Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: YNWA wersja rockowa ??
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mój Liverpool FC
szafir
Hej.
Dzis na antyradiu słyszałem YNWA ale w werji rockowej i powiem ze te wykonanie było dość ciekawe. Wie ktos może kto je wykonuje i gdzie można je nabyć ??
dzemek
Możliwe, że to niemiecki zespół Die Toten Hosen.Jedynie taką rockową wersję słyszałem naszego hymnu.
browar
QUOTE(szafir @ Jun 12 2006, 11:04 AM)
Hej.
Dzis na antyradiu słyszałem YNWA ale w werji rockowej i powiem ze te wykonanie było dość ciekawe. Wie ktos może kto je wykonuje i gdzie można je nabyć ??
[right][snapback]23942[/snapback][/right]

QUOTE(dzemek @ Jun 12 2006, 11:20 AM)
Możliwe, że to niemiecki zespół Die Toten Hosen.Jedynie taką rockową wersję słyszałem naszego hymnu.
[right][snapback]23944[/snapback][/right]

no własnie ja tez ją słyszałem kiedys ale wydaje mi sie ze to nie była właśnie wersja Die Toten Hosen... to jakis inny zespół

trza dojsc któż to taki smile.gif
£osiek
tez to slyslem ale juz dawno i nawet o tym zapomnialem... ale zawsze to puszczaja wczesnie rano... (9) biggrin.gif

wlasnie znalazlem ynwa wlasnie tego zaspolu... tongue.gif jeszcze nie mam ale jak bede miec to powiem czy to jest wlasnie to biggrin.gif

wiecie moze o czym mowil dzisiaj Wojewodzki z Figurskim w Antyliście, bo nie miałem okazji posłuchać sad.gif moze mowili cos o Janasie... biggrin.gif
szafir
No ja niestety nie slyszalem co mowili bo wlonczylem radio kolo 11 i kolo tej godziny puścili YNWA. A co do tej wersji to spodobało mi sie i jak to usłyszałem to nie skojarzyłem odrazu ze to YNWA biggrin.gif (ale se myślałem ze to znam skąś właśnie).
£osiek
to niestety nie Die Toten Hosen ale i tak polecam ta wersje... ale w Antyradiu graja lepsza tongue.gif
browar
aaaaaaaaaaaaaaaaanty lista

kozacka audycja biggrin.gif niestety nie miałem okazji dzisiaj posłuchac ;/ spioch ze mnie tongue.gif

AntyRadio 94. FM polecamy polecamy smile.gif
£osiek
znalazlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fc St Pauli - You Ll Never Walk Alone

szukajcie pod taka nazwÄ… a znajdziecie wink.gif
black sheep
Że niby to? ===> St. Pauli Fans - You'll Never Walk Alone

Fajny kawałek, zresztą większość wersji YNWA, które mam mi się podoba smile.gif
£osiek
QUOTE(black sheep @ Dec 11 2006, 10:10 PM)
Å»e niby to? ===>  St. Pauli Fans - You'll Never Walk Alone
Fajny kawałek, zresztą większość wersji YNWA, które mam mi się podoba smile.gif
[right][snapback]35661[/snapback][/right]

prawdopodobnie to jest to ale dla pewnosci sciagne biggrin.gif
po paru minutach...
to chyba to samo co ja mam.. wink.gif ja mam o sekundę krutszą piosenkę... ale tez gorszej jakości... tongue.gif
Daniel Jackson
A jest może jakaś naprawdę hardcorowa wersja YNWA?
£osiek
QUOTE(Daniel Jackson @ Dec 12 2006, 04:09 PM)
[right][snapback]35679[/snapback][/right]

jeszcze żadnej nie znalazłem.. dry.gif ale pewnie jest wink.gif tylko trzeba poszukać tongue.gif
Smoku
QUOTE(MajsterOdTapet @ Dec 12 2006, 07:07 PM)
jeszcze żadnej nie znalazłem.. dry.gif ale pewnie jest wink.gif tylko trzeba poszukać tongue.gif
[right][snapback]35692[/snapback][/right]

No są dwa zespoły rockowe o których wiem które robiły cover. Jeden jest punk rockową wersją - "los fastidios" z albumu fetter skinhead. To ta maim zdaniem cienka wersja. Wiem że jest jeszcze jakiś zespół nie wiem jaki ale dosyć znany który grał ten kawałek - nie vader nie slayer ale też jakaś taka nazwa metalowa. No i grał napewno niemiecki die toten hosen w różnych odmianach na koncertach na płytach i singlach (to fani liverpoolu). Między innymi jedna wersja taka trochę szybsza była na albumie reich & sexy 2. Die toten hosen ma już naprawdę dobre wersje ale najlepsza jest z gary and the peacemakers. No i to tyle chyba.
£osiek
QUOTE(Smoku @ Dec 12 2006, 09:09 PM)
No są dwa zespoły rockowe o których wiem które robiły cover. Jeden jest punk rockową wersją - "los fastidios" z albumu fetter skinhead. To ta maim zdaniem cienka wersja. Wiem że jest jeszcze jakiś zespół nie wiem jaki ale dosyć znany który grał ten kawałek - nie vader nie slayer ale też jakaś taka nazwa metalowa. No i grał napewno niemiecki die toten hosen w różnych odmianach na koncertach na płytach i singlach (to fani liverpoolu). Między innymi jedna wersja taka trochę szybsza była na albumie reich & sexy 2. Die toten hosen ma już naprawdę dobre wersje ale najlepsza jest z gary and the peacemakers. No i to tyle chyba.
[right][snapback]35693[/snapback][/right]

jak coś zdziałam w kierunku jakiegoś eMula albo innego czorta do ssania plików to obadam wszystko.. wink.gif a jak masz jakieś wersje to zapodaj na jakimś uploadzie wink.gif
smyku
z lekka kiepska ta wersja...wole interpretacje Die Toten Hosen, tudziez Elvisa Presley'a.

pozdro
£osiek
QUOTE(smyku @ Dec 12 2006, 11:07 PM)
z lekka kiepska ta wersja...wole interpretacje Die Toten Hosen, tudziez Elvisa Presley'a.

pozdro
[right][snapback]35699[/snapback][/right]

Elvis strasznie zaciÄ…ga.. nie podoba mi sie.. tongue.gif wole FC St Pauli wink.gif
kasia_tree
QUOTE(Smoku @ Dec 12 2006, 08:09 PM)
Die toten hosen ma już naprawdę dobre wersje ale najlepsza jest z gary and the peacemakers[right][snapback]35693[/snapback][/right]

Gerry and The Pacemakers...

a tak ogólnie to z wszystkich innych studyjnych wersji najbardziej lubię Die Toten Hosen i Richarda Claydermana wink.gif a YNWA by DTH można czasem usłyszeć na audycjach PETa w antyradiu, hehe...
Bati
QUOTE(Daniel Jackson @ Dec 12 2006, 04:09 PM)
[right][snapback]35679[/snapback][/right]

Zamówiłam sobie na mój pogrzeb.
Poważnie smile.gif
Kumpel robi dobre covery, YNWA pewnie zrobiłby zabójcze. Obiecał, że na mój pogrzeb zmontuje. Chociaż pewnie zapomni, tudzież: zignoruje sleep.gif
kuba
Bati a może "oszołom" jeżdżący na taczce coś fajnego dla fanów LFC ugra?? ja bym chciał hehe..
Bati
Ja bym zdecydowanie ze szczęścia zemdlała biggrin.gif

Poza tym Twoje nieudolne szyderstwa do mnie nie przemawiajÄ… :]
Daniel Jackson
QUOTE(kuba @ Dec 15 2006, 06:08 PM)
Bati a może "oszoÅ‚om" jeżdżący na  taczce coÅ› fajnego dla fanów LFC ugra?? ja bym chciaÅ‚ hehe..
[right][snapback]35836[/snapback][/right]

Ja się tak serio pytam... może by coś ugrał?
Bati
Kolego... Kuba mianem "oszoloma" nazywa Paula Gilberta. Mistrza gitary, członka genialnych zespołów, muzycznego wirtuoza. Nie mojego kumpla, Lamera. Uwierz, Paul Gilbert nie będzie grał YNWA. To byłoby zbyt piekne.
gloosh
cześć mam 15 różnych wersji np. elvisa ,raya charlsa, czadowe hosen i adicts..country iz musicalu...cóż ściąganie proste jak budowa cepa
a propo cepa...to zlejemy barcelonke!!! oj tak!!!
pozdrawiam
Daniel Jackson
QUOTE(Bati @ Dec 16 2006, 01:23 AM)
Kolego... Kuba mianem "oszoloma" nazywa Paula Gilberta. Mistrza gitary, członka genialnych zespołów, muzycznego wirtuoza. Nie mojego kumpla, Lamera. Uwierz, Paul Gilbert nie będzie grał YNWA. To byłoby zbyt piekne.
[right][snapback]35872[/snapback][/right]

Aaa laugh.gif [czytanie ze zrozumieniem mi się troszkę kłania]... ale... ale... może to "zbyt piękne" się kiedyś spełni (zawsze można jaką petycję, prośbę, czy coś wysłać do Paula Gilberta... biggrin.gif )...
Bati
Obiecuję paść przed nim na kolana i błagać o to, jeżeli tylko uda mi się z nim porozmawiać smile.gif
Daniel Jackson
QUOTE(Bati @ Dec 16 2006, 03:21 PM)
Obiecuję paść przed nim na kolana i błagać o to, jeżeli tylko uda mi się z nim porozmawiać smile.gif
[right][snapback]35905[/snapback][/right]

Jej... dziękuję...

A macie może chwyty do gitary do YNWA? Jest "coś takiego"? Są takie?
Smoku
QUOTE(Daniel Jackson @ Dec 16 2006, 02:33 PM)
Jej... dziękuję...

A macie może chwyty do gitary do YNWA? Jest "coś takiego"? Są takie?
[right][snapback]35906[/snapback][/right]

Jej... jeżeli mówisz o klasycznej a zapewne o taką chodzi to bierzesz 3 wylosowane chwyty i walisz. Jezz jak z każdą piosenką przerobioną na "chwyty" od gitary klasycznej.
Tak samo czyli "w wersji na gitarę klasyczną" jakiś hippisowy debil grał utwory z master of puppets jak dobrze pamietam. Tzn nie mówię teraz w odniesieniu do ciebie laugh.gif nie zrozum mnie źle
Tyle jest stron od tabulatur wystarczy zobaczyć

Apropo raya charlesa. Też to mam i z szacunkiem dla raya charlesa ale jest bez wyrazu, Chociaż lepsze to niż wykonanie z fetter skinhead
Daniel Jackson
QUOTE(Smoku @ Dec 16 2006, 03:50 PM)
Jej... jeżeli mówisz o klasycznej a zapewne o taką chodzi to bierzesz 3 wylosowane chwyty i walisz. Jezz jak z każdą piosenką przerobioną na "chwyty" od gitary klasycznej.
Tak samo czyli "w wersji na gitarÄ™ klasycznÄ…" jakiÅ› hippisowy debil graÅ‚ utwory z master of puppets jak dobrze pamietam. Tzn nie mówiÄ™ teraz w odniesieniu do ciebie  laugh.gif nie zrozum mnie źle
Tyle jest stron od tabulatur wystarczy zobaczyć
Apropo raya charlesa. Też to mam i z szacunkiem dla raya charlesa ale jest bez wyrazu, Chociaż lepsze to niż wykonanie z fetter skinhead
[right][snapback]35911[/snapback][/right]

No ok... ale nie nie uśmiecha mi się "szukanie" chwytów... i chodzi mi o klasyczną, jak i elektryczną...
Master_LFC
Co do tematu YNWA to ostatnio sobie poszukiwałem kilka nowych wersji do mojej kolekcji i natrafiłem na bardzo fajną wersję wykonaną na żywo przez Kelly Clarkson, Rubena Studdarda i Fantasie (tej ostatniej dwójki w ogóle nie kojarzę smile.gif) i wydaje mi się, że może Wam się to spodobać, bo jak dla mnie całkiem sympatyczne się wydaje. Podrzucam linka: http://s003.wyslijto.pl/?file_id=021125799561514803386040023 Enjoy smile.gif
chudy
lubie rock wiec mzoe to byc dobre zobaczymy wlasnie mis ie sciaga biggrin.gif
maniek93
Nie znalazlem miejsca gdzie moglbym o tym pisac wiec napisze to tutaj:

W niedziele na polsat sport lecial mecz Twente - Ajax i przed poczatkiem spotkania kibice Twente zaspiewali cos na nute YNWA i slowa tez byly podobne wink.gif czy wy tez zauwazyliscie?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.