Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: ComTV
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mój Liverpool FC
Dudi
Mam dla was wielka propozycje niewiem czy wiece ale istnieje taka strona jak comtv.pl i ona organiuzuje roznego typu filmiki np. kreci mecze GieKSy ruchu itd. ale rowniez ma w ofercie krecenie roznych imprez np. urodziny,komersy itd. oczywiscie to kosztuje ale ja bym mial propozycje zeby na wszystkie zloty i w ogole zapraszac przedstawicieli tej strony i zeby nam filmowali nasze kochane zloty. Najbliższa okazją bedzie oczywiscie SYLWESTER 2005/2006.Oczywiscie pewne osoby powiedza ze same zaoferuja krecenie takich imprez ale po pierwsze to sa profesjonalisci po drugie daja te imprezy do internetu a zapewne osobom ktore by sie zdeklarowaly byloby ciezko wrzocic na jakis serwer.
YNWA
PRZEPRASZAM wszystkich za moje bledy ortograficzne laugh.gif
Daniel Jackson
QUOTE(Dudi @ Nov 9 2005, 08:27 PM)
Mam dla was wielka propozycje niewiem czy wiece ale istnieje taka strona jak comtv.pl i ona organiuzuje roznego typu filmiki np. kreci mecze GieKSy ruchu itd. ale rowniez ma w ofercie krecenie roznych imprez np. urodziny,komersy itd. oczywiscie to kosztuje ale ja bym mial propozycje zeby na wszystkie zloty i w ogole zapraszac przedstawicieli tej strony i zeby nam filmowali nasze kochane zloty. Najbliższa okazją bedzie oczywiscie SYLWESTER 2005/2006.Oczywiscie pewne osoby powiedza ze same zaoferuja krecenie takich imprez ale po pierwsze to sa profesjonalisci po drugie daja te imprezy do internetu a zapewne osobom ktore by sie zdeklarowaly byloby ciezko wrzocic na jakis serwer.
YNWA 
PRZEPRASZAM wszystkich za moje bledy ortograficzne  laugh.gif
[right][snapback]9968[/snapback][/right]

Fajny pomysł... szkoda tylko, że jeszcze na żadnym zlocie nie byłem sad.gif ... inni mogli by zobaczyć jak się bawią fani LFC... naprawdę dobry pomysł... ja jestem za tongue.gif chociaż jak na razie nie mam nic tak naprawdę do powiedzenia tongue.gif tongue.gif tongue.gif
kasia_tree
po co. nie wszyscy życzą sobie takiej "sławy". jak na razie to imprezy ciut prywatne, mimo że organizowane via forum i strone. ale czujemy sie na nich dosc swobodnie. i to ma potem krążyć w necie?
Daniel Jackson
QUOTE(kasia_tree @ Sep 28 2006, 09:12 PM)
po co. nie wszyscy życzą sobie takiej "sławy". jak na razie to imprezy ciut prywatne, mimo że organizowane via forum i strone. ale czujemy sie na nich dosc swobodnie. i to ma potem krążyć w necie?
[right][snapback]30730[/snapback][/right]

Chyba nie trzeba umieszczać tego w sieci? Można by tylko to udostęnić dla zlotowiczów, i ci którzy by chcieli, to by sobie taką płytkę, czy coś tam pewnie zakupili i mogli by przeżywać cały zlot od nowa... smile.gif
yoda
QUOTE(dudi)
Najbliższa okazją bedzie oczywiscie SYLWESTER 2005/2006

No to sukcesów Ci Dudi życzę.....
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.