adamkif
21-09-2005 - 20:26

Naprawd? ju?? nic nie rozumiem z tych poczyna?? Benia...
Dlaczego Cisse nie gra ca??ych spotka?? tylko wchodzi na ko??c??wki...
Jako?? nie przemawia do mnie t??umaczenie Beniteza, ??e w ten spos??b mobilizuje Djibrilla...
Hellllooooo....!!!!
Tu chyba nie o to chodzi...???
Mamy 4 mecze rozegrane i 1 gol strzelony na dodatek z wolnego ze stosunkowo s??abiutkim Sunderlandem...
Czy nie Cisse za??atwi?? nam Superpuchar Europy??? A to chyba nie jedyny przyk??ad na to, ??e zas??uguje na miejsce w podstawowym sk??adzie...
A nie.... Rafa wystawi se tak jak na mecz z Menju Croucha z Garcia... i se ch??opcy pograli... a potem wielkie t??umaczenie, ??e nie chcieli za bardzo anga??owa? sie w ataki bo mogli dosta? bramk? na 0:1...
Dziwne t??umaczenie troczk?... nie do???, ??e grali u siebie to nie potrafili strzeli? gola os??abionemu b?d?? co b?d?? rywalowi...
Nie s?dz?, ??eby co?? sie zmieni??o na lepsze je??li nie b?dzie zmien w ataku...
I dalej si? bed? upiera??, ??e Cisse w napadzie od 1 minuty da nadzieje na prze??amanie strzeleckiej niemocy...
Zdaj? sobie spraw?, ??e wielu kibic??w jest sflustrowanych postaw? The Reds w ostatnich spotkaniach...
Ale naprawd? nie rozumiem dlaczego tak dobry pi??karz jak Djibrill grzeje ???w?...
Obawiam si?, ??e jak wr??ci Morientes to on wskoczy do 1 jedenastki a DC sie w ko??cu wkurwi i zim? se odejdzie albo co gorsza Beniek co sprzeda i za?? kupi se mo??e by hiszpana bo ma??o ich mamy...
Mo??e napiszmy jaka?? petycje do szanownego Rafy Beniteza, aby ten si? opami?ta?? i zacz??? stawia? na naprawd? dobrzych graczy... bo jak tak dalej p??jdzie to marna nasza pozycja w tabeli Premiership...
Moloko
22-09-2005 - 05:19
Cisse jest asem w r?kawie Beniteza, ale TYLKO na ko??c??wki. Czasem mi si? wydaj? wr?cz, ??e jest chyba dla Rafy niewidzialny... Nie mam poj?cia, dlaczego zawsze wchodzi na ko??c??wki, ale my??l?, ??e to jest troch? nie w porz?dku. Zawsze co?? tam w tej ko??c??wce do??o??y od siebie i jest bardzo dobrym zawodnikiem.
WI?C DLACZEGO, BENIU TAK GO "OSZCZ?DZASZ"?
Masz ju?? jeden podpis pod petycj?.
qbapiasek
22-09-2005 - 05:46
niestety coraz bardziej przekonuje si? ??e przysz??o??? cisse jest poza anfield i to nie dlatego ??e jest s??aby, ani te?? nie dlatego ??e chce odej???, ani te?? nie dlatego ??e go nie lubie bo go uwielbiam

, ale dlatego ??e po pierwsze to nie benitez go kupi?? tylko nasz stary dobry houllier, a po drugie
CO B?DZIE Z MORIENTESEM JAK BY SI? CISSE ROZSTRZELA?
, a no i jeszcze trzeba przecie?? miejsca na boisku dla garcii a jak mu nie idzie na skrzydle to go do ataku trzeba wepchn??!!!!
I DO CZEGO DOCHODZI W LIVERPOOLU!!! MARNUJEMY JEDEN Z NAJWI?KSZYCH TALENT??W PRAWIE TAK DOBRZE JAK TO POTRAFI ROBI? SREAL
kas-ka
22-09-2005 - 08:28
ja te?? z ch?ci? podpisa??abym si? pod t? petycj?.
Sorry Benio, ale co ty chcesz osi?gna??!
Barosa te?? tak zmarnowa??... :/ Cisse jest 1000000 razy lepszy od tego ca??ego Morientesa! I zgadzam si? z tob? adamkif, ??e DC sie jeszcze porz?dnie wkurzy i wtedy dopiero Benitez go popami?ta... Napewno znajdzie sobie jaki?? porz?dny klub, kt??ry b?dzie go chcia??, a wtedy Benio b?dzie ??a??owa??!
Soprano
22-09-2005 - 14:05
Nie weim czy zwr??cili??cie uwag? ale moim zdaniem wpuszczanie Cisse an same ko??c??wki ??le odbija si? na jego grze. Za abrdzo chce wtedy strzeli? gola i udowodni? Benitezowi ??e to on ma grac.
W meczu z United wszed?? w ko??c??wce i by??a taka sytuacja ??e posz??a kontra i Garcia ucieka?? w "uliczke"- wystarczy??o prostopad??e podanie i by??oby 1-0 ale Cisse nie poda?? bo sam chcia?? odda? strza?? i zdoby? gola

Gdyby gra?? od poczatku to pewnie by poda??...
SOprano
browar
22-09-2005 - 14:08
a mi, czytaj?c ten w?tek, przez mysl przesz??o, ??e Benitezowi, g??upio sprzedawac Cisse,bo wydalismy na niego kupe kasy, dlatego specjalnie wystawia go tylko w ko??c??wkach, zeby doprowadzic go do furii, i tylko BEnitez czeka az nast?pi jakas k??utnia z cisse i wtedy go wypie**oli bo bedzie mia?? pretekst do tego .... nie oszukujmy sie cisse jest w tej chwili naszym najlepszym napastnikiem i sie jeszcze bedize rozwija?? wiec pretekstu Benito jak na razie nie ma... ale mam nadzieje ze plany Beniteza co do Cisse sa zupe??nie inne i ze to na nim juz w najblizszym czasie bedzie opiera?? sie nasz atak !!
Ja na miejscu CISSE bym si? tym nie zamartwia?? tylko robi?? swoje,w ko??cu to jest klasowy napastnik,kt??ry wie jak si? bramki strzela,a?? przyjdzie taki mecz,gdy Benitez b?dzie musia?? wystawi? go od 1 minuty,a wtedy Dijbril napewno to wykorzysta!!!
adamkif
22-09-2005 - 20:49
CYTAT(Soprano @ Sep 22 2005, 04:05 PM)
Nie weim czy zwr??cili??cie uwag? ale moim zdaniem wpuszczanie Cisse an same ko??c??wki ??le odbija si? na jego grze. Za abrdzo chce wtedy strzeli? gola i udowodni? Benitezowi ??e to on ma grac.
W meczu z United wszed?? w ko??c??wce i by??a taka sytuacja ??e posz??a kontra i Garcia ucieka?? w "uliczke"- wystarczy??o prostopad??e podanie i by??oby 1-0 ale Cisse nie poda?? bo sam chcia?? odda? strza?? i zdoby? gola

Gdyby gra?? od poczatku to pewnie by poda??...
SOprano
Dok??adnie tak by??o!!! A?? krzykn???em PODAJ!!!! a potem Q*** bo Cisse kogo?? tam sfaulowa?? a mog??o by? tak pi?knie...
Kangur
22-09-2005 - 20:56
CYTAT(browar @ Sep 22 2005, 04:08 PM)
a mi, czytaj?c ten w?tek, przez mysl przesz??o, ??e Benitezowi, g??upio sprzedawac Cisse,bo wydalismy na niego kupe kasy, dlatego specjalnie wystawia go tylko w ko??c??wkach, zeby doprowadzic go do furii, i tylko BEnitez czeka az nast?pi jakas k??utnia z cisse i wtedy go wypierdoli bo bedzie mia?? pretekst do tego .... nie oszukujmy sie cisse jest w tej chwili naszym najlepszym napastnikiem i sie jeszcze bedize rozwija?? wiec pretekstu Benito jak na razie nie ma... ale mam nadzieje ze plany Beniteza co do Cisse sa zupe??nie inne i ze to na nim juz w najblizszym czasie bedzie opiera?? sie nasz atak !!
Jako?? bym si? specjalnie nie ??dziwi?? gdyby tak si? rzeczywi??cie sta??o... No ale c????. Lepszy Cisse na ??awie ni?? Moro, nie Rafa?
Adi_LFC
23-09-2005 - 12:52
Ja si? martwie (jak si? martwi??em jak by??o zamieszanie z Barosem) ??eby Cisse nie odszed??.To jest nasz najlepszy napastnik.Nie Morientes ( te?? mo??e si? rozkr?ci? ale tylko na jaki?? kr??tki czas).Cisse pokaza??by co umie jak by gra?? od 1 minuty.To mo??e by? (tak mi si? zdaje,mog? by? w b???dzie) tak jak w reprezentacji z Frankowskim.Napocz?tku meczu siedzia?? na ??awie i p????niej wchodzi??.Ale jak zacz??? gra? w pierwszej jedenastce zacz??? strzela? du??o bramek.Cisse te?? by strzela?? du??o bramek jakby gra?? od 1 minuty.
boczek
23-09-2005 - 13:02
Kolejna znow niezrozumia??a decyzja pana Benita..nie wiem co on proboje osiagnac, przez ten sposob, ale na pewno nic dobrego..Cisse jest lepszy on naszych hiszpanikow i jak to qba stwierdzil boi sie, ze nie bedzie mial pretekstu aby swoj partiotyzm wzial gore i kibice mu tego nie wybacza, choc juz tak maja lekko dosyc gry Garci w lidze o czym mozna bylo sie przekonac w meczu z man united oraz na roznych forach internetowych(mam na mysli angielskie oczywiscie) Cisse tak juz jest wkurzony na maksa i na pewno dzialacze moga zablokowac sprzedaz djbirila w styczniu bo benitez nawet palcem nie ruszy zeby zostal on w LFC..benitez chce wprowadzic swoje rzady i usuwa tych co houllier sprowadzil na Anfield..Gerrarda i Carraghera nie ruszy bo przesrane mialby na maksa u wszystkich..lecz reszte moze wykonczyc i tyle na ten temat...Po odjesciu murphy'ego mam wielki zal do beniteza, a jak spowoduje ze cisse odjedzie, to juz nawet Witek nie nawroci mnie na droge swiatla i benitez bedzie mial u mnie przej**ane..!!
dobrze rzeczecie.. Cisse ma wedlug mnie 85% szans na to ze w styczniowym okienku odejdzie z lfc.. benek go nie widzi w druzynie ale jak ma go widziec skoro gra jednym napastnikiem a za nim wyglupia sie Luiska????!!! patrzac na czelsi jestem w stanie sie zgodzic ze druzyna w Anglii moze grac jednym napastnikiem ale zeby odnosic sukcesy MUSI miec swiatowej klasy skrzydlowych z obu stron schodzacych do srodka i ciagle wspierajacych napastnika i czelsi rzeczywiscie jak na ta taktyke przystalo skrzydlowych ma najlepszych na swiecie (Robben, Duff, SWP) zas my na lewej mamy Zendena do ktorego akurat osobiscie nic nie mam i nawet go lubie jako pilkarza ale powiedzmy sobie szczerze skrzydlowym czelsi to on nie dorownuje w zadnym stopniu!! zas na prawej stronie mamy wielkie g**no i nawet ten ignorant benek to wie!! Luiska tam grac nie umie (chociaz wole ja tam niz za napastnikiem kosztem Cisse!!) z kolei Sinama moze w przyszlosci kiedys dopiero wykluje sie z niego dobry skrzydlowy.. tak wiec Djibrill nie pasuje do lfc a juz wole zeby go nasz 'medrzec' sprzedal niz marnowal na lawce albo co najgorsze na prawej pomocy!! biedny najpierw kontuzja a kiedy sie wyleczyl tem pogrzany czlowiek go ciagle pomija!!!
Moloko
23-09-2005 - 15:11
Benitez faworyzuje Hispzan??w, ale... PRZESADZA!!! I niech nie oczekuje, ??e ludzie b?da na stadionie skandowa? "Viva Espana", bo Anglik??w to mo??na policzy? na przys??owiowym palcu u jednej r?ki.
Benitez kpi sobie z Cisse, traktuj?c go jak niewidzialnego, a przy tym Morientes jest jego faworytem, bo jest HISZPANEM ( z drugiej strony odwrotnie by? moze zrobi??by Houllier) ... A jak Djibrill zdecyduj? si? odej???, dopiero zrozumie, jaki talent zmarnowa??.
Tak, my??l?, ??e
Cisse, graj?c od pierwszej minuty wni??s?? by w gr? troch? ??wie??o??ci i szybko??ci. W 10 minut zbyt wiele to on nie mo??e pokaza?. My??l?, ??e trza by spr??bowa? wystawi? go od pocz?tku, przynios??oby to, ewidentnie, jakie?? efekty. Ale ta wiadomo??? o kalendarzu ze zdj?ciem/zdj?ciami /?/ nagiego Cisse troszku mnie rozbawi??a.
CYTAT(Sonia @ Sep 23 2005, 09:00 PM)
Ale ta wiadomo??? o kalendarzu ze zdj?ciem/zdj?ciami /?/ nagiego Cisse troszku mnie rozbawi??a.

Wiesz, ??ibril ma??o gra, co prawdo trenuje tak jak inni, ale z tego wniosek, ??e czasu ma wi?cej, wi?c st?d ta sesja...

A tak powa??nie, to jestem przekonany, ??e Cisse zagra jutro d??u??ej, ni?? kwadrans. Ba, mam ciutk?, ??e b?dzie w pierwszej jedenastce...
Asiek_Liverpool
24-09-2005 - 19:01
no jesli chodzi o mnie to jak narazie zadne ze tlumaczen Beniteska jakos dziwnie do mnie nie trafiaja. To troche przykre ze taki talent, ktoremu cudem uratowano zdrowie dzieki czemu mzoe grac siedzi na lawce. Rozumiem ze nie dawano mu za duzych szans ze wroci do dobrej gry (to w pelni zrozumiale). No ale skoro gra i to tak dobrze i jest niesamowicie skuteczny noooo to co on robi na tej lawce?? Wpuszczanie Cisse na 10-15 minut to jest ewidentnie marnotrawinie jego talentu i sily naszej druzyny. Dzieki niemu mozemy wygrywac ale jak Rafa tego nie zauwazy to caly czas bedziemy sie ekscytowac marnymi remisami i 11 miejscu w tabeli.
Soprano
02-10-2005 - 17:52
Qrcze aż żal było patrzec dziś na Cisse, pamiętacie ta złośc w oczach jak wchodzil z ławki w meczu o superpuchar Europy ?
A dzis ? przygaszony, bez energii, bez złości i chęci grania.
Rafa go niszczy.
Dla niego będize leiej gdy odejdzie w oknie transferowym bo skoro teraz siedzi na ławie co będzie jak wykuruje sie pupil Rafy- Moro ?
Soprano
dzemek
02-10-2005 - 18:45
Jak ktoś to dzisiaj powiedział na czacie(nie pamietam czy Kasia_tree czy Soprano...może ktos jeszcze inny)ale "lepiej będzie jak Cisse odejdzie w zimowym okienku, bo tutaj się tylko marnuje".Całkowita prawda, nie wiem czemu Benitez uparcie stosuje jednego napastnika, jak ma takiego zawodnika na ławce.
kasia_tree
02-10-2005 - 19:00
to na pewno nie byłam ja
a kwestii Cisse wolę nie poruszać, bo wynoszenie go ponad niebiosa jest lekką przesadą... ale to już moje prywatne zdanie.
Soprano
02-10-2005 - 19:06
To ja mówiłem
Kasiu nikt go ponad niebiosa nie wynosi. Po prostu jak widze że przegrywamy 3-1 i taki gracz jak Djib siedzi na ławie to zal mi go i niech odejdzie i pokaze swoje umiejetnosci bo szkdoa zeby sie marnował...
Oczywiście jak chce aby został, wystawialbym go zawsze w pierwszym skąłdzie na szpicy, ael jak widze jak rafa 3mie go na ławie to rece sie załamuja
Soprano
kas-ka
03-10-2005 - 09:22
dałby wreszcie ten Benitez spokój. Cisse chce grać. ten człowiek się u nas zmarnuje jak tak dalej pójdzie. tak jak Baros się zmarnuje. DC masz swoją godność, więc odejdź proszę cię. tak dalej nie może być
Cisse jest juz na Anfield zywym trupem tak jak byl nim Baros i tylko kwestia czasu kiedy przez tego klamliwego grubasa bedzie musial opuscic lfc.. za duze nazwiska za wielkie gwiazdy zwyczajnie jeden krol strzelcow ligi francuskiej drugi EURO z takimi gwiazdorami benito nie lubi pracowac!! on moglby miec w druzynie 11 tekturowych kukielek ktore tylko mialyby wykonywac jego 'genialne zalecenia taktyczne'!! tylko te tekturki ktos mu musi pomalowac na brazowo i przyozdobic na gorze opaskami!!
adamkif
03-10-2005 - 13:52
Hmmm...
Tak się zastanawiam czy ta pozycja którą obecnie zajmujemy w lidze nie skłoni Beniteza do roszad w ataku i będzie wprowadzał Żibrila w 1szym składzie...??
Crouch nic jeszcze nie strzelił a gra prawie cały czas po 90 minut...
To chyba nie za dobrze o nim świadczy...
Z drugiej strony dla POLSKI dobrze że został powołany do reprezenatcji bo nic nie strzela...
A wracając wystawiania Cisse to już jest zmiana, bo wczoraj grał nie na prawej pomocy tylko na ataku, ale znów miał za mało czasu, żeby coś strzelić...
A z resztą Chelsea rządziła na polu gry i mało co mogliśmy zrobić kimkolwiek...
Trudno coś wyrokować, ale jak tak dalej pójdzie to i Cisse i cały Liverpool będzie miał marny sezon...
Co to dużo mówić. Zgadzam się z Wami. Cisse biedny się marnuje. A szkoda. Z bólem serca będę patrzał jak odejdzie w stuczniu bo to w końcu dzięki niemu zacząłem kibicować LFC. W innym klubie to już nie będzie to samo...
A tak w ogóle to powtarza się historia z Houllierem. Sukces w pierwszym sezonie. Potem wymiana bramkarza. Czas na nowego Heskey'a, który nie ważne jak jest drewniany, zawsze musi grać. No i najgorszy styl na całych wyspach. Żenuła.
Asiek_Liverpool
04-10-2005 - 20:23
no fakt faktem że przyszłość Cisse w drużynie nie świeci się na jasno:( i chyba jedna w stycznie przyjdzie czas na pożegnanie. No chyba że Bonie jakimś dzikim cudem się opamieta wreszcie (nie zanosi się na to) i wraszcie zacznie grać swoimi skarbani i największą siła a nie odpierniczać jakąś prowizorke :/
Dzisiejsze doniesiania z Francji utwierdzaja mnie i chyba wiekszosc fanow ze nie nacieszymy sie Djibrillem. Benkowi jest to na reke. Kasiurka bedzie pasowac - tak wiec mozna sie wybrac znowu do HiszpMarketu - duzo tanio i do dupy !!!
Tak sobie myslalem o transferze SG do CFC. Sadze ze Benio juz sie cieszyl z kasy jaka za niego dostanie i co za nia kupi.
Przepirek
05-10-2005 - 09:31
Cisse z pewnością nie jest taka ważną postacią jak Gerrard. Jeest niezłym napastnikiem, ale ja nie będę za nim płakał. Odejdzie Cisse, przydzie Simao Sabrosa. W ten sposób rozwiąże się problem prawego skrzydła. Po sprzedazy Djibrila wystarczy tez kasy na obrońcę lub dwóch.
redmann1
05-10-2005 - 10:26
Przepiórek; to się zgadza że będzie kasa na jakiegoś latynosa, jednak pozostaniemy wtedy tylko z jednym napastnikiem. Mowa o Crouchu bo choć jeszcze nie strzelił to jego gra rodzi nadzieje że będzie ( lub już jest ) wartościowym zawodnikiem. Pozostanie Moro, Sinama i co? moro bez komentarza... a Sinama jako łowca goli nie bardzo mi pasuje. Widzę że transfer Cisse jest nieuchronny i już nie chodzi mi o niego tylko wogóle o napastników. Wątpie też że kasy wystarczy na Simao i obrońców bo talent do robienia zakupów to Benek ma kiepski, zresztą nie tylko do zakupów. Smyku; chyba jednak będziesz musiał postawić tą skrzynie browara!
Pozostanie Moro, Sinama i co? moro bez komentarza... a Sinama jako łowca goli nie bardzo mi pasuje.
redmann1 Pongolle odpada bo on zupelnie nie pasuje do taktyki z jednym napastnikiem bo takowy ma u benka w druzynie stracac pilki na boki do skrzydlowych a Sinama ma jakies 173 cm wzrostu wiec musialby miec chyba wyskok Małysza zeby sie w tej roli sprzawdzic!! pozostaje Crouch Moro i moze ten wiecznie kontuzjowany Mellor ale watpie..
A ja właśnie nie płakałbym za Gerrardem bo to ON chciał na początku odejść mimo że tu go wszyscy kochali. Cisse chce zostać bo kocha klub ale Benitez chce się go pozbyć. I dlatego dla Gerrarda nie mam już szacunku.
redmann1
05-10-2005 - 15:55
kuba; właśnie napisałem że Pongolle odpada bo nie będzie nigdy snajperem, Moro odpada bo to ........... moro. zostanie więc tylko Peter, który gra jak gra ale osamotniony nie zabłyszczy! więc biegnij Rafa do tego hiszpańskiego marketu jak ktoś to pięknie już napisał i ładuj do koszyka co popadnie. Każdy kolejny hiszpański AS jest mile widziany. tak jakoś płynnie przeszedłem na inny ale jakże lubiany przeze mnie temat. kropka.
Zgadzam się ze wszystkimi. Według mnie Cisse jest najlepszym obecnie napastnikiem Liverpoolu i chyba jest coś nie tak jeżeli najlepszego napastnika wystawia na same końcówki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoolsi
16-10-2005 - 19:01
Chcialbym jeszcze wrocic do sprawy Cisse.
Po przeczytaniu ostatnio newsa o tym,ze Rafa nie gra systemem 4-4-2 poniewaz nie ma do tego ustawienia pilkarzy,nie sadzicie,ze po styczniowym oknie transferowym sytuacja z Cisse moze ulec zmianie???
Gdyby Benitez zakupil dobrego prawego pomocnika,o czym trabi ciagle, prawie we wszystkich wywiadach,nie zmienila by sytuacji Super francuskiego napastnika?
Wtedy wiadomo,bylo by miejsce dla dwoch snajperow,niekoniecznie Croucha i Morientesa.
Co o tym myslicie? Osobiscie nie chce,aby Cisse opuscil Liverpool bo jest to dla mnie jeden z najlepszych napastnikow na swiecie,z jego szybkoscia nie jeden obronca zostaje w tyle.
Moze ten prawy pomocnik co ma byc zakupiony,to bedzie wyjscie?
Moloko
17-10-2005 - 17:54
Tak. A ten prawy pomocnik to z pewnością bedzie Hiszpan...
qbapiasek
17-10-2005 - 18:00
jak dla mnie to może być nawet i "żółtek" byle był dobry i naprawde zasługiwał na gre w czerwonej koszulce!!! Jeśli miałby być to hiszpan to tylko "hoakin"

bo ten cały vicente jest przereklamowany i za drogi!!! a no i oczywiście jesli przychodzi hiszpan to równowaga musi być zachowana czyli jakis śniady opaskowicz musi odejść najlepiej morientes!!! Może ta sprawa z Pieenarem się potwierdzi bo to dobry gracz i może warto wyłożyc pare milinów zima na niego!!
Qbuś... my możemy gdybać, pisać kogo byśmy chcieli a i tak nasz trenerek kupi kogoś z Hiszpani, albo skądś indziej który będzie kolejnym członkiem tej cholernej Rafalucji, nie wnosząc za wiele pożytecznego w szeregi Liverpoolu.
A co do samej sprawy Joaquina, to za bardzo nie jestem za tym, aby on przychodził. Faktycznie to jest piłkarz o znanym nazwisku, ale nie musi od razu wkomponować się w styl The Reds, albo będzie to robił nie wiadomo ile... Niech poprostu siedzi w Betisie, a my zacznijmy się rozglądać za zawodnikiem przyzwoitym na Premiership.
A Moro jak już siedzi, to niech siedzi... najlepiej na ławce, aby nie wrzucać swojego tyłka na boisko, jeśli nie jest w formie.
WNIOSEK DO BENITEZA O WYSTAWIANIE DJIBRILA W PIERWSZYM SKŁADZIE !! Swoje miejsce w szeregu udowodnił juz w mecuz o superpuchar z CSKA !!
Nie rozumiem ( jak wiekszosc ) zachowania Rafy , nie widze powodów ani przeslanek potwierdzajacych ze Moro jest lepszy nisz Cisse !! Wystarczy zobaczyc mecze w których Cisse wchodzi : Najczęsciej wypracowuje lub sam strzela bramki !
WIEĆ CISSE CISSE CISSE I JESZCZE RAZ CISSE !!
PILKARZ OGONOWY - > MORIENTES ZAWODOWY
guffi16
02-11-2005 - 12:30
Jeśli ktoś wątpi w talent cisse to zapraszam do ściągnęcia kompilacjihttp://www.footballclips.net/node/1416
adamkif
02-11-2005 - 18:29
QUOTE(Koper @ Oct 17 2005, 10:57 PM)
WNIOSEK DO BENITEZA O WYSTAWIANIE DJIBRILA W PIERWSZYM SKŁADZIE !!
Swoje miejsce w szeregu udowodnił juz w mecuz o superpuchar z CSKA !!
Nie rozumiem ( jak wiekszosc ) zachowania Rafy , nie widze powodów ani przeslanek potwierdzajacych ze Moro jest lepszy nisz Cisse !! Wystarczy zobaczyc mecze w których Cisse wchodzi : Najczęsciej wypracowuje lub sam strzela bramki !
WIĘC CISSE CISSE CISSE I JESZCZE RAZ CISSE !!
[right][snapback]8449[/snapback][/right]
Zgadzam się w 100%
i podpisuję się pod tym wnioskiem!!!!!!!!!!!!!!
Cisse123456
14-11-2005 - 19:52
QUOTE(adamkif @ Nov 2 2005, 08:29 PM)
Zgadzam się w 100%
i podpisuję się pod tym wnioskiem!!!!!!!!!!!!!!
[right][snapback]9432[/snapback][/right]
Cisse to najlepszy piłkarz z Anfield .
To mój idol
nie chce aby takki koles jak Benitez bo zniszczył CSK 2-bramki
wlidze piękne bramki czego jeszcze potrzeba
aby był on w podstawie...?
adamkif
14-11-2005 - 20:48
QUOTE(Cisse123456 @ Nov 14 2005, 09:52 PM)
Cisse to najlepszy piłkarz z Anfield .
To mój idol
nie chce aby takki koles jak Benitez bo zniszczył CSK 2-bramki
wlidze piękne bramki czego jeszcze potrzeba
aby był on w podstawie...?
[right][snapback]10227[/snapback][/right]
Czasem nawet dobre występy nie pomagają żeby grać w pierwszej 11tce...
Trochę to niezrozumiałe ale co na to możemy poradzić...
cisse jest naszym najlepszym napadziorem !!!! =)
adamkif
15-11-2005 - 19:53
lar311
27-11-2005 - 23:15
"super-szybki drewniany blond beret"..............a tak w ogole to fajny z niego chlop....podziwiam go za szybki powrot po kontuzji!
Przepirek
30-11-2005 - 07:24
Cisse jedyne co potrafi to szybko biegać. Czasem jeszcze jakoś kopnie i piłka do bramki wpadnie... Zwykle jednak nawet nie patrzy gdzie strzela, nie mówiąc o tym, że prawie wcale nie podaje. Nie mam nic przeciwko temu, by poszedł do Marsylii. Kasa się przyda na lepszych piłkarzy. Choćby na Sabrosę.
Cieszę się, że nie jestem osamotniony w swoich... osądach. Krótko, zwięźle i w samo sedno - tak napisał Przepiórek. Zgadzam się z nim w 100%, bo sam już w którymś poście pomeczowym pisałem, że szybkość to jedyna zaleta naszego "superstrzelca"... Powiecie, że się czepiam, bo sam nawołuję malkontentów, aby oprzytomnieli (styl LFC

), ale nie możemy wychwalać pod niebiosa napastnika, który jest jedynie szybki. Zero techniki, klapki na oczach, samolubstwo i mierna skuteczność - to krótko o Cisse (karas, a co powiesz o skuteczności Pietrka?!?!

). Ostatnia asysta Djibrila, którą pamiętam, to Superpuchar i dośrodkowanie na głowę Luisa. Reszta wspomnień: wzrok utkwiony w piłkę i... byle mocniej. Taka prawda.
Nie skreślam go oczywiście, bo nie o to mi chodzi. Nadal uważam, że to dobry napastnik, wkurza mnie jedynie to, że wszystkie gwiazdy innych klubów jakoś tak średnio się aklimatyzują w Liverpoolu... a może się mylę...?
Muszę się zgodzić z przepiórkiem i karasem bo choć mam do tego gracza wielką sympatię to niestety przechlapał sobie równo w LFC....Benitez nie znosi gwiazdorstwa a Cisse wręcz zalatuje takowym...Pozatym te jego "popisy" w obrażaniu sie były denrwujące nie tylko dla Beniteza ale sądzę że i innych piłkarzy Liverpoolu.Cisse chyba nie poradził sobie psychicznie u nas(taka moja diagnoza

).Mam tylko jedno pyanie...Kogo sprowadzimy na jego miejsce?Kuyt?Nie sądzę żeby był na tyle dobry...Defoe?Nie staramy sie o niego pozatym chyba kasy brakuje...Riki?Bez komentarza...Walcott?Wspanialy 16 latek ale za niego to by trzeba z 14 mln i jeszcze niewiadmo jak by sobie pordził w Premiership(narazie czaruje w the championship ale jest raczej wysuniętym pomocnikiem).Dostaniemy za Cisse około 14 mln a żeby mieć klasowego grajka trzeba jeszcze koło 10

.Niewiem naprawde niewiem kto będzie strzelał gole narazie mamy super pomoc która nas ratuje ale co dalej?Jeśli chcemy się liczyć w walce o tytuł lub LM to musimy miec przynajmniej jednego fantastyczneg strzelca!
nam potrzebny ktos taki jak Owen (w sensie techniki i skutecznosci, bo z charakteru to ja dziekuje

) a Cisse taki nie jest. Wiec albo jeden co zdobedzie 20 goli w sezonie albo 4 napastnikow co beda po 10 goli zdobywac na glowe. Wtedy bedzie dobrze. Tylko skad ich wziac... i za co...
Cisse jednak bym zostawil, bo o ile jest samolubny itd itp (co pisal Przepior i Karas) to nadal jest NAJSKUTECZNIEJSZY od calego naszego zbioru napastnikow. A z dwojga zlego - Moro i Cisse, wole by Cisse gral.
Ja po pól litrze predzej przebiegne cale boisko (wliczajac w to zachwiania w obie strony

) niz robi to Morientes. Totalna pomylka jesli chodzi transfer :/ Teraz tylko jakby chciec go sprzedac - kto go kupi...
boczek
30-11-2005 - 14:39
QUOTE(smyku @ Nov 30 2005, 03:37 PM)
Ja po pól litrze predzej przebiegne cale boisko (wliczajac w to zachwiania w obie strony

) niz robi to Morientes.
[right][snapback]11103[/snapback][/right]
Tak chciałbym to widziec..Uważaj bo Ci uwierze szefie

. No chyba ze na moich plecach to jeszcze moge to sobie wyobrazić, ale ty i pół litra, nie dam rady
qbapiasek
30-11-2005 - 16:35
o widze żę część teraz zeszła z krałcza i nowym obiektem ataków stał się cisse!!! Szkoda tylko że jest naszym najskuteczniejszym graczem i jak dla mnie jedynym mankamentem jest brak zaufania!!! Brak zaufania trenera do swojego zawodnika bo jak to określić jeśli jeden nie strzela wcale no ale gra dobrze i się stara drugi nie strzela prawie wcale do tego nie pracuje na boisku ale ma pełne poparcie od beniteza i nigdy nie wspomni benitez o jego nieskuteczności ani o zaangażowaniu!!! moim zdaniem coś tu nie gra!!! Naprwde nie dziwię się cisse że jest sfrustrowany no bo jaki ma być kiedy własny trener rzuca mu kłody pod nogi!!! A brak techniki to nie zawsze jest minus co widać często u "lusika jeden zwód za daleko" zresztą cisse strzela to niech strzela, gra dla reprezentacji i to się liczy a że nasz trener to pajac to co ma zrobić..
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz
kliknij tutaj.