Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Urodziny, ¶luby i inne okazje.
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawêdki o wszystkim
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
black_ghost
Najlepszego Dudi smile.gif
Szmajchel
Dudi przyszły Żabolu, najlepszego!! Wiek prawie dorosły, bo ja po niecalych 2miesiach dalej czuję się dzieckiem tongue.gif Tym bardziej, że nie czuję tej nieprzyjemnej(boskiej) woni "SpoCoNyCh ChłopCów" ,którą straszył mnie Karas , więc nie jest tak źle smile.gif

Bierz wszystko na legitkÄ™, ja swoj dowodzik odbieram w ten piatek (jak sie dobrze sklada ze to dzien urodzin nastepnego Dudka biggrin.gif)

jeszcze raz dobrego wink.gif
kasia_tree
Dudi - najlepszego. Pamiętaj jednak, że za dorosłego uznamy Cię dopiero jak skończysz 21 lat (czytaj: dalej masz biegać starszyznie po piwo tongue.gif)
cherry_sweet
najlepszego Dudi smile.gif
Rafi
Najlepszego. smile.gif
pico
Sto latek Dudi.. Zdrówka, formy, kasy i żeby ta panna co ją tam tak kochasz na oczy przejrzała... wink.gif
A w niedziele wszyscy zrobimy Ci prezent.. to będzie piękna wygrana smile.gif
Kuba_Liverpool
Dudi... życzę ci tego czego będzie rzyczył każdy kibic The Reds smile.gif Samych dobrych chwil spędzonych z Liverpoolem (i nami tongue.gif). Ale także zdrówka, szczęścia i spełnienia marzen smile.gif POZDRO!!!
black sheep
Wszystkiego najlepszego Dudi smile.gif żeby powodziło się Liverpoolowi, GieKSie i Tobie ofkors wink.gif 100 lat!
maniek93
No i jeszcze ode mnie smile.gif Najlepszego!!!
deathman[]
QUOTE(banan @ Mar 20 2007, 04:28 PM)
Wszystkiego najlepszego! Można napisać, że na nowej drodze życia, bo od teraz będziesz już na dobre dręczony przez deatha wink.gif

STO LAT!
[right][snapback]42129[/snapback][/right]

EJMEN!! biggrin.gif hehe
kuba
najlepszego Dudi!! dużo smacznego jedzonka ci życze bo wiem że nałogowy łasuch jestes hehe!!
Dudi
Dzięki wszystkim za zyczonka biggrin.gif Pozniej odpisze na poszczegolne zyczenia bo teraz sie cos zle czuje wink.gif POZDRAWIAM
Daniel Jackson
A dziś 34 urodziny obchodzi nasz Dżersi smile.gif He, he... żeby tak wreszcie mógł gdzieś sobie pograć... tongue.gif sto lat... i pięćdziesiąt kariery sportowej laugh.gif
Kuba_Liverpool
HAPPY BIRTHDAY!!!! Jurek... czego mogę życzyc.... mam nadzieję ze jak za rok będziemy składali ci życzenia będziesz grał reguralnie smile.gif Zdrówka, Szczęścia, Powodzenia w życiu sportowym i prywatnym smile.gif POZDROWIENIA!!!
Dudi
QUOTE(Kuba_Liverpool @ Mar 23 2007, 07:13 PM)
HAPPY BIRTHDAY!!!! Jurek... czego mogę życzyc.... mam nadzieję ze jak za rok będziemy składali ci życzenia będziesz grał leguralnie smile.gif Zdrówka, Szczęścia, Powodzenia w życiu sportowym i prywatnym smile.gif POZDROWIENIA!!!
[right][snapback]42249[/snapback][/right]

<hahahaha> sory ale niemoge hahahaha leguralnie laugh.gif hahahahaha dzięki za poprawienie humoru laugh.gif bo mialem naprawde "troche" zje*any
Kuba_Liverpool
hehehe Dudi dobre ;p sorki błąd ale ciesze się ze ci humor poprawiłam biggrin.gif:D:D:D
Przepiórek
Fo3ka, Alien - wszystkiego najlepszego smile.gif I choć Ligi Mistrzów na pocieszenie przeciętnym sezonie.
redmann1
najlepszego! Seba ty stary byku!
karas
Alien - ol de best!
Daniel Jackson
I ode mnie skromne życzenia czerwonej pomyślności smile.gif
Alien4321
Dziekuje!!! laugh.gif
A wam i sobie zdrowia życze, bo tego ostatnio brakuje. sad.gif
paulinqa
100 lat wam zycze smile.gif
Dudi
100 lat no moze 101 tongue.gifP i duzo sukcesow Liverpoolu
ar2r
najlepszego wszystkiego
banan
Wszystkiego najlepszego!
boczek
Najlepszego dla solenizantów wink.gif
fo3ka_az
dzieki wielkie! i najlepszego dla Ciebie Alien smile.gif
black sheep
Wszystkiego najlepsiejszego!!
black_ghost
Wszystkiego Czerwonego smile.gif
deathman[]
ALLES GUTES !! smile.gif
kasia_tree
wszystkiego najlepszego śląscy solenizanci smile.gif

dla Fo3ki
user posted image

i dla Aliena
user posted image

to za bitefighta, łobuzie jeden! tongue.gif
Katun
Najlepszego !
cherry_sweet
najlepszego smile.gif
Alien4321
dzienki jeścio raz tongue.gif wink.gif
Dudi
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych solenizatow.

A Adamowi zycze awansu GieKSy do II ligi(oczywiscie sobie rowniez) i wysokich wygranych na bwin(oczywiscie sobie równiez laugh.gif) tongue.gifP
black sheep
to sie Was dzisiaj nazbierało tongue.gif wszystkiego najlepszego dla wszystkich i dla każdego! biggrin.gif
Bati
Balonik88, Czerwonego smile.gif
Daniel Jackson
Wszystkim wszystkiego naj... naj... naj... czerwonego! Co by się Wam marzenia spełniły!
black_ghost
Najlepszego Balonik smile.gif
balonik88
dziękuje wszystkim nad i ewentualnie pod moim postem... dziękuje
Master_LFC
Drodzy dzisiejsi solenizanci, wszystkiego naj naj najlepszego dla Was, dużo trofeów zdobytych przez LFC dla Was, zdrowia, szczęścia i Ligi Mistrzów w tym sezonie oraz mistrzostwa w następnym wink.gif tego dla Was Masterek życzy smile.gif
cherry_sweet
najlepszego smile.gif
paulinqa
balonik smile.gif wszystkiego najlepszego !! jak najwiecej cierpliwosci i wiary w siebie, oraz dystansu do tego co dzieje sie wokol !!

adamfik - z sentymentu zycze wszystkiego naj i wracaj do nas !! :*
Przepiórek
Baloniku - wszystkiego najlepszego smile.gif
redmann1
hehe! najlepszego! tobie baloniku zwłaszcza bo poza Smykiem z nikim tak nie uwielbiam spędzać czasu przy dobrej wódce jak z tobą hehe.
\
zdrówko
Kuba_Liverpool
NAJEPSZEGO!!! Ligi Mistrzów, dla Liverpoolu i EURO2012 dla Polski (to właściwie zyczenia dla wszystkich tongue.gif )
banan
Ja także przyłączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego!
szuti
Wszystkiego najlepszego Balonik!
boczek
Najlepszego balonik wink.gif
smyku
No to najlepszego smile.gif nie wiem czy jestes ZA Euro 2012 w Polsce ale jesli tak to niech jutro wybiora dla Ciebie nasza kandydature, no i LFC oczywiscie ma wygrac, nie ma opcji smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.