Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Urodziny, 秎uby i inne okazje.
LFC FAN SITE > My kibice > Pogaw阣ki o wszystkim
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Przepi髍ek
Nieco sp贸藕niony, ale ja tak zawsze po weekendzie smile.gif Wszystkiego najlepszego Balonie smile.gif Lar - dla Ciebie te偶 najlepsze 偶yczenia!
redmann1
Przepi贸r, wszystkiego naj!

Same stare konie laugh.gif
marwis
Mariusz, wszystkiego najlepszego z okazji "twojej okr膮g艂ej rocznicy". Gratulacje i niech Tobie si臋 wiedzie smile.gif

Baja
Przepi贸r!

Jeszcze raz z okazji urodzin sk艂adam Ci najserdeczniejsze 偶yczenia, zdrowia, szcz臋艣cia, wytrwa艂o艣ci i cierpliwo艣ci, zwyci臋stw LFC i tego wszystkiego czego sam sobie 偶yczysz smile.gif
lar311
Cholllllerka zapomnialo mi sie ze jest na forum takowa opcja......ze widac kogo urodziny.....ja pierdykam....32 stuknelo tym razem a ja dalej zyje "w krotkich spodenkach" na obczyznie !!!

Chcialem goraco podziekowac wszystkim za zyczenia , spoznione dla Wspolurodzinowca Balona no i dzisiaj dla Przepiora! biggrin.gif

No i dla mojego tescia bo koles tez ma w ten sam dzien co ja.....zajebiscie no nie??? wink.gif

paulinqa
Przepiorek zycze Ci wszystkiego co najlepsze - duzo zdrowia, szczescia, pogody ducha i spokoju oraz jak najwiecej radosci niech Ci przynosza zwyciestwa lfc....
Rafi
Przy艂膮czam si臋 do 偶ycze艅. Wszystkiego najlepszego Przepi贸rek. smile.gif
yoda
no tak...nie by艂o mnie dzie艅 i omin臋艂o conieco...
i przez to, 偶e mnie nie by艂o Balon zostawi艂 mi tylko wiadomo艣膰 na sekretarce...Iras- stary przyjacielu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ....mam nadziej臋, 偶e M ju偶 z Tob膮..a 偶ycz臋 Ci, 偶eby Ci spe艂ni艂o si臋 to o czym ostatnio rozmawiali艣my tel.(przeprowadzka do L.)
LAR-> fajnie , 偶e do nas zawin臋艂e艣. Celnych spostrze偶e艅 (zreszt膮 jak zwykle) i alles guttes.
PRZEPI脫REK-> naj naj....i oby Ci ( a wkr贸tce WAM) si臋 wszytsko pouk艂ada艂o.
Amen.!
deathman[]
i ja zdaze dolaczyc sie do zyczen ..... biggrin.gif bo coz mam napisac ...... skoro juz wszyskto napisali biggrin.gif

aless gutes smile.gif przepior smile.gif
Adi_LFC
Wszystkiego najlepszego Przepi贸r.

I sp贸藕niene 偶yczenia dla Lar311 i balona.

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego smile.gif
zexum
Wszystkiego najlepszego Przepi贸rek. Sto lat!!
black_ghost
Ode mnie r贸wnie偶 wszystkiego najlepszego. Powodzenia z dzia艂em historycznym smile.gif
siona
I ja rowniez przylanczam sie do zyczen dozucajac do tego gromadke dziecie smile.gif

Sonia
Wszysstkiego najlepszego dla Przepi贸ra 偶yczy Sonia. smile.gif
fo3ka_az
Przepi贸r! wszystkiego naj naj naj wink.gif
banan
Sto lat przepior!! Wszystkiego najlepszego!!
kasia_tree
heh, z racji mojej cyklicznej weekendowej nieobecno艣ci zaczn臋 od zaleg艂ych 偶ycze艅 dla naszych "wyspiarzy" smile.gif Balonka i Lara - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, PANOWIE! smile.gif

a teraz dzisiejszy solenizant - Przepi贸r smile.gif no, ja Tobie 偶yczenia z艂o偶y艂am chyba jako pierwsza wink.gif ale teraz robi臋 to publicznie tongue.gif WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, a reszta na privie laugh.gif :*

user posted image a w 艣rodku... user posted image smile.gif
boczek
M贸j drogi Ojcze tongue.gif 偶ycz臋 Ci wszystkiego najlepszego...zdrowia, szcz臋scia, pomy艣lno艣ci, 偶eby艣 nie denerwowa艂 si臋 a偶 tak na mnie, 偶eby mamcia si臋 s艂ucha艂a i nie stwarza艂a problem贸w wink.gif, poprostu alles guttes!!
Przepi髍ek
Dzi臋ki za 偶yczenia smile.gif My艣l臋, 偶e na zlocie opijemy wszelkie dotychczasowe urodzinowe okazje wink.gif
karas
Wszystkim Brytyjczykom sp贸藕nione, lecz szczere - najlepsze 偶yczenia!
Irek ju偶 do Ciebie w niedziel臋 kr臋ci艂em, gdy zobaczy艂em, 偶e kr臋c臋 na Tw贸j polski numer...wink.gif. A netu nie mia艂em, bo by艂em akurat w ... The Albert (nr osta艂 si臋 na PMie). W ka偶dym razie Panowie - wszystkiego naj!

A Tobie Mario - samych dobroci, no i przysz艂o艣ci nowej wink.gif wkr贸tce... nieziemskiej. A takow膮 Ci zapewni Twoja druga po艂贸wka for siur! wink.gif

OL DE BEST!!!
karas
Wysz艂o jeden po drugim, ale okazja ku temu, wi臋c...

KOCHANE KOBIE艁KI NASZE! ZDR脫WKA WAM 呕YCZ臉, ZA艢 RESZTY SI臉... DOCHAPIECIE SAME wink.gif. ZDROWIE POWIADAJ膭, JEST NAJWA呕NIEJSZE!

Coby Wam niewiasty s艂oneczko zawsze na lico pada艂o, a dodatkowo twarzyczki Wasze niech u艣miech po zwyci臋stwach The Reds okrasza!

Wszystkiego Dobrego Dziewcz臋ta! smile.gif
deathman[]
nabije se biggrin.gif posta ........ "dolanczam"sie do zyczen biggrin.gif cmok cmok dla was kobitki smile.gif
Katun
Duuuu偶o mi艂o艣ci 偶ycz臋 i u艣miechu, kt贸ry nie schodzi z twarzy smile.gif :*
Sonia
<wstydziuszek>
Jako 偶em - jakby nie patrze膰 - kobitka, serdecznie dzi臋kuj臋... smile.gif
black_ghost
Niespos贸b 偶ebym i ja si臋 do 偶ycze艅 nie do艂膮czy艂. Wszystkiego najlepszego zatem smile.gif
Rafi
I odemnie najlepszego.
banan
Ja takze zycze Wam wszystkiego najlepszego! Oby Wasze marzenia sie spelnily, a na twarzy zawsze goscil usmiech smile.gif

Alles gute drogie, piekne Panie!! wink.gif
Adi_LFC
No to i ja si臋 do tych 偶ycze艅 do艂膮cze smile.gif
Po prostu wszystkiego najlepszego i spe艂nienia Waszych marze艅 tongue.gif
zexum
Nie moze i odemnie zabraknac zyczen...
Wszystkiego naj...duzo usmiechu i spelnienia marzen...!!
kuba
rowniez wszystkiego najlepszego zycze wszystkim kobietom w Polsce jak rowniez naszej klubowej kobiecie (kocham latino laski) Luisie..
marwis
I ja si臋 przy艂acz臋... wszystkiego najlepszego kobietki!!!
Ma硑 Ksi笨e
Kchane dziewczyny, bez was to forum nie by艂o by takie samo smile.gif serdeczne 偶yczenia dla was wszystkich :] :*:*:*
dzemek
Wszyyystkim kobietom, wszystkiego odbrego, zdrowia, szcz臋艣cia, pomyslno艣ci, pociechy z ch艂opak贸w, przyjaci贸艂, koleg贸w, m臋偶贸w, dzieci wink.gif i og贸lnie...Dobrego!
boczek
Wszystkiego najlepszego Drogie Panie....
paulinqa
to serdecznie podziekuje w swoim imieniu smile.gif

dziekuje :*
Dudi
jak wszyscy to wszyscy ja rowniez skladam wam wszystkiego najlepszego przemile kobiety biggrin.gif:P:>:]<bukiet>
yoda
i ja te偶 si臋 przy艂anczam do 偶ycze艅...cho膰 ju偶 praktycznie po DK.
Baja
Dzi臋kuj臋 serdecznie, mili Panowie smile.gif :*
banan
Matthias wszystkiego najlepszego! Spelnienia marzen i sukcesow LFC i jak najmniej takich dni jak wczoraj smile.gif STO LAT!!
Szmajchel
O ja... takie 艣wi臋to i nikt si臋 tu nie wpisuje. 艢wi臋to na skal臋 艣wiatow膮 biggrin.gif

Chuck Norris obchodzi dzi艣 swe 66 urodziny!!!

Sto lat Chuck ziomalu tongue.gif do 666urodzin smile.gif
Ma硑 Ksi笨e
No nie wiedzialem kurcze mam nadziej 偶e sie Chuck nie obrazi 偶e sp贸藕nione 偶yczenia bo jak sie obrazi to pewnie z p贸艂 obrotu dostane... drogi Chucku jak najwi臋cej bandyt贸w, 偶eby Ci Twoja gwiazda Stra偶nika Teksasu zawsze jasno 艣wieci艂a, nie zycz臋 zdrowia i 100 lat 偶ycia bo przecie偶 wszyscy wiedz膮 偶e jeste艣 nie艣miertelny smile.gif
ar2r
dzisiaj 16.III.2006
Lar311 mysle ze to odpowiednia data aby wypic piwko za nasze kibicowanie. zdrowie.
lar311
"dzisiaj 16.III.2006
Lar311 mysle ze to odpowiednia data aby wypic piwko za nasze kibicowanie. zdrowie."

Aby wypic piwko kazda data jest dobra!!!!! A co ....Na zdrowie!

Za zgode w narodzie....za Chucka za THE KOP (z polobrotu!).....za porozumienie ponad podzialami (lfc.pl z fcliverpool.pl) smile.gif ..........

Sto lat !!!! Sto lat!!!! cool.gif
kasia_tree
Rafi - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin smile.gif no 偶eby艣 si臋 dalej tak pi臋knie nam tu rozwija艂 laugh.gif
deathman[]
ALLES GUTES !! biggrin.gif
Przepi髍ek
Wszystkiego najlepszego!
Adi_LFC
Wszystkiego najlepszego Rafi.Po prostu wszystko co sobie zapragniesz biggrin.gif
black_ghost
Wszystkiego najlepszego smile.gif
karas
Rafi - niech Cie lekutko w 偶yciu b臋dzie! Zdr贸wka! Alles guttes!
lar311
all the best Rafi!
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.