Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Konkurs [sigi]
LFC FAN SITE > My kibice > Gry i Konkursy
Len3u
Ostatnio nasza kochany Liverpool nie gra tak jak tego oczekujemy wiec mozna zrobic troche swoje zycie bardziej kolorowe dlatego proponuje konkurs sygnaturek w zaleznosci od chetnych podzielimy sie na odpowiednia ilosc grup i kazda dostanie wybrana tematyke na zrobienie sygnaturki bedzie czas np tydzien dla tych kt??rzy nie wiedza co to sa sigi wystarczy popatrzec na m??j podpis wink.gif to ta ma??a grafika o wymiarach 300 x 100 ktos sie pisze ;>
pico
Ja siÄ? piszÄ?, fajny pomys?? smile.gif

pozdrawiam
Rafi
No ja chcia??bym wziÄ?Ä? udzia?? w takim konkursie, lecz wydajÄ? mi siÄ?, ??e akurat nie bÄ?dÄ? mia?? na to czas.
A z racji takiej, bo muszÄ? robiÄ? bannery, kt??re sÄ? akurat bardziej wa??niejsze ni?? ten konkurs.
No ale chyba, nie sko??czymy tego na jednym etapie konkursu, wiÄ?c w drugim oczywi??cie mogÄ? wziÄ???Ä? udzia??... smile.gif

Ale sÄ? chocia?? tego plusy... mnie nie ma, wiÄ?c macie wiÄ?ksze szansÄ?, nie Pico? tongue.gif

Pzdr.
pico
CYTAT(Rafi @ Sep 25 2005, 06:40 PM)
Ale sÄ? chocia?? tego plusy... mnie nie ma, wiÄ?c macie wiÄ?ksze szansÄ?, nie Pico? tongue.gif
*

Mi to bez r????nicy bo i tak nie wygram. Ty w sumie te?? nie masz po co startowaÄ? bo s??aby jeste?? w te klocki, mam racjÄ?? tongue.gif

pozdrawiam prawdziwych grafik??w tongue.gif
Rafi
No racjÄ? masz, bo akurat w klocki ju?? nie jestem dobry, bo ju?? dawno z tego wyros??em... tongue.gif
A tak wogule, to nie lekcewa?? rywali, bo jeszcze znajdÄ? chwile i zrobiÄ? tÄ? sygnaturkÄ?. wink.gif

A tak apropos... czy nie lepiej nie dzieliÄ? nikogo na jakie?? grupy, tylko poprostu niech ka??dy walczy w pojedynkÄ?, i wtedy siÄ? wy??oni jednego zwyciÄ?zce?
pico
CYTAT(Rafi @ Sep 25 2005, 06:47 PM)
No racjÄ? masz, bo akurat w klocki ju?? nie jestem dobry, bo ju?? dawno z tego wyros??em... tongue.gif
A tak wogule, to nie lekcewa?? rywali, bo jeszcze znajdÄ? chwile i zrobiÄ? tÄ? sygnaturkÄ?.  wink.gif
*

Prosze bardzo, r??b! Ju?? siÄ? bojÄ? tongue.gif

CYTAT(Rafi @ Sep 25 2005, 06:47 PM)
A tak apropos... czy nie lepiej nie dzieliÄ? nikogo na jakie?? grupy, tylko poprostu niech ka??dy walczy w pojedynkÄ?, i wtedy siÄ? wy??oni jednego zwyciÄ?zce?
*

Te?? tak uwa??am. Najlepiej bÄ?dzie je??li okre??li siÄ? jeden temat, najlepiej jednego zawodnika i wszyscy bÄ?dÄ? robiÄ? grafiki z tym zawodnikiem. Wtedy bÄ?dzie du??a konkurencja i liczyÄ? siÄ? bÄ?dÄ? prawidze umiejÄ?tno??ci (b??j siÄ? Rafi tongue.gif)

Ale czy sÄ? jeszcze chÄ?tni?

pozdrawiam wszystkich (Ciebie te?? gRafi tongue.gif)
Szmajchel
No to ja te?? siÄ? piszÄ? tongue.gif Tylko powiedzcie kiedy siÄ? zacznie i do kt??rego trza robiÄ? smile.gif
banan
Ja sie nie pisze, ale moge byc w jury hehe smile.gif
Len3u
hmm narazie malo bo by ans bylo 4 i jeden w jury jeszcze bys ie tak conajmniej z 6 osob przydalo zapisy do piatku
Dudek
ja tez sie pisze! No jaazdaa biggrin.gif

Jak dawno nie pisa??em na forum! Wielki powrot Dudka nie:D
Adi_LFC
Ja tam siÄ? dopiero uczÄ? bawiÄ? w grafice ale mogÄ? oceniaÄ?.
Len3u
spoko
3yli boracy udzial
ja
pico
Szmajchel
dudek
rafi ??
i jury tongue.gif
banan
adi

jeszcze ze 2 osoby do konkursu i ze 2 do oceniania panowie zglaszac sie smile.gif
pico
Wed??ug mnie lepiej bÄ?dzie jak wrzucimy sygnaturki na forum i g??osowa?? bÄ?dzie ka??dy kto zechce. Po prostu wejdzie i napisze kt??ra najbardziej mu siÄ? spodoba. Mo??e byÄ?? cool.gif

pozdrawiam
Szmajchel
Tylko niekt??rzy patrzÄ? nie na sygnaturkÄ? tylko np. na autora smile.gif Gdyby tak by??o to ja bym zajÄ??? ostatnie miejsce a pico pierwsze... nie cfaniakuj pica pica tongue.gif Ale zgadzam siÄ?co do tego jury... dwie osoby to za ma??o... niech wszyscy co chcÄ? zag??osowaÄ? czyli--wszyscy forumowicze:) no ibedzie tak... Pierwszy tydzien to robienie sygnaturek,,,albo ile tam chcecie:) a nastÄ?pny to g??osowanie.. bo w jeden dzien nikt nie odda po 10g??os??w czy 20-ile?? biggrin.gif Jak ja lubiÄ? takie okre??lanie...biggrin.gif xxx-ile??smile.gif

Pozdro
Len3u
Dobra panowie czas na zrobienie siga jest do piatku i to jest 1 kolejka i po niej odpadnie jedna osoba TEMAT: Marcin Cabaj
w 2 rundzie bedzie nas juz 4 i TEMAT 2:Jerzy Dudek
a w 3 kolejce fina??owej TEMAT: FC LIVERPOOL
naazie wysylajcei sigi na adres sklad75@poczta.fm i sie podpisujcie a ja wsyztkie zalacze jak kazdy wysle
MakS
ja tez uwazam ze lepiej bedzie wrzucic na forum wszystkie i dac ludziom mozliwosc wyboru najlepszych, latwo to mozna zrobic w postaci tematu - sondy na forum.
Len3u
co do glosowania to sox maks jak sa jacys jeszcze chetni na robieni to piszcie i wysylajcie sigi jak pisalem wyzej czas mamy do piatku tematy tez sa wypisane naarzie robimy siga o temacie 1
Szmajchel
e kurde... skÄ?d ten Cabaj biggrin.gif? Czy to jest zwiÄ?zane z LFC:D? Chyba to nie ten z Cracovii :/
pico
CYTAT(Szmajchel @ Sep 27 2005, 12:08 PM)
e kurde... skÄ?d ten Cabaj biggrin.gif? Czy to jest zwiÄ?zane z LFC:D? Chyba to nie ten z Cracovii :/
*

Co?? mi siÄ? zdaje, ??e to jednak ten z Cracovii. WnoszÄ? pro??bÄ? o zmianÄ? tamatu pierwszego siga na temat zwiÄ?zany z tym, co nas wszystkich tutaj ??Ä?czy. Konkurs o Liverpoolu na forum Liverpoolu. Innego rozwiÄ?zania nie widzÄ?. Kto jest za? tongue.gif

pozdrawiam
DOBRY
Ja siÄ? na grafice nieznam ale w jury moge byÄ? i zrobil by mi kto?? takÄ? sygnaturke??
PS
DOBRY reaktywacja dziÄ?ki Rafa??owi bo mnie nam??wil ale niewiem dziÄ?ki jakiemu w tym problem
Szmajchel
Ej.. wszyscy siÄ? buntujemy !! Len3u ... W tym momencie zwr??ci??e?? najbardziej uwagÄ? na siebie a nie na innych tongue.gif Wiem, ??e jeste?? miszczu w grafice ale daj albo cos normalnego...a tu walisz jakiego?? Cabaja bo to twoja zachcianka bo lubisz CracoviÄ? :/ ... niech mo??e wybierze Jury tongue.gif 1 temat do du*y. 2 i3 normalny smile.gif sory je??li co?? nie tak powiedzia??em,, ale siem spieszy??em tongue.gif
Len3u
masz pecha ja organizuje ja ustalam tematyke Liverpool to dla najleoszych wiec dopiero w finale smile.gif jak wygrasz ty wybieerzesz tematuy w konkursie nr 2 tongue.gif zostaje tak jak jest biggrin.gif ostatecznie ma byc jakis bramkarz ale nie moze byc to bramkarz LFC !!!!
Rafi
E tam ludzie, skÄ?d takie nag??e krzyki, ??e akurat jest to Cabaj? niech sobie bÄ?dzie... mi to akurat powiewa, kto jest tematem graficznym.
Nawet m??g??by by to byÄ? jaki?? inny zawodnik, przecie?? wejdzie siÄ? w google; wpiszÄ? siÄ? Cabaj i bÄ?dzie siÄ? mia??o zdjÄ?cia zwiÄ?zane z jego osobÄ?. wink.gif

A je??li Szmajchel albo Pico, nie bÄ?dÄ? chcieli zrobiÄ? sygnaturki z Cabajem... to od razu m??wie... rozprawie siÄ? wami przy najbli??szej okazji. tongue.gif

PS. Czy mo??na by??o by przesunÄ?Ä? termin do niedzieli? bo akurat piÄ?tek jest ostatnim dniem szko??y, a u niekt??rych os??b ten tydzie?? mo??e byÄ? napiÄ?tem w klas??wki bÄ?d?? jakie?? odpowiedzi.
pico
Ja w??a??nie ko??czÄ? sw??j udzia?? w konkursie. DziÄ?kujÄ? za uwagÄ?.

pozdrawiam
Len3u
spoko termin to nie klopot czekam do niedizli
a Pico nie umei czytac lub sie bawic ;/
Rafi
CYTAT(pico @ Sep 27 2005, 08:16 PM)
Ja w??a??nie ko??czÄ? sw??j udzia?? w konkursie. DziÄ?kujÄ? za uwagÄ?.
pozdrawiam
*

Ej, no Pico opamiÄ?taj siÄ?... to, ??e nie podoba Ci siÄ? temat jaki zosta?? wymy??lony przez Len3u w pierwszym etapie, to nie od razu trzeba strzelaÄ? jakie?? fochy, jak jaka?? roztargniona kobita.

Zr??b jakÄ??? ??adnÄ? sygnaturkÄ? na pierwszy etap konkursu, jak dopracujesz jÄ? i zrobisz co?? ??adnie skompowanego, to osoby kt??re bÄ?dÄ? oceniaÄ? prace na ten konkurs, dostrzegÄ? co?? artystycznego w Twojej pracy i przejdziesz do nastÄ?pnego etapu, w kt??rym bÄ?dzie CiÄ? czekaÄ? bardzo pikny temat. smile.gif

Zaczynaj robiÄ?, a nie marudziÄ?! (jak roztargniona kobita tongue.gif)
Len3u
Madre slowa woodki mu dac ;D
banan
Pico nie zachowuj sie jak Cimoszewicz ... badz facetem !!!
Len3u
Panowie ja wlasnie koncze swojego siga biggrin.gif ale spoko wy macie jeszcze sporo czasu biggrin.gif nowi chetni mile widziani biggrin.gif
pico
Eee, no przecie?? nie rezygnujÄ? z powodu temat. Zosta?? zmieniony wiÄ?c siÄ? tego nie czepiam. Ja rezygnujÄ? dlatego, ??e nie mam szans w tym konkursie i w??a??nie zda??em sobie sprawÄ?, ??e jestem s??abym grafikiem. Poza tym nie mam ochoty na tworzenie grafiki.
Nie strojÄ? ??adnych foch tylko po prostu rezygnujÄ?.
??yczÄ? wszystkim mi??ej zabawy i nieomieszkam oceniÄ? Waszych prac tongue.gif

pozdrawiam
Len3u
TERAZ MALY PRZERYWNIK SMIESZNY wink.gif

Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii.
Postanowił dodać do świętej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić.
I tak się stało. Czuł się wspaniale. Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list:
"Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki
wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj:
- Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut
- Jest 10 przykazań, a nie 12
- Jest 12 apostołów, a nie 10
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T"
- Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara
- Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj****i i to żydzi, a nie Indianie
- Nie wolno na judasza mówić "ten skur*****"
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w piz**
- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca,
ale tańczyć "makarenę" i robić pociąg to przesada
- Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina
- Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta, to byłem ja - biskup
- Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie ku***
- A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao"
- Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "ku*** mać"
- Kain nie ciągną kabla, tylko zabił Abla
- Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach,
a nie zjeżdża po poręczy.
…………. Amen
Rafi
Eee, no przecież nie rezygnuję z powodu temat. Został zmieniony więc się tego nie czepiam. Ja rezygnuję dlatego, że nie mam szans w tym konkursie i właśnie zdałem sobie sprawę, że jestem słabym grafikiem. Poza tym nie mam ochoty na tworzenie grafiki.
Nie stroję żadnych foch tylko po prostu rezygnuję.
Życzę wszystkim miłej zabawy i nieomieszkam ocenić Waszych prac

A to co? skąd takie nastawienie, że od razu nie masz szans? szansę to ma każdy, tylko trzeba rywalizować. Jak od razu, będziesz do tego podchodził, że jesteś słaby grafik, to naprawdę gówniano na tym wyjdziesz.

Uwierz we własne siły i postaraj się zrobić coś, co przypadnie do gustu oceniającym ten cały konkurs. Ja także wybitnym grafikim nie jestem, i jakoś się tym za bardzo nie przejmuję.

Ten konkurs uważam za zabawę, w której mogę sprawdzić swoje umiejętności w tej dziedzinie. Jak przegram to może mnie wyśmieją, pobiją, wygonią z forum? nic z tych rzeczy... ale najważniejsze jest to, że postaram się podjąć wyzwania i rywalizować z konkurencją graficzną. wink.gif (Oczywiście, jeśli będę miał chwilkę czasu, bo już wspominałem, że nie wiem jak będzie z tym czasem. )

Poprostu uznaj to za zabawę, i pokaż że potrafisz rywalizować, a nie od razu mówić, że jesteś słaby. smile.gif
Szmajchel
Ja tez nie mam szans, ale zawsze coś sie będzie działo tongue.gif i jeszcze jak do niedzieli to se mozna zrobic na spokojnie biggrin.gif Zrobię tego Cabaja...:/ eh:) pzdro
pico
QUOTE(Rafi @ Sep 28 2005, 01:00 PM)
A to co? skąd takie nastawienie, że od razu nie masz szans? szansę to ma każdy, tylko trzeba rywalizować. Jak od razu, będziesz do tego podchodził, że jesteś słaby grafik, to naprawdę gówniano na tym wyjdziesz.

Uwierz we własne siły i postaraj się zrobić coś, co przypadnie do gustu oceniającym ten cały konkurs. Ja także wybitnym grafikim nie jestem, i jakoś się tym za bardzo nie przejmuję.

Ten konkurs uważam za zabawę, w której mogę sprawdzić swoje umiejętności w tej dziedzinie. Jak przegram to może mnie wyśmieją, pobiją, wygonią z forum? nic z tych rzeczy... ale najważniejsze jest to, że postaram się podjąć wyzwania i rywalizować z konkurencją graficzną. wink.gif (Oczywiście, jeśli będę miał chwilkę czasu, bo już wspominałem, że nie wiem jak będzie z tym czasem. )

Poprostu uznaj to za zabawę, i pokaż że potrafisz rywalizować, a nie od razu mówić, że jesteś słaby. smile.gif
[right][snapback]7330[/snapback][/right]

Rafi... ja wiem, że wszystko to co mówisz jest prawdą ale ja serio nie mam szans. Wiem o tym ja i wiesz o tym Ty. Wszyscy którzy biorą udział zajmują się grafikom profesjonalnie i bardzo często coś tworzą. Nie mam szans i taka jest prawda. Poza tym nie mam teraz ochoty na robienie sigów.

życzę powodzenia
boczek
QUOTE(Rafi @ Sep 28 2005, 03:00 PM)
Ja także wybitnym grafikim nie jestem,[right][snapback]7330[/snapback][/right]

Rafi my tam po cichu wiemy jak sytuacja sie uklada tongue.gif slaby grafik jestes i tyle.. cool.gif
Len3u
heheh ja tez nie robie super grafiki a takie konkursy mobilizuja biggrin.gif
Szmajchel
Pico... ja profesionalista:D? Hahaha smile.gif Czasami se porobię,,, tak samo jak ty jakieś tapetki czy cuś. Każdy ma równe szanse... no ..nie liczyć Len3u bo to jest grafik doskonały tongue.gif
Rafi
Ja moją sygnaturkę podeśle jutro, gdzieś około godziny 15. Bo dzisiaj to akurat idę na wesele, więc dzisiaj nie jestem już nic w stanie zrobić.
Len3u
Dziki za słowa uznania biggrin.gif wiem że jestem zajebisty i wszytkie dziewczyny mnie kochaja ;P <lol101010:P> na sigi czekam do jutra do 23 59 biggrin.gif w poniedziałek rano beda zamieszczone administratorów prosze aby w poniedziałek gdzies wyodrebnili forum aby jak najwiecej osób głosowało biggrin.gif z góry dziękuje wink.gif i pozdrawiam wasz wspanaiły grafik który nie umie robić grafiki Len3u ;D
Szmajchel
Rafi daj czadu!! smile.gif
Len3u
na e amila miales wyslac bo etraz to wiadomo czyj to sig ;/
sklad75@poczta.fm licze na twohjego edita

user posted image

user posted image

user posted image

jak dostane reszte to dodam biggrin.gif narazie 2 niewazne kogo biggrin.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.