Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Kapitan
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Kadra
Stron: 1, 2
NightWolf
Pewnie wiÄ?kszo??Ä? z was powie ??e Jamie Carragher, ja te?? tak uwa??am. Ale mo??e kto?? ma inne zdanie na tem temat?? Wydaje mi siÄ?, ??e tym co Jamie pokaza?? w tym sezonie i wielu innych, zas??u??y?? na opaskÄ? kapitana. Gra ca??ym sercem dla dru??yny chce spÄ?dziÄ? ca??a karierÄ? zawodniczÄ? tutaj, czy mo??e byc lepszy kaitan?? Do niedawna mysla??em, ??e tak sad.gif ale teraz zrozumia??em, ??e niestety w sporcie liczy sie kasa.
Sonia
Jak na razie jestem zbyt zszokowana, ??eby wypowiedzieÄ? siÄ? z sensem, ale akurat na to pytanie odpowied?? jest oczywista.

CARRAGHER - zawsze oddany i wierny pi??karz. Nasz nowy kapitan.
Soprano
Local lad, ours hero!!

CARRAGHER

nikt inny

Soprano
Saunter
Ja newet przed ta sprawa z Gerrardem wreczylem w Pro Evolution Soccer 4 opaske Jaime Carragherowi, bo on na to zasluguje. Jest jednym z najlepszych graczy, pewnym punktem druzyny. Malo o nim slychac, ale mysle, ze swoje by zrobil.
Bati
Carra... Tak on mi pasuje. Jak pisali??cie: gra ca??ym sercem, daje z siebie wszystko i wykazuje siÄ? niezwyk??ym oddaniem(znajomo brzmi i ??le siÄ? ko??czy). Ewentualnie mo??e byÄ? zn??w Sami. Jak na razie innej opcji nie widzÄ?, choÄ? wyobra??niÄ? mam dobrÄ?.
josoul
Diabli wiedzÄ?, kto zostanie. Nie wa??ne, czy kto?? jest wychowankiem, ale co wnosi?? do klubu, przez ca??Ä? swojÄ? karierÄ? w nim. To ??e ten sezon Carra mia?? dobry mnie nie przekonuje. Ja bym da?? S. Hypii.
Soprano
Hyppi ? blink.gif

wow, jestem zaskoczony. Jak mo??ecie miec wÄ?tpliwo??ci.
Dla mnuie Carra jest pewniakiem na 1235780%
dzis na forum zagranicznym przeczyta??em fantastyczny post. Nie zacytuje dok??adnie ale chodzi??o o to ze: "szkoda ze w trakcie wreczania pucharu Johanson nie da?? go temu komu zamierza?? od razu (Jamie'emu, kt??ry pokazal ze Stevie stoi po drugiej stronie, pewnie pamietacie to ujecie w tv). teraz by??by to piekny widok- puchar najpierw w rÄ?kach Carry. To by?? chyba jaki?? znak"

Soprano
Szmajchel
OpaskÄ? na pierwszym miejscu powinien rzeczywi??cie dostaÄ? Carra. A jesli bedzie kontuzjowany albo oslabiony? Wtedy to na drugie miejsce wskakuje Jerzy Dudek biggrin.gif Teraz wszystko siÄ? w LFC wali... Zara tylko zostanie 10 Hiszpan??wi i jeden The Reds Carragher sad.gif
Dudek
Jamie Carragher - Z obecnego sk??adu tylko on nadaje sie do dowodctwa. Na pewno by nie zachowa?? sie nie fair wobec kibic??w jak zrobi?? to dzis Steven sad.gif Mowi?? ze zostanie a po miesiacu juz idzie do rosjan??w... Zobaczymy jak przyjedzie z ruskami do Liverpoolu na mecz, jak przegraja ... bede sie z tego ogromnie cieszy??!!
Mona_
Odpowied?? jest prosta - Jamie Carragher.
Prawdziwy Czerwony. Mam nadzieje, ze chociaz na nim sie nie zawiedziemy jak wczesniej na Owenie czy teraz na Gerrardzie. Jezeli nie on to nie wiem.... moze Riise smile.gif

Soprano - ja kiedy przeczyta??am newsa o odejsciu Gerrard'a pomyslalam dokladnie o tym samym.
Adi
Nie bÄ?dÄ? odmiennego zdania - te?? opaskÄ? wrÄ?czy??bym dla Carraghera...
Michael
CARRAGHER just one![SIZE=14]
DRaco
Pamietam jak podczas transmisji z fina??u LM zobaczy??em kolesia w koszulce Liverpoolu z nr 23 i napisem SCOUSER - i to jest ca??a moja odpowied?? w kwestii kapitana
Grushii
Sami Hyypia, Carragher, Risse. moje 3 typy na kapitana
Lok
Jamie Carragher - przydomek " Waleczne Serce " jak najbardziej pasowa??by do naszego genialnego obro??cy. Jego zaziÄ?to??Ä?, nieugiÄ?cie, si??a woli, oraz oddanie klubowi sÄ? niepodwa??alne. Oby pod TwojÄ? wodzÄ? Jamie dzia??o siÄ? jak najlepiej wink.gif
MaLiN
Tak czy tak w nowym sezonie opaske bedzie mial Gerrard... jest on bardzo charyzmartczna osoba potrafi poderwac zas??l, strzelic fantastyczne bramki w trudnych momentach.... Carra zas??uguje takze na te opaske, ale wydaje mi sie ze poki Gerrard jest i nas to on bedzie kapitanem.
NIe mniej jednak, je??eli opaske otrzyma Carra to wcale mnie to nie zmartwi.
Gdyby nosi?? ja jednak ktos inny.... to bym byl abslutnie przeciw! Tylko tych dw??ch wy??ej wymienionych moze pe??nic te funkcje.
Czuczu
A ja uwa??am ??e nadal powinien opaske kapitana nosiÄ? Steven (i bÄ?dzie jÄ? nosiÄ?), on jest dobrym duchem tej dru??yny!! on ma najwiÄ?kszy wp??yw na ca??Ä? dru??yne!!! Mam nadzieje ??e szybko sie zapomni o tych kilku dniach nieporozumie?? i wszystko wr??ci do normy!!! A opaska kapitana dla Gerarda ma oznaczaÄ? zaufanie trenera, pi??karzy i kibic??w dla Stevena!! a to mu jest teraz najbardziej potrzebne!!!!
Sezon sie zbli??a smile.gif) wiÄ?c wszystko musi byÄ? ustabilizowane!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Ma³y Ksi±¿e
1. Carragher - nigdy nawet przez chwile nie my??la?? o tym by opu??ciÄ? LFC, a poza tym to jest Anglikiem. Jak by Rafa da?? opaskÄ? kapitana hiszpanowi to nie wiem co bym zrobi??.
2. Hyypia - zaraz po Jamie'im. Ostoja naszej defensywy.
3. Risse - ju?? powiedzia?? "do ko??ca kariery na Anfield"
banan
Moim zdaniem, to tylko sygnal od Gerrarda, ze mu wstyd. Mysle, ze to on bedzie dalej kapitanem wink.gif
twardy
nie ulega watpliwosci ze kapitanem powinien byc anglik
sa tylko 2 mozliwosci,gerrard i carragher i ja jednak stawia??bym na stevena.ostatnie dni wg mnie pokazaly ze jest wielkim pi??karzem i chce zostac w liverpoolu.
cala sytuacjÄ? m??g?? byÄ? troche zmÄ?czony,ale przyzna?? sie do b??Ä?du,co te?? ??wiadczy o jego charakterze.steven powinien byc kapitanem,ale podobne cechy kt??re powinny charakteryzowac kapitana ma carragher.
pamietam jakies zdjecie z meczu pre-season jeszcze za czasow houliiera,moze to bylo 3-4 lata temu i wtedy w jednym z tych meczow kapitanem by?? jamie.
Saunter
Teraz tylko Steve sie liczy jako kandydat do kapitana i niech bedzie, od 8 roku zycia w LFC, chcial sie zrzec po tym co odwalil, teraz ukazuje pokore i jest strasznie waleczny - dobry wybor.
pawelini1
jka dla mnie i dla wiekszosci z was to Carragher to pewniak na tej pozycji .... po ostatnich perypetiach Gerrarda z przeprowadzka z Anfield pomyslalem ze szukanie nowego kapitana to bedzie juz konecznosc , ale wszystko dobrze sie skonczyloi ja bym pozostawil ten tytul w rekach Steviego ..... w zasadzie to na reku Steviego
dudek591
Steven Gerrard wychowanek Liverpoolu i najlepszy gracz bez niego ch??opaki nic by nie osiÄ?gneli to on jest takim powerem dru??yny!!!!
Koper
Hyypia albo Garcia
deadman
Ja jestem za Gerrardem a w przypadku jego kontuzjii lub nieobecnosci na meczu w zastepstwie bezapelacyjnie Jamie smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
andrew88lfc
Co tu duzo gadać... Steven Gerrard. Vicekapitan to oczywiście Carra, a gdyby nie daj Boże ich obu brakowało w składzie Sami Hyypia.
adamkif
bez wÄ…tpienia po Gerrardzie
Jamie Carragher...
Walczy jak lew...
Stabilny w swojej grze...
Potrafi wydrzeć się na niesfornie grających kolegów...
Tylko Jamie!!!
Moloko
Zdecydowanie Jamie Carragher. Z resztą Benitez też tak uważa, bo w finale Superpucharu Europy Carra zastapił Steve'a. Jest to wierny i oddany Liverpoolowi zawodnik, który zdradza cechy przywódcze, które kapitan posiadać musi. I nikogo innego nie widzę w roli następcy Gerrarda (choć nie wierze, żeby Gerrard w tym sezonie pożegnał się z opaską kapitana) niż Jamiego.
Richy
Jak nie Gerrard to Carragher...proste pytanie prosta odpowiedź. Jeśli zaś obaj by mieli nie zagrać w którymś z meczy to opaske przekazał bym osobie najdłużej związanej z LFC na boisku...
Norbert
Uważam że obecny kapitam drużyny The Reds jest nie zastapiony!On powinien pełnić do końca funkcje kapitania ponieważ on wkłada w gre całe serce i stara sie zrobić wszystko dla tej drużyny!Szanuje inne wasze wypowiedzi! POZDRO
licznerek
Steven Gerrard jest i powinnien być kapitanem. Zastępcą Jamie Carragher to nie ma wątpliwości. To Liverpoolczycy, waleczni i utalentowani gracze. Nie ma innej możliwości.
Johny
Powinien być Carragher ale że nie jest... mówi się trudno. Po nim Gerrard a jeżeli ta dwójka nie gra powinien nim być Xabi Alonso. Nie jest długo zawodnikiem The Reds ale gdy nie ma Gerrarda to on jest mózgiem drużyny. Może nie jest aż tak lubiany przez kibiców jak Car ale też zasłużył na opaskę cool.gif
Terron
Fak mey.. nie rozumiem wogole tego tematu ^^ Gerrard jest i być powinien kapitanem The Reds. Carragher moze byc kapitanem jezeli Gerrard zginie w jakims zamachu albo odejdzie, nie widze innych opcji.
Soprano
QUOTE(Terron @ Mar 27 2006, 07:46 PM)
Fak mey..  nie rozumiem wogole tego tematu ^^ Gerrard jest i być powinien kapitanem The Reds. Carragher moze byc kapitanem jezeli Gerrard zginie w jakims zamachu albo odejdzie, nie widze innych opcji.
[right][snapback]19688[/snapback][/right]

popatrz na date zalozenia tematu to zrozumiesz
.stjepAn bObek.
a kto przejal opaske, gdy gerrard dostal czerwona kartke z evertonem?;>
i kto w meczu z birmingham city jak schodzil w skrocie widzialem ze podawal ja kromkampowi, ale on chyba nie byl kapitanem?;]
Master_LFC
Dla mnie tylko Stevie kapitanem jest, był i będzie. LFC jak na razie niemiał lepszego kapitana, tak walecznego, zawziętego i kochającego swój klub. W razie kontuzji Steviego G zostaje Jamie Carragher, a gdyby nie było ich dwóch, no to kapitanem nr 3 dla mnie zostaje Xabi Alonso. Dziękuję za uwagę.
fcliverpool1988
nie no raczej Carra powinien być kapitanem odrazu po Gerrardzie!!
LFC_FUN
Ludzie Hyypia tyle czasu był kapitanem i stracił opaskę z niewiadomych (dla mnie) powodów...
marwis
Kapitanem powinien być gracz, który niekoniecznie jest gwiazdą na boisku, ale potrafi znakomicie kontrolować poczynania kolegów w grze, mieć "zdolności przywódcze" i autorytet w drużynie. Dla mnie jedynym graczem spełniającym te warunki jest:

JAMIE CARRAGHER

i slowa nie zmieniÄ™.

Gerrard to znakomity gracz, ale bycie liderem drugiej linii, a liderem obrony to dwie odmienne koncepcje gry. Odpowiedzialność za to, aby nie dopuścić do straty bramki jst większa niż poprowadzenie ataku. Zresztą, co tu dużo mówić, Gerrardowi nieraz przydarzały się wpadki i wahania formy (co zostało potwierdzone w tym sezonie) natomiast stabilność Carry jest godna podziwu. Gra on na wysokim poziomie już kilka dobrych lat.

A poza tym, gdzie jest powiedziane, że największa gwiazda drużyny musi być jej kapitanem? Pele, Maradona nie byli nigdy kapitanami swoich drużyn. Funkcję tą pełnili Carlos Alberto i Jorge Burruchaga. Dlatego więc widzę bardziej Carrę jako kapitana drużyny niż Stevena.
szuti
Zdecydowanie kapitanem powinien byc i jest Steven Gerrard.
To ON swietnie motywuje kolegow do lepszej gry, pokrzykuje a nie widzialem zeby to robil Carra.
QUOTE(marwis @ Apr 8 2006, 11:39 AM)
Gerrardowi nieraz przydarzały się wpadki i wahania formy (co zostało potwierdzone w tym sezonie) natomiast stabilność Carry jest godna podziwu. Gra on na wysokim poziomie już kilka dobrych lat.
[right][snapback]20224[/snapback][/right]

Carra swietnie gra od przyjscia Beniteza, wczesniej byl lataj-dziura, swiadcza zreszta o tym jego sporadyczne wystepy (najczesciej z lawki z cieniasami, niedostanie powolania na Euro 2004) w reprezentacji Anglii.
cherry_sweet
Zdecydowanie kapitanem powinien pozostac Steven, chyba się w tym spełnia, noo a jeśli go nie ma, to tak jk jest czyli Carra, nooo na trzecim miejscu chyba bym dała Alonso, ale sama nie wiem...
Foksik
Również jestem zdania ze opaska powinna zostać w rękach anglików. Mimo, ze carrager napewno zasługuje na opaske ale póki jest gerrard to opaska zostanie u niego i w przyszlym sezonie z pewnością będzia kapitanem.

LIVERPOOL for ever cool.gif
red-liverpool
Sorry, ale jedno pytanko... Po co zmieniać kapitana. Moim zdaniem nie ma lepszej osoby w całej kadrze, która daje więcej tej drużynie niż Stevie Gerrard. Powinien być kapitanem do końca keriery w LFC. Jeśli nie on to moim zdaniem z pewnością Carragher lub Xabi ALonso. innych opcji jak dla mnie nie ma...

[center]user posted image[/center]
andrew88lfc
Czemu wyście sie przyczepili Xabiego?? ja tam wole już Hyypie jako capitana niz Xabiego. Fowler tez chyba wyprzedza hiszpana. To oni przez wiele lat byli ostoją Liverpoolu...
NightWolf
QUOTE(red-liverpool @ Apr 24 2006, 06:02 PM)
[b][color=red]Sorry, ale jedno pytanko... Po co zmieniać kapitana. Moim zdaniem nie ma lepszej osoby w całej kadrze, która daje więcej tej drużynie niż Stevie Gerrard. Powinien być kapitanem do końca keriery w LFC.

no to chyba większość z nas się z tym zgadza, a poprostu jak dawnoooo temu zakładałem ten temat to Gerrardowi na mózg padło smile.gif i powiedział, że odchodzi z LFC, dlatego w ogóle takie pytanie padło biggrin.gif
agszok
mi tam pasuje Gerrard -.- Cerragher tez moze być
Stówka
Kapitanem powinien być Carragher, on od zawsze był wierny LFC i to on powinien nosic opaske kapitana..............
wrona
Tylko Stevie i nikt inny potem carra i xabi alonso
£osiek
QUOTE(andrew88lfc @ Apr 24 2006, 05:28 PM)
Czemu wyście sie przyczepili Xabiego?? ja tam wole już Hyypie jako capitana niz Xabiego. Fowler tez chyba wyprzedza hiszpana. To oni przez wiele lat byli ostoją Liverpoolu...
[right][snapback]21172[/snapback][/right]

no wlasnie! co zescie sie przyczepili tak xabiego? jak dla mnie to kapitanem powinien byc Gerrard -> Carra -> Hyypia(albo Riise)! nie ma innej opcji!
pawelini1
QUOTE(MajsterOdTapet @ Jul 16 2006, 05:17 PM)
no wlasnie! co zescie sie przyczepili tak xabiego? jak dla mnie to kapitanem powinien byc Gerrard -> Carra -> Hyypia(albo Riise)! nie ma innej opcji!
[right][snapback]26470[/snapback][/right]

Masz rację ... to ze Stevie ma byc kapitanem to jest chyba pewne ... ale co do obsady zmienników to napewno w ich skladzie nie widze takich jak Alonso, Garcia czy Crouch. To musi byc człowiek, który ma cos wiecej wspolnego z Liverpoolem jak tylko przelewy honorariów .... Hyypia to gościu który gra w LFC szmat czasu, ma doswiadczenie i moim zdaniem duzo charyzmy smile.gif ... To samo Risse i Carragher
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.