lar311
28-11-2005 - 11:57
Tak ostatnio mnie naszlo i zaczalem sie zastanawiac nad naszym dobrym znajomym Gerrardem Houllierem....tyle, ze nowonarodzonym....jako skuteczny menadzer Olimpique Lyon.
Poczynania Lyonu zarowno w Lidze Francuskiej gdzie sa bezkonkurencyjni( w 16 meczach 40 punktow bez przegranej) jak i w Lidze Mistrzow gdzie zakoncza rozgrywki na 1 miejscu przed samym Realem Madryt(ktory zdolali gladko pokonac u siebie 3-0!!! ) moga nie tylko powodowac radosc u kibicow LFC ale rowniez moga sie okazac powodem do zazdrosci...
To wszystko mozna jeszcze oslodzic tym, ze w lecie pozbyl sie on bezapelacyjnie najbardziej wyrozniajacego sie zawodnika OL ... niejakiego pana M.Essiena, ktory teraz skutecznie broni barw naszego rywala z Stamford Bridge ku uciesze Mourinho!
Ciekaw jestem co Wy szanowni Kibice LFC sadzicie na ten temat....
....usmiech na twarzach ...czy zaciskanie zebow....????
Pan
HOULLIER potwierdził tylko,że jest dobrym trenerem znającym się na swym fachu i potrafiącym dalej toczyć passe zwycięstw
LYONU zaczętą przez SANTINIEGO,a skuteczność w lidze i LM musze przyznać,że jest imponująca,nie zdziwie się jak
LYON dojdzie do finału LM,a nawet wygra ten puchar,chciałbym tylko życzyć sobie aby w finale
LIVERPOOL stanÄ…Å‚ na ich drodze,a wtedy emocji i pikanterii napewno nie zabraknie
lar311
28-11-2005 - 12:59
qbapiasek
28-11-2005 - 15:19
no ja tam napoczątku myślałem żę to niemożliwe i pewnie jak większość śmiałem się z władz mistrza francji a tu takie zaskoczenie i to do tego patrząc przez pryzmat naszej gry i stylu Lyon jest w tym momeńcie dla nas nieosiagalny!!! Ja życze Hulierowi jak najlepiej bo pamiętam go jak bardzo przeżywał niepowodzenia liverpoolu i ile dał temu klubowi.
Niesty do liverpoolu zaczyna wracać dawno nie używany przydomek: "NRDowcy z anfield" i to boli
witek z atlantydy
28-11-2005 - 15:22
Niestety nigdy nie byłem i nie będę fanem talentu Gienka. Nie wierzę również w jego wielkie zdolności trenerskie. w LFC na początku także miewał się doskonale choćby wspomnieć sezon 2000/01. Wniosek ? Gienuś miał po prostu jeszcze zbyt mało czasu by narobić w Lyonie swój mały burdelik. Dwa, trzy lata i mistrzowie Francji będą prezentować równie mierny poziom co The Reds w trakice czwartego i piątego sezonu pod wodzą GH. Takie me zdanie...
jest znaczaca roznica miedzy LFC a Lyonem, otoz GH musial Liverpool przebudowywac, szukac wzmocniem i polepszac sklad, tam ma juz wszystko gotowe i bez grzebania ma znakomity team ktory trzeba zestawic jedynie. To jest przyczyna sukcesu tej druzyny, ktora moim zdaniem niedlugo nie bedzie juz tak blyszczec, bo Gienek nie wzmocni teamu a go oslabi transferami.
Ale i tak wdzieczny mu jestem za to co zdobyl
lar311
28-11-2005 - 16:13
QUOTE(lar311 @ Nov 28 2005, 12:59 PM)
tak tak tak....podziekowania dla tych co ciezko pracuja , dzieki wam wielkie kochane admiki i redakcjo tez!!!
a moderatorowi, który odwalił tę całą czarną robotę to nie podziękujesz?
oj, żeś się juz naraził... i to solidnie
(akurat admini to siÄ™ tu opierniczajÄ…, nie Smyku?
)
Grzegoorz
28-11-2005 - 17:19
A czego tu zazdrościc... szanuje Houlliera, bo jak by nie patrzeć w Liverpoolu sporo osiągnął wkońcu wygrał puchar UEFA... lecz jestem daleki by zazdrościc Olimpique tego trenera... jest dobry, ale Benitez jest lepszy... po za tym w Liverpoolu Houllier się wypalił... z sezonu na sezon szło mu coraz gorzej (licząc od sezonu ze zwycięstwem w UEFA). I gdyby został w The Reds to cięzko przewidziec jak by się dalej potoczyly losy klubu... zmiana trenera w Liverpoolu była nieunikniona... A i jak się okazało bardzo słuszna. wkońcu zwycięstwo w Lidze Miestrzów w pierwszym sezonie pracy i nie ma co ukrywac w drużynie, która nie rokowala wielkich nadzieji na to trofeum jest wielkim wyczynem trenerskim... oczywiscie pilkarze zrobili swoje, ale to Benitez robił takie roszady i stosowal takie zmiany (takze w finale LM), ze mi wlosy ne dębie stawały co on robi, a mimo tego zwycięzył...
wiec czego tu wiecej chciec... bo to chyba nienatruralne zazdroscic komus trenera mając w swoim klubie trenera, którey zdobył z tymn klubem najwazniesze trofeum w europie w poprzednim sezonie....
Jedyne co to ciesze się, że człowiekowi, który zrobil coś dobrego dla The Reds poszczęsciło sie w kolejnej pracy... zycze mu jak najlepiej (byleby z Liverpoolem nie wygrał

)
lar311
28-11-2005 - 18:01
QUOTE(lar311 @ Nov 28 2005, 04:13 PM)
tak tak tak....podziekowania dla tych co ciezko pracuja , dzieki wam wielkie kochane admiki i redakcjo tez!!!
a moderatorowi, który odwalił tę całą czarną robotę to nie podziękujesz?
oj, żeś się juz naraził... i to solidnie
(akurat admini to siÄ™ tu opierniczajÄ…, nie Smyku?
)[right][snapback]10988[/snapback][/right]
I moderatorowi i wszystkim moderatorom i moderatorkom tez dziekuje .....moderatorzy wszystkich website's laczcie sie!!!!
I malkontentom tez juz dziekuje...!
też sobie ponabijam co mi zalezy...., ale nie wiem, czy założyc do tego osobny temat...
ble
n_t --> Ty to wiesz, ja to wiem no i jest już nas dwoje
a zakanałowcom nie chce mi się już tłumaczyć, że za notoryczne robienie bałaganu na forum rozdaję rózgi
dobra, koniec tych OT - takie nastały czasy, że Gorzów o wszystkim decyduje
browar
28-11-2005 - 18:39
QUOTE(n_t @ Nov 28 2005, 06:09 PM)
też sobie ponabijam co mi zalezy...., ale nie wiem, czy założyc do tego osobny temat...
ble
[right][snapback]10994[/snapback][/right]
ja bym załozył osobny, tez bym z niego korzystał
paulinqa
28-11-2005 - 18:58
to ja sie wypowiem na temat i odpowiem, tj. postaram sie odpowiedziec na pytanie zawarte w temacie. ja bardzo lubie naszego ex. trenera i zycze mu jak najlepiej. podobal mi sie jego sposob na prowadzenie druzyny, jednakze przestal on przynosic efekty. dobrze sie stalo ze odszedl, bo raczej nic wielkiego w liverpoolu juz by nie zdzialal, choc brakuje mi jego stylu, czerwonego szalika i barwnych wypowiedzi. w liverpoolu zrobil duzo dobrego, ale tez nie obylo sie bez powaznych pomylek, ktore tylko wnosily balagan.
tyle ze juz nie ma o czym mowic, teraz jest trenerem olimpique lyon i ja mu zycze wszystkiego naj. czuje radosc czy zazdrosc ? powiem tak ulzylo mi gdy gdy zmienilismy trenera (bo dudek mial w koncu wyrownane szanse), ale wcale sie z tego nie cieszylam, a zazdrosc? to raczej obce mi uczucie.
kasia_tree
28-11-2005 - 19:06
widzę, że potrzebna informacja dla nowych forumowiczów i przypomnienie zasad tym starym:
1. proszę nie zaśmiecać forum durnymi tematami typu "prezent na Mikołajki", "najseksowniejsze piłkarskie pośladki" tudzież "wyskoczył mi pryszcz na nosie", "w co się ubrać na pierwszą randkę", "mama mnie nie kocha", "koledzy mnie biją, a dziewczyny nie chcą" - takie będą bezwzględnie usuwane!
2. proszę nie dublować tematów - bądźcie łaskawi sprawdzić czy ktoś przed wami już nie wpadł na ten sam "genialny" pomysł
paniali? czy mam to napisać w każdym temacie???
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.