Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: ar2r - ciemna strona mocy
LFC FAN SITE > My kibice > Strona - jaka jest?
Damian
Witam. Ostatnio spotkałem się na stronie z formą ataków jednego z użytkowników forum, który JAK TWIERDZI jest kibicem Liverpoolu. Bardzo mnie to zabolało, szczególnie jego pewne mniemanie oraz predyspozycje, które pozwalają mu czuć się w internecie anonimowym. W tym miejscu należy przedstawić tą osobę - ar2r. Bardzo chciałem, aby większość z was na tym forum [może już to zrobiła] nakreśliła sobie kim ta osoba jest. Z pewnością z kulturą osobistą, wychowaniem i wiele innym nie ma na co dzień do czynienia.

Apelują byś miał drogi kolego odwagę na stronie podpisywać się swoją ksywką, używając przy tym bardziej kulturalnego języka.

To mała ocena jednego z częstszych użytkowników tego forum, który z tego co sobie przypominam nie ma tu najlepszej renomy.

PS. ar2r - czy nadal sądzisz, że jesteśmy frajerami?
PS2. szkoda, że skasowałem twoje komentarze unsure.gif .
jedi1
nikogo nie broniac, nie obrazajac, nie wlaczam sie do dyskusji, ale uwazam ze forum nie powinno byc miejscem atakowania uzytkownikow, ten temat moze sie przerodzic tylko i wylacznie w wojne i wzajemne obrazanie, dlatego prosze o zablokowanie go
redmann1
QUOTE(Damian @ May 15 2006, 03:50 PM)
Witam. Ostatnio spotkałem się na stronie z formą ataków jednego z użytkowników forum, który JAK TWIERDZI jest kibicem Liverpoolu. Bardzo mnie to zabolało, szczególnie jego pewne mniemanie oraz predyspozycje, które pozwalają mu czuć się w internecie anonimowym. W tym miejscu należy przedstawić tą osobę - ar2r. Bardzo chciałem, aby większość z was na tym forum [może już to zrobiła] nakreśliła sobie kim ta osoba jest. Z pewnością z kulturą osobistą, wychowaniem i wiele innym nie ma na co dzień do czynienia.

Apelują byś miał drogi kolego odwagę na stronie podpisywać się swoją ksywką, używając przy tym bardziej kulturalnego języka.

To mała ocena jednego z częstszych użytkowników tego forum, który z tego co sobie przypominam nie ma tu najlepszej renomy.

PS. ar2r - czy nadal sądzisz, że jesteśmy frajerami?
PS2. szkoda, że skasowaÅ‚em twoje komentarze  unsure.gif .
[right][snapback]22386[/snapback][/right]

Mamooooooo, a Artur mi zabrał lizaka!!!!

Czego ty synku chcesz? to co piszesz zalatuje na ogromne obycie z "elementarzem małego podpierdalacza". Zrobiłeś sobie z jego komentarzami porządek to daj spokój i nie próbuj obrzucać błotem na tym forum kogoś z kim jestem pewien wielu uzytkowników tego forum lubi i potrafi dyskutować.
kuba
heeeeeeeeeee what the fuck is that????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skad ty sie tu czlowieku wziales z kosmosu?????
kasia_tree
a skad Ty wiesz, że ten ar2r, który się u was wpisuje to nasz ar2r? skąd my mamy to wiedzieć? to dość popularny nick... tak bez dowodów kogoś oskarżać publicznie? takie rzeczy się załatwia prywatnie albo banuje się takiego człowieka u siebie.

a na jakiej podstawie stwierdzasz, że forumowicz zarejestrowany na naszym forum jako "ar2r""
nie ma tu najlepszej renomy
?

jakoś nie zauważyłam tego...

Twój post obraża ar2ra (dalej nikt nie ma pewności czy Twój ar2r to Nasz ar2r...), a regulamin forum wyraźnie mówi, że nie wolno obrażać innych userów.

lar311
Rece precz od ar2ra...... mad.gif

Co to za temat????

Ciemna strona mocy....dobre sobie.....i pomyslec ze to jest 2gi post kolesia na tym forum.....

BUAhahahahahahahahaha!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ar2r
slicznie !!! doczekalem sie watku na swoj temat -
prawie jak gwiazda
damianku nie wiem o czym piszesz, ale chyba najwiecej racji ma w tym wszystkim Kasia.
dziekuje ludziom ktorzy zabrali glos w tym temacie i staneli w mojej obronie.
PS.

ZAWSZE podpisuje sie 'swoja' ksywka to co napisze moge powtorzyc prosto w oczy. a zaklac czasami lubie smile.gif
Mlody
Ale o co w ogóle chodzi? Jakie komentarze? Zaczął koleś gadać od rzeczy że go ktoś atakuje na stronie... Jakiej stronie? Internetowej, czy wziął Cię na stronę, czy co? Nie ma to jak jasna sytuacja.

Jak to szło... "skarżypyyyytaaaaaaaa".
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.