CYTAT(witek z atlantydy @ Sep 13 2005, 09:23 AM)
Co do senior Boczka to w pe??ni popieram apel Kasi_Tree i si? do niego przy???czam aby zapobiec jakiejkolwiek krucjacie wymierzonej przeciwko temu jak??e prawemu i zacnemu cz??owiekowi. Boczek jest dla mnie osobi??cie wzorem cn??t, kt??rego szuka??em od wielu lat i teraz dzi?ki naszemu zlotowemu spotkaniu mog? powiedzie?, ??e przechodze g???bok? metamorfoz? duchow?, kt??ra stymulowana jest jeszcze naszymi rozmowami na gg. My??l?, ??e po sylwestrze Boczek b?dzie ju?? najwi?kszym fanem morientesa a ja wst?pi? do zakonu.....
HEh no widzisz Witus jak ty czlowieka potrafisz zmienic, normalnie Morientes niech zgrzewke browara Ci postawi za to co zrobiles dla niego

Wypijemy razem to na sylwka plus twoja dalsza krucjata

to mowie Ci ze juz sie boje, ze Morientes stanie sie moim idolem

Oj to by bylo dopiero..

CYTAT(yoda @ Sep 13 2005, 12:44 PM)
...A teraz wszyscy ch??opcy r?czki grzecznie na podusi?...
...Wi?c punkt G istnieje...niestety do jego odnalezienia potrzebny jest odpowiedni "instrument..".... i technika...
Amen.!
Ja zawsze Yoda grzeczny ch??opczyk jestem nawet po tych twoich niemoralanych

opowiesciach

...Cos mi sie zdaje ze tam wpadne kiedys do Ciebie na zajecia praktyczne, notatki bedzie trzeba zrobic

A to prawda ze instrument to normalnie musi dobrze gra?, bez niego ani rusz

CYTAT(jodmak @ Sep 13 2005, 11:29 AM)
Ja sie przyznam bez bicia, ??e wczoraj szuka??em i nie znalaz??em!
Jodmak ty sie nic nie martw, mowie Ci pojedziemy do Yody wyjasni nam to i owo i bedziemy dzialac na najwyzszych obrotach