Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: HOP- BEC
LFC FAN SITE > Rozgrywki > Premiership
yoda
Witam Wszystkich.
Część z Was zapewne pamięta , że swego czasu prowadziłem na stronie podsumowanie kolejki prem'ship. Czy robiłem to dobrze, czy źle jest już teraz nie istotne...niestety brak czasu spowodował, iż nie jestem w stanie sprostać temu zadaniu ( każda kolejka to ok. 4 godzin...nie licząc obejżanych meczy).
Oczywiście dalej premiership wciąga mnie jak narkotyk i zasysam dużą porcję spotkań, i dlategoteż proponuję Wam pewną zabawę...
Mianowicie po każdej serii spotkań niech każdy wrzucici tutaj swojego Hopa i Bęca, a napewno będzie co poczytać, bo jak zawsze każdy ma inny punkt widzenia.
Dla fanów p'ship będzie to napewno fajna lektura...

Żeby nie pieprzyć zaczynam...na pierwszy rzut...po polsku; wink.gif
Hop-Tomasz Kuszczak(WBA)
Poraz kolejny Tomek jest najlepszym zawodnikiem w swojej drużynie. Znowu dzięki jego super postawie WestBrom wywozi punkty z obcego boiska, poza tym ma niesomowite wsparcie fanów, którzy ocenili jego ostatni występ na 9,9 w 10-cio stopniowej skali..!
Bęc- RossinioRasiak(TH)
We wczorajszym meczu dostarczył publiczności zgromadzonej na Craven Cottage niezłej zabawy, przeszkadzał nawet kolegom z drużyny- każde jego zagranie kwitowane było salwą śmiechu, a schodzącego z boiska rep. Polski żegnały "owacje". Chciałoby się rzec...kończ Waść a stydu....

monthy python
---D.FERGUSON we czorajszym meczu pokonal po pieknym sierpowym w sam srodek czestu, jedengo z obroncow Wigan. Niestety sedzia tego nie docenil i niepotrzebnie sie tak zdenerwowal ze odeslal Szkota do sztni. W 3 min. pozniej J. Roberts z Wigan z kolei tak byl zazdrosny ze D.F jest juz wolny i siedzi sobie bezczynnie w szatni w tak piekny wtorkowy wieczor ,ze tez postanowil isc do szatni przepieknie scinajac olege z druzyny liverpoolskiej.
----Sytuacja rugbowa (moze nawet footbolu amerykanskiego)miala jeszcze raz miejsce w tym samym meczu . Mianowicie kolega niejaki Bullard widzac przed soba tzw.kupe miesa (5 zaowonikow sie przytulalo na polu karnym Evertonu na trawie) biegnac rozpedzony przeskoczyl cudownym skokiem tzw. tygrysim nad kloegami wpadajc pienie,widowiskow i efektownie do siatki.
----We wczorajszym meczu Fulham gol padl w 93 min. kiedy to jeden z wiesniakow zobaczyl ze sedzia bezszczelnie wklada gwizdek do ust usilujac skonczyc mecz,zacentowal tak idealnie do kolegi ze temu nic innego nie zostalo jak zaglowkowac do siatki. Sedzia w tym samym momecie wykazal sie niesamowitym refleksem i skrocil dlugosc gwizdania oznajmiajac gola (gwizdek konczacy jest 2 sek dluzszy) Brawo sedzia.
----Po przenudnym meczu w Charton porzadkowi mieli zal do pilkarzy (makabryczne widowisko) bo mieli kupe roboty z widownia , ktora z nudow to robila rzeczy inne jak obserwacja pojedynku (podpalenie kurdki kolegi a wlasciwie jego kapturka)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.