Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Pro禸y, b砤gania, apele ;)
LFC FAN SITE > My kibice > Dla kibica
deenian
prosze was powiedzcie mi gdzie mog臋 sci膮gn膮c oedit prosze podajcie linka
LoLo
Czy o to ci chodzi艂o? wink.gif
http://oedit.nd4spdworld.com/site/index.php?ms=oedit&ss=dl
deenian
tak ale jak to sie sci膮ga
pakerius
Hmm, mam pytanie, ma kto艣 na komputerze gole z mecz贸w naszej dru偶yny w FA Cup ? (od meczu z Luton je艣li si臋 da...)
Bo ja potrzebuj臋 na inf臋, bo prezentacje trzeba robi膰 i sobie wybra艂em na temat jak nasza dru偶yna sobie radzi艂a w tych rozgrywkach tongue.gif...
Tak wi臋c je艣li kto艣 ma te gole, to m贸g艂by zapoda膰 na necie polska strona do zamieszczania plik贸w, albo przes艂a膰 na maila tom.legutko@gmail.com . Z g贸ry dzi臋ki...
browar
w plikowni na stronie masz bramiki z mecz贸w z West Ham United i z z Chelsea Londyn

tu masz link do 4 bramek z Luton:
CODE

http://rapidshare.de/files/21551137/4_bramki_z_Luton.rar.html

a tu bramka Cisse na 7-0 z Birmingham:
CODE

http://rapidshare.de/files/21278035/Birmingham_-_Liverpool_FA_Cup_Cisse.avi.html

jak jeszcze cos znajde to dodam...
pakerius
Jeszcze przed napisaniem posta patrzy艂em do plikowni, wi臋c mia艂em ju偶 gole z p贸艂fina艂u i fina艂u... Gole z 膰wier膰fina艂u te偶 ju偶 naby艂em (przys艂a艂a mi jedna osoba...). Dzi臋ki za te gole i mam nadziej臋, 偶e jeszcze co艣 znajdziesz smile.gif...
Iwona
Od niedawna mam internet i nie posiadam wielu tapet Liverpoolu. Je艣li kto艣 mo偶e, to prosz臋 o przes艂anie mi tapet, piosenek i innych.
Acha, zapomnia艂abym! Bardzo prosi艂abym o przes艂anie wersji naszego hymnu. Mo偶e byc kr贸tka! Podaj臋 m贸j e-mail: iwonager8@interia.pl
Z g贸ry dzi臋kuj臋!!!
Pozdrowienia dla wszystkich fan贸w Liverpoolu!!!
smyku
proponuje zajrzec do dzialu tapety na stronie...
banan
Droga Iwonko!

Usprawiedliwia Cie to, ze masz od niedawa internet, ale czasami warto przyjrzec sie naszej stronie smile.gif

Menu g贸rne --> dzia艂 R脫呕NE --> tapety... tam masz to o co prosilas...
Iwona
QUOTE(banan @ May 29 2006, 07:10 PM)
Droga Iwonko!

Usprawiedliwia Cie to, ze masz od niedawa internet, ale czasami warto przyjrzec sie naszej stronie smile.gif

Menu g贸rne --> dzia艂 R脫呕NE --> tapety... tam masz to o co prosilas...
[right][snapback]22986[/snapback][/right]

艢ci膮gn臋艂am te tapety, ale chcia艂abym mie膰 jeszcze jakie艣 inne. Czy to tak trudno zrozumie膰, 偶e jako fanka, chcia艂abym mie膰 co艣 wi臋cej, ni偶 moze mie膰 jaki艣 zwyk艂y kibic zwyk艂ego klubu. Nasz klub jest wyj膮tkowy i my te偶 powinni艣my tacy by膰!!! tongue.gif
banan
http://www.lfcwallpapers.com/

tu masz jeszcze tapety Liverpoolu, wiecej nie znam tongue.gif no chyba ze sama cos stworzysz wink.gif jak tak to daj znac na maila wink.gif

pozdrawiam
smyku
100 tapet sciagnelas i malo? no to co ile Ty zmieniasz pulpit? co 5 minut? tongue.gif smile.gif
Banan podal chyba najlepsze (poza nami wink.gif zrodlo tapet o LFC w necie, zycze udanego zasysania.
adamkif
Droga Iwonko!
Wida膰 Tw贸j argument, o debiucie na internetowych 艂膮czach nie by艂 do ko艅ca wystarczaj膮cy 偶eby unikn膮膰 zjebki na samym wej艣ciu. Mimo, 偶e by艂a ona z u艣miechem... Ale nie martw si臋 tym, 偶e 偶ycie jest czasem brutalne...
Osobi艣cie witam Ci臋 na forum (bo chyba nikt tego jeszcze nie zrobi艂 smile.gif)
Od razu zaznaczam, 偶e korzystaj膮cy z tego forum, s膮 偶yczliwie nastawieni to wszytkich smile.gif

W sprawie tapet mo偶esz si臋 odwo艂a膰 do link贸w wymienionych w poprzednich postach, a je艣li chcesz sama poszpera膰 to zapraszam na najzwyklejsz膮 wyszukiwakr臋 www.google.pl... Wpiszesz cego pragniesz tongue.gif i Ci co艣 wyszuka smile.gif

pozdrawiam smile.gif
Sylwunia
Postaram si臋 wys艂a膰 jeszcze par臋 bramek...
Mam te偶 wszystkie bramki z Luton, wi臋c jak je chcesz, to pisz.
pakerius
Mam ju偶 prawie wszystkie gole... Brakuje mi tylko goli graczy Luton i gola Alonso z tego偶 to meczu (tego w ko艅c贸wce zza po艂owy)... Wi臋c bym prosi艂 o te 4 gole smile.gif...
Sylwunia
Gole ju偶 wys艂ane biggrin.gif
MaG_87
Ja mam pytanko...czy chcia艂by mo偶e kto艣 z was kupi膰 to:
http://img54.imageshack.us/img54/7527/product57743684kv.jpg
http://img57.imageshack.us/img57/9592/kingstondti25625ve.jpg
Jest to pami臋c USB 256MB - nie mam komu sprzeda膰,a potrzebuje pieni臋dzy...
oczywi艣cie produkt jest nowy, oryginalnie zapakowany...
Jesli nie wy, to moze macie kogo艣 znajomego...popytajcie...prosz臋...
polpak13
Sorry Drodzy fani ukochanego Liverpoolu .Je艣li ma ktos jakie艣 filmiki Liverpoolu to prosi艂bym aby przes艂a艂 mi na polpak13@wp.pl
Z g贸ry wielki dzi臋ki !!!!!
siek
QUOTE(MaG_87 @ Jun 24 2006, 02:30 PM)
Ja mam pytanko...czy chcia艂by mo偶e kto艣 z was kupi膰 to:
http://img54.imageshack.us/img54/7527/product57743684kv.jpg
http://img57.imageshack.us/img57/9592/kingstondti25625ve.jpg
Jest to pami臋c USB 256MB - nie mam komu sprzeda膰,a potrzebuje pieni臋dzy...
oczywi艣cie produkt jest nowy, oryginalnie zapakowany...
Jesli nie wy, to moze macie kogo艣 znajomego...popytajcie...prosz臋...
[right][snapback]24747[/snapback][/right]

proponowalbym allegro... biggrin.gif lepszego bazaru niegdzie nie znajdziesz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Allegro.pl
nedlog
Czy znacie jakies miejsca gdzie mozna sie bezplatnie wymieniac wszelakimi akcesoriami gadgetami itd? Chodzi mi o cos jak bubbler.pl , jakies duze serwisy takie z wymiana cos za cos. Nie chodzi mi o kupno sprzedaz.
nedlog
nikt nie zna nic sad.gif?
Mariusz_LFC
Po 1 nie pisz posta pod postem edytuj go wink.gif a po 2 nie znam biggrin.gif
Piotrek_LFC
QUOTE(Mariusz_LFC @ Sep 8 2006, 09:56 PM)
Po 1 nie pisz posta pod postem edytuj go wink.gif  a po 2 nie znam  biggrin.gif
[right][snapback]29182[/snapback][/right]

Jest to w jaki艣 spos贸b uzasadnione, poniewa偶 pierwszego posta napisa艂 nie ca艂y miesi膮c temu dry.gif ...a gdyby edytowa艂 nikt by tego nie zauwa偶y艂...
Daniel Jackson
QUOTE(deenian @ Jan 19 2006, 11:10 PM)
tak ale jak to sie sci膮ga
[right][snapback]14819[/snapback][/right]

Wchodzisz na stronk臋, kt贸r膮 poda艂 LoLo i masz tam list臋: mo偶esz 艣ci膮gn膮c Oedita i dodatki do niego. Klikasz na to, co ci臋 interesuje, p贸偶niej wybierasz Agree i wyskakuje ci okienko i w tym okienku zaznaczasz opcj臋 "Zachowaj plik na dysku" i si臋 艣ci膮ga. Proste chyba - tak mi si臋 wydaje... tongue.gif
szuti
piaskownica
user posted image
hanc
Witam wszystkich.

Zajmuj臋 si臋 obecnie pewnym ciekawym projektem (szczeg贸艂贸w p贸ki co nie chc臋 zdradza膰), do kt贸rego potrzebne mi s膮 mecze, b膮d藕 skr贸ty spotka艅 Liverpoolu.

Szukam (TYLKO I WY艁膭CZNIE) relacji z mecz贸w The Reeds z tegorocznej Ligi Mistrz贸w (czyli spotkania z PSV, Bordowymi i Galat膮, ew. Maccabi).

Je艣li mogliby艣cie mi powiedzie膰, sk膮d mog臋 je 艣ci膮gn膮膰 by艂bym ogromnie wdzi臋czny, a za pomoc wynagrodz臋 wszystkich fan贸w Liverpoolu odwiedzaj膮cych t膮 stron臋.

Interesuj膮 mnie, jak ju偶 pisa艂em, tylko i wy艂膮cznie skr贸ty, b膮d藕 pe艂ne mecze w dobrej rozdzielczo艣ci (czyli 偶adne YouTube, VideoGoogle, MetaCafe, itd.).
Najlepiej, je艣li by艂yby to linki do sprawdzonych (sic!) torrent贸w, lub pliki zamieszczone na serwisach typu Rapidshare.de, SendSpace, FileFront, itp.

Osoby, kt贸re b臋d膮 chcia艂y mi pom贸c, prosz臋 o to, 偶eby nie przesy艂a艂y mi niesprawdzonych link贸w (np. nie dzia艂aj膮cych, z przekroczonym limitem 艣ci膮gni臋膰 przeterminowanych), a teksty w stylu: "poszukaj sobie na Mininovie, tam na pewno jest" nie s膮 dla mnie najmniejsz膮 pomoc膮.

Je艣li kto艣 by艂by skory do pomocy, to b臋d臋 niewyobra偶alnie wdzi臋czny.
Prosz臋 pisa膰 w tym temacie (lepszego na tym forum nie znalaz艂em, wi臋c za艂o偶y艂em nowy), lub ew. dla os贸b posiadaj膮cych wi臋ksze zbiory na nr. gg: 5340295 (tylko w celach rozmowy o mojej pro艣bie, uprzedzam, 偶e jestem bardzo niecierpliwy).

Z g贸ry dzi臋kuj臋.

PS: Je艣li s膮 to skr贸ty, mog膮 by膰 one zamieszczone razem z innymi meczami z danej kolejki LM, jak np. robili to w TVP.
black_ghost
Zajrzyj do naszej plikowni na stronie, tam s膮 skr贸ty z tych spotka艅, mo偶e nie ze wszystkim, ale kilka z pewno艣ci膮 znajdziesz.
Demo85
ta kompilacja dawno temu juz byla do sciagniecia ale umieszczam ten link poniewaz bardzo prosze o pomoc w rozszyfrowaniu jaka to piosenka leci w tle tej kompilacji i przedewszystkim czyja:) odp. prsoze pisac na white85@interia.pl lub na gg:1005983> z gory wszytkim bardzo dziekuje. Pozdro!
link: http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=...=&down=&gk=bank
abc
tytu艂 i wykonawca:

Feeder- Feeling A Moment
smile.gif

Pozdro
KaaSiia
Mam Wielk膮 pro艣be, do kogo艣 kto zajmuje sie tworzeniem tapet. Je艣li mo偶na to zr贸bcie chocia偶 jedna tapete w stylu: FC Barcelona 1:2 Liverpool FC. Bardzo mi na tym zale偶y ! B艂agam! sad.gif
Skrabel23
Poszukuje ca砮go meczu + wr阠zenie pucharu: Super Puchar Europy 2004/2005 , tylko nie torrenty bo ju takie znalaz砮m ale w og髄e seed體 niema i si nie 禼i眊a, no i jeszcze s po rusku dry.gif .
Pomo縠 kto rolleyes.gif ? Bardzo prosze smile.gif
maniek93
Widze 縠 juz dales info nawet na allgoals, je秎i tam ci nikt nie pomo縠 to znaczy 縠 takiego pliku nikt nie ma. Sprobuj jeszcze na sport-video moze tam kto bedzie mia ten mecz

edit
Sprawdzilem na sport-video tam tez nie ma
smyku
ja mam smile.gif gg:1829642 pozdr
Skrabel23
@maniek93-> wiem wiem, te tam na sport-video sprawdza砮m, na allgoals nadal nikt nie odpowiedzia, a ten plik na pewno jest bo jest kilka torrent體 z tym meczem jest, ale wszystkie s takie same czyli bez seed體 i sie nie chc 禼i眊a.

@smyku-> napisa砮m ci ju na gg. prosz o kontakt.
emVOO
Oreintuje si kto ile trwa lot wroc砤w->liverpool?
Szarlatan
CYTAT(emVOO @ 06-10-2008 - 10:50) *
Oreintuje si kto ile trwa lot wroc砤w->liverpool?
dwie i p蟪 godziny
deathman[]
co...? chyba z mi阣zy l眃owaniem tongue.gif w Hiszpanii...

ja nie wiem jak ten samolot z Wroc砤wia leci, bo z Pyrzowic 1,5 h
Katun
Leci 2,5, ale zegarek o godzin cofiesz do ty硊 wink.gif
Szarlatan
CYTAT(deathman[] @ 06-10-2008 - 16:00) *

co...? chyba z mi阣zy l眃owaniem tongue.gif w Hiszpanii...

ja nie wiem jak ten samolot z Wroc砤wia leci, bo z Pyrzowic 1,5 h

No, a z powrotem a 3,5 godziny. Wiatr ze wschodu... Powiew 秝ierzo禼i...

Szanowny Pan zapomnia o przesuni阠iu zegarka godzin w ty.
kauts
Mam pro禸e . Poda kto nazwe piosenki z tej kompilacji ?? http://lfc.pl/index.php?id=28885
Z g髍y dzi阫uje i jeszcze raz prosze o pomoc
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.