Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Euro 2008
LFC FAN SITE > Rozgrywki > Dru縴ny narodowe
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
boczek
Cho膰 do samych rozgrywek jest jeszcze szmat czasu, ju偶 jutro dowiemy si臋 z kim nasza reprezentacja zmierzy si臋 w eliminacjach do Euro 2008.

W pi膮tek w Montreux punktualnie o godz. 12 by艂a gwiazda szwajcarskiego futbolu Stephane Chapuisat i austriackiego - Andreas Herzog rozlosuj膮 grupy eliminacyjne mistrzostw Europy 2008 w Austrii i Szwajcarii. Zn贸w dwa kraje b臋d膮 gospodarzami turnieju i tak jak Belgia i Holandia w 2000 r. maj膮 zapewniony wyst臋p w fina艂ach bez eliminacji. Pozosta艂e 50 dru偶yn zostanie podzielonych na siedem grup - sze艣膰 siedmiozespo艂owych i jedn膮 o艣miozespo艂ow膮. Do fina艂贸w awansuj膮 po dwa najlepsze zespo艂y z ka偶dej grupy.
Polska, kt贸ra wprawdzie nigdy nie gra艂a na mistrzostwach Europy, ale awansowa艂a do kolejnego mundialu z rz臋du, trafi艂a do drugiego koszyka wraz z: Niemcami, W艂ochami, Chorwacj膮, Turcj膮, Hiszpani膮 i Rumuni膮. To bardzo dobrze, nie oznacza to jednak, 偶e eliminacje b臋d膮 tylko formalno艣ci膮. Mo偶emy trafi膰 do grupy np. z: Angli膮, Dani膮, Irlandi膮, Islandi膮 i Bia艂orusi膮.

- Naszym celem jest pierwszy w historii awans do fina艂贸w mistrzostw Europy. Przy pomy艣lnym losowaniu mamy du偶e szanse, bo z ka偶dej grupy awansuj膮 po dwa zespo艂y. To, 偶e Polsk臋 przydzielono do drugiego koszyka, 艣wiadczy o tym, 偶e w艂adze UEFA doceni艂y post臋p, jaki zrobili bia艂o-czerwoni pod wodz膮 Paw艂a Janasa - m贸wi prezes PZPN Micha艂 Listkiewicz, kt贸ry w czwartek polecia艂 do Montreaux wraz z selekcjonerem. I doda艂, 偶e jego grupa marze艅 to: Grecja, S艂owacja, 艁otwa, Estonia, Mo艂dawia, Andora. - Najbardziej chcia艂bym unikn膮膰 Anglii i Szwecji, bo ostatnio regularnie przegrywali艣my z nimi w eliminacjach mistrzostw 艣wiata i Europy. Niedobrze by艂oby te偶 trafi膰 na Holandi臋 - m贸wi Listkiewicz.

W przeciwie艅stwie do prezesa PZPN Janas nie ma wymarzonej grupy ani dru偶yn, kt贸rych chcia艂by unikn膮膰. - B臋dziemy grali z tymi, kt贸rych przydzieli nam los. Ciesz臋 si臋 jedynie, 偶e Polska jest w drugim koszyku, bo dzi臋ki temu nie trafimy na tak silne zespo艂y jak Niemcy, W艂ochy czy Hiszpania. Aby wreszcie awansowa膰 do mistrzostw Europy, trzeba mie膰 dobry zesp贸艂, a nie zdawa膰 si臋 na szcz臋艣cie w losowaniu i potkni臋cia innych. Doskonale pami臋tam eliminacje do Euro 2004, kiedy w ostatnim meczu liczyli艣my na wygran膮 Szwed贸w, a oni niespodziewanie przegrali z 艁otw膮 - m贸wi Janas.

W kurorcie nad Jeziorem Lema艅skim polski trener spotka tak utytu艂owanych koleg贸w jak Oleg B艂ochin, J眉rgen Klinsmann, trener mistrz贸w Europy Otto Rehhagel i mistrz贸w 艣wiata - Luiz Felipe Scolari, Holandii - Marco van Basten i bohater ostatniego skandalu na Wyspach, selekcjoner Anglii Sven G枚ran Eriksson.

Koszyk 1: Grecja, Holandia, Portugalia, Anglia, Czechy, Francja, Szwecja

Koszyk 2: Niemcy, Chorwacja, W艂ochy, Turcja, Polska, Hiszpania, Rumunia

Koszyk 3: Serbia i Czarnog贸ra, Rosja, Dania, Norwegia, Bu艂garia, Ukraina, S艂owacja

Koszyk 4: Bo艣nia i Hercegowina, Irlandia, Belgia, 艁otwa, Izrael, Szkocja, S艂owenia

Koszyk 5: W臋gry, Finlandia, Estonia, Walia, Litwa, Albania, Islandia

Koszyk 6: Gruzja, Macedonia, Bia艂oru艣, Armenia, Irlandia P艂n., Cypr, Mo艂dawia

Koszyk 7: Liechtenstein, Azerbejd偶an, Andora, Malta, Wyspy Owcze, Kazachstan, Luksemburg, San Marino
Kangur
Uprzedzi艂e艣 mnie w utworzeniu takiego tematu.

Obstawiam grup臋:
Anglia
Polska
Dania
艁otwa
Gruzja
Luxemburg.
Pawe3
Najwa偶niejsze to nie trafi膰 na Szwed贸w i Anglik贸w,bo z nimi ostatnio nie potrafimy gra膰,natomiast co do reszty to jestem optymist膮,z 1 koszyka pasuje mi Grecja,Czechy lub Holandia,z nimi jeste艣my w stanie zagra膰 r贸wno,a nawet wygra膰.
Je艣li chodzi o koszyk 3 to niechcia艂bym 偶eby艣my trafili na Rosjan lub Danie,bo z nimi zawsze si臋 ci臋偶ko gra艂o. Koszyk 4,5,6,7-wszyscy s膮 w naszym zasi臋gu nawet BELGIA smile.gif
Rilus
Ja ju偶 wpisa艂em "moj膮" grup臋 w w膮tku Polska, ale nowy temat, chyba rzeczywi艣cie jest lepszym pomys艂em. Wi臋c jeszcze raz, moja grupa:

Grecja, Polska, Serbia i Czarnog贸ra, Irlandia, Estonia, Cypr, Andora

I wol臋 grup臋 siedmiozespo艂ow膮. (Bo chyba te偶 b臋d膮 6- i 7- zespo艂owe, co nie?)
Pawe3
To b臋dzie grupa 2:)
Holandia
POLSKA
Norwegia
Szkocja
Estonia
Bia艂oru艣

MY艢L臉,呕E TA GRUPA BY艁ABY CIEKAWA:)smile.gif
paulinqa
ojej to ja powiem moze kogo bym nie chciala najpierw: holandia, anglia, szwecja.
a jaka grupe bym chciala ??
portugalia
polska
serbia i czarnogora
szkocja
estonia
bialorus
Rilus
Jak na razie wida膰, ze wszyscy chc膮 trafi膰 na Estoni臋! Jak wida膰 w przypadku pi膮tego koszyka jeste艣my wyj膮tkowo zgodni.
Ma硑 Ksi笨e
My艣le, 偶e ta grupa to by艂o by prawdziwe szcz臋艣cie, naj艂atwiejsi przeciwnicy (moim zdaniem) to: Grecja, S艂owacja, S艂owenia, Estonia, Cypr i San Marino
Ale wola艂 bym tak膮 grupe: Portugalja, Polska, Rosja, Cypr, W臋gry, IRLANDIA biggrin.gif , Wyspy Owcze
Moloko
My艣l臋, 偶e zajdziemy daleko. Mistrzostwa Europy ma tak膮 zalet臋 偶e nie ma Brazylii smile.gif. Moja grupa grupa marze艅:
Polska
Estonia
Finlandia
Serbia i Czarnog贸ra
Liechtenstein
Malta
paulinqa
moloko a pierwszy koszyk ???

ja tam bym finlandie chciala z jednego powodu biggrin.gif - sami hyypia smile.gif, ale boje sie ich jak kazdej innej druzyny skandynawskiej....
Moloko
Coo tam, pofantazjowa膰 sobie nie mo偶na wink.gif ?
dzemek
QUOTE(paulinqa @ Jan 26 2006, 10:05 PM)
ja tam bym finlandie chciala z jednego powodu biggrin.gif - sami hyypia smile.gif, ale boje sie ich jak kazdej innej druzyny skandynawskiej....
[right][snapback]15327[/snapback][/right]

O zobaczcie ja dzisiaj sobie my艣la艂em, 偶e fajnie by by艂o na nich trafi膰, mo偶e bym si臋 na mecz wybra艂 biggrin.gif
Wg mnie grupa b臋dzie wygl膮da膰 tak-
Holandia
Polska
Norwegia
Szkocja
W臋gry lub Finlandia
Cypr
Malta
redmann1
偶yczy艂bym sobie wylosowa膰:
Polsk臋
S艂owacj臋 (pewna wizyta u s膮siad贸w. drugi raz!)
Irlandi臋
Wali臋
Irlandi臋 P艂n
Wyspy Owcze

Cztery ostatnie pozycje to bliskie wyjazdy, a dwie pierwsze to pewne moje wizty na meczach!

No i komplet punkcik贸w laugh.gif Chyba 偶e zn贸w Irlandia P艂n. zrobi nam psikusa sad.gif
adamkif
Grecja
Polska
Serbia i Czarnog贸ra
Izrael
Albania
Cypr
Kazachstan

Fajnie by by艂o... ale ma艂e szanse...
Nie s膮dz臋, 偶e wylosujemy Anglik贸w... co za du偶o to nie zdrowo smile.gif
Przepi髍ek
Ju偶 kiedy艣 si臋 艣mia艂em, 偶e Polska z Angli膮 to w jednej kulce powinna by膰 schowana, skoro tak cz臋sto na nich trafiamy...

Grupa marze艅 to moim zdaniem: Grecja, Polska, S艂owacja, S艂owenia, Litwa, Mo艂dawia i San Marino.

Grupa 艣mierci (czyli pr臋dzej umrzemy, ni偶 z niej wyjdziemy) to jak dla mnie: Holandia, Polska, Serbia i Czarnog贸ra, Irlandia, Finlandia, Bia艂oru艣 (ju偶 Hleb z nami raz wygra艂 w pojedynk臋) i Malta.

Moim zdaniem trafimy jednak do takiej grupy: Anglia, Polska, Dania, Belgia, Islandia, Irlandia P艂n. i Liechtenstein.
karas
A ja jestem sk艂onny postawi膰 monet臋, 偶e wylosujemy Angli臋 lub Szwecj臋! Co to by by艂y za kwalifikacje bez odwiecznych "ziomk贸w"?smile.gif My po prostu jeste艣my na nich skazani...

A na powa偶nie to nie chia艂bym, 偶eby to by艂a grupa "leszczy", bo co to za wymierne spotkania by by艂y? Optymalnie to chcia艂bym, 偶eby Polska zagra艂a z :

1. (Czechy lub Holandia)
3.S艂owacja
4.Belgia!!! - moje marzenie smile.gif
5. W臋gry
6. Irlandia p艂n.
7. Luksemburg

Sugerowa艂em si臋 podej艣ciem logistycznym (pierwszych trzech dru偶yn), w drugiej kolejno艣ci "cywilizacj膮". Nie mam nic przeciwko, 偶eby tak w艂a艣nie wygl膮da艂 nasza grupa.

A za 2 godziny los i tak postawi na swoim...wink.gif B臋dzie dobrze!
ar2r
a ja tam chce anglie. przynajmniej bedzie latwy dojazd. no i mecz na nowym wembley - to by bylo cos. tez chetnie wybralbym sie do szkocji na mecz.
Rafi
I ju偶 znana jest dla nas grupa. Liczy艂em na jak膮艣 silniejsz膮. Zak艂adaj膮c ju偶 od teraz /znaj膮c si艂臋 naszych rywali/, ju偶 mo偶emy odpa艣膰 w fazie grupowej.
Bo przecie偶, nie wierz臋 aby do tego czasu zmontowali prawdziw膮 sielank臋 w reprezentacji i rywalizowa膰 o lokat臋 premiuj膮c膮 awans do kolejnej rundy.

Portugalia za du偶y poziom. Serbia te偶. Belgia te偶. Finlandia te偶 mo偶e z nami wygra膰. laugh.gif

Portugalia
Finlandia
Belgia
Serbia
Polska laugh.gif
Kazachy
Azerbejd偶an
Armenia

Ju偶 odpadli. laugh.gif

Pico, kt贸r膮 lokat臋 przewidujemy dla Janosik贸w? 6? laugh.gif
boczek
GRUPA A
Portugalia
Polska
Serbia i Czarnog贸ra
Belgia
Finlandia
Armenia
Kazachstan
Azerbejd偶an

GRUPA B
Francja
W艂ochy
Ukraina
Szkocja
Litwa
Gruzja
Wyspy Owcze

GRUPA C
Grecja
Turcja
Norwegia
Bo艣nia i Hercegowina
W臋gry
Mo艂dawia
Malta

GRUPA D
Czechy
Niemcy
S艂owacja
Irlandia
Walia
Cypr
San Marino

GRUPA E
Anglia
Chorwacja
Rosja
Izrael
Estonia
Macedonia
Andora

GRUPA F
Szwecja
Hiszpania
Dania
艁otwa
Islandia
Irlandia P贸艂nocna
Lichtenstein

GRUPA G
Holandia
Rumunia
Bu艂garia
S艂owenia
Albania
Bia艂oru艣
Luksemburg
kasia_tree
no c贸偶 - jest ja jest, trafi艂a nam si臋 do艣膰 ciekawa grupa... da膰 Armenie z Azerbejd偶anem, hehe... ca艂e szcz臋艣cie, 偶e Gruzja by艂a w tym samym koszyku co Armenia. ale wojn膮 futbolow膮 mi tu pachnie blink.gif no, ale mo偶e nie b臋dzie tak 藕le. Azerbejd偶an potrafi by膰 nieprzewidywalny, mog膮 tam gubi膰 punkty najlepsi... Serbia mi si臋 za bardzo nie podoba, Portugalia moze by膰 - ale trzeba po prostu gra膰 i tyle. Portugalia b臋dzie musia艂a pokona膰 szmat drogi na wsch贸d - raczej nie b臋d膮 zadowoleni z takiego losowania i mog膮 na wschodzie pogubi膰 jakie艣 punkty. ale nie ma co kombinowac czy gdyba膰 - trza ich ogra膰 wszystkich i tyle!

b臋d臋 narzeka膰 jak zaczn膮 przegrywa膰.

Grecja z Turcj膮, Francja z W艂ochami, Czechy ze S艂owakami, Szwecja z Holandi膮 - mo偶e by膰 ciekawie biggrin.gif Anglikom si臋 trafi艂o jak 艣lepej kurze ziarno, heh. dobrze, 偶e pogoni膮 Svena, bo znaj膮c ich zdolno艣ci, mogliby mie膰 i w tej grupie problemy. a dumnym synom Albionu przeca to nie przystoi... rolleyes.gif

pico
Nono.. nie wyjdziemy biggrin.gif Jak zwykle optymistycznie wi臋c typuj臋 3 miejsce! a co! Powalczymy! Wierz臋 w naszych ch艂opc贸w tongue.gif
Portugalia, Belgia, Serbia, Finlandia, Polska. Mi臋dzy tymi dru偶ynami rozegra si臋 b贸j o awans. Osobi艣cie stawiam na Portugali臋 i Belgi臋 ale.. to jest futbol. Wszystko si臋 mo偶e zda偶y膰.
Powiem te偶, 偶e spodziewa艂em si臋 mocniejszej grupy a raczej takiej oczekiwa艂em. Jestem rozczarowany losowaniem...

Rafi.. 3-4.. powalczymy... smile.gif

pozdrawiam
Pawe3
Grupa nie jest 艂atwa,ale do przej艣cia z PORTUGALI膭 nie mamy szans,ci臋偶ko b臋dzie z Belgi膮,ale powinni艣my sobie poradzi膰,w tej grupie mo偶e sporo namiesza膰 FINLANDIA,SERBIA te偶 艂atwo sk贸ry nie sprzeda,a wi臋c b臋dzie r贸wnorz臋dna walka o 2 miejsce mi臋dzy tymi zespo艂ami.
karas
QUOTE(majself)
4.Belgia!!! - moje marzenie smile.gif

Jedyny typ, kt贸ry mi wszed艂...wink.gif Jest mocna grupa i bardzo dobrze.
Rafi - Belgia jest mocna? Prosze Ci臋... Za ka偶dym razem, kiedy si臋 widzimy z moimi kolesiami w Belgii, drocz臋 si臋 z nimi na temat naszych reprezentacji. My jedziemy na M艢, a oni...? Sko艅czyli kwalifikacje bodaj偶e na 4 miejscu w grupie. Je艣li zagramy w Brukseli, to jest szana na meczyk lajf...smile.gif

Co do Portugalii - moc ich ka偶dy zna, a nasi najlepiej po Korei i Japonii. Bez komentarza.

Reszta do ogrania - zn贸w walczymy o 2 miejsce w grupie. Mog艂o by膰 gorzej. Szkoda tylko tych republik sowieckich...

Grupy D i F tr膮c膮 moc膮...
andrew88lfc
Z Portugali膮 przegramy, z Belgi膮 te偶, z Serbi膮 mo偶e powalczymy, z Finlandi膮 te偶... ME posz艂y si臋 j***膰. Znowu przyjdzie mi kibicowanie Anglii....
redmann1
QUOTE(kasia_tree @ Jan 27 2006, 12:42 PM)
Anglikom si臋 trafi艂o jak 艣lepej kurze ziarno, heh. dobrze, 偶e pogoni膮 Svena, bo znaj膮c ich zdolno艣ci, mogliby mie膰 i w tej grupie problemy. a dumnym synom Albionu przeca to nie przystoi...  rolleyes.gif
[right][snapback]15354[/snapback][/right]

Nie bardzo mog臋 si臋 z tym zgodzi膰. Dalekie podr贸偶e w przypadku ka偶dego meczu wyjazdowego to raz, nies艂ychana zdolno艣膰 Anglik贸w do lekcewa偶enia teoretycznie s艂abszych rywali to dwa,z Rosj膮 i Chorwacj膮 nawet u siebie nie b臋dzie lekko! W sumie umi臋jetno艣ci s膮 po naszej stronie, jedynie du偶膮 rol臋 odegra w艂a艣ciwa koncentracja i powinno by膰 bezproblemowo!!
Rafi
Rafi - Belgia jest mocna? Prosze Ci臋... Za ka偶dym razem, kiedy si臋 widzimy, drocz臋 si臋 z na M艢, a oni...?

To nie tak Karas. Belgia nie jest najsilniejsz膮 reprezentacj膮, ale Janosiki s膮 za s艂abe aby z nimi rywalizowa膰. Nigdy nie by艂em optymistycznie nastawiony na si艂臋 naszych grajk贸w i nie wierz臋 w jakikolwiek sukces z ich strony. Je艣li wywalczymy to 4 miejsce to chyba... b臋dzie mo偶na by膰 ucieszonym.

A o wyniku z 1982 roku w Barcelonie 3-0 dla naszych z Belgi膮, to nawet nie ma co liczy膰.

Liczy艂em na Czech贸w i Turk贸w w grupie, ale niestety przeliczy艂em si臋.
Kangur
Obstawiam 2 miejsce. Serio. Belgia to nam mo偶e najwy偶ej punkcik urwa膰, z Serbami te偶 p贸jdzie lajtowo, z Finami mo偶e by膰 problem ale wierz臋 偶e ich pokonamy. O Portugalii nie wspominam bo ca艂y czas mam w pami臋ci Engel's Angels w Korei... Ale wcale nie uwa偶am, 偶eby z nimi przegrali! o nie!

Ko艅cowa klasyfikacja wg. mnie:
1.Portugalia
2. Polska
3.Finlandia
4.Serbia i Czarnog贸ra
5.Belgia
6. Kazachstan
7.Azerbejd偶an
8.Armenia

Co do komentarzy antyfan贸w rep. Polski pokroju Rafiego, to wmawiam sobie, 偶e ich nie ma tongue.gif Po co mam si臋 denerwowa膰 ?smile.gif.

PS. Ju偶 nigdy wi臋cej nie b臋d臋 nic typowa艂...
boczek
QUOTE(andrew88lfc @ Jan 27 2006, 01:54 PM)
Z Portugali膮 przegramy, z Belgi膮 te偶, z Serbi膮 mo偶e powalczymy, z Finlandi膮 te偶... ME posz艂y si臋 j***膰. Znowu przyjdzie mi kibicowanie Anglii....
[right][snapback]15359[/snapback][/right]

Widze, 偶e niekt贸rym to zimowe s艂oneczko ostro przypali艂o. Jeszcze eliminacje si臋 nie zacze艂y a ju偶 skre艣laj膮 na straty. Troche ludzie si臋 opanujcie bo to 偶a艂osne si臋 robi. Jeszcze w Mistrzostwa 艢wiata si臋 nie sko艅czy艂y a Ci ju偶 bjadol膮, 偶e im si臋 losowanie nie podoba. Ka偶dy jest do ogrania, zobaczymy jak膮 form臋 po M艢 b臋d膮 prezentowa膰 nasi pi艂karze i wtedy mo偶emy oceni膰 szanse. A ju偶 stwierdzenie, 偶e z Beligi膮 i Finlandi膮 dostaniemy 艂upnia to poprostu 艣miech na sali. Jak grali w tegorocznych eliminacjach ka偶dy widzia艂, wi臋c troche obiektywizmu. S膮 oni przys艂owiowymi 艣redniakami, z kt贸rymi Polska nauczy艂a si臋 gra膰, wi臋c nie powinno by膰 okropnie jak przewiduj膮 co niekt贸rzy. Z serbi膮 ju偶 grali艣my, na turnieju w Ukrainie i te偶 jako艣 odes艂ali艣my ich z kwitkiem. portugalia strasznie si臋 meczy艂a ze s艂abeuszami w tegorocznych eliminacjach, wi臋c nic nie jest przes膮dzone. A stwierdzenie, 偶e nie mamy szans to mija si臋 z celem, mo偶e lepiej, 偶eby wog贸le Polska nie bra艂a udzia艂u w eliminacjach.
Pawe3
Powiem jasno ME znowu nie dla nas,kl膮twa trwa i b臋dzie trwa膰 jedyna szansa to wygranie organizacji ME2012,ale w cuda nie wierze,a wi臋c zako艅czy si臋 tak:

PORTUGALIA
BELGIA
SERBIA
POLSKA
FINLANDIA
ARMENIA
KAZACHSTAN
AZERBEJD呕AN

Przykre,ale prawdziwe sad.gif sad.gif sad.gif
siona
Rafi i Pico zygac mi sie k*rwa chce jak widze te wasze posty zacznijcie kibicowac Andorze albo ch... wie komu jak z wac tacy "optymisci"a nie pier***cie mi tu ze bedziemy na 5 miejscu bo zapewniem ze nie bedziemy i moge sie zalozyc o wszytsko wchodziccie w to ????

Dobra teraz co ja o tym mysle

Grupa cholernie ciekawa ale co wazne nie ma druzyny z ktora bysmy nie mogli wygrac usiebie czy tez na wyjezdzie. Portugalia to juz nie ta Portugalia co jeszcze 4 lata temu i teraz to ma problemy nawet z Lichtensztainem. Belgowie jacy tam oni wielcy pilkarze sa do ogrania i ich ogramy tak samo z Serbami jedynie moze byc problem w Finalndi ale ja tam wierze w naszych i widze szanse na awans z pierwszego miejsca!!!!!!!!

pozdrowka
kasia_tree
ech, to gdybanie i krakanie... jeszcze mundialu nie by艂o, a juz wszyscy grzebi膮 euro... mo偶e si臋 mamy po艂o偶y膰 na ziemi i przykry膰 prze艣cierad艂em?

co do Anglik贸w - taki ju偶 ich urok, 偶e potrafi膮 cholernie m臋czy膰 si臋 z najs艂abszymi... dlatego wierz臋, 偶e nowy selekcjoner postawi te gwiazdki do pionu. i b臋d膮 walczy膰 jak za starych dobrych czas贸w... jezeli chodzi o te wschodnie wyjazdy to wiecej szans i tak daje Anglikom niz Portugalczykom. po prostu Anglicy to ch艂opy z krwi i ko艣ci i nie obca im ostra walka. a maj膮 tylko wyjazd do Rosji i nie musz膮 si臋 w艂贸czy膰 po stepach biggrin.gif no, niestety podr贸偶e m臋cz膮... ale taki ju偶 urok naszej Euroazji... Chorwacja jest nieprzewidywalna - tu si臋 zgodz臋. ale i tak maj膮 Angole lepiej ni偶 tacy Hiszpanie biggrin.gif

cicho wrony! b臋dzie co ma by膰. si臋 nie podoba to zmie艅cie obywatelstwo biggrin.gif
pico
QUOTE(siona @ Jan 27 2006, 12:04 PM)
Rafi i Pico zygac mi sie k*rwa chce jak widze te wasze posty zacznijcie kibicowac Andorze albo ch... wie komu jak z wac tacy "optymisci"a nie pier***cie mi tu ze bedziemy na 5 miejscu bo zapewniem ze nie bedziemy i moge sie zalozyc o wszytsko wchodziccie w to ????
[right][snapback]15365[/snapback][/right]

Przepraszam Cie bardzo drogi kolego ale od czego jest forum? Z tego co mi wiadomo to s艂u偶y do wymiany pogl膮d贸w i wyra偶ania w艂asnego zdanie, czy偶 nie?
Osobi艣cie nie lubie naszej reprezentacji, Janasa uwa偶am za wie艣niaka i beztalencie, PZPN jest bardziej przekupny ni偶... taka pani na ulicy wi臋c po ch.. mam si臋 denerwowa膰 i kibicowa膰 skoro Listkiewicz zna wynik ju偶 miesi膮膰 wcze艣niej???
Nie przekonuj mnie, 偶e tak nie jest.. Nawet je艣li nie mam racji to nie interesuje mnie to! Znam kilka przypadk贸w z 偶ycia naszego zwi膮zku pi艂ki no偶nej i to mi wystarczy! Dzi臋kuj臋 za uwag臋!

a z grupy i tak nie wyjdziemy... smile.gif

pozdro
Przepi髍ek
Grupa jest do przej艣cia. Jak ka偶da grupa... Na dzisiaj, stawia艂bym na nasz do艣膰 spokojny awans. Ale niestety boj臋 si臋, 偶e po mistrzostwach 艣wiata cz臋艣膰 kadrowicz贸w da sobie spok贸j z reprezentacj膮, a nast臋pc贸w nie b臋dzie... Przede wszystkim chodzi o nasz膮 obron臋. Licz臋, 偶e Janas kogo艣 wy艂apie z m艂odzie偶owek naszych niedawnych, bo bez tego b臋dzie k艂opot.

Belgia jest w kryzysie. Finowie nie s膮 na tyle silni, by awansowa膰, ale punkty faworytom mog膮 urwa膰. Serbowie s膮 nieprzewidywalni, a Portugalczycy te偶 do czo艂贸wki si臋 ju偶 nie zaliczaj膮. Z azjatyckimi krajami powinni艣my sobie poradzi膰 i uzyska膰 komplet punkt贸w.

Powalczymy smile.gif
siona
QUOTE(pico @ Jan 27 2006, 12:10 PM)
Przepraszam Cie bardzo drogi kolego ale od czego jest forum? Z tego co mi wiadomo to s艂u偶y do wymiany pogl膮d贸w i wyra偶ania w艂asnego zdanie, czy偶 nie?
Osobi艣cie nie lubie naszej reprezentacji, Janasa uwa偶am za wie艣niaka i beztalencie, PZPN jest bardziej przekupny ni偶... taka pani na ulicy wi臋c po ch.. mam si臋 denerwowa膰 i kibicowa膰 skoro Listkiewicz zna wynik ju偶 miesi膮膰 wcze艣niej???
Nie przekonuj mnie, 偶e tak nie jest.. Nawet je艣li nie mam racji to nie interesuje mnie to! Znam kilka przypadk贸w z 偶ycia naszego zwi膮zku pi艂ki no偶nej i to mi wystarczy! Dzi臋kuj臋 za uwag臋!

a z grupy i tak nie wyjdziemy... smile.gif
pozdro
[right][snapback]15367[/snapback][/right]

A owszem jest tylko z kim bysmy nie grali to my i tak zawsze przegramy!!!!

NAwet jak bysmy grali z Andora Kazachami Moldawia Luxemburgiem i innymi takimi to i tak bysmy waszym zdaniem z grupy nie wyszli

Wiec jak nie lubisz naszej reprezentacji to zostaw ten temat w spokoju i nie wypowiadaj sie. Co do Janasa to ejstes w duzym i to bardzo duzym bledzie !!!!

Rafi

Zaraz siona, co si臋 od razu unosisz? Nikt mnie nie zmusi do kibicowania komu艣, komu nie chc臋! Nie by艂em fanem reprezentacji Polski, i nie b臋d臋 im kibicowa艂. Dla mnie ta reprezentacja, to jest kolejnym 艣redniakiem - i nigdy nie b臋dzie prezentowa膰 poziomu jak przed paroma latami.
Lato, Boniek, Szarmach, Dziuba, Majewski i wielu innych, kt贸rym chcia艂o si臋 gra膰 dla OJCZYZNY.

A te pata艂achy, kt贸re reprezentuj膮 nasz膮 ojczyzn臋 bardziej staraj膮 w klubach ni偶 w samej POLSCE. Sam przyk艂ad M艢 02 powinien Ci臋 doskonale zadowoli膰, jak to naszym chcia艂o si臋 gra膰. Gdybym ja by艂 pi艂karzem, i dosta艂 powo艂anie od trenera, to zapie...dala艂bym z ca艂ych swoich si艂, bo gram dla ojczyzny. A te inne pi...dy Kosowskie i inne pedanty, kt贸re bardziej dbaj膮 o w艂asny wygl膮d - to chc臋 im si臋 tak gra膰, jak mi teraz opala膰 si臋 na podw贸rku.

Nie b臋d臋 si臋 pastwi艂 nad tym Twoim postem skierowanym te偶 do mnie, bo wyrazi艂em w艂asn膮 opini臋 na temat naszych grajk贸w, i czy ona Ci臋 satysfakcjonuje to ju偶 mnie ma艂o interesuje. STAWIAM ZGRZEWK臉 PIWA, 呕E ODPADNIEMY Z GRUPY, kto idzie na zak艂ad?

kibicowac Andorze

W艂a艣nie jestem ich kibicem. Mam ca艂y pok贸j obwieszony w ich szaliki, plakaty i nosz臋 ich koszulk臋. Zadowolony?
pico
A owszem jest tylko z kim bysmy nie grali to my i tak zawsze przegramy!!!!

NAwet jak bysmy grali z Andora Kazachami Moldawia Luxemburgiem i innymi takimi to i tak bysmy waszym zdaniem z grupy nie wyszli

No co艣 Ty! Z tymi dru偶ynami jeste艣my w stanie powalczy膰! smile.gif

Wiec jak nie lubisz naszej reprezentacji to zostaw ten temat w spokoju i nie wypowiadaj sie. Co do Janasa to ejstes w duzym i to bardzo duzym bledzie !!!!

Chcia艂em si臋 wypowiedzie膰 i to zrobi艂em, je艣li nie podoba Ci si臋 moje zdanie na temat reprezentacji to nie czytaj moich post贸w.'

Dla mnie ta reprezentacja, to jest kolejnym 艣redniakiem - i nigdy nie b臋dzie prezentowa膰 poziomu jak przed paroma latami.
Lato, Boniek, Szarmach, Dziuba, Majewski i wielu innych, kt贸rym chcia艂o si臋 gra膰 dla OJCZYZNY.

Prawda.

STAWIAM ZGRZEWK臉 PIWA, 呕E ODPADNIEMY Z GRUPY, kto idzie na zak艂ad?

Ja dorzucam jeszcze jedn膮 skrzynk臋.

pozdrawiam
siona
To mozecie juz te skrzynki wysylac bo ja w to wchodze !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiec jesli im nie chcesz kibicowac to moze zosatw temat reprezentacji bo jednego takiego znam jak wy tyle ze on sie z wszystkich smial po losowaniu MS 2006 a teraz sie smiejemy z niego.

pozdrowka
pico
QUOTE(siona @ Jan 27 2006, 12:25 PM)
To mozecie juz te skrzynki wysylac bo ja w to wchodze !!!!!!!!!!!!!!!!!

ok

Wiec jesli im nie chcesz kibicowac to moze zosatw temat reprezentacji bo jednego takiego znam jak wy tyle ze on sie z wszystkich smial po losowaniu MS 2006 a teraz sie smiejemy z niego.

To si臋 艣miejcie p贸ki mo偶ecie bo on ponownie b臋dzie si臋 艣mia艂 po mistrzostwach.. a raczej w czasie ich trwania laugh.gif

pozdrawiam serdecznie
siona
QUOTE(pico @ Jan 27 2006, 12:27 PM)
ok
To si臋 艣miejcie p贸ki mo偶ecie bo on ponownie b臋dzie si臋 艣mia艂 po mistrzostwach.. a raczej w czasie ich trwania laugh.gif
pozdrawiam serdecznie
[right][snapback]15373[/snapback][/right]

A powiedz mi kto ma w tych mistrzostwachma nas ograc?? Ze niby Kostaryka albo Ekwador ??? Narmalnie smiech i to nie na sali a w calym panstwie. Zycze by Ci minka opadla wczasnie mistrzostw jak nasi beda juz duzo dalej jak Ci sie wydaje

Zaraz pewnie mi powiesz ze z nikim nie wygramy to ja Ci pwoiem ze w Ekwadorem nie dawno wygralismy 3-0 a warunki byly jednakowe dla obydwu druzyn

pozdrowka
karas
Pico + Rafi -> pozwolicie, 偶e do Waszych dw贸ch skrzynek ja z Sion膮 dorzucimy nasze dwie. 呕eby by艂o dw贸ch na dw贸ch. Pijemy Carlsberga wink.gif. A zatem zak艂ad stoi...?
pico
A powiedz mi kto ma w tych mistrzostwachma  nas ograc?? Ze niby Kostaryka albo Ekwador ??? Narmalnie smiech i to nie na sali a w calym panstwie. Zycze by Ci minka opadla wczasnie mistrzostw jak nasi beda juz duzo dalej jak Ci sie wydaje

No szczerze Ci powiem, 偶e niby Ekwador i Kostaryka.

Zaraz pewnie mi powiesz ze z nikim nie wygramy to ja Ci pwoiem ze w Ekwadorem nie dawno wygralismy 3-0 a warunki byly jednakowe dla obydwu druzyn

No to co z tego? To by艂 mecz towarzyski. Z W艂ochami te偶 kiedy艣 wygrali艣my towarzysko a wierz mi, 偶e nie chcia艂by艣 si臋 z nimi spotka膰 w mistrzostwach... oj nie chcia艂by艣...

Pico + Rafi -> pozwolicie, 偶e do Waszych dw贸ch skrzynek ja z Sion膮 dorzucimy nasze dwie. 呕eby by艂o dw贸ch na dw贸ch. Pijemy Carlsberga . A zatem zak艂ad stoi...?

Jak dla mnie to nie ma sprawy! smile.gif

pozdrawiam
kasia_tree
i ja wam mog臋 zak艂ad przeci膮膰 - rozliczenie na V Og贸lnopolskim Zlocie Fan贸w LFC w 2008 roku smile.gif a jak chcecie zak艂ada膰 si臋 o mundial - to na zlocie nr 3 w tym roku biggrin.gif

tylko problem w tym, 偶e Pico i Rafi s膮 nieletni, wi臋c lepiej zak艂adajcie si臋 o Euro 2008 biggrin.gif

ps. przypominam o jeszcze jednym zak艂adzie, kt贸ry zosta艂 zawarty jaki艣 czas temu... w razie wyj艣cia Polski z grupy na mundialu kto艣 ma na zlocie za艂o偶y膰 koszulk臋 z napisem, 偶e si臋 ch... zna na pi艂ce biggrin.gif
Rafi
A powiedz mi kto ma w tych mistrzostwachma nas ograc??

A zapomnia艂 pan o Deutschland? A na Twoje te proste pytanie; Ekwador i Niemcy.

Na podparcie tego, chcia艂em przypomnie膰 wynik Ekwadoru z Brazyli膮 (0-1 i 2-0)
z Paragwajem (1-2 i 5-2).

Sam mecz Ekwadoru i Polski nie jest 偶adn膮 odpowiedzi膮, 偶e mamy od razu pokona膰 Ekwador. Mecz tamten nie by艂 o 偶adn膮 stawk臋, a ka偶dy wie jak si臋 gra w deszcz.

Jeszcze dla owego przypomnienia, ogl膮da艂e艣 mecz niedawno Ekwadoru z Hondurasem? Je艣li tak Ekwador b臋dzie gra艂 jak z Hondurasem, to Polska b臋dzie lata膰 - graj膮 naprawd臋 ostro, a nasi to s膮 wymodelowane laleczki i na ostr膮 gr臋 nie s膮 przygotowani. Bo kto niby jest nauczony takiej gry? Sam Kosowski jak pierwszy raz by艂 na treningu w K'lautern, to my艣la艂 - 偶e to jest prawdziwy mecz, bo w treningu cholernie waleczni grali. A nasi tak nie potrafi膮.

Pico + Rafi -> pozwolicie, 偶e do Waszych dw贸ch skrzynek ja z Sion膮 dorzucimy nasze dwie. 呕eby by艂o dw贸ch na dw贸ch. Pijemy Carlsberga . A zatem zak艂ad stoi...?

Zak艂ad stoi. smile.gif
ar2r
Zaraz siona, co si臋 od razu unosisz? Nikt mnie nie zmusi do kibicowania komu艣, komu nie chc臋! Nie by艂em fanem reprezentacji Polski, i nie b臋d臋 im kibicowa艂. Dla mnie ta reprezentacja, to jest kolejnym 艣redniakiem - i nigdy nie b臋dzie prezentowa膰 poziomu jak przed paroma latami.
choragiewka

wchodze w zaklad skrzynka ze Polska awansuje

QUOTE(kasia_tree)
ps. przypominam o jeszcze jednym zak艂adzie, kt贸ry zosta艂 zawarty jaki艣 czas temu... w razie wyj艣cia Polski z grupy na mundialu kto艣 ma na zlocie za艂o偶y膰 koszulk臋 z napisem, 偶e si臋 ch... zna na pi艂ce
no to musze to zobaczyc, koles bedzie sie zajefajnie prezentowal w tej koszulce, ja dodam ze niemcy - Polska 2:3 smile.gif
siona
QUOTE(Rafi_LFC @ Jan 27 2006, 12:44 PM)
A zapomnia艂 pan o Deutschland? A na Twoje te proste pytanie; Ekwador i Niemcy.

Na podparcie tego, chcia艂em przypomnie膰 wynik Ekwadoru z Brazyli膮 (0-1 i 2-0)
z Paragwajem (1-2 i 5-2).

Sam mecz Ekwadoru i Polski nie jest 偶adn膮 odpowiedzi膮, 偶e mamy od razu pokona膰 Ekwador. Mecz tamten nie by艂 o 偶adn膮 stawk臋, a ka偶dy wie jak si臋 gra w deszcz.

Jeszcze dla owego przypomnienia, ogl膮da艂e艣 mecz niedawno Ekwadoru z Hondurasem? Je艣li tak Ekwador b臋dzie gra艂 jak z Hondurasem, to Polska b臋dzie lata膰 - graj膮 naprawd臋 ostro, a nasi to s膮 wymodelowane laleczki.

Zak艂ad stoi. smile.gif
[right][snapback]15379[/snapback][/right]

Nie o naszych sasiadach nie zapomanilem tyle ze dwa zwyciestwa juz nam daja awans a i z Niemcami mozna wygrac bo co oni teraz wielkiego graja. Co do tych ynikow Ekwadoru to che cie tylko poinformowac ze u siebie to oni sa mocni bo mj stadion ile tysiey n.p.m. i wszystkich zatyka a na wyjazdach zdobyli raptem 4 pkt. Chyba ze zagramy z nimi na specjalnie wybudowanym stadionie w Niemczech z waszych funduszy.

PS. Karas jak to Kasia wyliczyla o piwko na V zlocie martwic sie nie musimy.

pozdrowka
pico
Nie o naszych sasiadach nie zapomanilem tyle ze dwa zwyciestwa juz nam daja awans a i z Niemcami mozna wygrac bo co oni teraz wielkiego graja.

Zobaczymy co b臋dzie na mistrzostwach.. w 2002 Polska zrobi艂a nam negatywn膮 niespodziank臋 to dlaczego teraz Ekwador nie mia艂by zrobi膰 pozytywnej? Wszystko si臋 mo偶e zdarzy膰 p贸ki pi艂ka w grze.. R贸wnie dobrze nasi grajkowie mog膮 zaszale膰 i wygra膰 ca艂y turniej tongue.gif Oka偶e si臋..

Co do tych ynikow Ekwadoru to che cie tylko poinformowac ze u siebie to oni sa mocni bo mj stadion ile tysiey n.p.m. i wszystkich zatyka a na wyjazdach zdobyli raptem 4 pkt.

A oni to co? cyborgi? tongue.gif

PS. Karas jak to Kasia wyliczyla o piwko na V zlocie martwic sie nie musimy.

To te偶 si臋 oka偶e tongue.gif

pozdrawiam serdecznie
kuba50
zapominacie o czym艣. Ekwador wszystkie punkty opr贸cz jednego w grupie eliminacyjnej zdoby艂 na swoim stadionie po艂o偶onym ile艣 tam metr贸w nad poziomem morza. a w Niemczech wszyscy b臋d膮 gra膰 w podobnych warunkach

EDIT A, jeszcze co艣: stawiam beczk臋 piwa, 偶e Polska nie zagra na ME 2008
pico
QUOTE(kuba50 @ Jan 27 2006, 01:10 PM)
zapominacie o czym艣. Ekwador wszystkie punkty opr贸cz jednego w grupie eliminacyjnej zdoby艂 na swoim stadionie po艂o偶onym ile艣 tam metr贸w nad poziomem morza. a w Niemczech wszyscy b臋d膮 gra膰 w podobnych warunkach
[right][snapback]15383[/snapback][/right]

Po Twoim po艣cie stwierdzam, 偶e:

1. nie czyta艂e艣 tematu i poprzednich post贸w
2. ogl膮da艂e艣 jaki艣 艣mieszny program w tv - podobnie jak siona.

ponowiam wi臋c pytanie..

Co z tego, 偶e stadion jest wy偶ej? Ekwadorczycy to cyborgi?

pozdrawiam
kuba50
nie, nie czyta艂em wcze艣niejszych post贸w, nie, ekwadorczycy to nie cyborgi, ale ca艂e 偶ycie 偶yj膮 na du偶ej wysoko艣ci i s膮 do tego przystosowani. nie ogl膮da艂em 艣miesznego programu w TV, tylko m贸wi臋 prawd臋: zaledwie jeden marny punkt zdobyli na wyje藕dzie, z Brazyli膮 i Paragwajem wygrali u siebie, jak tego nie zauwa偶asz to jeste艣 艣lepy
pico
QUOTE(kuba50 @ Jan 27 2006, 01:20 PM)
nie, nie czyta艂em wcze艣niejszych post贸w, nie, ekwadorczycy to nie cyborgi, ale ca艂e 偶ycie 偶yj膮 na du偶ej wysoko艣ci i s膮 do tego przystosowani. nie ogl膮da艂em 艣miesznego programu w TV, tylko m贸wi臋 prawd臋: zaledwie jeden marny punkt zdobyli na wyje藕dzie, z Brazyli膮 i Paragwajem wygrali u siebie, jak tego nie zauwa偶asz to jeste艣 艣lepy
[right][snapback]15385[/snapback][/right]

Zauwa偶am, tylko powiedz mi CO Z TEGO??? Podaj mi jaki艣 powa偶ny, m膮dry i prawdziwy pow贸d dla kt贸rego uwa偶asz, 偶e wysoko po艂o偶ony stadion ma znaczenie? Mo偶e przeciwnicy maj膮 l臋k wysoko艣ci co? biggrin.gif

Poza tym.. bardziej obawiam si臋 Kostaryki.

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.