Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: III Zlot Fan體 Liverpool FC - START ODLICZANIA!
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fan體
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
smyku
Okej moi drodzy, ju偶 sy膰ko jasne, nasz mistrz Yoda zorientowa艂 si臋 w kwestii i informuj臋 co nast臋puje:

III Zlot Fan贸w Liverpool FC odb臋dzie si臋 w Mi臋dzyzdrojach w terminie
7-10 wrze艣nia 2006

tym samym przyjmujemy DRUGI TYDZIE艃 W/W MIESI膭CA jako STA艁Y TERMIN zlotowych spotka艅 Fan贸w Liverpool FC.

A teraz szczeg贸ly:

Link do o艣rodka: MIEDZYZDROJE - STRONA WLASCICIELA

Jak ktos leniwy, to tu jest szersze info:

- sto艂y do ping ponga (w ilo艣膰 kilku)
- boisko do siatki pla偶owej
- boisko do siatki normalnej (betonowe)
- boisko do pi艂ki no偶nej (podobno biggrin.gif)
- boisko do koszyk贸wki
- bilard
- grill w wigwamie
- sala konferencyjna
- miejsce na ognisko
- 100 m od domkow jest plaza i morze
- domki, 6, 4, 2 osobowe smile.gif
- parking dla 4-ko艂owych, niestrze偶ony
w domkach:
>> aneks kuchenny
>> lod贸wki
>> prysznic (no normalne 艂azienki biggrin.gif, warunki higieniczne tak btw tongue.gif (pewna osoba b臋dzie wiedzia艂a do kogo pije hehe, only d偶o艂k wink.gif )

Og贸艂em Yoda tak zachwala艂, 偶e mo偶naby zapisa膰 z 10 stron na forum smile.gif Wymienili tam w og贸le meble, remonty by艂y gruntowne, wi臋c to co jest na zdj臋ciach nie do ko艅ca jest rzeczywiste, jest lepiej ni偶 by艂o smile.gif

KOSZTY!!!!!

Cena za 1 dzien - 35 z艂, do tego op艂ata klimatyczna 1,6 zl za dob臋. Czyli coby dla s艂abszych matematycznie - pobyt 7-10 wrze艣nia wyniesie: 109,80 a zebym sie nie musial doszukiwac groszy potem, placimy 110 zl smile.gif

A wi臋c ponownie: KOSZT POBYTU W O艢RODKU to 110 z艂!

Zamowili艣my wst臋pnie 30 miejsc, ale to nie jest zamkni臋ta liczba!

Ch臋tni, jacy chc膮 si臋 pojawi膰, deklaracje prosz臋 w tym temacie, je艣li kto艣 ma by膰 kr贸cej - prosze o zaznaczenie tego, OD KIEDY I DO KIEDY B臉DZIE.

Nr konta na jaki nale偶y wp艂aci膰 kesz:

Grzegorz Wierzbicki
ul. Le艣na 10/6
26-670 Pionki

konto (mBank):
72 1140 2004 0000 3102 3285 6539

KONIECZNIE Z DOPISKIEM ZA CO I OD KOGO!!!!!!!!!!!!!

No i rzecz ostatnia, je艣li kto艣 chce zosta膰 tam d艂u偶ej (mam tu na my艣li ekip臋 ze 艢l膮ska - PROSZ臉 O INFO TUTAJ!, wtedy b臋dziemy mogli to ustali膰 z w艂a艣cicielk膮, 偶eby艣my my jak i ona mieli jasno艣膰.

TERMIN ZG艁ASZANIA DEKLARACJI UP艁YWA Z DNIEM 31 LIPCA 2006!!!

NIE MUSICIE WP艁ACA膯 CA艁O艢CI KWOTY JEDNORAZOWO, wp艂ata na zlot mo偶e by膰 w "ratach", wygl膮daj膮cych nast臋puj膮co:

110 z艂 jest ca艂o艣ci膮 za 1 osob臋 a wi臋c:

2x po 25 z艂 i 2x po 30 z艂

LUB

1x po 50 z艂 i 1x po 60 z艂

Bez w膮tpienia nie uderzy to tak po kieszeniach, no i 艂atwiej sobie poradzi膰 my艣l臋 z uzbieraniem po trochu takich kwot.

Jedyne co wymagam, to podawanie w tytule przelewu

ZA CO I OD KOGO JEST WP艁ATA

TERMINARZ ZLOTU jest w trakcie budowy, prosz臋 o cierpliwo艣膰!
Yoda-junior
No ja jako merytoryczny organizer pobytu b臋d臋 oczywi艣cie.
1+1 to tak wst臋pnie...a by膰 mo偶e 1+1+2.
Domki s膮 generalnie 4 osobowe, ale mamy do dyspozycji ca艂y o艣rodek i P. Edyta zapronowa艂a zeby艣my grupowali si臋 po 3...b臋dzie lu藕niej.

oczywi艣cie to pisa艂em ja- Yoda-senior.
deathman[]
BEDE !! biggrin.gif wystarczy za deklaracje ? tongue.gif

a teraz troche dla rozluznienia atmosfery nie wiedzialem gdzie to zamiescic tutaj czy w temacie dowcip biggrin.gif jednak uznalem lepiej bedzie tutaj tongue.gif nie uprzedzajac faktow tongue.gif hehehe humor z forum konkurencji tongue.gif

pewien gosc pisze biggrin.gif

PS. A tak na marginesie, to martwi mnie inna sprawa - miejsc w domkach jest Bodaj偶e 16 ( ), a ch臋膰 przyjazdu zadeklarowa艂o ju偶 prawie 20 os贸b, w tym niek贸rzy dodatkowo jeszcze z opiekunami itp., tak偶e trzeba by rozwa偶y膰, czy wszyscy si臋 tam pomieszcz膮

i pewien gosc odpowiada biggrin.gif

...w艂a艣nie ta sprawa dzisiaj mnie nurtowa艂a,poniewa偶 nawet je艣li nie wszyscy przyjad膮 z r贸偶nych powod贸w podawanych...to liczba os贸b podana przez Ciebie i tak przekroczy limit o艣rodka,widzia艂em na linku,偶e jest pole namiotowe, bo my艣l臋,偶e waletowanie ponad stan nie wchodzi w rachub臋....poprostu jak to uj膮膰 w wi臋kszo艣ci jeste艣my nie parzy艣ci ,chyba,偶e wr贸cimy do ery "Dzieci Kwiat贸w" i szeroko rozumianej Komuny, a z g贸ry wiem( bez urazy)komu si臋 by to nie spodoba艂o ....lecz tak naprawd臋 to podj膮艂e艣 b. wa偶n膮 kwesti臋....

hehehe jak mozna organizowac zlot do osrodka ktory juz przerosl liczbe dostepnych miejsc ponad 20 deklaracjami tongue.gif looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool dawno nie czytalem lepszego dowcipu biggrin.gif
karas
No to i ja z moj膮 famili膮 wst臋pnie deklaruj臋 swoj膮 obecno艣膰 na pe艂en okres.
Ziomu艣 - dowiedz si臋 prosz臋 u Pani kierowniczki wink.gif, czy za ma艂ego karaska op艂ata klimatyczno-pobytowa obowi膮zuje - zni偶ka mo偶e jaka艣 mnie si臋przynale偶e膰 b臋dzie...?wink.gif

No to montuj licznik smyku... 178 dzionk贸w... wink.gif

P.S. Smyku mi powiedzia艂, 偶e zabiera膰 4-miesi臋czne dziecko na zlot to lekki hardcore.
Smyku - publicznie odpowiadam - Karolek musi pozna膰 za m艂odu czym na staro艣膰 przesi膮knie. Poza tym ja tam zamierzam si臋 bawi膰, a ciocie i wujki b臋d膮 si臋 ma艂ym zajmowa膰...wink.gif
siona
Tak jak juz pisalem w innym temacie bede bankowo 4 dni no chyba ze ta powalona kampania mnie scignie ale szczeze mowiac to po ostanich doswiadczeniach chyba nie ma takiej opcji smile.gif

pozdrowka
paulinqa
ja tez BEDE smile.gif
zeby nie wiem co to musi mi sie udac. zaraz zaczynam batalie, zeby nie bylo, ze mi nie zalezy wink.gif
Bati
B臋d臋 bankowo. Na ca艂y termin. Ojciec zapewne te偶 ch臋tny. Ale on raczej na weekend.
Ju偶 si臋 doczekac nie mog臋^^
flacha00
heja wszystkiem ja z arasem postaram sie oczywiscie tez pojawic ale tak jak ostatnio nie wiem jak to wyjdzie dokladnie, ale jest 90% szansy ze bedziemy czyli wiekszosc, czyli znaczy to ze bedziemy prawie na 100% chyba co nie. nie wiem juz sam z matmy zbyt dobry nie bylem. hehe. tym razem co prawda troche dalej ale auto mam lepsze i wygodniejsze to moge jechac nawet do sydney.(po wodzie??). pozdro dla was wszystkich jakby co to od znina moge zabiera c co niektorych autem bo nas bedzie na bank tylko dwoch. SIEWKA!!!!!!!!!!!
Przepi髍ek
Si臋 deklarujemy oczywi艣cie smile.gif
motor_jaworzno
[FONT=Courier][B][COLOR=red]Ludzie czy kto艣 jest z mo偶e z Jaworzna albo okolic?? Bardzo chetnie bym sie wybra艂 na zlot i fajnie by by艂o sie z kims zabrac zawsze to w kupie ra藕niej:)
liverbull
HEY ja sie te偶 deklaruje!! moze co艣 SMYKU pom贸c??smile.gif ,
POZDRAWIAM YNWA
Baja
QUOTE(motor_jaworzno @ Mar 14 2006, 01:48 PM)
[FONT=Courier][B][COLOR=red]Ludzie czy kto艣 jest z mo偶e z Jaworzna albo okolic?? Bardzo chetnie bym sie wybra艂 na zlot i fajnie by by艂o sie z kims zabrac zawsze to w kupie ra藕niej:)
[right][snapback]18852[/snapback][/right]

Je偶eli Katowice to okolice Jaworzna biggrin.gif , to zapewniam, 偶e b臋dzie jecha艂o sporo os贸b, wi臋c o towarzystwo nie masz si臋 co martwi膰 smile.gif
Ola
Wst臋pnie si臋 deklaruj臋 smile.gif Tak fajnie by艂o w zesz艂ym roku, 偶e grzech nie skorzysta膰 z takiej oferty po raz kolejny wink.gif Poza tym obieca艂am smykowi, 偶e si臋 razem napijemy...tak wi臋c przyjacielu - szykuj si臋 tongue.gif biggrin.gif

pozdrawiam serdecznie
jodmak
a to jakas taka wielka atrakcja sie razem napic? Czy moze o jakies inne napicie sie chodzi?? smile.gif
smyku
QUOTE(jodmak @ Mar 14 2006, 08:56 PM)
a to jakas taka wielka atrakcja sie razem napic? Czy moze o jakies inne napicie sie chodzi?? smile.gif
[right][snapback]18904[/snapback][/right]

Tak, wielka tongue.gif coby Twoja ciekawosc zaspokoic, tym bardziej, ze bede mial zaszczyt uczynic to z wspaniala redaktorka naszego serwisu smile.gif Jakies za偶alenia? tongue.gif
Ola
QUOTE(smyku @ Mar 15 2006, 12:19 AM)
Tak, wielka tongue.gif coby Twoja ciekawosc zaspokoic, tym bardziej, ze bede mial zaszczyt uczynic to z wspaniala redaktorka naszego serwisu smile.gif Jakies za偶alenia? tongue.gif
[right][snapback]18908[/snapback][/right]

Hehe wink.gif

No co TY, smyku...toz to dla mnie b臋dzie zaszczyt napi膰 si臋 z wielkim bossem tej strony cool.gif A jodmak, jako -jak sam to uj膮艂 na 2 zlocie-"przydupas" te偶 si臋 oczywi艣cie mo偶e z nami napi膰 smile.gif

A tak na serio to nie jad臋, 偶eby si臋 napi膰, ale troch臋 z Wami wszystkimi poprzebywa膰. Ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰, Wy moje czerwone mordki wink.gif Co bym tu 藕le nie zosta艂a zrozumiana wink.gif

pozdrawiam serdecznie
Randy
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Jade smile.gif Na 1000000000000 % smile.gif
Tyko ten, osoby w okolicach czestochowy lub z samej czestochowy prosi艂 bym o kontakt bo samemu to chamsko mi jechac smile.gif
Moge np sie do kogos dolonczcy w danym miejscu.. ah juz nie moge sie doczekac smile.gif
quenterro
ja moge napisac tylko tyle, ze napewno bede chcial przyjechac i ze prawdopodobnie przyjade ale pewnosci nie mam zadnej, bo nie wiem gdzie wtedy bede i co bede robil..

evqa_pIKACZ
No wiec tak miski jak znajde kogos kto ze mna pojedzie to przyjade (a wtedy ten zlot moze juz nie byc taki udany:P) a jak nie znajde to nie pojade:( prosta sprawa. to ide szkac kogos chetnego:D pzdr
Randy
Uwaga, uwaga... Szukam osob z kt贸rymi moge razem w grupie dojechac na zlot, Mieszkam w czewie jak pisze po lewej, najlepiej jakies osoby niedaleko czewy np : katowice... moglbym sie tam np dowlec PKS'em i mozna by jechac razem... lub cos takiego.. bynajmniej prosze o kontakt ...
Master_LFC
No to ja sie z moja dziewczyna tez deklarujemy, jak najbardziej, a jak dobrze pojdzie to jeszcze wezniemy dwie osoby. Takze cztery miejsca dla osob z Rzeszowa mozesz Smyku rezerwowac. YNWA!!!!
pawelini1
No to jesli o mnie chodzi to tez mozesz mnie na 100 % zapisywac. Mam nadzieje jeszcz wzi膮s膰 brata i jak to wszystko sie uda to bedzie nas dw贸jka przedstawicieli 艣rodkowej Polski ..... No ale listy nie zamykam jak cos tto bede informowa艂 o kolejnych "czerwonych duszach"
Master_LFC
Tylko dajcie mi znac jak tam dok艂adnie dojecha膰. Jakby sie kto艣 z Rzeszowa wybiera艂 jeszcze to bysmy sie zabrali. Jodmak, Ty sie wybierasz moze? Jakby co to by艣my sie skontaktowali jakos oka? Pisz mi na maila jak bedziesz sie wybieral. Na derbach jak sie spotkamy to jeszcze pogadamy. YNWA!!

PS. No i 偶eby nie by艂o, to oczywiscie zostajemy z Ewelina ca艂e cztery dni. Co艣 czuj臋, 偶e b臋dzie pi臋knie smile.gif
Cythrawl
Wst臋pnie m贸wi臋 TAK! W zesz艂ym roku mnie zlot omin膮艂, w tym musze sie pojawi膰.Wszak wisze deathmanowi piwo. Albo on mi? nie pami臋tam blink.gif
No i rzecz jasna b臋d臋 sie stara艂 na cztery dni. Wszystko jednak zale偶y od letniej sesji i 藕r贸d艂a finansowania- na wszelki wypadek zaczynam ju偶 oszcz臋dza膰 tongue.gif
10 godzin ciop膮giem. Chyba b臋d臋 musia艂 przekona膰 ojca coby mi auto wypo偶yczy艂 biggrin.gif
deathman[]
QUOTE(Cythrawl @ Mar 17 2006, 10:20 AM)
Wst臋pnie m贸wi臋 TAK! W zesz艂ym roku mnie zlot omin膮艂, w tym musze sie pojawi膰.Wszak wisze deathmanowi piwo. Albo on mi? nie pami臋tam blink.gif
No i rzecz jasna b臋d臋 sie stara艂 na cztery dni. Wszystko jednak zale偶y od letniej sesji i 藕r贸d艂a finansowania- na wszelki wypadek zaczynam ju偶 oszcz臋dza膰 tongue.gif
10 godzin ciop膮giem. Chyba b臋d臋 musia艂 przekona膰 ojca coby mi auto wypo偶yczy艂 biggrin.gif
[right][snapback]19047[/snapback][/right]

piwa ci nie podaruje tongue.gif hehehhheheheheheehh

10 godz. phii co z centralnej polski tak dlugo pociagi jezdza tongue.gif ?? to widac ze i PKP was nie lubi tongue.gif a btw nie sciemniaj za 7 a艂er smigniesz exprese....

to co my mamy powiedziec ? biggrin.gif 10,5 a艂er ale my nie narzekamy hehhe tongue.gif
Cythrawl
Tyle 偶e wy jedziecie ekip膮 ca艂膮 a ja sam pewnie. Poza tym Express nie doje偶d偶a do Mi臋dzyzdroj贸w. Jedyny poci膮g bezpo艣redni jedzie 9h10min z czego ma 1,5 godzinny post贸j w Poznaniu... Co mo偶na robi膰 w Poznaniu mi臋dzy 2:13 a 3:45? blink.gif
Natomiast IC z przesiadkami kosztuje 3 razy wi臋cej a jedzie si臋 nieca艂e 7h. S臋k w tym 偶e na przesiadki jest 5 min. Znaj膮c nasze koleje mo偶e to by膰 trudne do zrealizowania.
marwis
QUOTE(Cythrawl @ Mar 17 2006, 01:34 PM)
Tyle 偶e wy jedziecie ekip膮 ca艂膮 a ja sam pewnie. Poza tym Express nie doje偶d偶a do Mi臋dzyzdroj贸w. Jedyny poci膮g bezpo艣redni jedzie 9h10min z czego ma 1,5 godzinny post贸j w Poznaniu... Co mo偶na robi膰 w Poznaniu mi臋dzy 2:13 a 3:45? blink.gif
Natomiast IC z przesiadkami kosztuje 3 razy wi臋cej a jedzie si臋 nieca艂e 7h. S臋k w tym 偶e na przesiadki jest 5 min. Znaj膮c nasze koleje mo偶e to by膰 trudne do zrealizowania.
[right][snapback]19054[/snapback][/right]

Ech dziecko... zarowno ekspresy jak i IC w sezonie letnim zatrzymuj膮 si臋 w Mi臋dzyzdrojach i masz nawet bezpo艣redni - 6.25 Warszawa Centr. - 13.21 Mi臋dzyzdr.. Poza tym ceny bilet贸w... w lecie s膮 promocje. Bardzo prawdopodobne 偶e jedna z nich b臋dzie ta - 2 bilety pierwszej klasy za 100 z艂 (w ubieg艂ym roku z tej promocji skorzysta艂em jad膮c do Krakowa).

A poza tym nie masz si臋 co martwi膰. Jak bed臋 jecha艂 mo偶emy pojecha膰 razem, mieszkam "rzut beretem" od Ciebie. Poza tym zlot jest we wrze艣niu... nawet ja planuj膮cy podr贸偶e o wiele wcze艣niej, nie wiem co b臋d臋 mia艂 do roboty we wrze艣niu.

Je艣li chodzi o r贸偶ne po艂膮czenia PKP czy bilety - pytaj eksperta.
Tak偶e polecam stron臋 www.intercity.pl
deathman[]
QUOTE(marwis @ Mar 17 2006, 12:14 PM)
Ech dziecko... zarowno ekspresy jak i IC w sezonie letnim zatrzymuj膮 si臋 w Mi臋dzyzdrojach i masz nawet bezpo艣redni - 6.25 Warszawa Centr. - 13.21 Mi臋dzyzdr.. Poza tym ceny bilet贸w... w lecie s膮 promocje. Bardzo prawdopodobne 偶e jedna z nich b臋dzie ta - 2 bilety pierwszej klasy za 100 z艂 (w ubieg艂ym roku z tej promocji skorzysta艂em jad膮c do Krakowa).

A poza tym nie masz si臋 co martwi膰. Jak bed臋 jecha艂 mo偶emy pojecha膰 razem, mieszkam "rzut beretem" od Ciebie. Poza tym zlot jest we wrze艣niu... nawet ja planuj膮cy podr贸偶e o wiele wcze艣niej, nie wiem co b臋d臋 mia艂 do roboty we wrze艣niu.

Je艣li chodzi o r贸偶ne po艂膮czenia PKP czy bilety - pytaj eksperta.
Tak偶e polecam stron臋 www.intercity.pl
[right][snapback]19060[/snapback][/right]

to samo mialem napisac tongue.gif wy to w warszawie macie chyba jakies inne PKP .... moze jakies speszyl for 艁arsa艂 ? tongue.gif

Marwis ja nie wiem wy to warszawiacy lamentowanie chyba macie we krwi tongue.gif i opowiadanie pierdol tongue.gif heheheheehheh no ale widze ze wychodzisz naprzod swoim pobratyncom z centralnej polski biggrin.gif widze was obu we wrzesniu smile.gif
Cythrawl

Trzy lata wcze艣niej si臋 urodzi艂 i ju偶 mi tu z dzieckiem wyje偶d偶a... cool.gif

Sprawdza艂em po艂膮czenia na 7.09.2006. Poci膮g o kt贸rym m贸wisz nie jest bezpo艣redni. Trzeba sie w szczecinie przesi膮艣膰 w 5 minut do osob贸wki.
Bilet normalny na TLK o 22:55 Wawa - 08:05 Mi臋dzyzdroje kosztuje na dzie艅 dzisiejszy 57 zet w 2 kl. a 85 w 1 kl. A ja student jeszcze b臋d臋.

A poza tym nie masz si臋 co martwi膰. Jak bed臋 jecha艂 mo偶emy pojecha膰 razem, mieszkam "rzut beretem" od Ciebie.

Ja sie nie martwie. Chodzi艂o mnie o to 偶e w towarzystwie czas szybciej mija.
Natomiast je偶eli masz ochote jecha膰 razem ze mn膮 to fajnie. Mo偶emy wog贸le ekipe zorganizowa膰 wi臋ksz膮.

Marwis ja nie wiem wy to warszawiacy lamentowanie chyba macie we krwi  i opowiadanie pierdol

bo my z warszawy to przywykli 偶e wszystko mamy na tacy. tongue.gif
karas
QUOTE(Cythrawl @ Mar 17 2006, 12:34 PM)
Co mo偶na robi膰 w Poznaniu mi臋dzy 2:13 a 3:45? blink.gif

Przypomnij mi w Mi臋dzyzdrojach, 偶ebym Ci opowiedzia艂, co ja w... Twoim wieku wink.gif nockami wyczynia艂em za studenta w Posen. Tylko czasu sobie troch臋 zarezerwuj smile.gif

Ja my艣l臋, 偶e po powrocie ze zlotu tym razem b臋dzie trzeba nowy temat za艂o偶y膰 - podr贸偶e...smile.gif Bo jodmak ma przed sob膮 prawdziwy hardcore smile.gif.

deathman[]
QUOTE(karas @ Mar 17 2006, 01:21 PM)
Przypomnij mi w Mi臋dzyzdrojach, 偶ebym Ci opowiedzia艂, co ja w... Twoim wieku wink.gif nockami wyczynia艂em za studenta w Posen. Tylko czasu sobie troch臋 zarezerwuj smile.gif

Ja my艣l臋, 偶e po powrocie ze zlotu tym razem b臋dzie trzeba nowy temat za艂o偶y膰 - podr贸偶e...smile.gif Bo jodmak ma przed sob膮 prawdziwy hardcore smile.gif.
[right][snapback]19067[/snapback][/right]

a wiec jak to ciec smyku mowi smile.gif promujac szeroko pojeta idee zlotu oraz propagowanie w calej polsce czerwonej czesci kibicow smile.gif cala gora i "centralna polska" biggrin.gif w przyszlym roku fatyguje sie do "nas" biggrin.gif ale nie do nas bo nie bedziecie umieli oddychac zdechlaki tongue.gif ino gdzies we gory wysokie smile.gif

QUOTE(Cyth vel Marcin)
Co mo偶na robi膰 w Poznaniu mi臋dzy 2:13 a 3:45?

mialem podobny problem jadac nad morze przez posen ... chcialem dzwonic do wojtasa ale moglby byc nie pocieszony tym faktem biggrin.gif hehe wiec najlepszym rozwiazaniem zawsze jest WARS biggrin.gif

PS dobra wracam co pisania dyplomu ..... jak mi sie nie chce ..... hehehhe ktos chetny ? tongue.gif
smyku
QUOTE(karas @ Mar 17 2006, 12:21 PM)
[right][snapback]19067[/snapback][/right]

A bo jodmak zadomowil sie w lipnym miejscu Polski tongue.gif Gorsze bylyby tylko Suwa艂ki albo Hel tongue.gif choc w wypadku III zlotu to ci z Helu mieliby swietnie smile.gif

QUOTE(Master_LFC @ Mar 17 2006, 06:29 AM)
No to ja sie z moja dziewczyna tez deklarujemy, jak najbardziej, a jak dobrze pojdzie to jeszcze wezniemy dwie osoby. Takze cztery miejsca dla osob z Rzeszowa mozesz Smyku rezerwowac. YNWA!!!!
[right][snapback]19035[/snapback][/right]

Nie zebym byl na nie dla ilosci osob, ale prosze o nieprzesadzanie z zabieraniem osob towarzyszacych, bo ktos wezmie 4 znajomych, ktorych nie interesuje pilka, sport itd, bo tylko bedzie klopot, a po 2 tacy znajomi pojawia sie ino na zlocie i nic wiecej, bo potem nie bedzie z nimi zadnego kontaktu na stronie... na tej samej zasadzie mozemy zgarnac losowych ludzi z ulicy... A wiec prosze o zabieranie gora 1 osoby jesli to nie czlowiek, ktory potem zostanie z nami na dluzej.

PS. Twoja dziewczyna prawdopodobnie ma jakies imie tongue.gif wiec prosilbym o podanie, no chyba ze mamy sie do niej zwraca膰 "dziewczyno Mastera" tongue.gif
deathman[]
QUOTE(smyku @ Mar 17 2006, 04:07 PM)
PS. Twoja dziewczyna prawdopodobnie ma jakies imie tongue.gif wiec prosilbym o podanie, no chyba ze mamy sie do niej zwraca膰 "dziewczyno Mastera" tongue.gif
[right][snapback]19086[/snapback][/right]

to tak jak ja chowa ja tongue.gif heheh bo nie wie co z nas za przydupasy tongue.gif
kasia_tree
QUOTE(Master_LFC @ Mar 17 2006, 09:18 AM)
PS. No i 偶eby nie by艂o, to oczywiscie zostajemy z Ewelina ca艂e cztery dni. Co艣 czuj臋, 偶e b臋dzie pi臋knie smile.gif
[right][snapback]19041[/snapback][/right]

a Smyku i Ojtu艣 to czyta膰 nie potrafi膮? biggrin.gif przeca kolega napisa艂 jak ma na imi臋 jego luba smile.gif

tak, rzeszowszczyzno - mobilizowa膰 pana Jodmaka, mobilizowa膰. bo jak to tak okr臋t bez kapitana ma p艂ywa膰 w tych Mi臋dzyzdrojach? nie godzi si臋 tak, nie godzi. kto nas obroni przed Smykiem? Smykiem, kt贸ry ostatnio depcze personel sw贸j laugh.gif (a艂a)
(jak si臋 nie pojawisz to w ko艅cu my przyjedziemy do Ciebie. ale wtedy b臋dzie bola艂o biggrin.gif sam widzisz, 偶e wyj艣cia nie masz tongue.gif zyczliwy...)

ohhhh, bygones...
smyku
aaaa Kasiu, szczegoly, co Ty myslisz ze ja tu czytam kazdego posta tongue.gif wink.gif

A personel to mi nogi podklada, klody rzuca a nie tam, wy niewdzi臋czni tongue.gif
kasia_tree
no tak - tradycyjnie czytanie ka偶dego zdania zwalasz na mnie wink.gif
i to Ty nas depczesz bole艣nie. my si臋 tylko chowamy po k膮tach zastraszeni. a jak kto艣 co艣 powie to go zaraz banujesz! laugh.gif i nie dopuszczasz Jodmaka do nas - on nie wie nawet jak nas traktujesz okrutnie! i same z艂e rzeczy o nas opowiadasz biggrin.gif a mnie noga do dzi艣 boli przez co skaka膰 na koncercie nie mog艂am biggrin.gif mobbingujesz nas! laugh.gif

ja na zlot to luksusowe ubezpieczenie wykupi臋 biggrin.gif
smyku
QUOTE(kasia_tree @ Mar 17 2006, 03:39 PM)
no tak - tradycyjnie czytanie ka偶dego zdania zwalasz na mnie wink.gif

a nie wiesz ze funkcja naczelnego rowna sie z nic nie robieniem? tongue.gif Po to nim zostalem, bo to robie najlepiej, a Was mam od czarnej roboty tongue.gif

i to Ty nas depczesz bole艣nie. my si臋 tylko chowamy po k膮tach zastraszeni. a jak kto艣 co艣 powie to go zaraz banujesz! laugh.gif i nie dopuszczasz Jodmaka do nas - on nie wie nawet jak nas traktujesz okrutnie! i same z艂e rzeczy o nas opowiadasz biggrin.gif a mnie noga do dzi艣 boli przez co skaka膰 na koncercie nie mog艂am biggrin.gif mobbingujesz nas! laugh.gif

Powinnas czuc sie zaszczycona ze wybra艂em Ciebie tongue.gif Zosta艂a艣 naznaczona tongue.gif laugh.gif

ja na zlot to luksusowe ubezpieczenie wykupi臋 biggrin.gif
[right][snapback]19094[/snapback][/right]

oczywiscie, platne na konto podane w 1 poscie tongue.gif
kasia_tree
Smyku, oj ja Ci臋 ju偶 naznacz臋 na zlocie, poczekaj Ty biggrin.gif

poza tym obecnie jestem niewyp艂acalna biggrin.gif
siona
cyth nie artw sie ja o kazdej porze na piwko chetny wiec wal smialo a tak powaznie to nie wiem jak ja tam pojade bo teraz bedzie Karolek i nie wiem czy Karas mnie wezmie ze soba wiec jak co to ja tez pojade tym pociagiem wiec bedzie wesolo wlaniemy zgrzerzeweczke po drodze.

pozdrowka
Czepik
QUOTE(siona @ Mar 17 2006, 10:09 PM)
cyth nie artw sie ja o kazdej porze na piwko chetny wiec wal smialo a  tak powaznie to nie wiem jak ja tam pojade bo teraz bedzie Karolek i nie wiem czy Karas mnie wezmie ze soba wiec jak co to ja tez pojade tym pociagiem wiec bedzie wesolo wlaniemy zgrzerzeweczke po drodze.

pozdrowka
[right][snapback]19107[/snapback][/right]

Siona ty powoli zaczynasz jak PLANKTON biggrin.gif ( kumaci wiedz膮 o co chidzi biggrin.gif )

Chyba do zobaczenia na zlocie smile.gif POZDRO !
siona
QUOTE(Czepik @ Mar 17 2006, 10:37 PM)
Siona ty powoli zaczynasz jak PLANKTON biggrin.gif ( kumaci wiedz膮 o co chidzi biggrin.gif )

Chyba do zobaczenia na zlocie smile.gif POZDRO !
[right][snapback]19110[/snapback][/right]

Plankton to swoj ziom tongue.gif mam nadzieje ze sie pojawi na zlocie laugh.gif fajna stprawa by byka do tego jeszcze ta jego ekipa i na koniec by trzeba bylo jeden z domkow zbijac tongue.gif

A to chyba co znaczy?? Nakrecales juz mamuske ??

pozdrowka
Cythrawl
Siona kto jak kto ale Kara艣 Cie nie opu艣ci w potrzebie raczej.
Gdyby jednak tak si臋 z艂o偶y艂o 偶e b臋dziemy razem jecha膰 to zgrzewczka jest my艣l臋 s艂uszn膮 koncepcj膮smile.gif
Master_LFC
Nie zebym byl na nie dla ilosci osob, ale prosze o nieprzesadzanie z zabieraniem osob towarzyszacych, bo ktos wezmie 4 znajomych, ktorych nie interesuje pilka, sport itd, bo tylko bedzie klopot, a po 2 tacy znajomi pojawia sie ino na zlocie i nic wiecej, bo potem nie bedzie z nimi zadnego kontaktu na stronie... na tej samej zasadzie mozemy zgarnac losowych ludzi z ulicy... A wiec prosze o zabieranie gora 1 osoby jesli to nie czlowiek, ktory potem zostanie z nami na dluzej.

[right][snapback]19086[/snapback][/right]

No jasne ze ma imie. Ewelinka si臋 zwie i jest zapalonym kibicem The Reds. No i na pewno zostanie z nami d艂uzej. Tak偶e oki, biore tylko j膮 smile.gif. No i my we dw贸jk臋 jeste艣my na bank, obiecuj臋. Kas臋 wp艂ac臋 jak najszybciej, 偶eby nie by艂o zen ie jade. YNWA!
Motylek
Jeszcze nie wiem czy pojade, ale mam takie zapytanie: czy ktos bedzie jechac na zlot przez Gniezno/Poznan (ale nie w nocy smile.gif) i przygarnie mnie, co bym sie sama pociagiem tluc nie musiala?
paulinqa
aj warszawskie plemie, ja zabieram sie z wami, zeby nie bylo, ze nie biggrin.gif swoja droga pkp te warszawskie naprawde jest inne wink.gif o czym dzis sie przekonalam, ale wyboru to ja raczej za duzego miala nie bede wiec pociag to jedno i chyba najsensowniejsze z niewielu rzeczy ktore moge wybrac ....
MAGIK
Witam wszystkich, na wst臋pie chcia艂bym powiedzie膰, 偶e jestem tu nowy, poniewa偶 dopiero za艂ozyli mi neta. Bardzo chcia艂 bym si臋 wbra膰 na zlot fan贸w, chyba, 偶e kto艣 ma co艣 przeciwko tongue.gif.
aha i bardzo prosz臋 o konakt kogo艣 z obs艂ugi formu, poniewa偶 hmmm nie umieim jeszcze "obs艂ugiwa膰 si臋" r贸偶nymi funkcajmi na farum tongue.gif
z g贸ry dzi臋kuje i pozdrawiam biggrin.gif
MAGIK
ups zapomnia艂em tongue.gif m贸j nr. gg 6611668
pozdrawiam !!

yoda
QUOTE(magik)
ups zapomnia艂em  m贸j nr. gg 6611668

lekcja nr. 1
w swoim po艣cie masz opcj臋 EDYTUJ...
Nie pisz wi臋c posta pod postem, bo Ci臋 nasz gro藕ny moderator w sp贸dnicy zjedzie..
A wog贸le witamy serdecznie.
Ja jak widzisz jestem yoda i mieszkam 25km. od Ciebie...zreszt膮 przeczytaj w moim opisie.
Z GW jest te偶 Wojtek (n_t) no i m贸j kochany ziomu艣 Kara艣 (aktualnie Poznaniak wink.gif )
MAGIK
hehe dzi臋ki Yoda za ciep艂e przyj臋cie. biggrin.gif Dobrze wiedzie膰, 偶e s膮 tu te偶 bratnie duszyczki z GW biggrin.gif
kasia_tree
QUOTE(yoda @ Mar 23 2006, 02:00 PM)
Nie pisz wi臋c posta pod postem, bo Ci臋 nasz gro藕ny moderator w sp贸dnicy zjedzie..
A wog贸le witamy serdecznie.
[right][snapback]19434[/snapback][/right]

Cze艣膰 Romeczku! Co tam u Ciebie? wink.gif Ja nie nosz臋 sp贸dnic, wi臋c pewnie chodzi艂o Ci o Filipa albo Holy'ego...

MAGIK - witamy na forum smile.gif z opcj膮 EDYTUJ nale偶y by膰 tu za pan brat smile.gif najlepiej jak zapoznasz si臋 z regulaminem naszego forum. je偶eli masz jakie艣 pytania to Smyku jest do Twojej dyspozycji biggrin.gif
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.