Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: New Star Soccer
LFC FAN SITE > My kibice > Gry i Konkursy
Stron: 1, 2
Rafi
Zastanawia mnie dlaczego, nie istnieje jeszcze temat o tej 艣wietnej gierce. (mo偶e ma艂o os贸b zna t膮 gierk臋?) smile.gif

Gra polega na tym, 偶e wcielamy si臋 w zawodnika, kt贸rego oczywi艣cie na pocz膮tku gry samemu tworzymy. Wybieramy jego pocz膮tkowe parametry, kt贸re oczywi艣cie b臋d膮 polepszane podczas trening贸w. Wybieramy klub w jakim chcemy rozpocz膮膰 nasz膮 karier臋, i potwierdzamy.
Oczywi艣cie jeszcze czeka nas ma艂y sprawdzian. Na treningu czeka nas par臋 ma艂ych zada艅, kt贸re je艣li dobrze wykonamy klub z艂o偶y nam ofert臋.
Oczywi艣cie jak ta kariera w klubie b臋dzie wygl膮da膰, to ju偶 zale偶y tylko od nas.

Na pocz膮tku tej kariery, jeste艣my zwyk艂ym kopaczem na kt贸rego nie b臋dzie stawia艂 menad偶er. Zapewne na pocz膮tku da szans臋 w paru meczach, ale przez d艂ugi czas b臋dziesz siedzia艂 na 艂awce(nawet przez 2 sezony). I najlepszym rozwi膮zaniem jest, aby przez ten ca艂y okres, poprawia膰 w艂asne atrybuty. Kt贸re w przysz艂o艣ci b臋d膮 wa偶nym czynnikiem podczas ustalania sk艂adu przez menad偶era.

W tej gierce, jest bardzo wiele opcji... mo偶na da膰 sobie w 偶y艂臋, wybi膰 drinki aby poprawi膰 zm臋czenie, laugh.gif, obstawia膰 wy艣cigi konne, kupowa膰 najr贸偶niejsze rzeczy takie jak np, samoch贸d, telewizor, walkman itp.

Oczywi艣cie tak偶e s膮 relacje najbli偶szych. Menad偶era, medi贸w, kibic贸w, rodziny, przyjaci贸艂 itp... oczywi艣cie jak b臋dziemy pracowa膰 na relacje z bliskimi, to takie b臋d膮 efekty. (Ja mam same najlepsze, taki przydupas jestem tych wszystkich bliskich. biggrin.gif)

Oczywi艣cie grafika jest s艂aba, ale grywalno艣膰 jest wy艣mienita... wi臋c osoby kt贸re bardzo przywi膮zuj膮 uwag臋 do grafiki, to niech si臋 nawet za t膮 gierk臋 nie bior膮.

Akurat 艣ci膮gn膮艂em t膮 gierk臋 i tam jakiego艣 patcha, wi臋c mo偶ecie sobie 艣ci膮gn膮膰 t膮 gr臋

pod tym linkiem lub pod tym linkiem (dwie instalki, patch(nie op艂aca si臋 instalowa膰) i kod do gry)

Tylko jest jedna uwaga. 呕eby gra dzia艂a艂a w pe艂ni, musicie wpisa膰 kod, kt贸ry zezwala na korzystanie z tej gry.
Niestety, nie b臋dzie mo偶na mie膰 w艂asnych prawdziwych danych (jedynie jak si臋 wykupi t膮 gierk臋 za 20$ - to wtedy nie musisz si臋 martwi膰 o nic), ale tylko trzeba wpisa膰 w imi臋 Brunhoso no i jedynie w艂asny pseudomin. Kod jest zapakowany z ca艂膮 gierk膮, to sobie zobaczycie. smile.gif

Ale mi to akurat nie przeszkadza, i gra mi si臋 wy艣mienicie.

Wszelkie uwagi b膮d藕 pytania, prosz臋 kierowa膰 w tym temacie. tongue.gif

Pzdr. smile.gif

PS. Jeszcze jedno:
z - strza艂
x - podanie
c - d艂ugie podania ewentualnie w艣lizg.

PS1. Gra jest w j臋zyku angielskim.

PS2. Najlepiej u偶ywa膰 kodu Brunhoso. smile.gif

Przy tworzeniu zawodnika wpisujemy tylko(!!) imi臋: Brunhoso reszt臋 zostawiamy, i pseudo jakie chcemy.

Jak ju偶 klub nas przyjmie, to w jednym z menu wpisujemy kod, kt贸ry jest spakowany w raru razem z gr膮.
Czela29
gra艂em w t膮 gre by艂em w Schalke 04. Prawie wszystkie umiej臋tno艣ci mia艂em na fula
Kangur
Fantastyczna gierka!! Polecam j膮 gor膮co smile.gif. Szykuj膮 si臋, kolejne godziny sp臋dzone przed monitorem, bo ta gra strasznie wci膮膮膮膮膮ga... ale to dobrze smile.gif.
woytas
ekstra gra!
mi szczegolnie podobala sie jej pierwsza, naprostsza i najprymitywniejsza wersja smile.gif
Rafi
Akurat woytas nie mia艂em okazji zagra膰 w pierwsz膮 wersj臋. Ale s艂ysza艂em podobno, 偶e NSS 2 jest lepszy ni偶 3?
szuti
zainstalowalem ale nie wiem czemu mi to nie dziala
Czela29
Akurat woytas nie mia艂em okazji zagra膰 w pierwsz膮 wersj臋. Ale s艂ysza艂em podobno, 偶e NSS 2 jest lepszy ni偶 3?

Ja gra艂em w tr贸jk臋. A czy w dw贸jce trzeba p艂aci膰 by si臋 zarejestrowa膰??
Rafi
zainstalowalem ale nie wiem czemu mi to nie dziala

Ale szuti, po instalacji wog贸le mo偶esz otworzy膰 gierk臋? czy jaki艣 b艂膮d od razu wyskakuje? Czy co艣 innego?
Adi
mi jakos nie przypadla do gustu
Czela29
mi jakos nie przypadla do gustu

Nie ka偶demu si臋 podoba, ale dla mnie jest to fajowa gierka. Wprowadza w klimat starej gry i jest bardzo wci膮gaj膮ca. wink.gif
szuti
zainstalowlalem, wchodze w gre, niby wchodzi ale przestaje i nic sie nie dzieje
Rilus
W艂a艣nie mi si臋 instaluje. Zobaczymy co to takiego.
Czela29
W艂a艣nie mi si臋 instaluje. Zobaczymy co to takiego.

A kt贸ra wersja??
andrew88lfc
Kurna fajna gierka. Jestem juz po pierwszym meczu, wybieg艂em w podstawowym sk艂adzie The Reds i odrazu czerwie艅, note za mecz dosta艂em 1, aha i se stworzylem pomocnika 艣rodkowego. Trudno bedzie wygryzc Stevena i Xabiego ale dam rade tongue.gif
Rafi
Ja zacz膮艂em gra膰 w Radomiaku Radom, bo chcia艂em zacz膮膰 od s艂abszego klubu a dopiero p贸藕niej przej艣膰 do lepszego.

Aktualnie gram jeszcze w drugiej lidze, ale teraz mam doskona艂e atrybuty... 偶e gram w ka偶dym meczu, a obok mnie Salami. wink.gif

Musz臋 poziom zmieni膰, bo granie na amatorze jest ju偶 za 艂atwe. Ostatnio gra艂em z G贸rnikiem Zabrze i dostali baty odemnie 7:0. laugh.gif 6 bramek nawet sam zdoby艂em... wink.gif
andrew88lfc
Jestem po 4 meczach. 1 zwyci臋stwo 1:0 (bramka Croucha) i 3 remisy 0:0 a Benitez na mnie nie stawaia sad.gif Mo偶e nie potrzebie w pierwszym meczu dosta艂em czerwie艅 tongue.gif
Rafi
QUOTE(andrew88lfc @ Dec 28 2005, 12:44 PM)
Jestem po 4 meczach. 1 zwyci臋stwo 1:0 (bramka Croucha) i 3 remisy 0:0 a Benitez na mnie nie stawaia sad.gif Mo偶e nie potrzebie w pierwszym meczu dosta艂em czerwie艅 tongue.gif
[right][snapback]13376[/snapback][/right]

Przeczyta艂e艣 ten obszerny m贸j post, co t艂umaczy艂em wszystko co i jak? Powtarzam jeszcze raz... w pierwszym sezonie nie b臋dziemy wog贸le gra膰, w drugim mo偶liwe 偶e te偶 nie. Przez ten czas, jak nie wpuszczaj膮 Ci臋 na boisko poprawiaj ca艂y czas atrybuty, kt贸re b臋d膮 potrzebne w kolejnych sezonach.

Jak b臋dziesz mia艂 wysokie atrybuty, to trener b臋dzie na Ciebie stawia艂. Bez wzgl臋du na to, czy b臋dziecie mieli 0% confidence. Ale przeznaczjcie wszystko na treningi, a za par臋 sezon贸w b臋dziecie nawala膰 po boisku jak Stru艣 p臋dziwiatr.
Czela29
Przez ten czas, jak nie wpuszczaj膮 Ci臋 na boisko poprawiaj ca艂y czas atrybuty, kt贸re b臋d膮 potrzebne w kolejnych sezonach.

Ja robi艂em tak samo po 3 sezonach mia艂em prawie wszystko ful.To jest dobre rozwi膮zanie biggrin.gif
Elmo
Te偶 sobie to przed chwil膮 艣ci膮gn膮艂em i zacz膮艂em gra膰 w jakim艣 s艂abym drugoligowym Holenderskim klubem tak na pocz膮tek. Te testy jako艣 ze szcz臋sciem przeszed艂em ale przy 1 meczu by艂a masakra biggrin.gif Gdy mecz si臋 rozp膮cz膮艂 zacz膮艂em gra膰 tak jak w FIFE i chcia艂em biega膰 wszystkimi zawodnikami tongue.gif Dopiero po po艂owie kapn膮艂em si臋 偶e ja tylko tym jednym steruje laugh.gif Do po艂owy mia艂em ocene 4 a po kwadransie gry w drugiej po艂owie zosta艂em zdj臋ty z bojska z ocen膮 1(!). Zacz膮艂em gra膰 na Pro ale i tak bede zaczyna艂 jeszzcze raz, polsk膮 pierwsz膮 lig膮. Aha NSS co艣 mi koliduje z Oper膮 bo jak si臋 za艂膮cza mecz to przegl膮darka si臋 wyl膮cza.
wink.gif

P.S
czy tam jako艣 si臋 przyjmuje podania? I czy idzie jako艣 przyspieszy膰 bieg?
Czela29
czy tam jako艣 si臋 przyjmuje podania? I czy idzie jako艣 przyspieszy膰 bieg?

W NSS3 nie ma przyj臋cia podania ani turba
andrew88lfc
Oj Rafi, Rafi ju偶 gram i jestem podstawowym zawodnikiem biggrin.gif Media mnie pod niebiosa wychwalaj膮 biggrin.gif Jestem ju偶 w po艂owie sezonu, i mam 艣redni膮 not臋 6.5. Pozdro. Dzi臋ki 偶e powiedzia艂e艣 mi o istnieniu takiej gry biggrin.gif

[SIZE=7][B]POMOCY!!! W PO艁OWIE SEZONU POPROSI艁O MNIE O KOD WPISUJE TEN CO JEST TAM PODANY I NIE DZIA艁A!!! PROSZE POMOCY!!!!
Kangur
QUOTE(andrew88lfc @ Dec 28 2005, 02:36 PM)
Oj Rafi, Rafi ju偶 gram i jestem podstawowym zawodnikiem biggrin.gif Media mnie pod niebiosa wychwalaj膮 biggrin.gif Jestem ju偶 w po艂owie sezonu, i mam 艣redni膮 not臋 6.5. Pozdro. Dzi臋ki 偶e powiedzia艂e艣 mi o istnieniu takiej gry biggrin.gif
[SIZE=7][B]POMOCY!!! W PO艁OWIE SEZONU POPROSI艁O MNIE O KOD WPISUJE TEN CO JEST TAM PODANY I NIE DZIA艁A!!! PROSZE POMOCY!!!!
[right][snapback]13393[/snapback][/right]

To mo偶e spr贸buj ten drugi wpisa膰 ;P.

A co do NSS to prosz臋 pa艅stwa przerzuci艂em si臋 na napastnika, bo 艂atwiej si臋 wykaza膰. Jak gra艂em w pomocy (Alonso mi m贸g艂 buty czys膰i膰 ;P) to nikt mi nie podawa艂, gdzie艣 tam si臋 b艂膮ka艂em za pi艂k膮 i zawsze dostawa艂em po 3 i 4 za mecz dry.gif.

No ale teraz gram od nowa, w Pogoni 偶eby nie by艂o za 艂atwo. Strzeli艂em bramk臋 w debiucie i zobaczymy co dalej.
andrew88lfc
WPISYWA艁EM I TEN DRUGI ;( IDE SIE POCHLASTAC!!! KURNA TAK JU呕 WYMIATA艁EM :\

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...............................
Na dodatek pisze mi teraz 偶e ta posta膰 zosta艂a zbanowana mad.gif Spadam tworzy膰 now膮 posta膰.
Elmo
Ale sie wrobi艂em tongue.gif Najpierw poszed艂em z kolegami na drinka tongue.gif potem si臋 na mnie
trener wQrzy艂 a na dodatek jeszcze z kas膮 jestem na minusie. Kilka tysi臋cy d艂ugu mam bo kupi艂em co艣 przeciw alkocholizmowi tongue.gif Nie wiem chyba zaczne od pocz膮tku.
andrew88lfc
Ja ju偶 sko艅czy艂em z graniem w to... Ani kurna to nie pasuje :First name: Mark
Last name:Landman
Kod:000016-8PPPJC-3HBJ78-3MQ9MF-AQK7WM-1QZMC0-Z3YQJB-DH0WXX-G7UC5R-YCZV7C
ani kurna to: imi臋:Brunhoso 000015-RGBCFE-MZA4WX-Q17PH4-X10FU8-3E3FPD-924AW8-Y8U3AD-R8PKQJ-G9HEFW

A mo偶e ze z艂ej instalki zainstalowa艂em jak my艣licie??
Elmo
Nom mo偶liwe 偶e ze z艂ej zainstalowa艂e艣;] Ja zainstalowa艂em z tej, kt贸r膮 mi Rafi poleci艂. tu jest screen do tej instalki, z kt贸rej ja instalowa艂em.

http://img352.imageshack.us/my.php?image=asdn5pg.jpg
andrew88lfc
ja z tego drugiego instalowa艂em. Dzieki piotru$. moze jednak wr贸ce do grania ja poskutkuje tongue.gif
Czela29
ja zaczne zaraz gra膰 bo w艂a艣nie sci膮gn膮艂em powruce do tej gry bo jest fajna
andrew88lfc
i dupa nie chce mi sie zarejestrowa膰 sad.gif biednemu to zawsze wiatr w oczy.
pico
QUOTE(andrew88lfc @ Dec 28 2005, 03:32 PM)
i dupa nie chce mi sie zarejestrowa膰 sad.gif biednemu to zawsze wiatr w oczy.
[right][snapback]13418[/snapback][/right]

Mam identyczn膮 sytuacj臋. Z obu instalek i z obu kod贸w i nic.. sad.gif szkoda, bo fajna gra sad.gif

pozdro
Rafi
Nie wiem naprawd臋 z czym mo偶ecie mie膰 problemy, bo wiele os贸b wpisuje kod kt贸ry im poda艂em i wszystko im dzia艂a bez problem贸w.

1. Wpisali艣cie opr贸cz imienia(Brunhoso) i pseudominu co艣 innego? Je艣li tak, to nie dziwie si臋 dlaczego nie chc臋 wam zadzia艂a膰. Tylko ma by膰 wype艂nione pole z imieniem, i ewentualnie z pseudo!

2. Imi臋 ma by膰 z du偶ej litery! nie brunhoso, ALE Brunhoso

3. Spr贸bujcie zainstalowa膰 przy wersji 31, bez 偶adnych patchy i r贸偶nych g贸wien.

4. Kod kt贸ry jest podany wpisujemy podczas gry! Tzn je艣li jeste艣my ju偶 w klubie, to w jakim艣 tam menu (nie pami臋tam w jakim) jest miejsce na wpisanie tego kodu.

5. Je艣li wam gra nie dzia艂a, wydajcie na ni膮 20$ i nie b臋dziecie mieli 偶adnych problem贸w. tongue.gif
andrew88lfc
Rafi---> Mam pro艣be m贸g艂by艣 mi poda膰 ten kod bo mo偶e ja mam jaki艣 trefny (co艣 zmieni艂em albo co艣) Z g贸ry dzi臋ki
Elmo
A mog臋 ja Ci poda膰?

imi臋:
Brunhoso 000015-RGBCFE-MZA4WX-Q17PH4-X10FU8-3E3FPD-924AW8-Y8U3AD-R8PKQJ-G9HEFW

Jestem ju偶 po pierwszym sezonie, odpali艂em z tego kodu i wszystko jest git.
szuti
Jednym slowem gorsze od fify. Zajmuje 700 MB a lepsza grafika juz jest w gierkach flash. Ocena 1/10
Rafi
A co Ty szuti chcia艂e艣 od takiej gierki? 呕eby mia艂a 4 poziomy (amator, pro, proffesional i expert) mo偶liwo艣膰 transfer贸w, mo偶liwo艣膰 dobrania taktyki, wspania艂y interfejs, grafik臋 lepsz膮 ni偶 Pro Evolution 3?
Nie dziwi臋 si臋 dlaczego w gierkach flash jest lepsza grafika, bo tam jest mo偶e jeden poziom max, 3 poziomy na ca艂膮 gierk臋 i wszystko.

A tutaj, zosta艂a przywi膮zana wi臋ksza uwaga do grywalno艣ci, aby przyci膮gn膮膰 wielu sympatyk贸w pi艂ki kopanej. Nie ka偶dego nie da si臋 zaskoczy膰, ka偶d膮 gierk膮... a je艣li Ci si臋 ju偶 nie podoba grafika - to nikt Ci nie karz臋 w ni膮 gra膰.
Jak by艂 okres grania w Swosa, to nikt nie gada艂 o grafice... bo od takiej gierki, wymaga膰 takie rzeczy? rolleyes.gif

A jeszcze jedno... ten kod wpisujcie na pocz膮tku sezonu. Jak jeszcze nie zagrali艣cie ani jednego meczu, to macie wtedy wpisa膰 od razu kod. Bez rozegranego 偶adnego jeszcze meczu.

Pzdr.
Len3u
Kumpel mnie zajawi艂 juz jaki艣 czas temu na t膮 gierke i ejst full wypasik grafika wcale nie musi sie liczy膰 a grywalno艣膰 jest ogromna smile.gif jak dla mnie to 9/10
szuti
Mi tam sie nie podoba

"Nie dziwi臋 si臋 dlaczego w gierkach flash jest lepsza grafika, bo tam jest mo偶e jeden poziom max, 3 poziomy na ca艂膮 gierk臋 i wszystko."
Tyle ze gierki flash zajmuja 1MB a to 750
Matthias
A mi to zajmuje 43 MB smile.gif
Kangur
QUOTE(szuti @ Dec 29 2005, 10:18 AM)
Jednym slowem gorsze od fify. Zajmuje 700 MB a lepsza grafika juz jest w gierkach flash. Ocena 1/10
[right][snapback]13522[/snapback][/right]

hehe 偶enuj膮ce troszku... a poza tym mi to zajmuje 35 mb, ale to pewnie dlatego 偶e jest gorsza fify.
Rafi
To ile w ko艅cu Ci to zajmuje 700 mb czy 750 mb? Bo ju偶 si臋 pogubi艂em w Twoich obliczeniach... unsure.gif
szuti
rzeczywiscie ogromna jest roznica miedzy 750 a 700

zajmuje ta gra ponad 750MB co jest wrecz KARYGODNE!!!
Elmo
Szuti przecie偶 ju偶 nie jedna osoba napisa艂a w tym temacie,偶e gra zajmuje oko艂o 40Mb!! Sk膮d Ci si臋 wzie艂o 700mb huh.gif
Rafi
Akurat r贸偶nica mi臋dzy 750 a 700 mb, jest 50 mb - czyli maxymalnie tyle co zajmuje ta gra, przy paru wielkich sejvach! Albo Ci si臋 pogubi艂y cyferki, albo to jest prawda... 偶e komputer naprawd臋 czasami oszukuje.

Tylko akurat nie jestem w stanie uwierzy膰, 偶e gra kt贸ra ma cholernie ma艂o rzeczy w sobie mo偶e zajmowa膰 700 mb. Bo akurat ostatnio zainstalowa艂em star膮 gierc贸we Airfix Dogfighter si臋 zwie... i zajmuje o wiele mniej ni偶 Twoja wersja NSS.

Mam jedno pytanie... ile razy wrzuci艂e艣 t膮 gr臋 do jednego worka? par臋 kopii si臋 tej gry znajdzie?
szuti
Przy instalacji pisalo ile jest potrzebne miejsca.(ok 750)
Dziwilem sie czemu az tyle potrzebuje, w koncu instalka miala tylko 30 MB ale kit z tym. Nawet gdyby miala 5 MB to i tak bym nie gral.
Elmo
No i uda艂o si臋! Po 3 sezonach tongue.gif strzeli艂em pierwsz膮 bramke podczas meczu od k膮d mam t膮 gre! Co偶 to by艂o za wspania艂e uczucie...............
Aha ja gram na poziomie Pro cool.gif i jako napastnik.

A wam jak tam idzie? Dzia艂awko艅cu Ci ta gra anderwlfc?
andrew88lfc
e tam. dupa a nie dzia艂a. jeszcze raz ciagne z neta i spr贸buje jeszcze raz. Ale ostatni moja cierpliwo艣膰 dobiega ko艅ca
Grzegoorz
Mo偶e ja si臋 wypowiem w tym temacie... zagl膮dne艂em na ten w膮tek zaraz po powstaniu i dlatego nie mialem wcze艣niej czasu na pisanie tongue.gif...

po pierwsze to gra艂em praktycznie od samego pocz膮tku w pierwszym sk艂adzie... nie wiem Rafi dlaczego piszesz, 偶e pierwsze dwa sezony nie chcieli cie bra膰 o zespo艂u... jak dla mnie to s膮 dwa wyja艣nienia: albo mia艂e艣 za ma艂e confidence... bo to g艂贸wnie od tego zale偶y!!!, albo po prostu ca艂膮 energi臋 marnowa艂e艣 na trening... a jak nie masz energi to cie nie chc膮 na boisku.

tak 偶e ja gram ju偶 3 sezon... gra艂em prawie przez ca艂y 1 sezon... a w drugim nie by艂o w lidze (angielskiej oczywiscie) drugiego tak dobrego zawodnika... biggrin.gif... oczywiscie napastnika (nawet po zmianie poziomu na pro, gdzies w 10 tygodniu sezonu).

TERAZ UWAGA DO WSZYSTKICH< KT脫RZY NIE MOG膭 SIE ZAREJESTROWA膯:
ja mia艂em tak sam problem jak wiekszosc z was. Nad tym problemem meczy艂em si臋 calutki dzie艅... przeczyta艂em du偶o temat贸w w r贸znych forach o tej grze i sposobie rejestracji, i z tego co wyczyta艂em i sam dosiwadzcy艂em to:
- instalki, kt贸re da艂 Rafi to instalki do wersji 3.01 i 3.08, natomiast oba kody Brunhoso i Mark L. to kody do wersji 3.01 - 3.07. Dlatego cz臋sci od razu zadzia艂a艂o (zainstalowali v. 3.01) natomiast ci co zainstalowali wersje 3.08 maj膮 wi臋kszy problem
- tak wi臋c jezeli zainstwlowaliscie v.3.08 to nic nie pomoze deinstalka i instalka wersji nizszej (po tematach na innych forach wnioskuje, 偶e dopiero po reinstalacji systemu mo偶na ten problem usun膮膰), ale na szcz臋scie oby艂o si臋 bez tego
- tak wiec jezeli ju偶 mialiscie zainstalowan膮 wersje 3.08 (kt贸ra prawdopodobnie zostwi艂a jakis wpisy w rejestrze, kt贸re w rezultacie nie pozwalaj膮 na rejestracje z tych kod贸w, nawet po pozniejszej instalce wersji nizszej)
- jedynym rozwi膮zaniem jest znalezienie kodu rejestracyjnego do wersji 3.08 lub 3.09 (najwy偶szej ze strony producenta gry). Ja w tej chwil kozystam w艂snie z tej najnowszej wersji 3.09 (mam nadcziej ze ju nie dali nowszej)
- a propo kodu... to pozostawie was jeszcze w oczekiwaniu na spe艂enienie mwrzen tongue.gif... oczywiscie wrzuce wam tan kod (chyba ze ktos znajdzie go w necie wczesniej: imie i nazwisko to Peter Baggen), ale poki co jestem w szkole (inaczej chyba byn nadal gral w NSS i nie odwiedzil tego forum), a kod mam w domu na kompie, wiec jak wroce to napewno wam wrzuce... mam nadzieje ze zadzia艂a.....

PONIEWA呕 NIKT SIE NIE WYPOWIADA艁 PRZEZ TEN CZAS TO ZROBILEM EDITKE:

oto klucz do versji 3.08 i 3.09
First name: Peter
Last name: Baggen
Klucz: 000014-7F101Q-4KN1H9-H0ZMRG-24BNXV-VZ93ZH-YQ54DJ-4YHNAV-ZB0KNE-CGKTGJ

mam nadzieje, 偶e teraz juz nie bedzie problem贸w z uruchomieniem gry... powodzenia smile.gif
andrew88lfc
Dzi臋ki Grzegoorz biggrin.gif. Nareszcie mi dzia艂a. Co prawda gram jako Baggen ale przynajmniej dzia艂a. jeszcze raz dzi臋ki biggrin.gif
pingwin1988
dzieki panowie zaraz zaczynam gre od nowa w koncu napewno bedzie dzialac!!!!!!!!!!!!!! jescze raz dzieki biggrin.gif
jagafans
Ej a zakupione rzeczy cos daj膮??
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.