jest w stanie zrobic to za okolo 60 zloty .... przegadalismy temat ze smykiem i w razie zainteresowania ze strony uczestnikow pierwszego zlotu ... serwis mogly to sfinasowac oraz porobic kopie dla zainteresowanych .... czekamy na odzew

pozdro smile.gif
MakS
A nie znalazl(by) sie chetny do przerobienia tego, ktos ze stroniy badz forum?
Cythrawl
Osławiona kaseta z pierwszego zlotu po której słuch zaginął?
Kurczaki to ile trwa ten film? 240 minut?

Rzecz jasna ja jestem zainteresowany:)
deathman[]
QUOTE(MakS @ Sep 22 2006, 01:51 PM)
A nie znalazl(by) sie chetny do przerobienia tego, ktos ze stroniy badz forum?
[right][snapback]30215[/snapback][/right]

Maks pytalem kiedys na forum i temat ucichl .... ale nowe osoby sie pojawily a noz widelec .... smile.gif nie pomyslalem ... pawelini ? znasz sie na tym ? badz inni magicy ?

Marcin -> no cos kolo tego ....
pawelini1
QUOTE(deathman[] @ Sep 22 2006, 05:13 PM)
nie pomyslalem ... pawelini ? znasz sie na tym ? badz inni magicy ?
[right][snapback]30221[/snapback][/right]

Oczywiście nie robiłem tego wcześniej ale wiem jak to sie robi w teorii bo razem z kumplem zgrywałem na DVD lekture na J. Polskiego ... Wiec dało by radę smile.gif

Więc jakby co to mogę się tym zająć ... smile.gif

karas
QUOTE(deathman[] @ Sep 22 2006, 02:33 PM)
TEMAT GŁÓWNIE DLA UCZESTNIKÓW PIERWSZEGO ZLOTU !

Ze wzgledu na powstale nowe okolicznosci mowie co nastepuje .... posiadam pozyczona od Borusia kasete VHS z I zlotu organizowanego z ramienia naszej strony .... i powstala mozliwosc przerobienia tego do formatu DVD przez profesjonalna firme (interaktywne menu jakies przejscia bajery) .... brak odezwu w tej sprawie spowodowany byl tym iz wszystkie firmy bardzo drogo zyczyly sobie za taka przerobke .... 10 zloty - 10 min. .... teraz inna firma jest w stanie zrobic to za okolo 60 zloty .... przegadalismy temat ze smykiem i w razie zainteresowania ze strony uczestnikow pierwszego zlotu ... serwis mogly to sfinasowac oraz porobic kopie dla zainteresowanych .... czekamy na odzew

Jestem chętny...smile.gif Bym prosił o kopię... koszty przegrania pokryję...
jedi1
samo zrzucenie nie jest problemem, gorzej jak chcesz sie bawic w obrobke, choc to tez nie jest trudne, ale bardzo czasochlonne. Przegralbym wam to, ale niestety nie mam video w domu....
pawelini1
Tak jak pisałem .. mogę się tym zająć .... Video skumam od kumpla i da sie radę .... a co do obróbki to tez się cos wymysli, zalezy jaka macie koncepcje tongue.gif
siona
A nie no musze to miec przeciez tam jest nagrane haslo no ten tego jak to bylo Benitez to ... a nie Houlier hehe.

pozdrowka
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.