Gra polega na tym, 偶e wcielamy si臋 w zawodnika, kt贸rego oczywi艣cie na pocz膮tku gry samemu tworzymy. Wybieramy jego pocz膮tkowe parametry, kt贸re oczywi艣cie b臋d膮 polepszane podczas trening贸w. Wybieramy klub w jakim chcemy rozpocz膮膰 nasz膮 karier臋, i potwierdzamy.
Oczywi艣cie jeszcze czeka nas ma艂y sprawdzian. Na treningu czeka nas par臋 ma艂ych zada艅, kt贸re je艣li dobrze wykonamy klub z艂o偶y nam ofert臋.
Oczywi艣cie jak ta kariera w klubie b臋dzie wygl膮da膰, to ju偶 zale偶y tylko od nas.
Na pocz膮tku tej kariery, jeste艣my zwyk艂ym kopaczem na kt贸rego nie b臋dzie stawia艂 menad偶er. Zapewne na pocz膮tku da szans臋 w paru meczach, ale przez d艂ugi czas b臋dziesz siedzia艂 na 艂awce(nawet przez 2 sezony). I najlepszym rozwi膮zaniem jest, aby przez ten ca艂y okres, poprawia膰 w艂asne atrybuty. Kt贸re w przysz艂o艣ci b臋d膮 wa偶nym czynnikiem podczas ustalania sk艂adu przez menad偶era.
W tej gierce, jest bardzo wiele opcji... mo偶na da膰 sobie w 偶y艂臋, wybi膰 drinki aby poprawi膰 zm臋czenie,
Oczywi艣cie tak偶e s膮 relacje najbli偶szych. Menad偶era, medi贸w, kibic贸w, rodziny, przyjaci贸艂 itp... oczywi艣cie jak b臋dziemy pracowa膰 na relacje z bliskimi, to takie b臋d膮 efekty. (Ja mam same najlepsze, taki przydupas jestem tych wszystkich bliskich.
Oczywi艣cie grafika jest s艂aba, ale grywalno艣膰 jest wy艣mienita... wi臋c osoby kt贸re bardzo przywi膮zuj膮 uwag臋 do grafiki, to niech si臋 nawet za t膮 gierk臋 nie bior膮.
Akurat 艣ci膮gn膮艂em t膮 gierk臋 i tam jakiego艣 patcha, wi臋c mo偶ecie sobie 艣ci膮gn膮膰 t膮 gr臋
pod tym linkiem lub pod tym linkiem (dwie instalki, patch(nie op艂aca si臋 instalowa膰) i kod do gry)
Tylko jest jedna uwaga. 呕eby gra dzia艂a艂a w pe艂ni, musicie wpisa膰 kod, kt贸ry zezwala na korzystanie z tej gry.
Niestety, nie b臋dzie mo偶na mie膰 w艂asnych prawdziwych danych (jedynie jak si臋 wykupi t膮 gierk臋 za 20$ - to wtedy nie musisz si臋 martwi膰 o nic), ale tylko trzeba wpisa膰 w imi臋 Brunhoso no i jedynie w艂asny pseudomin. Kod jest zapakowany z ca艂膮 gierk膮, to sobie zobaczycie.
Ale mi to akurat nie przeszkadza, i gra mi si臋 wy艣mienicie.
Wszelkie uwagi b膮d藕 pytania, prosz臋 kierowa膰 w tym temacie.
Pzdr.
PS. Jeszcze jedno:
z - strza艂
x - podanie
c - d艂ugie podania ewentualnie w艣lizg.
PS1. Gra jest w j臋zyku angielskim.
PS2. Najlepiej u偶ywa膰 kodu Brunhoso.
Przy tworzeniu zawodnika wpisujemy tylko(!!) imi臋: Brunhoso reszt臋 zostawiamy, i pseudo jakie chcemy.
Jak ju偶 klub nas przyjmie, to w jednym z menu wpisujemy kod, kt贸ry jest spakowany w raru razem z gr膮.