Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zakupy na liverpoolfc.tv
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mój Liverpool FC
GibaLFC
Siema ! Kupował ktoś z was jakies przedmioty z oficjalnej strony lfc ? http://www.liverpoolfc.tv

Jesli jest ktos taki to prosze o kontakt.Najlepeij gg=2563240.
Chciałbym sie dowiedziec jak to się wszytsko odbywa.PzDr
Cythrawl
To proste. Wybierasz produkty, podajesz numer karty kredytowej i adres na który ma zostać towar przesłany. Należność ściągają z karty a Ty dostajesz zamówienie w przeciągu tygodnia.

Aha. Zwróć uwagę na koszty transportu. Są chyba uzależnione od wagi. Ja za trzy koszulki zapłaciłem w sumie 40 funtów (po dychu za koszulke, i dycha dostawa).

ar2r
Aha. Zwróć uwagę na koszty transportu. Są chyba uzależnione od wagi. Ja za trzy koszulki zapłaciłem w sumie 40 funtów (po dychu za koszulke, i dycha dostawa).

chyba tak do konca nie rozchodzi sie o wage tylko o to dokad bedzie wysylana przesylka
--------------UP TO1 ITEM-------OVER1 ITEM
UK----------- £4.95--------------- £6.50
EUROPE----- £10.00--------------£15.00
ROW---------£15.00--------------£25.00
swoja droga zdrozalo o cale 5 funtow sad.gif

GibaLFC
dzięki ! Myslałem ze sam bede musial przelac kase z konta.Ale jak oni robia to w taki sposob to spoko !!! Przesyłka troche droga :/ Ale trudno.Chciało by sie mieszkac w angli i zwyczajnie do sklepu pojść ;]
Koper
Jeśli np szukasz koszulek LFC to polecam www.kitbag.com naprawde bardzo szybko i profesjonalnie paczka w 5 dni!
szuti
Nie wiem czy na tym kitbag.com nie ma czasem podjebek.
Dotyczy to koszulek domowych, bo zauwazylem ze w meczu z Maccabi inny byl kroj numerow niz te ktore sa dostepne w sprzedazy na kitbag.
Koper
Więc tak na stronie www.kitbag.com masz wzór napisów które są wymagane w premiership, w lidze mistrzów uzywa się wzoru oryginalnego, wzoru producenta. Zauważ , że w lidze wszystkie drużyny mają takie same numery i litery z logo Barclays Premiership a w LM nie wink.gif .
szuti
Aha to dobrze bo te z Ligi Mistrzow sa beznadziejne. Najchetniej bym se kupil Gerrarda z 17 ale coż 8 musi mi wystarczyc.
Na miejscu gerro bym sie nie rozstawal z 17 bo to najladnijszy numer, a teraz ma go Bellamy.
Lada chwila ukaze sie autobigorafia Stevie'go (przedruki sa juz w news of the world), raczej nie bedzie ona dostepna po polsku, wiec chyba bedzie trzeba oryginal kupic.
karas
Polecam polecam polecam! Właśnie odebrałem z poczty paczuszkę! Najbardziej cieszył się Karol... no i Monika...smile.gif No dobra, ja też się prawie posikałem. Pienkne rzeczy. A najśmieszniejsze jest to, że moneta z konta jeszcze nie zeszła. Porządny klub wink.gif
deathman[]
QUOTE(szuti @ Aug 20 2006, 08:44 PM)
Aha to dobrze bo te z Ligi Mistrzow sa beznadziejne. Najchetniej bym se kupil Gerrarda z 17 ale coż 8 musi mi wystarczyc.
Na miejscu gerro bym sie nie rozstawal z 17 bo to najladnijszy numer, a teraz ma go Bellamy.
Lada chwila ukaze sie autobigorafia Stevie'go (przedruki sa juz w news of the world), raczej nie bedzie ona dostepna po polsku, wiec chyba bedzie trzeba oryginal kupic.
[right][snapback]27624[/snapback][/right]

http://www.allegro.pl/item123040101_liverp...7_gerrard_.html

masz co chciales ........

a poza tym nic nie stoi na przeszkodzie zamowic na oficjalce nowa adasia z numerem 17 gerrarda .....
Clapek13
CYTAT(ar2r @ 12-07-2006 - 09:39) *
CYTAT
Aha. Zwró� uwag� na koszty transportu. S� chyba uzależnione od wagi. Ja za trzy koszulki zap�aci�em w sumie 40 funtów (po dychu za koszulke, i dycha dostawa).

chyba tak do konca nie rozchodzi sie o wage tylko o to dokad bedzie wysylana przesylka
--------------UP TO1 ITEM-------OVER1 ITEM
UK----------- £4.95--------------- £6.50
EUROPE----- £10.00--------------£15.00
ROW---------£15.00--------------£25.00
swoja droga zdrozalo o cale 5 funtow sad.gif

10£ za przesy³ke powy¿ej jednej rzeczy 15£ za tylko 1 o ile dobrze sie doczyta³em wink.gif
Wiêc nie zdro¿a³o tylko zwyczajnie za 4 koszulki dyche zap³aci³ ;P
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.