Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: zamknac kolko filozoficzne!
LFC FAN SITE > My kibice > Kó³ko filozoficzne
quenterro
filozofia jest do dupy a kolko filozoficzne jest ch*jowym pomyslem. skasujmy je..
Mariusz_LFC
filozofia jest do dupy a kolko filozoficzne jest ch*jowym pomyslem. skasujmy je..

Wg mnie powinies dostac ostrzezenie za klniencie a jesli chodzi o temat to mi to obojetne...
kasia_tree
Jako że masz dzisiaj urodziny - Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem! zamykam kółko filozoficzne... cool.gif
Mariusz_LFC
Jako że masz dzisiaj urodziny - Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem! zamykam kółko filozoficzne...

Mamadzieje ze ja tez dostane to co chce w swoje urodziny biggrin.gif
Pawe3
No,no zachcianka spełniona biggrin.gif
Wegorz
Ja też jestem za tym żeby zamknąć to kółko. Tylko 4 tematy ?? Heh i właśnie dlatego smile.gif
Daniel Jackson
QUOTE(Fokus @ Oct 18 2006, 04:07 PM)
Ja też jestem za tym żeby zamknąć to kółko. Tylko 4 tematy ?? Heh i wÅ‚aÅ›nie dlatego  smile.gif
[right][snapback]31764[/snapback][/right]

Aha, czyli jak jest w jakimś dziale mało tematów, to trzeba je zamykać?? Super...

Wegorz
QUOTE(Daniel Jackson @ Oct 18 2006, 02:44 PM)
Aha, czyli jak jest w jakimś dziale mało tematów, to trzeba je zamykać?? Super...
[right][snapback]31773[/snapback][/right]

Nie, nie, ale w tym miejscu mógłby powstać dział w którym udzielaliby się wszyscy, a nie tylko nieliczni "filozofowie" wink.gif
Daniel Jackson
QUOTE(Fokus @ Oct 18 2006, 04:53 PM)
Nie, nie, ale w tym miejscu mógÅ‚by powstać dziaÅ‚ w którym udzielaliby siÄ™ wszyscy, a nie tylko nieliczni "filozofowie"  wink.gif
[right][snapback]31775[/snapback][/right]

Żeby filozofować, nie trzeba być filozofem tongue.gif
deathman[]
QUOTE(Daniel Jackson @ Oct 18 2006, 08:37 PM)
Å»eby filozofować, nie trzeba być filozofem  tongue.gif
[right][snapback]31857[/snapback][/right]

tobie to najlepiej wychodzi biggrin.gif
quenterro
QUOTE(Fokus @ Oct 18 2006, 03:53 PM)
Nie, nie, ale w tym miejscu mógÅ‚by powstać dziaÅ‚ w którym udzielaliby siÄ™ wszyscy, a nie tylko nieliczni "filozofowie"  wink.gif
[right][snapback]31775[/snapback][/right]

hahahahahaha

zalozmy dzial pt: jestem durniem. moze nie udzielali by sie wszyscy ale napewno byloby wiecej tematow i chetnych do zwierzen. bedzie fajnie.
Wasyl
Nie czuję się humanistą, ale nie jestem także fanem zamykania koła filozoficznego.
£osiek
no wlasnie po co zamykac ten temat? jesli ktos sie tym nie interseuje to niech tam nie patrzy.. moze znajdzie sie takich dwoch filozofow i sobie pogadaja biggrin.gif
Wasyl
QUOTE(MajsterOdTapet @ Oct 20 2006, 08:47 PM)
no wlasnie po co zamykac ten temat? jesli ktos sie tym nie interseuje to niech tam nie patrzy.. moze znajdzie sie takich dwoch filozofow i sobie pogadaja biggrin.gif[right][snapback]31998[/snapback][/right]

Mi wystarczy, że miałem obowiązkową filozofię przez jeden semestr. Masakra wink.gif

Ale niektórzy to lubią.
Daniel Jackson
QUOTE(deathman[] @ Oct 19 2006, 11:40 PM)
tobie to najlepiej wychodzi biggrin.gif
[right][snapback]31950[/snapback][/right]

Wiem, wiem... dzięki laugh.gif tongue.gif
Bati
Nowemu uzytkownikowi pragnę dać przyjacielską radę... Naprawdę, odświeżanie starych tematów, żeby napisać cos bezproduktywnego nie jest pożądane. Nic to nie wnosi i nie ma sensu.

Pozdrawiam
Wasyl
W takim razie można również zamilknąć na zawsze.
£osiek
QUOTE(Wasyl @ Oct 21 2006, 06:33 PM)
W takim razie można również zamilknąć na zawsze.
[right][snapback]32073[/snapback][/right]

zastanwaiam sie po co powstal ten temat? chyba tylko po to zeby sie troche pouzerac nawzajem huh.gif ja bym zamknal TEN temat... blink.gif
Bati
Moderatorzy nie śpią(o nie.... Kasia czuwać będzie zawsze, a BiDżi żądny jest kasowania, więc też nie zawali ^^ ), zatem nie ma obaw. Poza tym temat sam umrze śmiercią naturalną, chyba, ze ktoś nagle go odświeży. Co zresztą potępiłam w poprzednim poście.
Randy
Aaaaaaaaa zamknijcie sie wszyscy! tongue.gif
£osiek
wezcie zamknijcie ten temat bo on niczemu nie sluzy!!
chudy
tak tylkzo e nie ktotym podoba sie ten zdial inni moga byc filozzofami nie zmaykajcie choc jak tu duzo nie sopedzam zcasu (prawie wogule) cool.gif
Daniel Jackson
QUOTE(chudy @ Jan 6 2007, 07:16 PM)
tak tylkzo e nie ktotym podoba sie ten zdial inni moga byc filozzofami nie zmaykajcie choc jak tu duzo nie sopedzam zcasu (prawie wogule) cool.gif
[right][snapback]37044[/snapback][/right]

Naprawdę oryginalna filozofia ortograficzna. Chyba dobrze, że nie spędzasz dużo czasu w "filozofii", bo takich filozofów, jak Ty, to byłoby czasem ciężko zrozumieć...

Przepraszam za offa
ar2r
dlaczego mi to robicie tez chce sie wypowiedziec w tym temacie, jesli usuneliscie moja poprezdnia wypowiedz wiec powtorze ze raczej zamknac albo lepiej nie zamykac
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.