Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: terminarz III zlotu fanow
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fan體
Stron: 1, 2
smyku
Oto on, jesli chodzi o wydarzenia w nim zawarte, prosze nie trzymac sie dokladnie minut, bo "poslizgi" beda, ale mniej wiecej, orientacyjnie tak jest zaplanowany zlot.

Jedna uwaga, prosz臋 si臋 nigdzie nie szw臋da膰 przed meczem, zeby potem ktos nie plakal ze go nie bylo z nami na meczu... tego przesunac sie nie da...

EDIT: A TUTAJ MACIE OBRAZEK JAK TRAFIC DO OSRODKA ZE STACJI PKP, ogolnie bede odbieral Was, ale jakby cos sie wydarzylo...

user posted image

7 WRZE艢NIA (CZWARTEK)

1. 20:00 – Otwarcie zlotu i ca艂y wiecz贸r „wolny”
2. 20:10 - Lu藕ne rozmowy do rana

8 WRZE艢NIA (PI膭TEK):

1. od 11:00 – Czas wolny
2. 13:00 – Turniej P贸艂noc - Po艂udnie
3. 16:00 - tutaj proponowa艂bym co艣 zje艣膰 (z tych pyszno艣ci co maja by膰 przygotowane) + jaki艣 meczyk np. Fina艂 FA Cup
4. 20:00 – Quiz wiedzy o LFC
5. 21:30 –Noc kibic贸w Liverpool FC smile.gif

9 WRZE艢NIA (SOBOTA)

1. 12:30 – 16:00 – DERBY!!!!!
2. 16:30 – Jaki艣 kolejny specja艂 kuchni szefa i turniej(e): siatki, bilarda, ping-ponga?
3. 20:00 - mo偶na zapoda膰 kolejny mecz z archiw贸w naszych kibic贸w.

10 WRZE艢NIA (NIEDZIELA)

Wzorem lat poprzednich, nie ma nic zaplanowanego na niedziel臋, bo r贸偶nie ludzie wracaj膮.

jak ktos ma jakies uwagi, slucham, mozemy jeszcze w miare mozliwosci wprowadzic lekkie zmiany.
redmann1
1. 20:00 – Otwarcie zlotu i ca艂y wiecz贸r „wolny”

to jest w porz膮dku propozycja!

2. 20:10 - Lu藕ne rozmowy do rana

to te偶!

1. od 11:00 – Czas wolny

pla偶ujemy rozumi臋?

2. 13:00 – Turniej P贸艂noc - Po艂udnie

veto !!! 艣l膮zacy potrzebuj膮 wi臋cej czasu na aklimatyzacje! absolutnie!

21:30 –Noc kibic贸w Liverpool FC

te propozycje s膮 bezdyskusyjnie najlepsze!
Dudi
no powiedzialbym ze bardzo fajny terminarz ale moze by tak konkurs picia piwa albo cops w tym stylu oczywiscie kategorie wiekowe bo bez prezesady szans z takimi redmannami boczkami i reszta starych(bez urazy) to nie mam szans ale tak np 16- 18 19-22 22- i wiecej hehehe napewno cos sie wykompinuje na zlocie aha napewno turniej w pingla turniej w badminktona(niewiem czy dobrze napisalem) ale to jak mowilem pogadam,y na zlociku. Juz sie nie moge doczekac
pawelini1
Wiecie teraz Czuj臋 sie jak matka po porodzie ... sp艂odzi艂em Meczyk P贸艂noc - Po艂udnie ... he

Niech Moc Bedzie Z Wami tongue.gif
deathman[]
QUOTE(pawelini1 @ Aug 10 2006, 07:35 PM)
Wiecie teraz Czuj臋 sie jak matka po porodzie ... sp艂odzi艂em Meczyk P贸艂noc - Po艂udnie ... he

Niech Moc Bedzie Z Wami tongue.gif
[right][snapback]26851[/snapback][/right]

juz nie buduj tak swojego ego tongue.gif heheheh i tak wam doje...my bo wyjdzie na podobnej ku..wie jak kolega boczka tongue.gif co nie redman smile.gif ??
redmann1
bo wyjdzie na podobnej ku..wie jak kolega boczka  co nie redman  ??

no te! luzik! tyle, 偶e ten mecz ma by膰 o 13 ! a wiesz ile rzeczy mozna pochyta膰 do 13? no w艂asnie!
karas
QUOTE(red)
veto !!! 艣l膮zacy potrzebuj膮 wi臋cej czasu na aklimatyzacje! absolutnie!
Wiedzia艂em, 偶e b臋d膮 kombinowa膰...wink.gif

Ziomu艣, boczu艣, pawelini i wci膮偶 mam nadziej臋 siona - (o ile quenti si臋 nie zjawi) + lo偶aszyderc贸w i insze nasze zawodniki (balon przyleci??) - oni rzucili nam R臉CZNIK!!! Taki ci臋偶ki i mokry! Ja go podnosz臋 w Waszym imieniu. B贸jcie sie hanysowe 艣lunzaki!
redmann1
nie martwcie sie 艣l膮zacy! podobno na p贸艂nocy wrze! ka偶dy z nich chcia艂by zagra膰 u nas! hehe powaga! Na po艂udniu zawsze lepiej p艂acili biggrin.gif ola膰 r臋cznki ! mamy asa w r臋kawie! boj膮 si臋 nas!
Dudi
dostana taki wpierd.... od hanysow ze beda mieli koszmary z naszymi nogami do nastepnego zlotu:d tak jak ktos wczesniej wspominal ochraniacze se wezcie ja se tez wezme i hanysy mowie wam Wy tez se wezcie mimo wszystko nie znamy ich dobrze wiec trzeba byc ostroznym:D
kasia_tree
konkurs picia piwa? a mo偶e bekania i plucia na odleg艂o艣膰? a mo偶e kto ze偶re najwi臋cej p膮czk贸w i pu艣ci potem najwi臋kszego b膮ka? lito艣ci blink.gif

smyku - przyje偶d偶amy o 8 to ma by膰 tak:
1. czerwony dywan
2. dzieci w strojach ludowych
3. g贸rniczo-hutnicza orkiestra d臋ta robi膮ca nam paparara
4. seta dla zdrowotno艣ci co by 艢l膮zaki si臋 nie potru艂y 艣wie偶ym powietrzem
5. ryksza co by艣my na piechot臋 nie musieli
6. lokaln膮 pras臋 mo偶esz sobie darowa膰
deathman[]
ziomus lubi lamac nogi biggrin.gif to wiem biggrin.gif heheh nie yodzik ? u uwazac na niego bo prowokator jest i mozna go latwo wypuntkowac na kartki tongue.gif a do tego ma fess obmyslane tatktyki ... na bramce stawia bramkarz a na obronie obroncow biggrin.gif

na to karas jest bardzo kontuzjogenny kolejny zlot i nie konczy turnieju gdyz jego kolona kostki czy bog wie co nie wytrzymuja biggrin.gif

boczus to najwiekszy walczak ........ nie ustepuje nawet wlasnym tylkiem i broni jak lew smile.gif na niego trzeba uwazac ....... slaby pkt ? okulary tongue.gif jak mu sie sciagnie je albo strzaska malo widzi tongue.gif hehehehe

pawelini1 dobry w pomocy ale niezbyt ma warunki fizyczne biggrin.gif wiec nie powinno byc problemu z nim tongue.gif

siona dobry bramkarz ale jak sie wda w gatke spokojnie mozna go minac ewentualnie pod poprzeczke smignac tongue.gif

no i quent w sumie jedyna nie wiadoma a wszystko przez te pilke tongue.gif gdyby nie skrecil kostki mozna by bylo zobaczyc jego umiejetnosci ... jednak grajac w pilke w nocy przeskoczyl plot i skrecil kostke

karas ty sie centralna polska nie zachwycaj tongue.gif hiszpano anglik balon wam nie pomoze tongue.gif hehehe

DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SL膭SKU !!!!!!!!!!!!!!! OOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!! DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SL膭SKU !!!!!!!!!!!!!!! OOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!! NIE ZGINIESZ NIGDY POKI O ZWYCIESTWO WALCZYSZ !!!!!!!!!!!! biggrin.gif

redzik oboz rywala rozpracowany biggrin.gif ktos jeszcze ? tongue.gif

ja podnosze recznik robie z niego marchewe i okladam polnoc po golych dupach biggrin.gif heheheh

To my hanysy ze slaska !!!!!!!!!!!!!! zna nas cala polska !!!!!!!!!!!!!!! za slask !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za nasz slask !!!!!!!! bedziemy walczcy wciaz !!!!!!!!!!!! smile.gif
Dudi
QUOTE(kasia_tree @ Aug 10 2006, 09:54 PM)
konkurs picia piwa? a mo偶e bekania i plucia na odleg艂o艣膰? a mo偶e kto ze偶re najwi臋cej p膮czk贸w i pu艣ci potem najwi臋kszego b膮ka? lito艣ci聽 blink.gif

[right][snapback]26865[/snapback][/right]

Kasiu wiesz co masz nawet dobry pomysl hehehe dobra moze glupi pomysl ale trzeba zorganizowac wiecej konkursow a nie tylko quiz przeciez ja raczej szans nie mam ze "starymi" ale to nawet nie chodzi o to ze ktos ma szanse czy nie ale zeby sie dobrze bawic nawet nie masz pojecia jak fajnie wyglada konkurs picia piwa jak pija na exa i dup glebe hehehe nie no moze to glupi pomysl laugh.gif mi osobiscie sie podoba ale wiekszosci zapewne wszystkim sie nie spodoba ale tak jak wczesniej mowilem trzeba wymyslic wiecej konkursow:d zeby ten zlot byl jeszcze lepszy od tego co byl rok temu(niestety nie zawitalem na nim:/)
smyku
smyku - przyje偶d偶amy o 8 to ma by膰 tak:
1. czerwony dywan

da rade tongue.gif

2. dzieci w strojach ludowych

lepiej nie, bo jeszcze jakis zazdrosny fan czelsi, menju czy innych takich pusci na policje donos o tym czo o owym i bedziemy miec zlot z glowy tongue.gif

3. g贸rniczo-hutnicza orkiestra d臋ta robi膮ca nam paparara

to juz lepiej jak ja zaspiewam, efekt bedzie podobny tongue.gif biggrin.gif

4. seta dla zdrowotno艣ci co by 艢l膮zaki si臋 nie potru艂y 艣wie偶ym powietrzem

setka? wodki czy czego? tongue.gif jesli juz to ja bym przegonil ich do samego osrodka, 2 km to tylko, w pelnym osprzetowaniu biggrin.gif

5. ryksza co by艣my na piechot臋 nie musieli

Dla uroczych dam oczywiscie, reszta ma biec z tego co rozumiem biggrin.gif

6. lokaln膮 pras臋 mo偶esz sobie darowa膰

ja sobie darowalem cala prase polska, szczegolnie sportowa, wiec popieram :]
kasia_tree
Dudi, z doswiadczenia wiemy, ze nie ma co planowac na sile - jak juz ktos bedzie chcial to bedzie to sponton. Glupiego kaowca nie mamy i nikt nie zamierza przeladowywac terminarza. Wiadomo ze jak bedzie pogoda to bedziemy sie szlajac po plazy i biesiadowac nawet i pod golym niebem. A jak bedzie brzydko to sie cos wymysli, pare pomyslow awaryjnych mamy. Ale i tak to uczestnicy zlotu zadecyduja co beda chcieli robic w takich sytuacjach na biezaco. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie bedzie trzymal biggrin.gif

Smyku - tylko zadnych kielnerek z Roostera! biedne dziewczyny o 8 rano w samej bieliznie na dworcu! to nieludzkie tongue.gif
smyku
QUOTE(kasia_tree @ Aug 10 2006, 09:13 PM)
Smyku - tylko zadnych kielnerek z Roostera! biedne dziewczyny o 8 rano w samej bieliznie na dworcu! to nieludzkie tongue.gif
[right][snapback]26871[/snapback][/right]

wiesz ze punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia? tongue.gif ja tam z checia bym je tam w tej roli zobaczyl, wrzesien to cieplo jeszcze tongue.gif poza tym pogode zamawiamy smile.gif
O takie perelki to trza dbac przeca, nie wszedzie Rooster stoi biggrin.gif

poza tym panowie by szybciej przebiegli te 2km jakby obok na rowerkach np. smigaly te zgrabne panie z Roostera smile.gif
kasia_tree
to ja chce przystojnych barman贸w na dworcu! Basia, Monika i Ola na pewno mnie popr膮 w tej kwestii biggrin.gif sprawiedliwo艣膰 ma by膰, bo si臋 obrazimy! tongue.gif
smyku
a to my wam nie wystarczymy? tongue.gif tylu przystojnych facetow na zlocie jest, w redakcji, a Ty tak... zapamietam to sobie tongue.gif wchodze na sciezke wojenna mad.gif
pawelini1
QUOTE(deathman[)
,Aug 11 2006, 12:00 AM]pawelini1 dobry w pomocy ale niezbyt ma warunki fizyczne biggrin.gif wiec nie powinno byc problemu z nim tongue.gif
[right][snapback]26867[/snapback][/right]

Oj chlopaki widze mala niekonsekwencje .. to co bylo w zeszlym roku puszczam w niepamiec .... teraz mam brata ... chudy troche ale dobry bedzie na liniowego smile.gif

Nie wiecie ze lekcewazenie przeciwnika to pierwszy stopien do przegranej biggrin.gif

A co do Ciebie Death to nie zawsze masa wchodzi w gre .. to nie bedzie angielski football ... pokarzemy wam zwinnosc .. i pojedziemy Was na maksa ... MAM RACJ臉 ??

QUOTE(kasia_tree @ Aug 11 2006, 12:23 AM)
to ja chce przystojnych barman贸w na dworcu! Basia, Monika i Ola na pewno mnie popr膮 w tej kwestii biggrin.gif sprawiedliwo艣膰 ma by膰, bo si臋 obrazimy! tongue.gif
[right][snapback]26874[/snapback][/right]

No tez wlasnie jedzie takich dwoch z Centrum smile.gif
Dudi
pawelini nie masz racji bedzie dokladnie na odwrot to My Was rozjedziemy. hehehe a w艂asnie czy adamkif sie wybiera na zlot?? bo nic go na forum nie widac nie wiecie co sie z nim dzieje?? na wakacje se gdzies pojechal czy co??
black_ghost
QUOTE(smyku @ Aug 10 2006, 11:27 PM)
a to my wam nie wystarczymy? tongue.gif tylu przystojnych facetow na zlocie jest, w redakcji, a Ty tak... zapamietam to sobie tongue.gif wchodze na sciezke wojenna  mad.gif
[right][snapback]26875[/snapback][/right]

Smyku popieram smile.gif Ostatnio si臋 rzuca艂a, jak si臋 zapyta艂em czy w Mi臋dzyzdrojach jest Rooster tongue.gif

A co do meczu - P贸艂noc powinna sobie jaki艣 sztab psycholog贸w ju偶 zacz膮膰 sprowadza膰, bo po pora偶ce mog膮 sami si臋 nie podnie艣膰 cool.gif
kasia_tree
Smyku, Ty og贸lnie jaki艣 taki nieczu艂y jeste艣, wi臋c o co siem Tobiem teraz rozchodzi? Ty psie ogrodnika? laugh.gif A ze w redakcji s膮 to wiem tongue.gif Sama jednego wykarmi艂am i odchowa艂am i b臋d臋 robi膰 casting na przysz艂膮 synow膮 biggrin.gif O i tak si臋 rodz膮 pomys艂y na konkursy, Dudi - spontanicznie laugh.gif
smyku
QUOTE(kasia_tree @ Aug 10 2006, 09:36 PM)
Smyku, Ty og贸lnie jaki艣 taki nieczu艂y jeste艣, wi臋c o co siem Tobiem teraz rozchodzi? Ty psie ogrodnika?  laugh.gif A ze w redakcji s膮 to wiem tongue.gif Sama jednego wykarmi艂am i odchowa艂am i b臋d臋 robi膰 casting na przysz艂膮 synow膮 biggrin.gif O i tak si臋 rodz膮 pomys艂y na konkursy, Dudi - spontanicznie  laugh.gif
[right][snapback]26880[/snapback][/right]

ja nieczuly! Tam w tych zdrojach bedzie trza wyjasnic sobie to i owo tongue.gif Ja jestem okaz uczuc, czulosci, delikatnosci, zrozumienia, wyrozumialosci biggrin.gif no to ta kwestie sobie wyjasnilismy tongue.gif i zeby mi to bylo ostatni raz mad.gif tongue.gif
kasia_tree
Ty, czu艂a wierzba p艂acz膮ca! a kto mnie ustawicznie denerwuje i stresuje na gg? he? BG to sie przyjdzie i przytuli i w ogole, Deathman tez, a Ty nic kurde tongue.gif tylko osch艂e dzie艅 dobry tongue.gif nie dbasz o personel moderuj膮cy, Filip te偶 si臋 偶ali艂, 偶e ani dobrego s艂owa nie us艂yszy, ani nic laugh.gif a my wymagamy czu艂o艣ci i uwagi! o! tongue.gif
(se na zlocie odbiore co mi si臋 nale偶y, nie ma to tamto wink.gif)
smyku
QUOTE(kasia_tree @ Aug 10 2006, 09:46 PM)
Ty, czu艂a wierzba p艂acz膮ca! a kto mnie ustawicznie denerwuje i stresuje na gg? he? BG to sie przyjdzie i przytuli i w ogole, Deathman tez, a Ty nic kurde tongue.gif tylko osch艂e dzie艅 dobry tongue.gif nie dbasz o personel moderuj膮cy, Filip te偶 si臋 偶ali艂, 偶e ani dobrego s艂owa nie us艂yszy, ani nic  laugh.gif a my wymagamy czu艂o艣ci i uwagi! o! tongue.gif
(se na zlocie odbiore co mi si臋 nale偶y, nie ma to tamto wink.gif)
[right][snapback]26884[/snapback][/right]

a byly w tej bajce krasnoludki? tongue.gif Filip to jest na gg tak czesto jak sie w Polsce myslacy polityk zdarza tongue.gif wiec nie proboj ze mnie robic despoty i kogo tam jeszcze tongue.gif swoja droga wybiera sie on na zlot? :>
kasia_tree
z tego 偶alu chyba si臋 nie wybierze, bo gdzie艣 tam se wyje偶d偶a - pewnie do Nepalu yaki wypasa膰. ale b臋dzie w bohemie. co艣 przekaza膰 od nieczu艂ego szefa? biggrin.gif
pawelini1
spokojnie ... m膮cicie tylko taka fajna atmosfere w temacie ... jak sie zlot zacznie dacie se po razie w twarz i wszystko bedzie ok .... jak tak slucham to tez bym sie przytuli艂 .smile.gif
kasia_tree
QUOTE(pawelini1 @ Aug 10 2006, 10:54 PM)
spokojnie  ... m膮cicie tylko taka fajna atmosfere w temacie ... jak sie zlot zacznie dacie se po razie w twarz i wszystko bedzie ok .... [right][snapback]26887[/snapback][/right]

no tego to akurat nie rozumiem. o co ci chodzi?
karas
Kasiu - pawelini czego艣 tam nie zrozumia艂 albo mi臋dzy wierszami czyta艂 Wasze gaworzenia... wink.gif

Balon - widz臋 Ci臋! Co jaki艣 czas (i w tej chwili te偶) jeste艣 na forum. Wyjd藕 zza tego krzaka i daj zna膰 kiedy b臋dziecie z Madzi膮?
pawelini1
QUOTE(kasia_tree @ Aug 11 2006, 01:10 AM)
no tego to akurat nie rozumiem. o co ci chodzi?
[right][snapback]26888[/snapback][/right]

Sorki ... bylo juz po polnocy i tak jak mowi karas chyba cos mi sie popie****lo ... przepraszam jak ktos sie poczul urazony .. smile.gif tongue.gif
Randy
A ja mam takie pytanko co do turnieju : Jak to tam jest? b臋d臋 na zlocie pierwszy raz, i nie powiem - zagra艂 bym sobie w turnieju, ale nie wiem, czy wy tam macie juz jakies druzyny ustalone czy jak ?
Dudi
randy nie martw sie nawet jak bedzie 50 chlopa to wyszcy zagraja w jednym meczy nawet po 25 w druzynie laugh.gif a tak na powaznie to niema zadnych jeszcze druzyn znaczy sa polnoc poludnie a tego to nie musze tlumaczyc wiesz randy ja tez bede pierwszy raz nie bedziesz sam wiec trzymajmy sie razem moze wtedy nas nie zjedza <lol>
smyku
QUOTE(Randy @ Aug 11 2006, 06:07 PM)
A ja mam takie pytanko co do turnieju : Jak to tam jest? b臋d臋 na zlocie pierwszy raz, i nie powiem - zagra艂 bym sobie w turnieju, ale nie wiem, czy wy tam macie juz jakies druzyny ustalone czy jak ?
[right][snapback]26926[/snapback][/right]

gra w turnieju Polnoc - Poludnie jest mozliwa tylko po uiszczeniu oplaty 50 zl + VAT (razem 350), na konto strony, bez tego nie zostaniesz dopuszczony nawet do ogladania spotkania, wszystko jasne? tongue.gif
pawelini1
QUOTE(smyku @ Aug 11 2006, 09:16 PM)
gra w turnieju Polnoc - Poludnie jest mozliwa tylko po uiszczeniu oplaty 50 zl + VAT (razem 350), na konto strony, bez tego nie zostaniesz dopuszczony nawet do ogladania spotkania, wszystko jasne? tongue.gif
[right][snapback]26928[/snapback][/right]

Dobre sobie smile.gif

A tak na serio to mam nadzieje ze zagramy normalny turniej .. a meczyk polnoc poludnie to bedziue tylko uwieczeniem calego turnieju ...

Z reszta pomny doswiadczen z zeszlego roku to tam sie gralo codziennie tongue.gif
Randy
QUOTE(pawelini1 @ Aug 11 2006, 06:32 PM)
Dobre sobie smile.gif

A tak na serio to mam nadzieje ze zagramy normalny turniej .. a meczyk polnoc poludnie to bedziue tylko uwieczeniem calego turnieju ...

Z reszta pomny doswiadczen z zeszlego roku to tam sie gralo codziennie tongue.gif
[right][snapback]26931[/snapback][/right]

Ja mam nadzieje ze mecze bed膮 wygl膮da艂y jak w Angielskim stylu a nie jak w Hiszpa艅skim " nie bij " wink.gif
pawelini1
QUOTE(Randy @ Aug 11 2006, 09:37 PM)
Ja mam nadzieje ze mecze bed膮 wygl膮da艂y jak w Angielskim stylu a nie jak w Hiszpa艅skim " nie bij " wink.gif
[right][snapback]26932[/snapback][/right]

Co do tego to nie mozesz miec watpliwosci .. ochraniacz to glowny atrybut pilkarza .. a smyku nie bez przesady bedzie sie zajmowal naszym zdrowiem w zabiegowym smile.gif

Rok temu to niejeden sobie cos zrobil .. skrecona noga, potluczenia, siniaki itp.

Silowo gramy laugh.gif
Dudi
hehe tez mam nadzieje ze bedzie wiecej turniejow niz tylko jeden trzeba juz teraz o tym pogadac moze m艂odziki vs STARUCHY (powyzej 21 lat:D) wpadnie samo do glowy na zlocie mozna przeciez normalnie zagrac bez zadnego turnieja wybieraja dwoch kapitanow i pozniej kazdy po jednym tak jak to jest na podworkach:D a tak w ogole randy pawelini ma racje lepeij wziac se ochraniacze bo bedzie kosci slychac laugh.gif
karas
QUOTE(Dudi @ Aug 11 2006, 08:55 PM)
hehe tez mam nadzieje ze bedzie wiecej turniejow niz tylko jeden trzeba juz teraz o tym pogadac moze m艂odziki vs STARUCHY (powyzej 21 lat:D)

No kochany, je艣li do tego dojdzie, to faktycznie punkt szczepie艅 i dora藕nej pomocy trzeba b臋dzie dla Was m艂odzie偶y zorganizowa膰. Albo przed meczem podpiszecie glejt, 偶e gracie na w艂asne ryzyko. I pami臋tajcie w贸wczas: wyniki dwucyfrowe id膮 w 艣wiat, ale nie macie si臋 czego wstydzi膰. 呕aden policzek przegra膰 z TAKIMI starcami...wink.gif
Dudi
karas sila to nie wszystko mlodziez tak by was staruszkow wkrecila w ziemie ze nawet niemasz pojecia nawqet byscie nie zdazyli zrobic zamachu a ktorys z mlodzikow juz pod brameczka:d a tak w ogole co Ty myslisz ze mlodziez nie potrafi grac ostro oj zdziwilbys sie:D ale znowu podalem zajebisty pomysl co nie??biggrin.gif hehehe
deathman[]
za bardzo bunczuczny jestes mlodziencze smile.gif chyba z moim ziomem karasem i yodzikiem pomyslimy przez dwa dni na odpowiednia pokuta i nie nasmiewania sie ze "starych burakow" ............... biggrin.gif zacznij sie bac biggrin.gif
Dudi
death przeciez ja nikogo niechcialem urazic juz zemnie taki zimny dran ja sobie po prostu zartuje ale nie myslcie sobie ze sie was boje bo sie was nie boje trudno sie mowi jak doznam jakiejs kontuzji pilka to jest tylko gra raz sie przegrywa raz wygrywa no coz mam nadzienie ze m艂odziez jak to bylo dzisiaj w 艂odzi( przyp. dudi - 艂odzki widzew wygral z 艁KSem:/) pokona do艣wiadczonych "staruszkow". ale to sa oczywiscie zarty hehehe nie bojcie sie mnie niema czego laugh.gif aha i nie zmuszaj mnie zebym sie jeszcze zastanawial nad wyjsciem do bohemy biggrin.gif hihihihi
pawelini1
Co jak Co ale to wszystko o czym sie tutaj gada prowadzi mnie tylko do jednego wniosku ..... Ku*wa ... Czemu to dopiero we wrze艣niuuuuuu smile.gif
Randy
QUOTE(pawelini1 @ Aug 11 2006, 08:33 PM)
Co jak Co ale to wszystko o czym sie tutaj gada prowadzi mnie tylko do jednego wniosku ..... Ku*wa ... Czemu to dopiero we wrze艣niuuuuuu smile.gif
[right][snapback]26946[/snapback][/right]

Hehehe, no ja te偶 tak mam, ale z drugiej strony, to mi sie do wrze艣nia nie spieszy... Przecie偶 s膮 wakacje, laba ! Nic nie trzeab robi膰 tylk ow sto艂ek pierdzie膰 laugh.gif A tak od wrzesnia do budy codzien zapylac...bleh. Oczywiscie mowie za siebie, bo innym to to i tak nie robi roznicy czy wakacje czy czy tam co bo i tak do roboty musze isc.... hyyhyy

Ja ogolnie nie moge sie doczekac az tam zajade, i zagram meczyka z czerwon膮 ekipa, potem nadejda dlugie ( zapewne ) wieczory, moje poranne bieganie po plazy ( hyy hyy ) czy oczekiwane Derby !!! smile.gif Ahh huurr wrrhrhrh...
Ja chce wrzesien !!! sad.gif sad.gif sad.gif
pico
QUOTE(Randy @ Aug 12 2006, 02:40 PM)
Ja ogolnie nie moge sie doczekac az tam zajade, i zagram meczyka z czerwon膮 ekipa, potem nadejda dlugie ( zapewne ) wieczory, moje poranne bieganie po plazy ( hyy hyy ) czy oczekiwane Derby !!! smile.gif Ahh huurr wrrhrhrh...
Ja chce wrzesien !!!  sad.gif  sad.gif  sad.gif
[right][snapback]26973[/snapback][/right]

Nie zapominaj o swojej sexownej sesji zdj臋ciowej na pla偶y w stroju k膮pielowym o kt贸r膮 mnie prosi艂e艣 tongue.gif
Ch臋tnie Ci pomog臋 wink.gif

AnKa (ciotka..) te偶 nie mo偶e si臋 ju偶 doczeka膰 biggrin.gif
pozdrawiam
boczek
QUOTE(pico @ Aug 12 2006, 05:00 PM)
AnKa (ciotka..) te偶 nie mo偶e si臋 ju偶 doczeka膰  biggrin.gif
pozdrawiam
[right][snapback]26975[/snapback][/right]

hmmm...mi艂o tongue.gif
Randy
QUOTE(pico @ Aug 12 2006, 03:00 PM)
Nie zapominaj o swojej sexownej sesji zdj臋ciowej na pla偶y w stroju k膮pielowym o kt贸r膮 mnie prosi艂e艣  tongue.gif
Ch臋tnie Ci pomog臋 wink.gif

AnKa (ciotka..) te偶 nie mo偶e si臋 ju偶 doczeka膰  biggrin.gif
pozdrawiam
[right][snapback]26975[/snapback][/right]

Mhkm, co艣 Ci sie chyba pomyli艂o z tym strojem kapielowym... przeciez rozmawialismy i wszystko jest ustalone ze Ty wyskakujesz w sexownym bikini biggrin.gif
A ja staram sie zrobic jak najlepsze zdjecia... jak mog艂es zapomniec !
pico
QUOTE(Randy @ Aug 12 2006, 03:19 PM)
Mhkm, co艣 Ci sie chyba pomyli艂o z tym strojem kapielowym... przeciez rozmawialismy i wszystko jest ustalone ze Ty wyskakujesz w sexownym bikini biggrin.gif
A ja staram sie zrobic jak najlepsze zdjecia... jak mog艂es zapomniec !
[right][snapback]26977[/snapback][/right]

To mo偶e obaj wyskoczymy w bikini a wynajmiemy jakiego艣 fotografa? wink.gif To jest 艣wietny pomys艂! biggrin.gif

pozdrawiam
Randy
QUOTE(pico @ Aug 12 2006, 03:57 PM)
To mo偶e obaj wyskoczymy w bikini a wynajmiemy jakiego艣 fotografa? wink.gif To jest 艣wietny pomys艂! biggrin.gif

pozdrawiam
[right][snapback]26981[/snapback][/right]

Hmm... To moze odrazu na golasa wyskoczymy ?! rolleyes.gif Tyle ze wtedy fotograf raczej ucieknie... wink.gif

PS : nie pozdrawiam biggrin.gif
paulinqa
tak to wszystko czytam to stwierdzam, ze plan zlotu jest fajny, bo wlasciwie to nic nie jest zaplanowane .....

a i ogarnia mnie wielka radosc, bo mimo, ze to dosyc bliski termin, to jeszcze wciaz odlegly .....

myslalam, ze teraz jednak wy sie bedziecie mnie bac, ale ogarnia mnie jakis dziwny strach jak czytam te wasze plany, na zagospodarowanie wolnego czasu .....

a i jeszcze jedno smyku - w deklaracjach i wplatach jest 2 razy szmajchel, nie wiem czy jest ich dwoch ?? nie to zebym sie czepiala, ale .....
Randy
Co tu tak... Cicho... szyyszyszysyz... rolleyes.gif

Takie pytanko : Czy nowe osoby, kt贸re pojawja si臋 na zlocie... B臋d膮 przechodzi艂y jaki艣 chrzest bojowy ? laugh.gif
deathman[]
QUOTE(Randy @ Aug 17 2006, 10:57 AM)
Co tu tak... Cicho... szyyszyszysyz...聽 rolleyes.gif
Takie pytanko : Czy nowe osoby, kt贸re pojawja si臋 na zlocie... B臋d膮 przechodzi艂y jaki艣 chrzest bojowy ?聽 laugh.gif
[right][snapback]27332[/snapback][/right]

zrobimy selekcje ........ podobka w nocy mordercze marsze ........ w blocie piasku czolganie w blocie ... spanie pod golym niebem ....... krzyki non stop .... wykonywanie komend .......... biggrin.gif

jak nie chrzcilismy nikogo na II zlocie ... to i na III nic nie bedzie ...... fiurer zabronil tongue.gif jemu podobno macie po skrzynce piwa postawic tongue.gif stad tyle krat ma skubany jeden biggrin.gif hehehehee
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.