Dzisiaj ma byÄ? jego prezentacja.... Co my??licie o tym zawodniku?
Ja sie ciesze ze zenden bedzie gra?? u nas, podoba mi sie jego styl
Mam nadzieje ze pokaze sie jak z najlepszej strony.
Pozdrowiam
Michael
04-07-2005 - 09:41
Czy ja wiem czy by?? to dobry zakup? Mo??e i tak, bÄ?dziemy mieli zaplecze. A poza tym jak na razie to dobrze, ??e ktokolwiek przyszed??
jodmak
04-07-2005 - 09:58
Ja tak naprawdÄ? nie wiem, co mam sÄ?dziÄ? o tym zawodniku. Gra?? kiedy?? w Barcelonie i tam zawi??d?? na ca??ej linii. Czy jest u nas potrzebny? Dobrze, ??e przyszed?? za darmo i to jest du??y plus.
Zobaczymy jak siÄ? sprawdzi, ale przyda siÄ? rywalizacja na lewym skrzydle
CieszÄ? siÄ? z pozyskania tego zawodnika. Nie musi on graÄ? ca??ych meczy, ale przy kontuzjogennym Kewellu jest bardzo przydatny. Miejmy nadziejÄ?, ??e sie odrodzi i bÄ?dzie pokazywa?? zaskakujÄ?co wysokÄ? formÄ?
Ja rowniez goscia nie znam, tzn cos tam sie slyszalo, ale... jakos nie widze w nim wielkiego wzmocnienia, choc jak to Rafa mowil, potrzebni sa zawodnicy z doswiadczeniem w Premiership, no i zawsze moze byc "zapchajdziura" jak ktos bedzie kontuzjowany...
Czepik
04-07-2005 - 11:20
A ja chcia??em zapytaÄ? na jakiej on gra pozycji , lewa ,prawa , ??rodek ??
Zendena pamiÄ?tam jeszcze z M?? '98 i EURO 2000 , gra?? wtedy zajefajno , pamiÄ?tam jego bramki , mysle ,??e pozytek z niego bÄ?dzie , czas poka??e...
CYTAT(Czepik @ Jul 4 2005, 01:20 PM)
A ja chcia??em zapytaÄ? na jakiej on gra pozycji , lewa ,prawa , ??rodek ??
Nominalnie jest to lewoskrzyd??owy, ale zdarza??o mu siÄ? ju?? w Boro graÄ? w ??rodku pomocy, za?? w reprezentacji gra?? wymiennie, choÄ?by na ostatnim Euro i czÄ?sto mo??na by??o go widzieÄ? r??wnie?? na prawej flance.
Boudewijn jest jak dla mnie bardzo dobrym posuniÄ?ciem RB. Przede wszystkim nie musieli??my przelewaÄ? ??adnych sum na konto Boro. W zesz??ym sezonie prezentowa?? siÄ? na pewno lepiej od Kewella, jak teraz bÄ?dzie - zobaczymy. Ja mam nadziejÄ?, ??e przynajmniej Harry poczuje konkurencjÄ? i zn??w bÄ?dzie mu siÄ? chcia??o graÄ?. Mamy teraz dw??ch ca??kiem niez??ych lewych pomocnik??w. Jeszcze tylko SWP na prawÄ? i nasze skrzyd??a wreszcie powinny zaczÄ?Ä? funkcjonowaÄ? jak za dawnych lat...
Dok??adnie Holy, uwa??am, ??e zatrudnienie Zendena to ??wietne posuniÄ?cie. OglÄ?da??em sporo mecz??w Premiership w ostatnim sezonie i musze powiedzieÄ?, ??e nie na darmo wybrano go w Middlesbrough graczem roku. Ch??opak jest niesamowicie szybki, a przy tym ??wietnie wyszkolony technicznie. I ZA DARMO! Poza tym jest wszechstronny i mimo ??e jego nominalna pozcja to lewe skrzyd??o, to z prawej strony na pewno gorzej nie bÄ?dzie gra?? - a tam w??a??nie mamy nie dziurÄ?, tylko wyrwÄ?! Bardzo siÄ? cieszÄ?, ??e do nas trafi??.
Czepik
04-07-2005 - 12:21
no to jesli moze grac na lewej stronie, to nasza pomoc jest jak najbardziej dobra

Gerrard,Alonso,Garcia,Zenden - brzmi ciekawie
To ja jeszcze chcia??by zeby wzmocni?? Benitto obro??ce, ale jakiegos dobrego! wtedy bysmy mogli walczyc o najwyzsze laury!
Tradycyjnie czyli sceptycznie! Dlaczego? Po primo; jesli LFC ma byc wielki jak w latach 70-tych i 80-tych to potrzebni sa pilkarze z najwyzszej polki, a takim Zenden niestety nie jest. Po drugie primo; moim zdaniem jest juz troszke "zgrana plyta", choc akurat jego doswiadcznie miedzynarodowe w kilku ligach moze byc wielkim plusem. I po trzecie primo; mysle, ze poprzedni sezon mogl byc jego sezonem zyciowym, mam nadzieje, ze sie myle! Jak zwykle

zreszta!
pozdrawiam.
balon nie wybrzydzaj bo z tych zakupionych teraz to z jakiejkolwiek polki jest tylko wlasnie Zenden!! reszta to totalny chlam i tyle nie oszukujmy sie bo nie trzeba.. Zenden jest dobry solidny i pracowity a stac go tez na fajerwerki wiec nie marudzcie.. ja sie bardzo ciesze ze nas wzmocnil.. na razie jako jedyny niestety..
Czy pi??karz roku niez??ego klubu Premiership, 28 letni (czyli idealny wiek dla pomocnoka) pozyskany ZA DARMO (!) mo??e byÄ? z??ym transferem?
ChylÄ? czo??a. W dodatku Bolo chce graÄ? dla nas a to te?? nie jest bez znaczenia. Obi??o mi siÄ? te?? o uszy ??e jest obuno??ny - dodatkowy plus dla niego. Teraz mamy Kewella potrafiÄ?cego graÄ? na co najmniej 3 pozycjach w tym na dw??ch r????nych stronach, Zendena kt??ry tak samo jak Kewell mo??e graÄ? zar??wno na lewej stronie jak i na prawej a do tego jeszcze na ??rodku i GarciÄ?, kt??ry w??a??ciwie jest kopiÄ? Kewella je??eli chodzi o pozycje na jakich mo??e graÄ?. Potrzebujemy tylko NOMINALNEGO, prawoskrzyd??owego, koniecznie PRAWON??NEGO (!) (SWP? marzenia), bo wszyscy nasi skrzyd??owi sÄ? "domy??lnie" lewono??ni i bÄ?dziemy mieli solidne skrzyd??a i ??adna kontuzja nie rozwali nam sk??Ä?du gdy?? zawsze bÄ?dzie kto?? na zmianÄ?.
Generalnie mo??na powiedzieÄ? ??e kupujÄ?c Zendena pozyskali??my p????tora zawodnika - jednego lewoskrzyd??owego i "p????" prawego pomocnika (czy jak kto woli, lewego pomocnika i rezerwowego na prawÄ? stronÄ?).
Dobry transfer.
CYTAT(kuba @ Jul 5 2005, 10:28 AM)
balon nie wybrzydzaj bo z tych zakupionych teraz to z jakiejkolwiek polki jest tylko wlasnie Zenden!! reszta to totalny chlam i tyle nie oszukujmy sie bo nie trzeba.. Zenden jest dobry solidny i pracowity a stac go tez na fajerwerki wiec nie marudzcie.. ja sie bardzo ciesze ze nas wzmocnil.. na razie jako jedyny niestety..
"kuba" wybrzydzam bo takimi transferami Premierleague nie zawojujemy! A to, ze jest to narazie jedyny sprawdzony, uksztaltowany pilkarz, to nie podlega dyskusji.
pozdrawiam.
dominic
05-07-2005 - 13:44
Nie ma co wybrzydzaÄ?, Zenden jest ograny w Premiership, poza tym mo??e graÄ? zar??wno na lewej jak i prawej pomocy, a nawet w ??rodku. Jest nam potrzebny zawodnik, kt??ry od poczÄ?tku "bedzie czu?? grÄ?" i szybko wkomponuje siÄ? w dru??ynÄ?. Dobry transfer i dotego za darmo
Soprano
05-07-2005 - 14:09
C??z Zenden'a zawsze ceni??em za jego umiejÄ?tno??ci, ale ostatnio spisuje siÄ? trochÄ? s??abiej. napewno plusem jest cena za jakÄ? znalaz?? siÄ? na Anfield.
Mam jednak z??e przeczucie ??e z Zendenem stanie siÄ? to samo co z Kewelem i zn??w bÄ?dize siÄ? m??wiÄ? ze to nie ejst ju?? ten sam pi??karz co kiedy??.
Obym siÄ? myli??
Soprano
josoul
05-07-2005 - 17:51
Nie mam do niego zaufania, pamiÄ?tam jak przechodzi?? do Barcy jako nadzieja i siÄ? nie sprawdzi??. P????niej bywa??o r????nie w Chelsea. Dopiero ostatni sezon dobry, oby nastÄ?pne mia?? takie same
Uwa??am, ??e Benitez postÄ?pi?? s??usznie sprowadzajÄ?c Zendena na Anfield. Pi??karz bardzo wszechstronny, w dodatku za darmo. ??wietna okazja. Bolo mo??e wystÄ?powaÄ? na ka??dej pozycji w pomocy, co siÄ? ceni. Posiada dobre umiejÄ?tno??ci, niejednokrotnie dawa?? znaÄ? o swoim kunszcie - chocia??by w meczach reprezentacji, oraz M'boro. Nie od parady zosta?? wybrany graczem roku tego zespo??u. W dodatku bardzo chcia?? zasiliÄ? szeregi Liverpoolu. Jestem pozytywnie nastawiony co do tego transferu. Takich pi??karzy potrzebujemy.
Zenden to bardzo dobry pi??karz. Drzemie w nim wielki potencja??. Doskonale pamiÄ?tam jak wesp???? z Overmarsem czarowa?? na Mundialu we Francji. Po niezbyt udanych przygodach w Barcy i Chelsea odrodzi?? siÄ? w Boro. Moim zdaniem ??wietna alternatywa dla Kewella czy Riise na lewej stronie, bÄ?d?? dla Garcii na prawej.
Przepiórek
07-07-2005 - 10:57
Na pewno przyj??cie Zendena wzmocni konkurencjÄ?. NajwiÄ?kszym plusem jest to, ??e przyszed?? za darmo. GraÄ? w pi??kÄ? potrafi, stary nie jest, do??wiadczenie ma spore, wiÄ?c my??lÄ? ??e bÄ?dziemy mieli z niego po??ytek.
Powiem kr??tko - majÄ?c w sk??adzie sredniak??w i kupujÄ?c ??redniak??w poziomu gry i si??y druzyny siÄ? nie poniesie!! Przyj??cie Zendena nie jest wzmocnieniem wartym odnotowania...ma s??uzyc tylko zwiÄ?kszeniu ewentualnych rozwiÄ?zan w przypadku jakichkolwiek niepowodze??.
Nie wiem czy to dobrze ??e akurat jego kupili??my, Zenden jest do??wiadczony no i troche ju?? gra w Premiership. Jego gre widzialem tylko w P.UEFA no i nie??le sobie radzi?? nawet bramke strzeli??. Ale co?? mi sie wydaje ??e to bÄ?dzie "piÄ?te ko??o u wozu".
Pozdrawiam
Kangur
07-07-2005 - 14:16
I po raz kolejny przez KARASA nie mam co napisaÄ?
Zenden w Boro gra?? solidnie. (na pewno sobie lepiej poradzi ni?? nasz Nuniek pozdrawiam :*)
twardy
07-07-2005 - 15:05
wg mnie to dobry transfer.zenden zostal wybrany najlepszym zawodnikiem boro wg kibicow i strzelil w ostatnim sezonie 8 bramek.biorac pod uwage ze zostal sciagniety za darmo,to nawet jesliby mial wchodzic z lawki to i tak dobrze.jest doswiadczony i potwierdzil ze sprawdzil sie w anglii.
nie wiem dlaczego wszyscy tak zachwycaja sie tym SHP.niech sobie go chelsea wezmie za te 20 mln.
ni emamy smicera,nie ma biscana-w pomocy doszedl tylko zenden.potrzebujemy i tak jednego pomocnika.ja skloni??bym sie nawet w strone luisa figo.jesli pellegrino mog?? brac kase przez pol roku to figo tez moze."zaoszczedzone" pieniadze musza byc przeznaczone na 1 lub nawet 2 obronc??w i napastkika ( i oby to nie by?? Crouch)
Zapewniam Was, ze sie przyda:)
Ja bardzo sie ciesze ??e Zenden bedzie u nas gra?? bo zawsze podoba??y mi sie jego wystepy w Middlesbrough.jest dynamiczy do??Ä? szybki i dobrze wyszkolony technicznie.bedzie z niego po??ytek !!
Dzieki Zendenowi zwiekszy sie rywalizacja na pozycji lewego pomocnika, ale i tak Riise powinien ta walke o miejsce w pierwszej jedenastce wygrac(raczej) bez problemowo.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.