Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Steven Gerrard
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Plotki transferowe
Stron: 1, 2, 3, 4
Michael
Co s?dzicie na temat ewentualnej zmiany klubu przez SG? je??li mia??by odej??? to niech idzie ju?? do tej Hiszpanii, bo do Chelsea... to ja ju?? go tam znienawidz?! mad.gif

Ale b?dzmy dobrej my??li ??e zostanie u nas! dry.gif
jodmak
Dla mnie Steven nie jest niezb?dny! Mo??e kto?? mnie uzna? za pomylonego, ale je??li go??? chce zarabia? nie wiadomo jakie pieni?dze na kt??re klub nie sta? i ma to zachwia? ca??ym bud??etem, to sprzedajmy go!
Adi
Wed??ug mnie te wszystkie gazety g??upoty gadaj? a Steven u nas zostanie. W?tpie, ??eby zrobi?? on b???d Michaela Owena i poszed?? do Realu, gdzie ten sie marnuje a klub chce sie go pozbyc... a do Chelsea to raczej nie p??jdzie, mam tak? nadziej?
jedi1
tez mi sie wydaje, ze zostanie wink.gif trzeba byc dobrej mysli
Rafa
Dlamnie te wszystkie gezty pisza bzury w?tpie zeby Benitez klucil sie SG!! on jest nie do zastapienia ale jesli chce sciagna? Aimar do liverpoolu to potrzebuje pieniadze !!! SIVEN ZOSTAN MY CIBEI KOCHAMY!!!!YNWA
Sonia
W sumie nie mam szklanej kuli, ani jakichkolwiek innych atrybut??w do przepowiadania przysz??o??ci. Gazety te?? ich nie maj?. Jestem wr?cz pewna, ??e przynajmniej po??owa z tych doniesie?? to stek ca??kowitych bzdur, kt??re maj? podwy??szy? nak??ad danego pisma. To chyba taka zasada, ??e jak jedna gazeta co?? wymy??li - to druga, aby nie pozosta? w tyle - te?? popisze si? swoj? fantazj?. Sceptycznie podchodz? do tych ci?gle nowych plotek i czekam na oficjaln?, porz?dn? wiadomo???. Co nie znaczy oczywi??cie, ??e nie chc? Steva. Chc?, bo uwa??am, ??e jest nam potrzebny i pomocny, ale - jak to powiedzia?? jodmak - nie jest niezb?dny, bo nikt nie jest niezast?piony. To tyle z mojej jak??e skromnej ( cool.gif ) strony. Pozdrawiam.
Czepik
wiecie jak cenny jest dla nas Gerrard, ile razy to on wygrywa?? dla nas mecze, my??le, ??e Benio zrobi wszystko by zosta?? u nas, nie mam poj?cia jak wygl?da?? by Liverpool bez Gerrarda, mam nadzieje, ??e zostanie z nami, bo bez niego jako?? THE REDS nie widze
deathman[]
CYTAT(Czepik @ Jul 4 2005, 12:24 PM)
wiecie jak cenny jest dla nas Gerrard, ile razy to on wygrywa?? dla nas mecze
*

Jakos ostatnio mu to nie szlo .... nie chce wnikac czym to bylo spowodowane ale powiele zdanie innych ze i bez niego sie obedziemy pokazal to chocby mecz z arsenalem co wcale nie znaczy ze chce sie go pozbyc chce kasy ?? real mu ja da ale szacunku tam mu nikt nie da bo zawodnicy przychodza tam tylko w celach marketingowych

Sonia - absolutli rajt smile.gif brukowca same sie nakrecaja wymyslac coraz to nowsze plotki zatracajac sie juz sami w tym co tak naprawde jest falszem a co prawda (przyklad moze nie najlepszy ale dosc dobrze obrazujacy sposoby dzialania brukowcow z paparazii to film Paparazzi - holywoodzka produkcja - ukazuje jak "w 5 min" mozna zniszczyc czlowiekowi zycie jednym glupim zdjeciem czy artykulem) poki nie bedzie oficjalnego stanowiska klubu w tej sprawie nie bede sie goraczkowal
Dudek
Ja z ca??ego serca chca??bym zeby steven zosta??, bo gdyby on odszed?? to kim bysmy go zastapili?Jest tylko Hamann zeby go zastapic a w razie kontuzji Alonso to kto by go zastapil?
boczek
CYTAT(jodmak @ Jul 4 2005, 12:01 PM)
Dla mnie Steven nie jest niezb?dny! Mo??e kto?? mnie uzna? za pomylonego, ale je??li go??? chce zarabia? nie wiadomo jakie pieni?dze na kt??re klub nie sta? i ma to zachwia? ca??ym bud??etem, to sprzedajmy go!
*

ja tam nie wiem...choc racje masz na pewno....jeden zawodnik mecz mo??e wygra? ale ca??y sezon nie....jesli ju?? ma odej??? to niech spada do realu...bo nie mo??emy oslabia? si? i powi?ksza? szanse naszych przeciwik??w ligowych...ale jaja byby??y jakby by?? w realu...i nic tam nie osiagna?? a my mistrza i lm powtarzamy...hmmm rozmarzy??em sie troszeczke.... rolleyes.gif pozdrowienia
banan
Wiadomo, nie od dzi??, ze jest to podstawowy zawodnik naszej druzyny, legenda, najwieksze gwiazda itd. The Times poda??o, ze Gerrard jest rozczarowany ... atmosfera w klubie. To jakas paranoja. Najpierw mowi, ze chce zostac, ze jak on moze odejsc, a tu nagle mu sie nie podoba :/. Mam takie zdanie: im dluzej trwaja spekulacje, tym gorzej dla nas. Osobiscie sadze, ze jednak Steven odejdzie, ale obym sie myli??.
chopinos
jakos nie wybrazam sobie bysmy mieli jakiegos zawodnika ktory by zastapil SG, szczegolnie pod wzgledem charakteru... watpie tez zebysmy kupili jakiegos bo na to sie nie zanosi, jesli Rafa pomysli to bedzie wiedzial ze SG MUSI zastac. A jesli przejdzie do Realu to bedzie dla mnie dramat... taki zawodnik a taki go***any klub... Pozdro.
lamf
Nigdy nie by??em specjalnie romantycznie nastawiony do ??wiata, ale

je??eli Steven Gerrard, pi??karz, kt??ry urodzi?? si? w Liverpoolu, gra?? w Liverpoolu przez ca??? swoj? karier?, wielokrotnie powtarza??, ??e kocha Liverpool, po finale Ligi Mistrz??w, kiedy podni??s?? pi?ty Puchar Europy dla Liverpoolu m??wi??, i?? nie ma takiej si??y, kt??ra by go z LFC wyci?gn???a, a teraz uznaje, ??e je??li zarz?d nie da mu podwy??ki, to jedzie na saksy lub do Londynu, to przepraszam bardzo, ale co?? tu jest nie tak!

Rozumiem - gdyby SG przymiera?? g??odem nad Mersey, bo w klubie nie dostawa??by rozs?dnej pensji, ale do jasnej cholery, on tu zarabia krocie!

Biedny Gerrard poniek?d sam si? pozbawi?? argumentu, kt??ry powtarza?? przez ostatnie dwa lata - braku trofe??w - strzelaj?c bramk? Milanowi i rozgrywaj?c znakomit? parti? w Stambule.

Jednak Puchar Europy to dla kapitana The Reds, ulubie??ca wi?kszo??ci kibic??w, za ma??o! Teraz zamarzy??a mu si? ogromna pensja. Czy to jest w porz?dku? Na pewno nie jest.

Je??eli Gerrard nie zreflektuje si? w por? i nie podpisze kontraktu, kt??ry mu zaproponowa?? Benitez wraz z Parry'm, to nie jest to dla mnie materia?? na kapitana! On si? mieni Scouserem?! Dobre sobie.

Straci??em cierpliwo??? do naszej ??semki. Wida?, ??e wyra??nie chce odej???. Przykre jest to bardzo, ale c???? - jak napisa?? jodmak, jak napisa??a Sonia - nie ma ludzi niezast?pionych. Tylko Gerrardowi si? jakby zapomina ??e ani w Madrycie, ani w Londynie nie b?dzie tak wielbiony jak tu, nad Mersey. A tego nie kupi nawet za kilkana??cie tysi?cy funt??w wi?cej w przeci?gu jednego tygodnia.

Ca??kowicie inn? kwesti? jest to, czy znajdziemy w lecie ew. nast?pc? SG. W ko??cu by?? to pi??karz o niebagatelnym wp??ywie na nasz? gr?. Xabi mo??e i podaje tak samo, a nawet lepiej, ale waleczno??ci? nie dor??wnuje niestety Gerrardowi w og??le. Pozostaje mie? nadziej?, ??e Rafa znajdzie warto??ciowego pomocnika na miejsce Stevena. Oby na Wyspach, nie P????wyspie cool.gif .
karas
Wiele smutnej prawdy bije z Twojego posta Barteczku... I innych r??wnie??. Ja wiem, ??e mo??na zmienia? kluby - spowszechnia??o to przecie?? na dobre... Ilu jest takich Maldinich na ??wiecie? To przykre, ??e wystarczy?? zaledwie miesi?c z hakiem, ??eby naszemu kapitanowi zamiast ??renic ??wieci??y si? teraz $ lub € w oczach...

Cz??owiek, kt??ry zosta?? w zesz??ym roku z nami, mimo nieciekawej na pocz?tku sytuacji, wielkiej niewiadomej w zespole, potem dru??yn? trzebui??y kontuzje - m??g?? odej??? znow w styczniu. Pozosta?? na Anfield. Zdoby?? puchar Ligi Mistrz??w. Kiedy ostatni raz Liverpool ??wi?ci?? triumf w tych rozgrywkach - on mia?? 4 latka. Mo??e i ojciec chodzi??z nim ju??na Anfield, ale to on jako pierwszy wzni??s?? 25 maja 2005 roku puchar do g??ry!

Mam na pulpicie w??a??nie ten moment - triumf i puchar w r?kach Stiviego. I ten b??ysk w oku - VICTORIA! Po co zatem te puste s??owa, zwodzenie kibic??w, dzia??aczy...? Historia si? powtarza? Ciekawe, czy Majkel ju?? znalaz?? chatk? dla kumpla...? Kibice? Ci, kt??rzy tak ??piewali mi?dzy innymi w??a??nie jemu w przerwie fina??u YNWA? Ola? ich! Biedny Stiwi... Taki "niedoceniany" w klubie, licho op??acany Ehh.. nie chce mi si? pisa?... szkoda s????w...

P.S. A pami?tacie to zdj?cie...? Hipokryta i ba??amuciciel!
NightWolf
Stevie. Zawodnik kt??ry m??wi?? wiele o przywi?zaniu do klubu i o tym ??e nigdzie indziej nie bedzie czu?? sie tak wspaniale. I co z tego jak teraz pomachali mu kas? przed oczami i juz klub i kibice sie nie licz?. Chcia??bym ??eby z nami zosta??, ale je??li dla niego wa??nejsza jest kasa to mo??e b?dzie lepiej jak odejdzie i zostawi miesce dla kogo?? kto bedzie gra?? ca??ym sercem dla zespo??u.
balon
Kazdy o SG wie, czytal czy bedzie czytal tak wiele, ze moze dostac zawrotu glowy. Ja chcialbym jedynie napisac to czego dowiedzialem sie o panu G z wiarygodnego zrodla.

Podobno Nasz najlepszy zawodnik ma nie za bardzo rowno poukladane pod kopula. Tak twierdza jego koledzy z podworka, ktorzy niejedno z Nim przezyli i przepili. Na potwierdzenie tej tezy podam malutki przyklad; ... Stivi i jego kumple pija dzis piwo w pubie, a nastepnego dnia ten sam "rowniacha" Stivi nie raczy nawet odpowiedziec tym samym kuplom zwyklego; "czesc". Ale za to na dzien trzeci, sam pierwszy ich serdecznie pozdrawia i traktuje jak w dzien pierwszy. Tak wiec ... osadzcie sami... Moze podobnie jest z podpisywaniem nowgo kontraktu z LFC?

pozdrawiam.
kuba
balon pewnie masz racje ze Steven jest deczko pogrzany ale faktu ze jeszcze nie podpisal kontraktu upatruje zupelnie gdzie indziej.. niestety obarczam wina benka bo sytuacja jest analogiczna jak z Owenem i zwyczajnie benito w swoj typowy zaklamany sposob mowi kibicom ze chce SG zatrzymac a z drugiej strony juz pewnie ma dawno wypatrzonych super latynosow na jego miejsce!!! przykre ale on tu robi hiszpanie i tyle..
Mlody
Prosz? co mog? zdzia??a? zwyk??e brukowce. Do niedawna jeszcze uwielbiany przeze mnie Steven - idea?? pomocnika i prawdziwy lider dru??yny straci?? w moich oczach niesamowicie. Jeszcze rok temu go podziwia??em, teraz mam identyczne zdanie jak Holy. Ja wiem ??e nie powinienem tak my??le?, wiem ??e to mog? by? tylko wyssane z palca plotki, wiem ??e Steven tak naprawd? mo??e my??le? zupe??nie inaczej... ale fakt faktem, nabra??em do niego niech?ci. Mo??e po cz???ci jest to spowodowane tym ??e Gerrard tak si? oci?ga z dementowaniem wszelkich plotek, a mo??e chce po prostu zostawi? sobie plan B w razie czego. Anyway, Prasa 1:0 Steven.

Mimo wszystko mam jednak nadziej? ??e Gerrard zostanie. Sam przecie?? tak niejednokrotnie powiedzia?? i tego powinni??my si? trzyma?. Nie tego ??e wed??ug The Sun jest sk????cony z Benitezem. Nie tego ??e wed??ug Daily Mirror razem z Beckhamem i Owenem b?dzie wyst?powa? na wybiegu na Santiago Bernabeu. Nie tego ??e wed??ug Faktu jest ju?? pi??karzem Wis??y P??ock. Ka??dy z nas mo??e wydawa? gazet? i pisa? w niej co komu do g??owy przyjdzie. Najwa??niejsze ??e Benitez powiedzia?? ??e dru??yne chce budowa? od Gerrarda a Steven ??e zostanie by by? jej cz???ci?. I tym razem im zaufam.
josoul
Nie mo??e si? bud??et Fc-L rozwali? przez ga??? dla Gerrarda. Ja jestem ciekawy ile % z negocjowanego kontraktu ma dostac agencja, kt??ra go reprezentuje. Nie widze problemu w Benitezie i zarz?dzie klubu ale w??asnie w agentach S.G. kt??rzy mu m?c? w g??owie. To sa ludzie bez skrup??????w i b?d? pilnowa? potencjalnych w??asnych zysk??w. Je??li za??o??yli sobie wp??ywy (x) z operacji "Gra Gerrarda" , to b?d? w ni? gra? pos??uguj?c si? k??amstwami w??r??d przyjaci???? S.G., art. sponsorowanymi w mediach i innymi dost?pnymi technikami. W ten spos??b sk????c? wszystkich a sami zarobi? swojego (x)-a.

Co do kapitana, to w tym roku by?? bardzo przeci?tny, jak dla mnie regres.
May Ksie
Jak dla mnie to Steven zostanie, gazety wypisuj? g??upoty nie wiadomo sk?d i denarwuj? tym kibic??w. 100 tys funt??w to tyle ile chcia?? Gerrard wi?c jestem pewny, ??e sprawa ju?? si? zako??czy??a.
kasia_tree
dla wlasnego dobra Stevie G. powinien zostac... ma 2 powazne opcje:
1. odejsc do realu i dolaczyc do tego cyrku na k??lkach, gdzie bedzie tylko jedna z wielu gwiazdek, a i moze podzielic los owena, ze juz o macmanamanie nie wspomne (ale to troche inny przypadek...)
2. odejsc do chelsea, ale wtedy to go zlinczuja kibice smile.gif
tak czy owak wychodzi na 3. zostac w poolu i walczyc o prymat w premiership.
szczerze mowiac, dosc mam juz tych brukowych rewelacji, ostatnio i powazniejsze gazety sie za to zabra??y. fakt faktem - stevie ma ostatnio fumy, pewnie wyzszej tygodniowki sie zachcialo... oby tylko urazona duma nie wziela gory nad zdrowym rozsadkiem. a to sie tyczy obu panow - i stevena i rafy...
twardy
ca??a sytuacja wok???? gerrarda wydaje sie w tym momencie dziwna...wszystko wydawalo sie proste - przyjezdza gerrard z wakacji i podpisuje sie na swie??ute??kim kontakcie zapewniaj?cym mu nawet 100tysL.
ale wygl?da na to ze wi?cej o wakacjach my??leli inni - co w kontekscie eliminacji wydaje sie tez dziwne.
benitez narzeka ze granie w eliminacjach LM pomiesza jego przygotowania do sezonu,i ??e trudno jest stworzyc druzyne przed zg??oszeniem jej do LM.
a tu okazuje sie ze nikt na tydzien przed meczem nie stara sie zrobi? wszystkiego aby zatrzymac w druzynie zawodnika kt??ry powinien byc podpor? i kapitanem tej druzyny przez nastepne nawet 10 lat.
to juz nie jest do tego tematu ale przeciez pozyskalismy 2 zawodnikow,a odeszlo nam ich kilku?czy to jest wzmocnienie dru??yny?
...czas ucieka - odejscie gerrarda byloby trzesieniem ziemi
dominic
Mam nadzieje, ??e Gerrard jednak zejdzie na ziemi? i podpisze nowy kontrakt, je??li nie chce ju?? gra? u nast to na si??e zatrzymywac go nie b?dziemy. Steve decyduj si? szybko...
karas
NO I STA?O SI?. STEVEN ODCHODZI. DZI?KUJEMY ZA TE LATA I TROFEA.
Troch? kr??cej: dzi?kujemy za to, ??e 400.000 funt??w miesi?cznie okaza??o si? za ma??? kwot? na Twoje wydatki. Dzi?kujemy, ??e wzgardzi??e?? najwspanialsz? publik? na ??wiecie. Dzi?kujemy za zwodzenie nas przez tyle czasu i puste s??owa... dzi?kujemy... sad.gif
Szmajchel
No to super! Steve chce odej??? i zaraz wszyscy pi??karze odejd?. No oczywiscie pozostanie ta kolonia hiszpa??ska !! Benitez po tym sukcesie w LM sobie ubzdura?? ze moze wszystko i robi jak zwykle z Liverpoolu La Liga. mad.gif Nie wiem co oni nagadali Gerrardowi, ze teraz raptem chce odej??? . STEVE NIE R??B Z SIEBIE PAJACA JAK OWEN I ZOSTA?? W LIVERPOOLU!
dominic
Tak jak Karas i inni jestem zdania, ??e Steve sie sprzeda?? - potraktowa?? sw??j ukochany klub jak zwyk??? szmat?... Kasa udezy??a mu do ??ba! Trudno, teraz a?? si? boj? kogo kupimy na jego miejsce, ale to temat na nastepna rozmow?...
Po co by??o to ca??e mydlenie oczu Steve, no po co???

pie**ole to, zbieram si? zaraz na U2 i nie mam zamiaru psuc sobie nastroju, niech ci? szlag Steve!!!

wink.gif
smyku
o ile Owen mnie nie wkurzyl swym odejsciem tak bardzo, to SG tak... nie potrafie pojac jak mozna tak postapic, dla mnie to skur....stwo, mialby 100 tys funtow, przy takiej pensji mozna zamiast tapety pieniadze przyklejac do sciany, czego on chce ? 1mln? Stracil u mnie szacunek swym posunieciem, a jak pjdzie do kurewskich to juz pewny bede ze tylko o kase chodzilo.

Powtorze to co pisalem przy Owenie, jakby od razu powiedzieli, chca kasy, nie interesuje mnie juz gra w LFC, to spoko. Ale obaj zrobili cyrki, nawet nie wiem czy SG nie wiekszy. Najpierw byly troefa - ze chce wygrywac, wygral, to ze wiekszy kontrakt, dostal to dalej mu cos nie pasuje. Maja tu co niektorzy racje, ze od dawna chcial odejsc, ale ze potraktowal kibicow jak szmaty to tego mu nie zapomne.

Teraz tylko mnie sie marzy, wylosowac kurewskich w grupie, oraz przyszly klub SG, wygrac z nimi i sie potem smiac z nich, bo oni maja kupe kasy, ale to Liverpool FC zdobywa trofea cool.gif
kuba
smyku czy ty naprawde nie widzisz ze oni odchodza przez benka??!!!! jakos za Houliera ani Owen ani Gerrard nawet nie mysleli o odejsciu!!!!! to przez tego posranego trenera cale to bagno!!!!
smyku
CYTAT(kuba @ Jul 5 2005, 02:32 PM)
smyku czy ty naprawde nie widzisz ze oni odchodza przez benka??!!!! jakos za Houliera ani Owen ani Gerrard nawet nie mysleli o odejsciu!!!!! to przez tego posranego trenera cale to bagno!!!!
*

tez tak myslalem poczatkowo, ale nie moj drogi... dlaczego? juz mowie: gdyby przez Benka to wszystko bylo to moglobybyc tylko dlatego, ze klub sie stacza po rowni pochylej, dla Ciebie wygranie LM to staczanie sie? A moze udalo sie fartem? O ile w finale moglo to dojscie do niego raczej fartem nie jest, no i byl drugi final Carlinga, gdzie przegralismy wlasnie z powodu SG.

Klub sie rozwija a sytuacja jaka powstala jest jednoznaczna, SG od dawna chcial odejsc, pierw bylo, ze chce wzmocnien odpowiednich, Rafa kogos tam kupil to SG zostal, ale juz wiedzial wtedy ze to ostatni rok. (Oczywiscie gdyby GH zostal to SG odszedlby juz wtedy), kiedy byl bliski odejscia juz w styczniu to wyszlo jednak ze chce LM wygrac(byl przekonany ze sie to nie uda wiec szykowal sie do odlotu latem), wygralismy LM, to zachcialo mu sie wiekszej pensji, dostal 100 tys, ale tym razem nie mial co wymyslec, wiec powiedzial wprost ze chce odejsc.

Dla mnie to zaklamaniec, kanciarz, pazerny na kase i do tego frajer lacznie z idiota.
Adi
Z tego co wiem to zawodnicy tacy jak Baros Gerrard i jeszcze paru innych wypowiada??o si?, ??e gdyby nie zmiana trenera opu??cili by wtedy klub...a pozatym wed??ug mnie to s? tylko plotki...ja w to nie wierze dop??ki Gerrard nie za??o??y koszulki innej dru??yny
Soprano
Ja wciaz nie wierz? a wr?cz przeciwnie- widz? Steviego w koszulce LFC wybiegaj?cego na boisko w meczu z TNS

Soprano
kasia_tree
a tam! je?? mu w ty??ek! z niewolnika nie ma pracownika. jeszcze bedzie ??a??owa?? i ??ebra??, ??eby go znowu na anfield wzieli - tak jak owen... jego wola, dla chciwus??w nie ma miejsca na anfield. i niech nie pierniczy, ze kocha liverpool. szmal kocha a nie klub. nam zostaje kasa i moze rafa zrobi jakies porzadne zakupy.
LFC by?? i b?dzie zawsze, jeszcze niejednego gerrarda odchowamy i juz! odchodzic tez trzeba umiec z klasa, a nie z etykietka rozkapryszonego gwiazdorka. skoro jemu naleza sie specjalne wzgledy i czerwony dywan... dla mnie wzorem z tego sk??adu jest carra. to jest wlasnie MVP tego sezonu - praca i serce dla klubu!

kuba - za houlliera by??a bryndza... zacz??? z wysokiego C, ale potem by??o ju?? tylko gorzej... rafa chce stworzyc dobrze dzialajacy mechanizm i potrzebuje na to czasu. to jest jego wizja i jezeli jest w jakikolwiek sposob w stanie zrekompensowac nam brak gerrarda to nalezy mu dac czas, zeby to uczynil. jezeli tego nie zrobi odejdzie i finito. czasami warto zburzyc jedno, by stworzyc cos nowego.
kuba
nieprawda smyku ze klub sie rozwija.. jak sie rozwija przypomne ci pod koniec przyszlego sezonu i mowie ci obysmy 'obronili' ta 5 pozycje w Premiership!!! klub odniosl wielkie zwyciestwo fakt ale w europie w Premiership nie pokazal doslownie NIC!!! tak wiec klub w Angli juz poczawszy od sprzedania Owena a teraz Gerrarda stacza sie po rowni pochylej i nie da sie tego ukryc!! powtarzam za Houlliera zaden z nich o odejsciu nawet nie myslal.. to jest wasza Rafalucja czyli oczyszczanie klubu z wyspiarzy i odgarnianie miejsca (wyrywanie raczej) dla benkowych ziomkow!! taka prawda ze tak jak w przypadku Owena tak i teraz benito gdyby sie uparl to by zawodnika zatrzymal i tyle.. a ty smyku zachowujesz sie jak dziecko i z nastepnym zawodnikiem ta sama gadka: 'ale on paskudny cham poszedl za kasa do k**ewskich bee!!' stary przyczyna tego ze odchodza jeden po drugim lezy zupelnie gdzie indziej!! za rok bedziesz pewnie wyzywal od zdrajcow Carraghera.. podziekujmy za to wszystko benkowi..
Mlody
Zawiod??em si?. Zero szacunku dla niego. Szkoda s????w. Bohater jako pi??karz, zdrajca i hipokryta jako cz??owiek.

Teraz pytanie gdzie.
1. Opcja najlepsza dla Gerrarda, najgorsza dla nas: Chelsea.
Jak przejdzie do Chelsea to b?dzie zdobywa?? trofea. Ale dla nas lepiej ??eby tam nie trafi??.
2. Opcja najlepsza dla nas, ale ??wiadczy??a b?dzie o g??upocie Gerrarda: Real.
Dostanie od cholery kasy za modeling na boisku. Razem z Beckhamem i Owenem b?dzie "b??yszcze?" na Madryckim wybiegu. Przestanie si? rozwija? - to pewne. W Realu nikt si? nie rozwija. Bardzo prawdopodobne ??e si? po prostu zmarnuje. Je??eli do nich przejdzie to nie b?d? mia?? ju?? w?tpliwo??ci ??e pi??karz o tak ma??y rozumku nie jest godzien gra? dla LFC.
3. Opcja najrozs?dniejsza dla Gerrarda: Juventus.
Tak tak, ten klub te?? si? stara o Stevena. Kibicuj? mu ju?? od d??u??szego czasu i wiem jakim genialnym i cwanym negocjatorem jest Luciano Moggi. Wcale nie zdziwi??bym si? gdyby Gerrard trafi?? w??a??nie tam. Jednak oni z pewno??ci? zap??ac? najmniej. Klub s??ynie z tego ??e nie przep??aca za swoje transfery. Mo??e si? wi?c okaza? ??e przy astronomicznych kwotach Chelsea i Realu mog? po prostu sobie Stevena odpu??ci?. Jak Steve tam przejdzie to cie??ko b?dzie powiedzie? czy leci na kas? ale walk? o trofea ma z marszu zapewnion?. Nie ulega jednak w?tpliwo??ci ??e nadal b?dzie zwyk??ym zdrajc?.

Pytanie teraz kto jest temu wszystkiemu winien? Benitez? BZDURA! W ??yciu nie s??ysza??em czego?? bardziej niedorzecznego. Gdzie Rafa powiedzia?? ??e chce si? pozby? Gerrarda? Poka??cie mi gdzie. PRZECIE?? TO STEVEN SAM POWIEDZIA? ??E CHCE OPU??CI? KLUB! A zrzuca? win? na trenera b?d? tylko i wy???cznie ludzie do niego z g??ry uprzedzeni.

Chcia??oby si? teraz powiedzie? ??e to tylko plotka i sam pi??karz zaraz wszystko zdementuje ale napisali to pono? na oficjalce i ja ju?? nadziej? straci??em.

SHAME ON YOU STEVEN!! YOU ****** LIAR!
Soprano
Jednego nie royumiem?

WHY ??

-chcia?? 100.000 funt??w tygodniowo ma
-chcia?? wzmocnien- s?
-chcia?? sukces??w- ma

"I want to win things with Liverpool"

"How can I ever leave after a night like this?"

oby to by??a jaka?? plotka i zarac .tv wprowadzi korekte.

Soprano

PS> Neiz??y tytu?? w gazecie: Stevie G-one
chopinos
tak sie sklada ze nienawidze i realu i chelsea, tak wiec czego nie wybierze bedzie dla mnie nikim, po tych jego wypowiedziach ze nie moze odejsc po takim sukcesie w LM, ze chce tu zostac. Dali ci te j**ane 100tys funtow tygodniowo to czemu i tak odmawiasz??
Co do Beniteza nie mam zadnych pretensji, niewieze ze chcial sprzedac SG, odpoczatku mowil ze ma zamiar budowac zespol wokol niego.
ehh pomyslec ze myslalem nad kupnem koszulki z SG, tera chyba kupie se Carre albo Garcie tongue.gif . Pozdro.
josoul
niebieski Murinho chlapn???, ??e nikt od Lamparda nie b?dzie zarabia??. Lampard dostaje 90.000, wi?c Gerrard b?dzie dostawa?? mniej ni?? zaoferowano mu w Fc-L.
smyku
CYTAT(kuba @ Jul 5 2005, 03:01 PM)
nieprawda smyku ze klub sie rozwija.. jak sie rozwija przypomne ci pod koniec przyszlego sezonu i mowie ci obysmy 'obronili' ta 5 pozycje w Premiership!!! klub odniosl wielkie zwyciestwo fakt ale w europie w Premiership nie pokazal doslownie NIC!!! tak wiec klub w Angli juz poczawszy od sprzedania Owena a teraz Gerrarda stacza sie po rowni pochylej i nie da sie tego ukryc!!

sorry ale pierdzielisz. Od 1998 roku nie bylo takiego sezonu Liverpool FC by klub ten wygral najwieksze europejskie rozgrywki, po prostu nie bylo, wiec jest to oznaka postepu. Moze dla Ciebie wygranie z Juve, Milanem, Bayerem czy Chelsea to nic, moze dla Ciebie pokonanie Boltonu to wieksza slawa... ale nie dla mnie.
Benitez z Valencia wygral 2 mistrzostwa hiszpanii i PUEFA w 2 sezony.

Teraz mamy go rok i juz byl w 2 finalach z czego jeden wygral.

Owen odszedl bo chcial kasy, Gerrard to samo.

CYTAT
powtarzam za Houlliera zaden z nich o odejsciu nawet nie myslal.. to jest wasza Rafalucja czyli oczyszczanie klubu z wyspiarzy i odgarnianie miejsca (wyrywanie raczej) dla benkowych ziomkow!! taka prawda ze tak jak w przypadku Owena tak i teraz benito gdyby sie uparl to by zawodnika zatrzymal i tyle.. a ty smyku zachowujesz sie jak dziecko i z nastepnym zawodnikiem ta sama gadka: 'ale on paskudny cham poszedl za kasa do kurewskich bee!!' stary przyczyna tego ze odchodza jeden po drugim lezy zupelnie gdzie indziej!! za rok bedziesz pewnie wyzywal od zdrajcow Carraghera.. podziekujmy za to wszystko benkowi..
*

znow gadasz bzdury. Czy chcesz naprawde bym Ci znalazl newsy na ktorej to Owen nie byl pewny co do swojej przyszlosci? Czy nie pamietasz jak SG mowil glosno,ze gdyby nie zmiana trenera juz by go nie bylo? Wiec nie mydlij oczu ludziom, wyslawiajac ponad niebiosa GH, ktory w swych pierwszych dwoch sezonach gorzej prowadzil LFC niz Benek w 1-szym. GH wygral trofeum swoje pierwsze w trzecim roku na Anfield, Benek w 1-szym. Ale oczywiscie, GH nie mial "druzyny mistrzow" buahahahahahah jakby 7 lat temu zespol nagle stracil historie i osiagniecia Shanka, Paisleya, Fagana przestaly sie liczyc... dopiero jak Benitez przyszedl to odziedziczyl druzyne mistrzow i mial wygrywac wszystko...ehh co za pierdzielenie bzdur.

Dlaczego nie przejrzysz na oczy, gdyby SG chcial, to by zostal, czy w wypadku jesli pilkarz waha sie przed pozostaniem czy tez odejsciem - to oznaka przywiazania do klubu? Dlaczego Carragher nie ma takich watpliwosci? Co? SG od dawna myslal o zmianie barw. I wreszcie zrozum to.

A co do nastepnego sezonu, zobaczymy kto komu bedzie wypominal.
kuba
smyku-> na razie to ja tobie wypominam przyjscie Reiny ktory twoim zdaniem w ogole mial u nas na pewno nie grac i wspaniala hiszpanska rafalucje ktorej efekty wypomne ci smyczku w kwietniu maju 2006 i tu masz moje slowo ze jesli jakims cudem zajmiemy 4 miejsce tym skladem to bedzie 'sukces'!!! a dla mnie priorytetem jest od dawna mistrzostwo Anglii!! zas wygranie LM (powiedzmy sobie szczerze ze mimo wszystko duzym fartem i glownie dzieki twojemu zdrajcy SG) ze strata 38 pkt do mistrza z czelsi jest powodem do dumy aczkolwiek nieco watpliwej.. pozdrawiam.. i nie pisz mi w kolko ze 'pierdziele' bo jak tobie tak nieladnie nie odpowiadam a dobrze wiesz ze umiem tyle ze na forum podobno ma byc kultura..

acha jeszcze cos.. nie wychwalam Houlliera bo go w ogle nie lubilem i uwazam ze sie wypalil tyle ze nie wyprzedawal masowo naszych wychowankow i ikon klubu!! w tym zdecydowanie przodowal nad benkiem ze potrafil uszanowac swiete symbole klubu ktorych dzieki rafie juz wlasciwie nie mamy..
smyku
CYTAT(kuba @ Jul 5 2005, 03:59 PM)
smyku-> na razie to ja tobie wypominam przyjscie Reiny ktory twoim zdaniem w ogole mial u nas na pewno nie grac i wspaniala hiszpanska rafalucje ktorej efekty wypomne ci smyczku w kwietniu maju 2006 i tu masz moje slowo ze jesli jakims cudem zajmiemy 4 miejsce tym skladem to bedzie 'sukces'!!! a dla mnie priorytetem jest od dawna mistrzostwo Anglii!! zas wygranie LM (powiedzmy sobie szczerze ze mimo wszystko duzym fartem i glownie dzieki twojemu zdrajcy SG) ze strata 38 pkt do mistrza z czelsi jest powodem do dumy aczkolwiek nieco watpliwej.. pozdrawiam.. i nie pisz mi w kolko ze 'pierdziele' bo jak tobie tak nieladnie nie odpowiadam a dobrze wiesz ze umiem tyle ze na forum podobno ma byc kultura..
*

no to niech bedzie ze piszesz bzdury, moim zdaniem. Bo tak: nie rob teraz z SG wielkiego zbawcy, z finalu LM, fakt strzelil gola na 3-1, ale potem musialy pasc gole na 3-2 i 3-3 a potem Dudek obronil 2 karne i 1 sprokurowal do chybienia. Dla mnie nie ma tam jednego bohatera tylko grupa, praktycznie caly sklad TRaore nam tez tylek uratowal, a o nim sie nie wspomina. Wiec zapomnij o SG i jego wielkim wkladzie w wygranie LM.

Po 2 to Garcia i Alonso grali naprawde dobrze w ostatnim sezonie, wiec moze nie miej pretensji do garbatego ze ma dzieci proste.

Po 3 Reina moze ale nie musi okazac sie niewypalem, ja to widze czarno, ale nikt nie jest nieomylny.

Po 4 Od dawna priorytetem dla Ciebie jest Premiership, ale jakos nie widzialem bys tak mocno atakowal GH jak ten w 5 sezonie gowno zdzialal w Premiership... Tylko Benek jest beznadziejny, ktory jak narazie w biorac pod uwage czas pracy osiagnal wiecej niz GH.
chopinos
zgadzam sie ze smykiem. Przeciez Rafa nie zastal jakiegos super klubu z super skladem a mimo to udalo mu sie wygrac LM . Sciagnal Garcie i Alonso ktorzy dobrze grali, Carra zaczal grac bardzo dobrze, rozwniez inny zawodnicy zaczeli grac lepiej. Rafa caly czas mowil ze chce zby SG zostal, ze chce budowac zespol wokol niego. Jeszcze dzisiaj na liverpoolfc.tv mozna bylo przeczytac newsa RAFA: WE'LL DO ALL WE CAN TO KEEP STEVIE . Co prawda nie wykonal jakis oszalamiajacych transferow i przebudowania zespolu do jakiego mialo dojsc, mozna sie zastanawiac nad sensem kupna Reiny, ale wina W 100% LEZY PO STRONIE SG, sprzedal sie porostu jak zwykla dziwka.
Szmajchel
(...) Jednak wci??? mam cich? nadziej?, ??e Steve nie odejdzie... Ostatnio rzeczywi??cie co?? zawrza??o, jakies plotki, ??e Benitez i Parry nie chc? Gerrarda... co?? musia??o w tym by? skoro kilka dni po tym Gerrard chce opu??cic klub. Zmie?? decyzj? Steve sad.gif
DRaco
Kiedy zobaczy??em na onecie tytu??: "Gerrard: Chce odej??? z Liverpoolu", pomy??la??em znowu jaki?? palant napisa?? g??upoty w jakim?? szmat??awcu i wszyscy to powtarzaj?. Ale tym razem to prawda...
Wierzy??em, ??e SG zostanie, wierzy??em,??e jest inny... ale kiedy?? my??la??em to samo o Michaelu Owenie. Nie rozumiem jego decyzji, ale nie wiem te?? co si? dzia??o podczas rozm??w z dzia??aczami.
Jedyne pocieszenie to to, ??e Steven ma kontrakt wa??ny jeszcze 2 lata, a to oznacza 2 rzeczy:
- po pierwsze, je??eli odejdzie to za du??e pieni?dze (je??eli go puszcz? poni??ej 40mln ? to b?d? frajerami)
- po drugie, ...wcale nie musi odej???
My??le, ??e Rafa jest wstanie przekona? go do zmiany decyzji. Rick Parry b?dzie musia?? si?gn?? g???boko do klubowej kasy i zaproponowac mu du??y kontrakt (mo??e nawet 120k/week). Mam nadzieje, ??e ch??opak p??jdzie po rozum do g??owy.
Ale ja jestem tylko fanem i patrze na to wszystko okiem fana nie realisty (tfu moze to nie jest dobre s??owo w tym miejscu).
Cythrawl
A ja jestem realist? i stwierdzam, ??e ??aden pi??karz nawet tak dobry jak Steven Gerrard nie jest wart 100.000 funt??w tygodniowo.
Chce odej??? to niech odchodzi. Niech jedzie do Madrytu marnowa? talent jak to uczyni?? Owen i Becksa przed nim.

??aden pi??karz nie jest niezast?piony. Na jego miejsce znajd? si? inni. Zw??aszcza, ??e 30mln za niego pewnie LFC dostanie.

Mam tylko nadzieje ??e Rafa nie b?dize kontynuowa?? polityki sprowadzania reprezentacji Hiszpanii.
DRaco
CYTAT(Cythrawl @ Jul 5 2005, 07:58 PM)
A ja jestem realist? i stwierdzam, ??e ??aden pi??karz nawet tak dobry jak Steven Gerrard nie jest wart 100.000 funt??w tygodniowo.

Mysl?, ??e problemem jest to, ??e jest kilku pi??karzy gorszych od SG, kt??rzy zarabiaj? wiecej ni?? 100k/week.
Youra
Niech odchodzi kupimy m??odych dobrych talent??w blink.gif wiecie ile za tak? kas? jak nie chce gra? dla nas to nie nie b?dziemy go b??aga?... ohmy.gif
Bati
Oj, przepraszam bardzo, ale nie przeczytam tych wcze??niejszych 3 stron, nie dzisiaj... Od siebie chcia??abym tylko powiedzie?, ??e uwa??am, ??e Steven du??o zrobi?? dla nas przez te wszystkie lata i nie b?d? mia??a wi?kszych pretensji w razie, gdyby faktycznie odszed??. Je??eli oczywi??cie zachowa ca??kowity szacunek wzgl?dem dru??yny, w kt??rej si? wyksztaci?? i tyle niej zawdzi?cza... Nie odejdzie do ??adnego angielskiego klubu... Z??ego s??owa na nas nie powie... Wtedy b?d? go mile wspomina??a. Odej??cie do Chelsea w moim odczuciu by??oby chamstwem nieziemskim.
josoul
Wida?,??e oddalone s??oneczko od Ziemii podzia??a??o niekorzystnie na kilku ludzi. Gerrard odchodzi z Fc-L, Vieri przechodzi do Milanu. Na oskar??anie kto najbardziej zawini??, trzeba poczeka?, jednak fani angielscy krzycz? AGENT S.G.

Plusem jest to, ??e wiadomo na czym si? stoi. Minusem, ??e ciekawi i tani pomocnicy ju?? przeszli ko??o nosa. To ??e nie walczyli??my o van der Vaarta, van der Meyde, Solariego (przechodzi do Interu za 1 mln !!!, bo mia?? tak? klauzul?), S.Parkera (tego ju?? zupe??nie nie rozumiem), Hleb-a (ok 10mln, ale dla mnie to zawodnik, kt??ry zwojuje Premiership). O tych kt??rych by??my chcieli np.SWP,Evra itd. oni si? niewiele r????ni? od tych kt??rych wymieni??em, tylko ??e s? du??o dro??si. Teraz trzeba b?dzie wy??o??y? grub? got??wk?

Mam nadziej?, ??e Benitez sprowadzi wreszcie zawodnik??w, kt??rzy s? od niego wy??si. Latynosi to nie tylko drobne mikrusy. S? w??r??d nich tacy zabijacy, ??e z?by najwi?kszych twardzieli Premiership mog? lata? po trawie. Kwestia wyboru.
Soprano
Je??eli odejdzie to tylko sie modlic aby RAfa nie kupi?? kolejnych Hiszpan??w. Qrde bo LFC zacznie grac pi??k? z p??lwyspu iberyjskeigo a w tym stylu mistrzostwa w Anglii nie zdob?dizemy, a jak widac by??o na stronie g????wnej (.tv) kibicom teraz du??o bardziej zale??y na mistrzostwie kraju niz europejskich pucharach. Te?? jestem tego zdania w ko??cu czas pokaza? kto jest najlepszy w Anglii a graj?c "hiszpa??skim" sk???dem tego nie osi?gniemy. Potrzeba nam takich graczy jak GErrard- walecznych, zostawiaj?cych wszytkie si??y na boisku.
Oby tylko prawid??owo wydac te pieni?dze z transferu... kt??ry wci??? wierz? nie dojdzie do skutku

Soprano
Sonia
Jak to by??o z tym transferem? Chelsea albo Real, tak? A wiecie, ??e naprawd? pomy??la??am o tym wszystkim. Wyobrazi??am sobie Stevena w niebieskiej koszulce Chelsea i nasun???o mi si? tylko jedno...

Yo listen up here's a story
About a little guy that lives in a blue world
And all day and all night and everything he sees
Is just blue
Like him inside and outside
Blue his house with a blue little window
And a blue Corvette
And everything is blue for him
And himself and everybody around
Cause he ain't got nobody to listen

I'm Blue da ba dee da ba daa

I have a blue house with a blue window
Blue is the colour of all that I wear
Blue are the streets and all the trees are too
I have a girlfriend and she is so blue
Blue are the people here that walk around
Blue like my Corvette, it's in and outside
Blue are the words I say and what I think
Blue are the feelings that live inside me.

Inside and outside
Blue his house with a blue little window
And a blue Corvette
And everything is blue for him and himself
And everybody around
Cause he ain't got nobody to listen

I'm Blue da ba dee da ba daa...

Eiffel 65 - Blue

I jeszcze avatara musz? zmieni?, z przyczyn oczywistych. Rafi, prosz?, zr??b mi jeszcze jednego, r??wnie pi?knego, tyle, ??e z Carragherem.

Ps. Dobra, krzy?? na drog? Steven. Zapami?tam Ci? takim, jakim si? okaza??e?? na ko??cu. Czyli judaszem. I takie jest moje zdanie.
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.