Na wstepie tematu prosze w imieniu moim jak i boczka o nie zamykanie tego tematu do dnia 30 pazdziernika do godziny 12.00. Wiemy iz temat odnosnie miss juz istnieje ale chcemy aby to glosowanie bylo przejrzyste wlasie do najblizszej niedzieli a nie groch z kapusta, pozniej mozecie polaczyc te dwa tematy czy tez zamkna, co zrobicie to juz pozostawiamy wam.
Odnoscie tematu.
Tak jak zapowiadalismy wybierzecie Miss foto oraz Miss publicznosci forum fcliverpool.pl. Roznica pomiedzy jednym a drugim jest taka ze tutaj glosujecie tylko ogladajac zdiecia a na Miss publicznosci juz bedziecie zwracac uwage na cos zupelnie innego ale to pozniej w odpowiednim temacie.
Nie podajemy celowo imion czy tez pseudonimow pod jakim ow kandydatki znjaduja sie na forum po to aby nie bylo takiego czegos ze glosuje na ta bo ja znam i lubie chcemy takie cos wykluczyc.
Glosujecie poprzez sonde glsoujac na odpowiedni numer kandydatki od numeru 1 do 7. Prosimy nie wpisywac zadnych opinie na temat kandydatek czy tez na kogo glosowaliscie, prosze tylko o wpisanie ze oddales glos choci o to zeby nie glosowaly nasze kandydatki i chcemy aby glosy w sondzie zgadzaly sie z postami . Głosowac mozecie do dnia 30 pazdziernika do monetu zamkniecia sondy czy tez tematu nie nastapi to wczesniej jak o godzinie 12.00
UWAGA
Po zakonczeniu glosowania jedna z kandydatek moze miec glos przewagi nad druga czy tez moze byc remis. W przypadku tego pierwszego nie jest jeszcze powiedziane ze ona wygra gdyz Ja i Boczek oddamy glosy dopiero po zamknieciu glosowania. Robimy to dlatego aby bylo ciekawiej i byscie byli wszyscy potrzymani w niepewnosci jak najdluzej. Aby nie bylo przekretow Boczek zna moj glos a ja Boczka juz teraz !!!
Zabrania sie namawiania przez kandydatki go glosowania na jej osobe jesli tak sie stanie a sprawa zosatnie zgloszona do organizatorow kandydatka zostanie automatycznie wycofana z naszej zabawy.
Nizej znajduja sie fotosy wszystkich siedmiu kandydatek. Numery kandydatek sa losowe
KANDYDATKA NUMER 1
Zdiecie numer 1
KANDYDATKA NUMER 2
Zdiecie numer 1
Zdiecie numer 2
Zdiecie numer 3
Zdiecie numer 4
Zdiecie numer 5
KANDYDATKA NUMER 3
Zdiecie numer 1
KANDYDATKA NUMER 4
Zdiecie numer 1
Zdiecie numer 2
KANDYDATKA NUMER 5
Zdiecie numer 1
Zdiecie numer 2
KANDYDATKA NUMER 6
Zdiecie numer 1
Zdiecie numer 2
Zdiecie numer 3
Zdiecie numer 4
KANDYDATKA NUMER 7
Zdiecie numer 1
Zdiecie numer 2
Zdiecie numer 3
Zdiecie numer 4
Jesli jakis link nie dziala prosze o wpisanie jaki i zostanie on natychmiastowo poprawiony !
UWAGA
Napisal do mnie Pico ze zle zanzaczyl w sondzie i nie wie co zrobic bo chcial zaglosowac na kandydatke inna. Otoz jesli cos takiego wam sie zdazy to piscie na siona@fcliverpool.pl na kogo glosowales i kogo chcesz zmienic ale warunek jest jeden musi to nastapic przez najblizszych 15 minut dlatego prosze o wpisanie sie kto juz glosowal.
pozdrawiam