Witam. Ostatnio spotkałem się na stronie z formą ataków jednego z użytkowników forum, który JAK TWIERDZI jest kibicem Liverpoolu. Bardzo mnie to zabolało, szczególnie jego pewne mniemanie oraz
predyspozycje, które pozwalają mu czuć się w internecie anonimowym. W tym miejscu należy przedstawić tą osobę - ar2r. Bardzo chciałem, aby większość z was na tym forum [może już to zrobiła] nakreśliła sobie kim ta osoba jest. Z pewnością z kulturą osobistą, wychowaniem i wiele innym nie ma na co dzień do czynienia.
Apelują byś miał drogi kolego odwagę na stronie podpisywać się swoją ksywką, używając przy tym bardziej kulturalnego języka.
To mała ocena jednego z częstszych użytkowników tego forum, który z tego co sobie przypominam nie ma tu najlepszej renomy.
PS. ar2r - czy nadal sądzisz, że jesteśmy frajerami?
PS2. szkoda, że skasowałem twoje komentarze

.
[right][snapback]22386[/snapback][/right]
Czego ty synku chcesz? to co piszesz zalatuje na ogromne obycie z "elementarzem małego podpierdalacza". Zrobiłeś sobie z jego komentarzami porządek to daj spokój i nie próbuj obrzucać błotem na tym forum kogoś z kim jestem pewien wielu uzytkowników tego forum lubi i potrafi dyskutować.