Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Urodziny, luby i inne okazje.
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawdki o wszystkim
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64
balon
Urodzony 7 lipca. Znamy te date. I wlasnie dzisiaj jeden z Naszych forumowiczow obchodzi swoje "ktorestam" urodziny. Teraz wypadaloby napisac laurke, ale to nie moj styl, wiec... Wojtek vel Karas; obys do konca zycia byl "czerwony" i szczesliwy jak w te niezapomniane dla Ciebie dni. smile.gif smile.gif smile.gif

pozdrawiam.
Przepirek
Karas ---> Wszystkiego najlepszego, po prostu. Zdrowia, szcz???cia, pieni?dzy i co r??wnie wa??ne mistrzostwa Anglii zdobytego oczywi??cie przez Liverpool. I to ju?? teraz, a nie za 10 lat smile.gif
lamf
Karasie - pogody ducha, jak do tej pory, ??ycia prywatnego, jak do tej pory [czy nie? laugh.gif ]zwyci?stw LFC troch? wi?cej ni?? do tej pory. Og????em - wszystkiego najlepszego!

Ale nie tylko Ty, Wojtku, obchodzisz swoje ??wi?to w najblizszych dniach. W sobot?, 9 lipca A.D. 2005, powiemy ostateczne 'pa pa' Irkowi, jakiego znamy - balon si? ??eni blink.gif

Irku,
powodzenia ??ycz? na tej 'nowej' drodze ??ycia. No, coby wam si? z M. u??o??y??o!

P.S. No, i ??ebym jednak nie musia?? si? stawia? laugh.gif
kasia_tree
KARAS - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! smile.gif co sie bede rozpisywac utartym schematem --> masz tu kropeczki i wpisz czego dusza zapragnie:
................................................................................
........................................smile.gif

Pozwoli??em sobie troszk? zredukowa? kropki, bo ??le wp??ywa??y na temat /rozci?gn???y go/.
holy
fo3ka_az
wszystkiego naj naj naj Kara?? smile.gif
pico
Sto lat, sto lat! Powodzenia w ??yciu osobistym jak i zawodowym, spe??nienia marze?? a ponadto zdrowia, szcz???cia i kasy wink.gif Nie by??bym sob? gdybym nie wspomnia?? tak??e o tym, ??e ??ycz? Ci z ca??ego serca alby klub kt??remy kibicujesz odnosi?? same sukcesy!

pozdrawiam:D
Michael
D????czam si? z ??yczeniami (powy??ej ju?? napisali, wie cdrugi raz nie chce mi sie - wybacz) biggrin.gif STO LAT!!!!
Ola
karas - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Zdrowia, szcz???cia, pomy??lno??ci, rado??ci, spe??nienia wszystkich marze??, powodzenia w ??yciu prywatnym i zawodowym, samych zwyci?stw LFC ...i ??eby?? do ko??ca pozosta?? "czerwony" smile.gif (fajnie to brzmi, nie? smile.gif

Iras - Powodzenia na nowej drodze ??ycia smile.gif Szcz???cia, pomy??lno??ci i udanego zwi?zku z Magd? smile.gif B?dzie dobrze...wiem co m??wi? biggrin.gif

pozdrowionka
Sonia
Nie chce mi si? specjalnie kopiowa? jaki?? dennych wierszyk??w - wol? powiedzie? jedno smile.gif :

KARAS - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN - CZERWONY BRACIE!
Mlody
Torcik podano, Kara?? smile.gif Sto lat!
Adi
Ja tak??e do???czam sie do ??ycze?? !!
smyku
Karas wszystkiego juz Ci zyczyli i nie wiem co dadac smile.gif moze tylko tego bys(my) przezywali takie finaly jak ten ostatni czesciej, oraz widzieli mozliwie najczesciej zwycieski Liverpool.

oczywiscie poza tym duzo zdrowka cobys mogl z nami wytrzymac wink.gif spelnienia marzen i czego tylko pocichutku pragniesz by sie spelnilo
Kangur
YNWA karas no i sto lat smile.gif
Dudek
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szcz???cia, rado??ci, wygranych Liverpool FC.

Sto Lat Sto Lat Niech ??yje ??yje Nam Niech ??yje Nam A Kto KARAS!!
karas
Wow...! Dzi?kuj? Wam serdecznie. Wi?kszo??? z Was tego nie wie, jak to si? dzieje, kiedy zmienia si? kluby wink.gif (prawda Irek?). W ka??dym razie "3" z przodu nie podzia??a??a na mnie deprymuj?co. Czuj? si? ??wietnie, czego i Wam ??ycz? tongue.gif

Mia??em dopiero jutro o tym napisa?, ale skoro Holy zacz???...

IRECZKU, ??YCZ? TOBIE ORAZ MADZI PRZYNAJMNIEJ TAK UDANEJ ZABAWY WESELNEJ, JAK? JA MIA?EM PRAWIE 2 LATKA TEMU. NA NOWEJ DRODZE ??YCIA SAMYCH PROSTYCH ??CIE??EK, ??ADNYCH OSTRYCH ZAKR?T??W, ZDROWIA, SZCZ???CIA POMY??LNO??CI I Z UKOCHANEJ DRU??YNY - SAMYCH RADO??CI. SZALONEJ IMPREZY - TO NAPRAWD? CO?? WSPANIA?EGO! YNWA!
lewik
100 lat Kara??ku!! Zdr??wka, szczescia, spe??nienia najskrytszych marze?? i wielu wspania??ych meczow LFC, chocby takich jak te z Olympiakosem i Milanem
Kangur
Ach to o to Ci karas chodzi??o z t? 30 Zendena smile.gif
deathman[]
Karasku no coz innego moge ci zyczyc jak tylko duzo zdrowka szczescie pomyslnosci spelniania marzen sukcesow LFC zeby monika non stop nie mowila ze chce kroliczka no i upragnionej przez ciebie czerwonej natalki oraz wiele wiele radosci i pogody ducha bo tak naprawde z 3 z przodu nie jest zle

PS sorka ze tak juz po twoim poscie dziekczynnym ale nie mialem dostepa do forum smile.gif

Ireczku no coz kolejny wolny strzelec ucieka pod skrzydla kobiet ... z mojej strony moge ci jedynie zyczyc przede wszysktich jaknajwiecej szczesliwych chwil z madzia i coby wszystko wam sie w zyciu ukladalo ....

100 LAT dla obu Panow smile.gif
Lok
Jeszcze zd???y??em przed up??ywem aktualno??ci ??ycze?? wink.gif
??ycz? Ci drogi karasiu przede wszystkim mn??stwo zdrowia, aby?? doczeka?? jeszcze niejednych ??ycze?? urodzinowych, spe??nienia najskrytszych marze??, zadowolenia z ukochanej dru??yny i aby Ci alkoholu nigdy nie zabrak??o wink.gif

smile.gif
Kiepacz
Wszystkiego co najlepsze ch??opy
karas
Jeszcze raz Wam wszystkim dzi?kuj?.

Mam wspania??? ??onk?!!! biggrin.gif Dzisiaj co prawda, ale w ko??cu dotar??a - MOJA PIERWSZA ORYGINALNA KOSZULKA THE REDS!!! smile.gif Wcze??niejsze to zwyk??e chi??skie podr??bki. Teraz dumnie nosz? j? na sobie i za 3 godzinki rozpoczynam sw??j urlopik. Pi?knie.

Irek jak tam? Lekki nerw? Jeszcze 24 godzinki i po zawodach. Wszystkiego naj jeszczio raz!
Dudek
Wszystkiego najlepszego Balon!! Pomy??lno??ci na nowej drodze ??ycia!!
deathman[]
CYTAT(karas @ Jul 8 2005, 10:24 AM)
Jeszcze raz Wam wszystkim dzi?kuj?.

Mam wspania??? ??onk?!!!  biggrin.gif  Dzisiaj co prawda, ale w ko??cu dotar??a - MOJA PIERWSZA ORYGINALNA KOSZULKA THE REDS!!!  smile.gif  Wcze??niejsze to zwyk??e chi??skie podr??bki. Teraz dumnie nosz? j? na sobie i za 3 godzinki rozpoczynam sw??j urlopik. Pi?knie.

Irek jak tam? Lekki nerw? Jeszcze 24 godzinki i po zawodach. Wszystkiego naj jeszczio raz!
*

no ja tez w sumie moja pierwsza najoryginalniejsza z oryginalnych koszulek tongue.gif dostalem co prawda nie od zonki ale od mojej wspanialej kobietki smile.gif

Karas -> kobitki sa czasem nawet fajne tongue.gif heheheh pozdro jeszcze raz najlepszego ;]

PS karas a bocian to juz do ciebie leci z natalka biggrin.gif ? ;]
kasia_tree
No i prosz? - klub statecznych si? powi?ksza smile.gif

Irku, ??ycz? Tobie i Twojej "??wie??o upieczonej" ??once - Madzi wszystkiego co najlepsze. Du??o szcz???cia, mi??o??ci, pomy??lno??ci wszelakiej i ??eby??cie dochowali si? potomka (ba, ??eby to jednego! wink.gif), kt??ry trafi kiedy?? do Hall of Fame Jedynego S??usznego i Najwspanialszego Klubu na ??wiecie smile.gif (w skr??cie JSiNKn?? wink.gif)
banan
To Irek dzisiaj tracisz wolnosc smile.gif, oj chlopie sie wpakowales wink.gif. Zartuje smile.gif Wszytskiego najlepszego, oby Wasze ma????enstwo dotrwalo do grobowej deski. 3majcie sie i jak juz wspominali moi poprzednicy, czekamy na nowa fanke albo nowego fana THE REDS!!! YNWA smile.gif
balon
Kochani, juz jestem po ... ale to co Nas spotkalo przed wejsciem na sale bankietowa przeroslo Nasze najsmieljsze oczekiwania. Szok, konsternacja i najpierw wielka radosc smile.gif ktora przerodzila sie w DUME!

Otoz pani, ktora Nas witala chlebem woda i sola wreczyla Nam przepiekny bukiet kwiatow z informacja, ze w tymze bukiecie jest informacja od kogo itp., itd.
Pomyslelismy, ze to od kogos kto byl zaproszony a nie mogl z jakichs powodow przybyc na nasza uroczystosc. Czytajac dedykacje zrozumialem jak wspaniali ludzie "pracuja" w redakcji FCLIVERPOOL.PL. Dalej chyba nie musze pisac NIC.
Bukiet i dedykacja zostaly obfotografowane z wszystkich stron, zrobie co w mojej mocy by podzielic sie z Wami ta radoscia. Ale to pozniej bo padam ze zmeczenia. Wybaczcie.

ps. Wielkie dzieki za piekne zyczenia na forum i nie tylko smile.gif
lamf
Irek, jeszcze raz ----> wszystko b?dzie dobrze wub.gif wink.gif

Dzi?? swoje osiemnaste urodziny obchodzi kolega n_t. W zwi?zku z tym:
- niezapomnianej imprezy,
- udanego 'doros??ego' ??ycia
- wi?cej, du??o wi?cej sukces??w Liverpoolu.

Reasumuj?c,
wszystkiego najlepszego wink.gif
siona
I ja rowniez przylanczam sie do wszystkich zyczen niech wam bedzie lepiej na Nowej drodze zycia.
Dudek
Wszystkiego najlepszego nasz drogi kolego - n_t!! ??ycze ci wiecej wygranych naszego ukochanego Liverpoolu, no i du??o szczescia w ??yciu osobistym!
Mlody
Troch? sp????nione ale jak najbardziej szczere ??ycenia dla Balona i ma????onki. Niech ka??da Wasza rocznica poprzedzona b?dzie spektakularnym sukcesem LFC.

N_t, sto lat, upojnej imprezy, bezbolesnej przeprawy przez klas? maturaln?, zdania "prawka" za pierwszym razem i niezapomnianej studni??wki. Happy birthday to You.
smyku
n_t choc czesciej roznia nas zdania anizeli ???cza to naleza Ci sie zyczenia zdrowia szczescia pomyslnosci, spelnienia wszelakich najskrystszych marzen i powodzenia w zyciu. Niech Ci sie wiedzie dobrze, a swiat oszczedza Ci przykrosci!
Lok
Do???czam si? do przedm??wc??w. Nie mia??em okazji wcze??niej z??o??y? ??ycze??, gdy?? popi??em porz?dnie. Zatem najlepszego dla balona, oraz n_t na nowych drogach ??ycia wink.gif
Bati
CYTAT(Lok @ Jul 10 2005, 01:56 PM)
Zatem najlepszego dla balona, oraz n_t na nowych drogach ??ycia wink.gif
*

To brzmi, jakby oni ze sob? ten ??lub brali tongue.gif
Lok
dlatego napisa??em na "nowych drogach ??ycia" ??eby nie zabrzmia??o jakby brali ??lub tongue.gif
n_t
dziekuje wszyskim, ale tylko z uprzejmo??ci i bo tak wypada

sami wyczytajcie m??j stosunek do tego typu temat??w
Szmajchel
KOPER!! O?? ty smile.gif Na pocz?tku fyfkiego najlepszego, duzio zdr??wka ,szcz???cia ,omylno??ci i spe??nienia wszystkich marze??!

M??wi??e??, ??e masz 15 lat dry.gif O rok ode mnie m??odszy,,, a tu si? okazuje ,??e 14. wink.gif
zexum
No to ja tez sie przyloncze do tych wszystkich zyczen. YNWA
duckser
Najlepszego! Spe??nienia marze?? i wszystkiego czego zapragniesz! wink.gif
kas-ka
KOPER wszystkiego naj! I oby?? ju?? na zawsze by?? Czerwonym smile.gif :*
Dudek
wszystkiego najleszpego, zdrowia, szczescia, pomyslnosci zadnych smutkow tylko radosci, KOPERZE!! biggrin.gif

Pozdrowka
kas-ka
widz?, ze nikt nie z??o??y?? jeszzcze ??ycze?? dla Blaque smile.gif tak??e b?d? pierwsza biggrin.gif wszystkiego najjjjjjjjjjlepszego! spe??nienia marze??, zdrowia szcz???cia i czego tam sobie ??yczysz biggrin.gif
Dudek
przylanczam sie do zyczen! hmm.. nowy forumowicz?? fajnie wink.gif...
Pozdrawiam wszystkich dzisiejszych solenizant??w!
duckser
Najlepszego! smile.gif
Rafi
Tak jest Siona! wybi??a twoja 19. smile.gif Wi?c z tej okazji ??ycz? ci du??o zdrowia, szcz???cia, cz?stego u??miechu na twarzy, aby?? pojecha?? na mecz Liverpoolu, sukces??w w ??yciu no i spe??nienia marze??. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Szymek!
siona
Rafi wielki dzieki za pamiec jeszcze raz dziekuje. Ale mam mala bombkle wink.gif
Pawe3
Nie pozostaje mi nic innego jak do???czy? si? do ??ycze??.
100 lat fanie LFC!!!
DOBRY
Wszystkiego naj... naj... itd. itp.
Ale ja te?? mia??em urodziny 5 sierpnia tongue.gif biggrin.gif
Len3u
No siona wszytkiego naj staruszku smile.gif
Megi
Siona mam nadziej?, ??e by??am pierwsza? :> (u mnie by??a r??wniutko 0.00 tongue.gif)
Kangur
Sto lat, Siona!!
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.