Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Moderatorzy
LFC FAN SITE > My kibice > Strona - jaka jest?
Stron: 1, 2, 3
Dudek
Sorry ze pytam, ale kto jest Moderatorem forum?
smyku
Admini moga dbac o porzadek forum oraz nowo mianowany moderator Holy, jak FatBantha wroci z wakacji to i on odzyska funkcje moda. Jesli forum bedzie dalej mialo spory wzrost liczby postow, to poszukamy trzeciego.
smyku
Wiec tak, kilka osob pytalo sie mnie co sie dzieje z Filipem, informuje wiec, ze:

byl na wakacjach, potem trafil do szpitala z powodu jak to okreslil "jakichs wyrostkow robaczkowych" smile.gif, teraz jest na Suwalszczyznie pomaga ojcu. Nie ma neta, nie ma cywilizacji tam gdzie przebywa biggrin.gif, ale za najwczesniej tydzien a najpozniej miesiac wroci do nas :]

to tyle.

over and out wink.gif
Rafi
To mo??e jak narazie nie ma FatBanthy, to przez ten czas zatrudnicie jeszcze jakiego?? moderatora, kt??ry pomo??e porz?dkowa? nasze forum?
A jak przyjdzie FatBantha, to akurat b?dzie 3 moderator??w, i wtedy nie b?d? musieli administratorzy przywi?zywa? tak zbytnio uwagi na zamykanie temat??w, przenoszenia itp... bo b?d? wyr?czani przez mod??w.

W ko??cu chyba na ka??dym forum, nikt nie ma pretensji do ilo??ci moderator??w, wi?c wed??ug mnie 3 osoby z rol? moderatora, napewno by si? przyda??y.
kas-ka
w sumie Rafi ma racje. trzech moderator??w si? przyda zawsze smile.gif a przez ten czas jak nie ma FatBantha powinien kto?? pomaga? Holy. w ko??cu codziennie przybywaj? nowi u??ytkownicy i codziennie pisze sie du??e ilo??ci post??w wink.gif
pico
Ja te?? uwa??am, ??e jeszcze jeden moderator nie zaszkodzi, a i pewnie pomo??e.
Mo??e by? nawet tymczasowy, poniewa?? ??le si? dzieje na tym forum..

pozdrawiam
black_ghost
Popieram stanowisko os??b, kt??re chc? trzeciego moda na forum. Ostatnio coraz cz???ciej wida? floodowanie i "off topicowe" wypowiedzi.
smyku
Wraz z Jodmakiem zdecydowalismy, ze nowym modem na naszym Forum b?dzie Kasia_tree. Oczywi??cie jak wr??ci Filip to r??wnie?? odzyska rol? moda, ale on sam jeden na pewno nie podo??a, jak nie podo??a?? samy Holy.
Tak wi?c nasze forum ma teraz 3 moderator??w w tym po raz pierwszy - przedstawicielk? p??ci pi?knej smile.gif

??yczymy powodzenia i owocnej pracy na nowym stanowisku :]
kasia_tree
ja bardzo dzi?kuje za zaufanie kolegom szanownym i pragn? zapewni?, ??e jutro z samego rana p??jd? zakupi? zestaw "Ma??y Inkwizytor" smile.gif co by mi pom??g?? w wykonywaniu tej odpowiedzialnej funkcji smile.gif
Rafi
No widzicie drodzy administratorzy, teraz od razu b?dzie lepiej. Holy'ego mamy teraz Kasie_tree p????niej do???czy FatBantha i od razu b?dzie czy??ciej na forum. smile.gif
Czego nie zrobi jeden moderator, to zrobi to nast?pny...

A tak apropo, mam pewn? pro??b? do nowego moda. Czy mog??aby?? podopisywa? do meczu Liverpoolu wyniki?
siona
Moje gratulacje dla Ciebie Kasiu :*

pozdrowka
kas-ka
gratuluj? Kasiu :*
kasia_tree
no ju?? dobra, dobra - dzi?kuje wszystkim.
i koniec z gratulacjami, bo je pousuwam jako parowyrazowe posty tongue.gif
gratulacje i petycje tudzie?? propozycje ??ap??wek prosz? na PM biggrin.gif wink.gif

sie rozbucha??am, a co! smile.gif
Grushii
ja to tylko chcialem sie zapytac (nie to zebym narzekal albo cos) ale kiedy beda wyniki typera bo juz ze 2 tygodnie nie ma uaktualnienia i co z tymi wlepkami?? beda jakies czy nie?? no tak tylko pytam bo fajnie by bylo jakby byly, no nie??

pozdro for all smile.gif
BlingBling
Co z wynikami na stronce...jedna kolejka chyba z przed trzech tygodni albo lepiej nadal nie rozliczona...
smyku
przeciez sa, caly czas dodawane, tylko nie piszemy newsow. Ale to tez sie powinno zmienic w koncu. Swoja droga ktos chyba w zlym temacie napisal to ale juz niech bedzie tongue.gif
banan
QUOTE(BlingBling @ Nov 18 2005, 08:57 PM)
Co z wynikami na stronce...jedna kolejka chyba z przed trzech tygodni albo lepiej nadal nie rozliczona...
[right][snapback]10395[/snapback][/right]

Powiedz o jakie wyniki Ci chodzi...
BlingBling
Wiec...
...spedzilem pol godziny liczac punkty i wyliczylem ich 205 bez czwartej kolejki,ktorej potwierdzenia typowania nie chce mi moja poczta otworzyc (i oczywiscie tej trwajacej)...wedlug Was mam ich 127...czujecie roznice??...liczylem wedlug 8ego punktu regulaminu:)...a tak przy okazji w punkcie 2gim tegoz regulaminu zamiast 5ki powinna byc 6ka:)...mam maile potwierdzajace typowania takze mysle ze nie bedzie problemu udowodnic cool.gif ...z wyjatkiem tej 4ej kolejki ale mysle ze i to da sie zrobic...
...pozdrawiam
May Ksie
Ja mam prośbę do modów, czy mógł by przynajmniej jeden na czacie być podaczas meczu tak zeby bana dać bo sie robi chlew... bluzgi i różne inne cyrki... można prosić ??
Rafi
Ja mam prośbę do modów, czy mógł by przynajmniej jeden na czacie być podaczas meczu tak zeby bana dać bo sie robi chlew... bluzgi i różne inne cyrki... można prosić ??

Gdzieś przez pierwsze minuty był chlew, bo później sytuacja została opanowana.
May Ksie
QUOTE(Rafi_LFC @ Mar 25 2006, 03:59 PM)

Gdzieś przez pierwsze minuty był chlew, bo później sytuacja została opanowana.
[right][snapback]19592[/snapback][/right]

Opanowana ?? Nie wydaje mi sie... ja widzialem co innego... Troche sie to uspokoiło w z 20 min przed końcek meczu... bo sie znudzili ci debile... przydal by sie jakis mod jednak...
Rafi
Opanowana ?? Nie wydaje mi sie... ja widzialem co innego... Troche sie to uspokoiło w z 20 min przed końcek meczu... bo sie znudzili ci debile... przydal by sie jakis mod jednak...

Swoją drogą... za wiele nie widziałeś, bo większość ludzi była zbanowana.

Dodatku nie jest nikogo obowiązkiem siedzieć na chacie. Jak ktoś ma czas to wejdzie. Ilość operatorów na chacie jest wystarczająca, lecz poprostu nie mogli się wszyscy zjawić i to był powód, że przez paręnaście minut, działo się jak działo.

Pozdrawiam
May Ksie
QUOTE(Rafi_LFC @ Mar 25 2006, 04:32 PM)

Swoją drogą... za wiele nie widziałeś, bo większość ludzi była zbanowana.

Dodatku nie jest nikogo obowiązkiem siedzieć na chacie. Jak ktoś ma czas to wejdzie. Ilość operatorów na chacie jest wystarczająca, lecz poprostu nie mogli się wszyscy zjawić i to był powód, że przez paręnaście minut, działo się jak działo.

Pozdrawiam
[right][snapback]19603[/snapback][/right]

Nie mówie że obowiązkiem.
Czy mod musi być na czacie żeby dać bana ?? (pytam bo nie wiem tongue.gif )

Mam prośbę, kiedys na stronie był news dotyczący prowadzenia relacji radiowych z meczy. Do kogo sie zgłosić z chęcią prowadzenia takiej relacji?? Można prosić kontakt?

pozdrawiam
banan
QUOTE(Mały Książe @ Mar 26 2006, 08:50 PM)
Mam prośbę, kiedys na stronie był news dotyczący prowadzenia relacji radiowych z meczy. Do kogo sie zgłosić z chęcią prowadzenia takiej relacji?? Można prosić kontakt?

pozdrawiam
[right][snapback]19659[/snapback][/right]

do smyka sie zgłoś... gg: 1829642, albo smyku@fcliverpool.pl

pozdrawiam
Czepik
co do modów na czacie, to nie panikujcie modów jest sporo, ale nie kazdy siedzi akurat na czacie podczas, meczyków, ja jak mam neta to zazwyczaj jestem wiec nie płaczcie, będzie dobrze wink.gif

POZDRAWIAM
MakS
QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 02:41 PM)
a ja moge ci zrobić kompilacje z dzieciaków co kopią szmacianke pod moim domem i wyjdzie bardziej imponująco niz te o Alonsio.
[right][snapback]42564[/snapback][/right]

Ja bym ja bardzo chetnie ogladnal, wiec czekam.
kuba
QUOTE(jakiś mod drugi raz widze)

ale na co czekasz?? czy ja z tobą rozmawiam albo cos tobie obiecuje?? nawet sie nie znamy.. czekać to ja moge na twoje treściwe wypowiedzi odnośnie klubu a potem ty może też sie czegos doczekasz.. o meczu możemy pogadac jak chcesz modzie ale wątpie czy oglądałes ..
mateooo
QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 04:08 PM)

ale na co czekasz?? czy ja z tobą rozmawiam albo cos tobie obiecuje?? nawet sie nie znamy.. czekać to ja moge na twoje treściwe wypowiedzi odnośnie klubu a potem ty może też sie czegos doczekasz.. o meczu możemy pogadac jak chcesz modzie ale wątpie czy oglądałes ..
[right][snapback]42569[/snapback][/right]

Jeżeli już piszesz Mod, to z dużej litery, należy sie... Poza tym do pięt nie dorastasz MakSowi więc lepiej bedzie jeśli zejdziesz odrobine z tonu i przestaniesz zachowywać się jak dzieciak, któremu zabrakło argumentów i próbuje to nadrobić agresją na przypadkowo spotkanej osobie !

To tyle z mojej strony, przepraszam za OT ;-)
MakS
QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 03:08 PM)

[right][snapback]42569[/snapback][/right]

Jak na co, ponownie napisze ze bardzo chętnie oglądnąłbym kompilacje dzieciaków z pod twojego bloku kopiących szmaciankę ta bardziej imponującą niż kompilacja gry Alonso.

A o klubie czy meczu to nie zamierzam z Tobą dyskutować bo uważam że to i tak nic nie wniesie.

A tak poza tym to mam dodatkowe pytanie, czy Ty chcesz żeby Benitez odszedł z LFC i poszedł do Realu Madryt, bo za słabo im idzie, a przy okazji zabierając ze sobą Alonso?
kuba
ak na co, ponownie napisze ze bardzo chętnie oglądnąłbym kompilacje dzieciaków z pod twojego bloku kopiących szmaciankę ta bardziej imponującą niż kompilacja gry Alonso.

hehe chciałbyś!! nie bede wysyłał filmów z dziećmi do nieznajomego!! smyka znam i jemu może bym i wysłał taka kompilacje ale ciebie w ogóle nie kojarze rzadko sie udzielasz a kiedy juz sie odezwałes to od razu chcesz ode mnie filmy z dziećmi chłopie moze ty zboczek jesteś a nie mod skąd mam wiedzieć NIE ZNAM CIE!! i powtarzam ze smykiem rozmawiałem nie z toba..

A tak poza tym to mam dodatkowe pytanie, czy Ty chcesz żeby Benitez odszedł z LFC i poszedł do Realu Madryt, bo za słabo im idzie, a przy okazji zabierając ze sobą Alonso?

nie nie chce ale to nie rozmowa która powinniśmy prowadzić pod tym tematem a ty jako mod (lubiący dzieci czy nie bez różnicy) powinienes najlepiej wiedzieć gdzie jest miejsce na tego typu dyskusje..

Jeżeli już piszesz Mod, to z dużej litery, należy sie...

a za co sie niby 'należy'?? to jakiś tytuł szlachecki czy nazwa 'człowieka instytucji' bo nie łapie??! a tak w ogóle to skąd ty sie gościu urwałeś??!! tez chcesz ode mnei filmy z dziećmi czy co??! rany co za ciepłe misie..
MakS
QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 05:19 PM)
powtarzam ze smykiem rozmawiałem nie z toba..

Ze smykiem samym to sobie na gg albo w PW możesz porozmawiać, na forum to masz ogólną dyskusje.
QUOTE(kuba)
nie nie chce

A juz myślałem że dlatego tak Ci zależy na odejściu Beniteza z LFC
QUOTE(kuba)
a za co sie niby 'należy'?? to jakiś tytuł szlachecki czy nazwa 'człowieka instytucji' bo nie łapie??

No choćby dlatego, że Mod to nazwa własna, a nazwy własne w języku polskim piszemy z dużej litery.

smyku
QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 02:41 PM)
a ja moge ci zrobić kompilacje z dzieciaków co kopią szmacianke pod moim domem i wyjdzie bardziej imponująco niz te o Alonsio z jednego meczu z Norwich trzy lata temu z resztą!!  kompilacje można zrobić ze wszystkiego..  a Alonsio jak nic nei wnosił tak nic nei wnosi kiedyś przynajmniej ze słabiakami czasem błysną a teraz to już w ogóle zero!!
a Gonzalez co dzis pokazał?? mecz w ogóle widziałeś?!

[right][snapback]42564[/snapback][/right]

no to ja poprosze, zrob ten filmik, poslemy go od razu do paru trenerow z Wysp (Fergie itd) niech poznaja jakich masz utalentowanych dzieciakow pod blokiem, do wziecia za darmo z Polski, a co!
kuba
QUOTE(dzika świnia)
widze ze opocz tego ze jestes ped**** MakS i osoba ktora kocha mlodych chlopcow to jeszcze masz wladze do usuwania postow.skad ja to znam

ooo tak ten Pan Moderator dzieciolub ma takową moc sprawcza jest niemal jak Bruce Wszechmogacy na tym forum bo kasuje nawet posty które jego bezpośrednio nie dotyczą tylko sa ostra krytyka wobec np. Beniteza tak ostrą że sie w jego moralności wyuczonej na kolanach arcb. Paetz'a nie ma racji istnienia na tym forum!! jednym słowem kasuje to co mu nie pasuje i tyle.. w końcu Mod no nie hehe?!

smyku masz hehe: http://www.youtube.com/watch?v=8U8qBBkr6Ps

naliczyłem kilka udanych podań do przodu i przede wszystkim WALECZNOŚĆ czyli to czego Żabi mógłby sie od dzieci nauczyć dodam że żadne dziecko nei podawało do tyłu nie ssało kciuka i nie poprawiało grzywki a ten pan co im pomaga absolutnie nie jest dzieciofobem (w sumie nie powinienem tego tu zamieszczać boje sie co Mod bedzie z tym wyprawiał!!)..
ar2r
QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 10:52 PM)
QUOTE(dzika świnia)
widze ze opocz tego ze jestes ped**** MakS i osoba ktora kocha mlodych chlopcow to jeszcze masz wladze do usuwania postow.skad ja to znam

gdzie jest ten post z ktorego pochodzi w/w cytat
MakS
QUOTE(ar2r @ Apr 1 2007, 09:18 AM)
gdzie jest ten post z ktorego pochodzi w/w cytat
[right][snapback]42624[/snapback][/right]

skasowany
ar2r
skasowany

bo?
kasia_tree
QUOTE(ar2r @ Apr 1 2007, 10:52 AM)
bo?
[right][snapback]42627[/snapback][/right]
bo nie spodobał się MakSowi. on lubi wtedy tak sobie wyciąć, poedytować - tak po cichutku, najlepiej w środku nocy, żeby nikt nie widział... rolleyes.gif

a co do meczu - jeżeli wykluczymy następujące sytuacje:
1) chłopaki zatrzasnęli Yodę w kibelku na czas meczu
tudzież
2) fani McAllistera zatrzymali Yodę tuż przed Anfield zasypując go prośbami o autograf
tudzież
3) celnicy nie wpuścili Yody do Anglii
tudzież
4) Yoda zgubił się w muzeum i znaleźli go już po meczu śpiącego przy gablotce z Liddellem
tudzież
5) Yodzie trafił się podrobiony bilet i oglądał mecz w Albercie

TO

OFICJALNIE UZNAJEMY, ŻE YODA ZOSTAŁ UZDROWIONY, ODCZAROWANY I POBŁOGOSŁAWIONY I NIE JEST JUŻ ŻABĄ! smile.gif

DUDI - Żart zostanie naszym głównym pubem, ale pod jednym warunkiem: musisz częściej biegać do toalety biggrin.gif Bo gdyby Dudi częściej wychodził wczoraj "na stronę" to byłoby co najmniej te 10:1 wink.gif
mateooo
QUOTE(Dudi @ Apr 1 2007, 10:58 AM)
ku*wa juz naprawde "troche" przesadzaja z tym usuwaniem tych postow:/ ze ktos powie prawde to zaraz trzeba usunac posta?? no do jasnej cholery PRZESTANCIE bo to sie wku*rwiajace robi. zrozumialbym gdyby ktos kogos wyzywal od k, ch, itp. ale nikt takie czegos nie pisze.
A zeby nie bylo off topa to mloze cos na temat meczu.
[right][snapback]42630[/snapback][/right]

Dudi jesteś podałem - pedofilem!

Czy ten post nie nadaje się do usunięcia ? Wydaje mi się, że jak najbardziej...

Osobiście jestem za wyłączeniem forum lub to poważniejszych kroków, bo poziom wypowiedzi jest niższy od komentarzy na onecie. Nigdy bym nie przypuszczał, że po 4-5 latach istnienia strony nagle ktoś będzie na forum wyklinał głównego twórce bez żadnych konsekwencji ! Forum zeszło na psy, smutne...
pico
QUOTE(mateooo @ Apr 1 2007, 10:27 AM)
Osobiście  jestem za wyłączeniem forum lub to poważniejszych kroków, bo poziom wypowiedzi jest niższy od komentarzy na onecie. Nigdy bym nie przypuszczał, że po 4-5 latach istnienia strony nagle ktoś będzie na forum wyklinał głównego twórce bez żadnych konsekwencji ! Forum zeszło na psy, smutne...
[right][snapback]42636[/snapback][/right]

Tu się jak najbardziej zgadzam.. MakSa to Wy powinniście po rękach całować za całą robotę jaką tutaj ciągle odwala.. Gdyby nie on to nie czytalibyście teraz tego forum tylko dyskutowali na lfc.pl lub na onecie.
a taki monthy czy kuba nie wiedzą wogóle kto to jest ale najważniejsze, że powyzywać można, nie?

Mecz ładny.

pozdrawiam
ar2r
QUOTE(Kasia)
bo nie spodobał się MakSowi. on lubi wtedy tak sobie wyciąć, poedytować - tak po cichutku, najlepiej w środku nocy, żeby nikt nie widział...
no nareszcie ktos wyrozumialy i rozsadny !!!

ja tak tylko sie dopytuje bo juz raz byla zadyma, i potem usuwali kogos z forum i kwas byl itd.
wykreslenie MP? uuuuuuu

QUOTE(pico)
Tu się jak najbardziej zgadzam.. MakSa to Wy powinniście po rękach całować za całą robotę jaką tutaj ciągle odwala.. Gdyby nie on to nie czytalibyście teraz tego forum tylko dyskutowali na lfc.pl lub na onecie.
a taki monthy czy kuba nie wiedzą wogóle kto to jest ale najważniejsze, że powyzywać można, nie?
o wielkie dzieki Ci za forum i ze dostapilem zaszczytu...
o czym Ty gadasz??? bo on to zrobil i ...
... i co? i jest swiety? postaw jego figurke na oltarzyku w domu!!!
bo on to zrobil. aaaa rozwali mnie.
jak chce miec tylko poprawne odpowiedzi to niech sobie postawi serwer u siebi w domu i pisze jedynie sluszne posty.
pico
QUOTE(ar2r @ Apr 1 2007, 10:45 AM)
o wielkie dzieki Ci za forum i ze dostapilem zaszczytu...
o czym Ty gadasz???  bo on to zrobil i ...
... i co? i jest swiety? postaw jego figurke na oltarzyku w domu!!!
bo on to zrobil. aaaa rozwali mnie.
jak chce miec tylko poprawne odpowiedzi to niech sobie postawi serwer u siebi w domu i pisze jedynie sluszne posty.
[right][snapback]42641[/snapback][/right]

Pokaż mi ile razy on kogoś wyzwał a ile razy wyzwano jego.
A post kuby, w którym w dość niemiły sposób oznajmił mu, że go nie zna był 'najlepszy'.. Mimo że był to jego pierwszy post kierowany do MakSa więc wyzwał go 'za darmo'..
Po prostu chodzi o to, że niektórzy nie potrafią kulturalnie dyskutować a najlepszym przykładem jest kuba, który 'lubi' zbesztać kibica innego klubu lub osobę, która ma inne od niego zdanie. Taka niestety prawda..
Więc tutaj będę trzymał stronę tych, którzy usunęli posty

pozdrawiam
kuba
jak nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj młody gerrardzie gość może i jest Modem ale już wcześniej kasował mi posty za nic tak tylko bo mu sie nie spodobało co w nich napisałem.. potem znowu cisza i żąda ode mnie filmów z dziećmi po nieodzywaniu sie przez dwa miechy.. i czemu mam być taki wdzięczny niby na każdym forum jest moderator ale nie słyszałem jeszcze żeby któremuś sie trzeba było kłaniać w pas albo pisać im z WIELKIEJ litery!! ja bez lizusostwa doceniam np. Panią Moderator bo panuje nad tym wszystkim i chociaż ostrzega że zaraz posypią sie głowy a tu nagle jakiś spaniel kasuje posty nie wiecieć za co i po co bo zawyczajnie nie pasuje mu to do jego konwencji!!

pico i to że mu napisałem że go nie znam było tylko odpowiedzią na jego doczepienie sie nie z gruchy ni z pietruchy i tyle.. nie bede gadał z kimś kto z braku argumentów kasuje posty bo to jest kutasowo (teraz możesz spanielku ciąć)..

zrozumialbym gdyby ktos kogos wyzywal od k, ch, itp. ale nikt takie czegos nie pisze.

no właśnie a czy ktos tu kogos tak wyzywał??

dobra nic już nie pisze bo pewna miła osoba napisała mi na gg: "przeca nie lubisz wiesniactwa" a ja wieśniactwa robić nei chce prosze tylko o nie kasowanie bez powodu moich postów a ja nei bede robił bez powodu wieśniactwa..
balon
QUOTE(pico @ Apr 1 2007, 11:35 AM)

Mecz ładny.
pozdrawiam
[right][snapback]42638[/snapback][/right]

A niby za co mamy calowac MakSa po rekach? Skoro ktos sie podjal czegos to niech wykonuje swoje obowiazki, a moze i przyjemonsci. X lat temu tez byl moderator, ktory kasowal niewygodne mu posty/ aktualnie "Bog" na lfc.pl / Czy to jest prywatne forum? Jesli tak, to prosze o kilkanascie szablonow postow! Forum to nie kosciol i trzeba pamietac, ze kazdy user to inna osobowosc, kultura, inteligencja czy temperament. Nie popieram bluzg i prostactwa, ale bedac jednym z Was musze to tolerowac! Zycie to nie je bajka ino bitwa. NIESTETY!

Mecz? IMHO; pierwsza bramka PC ustwila Nas w komfortowej pozycji. Nasi grali to co umieja najlepiej czyli agresywna obrona i kontra. Mecz na ES wygladal podobnie tylko, ze to LFC wtedy byl tym NIBY atakujacym. Wczoraj role sie odwrocily. Ten mecz utwierdzil mnie w przekonaniu, ze w chwili obecnej jedynie MU i niekiedy Arsenal potrafia grac atak pozycyjny w premiership.

pozdrawiam.
smyku
zeby nie być gołosłownym:

QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 09:52 PM)
ooo tak ten Pan Moderator dzieciolub(...)
[right][snapback]42614[/snapback][/right]

QUOTE(kuba @ Mar 31 2007, 05:19 PM)
hehe chciałbyś!!  nie bede wysyłał filmów z dziećmi do nieznajomego!! smyka znam i jemu może bym i wysłał taka kompilacje ale ciebie w ogóle nie kojarze rzadko sie udzielasz a kiedy juz sie odezwałes to od razu chcesz ode mnie filmy z dziećmi chłopie moze ty zboczek jesteś (...)

nie nie chce ale to nie rozmowa która powinniśmy prowadzić pod tym tematem a ty jako mod (lubiący dzieci czy nie bez różnicy)(...)
[right][snapback]42582[/snapback][/right]

QUOTE(dzika świnia)
widze ze opocz tego ze jestes ped**** MakS i osoba ktora kocha mlodych chlopcow(...)

Oto wypowiedzi dwóch Panów. Bezsprzecznie oskarżenia o pedofilię do osoby która z nimi rozmawiała i jeszcze jakby tego było mało pracująca w redakcji/serwisie od lat, która pomimo właśnie takich często dziecinnych i chamskich ataków dalej to robi (zastanawiam się czemu, ja bym pewnie miał dość...).

Teraz - co niby takiego zrobiliście? A więc złamanie nastepujących punktów regulaminu który ZAAKCEPTOWALISCIE PRZESTRZEGAC rejestrujac sie:

Na FORUM kategorycznie zabrania się:

1. Pisania treści obraźliwych względem kogokolwiek, a już w szczególności jego użytkowników, ale także w stosunku do osobowości prawnych, grup wyznaniowych, mniejszości rasowych, seksualnych etc.

2. Umieszczania treści niezgodnych z prawem, takich jak pornografia, przemoc i treści drastyczne, niewyszukane słownictwo etc.

Na tej podstawie normalnie na każdym Forum dostalibyście albo ostrzeżenie, albo BAN-a tak profilaktycznie. I tak powinniśmy robić, bo to co się tutaj zaczyna dziać przypomina rynsztok. Znajduje się grupa osób która uważa się za Bóg wie kogo, która myśli że wszystko im wolno, łącznie z obrażaniem innych.

Tak więc podsumowując - albo się to skończy z dniem dzisiejszym, albo zacznę realizować w 100% założenia Regulaminu.

Dziękuję za uwagę.

EDIT: a co do nazw "Moderator - Administrator" - popatrzcie sobie Panowie specjaliści na strony firm hostingowych, WSZEDZIE jest Administrator... Tak tytułem poprawności językowej.

QUOTE(balon @ Apr 1 2007, 12:14 PM)
A niby za co mamy calowac MakSa po rekach? Skoro ktos sie podjal czegos to niech wykonuje swoje obowiazki, a moze i przyjemonsci. X lat temu tez byl moderator, ktory kasowal niewygodne mu posty/ aktualnie "Bog" na lfc.pl / Czy to jest prywatne forum? Jesli tak, to prosze o kilkanascie szablonow postow! Forum to nie kosciol i trzeba pamietac, ze kazdy user to inna osobowosc, kultura, inteligencja czy temperament. Nie popieram bluzg i prostactwa, ale bedac jednym z Was musze to tolerowac! Zycie to nie je bajka ino bitwa. NIESTETY!
[right][snapback]42647[/snapback][/right]

Tak, dokładnie, nikt nie musi nas wielbić, całować po rękach itd. ale SZACUNEK to chyba każdemu się należy tak? A wyzywanie kogoś od pedofili, pedałów itp to raczej miłe nie jest. Tym bardziej, że MakS nikogo nie atakował, a tylko Kuba zapienił się jak nastolatek...
dzika swinia
QUOTE(smyku @ Apr 1 2007, 12:16 PM)
zeby nie być gołosłownym:
Tak, dokładnie, nikt nie musi nas wielbić, całować po rękach itd. ale SZACUNEK to chyba każdemu się należy tak? A wyzywanie kogoś od pedofili, pedałów itp to raczej miłe nie jest. Tym bardziej, że MakS nikogo nie atakował, a tylko Kuba zapienił się jak nastolatek...
[right][snapback]42648[/snapback][/right]

jesli ktos interesuje sie zdieciami lub filmikami z mlodymi chlopcami to co niby mamy pomyslec???????
a jesli drugi ktos wyraza sie o tejze osobie prawie jak o bozi kazac zwyklemu formulowiczowi pisac na niego duza litera i mowiac ,ze ktos nie dorasta do piet tejze osobie to co niby mamy pomyslec .....???????
chlopie nie jest mi dziwne ze takie rzeczy maja miejsce (jak wycinanie np.postow)przeciec wystarczy ze przeniesiesz polityke twojego rzadu na to forum i wszystko jasne.podsluch i inne paskuctwa sa teraz u was na porzadku dziennym. nawet cycki to bedzie zakrawalo na donos do prokuratury o pornografie.wiec nie wysilaj sie i nie tlumacz sie ze swich krokow.przeciez ty jestes tylko reprezentantem jakies tam wladzy.dzisiejszej wladzy.
dziwi mnie jednak ze odwazyles sie zbanowac monthy pythona.przeciez on wstapil do partii Moherowych Beretow i z tego co wiem ma niezle plecy u rydzyka.
z tego co wiem monthy wlasnie pisze donos o przestepstwie (narazie podejrzenie o pedofilie)na Moda i na ciebie o chronienie i tuszowanie tegoz faktu.nie jestem pewien czy on to wysle ale.....
a teraz mozesz mnie zbanowac ponownie i niezapomnijcie wyrzucic tegoz postu.nie ma tu coprawda obrazania innych ale jest niewygodny a do tego padlo slowo CYCKI.
pozdrawiam
Przepirek
QUOTE(Balon)
Zgadzam się w stu procentach. Forum jest dla ludzi. Różnych ludzi. Jeżeli MakS zamierza traktować forum jak swoją własność, to niech to od razu jasno powie. Wtedy jednak zostanie tu tylko garstka wiernych fanów i wyznawców wyżej wymienionego. Będzie ogólnie słodko, a na każdy post Ojca Moderatora wyznawcy zgodnie będą odpowiadać "zgadzam się z przedmówcą".

Poza tym jeśli pan Mod poczuł się urażony postem Monthy'ego, to powinien to napisać na forum i poprosić kogoś innego o interwencję, a nie kasować od razu posta bez wyjaśnienia. W ten sposób stawia się ponad wszystkim. To nie pierwszy przypadek, że kasuje lub edytuje coś bez uprzedzenia. Może by tak do regulaminu forum dorzucić punkt mówiący o konieczności wysyłania każdego posta do MakSa, by go zaakceptował?

Fajnie, że stworzył kiedyś to forum - chwała mu za to. Ale teraz nic nie uprawnia go do takich działań, do bycia sędzią w swojej własnej sprawie. Gdy obrażani byli inni użytkownicy (niekoniecznie w postach Monthy'ego) to jakoś nawet palcem nie kiwnął.

Pico, mateooo - może jakieś "Łubu dubu..." na cześć Ojca Moderatora? W duecie na pewno wyjdzie fajnie smile.gif
ar2r
QUOTE(Dzika Swinia)
dziwi mnie jednak ze odwazyles sie zbanowac monthy pythona.
CZY TO JEST PRAWDA?
kasia_tree
z tego co widziałam to MakS dał Monthy'emu kolejne ostrzeżenie i zawiesił jego konto na 7 dni
ar2r
dziekuje Kasiu za odpowiedzteraz to juz tak zawsze bedzie czy tylko w prima aprilis?
kasia_tree
to zależy od humoru Ojca Moderatora laugh.gif
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.