Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Bellamy w Liverpoolu!!!
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Plotki transferowe
blaza_92
B. dobrze ze C.B przeszedl do liverpoolu poniewaz zalata strate Djibrila Cisse i Morientesa.
Pawe3
Bellamy Djibrilowi nie dorasta do pięt,oby mu tylko bardziej sodówa nie uderzyła do głowy
Rafa³
jak dla mnie to jest dobry ruch beniteza moze w koncu bedziemy miec dobreo napastnika mam nadzieje ze sie nie myle i bedziemy go oceniac po sezonie
SZAFRAN
Jestem sceptycznie nastawiony co do tego zawodnika... Nie sprawdzi się, Cisse jest o wiele lepszy od niego. Obym się mylił dry.gif
pico
No Wy chyba żartujecie... Ja mogę się założyć, że będzie najlepszym strzelcem Liverpoolu w przyszłym sezonie, a i w czołówce ligi się znajdzie? Minimum 20 goli. Ktoś jest taki odważny? wink.gif
Świetny zakup, jeśli tylko będzie grał jak w poprzednich latach to będziemy mieli z niego duży pożytek.

pozdrawiam
£osiek
Nie sprawdzi się, Cisse jest o wiele lepszy od niego. Obym się mylił

sweta racja! Cisse jest lepszy od Bellamy'ego ale moze byc z niego porzytek... >> to gracz ktory zostal sciagniety przez Benka, w przeciwienstwie Cisse tongue.gif
napewno bedzie wiecej gral od Cisse. miejmy nadziej ze sie zgra z Crouch'em biggrin.gif
browar
czas oceni czy to dobry ruch Beniteza..

ale zapowiada sie całkiem obiecująco smile.gif

a Cisse jest faktycznie i w moich oczach duzo lepszy, ale to chyba dobrze ze to wypozyczenie doszło do skutku, bardzo szkoda tylko tej ciezkiej kontuzji ... mach pecha chłopak druga taka powaznaw ciągu ostatniego roku (?!?)
Daniel Jackson
A według mnie to bardzo dobry transfer Beniteza. Bellamy jest naprawdę dobrym zawodnikiem i w ostatnim sezonie w Newcastle cały sezon miał dobrą formę (jeśli się nie mylę, ale chyba nie tongue.gif ) - i tacy gracze są najwartościowszy. Ci, na których można zawsze liczyć!!!

U nas już zdążył strzelić bramkę, a cały sezon przed nami. I zgadzam się z pico:

No Wy chyba żartujecie... Ja mogę się założyć, że będzie najlepszym strzelcem Liverpoolu w przyszłym sezonie, a i w czołówce ligi się znajdzie? Minimum 20 goli. Ktoś jest taki odważny? wink.gif

Życzę nam wszystkim oglądanie wielu pięknych bramek C. Bellame'go!!!
pico
QUOTE(Daniel Jackson @ Sep 1 2006, 06:04 PM)
A według mnie to bardzo dobry transfer Beniteza. Bellamy jest naprawdę dobrym zawodnikiem i w ostatnim sezonie w Newcastle cały sezon miał dobrą formę (jeśli się nie mylę, ale chyba nie  tongue.gif ) - i tacy gracze są najwartościowszy. Ci, na których można zawsze liczyć!!!

U nas już zdążył strzelić bramkę, a cały sezon przed nami. I zgadzam się z pico:
Życzę nam wszystkim oglądanie wielu pięknych bramek C. Bellame'go!!!
[right][snapback]28798[/snapback][/right]

Miło mi że się ze mną zgadzasz ale on nie przyszedł do nas z Newcastle tylko z Blackburn Rovers... wink.gif

pozdrawiam biggrin.gif
Daniel Jackson
Miło mi że się ze mną zgadzasz ale on nie przyszedł do nas z Newcastle tylko z Blackburn Rovers... wink.gif

Oj, mój błąd, hihihihi.

Nieważne, gdzie grał, ale miał dobry sezon (nawet bardzo) i oby ten u nas miał jeszcze lepszy.

A z tym Newcastle to nie wiem dlaczego go tak jakoś skojarzyłem tongue.gif
karas
QUOTE(Daniel Jackson @ Sep 1 2006, 08:25 PM)
A z tym Newcastle to nie wiem dlaczego go tak jakoÅ› skojarzyÅ‚em  tongue.gif
[right][snapback]28801[/snapback][/right]

Bo tam też grał... a dzwony biją...wink.gif
Daniel Jackson
Bo tam też grał... a dzwony biją...wink.gif

Wiem, że tam też grał, nawet mam teraz BravoSport, gdzie jest jego malutkie zdjęcie w Newcastle tongue.gif

Może inaczej, nie wiem dlaczego go z Blackburn nie skojarzyłem tongue.gif

Oki, zostawmy tÄ… dyskusjÄ™, bo odchodzimy od tematu tongue.gif

Najważniejsze, że teraz gra u nas!!!
Mariusz_LFC
Dobrze ze Rafa kupil Bellamy'ego bo naprawde takiego zawodnika nam potrzeba walecznego wink.gif Licze ze bedzie u nas dlugo gral jeszcze nie zaryzykuje stwierdzenia ze do konca kariery tongue.gif
maniek93
Siemka

Może troche odbiegne od tematu ale wygląda na to ze Rafa wiedzial co robi: sprzedał 2 napastników: Cisse <wypożyczony> i Morientes a zakupił też 2: Bellamy i Kuijt. Szacunek dla rafy za to okienko transferowe. No może jeszcze jeden prawy obronca, ale to juz zimą biggrin.gif

pozdro
szuti
QUOTE(Daniel Jackson @ Sep 1 2006, 07:33 PM)
Wiem, że tam też graÅ‚, nawet mam teraz BravoSport, gdzie jest jego malutkie zdjÄ™cie w Newcastle  tongue.gif
[right][snapback]28804[/snapback][/right]

BRAVO SPORT... i wszystko jasne!
Mariusz_LFC
Wiem, że tam też graÅ‚, nawet mam teraz BravoSport, gdzie jest jego malutkie zdjÄ™cie w Newcastle 

No,no i wszystko wiemy tongue.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.