Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Konkurs Premiership/LM 2006/07
LFC FAN SITE > My kibice > Gry i Konkursy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
karas
Dopiero za 3 tygodnie rusza nowy sezon w Premiership, ale ju偶 teraz proponuj臋 Wam III edycj臋 konkursu Premiership/LM 2006/07. B臋dziemy typowa膰 wyniki wszystkich kolejek Premierleague + wybrane spotkania Ligi Mistrz贸w (z LM wystartujemy od fazy grupowej!!!). Dopiero od fazy pucharowej za艣 b臋dziemy obstawia膰 wyniki wszystkich spotka艅 LM.

Zasady s膮 podobne do tych z konkursu Mistrzostw 艢wiata, z tym, 偶e nie b臋dziemy przyznawa膰 punkt贸w za strzelc贸w goli (nie ogarn膮艂bym tego wink.gif).

REGULAMIN konkursu:

1. W konkursie mo偶e wzi膮膰 ka偶dy zarejestrowany u偶ytkownik forum (musisz mie膰 uko艅czone 18 lat. Ty lub Tw贸j opiekun... ).

2. Wystarczy do dnia 18 sierpnia (pi膮tek) przela膰 pieni膮偶ki (standardowe 20pln) na konto (decyduje data wp艂ywu na konto):

97 1090 1463 0000 0000 4605 4855

Wojciech Karasiewicz
os. Na Murawie 11/11
61-655 Pozna艅

z dopiskiem konkurs 2006/07 oraz ksywk膮 z forum (o tej ksywce nie zapomnijcie prosz臋).

3. Zasady punktacji:

Typujemy ca艂膮 kolejk臋 (Premiership/LM) najp贸藕niej na 15 minut przed rozpocz臋ciem pierwszego spotkania w danym dniu. Trafienie dok艂adnego wyniku w meczu premiowane b臋dzie 10 punktami, wskazanie zwyci臋zcy (niedok艂adnego wyniku) to 3 punkty.

DOK艁ADNY WYNIK = 10pkt.
NIEDOK艁ADNY WYNIK = 3 pkt.

Wygrywa ten/ta , kt贸ry/a zdob臋dzie najwi臋cej punkt贸w po LM.

呕eby by艂o 艂atwiej z podzia艂em 艂up贸w:

1 miejsce - 60% wp艂aconych pieni膮偶k贸w
2 miejssce - 25 % monetki
3 miejsce - 15 %.

Dzi艣, 28 lipca zaczynamy wpisy na list臋. Prosz臋 o wpisywanie si臋 w TYM TEMACIE. Tutaj te偶 b臋dziemy typowa膰 w czasie trwania konkursu. Przed rozpocz臋ciem 1 kolejki Premiership za艂o偶臋 temat, w kt贸rym zwyczajem z poprzednich konkurs贸w, b臋d臋 prowadzi艂 punktacj臋 po ka偶dej rundzie.

W razie jakichkolwiek pyta艅 - dzwo艅cie, mailujcie gadugadujcie lub piszcie w tym temacie.

Czekam na deklaracje i wp艂aty!

WA呕NE!!!

Konkurs b臋dzie prowadzony, je艣li zadeklaruje si臋 i wp艂aci pieni膮偶ki minimum 10 os贸b.

Do tej pory (w temacie M艢) zadeklarowali si臋:
1. Karas
2. Rafa艂
3. Przepi贸rek
4. Tom
5. Siona
6. Boczek
7. Pico
8. Marwis
9. Redmann1
10. Smyku
11. Pawelini1
12. eMTe
13. Deathman
14. Dudi
15. Owenka10

To by艂 post napisany kr贸tko przed awari膮 forum. W zwi膮zku z tym, 偶e nie dzia艂a艂o, przed艂u偶am termin wp艂at do KO艃CA WRZE艢NIA. Zadeklarowa膰 si臋 jednak prosz臋 do rozpocz臋cia pierwszej kolejki.
pico
No ja si臋 oczywi艣cie deklaruje... wink.gif

pozdrawiam
marwis
Wchodz臋 w to.
redmann1
Niech b臋dzie ! Kara艣 te偶 ma dar przekonywania wink.gif

Zaraz wp艂艂acam ci kasuczi ! tylko pamietaj 偶ebys przypomina艂 mi 偶e trzeba typowa膰 bo wiesz zapomne pewnie nie raz.

Proponuje jeszcze typowanie pierwszej tr贸jki na koniec ligi oraz kr贸la strzelc贸w, hehe!

karas
QUOTE(red)
Zaraz wp艂艂acam ci kasuczi ! tylko pamietaj 偶ebys przypomina艂 mi 偶e trzeba typowa膰 bo wiesz zapomne pewnie nie raz.
Adriano - czerwone korale... - rozliczmy si臋 na zlocie wink.gif.

QUOTE(red)
Proponuje jeszcze typowanie pierwszej tr贸jki na koniec ligi oraz kr贸la strzelc贸w, hehe!.
Dobry 偶art..wink.gif W expekcie tak mo偶e si臋 pobawi膰 tongue.gif
boczek
no ja dla pewno艣ci, 偶eby nie by艂o..jak zwykle..
karas
QUOTE(boczek @ Aug 10 2006, 04:05 PM)
no ja dla pewno艣ci, 偶eby nie by艂o..jak zwykle..
[right][snapback]26822[/snapback][/right]

Oj synu艣 synu艣... musimy powaznie porozmawia膰 na zlocie o twoim rozkojarzeniu.
PRZECIE呕 JESTES NA LI艢CIE wink.gif
redmann1

mo偶e ma za du偶e kieszonkowe wink.gif

a jeszcze pytanie natury formanej: czy przed ka偶dym typowaniem b臋dziesz wkeja艂 mecze do obstawiania czy te偶 graj膮cy sam je wy艂awia z termnarza? bo wiadomo jak w prem jest, cz臋sto mecze s膮 przek艂adane i cos mo偶e umkn膮膰 uwadze smile.gif
boczek
QUOTE(karas @ Aug 10 2006, 04:56 PM)
PRZECIE呕 JESTES NA LI艢CIE wink.gif
[right][snapback]26832[/snapback][/right]

Wiesz tatu艣, nie zwr贸ci艂em uwagi, bo tak samo jak czeka艂em na Ciebie w Poznaniu zaj臋ty by艂em, kiedy pisa艂em tego posta tongue.gif
smyku
no to jo tysh sie deklaruje smile.gif trzeba w koncu na cos wydac te zarobione w wakacje pieniadze wink.gif
karas
QUOTE(redmann1 @ Aug 10 2006, 05:19 PM)
a jeszcze pytanie natury formanej: czy przed ka偶dym typowaniem b臋dziesz wkeja艂 mecze do obstawiania czy te偶 graj膮cy sam je wy艂awia z termnarza? bo wiadomo jak w prem jest, cz臋sto mecze s膮 przek艂adane i cos mo偶e umkn膮膰 uwadze smile.gif
[right][snapback]26836[/snapback][/right]

Wszystko Ci wyja艣ni臋, ale nie dzi艣... pe艂en luz...
QUOTE(synu艣)
Wiesz tatu艣, nie zwr贸ci艂em uwagi, bo tak samo jak czeka艂em na Ciebie w Poznaniu zaj臋ty by艂em, kiedy pisa艂em tego posta
Kasie艅ko - musimy porozmawia膰 konkretnie z Boczkiem we wrze艣niu, bo nam si臋 synu艣 rozbestwi艂 jak dziadowski bicz... widzia艂em jego "akcje" w Poznaniu...
boczek
QUOTE(karas @ Aug 10 2006, 10:30 PM)
QUOTE(synu艣)
Wiesz tatu艣, nie zwr贸ci艂em uwagi, bo tak samo jak czeka艂em na Ciebie w Poznaniu zaj臋ty by艂em, kiedy pisa艂em tego posta
Kasie艅ko - musimy porozmawia膰 konkretnie z Boczkiem we wrze艣niu, bo nam si臋 synu艣 rozbestwi艂 jak dziadowski bicz... widzia艂em jego "akcje" w Poznaniu...
[right][snapback]26860[/snapback][/right]

Od razu rozbestwi艂.. smile.gif w ko艅cu id臋 w 艣lady tatusia z m艂odych lat...nie b臋dziemy si臋 pier***** w ta艅cu smile.gif raz nie znaczy zawsze, dwa razy nie znaczy wci膮偶 (czy jakos tak) wink.gif
pawelini1
No to ja tez jak najbardziej sie deklaruje do tej imprezy ... smile.gif

Proponuje tylko tym razem u艣ci艣li膰 w regulaminie spraw臋 edycji typ贸w tak 偶eby by艂o wszystko jasne i 偶ebym znowu nie wylecia艂 za g艂upi膮 liter贸wk臋 czy przestawienie stron ... Wiesz co mam na my艣li ... tongue.gif

No to czekam na 1 kolejk臋 ... smile.gif
karas
QUOTE(pawelini1 @ Aug 14 2006, 11:31 PM)
Proponuje tylko tym razem u艣ci艣li膰 w regulaminie spraw臋 edycji typ贸w tak 偶eby by艂o wszystko jasne i 偶ebym znowu nie wylecia艂 za g艂upi膮 liter贸wk臋 czy przestawienie stron ... Wiesz co mam na my艣li ... tongue.gif

Wiem wiem... si臋 u艣ci艣li.

Kochani, jest nas 11 os贸b, osobi艣cie liczy艂em na wi臋cej. Czekam na Wasze deklaracje do soboty do meczu otwieraj膮cego nowy sezon, czyli Sheffield - LFC.

eMTe
Dopisuje si臋 te偶.
deathman[]
no kur........de a ja ? tongue.gif ......... karas rozliczym sie na zlocie ......... smile.gif
karas
No dobra kochani. Za艂o偶y艂em temat z punktacj膮 i tam b臋d臋 apdejtowa艂 kolejki. Widz臋, 偶e zebra艂o si臋 13 os贸b (wci膮偶 inni maj膮 czas do soboty), wi臋c mo偶emy przeprowadzi膰 konkurs.

PUNKTACJA i REGULAMIN

Tutaj typujemy, tam - ja podliczam punkty. Proste.

Do pierwszego gongu nieca艂e 3 doby, wi臋c zaczynamy zabaw臋.

Zestaw par na 1 kolejk臋:

1. kolejka
19. sierpnia 2006
Sheffield United - Liverpool -:- 13:45
Arsenal Londyn - Aston Villa Birmingham -:- 16:00
Everton Liverpool - Watford -:- 16:00
Newcastle United - Wigan Athletic -:- 16:00
Portsmouth - Blackburn Rovers -:- 16:00
Reading - Middlesbrough -:- 16:00
West Ham United - Charlton Athletic -:- 16:00
Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur -:- 18:15
20. sierpnia 2006
Manchester United - Fulham Londyn -:- 14:30
Chelsea Londyn - Manchester City -:- 17:00

I standardowe:

NIECH MOC B臉DZIE Z WAMI!
pico
19. sierpnia 2006
Sheffield United - Liverpool 0:2
Arsenal Londyn - Aston Villa Birmingham 2:0
Everton Liverpool - Watford 1:0
Newcastle United - Wigan Athletic 2:0
Portsmouth - Blackburn Rovers 2:1
Reading - Middlesbrough 1:1
West Ham United - Charlton Athletic 1:0
Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:2
20. sierpnia 2006
Manchester United - Fulham Londyn 2:0
Chelsea Londyn - Manchester City 1:0

pozdrawiam smile.gif
owenka10
Ech,wiecie co...tak si臋 zastanawiam,czy by nie spr贸bowa膰...Nie mam 偶adnego do艣wiadczenia w "powa偶nym" typowaniu,co wi臋cej zwykle kieruj臋 si臋 nie rozumem(brak),a intuicj膮,wi臋c mo偶e by膰 cienko laugh.gif poza tym,z tego co widz臋,to dziewczyny w tym udzia艂u nie bior膮(nie wolno nam czy co?)...20z艂.to w sumie niewiele-jest i nie ma,a ja w sumie chcia艂abym spr贸bowa膰...tylko mam troch臋 w膮tpliwo艣ci.Np.czy je艣li zajm臋 ostatnie miejsce(wysoce prawdopodobne)nikt si臋 nie b臋dzie ze mnie 艣mia艂? wink.gif rolleyes.gif
Wygra膰,nie wygram,ale troch臋 bym 偶a艂owa艂a,gdyby nie bra膰 w tym udzia艂u...
Mam dylemat(tylko nie m贸wcie,偶e marudz臋 czy co艣) unsure.gif
Dudi
dobra to ja biore w tym udzial pisze sie na to a kase Panie Kara艣 dam na zlocie jezeli dojade szczesliwie. POZDRAWIAM
pawelini1
No to pierwszy typ .. smile.gif oby szcz臋艣liwy ... Kas臋 wp艂ac臋 na zlocie .. pozdro smile.gif

Sheffield United vs Liverpool Football Club - 0 : 2
Arsenal Londyn vs Aston Villa - 2 : 0
Portsmouth vs Blackburn Rovers - 0 : 1
West Ham United vs Charlton Athletic - 1 : 0
Everton vs Watford - 2 : 1
Newcastle United vs Wigan Athletic - 2 : 0
Reading vs Middlesbrough - 0 : 1
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur - 0 : 1
Manchester United vs Fulham Londyn - 2 : 0
Chelsea Londyn vs Manchester City - 2 : 0
karas
QUOTE(owenka10 @ Aug 16 2006, 07:19 PM)
Ech,wiecie co...tak si臋 zastanawiam,czy by nie spr贸bowa膰...Nie mam 偶adnego do艣wiadczenia w "powa偶nym" typowaniu,co wi臋cej zwykle kieruj臋 si臋 nie rozumem(brak),a intuicj膮,wi臋c mo偶e by膰 cienko laugh.gif poza tym,z tego co widz臋,to dziewczyny w tym udzia艂u nie bior膮(nie wolno nam czy co?)...20z艂.to w sumie niewiele-jest i nie ma,a ja w sumie chcia艂abym spr贸bowa膰...tylko mam troch臋 w膮tpliwo艣ci.Np.czy je艣li zajm臋 ostatnie miejsce(wysoce prawdopodobne)nikt si臋 nie b臋dzie ze mnie 艣mia艂? wink.gif  rolleyes.gif
Wygra膰,nie wygram,ale troch臋 bym 偶a艂owa艂a,gdyby nie bra膰 w tym udzia艂u...
Mam dylemat(tylko nie m贸wcie,偶e marudz臋 czy co艣) unsure.gif
[right][snapback]27272[/snapback][/right]

Kochana, gdybym ja np. by艂 taki wstydliwy, to... nie by艂o by III edycji tego konkursu + konkursu mundialowego...wink.gif Wyluzuj i si臋 deklaruj. Chodzi o zabaw臋. A je艣li lubisz do tego emocje, to powiedz, gdzie indziej przez 10 miesi臋cy b臋dziesz si臋 tak emocjonowa膰/podnieca膰 (o "ten-tego-sprawach" nie m贸wi臋 wink.gif), jak nie w naszym konkursie? ZAPRASZAMY. I obiecuj臋 - jak si臋 boczu艣 b臋dzie 艣mia艂 - osobi艣cie go batem przetr膮c臋. Prawo takowe posiadam...wink.gif Prawda Kasie艅ko...? A propos - mo偶e mamcia by swoich si艂 spr贸bowa艂a...?

QUOTE(krejzi jank men)
dobra to ja biore w tym udzial pisze sie na to a kase Panie Kara艣 dam na zlocie jezeli dojade szczesliwie. POZDRAWIAM

Jesssuuu... no to si臋 zaczyna. Dudi - niech moc b臋dzie z Tob膮 - dopisuj臋 Ciebie do listy, cho膰 nie wiem, czy dobrze robi臋...wink.gif
Dudi
qr... i powiedzcie ze ja zaczynam takie rozmowy dobra to nie dopasowuj mnie to listy bo bedzie zas syf w tym temacie zaraz sie wszyscy zbiora i zaczna na mnie jechac wykresl mnie i ch... pier.... to.
karas
QUOTE(Dudi @ Aug 16 2006, 11:24 PM)
qr... i powiedzcie ze ja zaczynam takie rozmowy dobra to nie dopasowuj mnie to listy bo bedzie zas syf w tym temacie zaraz sie wszyscy zbiora i zaczna na mnie jechac wykresl mnie i ch... pier.... to.
[right][snapback]27303[/snapback][/right]

O tym w艂a艣nie pisa艂em... Tejk it izi bejbe... Taki 偶art (przyp. "dudi")...wink.gif
eMTe
W 1 kolejce padn膮 nastepujace wyniki:

Arsenal Londyn vs Aston Villa - 3 : 1
Portsmouth vs Blackburn Rovers - 1 : 1
West Ham United vs Charlton Athletic - 2 : 0
Everton vs Watford - 0 : 1
Newcastle United vs Wigan Athletic - 3 : 0
Reading vs Middlesbrough - 0 : 2
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur - 2 : 1
Manchester United vs Fulham Londyn - 1 : 0
Chelsea Londyn vs Manchester City - 1 : 0

Jedna kwestia; czemu trzeba sie zadeklarowac do soboty, przeciez jak ktos sie zreflektuje w niedziele to juz nie bedzie mogl przystapic. Tym bardziej ze kase mozna wplaca do konca wrzesnia. Proponuje takie rozwiazanie: nie zbieramy zadnych deklaracji, a po prostu graja ci ktorzy zatypuja (niewazne czy w tej kolejce czy dopiero w np.: 3 lub 4) i wplaca kase do 30.09. Termin deklaracji gry nie powinien byc warunkiem przystapienia do niej.
karas
QUOTE(eMTe @ Aug 17 2006, 09:30 AM)
Jedna kwestia; czemu trzeba sie zadeklarowac do soboty, przeciez jak ktos sie zreflektuje w niedziele to juz nie bedzie mogl przystapic. Tym bardziej ze kase mozna wplaca do konca wrzesnia. Proponuje takie rozwiazanie: nie zbieramy zadnych deklaracji, a po prostu graja ci ktorzy zatypuja (niewazne czy w tej kolejce czy dopiero w np.: 3 lub 4) i wplaca kase do 30.09. Termin deklaracji gry nie powinien byc warunkiem przystapienia do niej.
[right][snapback]27314[/snapback][/right]

Wszelkie Wasze uwagi s膮 jak najbardziej mile widziane smile.gif . Oczywi艣cie, 偶e mo偶emy tak zrobi膰 i po艂膮czy膰 okres deklaracji z dat膮 wp艂at. Pytanie tylko, czy osoba, kt贸ra zatypuje pod koniec wrze艣nia i b臋dzie do ty艂u kilka kolejek, zechce potem typowa膰 dalej. Ale OK, rbimy tak: mo偶na si臋 deklarowa膰 do ko艅ca wrze艣nia.
Rafa
QUOTE(karas @ Aug 17 2006, 09:23 AM)
Wszelkie Wasze uwagi s膮 jak najbardziej mile widziane  smile.gif . Oczywi艣cie, 偶e mo偶emy tak zrobi膰 i po艂膮czy膰 okres deklaracji z dat膮 wp艂at. Pytanie tylko, czy osoba, kt贸ra zatypuje pod koniec wrze艣nia i b臋dzie do ty艂u kilka kolejek, zechce potem typowa膰 dalej. Ale OK, rbimy tak: mo偶na si臋 deklarowa膰 do ko艅ca wrze艣nia.
[right][snapback]27315[/snapback][/right]

Karas jest tyle kolejek ze to bedzie mozna latwo odrobic ta zaleglosc wiec napewno beda chcieli:) juz nie moge sie doczekac konkursu:)))
owenka10
Ech,no dobra karas,przekona艂e艣 mnie...wchodz臋 w to.Mam nadziej臋,偶e nie b臋d臋 ostatnia,a nawet jakby,to mo偶e nast臋pnym razem p贸jdzie lepiej(zak艂adaj膮c 偶e b臋dzie nast臋pny raz wink.gif ).Tak wi臋c si臋 deklaruj臋,kas臋 wp艂ac臋 jak najszybciej.
Tylko co b臋dzie,jak zapomn臋 zatypowa膰?B臋da jakie艣 "przypominajki"? laugh.gif
Szkoda,偶e inne dziewczyny nie bior膮 udzia艂u...
Oke,chwil臋 pomy艣l臋 i zaraz daj臋 swoje typy na pierwsz膮 kolejk臋...
karas
QUOTE(owenka10 @ Aug 17 2006, 02:17 PM)
Tylko co b臋dzie,jak zapomn臋 zatypowa膰?B臋da jakie艣 "przypominajki"?

Je艣li bacznie 艣ledzisz stron臋 i forum, to zauwa偶ysz na stronie w ostatnich 10 tematach "wielki ruch" przed ka偶d膮 kolejk膮. Opr贸cz tego postaram si臋 w miar臋 mozliwo艣ci "pogania膰" maruder贸w...wink.gif Cho膰 to w Waszym interesie pami臋ta膰 o typach...
boczek
QUOTE(karas @ Aug 16 2006, 11:19 PM)
I obiecuj臋 - jak si臋 boczu艣 b臋dzie 艣mia艂 - osobi艣cie go batem przetr膮c臋. Prawo takowe posiadam...wink.gif Prawda Kasie艅ko...? A propos - mo偶e mamcia by swoich si艂 spr贸bowa艂a...?
[right][snapback]27300[/snapback][/right]

呕e co prosze? a dlaczego mia艂bym si臋 smia膰, widz臋 Kara艣 ze ca艂ego forum nie przegl膮da艂es..smile.gif jak dobrze pamietam i sie nie myle, ta Pani nie lubi W艂och贸w..!!A to wiesz, ze duzy plus jest.. tongue.gif
owenka10
Postaram si臋 pami臋ta膰 wink.gif
"Ta Pani"(je艣li chodzi o mnie)lubi Polak贸w i Anglik贸w,cho膰 od innych narodowo艣ci nie stroni,jest w miar臋 tolerancyjna tongue.gif
Oj,szczerze m贸wi膮c W艂och贸w mam czasem serdecznie do艣膰,bo m贸j brat non-stop o nich gada,a teraz jak Juventus spad艂 do Serie B to niez艂y sajgon jest.O ile kiedy艣 nie zwraca艂am na to uwagi,teraz zacz臋艂o mi to gl臋dzenie przeszkadza膰.Co za du偶o,to niezdrowo wink.gif

Troch臋 ta moja chwila trwa艂a,ale ju偶 si臋 namy艣li艂am.Oto moje typy:

Sheffield United vs Liverpool Football Club - 0 : 2 smile.gif
Arsenal Londyn vs Aston Villa - 3 : 0
West Ham United vs Charlton Athletic - 0 : 0
Everton vs Watford - 0 : 1 biggrin.gif
Newcastle United vs Wigan Athletic - 1 : 2
Reading vs Middlesbrough - 3 : 1 laugh.gif
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur - 1 : 1
Chelsea Londyn vs Manchester City - 2 : 1

Reszcie typuj膮cych 偶ycz臋 powodzenia! smile.gif

deathman[]
Sheffield United vs Liverpool Football Club - 1 : 3
Portsmouth vs Blackburn Rovers - 0 : 2
West Ham United vs Charlton Athletic - 1 : 0
Newcastle United vs Wigan Athletic - 2 : 2
Reading vs Middlesbrough - 1 : 0
Dudi
to co Panie Kara艣 moge typowa膰 czy wolicie zebym przynajmniej tego tematu nie zasmieca艂??
cherry_sweet
ehh zastanawiam si臋 czyby nie przyst膮pi膰 do tak wspania艂ej podniecaj膮cej zabawy, ale z tego co rozumiem mam jeszcze czas do ko艅ca wrze艣nia, tak? hmm no to si臋 w tej chwili zaastanawiam ile kolejek omin臋... 6? troch臋 du偶o do nadrobienia ale ok, przemy艣l臋 spraw臋 jeszcze:)
karas
QUOTE(Dudi @ Aug 17 2006, 10:36 PM)
to co Panie Kara艣 moge typowa膰 czy wolicie zebym przynajmniej tego tematu nie zasmieca艂??
Jakby to powiedzia艂a moja wspania艂a ma艂偶onka: "Zrobisz, jak b臋dziesz uwa偶a艂..." wink.gif

QUOTE(szery s艂it)
hmm no to si臋 w tej chwili zaastanawiam ile kolejek omin臋... 6? troch臋 du偶o do nadrobienia ale ok, przemy艣l臋 spraw臋 jeszcze:)

Wiesz, przy maksymalnym szcz臋艣ciu to w kolejce mo偶na zdoby膰... 100 punkt贸w... pomn贸偶 to przez 6 i... masz co nadrabia膰...wink.gif

P.S. The Eagle has landed! Ziomu艣 mnie poinformowa艂, 偶e w艂a艣nie stalowy ptak wyl膮dowa艂 na 艁awicy. Licz臋, 偶e i on si臋 przy艂膮czy do zabawy - a ju偶 niejednokrotnie wygrywa艂 typera na stronie...
Rafa
Sheffield United vs Liverpool Football Club - 0-2
West Ham United vs Charlton Athletic - 1 : 1
Newcastle United vs Wigan Athletic - 2 : 1
Reading vs Middlesbrough - 1 : 1
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur - 1 : 2
Chelsea Londyn vs Manchester City - 1 :0
Przepi髍ek
I kolejka

Arsenal - Aston Villa 2:0
Portsmouth - Blackburn 3:1
West Ham - Charlton 2:1
Everton - Watford 1:1
Newcastle - Wigan 1:0
Reading - Middlesbrough 2:1
Bolton - Tottenham 1:1
Manchester United - Fulham 3:0
Chelsea - Manchester City 2:0
boczek
Sheffield United vs Liverpool Football Club - 1 : 2
Portsmouth vs Blackburn Rovers - 1 : 1
West Ham United vs Charlton Athletic - 2 : 1
Newcastle United vs Wigan Athletic - 2 : 0
Reading vs Middlesbrough - 1 : 1
Manchester United vs Fulham Londyn - 3 : 0
PrzemaS
Ja te偶 w to chc臋 zagra膰 biggrin.gif:D Ch艂opakiiii- oto moje typowania:

Sheffield United vs Liverpool Football Club 0:2
Arsenal Londyn vs Aston Villa 2:1
Portsmouth vs Blackburn 1:1
West Ham United vs Charlton Athletic 1:2
Everton vs Watford 0:0
Newcastle United vs Wigan Athletic 2:1
Reading vs Middlesbrough 1:0
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur 1:2
Manchester United vs Fulham Londyn 2:0
Chelsea Londyn vs Manchester City 2:1

Pozdrawiam smile.gif...pliss uwzgl臋dnijcie moje typowania. Dzi臋x

edit: za to sie p艂aci, to ja odpadam :/
karas
Typy redmanna:

Arsenal - Aston Villa 1:0
Portsmouth - Blackburn 2:0
West Ham - Charlton 1:0
Everton - Watford 2:1
Newcastle - Wigan 1:0
Bolton - Tottenham 1:0

za艣 moje:

Portsmouth - Blackburn 2:1
West Ham - Charlton 2:1
Newcastle - Wigan 2:1
Reading - Middlesbrough 1:2
Bolton - Tottenham 2:1
Manchester United - Fulham 2:0

UWAGA - o tym nie pisa艂em w regulaminie - ale je艣li gdzie艣 wyje偶d偶acie, zatypucjie po prostu kolejk臋, dwie do przodu. W innych przypadkach - wrzu膰cie smsem typy do mnie, ja je umieszcz臋 na stronie, tak jak dzi艣 w przypadku Redmanna.

EDIT:
I jeszcze jedna pro艣ba Owenka - nie u偶ywaj prosz臋 emotikon贸w w typach wink.gif.
Tom
Arsenal Londyn vs Aston Villa - 3 : 0
Portsmouth vs Blackburn Rovers - 1 : 2
West Ham United vs Charlton Athletic - 2 : 1
Everton vs Watford - 2 : 0
Newcastle United vs Wigan Athletic - 1 : 0
Reading vs Middlesbrough - 1 : 2
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur - 1 : 2
Manchester United vs Fulham Londyn -2 : 0
Chelsea Londyn vs Manchester City - 2 : 0
marwis
Zacznijmy t膮 pasjonuj膮c膮 gr臋...

Sheffield United vs Liverpool Football Club 0 : 2
Arsenal Londyn vs Aston Villa 2: 0
Portsmouth vs Blackburn Rovers 1 : 1
West Ham United vs Charlton Athletic 2 : 1
Everton vs Watford 2 : 1
Newcastle United vs Wigan Athletic 2: 0
Reading vs Middlesbrough 1 : 1
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur 2 : 1
Manchester United vs Fulham Londyn 2 : 0
Chelsea Londyn vs Manchester City 2 : 0
yoda
No to ziomu艣 - cho膰 mia艂em sobie odpu艣ci膰 ju偶 wszystkie typery na tej stronie ( smyku tylko nagrody obiecuje- a ja za dwa zwyci臋stwa z rz臋du powinienem mie膰 juz puchar na w艂asno艣膰 laugh.gif laugh.gif ), Twoja si艂a przekonywania jest ............no wiesz... laugh.gif

Sheffield United vs Liverpool Football Club 1 : 2
Arsenal Londyn vs Aston Villa 1: 0
Portsmouth vs Blackburn Rovers 1 : 2
West Ham United vs Charlton Athletic 2 : 1
Everton vs Watford 2 : 0
Newcastle United vs Wigan Athletic 2: 1
Reading vs Middlesbrough 2 : 1
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur 1 : 1
Manchester United vs Fulham Londyn 2 : 0
Chelsea Londyn vs Manchester City 3 : 0
kasia_tree
no, dobra Karasie, Przepi贸ry i inne tongue.gif wygrali艣cie - do艂膮czam do konkursu w charakterze mi臋sa armatniego wink.gif mo偶esz mnie vicefiurerze wpisa膰 na list臋 a kasa jak Ci ju偶 napisa艂am na zlocie smile.gif

Sheffield United - Liverpool FC 0:2
Portsmouth - Blackburn 2:1
West Ham - Charlton 1:1
Bolton - Tottenham 2:2

zobaczymy jak b臋dzie z moj膮 pami臋ci膮 je偶eli chodzi o regularne typowanie tongue.gif
karas
QUOTE(kasia_tree @ Aug 18 2006, 07:59 PM)
no, dobra Karasie, Przepi贸ry i inne tongue.gif wygrali艣cie - do艂膮czam do konkursu w charakterze mi臋sa armatniego wink.gif mo偶esz mnie vicefiurerze wpisa膰 na list臋 a kasa jak Ci ju偶 napisa艂am na zlocie smile.gif

zobaczymy jak b臋dzie z moj膮 pami臋ci膮 je偶eli chodzi o regularne typowanie tongue.gif

Ten Tw贸j Przepi贸r to ma na Ciebie wp艂yw pozytywny, 偶e hej wink.gif! Si臋 ciesz臋 niezmiernie!
Jako i z tego, 偶e ziomusia mojego beduinowe ajatollahy nie porwa艂y i zd膮偶y艂 wr贸ci膰 do Polski na konkurs! B臋d臋 Wam tru艂 przed ka偶d膮 kolejk膮. Promys wink.gif
Kszyhoo
Sheffield United vs Liverpool Football Club 0:3
Arsenal Londyn vs Aston Villa 2:0
Portsmouth vs Blackburn 0:2
West Ham United vs Charlton Athletic 1:1
Everton vs Watford 1:0
Newcastle United vs Wigan Athletic 3:1
Reading vs Middlesbrough 0:1
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur 0:3
Manchester United vs Fulham Londyn 3:1
Chelsea Londyn vs Manchester City 2:0

siona
To sezon czas zaczac

Sheffield United vs Liverpool Football Club bardzo bym chcial wygranej ale to jest beniaminek dotego chyba najsilniejszy gramy na wyjezdzie kazdy wynik mozliwy serce chce wygranej ale rozum mowi cos innego. 2-2
Arsenal Londyn vs Aston Villa 2:0
Portsmouth vs Blackburn 1:2
West Ham United vs Charlton Athletic 2:1
Everton vs Watford 2:0
Newcastle United vs Wigan Athletic 2:0 (Kirkus show laugh.gif )
Reading vs Middlesbrough 2:1
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur 2:1
Manchester United vs Fulham Londyn 2:0
Chelsea Londyn vs Manchester City 2:0

BONUS

Lech - Cracovia 3-1 smile.gif
slavo43
Sheffield United - Liverpool FC 0:1
Portsmouth - Blackburn 0:1
West Ham - Charlton 1:0
Everton - Watford 2:0
Bolton - Tottenham 1:1
Manchester United - Fulham 2:0
boczek
QUOTE(karas @ Aug 18 2006, 10:38 PM)
Ten Tw贸j Przepi贸r to ma na Ciebie wp艂yw pozytywny, 偶e hej wink.gif! Si臋 ciesz臋 niezmiernie!
[right][snapback]27480[/snapback][/right]

A ja to co?! Ju偶 nie mam pozytywnego wp艂ywu, no no, b臋dziemy musieli pogada膰 o tym na zlocie..chrzestny cool.gif
karas
Dudi, mam nadziej臋, ze si臋 nie poobra偶a艂e艣 na wszystkich i b臋dziesz bra艂 udzia艂 w konkursie? Smyku - to samo tyczy si臋 Ciebie...

Redmann przes艂a艂 mi swoje typy, troch臋 je "udoskonali艂em" i prosz臋 jaki efekt. Du偶e brawo dla Kasie艅ki - naszej debiutantki. Yoda - standard...wink.gif

PO 1 KOLEJCE P`SHIP

W 艣rodku tygodnia ju偶 2 kolejka. Nie gra Liverpool i Arsenal ze wzgl臋du na Lig臋 Mistrz贸w. W zwi膮zku z tym typujemy 8 spotka艅. Oto one:

2. kolejka
22. sierpnia 2006
Watford - West Ham United -:- 20:45
Tottenham Hotspur - Sheffield United -:- 21:00
23. sierpnia 2006
Aston Villa Birmingham - Reading -:- 20:45
Blackburn Rovers - Everton Liverpool -:- 20:45
Manchester City - Portsmouth -:- 20:45
Charlton Athletic - Manchester United -:- 21:00
Fulham Londyn - Bolton Wanderers -:- 21:00
Middlesbrough - Chelsea Londyn -:- 21:00

To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.