matheus
01-11-2006 - 07:37
A trzeba tam się logować???
matheus
01-11-2006 - 11:33
gregoreal
06-11-2006 - 16:41
mam pytanie kibicem liverpoolu jestem od jakiegoś czasu i chciałbym oglądać każdy mecz the reds czy jest możliwość oglądania meczy liverpoolu przez internet na stronie realmadryt.com podawane sa linki do stron które transmitują mecze czy tutaj jest to praktykowane???
Daniel Jackson
06-11-2006 - 18:44
QUOTE(gregoreal @ Nov 6 2006, 06:41 PM)
mam pytanie kibicem liverpoolu jestem od jakiegoś czasu i chciałbym oglądać każdy mecz the reds czy jest możliwość oglądania meczy liverpoolu przez internet na stronie realmadryt.com podawane sa linki do stron które transmitują mecze czy tutaj jest to praktykowane???
[right][snapback]33191[/snapback][/right]
Pierwszy post w tym temacie... lub trzeci post powyżej twojego
Gerrardzik
08-11-2006 - 19:23
Ja sprobowalem z tym www.kuszo.neostrada.pl i jak daje play. ALe jeszcze mecz sie nie zaczal to wyskakuje mi ze n ie mozna znalezc stronki.Co zrobic..
No bo źle robisz, zanim dasz Play najpierw zainstaluj programy z Download i przeczytaj Jak to działa albo Forum. Wszystko działa że oooooooooo albo i jeszcze lepiej.
www.kuszo.tv.pl to samo co www.kuszo.neostrada.pl. Zrób tak jak mówię i śmiga
matheus
16-11-2006 - 19:48
Siemka
Od dawna nie mogliście oglądać meczy liverpoolu na żywo dziś jest taka szansa po prostu wejdzcie na www.kuszo.neostrada.pl i ściągnijcie program (ja polecam SOPCAST bo jest po polsku i prosty w obsłudze)Niestety mogą oglądać tylko te osoby które mają neta przynajmniej 512 Kb albo więcej zahcęcam do oglądania MAtheus.....AA i jeszcze jedno posłuchajcie redaktor strony na której zamieszczane są mecze na żywo....Potrzebuje waszej pomocy po prostu reklamujcie strone polecajcie ją swoim kumplom ..............Redaktor bendzie bardzo wdzięczny bo on dla nas robi tą przyjemność jeszcze raz pozdro Matheus
mateo227
18-11-2006 - 10:18
Hej!

mam prośbe czy wie ktos gdzie mozna oglaadac mecze LFC?
bo ostatnio kupiłem cyfrowy polsat ale widze ze tylko tam sa powtorki..czy wie ktos na jakim kanale leca mecze na zywo??
jesli ktos wie to pisac:)
pozzdr
Kamyczy
18-11-2006 - 11:39
Na cyfrze sa transmitowane na zywo rozgrywki premiership, a ja z pytam, czy zna ktos steama (zy jakos tak sie to pisze), bo na cyfrze nie bedzie transmisji, a nie wytrzymam jak nie obejrze
kasia_tree
18-11-2006 - 11:45
proszÄ™ bardzo - wszystko o streamach i oglÄ…daniu LFC w necie
http://www.fcliverpool.pl/forum/index.php?...100entry34076szukajcie a znajdziecie, a nie zakładajcie zaraz nowe tematy
oprócz C+ mecze Liverpoolu w TV można jeszcze oglądać na TPS Foot...
Alien4321
18-11-2006 - 11:53
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.htmltu wszytko pisze jak sie wlacza dany program, kiedy nadaja, itd, itp.
LFC_FUN
05-01-2007 - 14:39
http://peb.pl/scena-internetowa/74851-tp-p...y-za-darmo.htmlJesli to prawda, to kazdy kto ma neo moze przez 3 miesiace ogladaac przez neta

pozdro.
no ja mam NEO 1mb od Bożego Narodzenia czyli to znaczy że teraz przez trzy miechy bede miał to jeszcze szybsze??? w sumie teraz też bez problemu oglądam wszystkie mecze ale jak mi jeszcze zwiększą szybkość to będe glad hehe..
jest gdzies dzisiejszy mecz live na streamach ?:>
Piotrek_LFC
09-01-2007 - 17:50
Na
Kuszo TV jest stream...Chyba QSIV na PPStream i jeszcze coÅ› przez SopCast...
LFC_FUN
20-01-2007 - 00:44
Jutro, a właściwie już dzisiaj mecz z ruskimi, więc ktoś niech napisze z pół godzinki przed meczem gdzie i przez co można obejrzeć, bo będę u kumpla, a my na STREAMach nie obcykani

znaczy raz już sie przejechałem, bo mecz się odpalić nie chciał, a jutro się to zdarzyć nie może. YNWA i czekam jutro
www.soccerlive.tv.pl
www.kuszotv.pl
LFC_FUN
20-01-2007 - 11:32
QUOTE(Mlody @ Jan 20 2007, 09:20 AM)
www.soccerlive.tv.pl
www.kuszotv.pl
[right][snapback]37759[/snapback][/right]
Tyle to i ja wiem

Ostatnio mecz nie poszedł, dzisiaj zrobię wszystko i musi się udać
strona z roznymi kanalami sportowymi fajna strona jest nawet setanta dzieki ktorej znalazlem ta strone. niestety potrzeba lecencje zeby ja odtworzyc:/ no coz moze beda inne tak samo zaje*iste kanaly jak ta setanta.
lar311
25-02-2007 - 13:03
oj...wczoraj sprobowalem tych streamow bo mi a satelicie sie 2M Maroc zawiesil i nie bylo gdzie ogladac.....
poszedlem na ta stronke myp2p.eu......zainstalowalem ppmate i chodzilo jak zloto....ladny obraz, koment po angielsku....tylko troche te reklamy wkurwiaja...ale poza tym NOBEL!
dzieki
marwis
21-03-2007 - 11:10
QUOTE(lar311 @ Feb 25 2007, 04:03 PM)
poszedlem na ta stronke myp2p.eu......zainstalowalem ppmate i chodzilo jak zloto....ladny obraz, koment po angielsku....tylko troche te reklamy wkurwiaja...ale poza tym NOBEL!
[right][snapback]40508[/snapback][/right]
Korzystam z niej już od około 3 miesięcy, ale żeby ogladać mecze w lepszej rozdzielczości, dla posiadających neta polecam max tv (można to cudeńko ściągnąć z tej wlaśnie strony). Program francuski, mozna oglądać nawet eurosport ruski albo francuski a także aj jazirę sport - ostatnio bylo tam nawet kilka meczow euroligi koszykarzy - zupełny wypas. Dla mnie ten program wciąga nosem sopcosta czy ppmate. porownywalny do niego moze być tylko tvu player. Link do strony poniżej
http://myp2p.eu/forum/viewtopic.php?id=6457... 500 post, sporo się już uzbierało...
Alien4321
07-04-2007 - 12:46
Witam!!!
Nie wiem co sie stało ,ale od pewnego czasu na wszystkich playerach, ppstreamy sopcast, itd. mam zielony obraz, a kodeki wszystkie działaja, bo mi divix biega bez problemu.
Mieliście podobny problem????
Pliss Help!!!!
black_ghost
07-04-2007 - 12:49
A próbowałeś pobrać jakieś nowsze wersje tych programów? Bo ja właśnie odpaliłem drugą połowę CFC - Spurs na Sopcast i śmiga bez problemów.
Alien4321
07-04-2007 - 13:01
Tak

Obraz jest jak sephia tylko nie brÄ…zowy, ale zielony.
teraz mam odpalony program, kurna balans i dupa zielony całyyyyyy.
black_ghost
07-04-2007 - 13:23
U mnie sopcast działa bez problemu, gorzej z ppmate, tu nic się nie uruchamia.
Alien4321
07-04-2007 - 13:28
U mnie tez działał, ale jakiś czas temu się wysypał i nie wiem dlaczego??!!
prosta rada. Wylacz sobie komunikatora. Ja mam podobnie ale jak wlacze sobie gg. bez wlaczonego gg smiga bez zadnych "ale".
Master_LFC
07-04-2007 - 14:32
Przy moim łączu to ja nawet nie próbuję odpalać streamów. Swoją drogą to mam pytanie, czego w relacji tekstowej są akcje opisane podwójnie?

nie wiem, może mam problemy ze wzrokiem, ale jest dokładnie tak:
24 - piłka wrzucona w pole karne LFC, piłka jednak pewnie ląduje w rękawicach Reiny
24 - piłka wrzucona w pole karne LFC, piłka jednak pewnie ląduje w rękawicach Reiny
somebody can explain me why?
Jedyne słuszne kodekiResztę wy*ebać. Tak, wy*ebać. To ważne, bo będą się gryzły.
Alien4321
07-04-2007 - 18:34
Dziękuje Mlody!!!!, może nie zainstalowałem fddshow ,ale odinstalowałem inne i dziala nawet przy włączonym GG
No to teraz jak zainstalujesz ffdshow to masz problem z kodekami z głowy. Plus oczywiście Real Alternative (do rmvb), Quick Time Alternative (do movów i 3gp) i wmv osobno, bo ffdshow nie ma jeszcze dopracowanych, ale te powinny być automatycznie.
LFC_FUN
12-05-2007 - 11:51
Mam problem z PPStreamem

Mam lacze 512, a jednak mi tnie i tnie ... Wylaczony komunikator, nie przegladam stron i jak w PPStreamie sa te 3 kreski, dwie mam na zielono, a ta w srodku miga bez koloru, badz na czerwono. Poradzi cos ktos ?
Piotrek_LFC
12-05-2007 - 13:44
Przez PPStream też czasami nie idzie, szczegolnie Guandong wyjątkowo żadko...Sprobuj przez SopCasta, najlepiej ESPN.
pawelini1
07-07-2007 - 10:49
Czy moze wie ktos gdzie mozna zobaczyc mecz z Wrexham?
Piotrek_LFC
07-07-2007 - 11:33
Czy moze wie ktos gdzie mozna zobaczyc mecz z Wrexham?
Chyba nigdzie, chociaż sam chciałbym się dowiedzieć...
Pzdr.
pawelini1
07-07-2007 - 13:07
QUOTE(Piotrek_LFC @ Jul 7 2007, 02:33 PM)
Chyba nigdzie
[right][snapback]48275[/snapback][/right]
Szkoda bo chcialem zobaczyc ich pierwszy mecz
Piotrek_LFC
07-07-2007 - 13:47
Przeszukałem chyba wszystko, nikt nie chce pokazywać meczów z Wrexham i prawdopodobnie z Crewe, ale Werder i Auxerre raczej będzie transmitować Eurosport, więc nie jest tak źle...
EDIT: Mecz z Werderem na pewno będzie pokazywał Eurosport, co do Auxerre narazie nic nie wiem.
LFC_FUN
01-08-2007 - 20:16
Nic, zero, koniec. Przez nic mi nie dziala, moze ja czegos nie wiem czy przez Sopcasta juz meczu nie da sie obejrzec ? I to nie tylko przez Sopcasta w moim przypadku, pomocy...
QUOTE(LFC_FUN @ Aug 1 2007, 10:16 PM)
Nic, zero, koniec. Przez nic mi nie dziala, moze ja czegos nie wiem czy przez Sopcasta juz meczu nie da sie obejrzec ? I to nie tylko przez Sopcasta w moim przypadku, pomocy...
[right][snapback]49087[/snapback][/right]
odinstaluj i jeszcze raz zainstaluj a jak nie pomoze to zostaje format
Alien4321
02-08-2007 - 06:44
Odinstaluj all kodeki ,wywal sopcasta ,zainstaluj kodeki,zainstaluj spocasta

.
Poczytaj co kilka postów wyzej napisał mlody Mi pomogło i wszystko dziala
jareko17
11-08-2007 - 06:29
Ma ktos może jakieś pewne streamy do dzisiejszego meczu? Bo na kusztv.pl niewiele jest...zaledwie jeden sopcost i jeden tvants (które ostatnio mi nie chodzącaą). Najlepiej jakby było to coś średniej jakości bo aktulnie mam dostęp do kablowego internetu i to jest prędkość ok 500 kb/s no i większość się szarpie. Dzięki z góry.
Nie wie ktoś czemu te całe Gaudongi i shanghaieje nie transmitują dzisiaj meczy z ang?
Piotrek_LFC
11-08-2007 - 06:50
Ma ktos może jakieś pewne streamy do dzisiejszego meczu? Bo na kusztv.pl niewiele jest...zaledwie jeden sopcost i jeden tvants (które ostatnio mi nie chodzącaą). Najlepiej jakby było to coś średniej jakości bo aktulnie mam dostęp do kablowego internetu i to jest prędkość ok 500 kb/s no i większość się szarpie. Dzięki z góry.
Nie wie ktoś czemu te całe Gaudongi i shanghaieje nie transmitują dzisiaj meczy z ang?
Na Kuszo jest jeszcze stream przez PPStream, w zeszłym sezonie chodziło mi wspaniale a jak nie pojdzie to na myp2p.eu jest StarSports na Sopcasta...też powinno chodzić

.
jareko17
11-08-2007 - 06:56
QUOTE(Piotrek_LFC @ Aug 11 2007, 08:50 AM)
Na Kuszo jest jeszcze stream przez PPStream, w zeszłym sezonie chodziło mi wspaniale a jak nie pojdzie to na myp2p.eu jest StarSports na Sopcasta...też powinno chodzić

.
[right][snapback]49406[/snapback][/right]
Dzięki. No mi jakoś przez PPstream nie chodzą...ale znalazłem na
http://www.soccerlive.tv.pl/ UBC 40 na Sopcoscie i narazie ładnie idzie bo te inne kanały to mi dochądzą do 60 procent i później się szarpią...najlepszy był shanghai gsports bez głosu, bo zawsze szybko się ładował i nie szarpał, no ale wlaśnie nie transmituje dziś...
deathman[]
11-08-2007 - 07:10
Ja w Streamach mam dość małe doświadczenie, zupełnie inaczej oglądam spotkania The Reds, dlatego chciałem Was zapytać z zupełnie innej beczki. Jest jakiś stream co pokazuje dzisiejsze letnie Grand Prix w skokach na igielicie?. Wiem, że live pokazuje Eurosport, ale nie wiem czy to jest na stremach. Chce posadzić mamę przed kompem, bo skoki nakładają się z meczem.
na niczym, nie pisze ze beda puszczas letnie Grand Prix. Ale jak mowisz, że leci na eurosporcie to moze wlacz se eurosport
LINK (musisz zjechac do eurosportu i tam kliknac najlepiej na Eurosport WTCC (niewiem co to znaczy te WTCC)
edit:

juz wiem WTCC jest to skrót od Mistrzostwa Europy Samochodów Turystycznych hahaha czyli jednak inny eurosport musisz se kliknac
deathman[]
11-08-2007 - 07:30
QUOTE(Dudi @ Aug 11 2007, 08:20 AM)
na niczym, nie pisze ze beda puszczas letnie Grand Prix. Ale jak mowisz, że leci na eurosporcie to moze wlacz se eurosport
LINK (musisz zjechac do eurosportu i tam kliknac najlepiej na Eurosport WTCC (niewiem co to znaczy te WTCC)
edit:

juz wiem WTCC jest to skrót od Mistrzostwa Europy Samochodów Turystycznych hahaha czyli jednak inny eurosport musisz se kliknac

[right][snapback]49411[/snapback][/right]
Młodzieńcze nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają

Eurosport Polski pokazuję live letnie Grand Prix od 18:30. Jeśli nie uda się nic znaleźć w necie to mamie już zostało zakomunikowane, że opuści jeden konkurs na igielicie

.
black_ghost
11-08-2007 - 07:46
A nie prościej po prostu włączyć Setanta Sports 1 w wypadku meczu Liverpoolu z Aston Villą czy też Sky Sports One w przypadku innych spotkań? Schodzisz w domku na parter i odpalasz Sky'a

EDIT: To był mój 666 post... sesese
QUOTE(black_ghost @ Aug 11 2007, 08:46 AM)
A nie prościej po prostu włączyć Setanta Sports 1 w wypadku meczu Liverpoolu z Aston Villą czy też Sky Sports One w przypadku innych spotkań? Schodzisz w domku na parter i odpalasz Sky'a

[right][snapback]49416[/snapback][/right]
teeee nie wymadrzaj sie bo przyjade tam osobiscie i Ci kable poprzecinam... przy okazji bym zwiedzil Liverpool
Jareko - tylko i wyłącznie myp2p.eu
Tam masz StarSports (pewnie będzie ang), Sport channel 4 też powinno być ok, może nawet będzie w mniejszym bitracie czyli coś dla Ciebie. Tego Cleveland Sports nie widziałem na oczy. Setanta powinna być po ang, ale jest "maybe". Ja polecam StarSports. Zwykle jest w bitracie 355kbps więc Twoje łącze powinno udźwignąć, chociaż dodaj jeszcze upload. No i jest po angielsku zazwyczaj.
Ja właśnie oglądam Tottenham@273kbps. Trochę pikseloza, ale da się patrzeć. Na Twoje łącze byłoby idealnie.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.