Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pogoda
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawêdki o wszystkim
Jaxo
Hehehhehehe, najlepszy temat do dyskusji biggrin.gif. Zapraszam smile.gif
WHITE Rider
Rzeczywiście, temat idealny. Ale może byś sam zaczął, skoro zakładasz? :> Przy okazji, ładną mamy pogodę, prawda? :)
Sylwunia
Pewnie, słoneczko dziś świeci... i w ogóle...
browar
z przykrością stwierdzam ze w Polsce nadal mamy okres PORY DESZCZOWO - MONSUNOWEJ

nikt nie wie skad przyszła i kiedy sobie pójdzie tongue.gif
Jaxo
A miało podobno dziś być słonecznie.
MaLiN
POwiem jedno: pogoda jest do d***y... :/ jednego dnia można chodzić w koszulce, drugiego w kurtce :| z tego co wiem , pierwsza dekada czerwca ma być zmienna i raczej chłodna, trzeci i cczwarty tydzien w miare ciepły, pierwsza polowa lipca ciepła i słoneczna, z poniej juz tylko gorzej....
Sonia
Cudownie.
Leje się z nieba od dwóch godzin.
Istny cud. Prawdziwy wstęp do wspaniałych wakacji.
sad.gif
smyku
QUOTE(MaLiN @ Jun 5 2006, 02:05 PM)
POwiem jedno: pogoda jest do d***y... :/ jednego dnia można chodzić w koszulce, drugiego w kurtce :| z tego co wiem , pierwsza dekada czerwca ma być zmienna i raczej chłodna, trzeci i cczwarty tydzien w miare ciepły, pierwsza polowa lipca ciepła i słoneczna, z poniej juz tylko gorzej....
[right][snapback]23365[/snapback][/right]

coz, trudno, ale i tak na zlot zamawiamy pogode tongue.gif jak co roku tongue.gif wtedy bedzie pieknie, slonecznie i cieplo smile.gif
karas
Od 9 lat robię w logistyce... Pogoda na tydzień 36 zaklepana - nie martwcie się...wink.gif
kuba
ja jestem meteopatą.. a ze w Szczecinie latem jest zimno a zima cieplo czyli najbardziej do dupy jak sie tylko da bo zwykle jest chlapa mam czeste doły i kurwice!!! przez kilka lat jak bylem mlodszy w kazde wakacje na dwa tygodnie jechalem z rodzicami na poludnie (Chorwacja, Francja-Prowansja, Hiszpania) i powiem wam tylko ze tam jak jest lato to ono jest od czerwca do konca wrzesnie NON STOP!!!! a ja kocham slonce i upaly!!! od lat moim marzeniem jest wyjechac do jakiegokolwiek kraju gdzie caly rok jest cieplo a przynajmniej powyzej 15 stopni zima i piekne lato!!! kiedys wypnę sie totalnie na ten zimny smutny dresiarski kraj i bede mieszkac caly rok na plazy chocby nawet w kartonie!!! no i musialbym miec tylko dostep do internetu zeby wam tu psuc humor i sledzic poczynania lfc hehe..
yoda
a ja tam się cisze z deszczu...nawet nie myślę co by było gdyby nie padało...setki metrów kwadratowych pozakładanych przeze mnie trawników szlag by trafił...hehe..
ale to trzeba się modlić o taką pogodę...; laugh.gif
Także gdyby co....To moja wina..! rolleyes.gif
Jaxo
A mnie to zaczyna wkurzac. Wakacje mam juz od 2 tyg a wcale ich nie odczuwam przez ta jebnieta pogode. W zeszlym roku pamietam jak dzis, dzien po zwyciestwie nad MIlanem byl straaaaszny upal, a tu juz 6 czerwca (kto idzie na Omena? tongue.gif) i dupa. JA CHCE CIEPLO!!!!. Dla mnie to jest tak jakby w tym roku nie bylo lata. Byla jesien, zimia, wiosna, jesien.....
fo3ka_az
Ja sidze od tygodnia w Edynburgu i tu jest dopero pogoda biggrin.gif chyba zabralam ja Wam z Polski tongue.gif codziennie jest tu bardzo cieplutko, siweci slonko...idealna pogoda wink.gif pozdrawiam wszystkich w tej zimnej i paskudnej tongue.gif Polsce
MaLiN
Wakacje mam juz od 2 tyg a wcale ich nie odczuwam przez ta jebnieta pogode. W zeszlym roku pamietam jak dzis, dzien po zwyciestwie nad MIlanem byl straaaaszny upal

Hehe tak się składa ze ja tez sie lenie już od 2-ch tygodni.. ehh.. pogoda dupna, ale za chwile bedzie druga połowa czerwca ponoc ma być ciepła.
Ehh fakt w zeszłm roku czerwiec był zajebisty... 15 czerwca skonczyłem wtedy 18 lat i było zajebiscie ciepło, wczesniej zreszta tez, jak narazie to czuje sie jakbysmuy mieli marzec... Bo to paranoja w czerwcu chodzić w kurtce, i toniekonicznie tej najcieńszej mad.gif
WHITE Rider
A ja lubię taką pogodę i mogłaby się nie zmieniać. Czasem niech spadnie deszcz, niech będzie burza. Żadnych upadłów. Letnie temperatury źle znoszę.
£osiek
Zaintrygował mnie ten temat cool.gif biggrin.gif

powiem coś o mojej pogodzie... przed chwilą przestał padać śnieg, a padał od 3dni. 'pokrywa śnieżna' sięga 10-20cm (mieszkam w Bielsku-B., tj. na Podbeskidziu). Nawet nie ma takich strasznych mrozów, da się wytrzymać z szalem i czapką (w przypadku choroby rękawiczki też się przydadzą tongue.gif ) biggrin.gif

bardzo długo czekałem na zimę, nie z powodu śniegu, jazdy na nartach czy tym podobnych, ale ze względu na odmienną porę roku. wcześnij było tylko słońce, halny, deszcz, halny, słońce, burza, halny, piękny zachód słońca (choć tego mogłoby być więcej- jest co fotografować cool.gif ), słońce itd... przez rok to już się to nudzi. przydaje się czasami taka odmienność.
Lem w opisie jednej z planet napisał, że panowały na niej cztery śmiercionośne i nieznośne pory roku...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.