Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Co ze spraw± Joaquina??
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Plotki transferowe
DOBRY
Co wy myślicie o tej wilkiej plocie o Joaqinie dobrze by było gdyby przeszedł?? Ja jestem zdecydowanie na TAK za około 12 mln funtów
Adi_LFC
Ja też sądze że mógłby przyjść.Może przyjść ale NIE KOSZTEM OBROŃCY I CISSE!!!
qbapiasek
jak miałby przyjść kosztem cisse i kasy na obrońce to mam go baaaardzo głęboko w du...
DOBRY
Adi właśnie mi chodzi
kuba
Co wy myślicie o tej wilkiej plocie o Joaqinie dobrze by było gdyby przeszedł?? Ja jestem zdecydowanie na TAK za około 12 mln funtów

DOBRY za taka kase to my mozemy kupic smierdzaca wkladke z buta Joaquina bo nawet Simao za tyle naszemu 'genialnemu taktykowi' Benfica sprzedac nie chciala to po pierwsze.. a po drugie benek zaprzeczyl ze go chce kupic (tu mu akurat wierze bo to gwiazda a benek do gwiazd pasuje jak piesc do oka) a po trzecie sadze ze koles by sie na wyspach zupelnie nie sprawdzil jak 90% hiszpancow najnowszym przykladem niech bedzie Luque (mial do nas przyjsc ale na szczescie go nie ma) ktory po dwoch bodaj bardzo mizernych wystepach zalapal kontuzje na kilka miechow!!! tak wiec zycze benkowi ogolnie powodzenia na zakupach w hiszpanskim tanim i jakosciowo miernym supermarkecie w styczniu!!! ten klub schodzi na psy..
DOBRY
Mam dobry pomysł niech pan Benitez wynajmie hipnotyzera żeby tych wszystkich zachipnotyzował i żeby oni jeszcze dopłacili. No dobra to był żarcik no masz racje Benitez ma głowe jak sprzedawać gwiazdy a nie jak je kupować, a tak bym chciał żeby donas przeszedł i niezakontuzjował się
qbapiasek
to że nie przyjdzie to prawie na 100% pewne ale nie uważam że by sobie nie poradził na wyspach widziałem dużo jego meczy i nie jest to taki normalny hiszpan smile.gif
Pawe3
Jestem całkowicie za tym by do nas przyszedł,pytanie tylko czy Benitez wyłoży za niego tyle kasy,możemy oddać im Morientesa i dopłacić 10 mln.
DOBRY
a tak sobie pomyślałem że za 3 lata może powalczymy z Chelsea o 1 miejsce chyba że się znajdzie jakiś miliarder jako sponsor bo w takim czasie kupowanie nieidzie dobrze
pipistrello
]oaquin nie powinien przychodzic do Liverpoolu a to dlatego ze w tym klubie sie tylko zmarnuje, nie bedzie sie rozwijal. To nie jest klub dla takiego zawodnika.liverpolol to zbyt niski poziom.
[SIZE=7]
marwis
Mrzonki, mrzonki. Joaquin tutaj grać nie będzie. Jest za drogi, nie sądzę także, aby jakie wymiany za Morientesa wchodziły w rachubę. Taki Joaquin może grać w realu czy innej barcelonie. Ale na LFC i Premiership... on raczej nie pasuje.
Dzikus
Joaquin nie przyjdzie.

Ale na Boga... czy naprawde nie możemy kupić jakiegoś solidnego obrońcy, jeśli nie Anglika, to Niemca...

Metzelder? King?

Nie jesteśmy aż tak biedni.

No i Cisse... MUSI ZOSTAĆ!
Szumi_LFC
Joaquin lub Camonaresi idealne wzmocnienia!
Daniel Jackson
QUOTE(Szumi_LFC @ Jul 5 2006, 10:43 AM)
Joaquin lub Camonaresi idealne wzmocnienia!
[right][snapback]25614[/snapback][/right]

Ludzie, co wy widzicie w Camonaresim? On siÄ™ nie nadaje do Anglii, do Premiership, nawet do drugiej ligi tongue.gif ... a na pewno nie do LFC!

Owszem, może i dobrze gra we Włoszech, ale po prostu go nie widzę w Anglii, no nie mogę sobie go wyobrazić...

Camonaresi stop!!
maniek93
Za ile Joaquin został sprzedany do Valencii??
black sheep
QUOTE(maniek93 @ Oct 28 2006, 08:13 PM)
Za ile Joaquin został sprzedany do Valencii??
[right][snapback]32555[/snapback][/right]

Z tego co mi wiadomo to Betis puścił go do Valencii za 25 mln euro
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.