Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Djibrill Cisse
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Byli zawodnicy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Smoku
Cisse jak się okaże godny to może do nas wracać . Ale on i tak gra myśląc że cały liverpool gra albo powinien grać pod niego a później drze puche na benita czy na "układ" czy jeszcze co innego laugh.gif Nie potrafi się zaaklimatyzować u nas taka prawda. To zależy w głównej mierze od niego.
skrzat003
Cisse powinien wrocic do Liveerpoolu.w drugimmeczu w lidze francuskiej po kontuzji strzelilgola.to cos powinno dac do myslenia dla beniteza.pewnie bedzie trzymal dobra forme.cisse wroc! biggrin.gif
Mlody
E tam, dla niego lepiej żeby poszedł do Lyonu. U debila Benka tylko się zmarnuje.
kuba
za słaby jest na Lyon.. nawet na marsylie hehe
Mlody
Miodowy pacanie smile.gif wiedz żę Cisse strzelił kiedyś zwycięskiego gola Masrylii, kiedy grał jeszcze w Auxerre. Kto wie czy z Lyonem to samo nie było (jakoś nie dobiłem się do statystyk z dawnych sezonów).

I jeszcze się zdziwisz jak kiedyś Lyon z Cisse w składzie po raz nie wiem już sam który pojedzie 3:0 Twój ukochany Real,- hehehehehe.
£osiek
QUOTE(kuba @ Dec 27 2006, 01:04 AM)
za sÅ‚aby jest na Lyon..  nawet na marsylie hehe
[right][snapback]36586[/snapback][/right]

skoro go Houlier chce to widocznie nie jest za słaby. tongue.gif
kuba
QUOTE(majster)
skoro go Houlier chce to widocznie nie jest za słaby.

hehe bo Hulier w niego jeszcze wierzy tak samo z resztą jak Mlody.. Cisse grajacy dla zespołu, nie naburmuszony i prezentujący coś ponad swoją szybkość --> UTOPIA..
black sheep
Mmmm... Ale Cisse w Lyonie to by było spełnienie moich bardziej ukrytych marzeń transferowych wink.gif Nie sadzę jednak, żeby to było możliwe, ale w trykocie skoczków fajnie by wyglądał, szczególnie w tym czarnym smile.gif A wracając do rzeczy to myślę, że wcale nie okazałby się zbyt słaby na OL, myślę nawet, że nieźle by się wpasował biorąc pod uwagę jego ambicje i wole walki. A nie ukrywam też, że miłoby było zobaczyć w drużynie mistrza Francji kolejnego Francuza, choć nie przeczę, że rywalizacja o miejsce w składzie byłaby ostra, ale przecież wszyscy wiedzą jak Houllier go docenia. Fred i Carew są dobrzy, ale tak czy inaczej Cisse bardziej by na ich miejsce pasował. O Wiltordzie nie mówię, ale Govou, czy to nie za Cisse pojechał na Mundial? Djib to numer jeden, Chciałabym żeby dołączył do Lyonnais bo serio go lubię, a trudno będzie ogladać jego gole na Stade Gerland wbijane gospodarzom (zapominając o jakiejkolwiek możliwości spotkania Marsylii z Liverpoolem...)
boczek
QUOTE(black sheep @ Dec 27 2006, 03:27 PM)
Fred i Carew są dobrzy, ale tak czy inaczej Cisse bardziej by na ich miejsce pasował. O Wiltordzie nie mówię, ale Govou, czy to nie za Cisse pojechał na Mundial? Djib to numer jeden, Chciałabym żeby dołączył do Lyonnais bo serio go lubię, a trudno będzie ogladać jego gole na Stade Gerland wbijane gospodarzom (zapominając o jakiejkolwiek możliwości spotkania Marsylii z Liverpoolem...)
[right][snapback]36627[/snapback][/right]

Pod jakim względem niby Cisse pasowałby lepiej od Freda i Carew? Norweg wchodzi głównie z ławki rezerwowych, czy to gdy ktoś leczy kontuzje. Cisse od Brazylijczyka jest jedynie szybszy, a tak to się chowa, Fred świetnie prowadzi piłkę, szybki krótki zwód, wie co z piłką potrafi zrobić, zazwyczaj patrzy jak bramkarz ustawiony jest i nie kopie piłki z całej siły, zeby tylko w bramke trafić. Poza tym, Houllier umiejętnie wprowadza młodych zawodników, Ben Arfa itp. A Govou to na skrzydle śmiga.

Poza tym, co z tego, że Maryslia będzie miała Cisse w składzie, jak tak Lyon ich rozniesie w pył... ile było ostatnio 4-1, na stadionie Maryslii? blink.gif
Randy
A ja chce zeby Cisse do nas wrócił ( a benitze spier!@#!@# tongue.gif )
Nie chce Cisse w marsyljach jakis itp. Chce Cisse LFC.
Brrrr..... a głownym powodem dla ktorego tutaj moze nie wrocic jest zburaczany jemioł spaslak BENIO maly fredzio.

A co do skutecznosci Cisse, to z tym waleniem jego prosto w brame z calej siły to ja mu sie nawet nie dziwie.. Chciał strzelac jak najwiecej brame, moze trema go brała nie wiem, i dlatego napaział tak na oslep.. ale były przeciez sytuacje gdzie normalnie spojrzał, pomyslal i zrobił jak trzeba.
Ale jak sie wie ze sie moze nei zagrac w nastepnym meczu jesli nie strzeli sie bramki to co sie dziwic, albo jak sie wylatuje na prawe skrzydło łatac dziure, a dziadek fowler se w ataku biega...
Albo jak sie wchodzi na domaganie kibicow w 80 minucie....

CISSE WRACAJ!
black sheep
QUOTE(boczek @ Dec 27 2006, 04:21 PM)
Pod jakim wzglÄ™dem niby Cisse pasowaÅ‚by lepiej od Freda i Carew? Norweg wchodzi głównie z Å‚awki rezerwowych, czy to gdy ktoÅ› leczy kontuzje. Cisse od Brazylijczyka jest jedynie szybszy, a tak to siÄ™ chowa, Fred  Å›wietnie prowadzi piÅ‚kÄ™, szybki krótki zwód, wie co z piÅ‚kÄ… potrafi zrobić, zazwyczaj patrzy jak bramkarz ustawiony jest i nie kopie piÅ‚ki z caÅ‚ej siÅ‚y, zeby tylko w bramke trafić. Poza tym, Houllier umiejÄ™tnie wprowadza mÅ‚odych zawodników, Ben Arfa itp. A Govou to na skrzydle Å›miga.

Poza tym, co z tego, że Maryslia bÄ™dzie miaÅ‚a Cisse w skÅ‚adzie, jak tak Lyon ich rozniesie w pyÅ‚... ile byÅ‚o ostatnio 4-1, na stadionie Maryslii?  blink.gif
[right][snapback]36655[/snapback][/right]

Ja wcale nie kwestionuję dobrej gry Freda w l'OL, owszem, jest świetny ofensywnie, do tego młodszy od Djiba, dobry technicznie i wnoszący dużo do gry całego zespołu. Dodatkowo strzela bajeczne nieraz bramki, ale tak czy inaczej bez względu na innych napastników Lyonu uważam, że i Cisse by się tam sprawdził. W Marsyli jeszcze pokaże na co go stać, a to że Lyon pojechał po nich 4-1 na wyjeździe nie znaczy że w Lyonie nic nie zdziałają (tfu!). Wszyscy dobrze wiemy, że dobry czy lepszy mecz o niczym nie świadczy, nawet mistrz Francji się potyka (takie spotkanie z Monaco i 0-0 na St. Gerland na przykład). Dalej podtrzymuję, ze chętnie zobacze Cisse w barwach Lyonu nie mniej jednak uważam, że to mało prawdopodobne rozwiązanie. C'est tout.
boczek
QUOTE(black sheep @ Dec 27 2006, 09:12 PM)
W Marsyli jeszcze pokaże na co go stać, a to że Lyon pojechał po nich 4-1 na wyjeździe nie znaczy że w Lyonie nic nie zdziałają (tfu!). Wszyscy dobrze wiemy, że dobry czy lepszy mecz o niczym nie świadczy, nawet mistrz Francji się potyka (takie spotkanie z Monaco i 0-0 na St. Gerland na przykład). Dalej podtrzymuję, ze chętnie zobacze Cisse w barwach Lyonu nie mniej jednak uważam, że to mało prawdopodobne rozwiązanie. C'est tout.
[right][snapback]36673[/snapback][/right]

No tak remis z Monaco i porażka z Rennes dwa spotkania, w ktorych to Lyon miał duzą przewagę( w spotkaniu z Monaco, gra im się zbytnio nie kleiła, ale strzelić kilka bramek mogli) ma świadczyć o zachwianiu formy druzyny? Mówisz, że dobry mecz o niczym nie świadczy to co powiesz na zdobyć punktową Lyonu i serie 8 zwycięstw z rzedu(?). Mecze z Marsylia, z PSG zarówno w lidze jak i pucharze... Coś tutaj jakas mała niescisłość się wkradła.

Tutaj temat rozbija się, z jaką przewagą punktową nad drugą drużyną Lyon zakonczy sezon.
black sheep
No toż przecie piszę, ze nawet mistrzowi Francji ZDARZAJĄ się potknięcia. Nie mówię przecież, że to świadczy o ich nagłym załamaniu i utracie formy, czy gdziekolwiek napisałam, że to koniec ich zwycięstw? Nie i nigdy tak nie napiszę, bo jestem całym sercem za Lyonnais, a moja uwaga dotycząca ich remisu z Monaco (które de facto jest wyjątkowo słabe w tym sezonie) odnosi się do Twojego stwierdzenia, że Marsylia jest praktycznie na straconej pozycji przed starciem na Stade Gerland. To wszystko, a przewaga punktowa nad drugim zespołem ma być ofkors jak najwyższa, żeby nie było żadnych kolejnych 'nieścisłości'...
Demo85
Skończcie temat z francuskimi drużynami!!! Ona ma Wrocic do nas!!! z nim nasz atak był zawsze skutecznijszy czy strzelal bramki czy tez nie... Pomagala nam w tym jego szybkosc i umiejetne z granie szybka pilka ze srodkowymi pomocnikami...! Bez niego nasz atak jest zdecydowanie wolniejszy i latwiejszy do odcztania...na dodatek byl pierszym pilkarzem od wielu lat ktory tak szybko i tak bardzo pokochał ten klub... Jego oddanie i wola walki zawsze byla imponująca.. Dla mnie zawsze pozostanie "Lordem" pola karnego!!:D Cisse WRACAJ!!!
Pawe3
Demo 85<----popieram,Cisse powinien do nas wrócić,ale wszystko zależy od Rafy
MaLiN
Heh wrócił by do nas i albo by grzal ławe, albo by gral gdzies w pomocy, gdzie by sie marnował, wiec niech zostanie w tej Francji lepiej.
KamilLFC
Najlepiej niech Djibrij do nas wróci i sprzedajmy Craiga lub Petera żeby był super atak Kuyt-Cisse czyli pewności dużej ilości bramek i mistrzostwa Premiership. Jak już jesteśmy przy Francji to można kupić Riberiego sprzedać Penanta, zwolnić Beniteza i ponownie zatrudnić Houllier bo zdobył 5 tytułów mistrza który przed jego przyjściem nigdy nie wygrał Ligue 1. laugh.gif
Randy
QUOTE(KamilLFC @ Dec 29 2006, 01:24 PM)
Najlepiej niech Djibrij do nas wróci i sprzedajmy Craiga lub Petera żeby był super atak Kuyt-Cisse czyli pewności dużej ilości bramek i mistrzostwa Premiership. Jak już jesteśmy przy Francji to można kupić Riberiego sprzedać Penanta, zwolnić Beniteza i ponownie zatrudnić Houllier bo zdobył 5 tytułów mistrza który przed jego przyjściem nigdy nie wygrał Ligue 1. laugh.gif
[right][snapback]36734[/snapback][/right]

Pasi mi smile.gif
KamilLFC

Jedna osoba jest za mojim pomysłem. Aha jeszcze jedno oto link do ciekawej wiadomości sportowej Onet Sport - Chiński kiler(to moja nazwa inny jest tytuł wiadomości). Przeczytajcie.
black sheep
No to z jednej strony dobrze, że Cisse już w Anglii nie ma bo jeszcze spotkanie z Charltonem by nam się w rzeź zamieniło. Osobiście chciałabym zabić typa przez którego na Mundial nie pojechałam, a w środkach bym nie przebierała laugh.gif
Mlody
Hat-trick w Pucharze Francji.
Daniel Jackson
QUOTE(Mlody @ Jan 7 2007, 04:27 PM)
[right][snapback]37137[/snapback][/right]

Hat - trick w 4 meczu po kontuzji!! Coś tam asystował oprócz tego i strzelał wcześniej.

Szkoda, że Rafa nie pozwolił mu u nas rozwinąć skrzydeł!
RAWI
Ja już bym wolał żeby Cisse u nas grał nawet nie w ataku, a choćby na skrzydle, bo on jako jedyny w tamtym sezonie w dupie miał te wszystkie schematy Beniteza i próbował jakoś grać "po swojemu", a nie tylko 1-0 i bronimy wyniku...
boczek
QUOTE(Mlody @ Jan 7 2007, 04:27 PM)
[right][snapback]37137[/snapback][/right]

..... Cambrai - Marseille 1:4 (1:1,0:1)
0:1 Djibril Cisse 18'
1:1 Bailleul 78'
1:2 Djibril Cisse 106'
1:3 Djibril Cisse 110'
1:4 Toifilou Maoulida 115'

zaiste wielki sukces smile.gif nasi w rezerwach też strzelają
Mlody
Nasi z Burnley odpadajÄ….
I przegrywają z Blackburn. Też zaiste wielki sukces.

O Arsenalu nie wspominam.
kuba
hmm nie zebym sie znowu Cisse czepiał ale puchar francji to jest najgorsze ścierwo rozgrywkowe na zachodzie europy i poziom niziuteńki niestety.. ale fajnie że gdzies te bramki zdobywa hehe jak widać znalazł swoje miejsce na świecie..
boczek
HEh bedziemy porównywać jakiś amatorów z 3 czy 4 ligi francuskiej z Arsenalem lub Blackburn ? blink.gif dobre ....

Brawo ze Cisse strzela, niech strzela jak najwięcej goli, przynajmniej wartość rynkowa jego będzie wysoka a nóż jakiś procent odzyskamy kasy z jego sprzedaży, bo wiadomo, że do LFC za rządów MR B nie wróci. Niech jest gdzie jest, przynajmniej tam może pokazac pełnie swoich możliwości i być gwiazdą pierwszoplanową, bo w Premiership takiego statutu to on miec nie będzie mimo wszystko...
Mlody
Będziemy porównywać zdrowych w formie piłkarzy z kimś kto wrócić po wielomiesięcznej kontuzji? Dobre.

I bez przesady. Nie tacy amatorzy. To nie Polska.
RAWI
No i Cisse kolejnÄ… bramke pyknÄ…Å‚ smile.gif
Tym razem w meczu o 3. miejsce w ramach turnieju Dubai Cup z Bayernem Monachium.
Macie tu link do pobrania: http://www.zshare.net/download/0-2-cisse-rar.html
(chyba na stronie nie było tej informacji nie?)
PS. Nie dziękujcie tongue.gif
Smoku
no fajnie że strzela ale ten hat trick to był z jakimiś cieniasami w pucharze jakimś krajowym.
Mlody
Jednak podziękuję. Dziękuję smile.gif
£osiek
QUOTE(RAWI @ Jan 11 2007, 07:43 PM)
No i Cisse kolejnÄ… bramke pyknÄ…Å‚  smile.gif
Tym razem w meczu o 3. miejsce w ramach turnieju Dubai Cup z Bayernem Monachium.
Macie tu link do pobrania: http://www.zshare.net/download/0-2-cisse-rar.html
(chyba na stronie nie było tej informacji nie?)
PS. Nie dziÄ™kujcie  tongue.gif
[right][snapback]37358[/snapback][/right]

mi sie wydaje czy Cisse w Liverpoolu nie dostawal czesto takich podan...? tak jakos dziwnie nieznajoma dla mnie jest taka sytuacja kiedy Cisse dostaje takie podania (chodzi mi o Liverpool) dry.gif
Mlody
Bo jakby dostawał to by piłka na aut wyszła (skrzydło).

Ale fakt, Benitez kompletnie nie potrafi grać takim stylem. A ma ku temu zawodników (Bellamy).
£osiek
QUOTE(Mlody @ Jan 12 2007, 05:17 PM)
Bo jakby dostawał to by piłka na aut wyszła (skrzydło).

Ale fakt, Benitez kompletnie nie potrafi grać takim stylem. A ma ku temu zawodników (Bellamy).
[right][snapback]37398[/snapback][/right]

gdyby nie to że grał na skrzydle to byłby królem strzelców.. dry.gif

teraz kiedy garcia jest kontuzjowany to ciekawe kogo Benio wystawi na prawe skrzydlo laugh.gif
RAWI
QUOTE(MajsterOdTapet @ Jan 12 2007, 08:28 PM)
teraz kiedy garcia jest kontuzjowany to ciekawe kogo Benio wystawi na prawe skrzydlo laugh.gif
[right][snapback]37416[/snapback][/right]

Jak to kogo? Przeciez mamy duze pole manewru..Gerrard, Pennat i...Bellamy smile.gif . Pewnie dwoch z tej trojki bedzie jutro biegac po skrzydłach...(no chyba że Aurelka albo Riise bedzie naginac na lewym...)
Mlody
Hehe a Bellamiego wy**bali z Newcastle bo własnie odmawiał gry na skrzydle (lewym o ile dobrze pamiętam), tak więc życzę Grubemu powodzenia w takich eksperymentach :]
£osiek
QUOTE(RAWI @ Jan 12 2007, 10:41 PM)
Jak to kogo? Przeciez mamy duze pole manewru..Gerrard, Pennat i...Bellamy smile.gif .  Pewnie dwoch z tej trojki bedzie jutro biegac po skrzydÅ‚ach...(no chyba że Aurelka albo Riise bedzie naginac na lewym...)
[right][snapback]37423[/snapback][/right]

z tego co pamietam to benitez nie czesto stawia na Pennanta ale w tej sytuacji chyba bedzie musial... jakos nie moge przywyknac do tego ze na skrzydle gra Gerrard...

QUOTE(Mlody @ Jan 13 2007, 02:17 PM)
Hehe a Bellamiego wy**bali z Newcastle bo własnie odmawiał gry na skrzydle (lewym o ile dobrze pamiętam), tak więc życzę Grubemu powodzenia w takich eksperymentach :]
[right][snapback]37442[/snapback][/right]

oby tego nie probowal robic.. glupio by bylo stracic takiego napadziora.. unsure.gif zaje.. ze udalo sie beniowi wytargac go ale szkoda byloby go stracic przez niechec do gry na skrzydle.. blink.gif
Mlody
Kolejne pozdrowienia od Cisse.

"Po tym zwycięstwie Marsylczycy przesunęli się na 3 miejsce w tabeli i tracą do drugiego RC Lens 3 punkty."
Mlody
Bramka:
http://goal4net.free.fr/v.2005/clics_dl_in.../ren-om/0-1.mpg

Plus zachowanie przy drugiej - pasywny spalony:
http://goal4net.free.fr/v.2005/clics_dl_in.../ren-om/0-2.mpg
Obrońca fajnie wpadł na bramkarza smile.gif
kuba
strasznie ślimacze tempo przy tej akcji i golu Djibrila.. w Anglii nie miałby szans na takie dojście truchcikiem do tego typu piłki a jakby nawet doszedł to nie oddał by strzału bo byłby pewnie blok obrony.. poza tym strzał anemiczny i nadal mnie to nie przekonuje.. niech trafi do Tottenhamu bo dziś sa na ten temat wiadomości to wtedy jak goli nastrzela to uwierze że gość sie u nas zmarnował..
£osiek
QUOTE(Mlody @ Jan 15 2007, 02:22 PM)
Bramka:
http://goal4net.free.fr/v.2005/clics_dl_in.../ren-om/0-1.mpg

Plus zachowanie przy drugiej - pasywny spalony:
http://goal4net.free.fr/v.2005/clics_dl_in.../ren-om/0-2.mpg
Obrońca fajnie wpadł na bramkarza smile.gif
[right][snapback]37542[/snapback][/right]

ehh.. unsure.gif no cóż.. widocznie nie dany nam był tak wspaniały cool.gif napastnik jakim jest Cisse.. huh.gif
skrzat003
czasem sie zastanawiam dlaczego Benitez wypozyczyl CISSE do Marseille?on chyba lubi tylko hiszpanow swoich rodakow.nie dlugo liverpool bedzie hiszpanski biggrin.gif tongue.gif wink.gif
£osiek
QUOTE(skrzat003 @ Jan 15 2007, 09:10 PM)
czasem sie zastanawiam dlaczego Benitez wypozyczyl CISSE do Marseille?on chyba lubi tylko hiszpanow swoich rodakow.nie dlugo liverpool bedzie hiszpanski biggrin.gif  tongue.gif  wink.gif
[right][snapback]37569[/snapback][/right]

jak pomyśle o tym że Benitez ze swoją rafalucją obrócił caly skład liverpoolu do gory nogami to mi sie cos w brzuchu robi.. :/ przeciez ten czlowiek nie powinien sie znalezc na anfield. powinien wrocic Gerard Houlier(<-tak to sie pisze?) i bylo by spoko.. zadnych hiszpanow(hiszpanek), a Cisse by wymiatal na boiskach w angli.. wogole to dawno mielibysmy mistrzostwo ligi.. dry.gif
szuti
QUOTE(MajsterOdTapet @ Jan 15 2007, 08:30 PM)
jak pomyśle o tym że Benitez ze swoją rafalucją obrócił caly skład liverpoolu do gory nogami to mi sie cos w brzuchu robi.. :/ przeciez ten czlowiek nie powinien sie znalezc na anfield. powinien wrocic Gerard Houlier(<-tak to sie pisze?) i bylo by spoko.. zadnych hiszpanow(hiszpanek), a Cisse by wymiatal na boiskach w angli.. wogole to dawno mielibysmy mistrzostwo ligi.. dry.gif
[right][snapback]37572[/snapback][/right]

Nie, tak sie tego nie pisze.
Tak, polamalby sie po 3 meczach i mielibysmy mistrza.
Premiership to nie jest liga dla niego, tam trzeba silnych wytrzymalych pilkarzy.
£osiek
QUOTE(szuti @ Jan 15 2007, 09:37 PM)
Tak, polamalby sie po 3 meczach i mielibysmy mistrza.
Premiership to nie jest liga dla niego, tam trzeba silnych wytrzymalych pilkarzy.
[right][snapback]37573[/snapback][/right]

a on moze nie jest silny i wytzrymaly..? no moze kontuzje go "bardzo lubiÄ…" ale wg mnie pod wodza G.H. dalby sobie rade w angli..
szuti
Z kazda kontuzja wzrasta prawdopodobienstwo kolejnej. Moim zdaniem nie ma szans zeby powrocil do dyspozycji z auxerre gdy zdobywal korone krola strzelcow.
Dlatego nalezy liczyc na to zeby do konca sezonu nie mial zadnej kontuzji, zeby strzelal duzo goli i sprzedac jak najdrozej, podobnie zreszta z Kewellem, ktorego bardzo lubie ale niestety jest bardzo kontuzjogenny.
£osiek
QUOTE(szuti @ Jan 15 2007, 09:49 PM)
Z kazda kontuzja wzrasta prawdopodobienstwo  kolejnej. Moim zdaniem nie ma szans zeby powrocil do dyspozycji z auxerre gdy zdobywal korone krola strzelcow.
Dlatego nalezy liczyc na to zeby do konca sezonu nie mial zadnej kontuzji, zeby strzelal duzo goli i sprzedac jak najdrozej, podobnie zreszta z Kewellem, ktorego bardzo lubie ale niestety jest bardzo kontuzjogenny.
[right][snapback]37576[/snapback][/right]

kewell to juz co innego.. z jego kolanami to juz powazniejsza sprawa.. leczenie napewno nie skonczy sie na rehabilitacji.. dlugo bedzie odczowal ta kontuzje.. moze juz nie zagra tak jak kiedys czego bym bardzo nie chcial.. sad.gif
boczek
QUOTE(MajsterOdTapet @ Jan 15 2007, 09:53 PM)
kewell to juz co innego.. z jego kolanami to juz powazniejsza sprawa.. leczenie napewno nie skonczy sie na rehabilitacji.. dlugo bedzie odczowal ta kontuzje.. moze juz nie zagra tak jak kiedys czego bym bardzo nie chcial.. sad.gif
[right][snapback]37578[/snapback][/right]

Po pierwsze to on nigdy nie grał w czerwonej koszulce Liverpoolu przynajmniej w połowie tak jak robił to w Leeds!!!

Choć lubie skurczybyka, ale pobieranie takiej a nie innej kasy i przebywanie ciagle w gabinetach lekarskich zbytnio mija sie z celem. Trzeba sympatie odstawić na bok i obiektywnie stwierdzić fakty, choć i tak Harry w takiej a nie innej formie przed kontuzjami był zdecydowanie najlepszym zawodnikiem naszym na lewej stronie, tak zle i tak nie dobrze... Aurelio i Gonzo to jak do tej pory nieporozumienie i to dość duze..
£osiek
QUOTE(boczek @ Jan 15 2007, 10:29 PM)
Po pierwsze to on nigdy nie grał w czerwonej koszulce Liverpoolu przynajmniej w połowie tak jak robił to w Leeds!!!

Choć lubie skurczybyka, ale pobieranie takiej a nie innej kasy i przebywanie ciagle w gabinetach lekarskich zbytnio mija sie z celem. Trzeba sympatie odstawić na bok i obiektywnie stwierdzić fakty, choć i tak Harry w takiej a nie innej formie przed kontuzjami był zdecydowanie najlepszym zawodnikiem naszym na lewej stronie, tak zle i tak nie dobrze... Aurelio i Gonzo to jak do tej pory nieporozumienie i to dość duze..
[right][snapback]37579[/snapback][/right]

"gonzo musi sie dograc z druzyna" watpie zeby to szybko nastapilo, a auerlio to obronca raczej jest wiec lewe skrzydlo mamy zajslabsze.. dry.gif
Mlody
http://www.futbolnet.pl/news/ciss__przepra...pesa_18691.html

Niektórym się spodoba, innym nie.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.