Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: PUNKT "G"
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanw
MONIA-KARASOWA
W ZWIAZKU Z TYM ZE JA I JODA MAMY PEWNEGO RODZAJU DYLEMAT POSTANOWI?AM ZA?O??Y? NA FORMU M??J PIERWSZY TEMAT... biggrin.gif
DOTYCZY ON PUNKTU "G"
JODZIK UWAZA ZE TAKOWY PUNKT "G" ISTNIEJE, BO TAK M??WI JEGO GOSIA :-)
HIHIHI
JA NATOMIASTA UWAZAM ZE NIE MA ZADNEGO PUNKTU "G"

NO, ALE MOZE KTOS MNIE PRZEKONA ZE NIE MAM RACJI....
Bati
temat w??a??ciwie mo??na umie??ci? w dziale "Ko??o filozoficzne" biggrin.gif jestem pewna, ze Deathman i Quenterro ch?tnie podejma polemiki na ten temat biggrin.gif
ja siedz? cicho, bo "mam dopiero 17 lat" tongue.gif
yoda
ja odpowiem na to jutro Mona......dzi?? id? poszuka? punktu G....bo nie zawsze mo??na go znale???...ale m??wi? CI ...on istnie...
kasia_tree
jest gdzie?? lecz nie wiadomo gdzieeeeeeeeeee wink.gif
smyku
CYTAT(Bati @ Sep 12 2005, 08:41 PM)
temat w??a??ciwie mo??na umie??ci? w dziale "Ko??o filozoficzne" biggrin.gif jestem pewna, ze Deathman i Quenterro ch?tnie podejma polemiki na ten temat biggrin.gif
ja siedz? cicho, bo "mam dopiero 17 lat" tongue.gif
*

Wiesz Bati ja mam 20 ale poki co sam nie wiem co z tym tematem robic smile.gif poczkomy az sie rozwinie dyskusja wink.gif tongue.gif
boczek
Heh no Monia ode mnie raczej chyba odpowiedzi nie oczekujesz bo zn??w bedzie ze cale miejscowosci lgna do mnie tongue.gif tongue.gif Heh mam nadzieje odpowiedziec Ci na to pytanie na nastepnym zlocie, jak bede caly bo tych nawalnicach lokalnych wioseczek laugh.gif biggrin.gif

CYTAT(yoda @ Sep 12 2005, 10:45 PM)
ja odpowiem na to jutro Mona......dzi?? id? poszuka? punktu G....bo nie zawsze mo??na go znale???...ale m??wi? CI ...on istnie...
*

Yoda to zycze owocnych poszukiwan w ramach akcji:" Gdzie jest punkt G" jak znajdziesz to opowiesz nam oczywiscie.. tongue.gif
Lok
Istnieje wink.gif
MONIA-KARASOWA
Smyku ja my??l? ze za rok jak ju?? Boczek b?dzie na maxa do??wiadczony w tych badaniach nad polskimi dziewcz?tami z pobliskich okolic to tez mu mo??na linka za??o??y? pt.: Boczek znawca kobiet - radzi!!! hihihihi
black_ghost
Temat zamieszczony w dziale "Zloty Fan??w" tongue.gif To tak jakby??my na III zlocie mieli go masowo szuka? laugh.gif i dowodzi? czy istniej czy te?? nie. W nocy poszukiwania, a nad ranem dyskusja na temat poszukiwania "skarbu" cool.gif laugh.gif

PS. Co?? jako?? mi si? wydaje, ??e na tym forum coraz mniej rzeczy dotyczy pi??ki tongue.gif ale nie m??wi? wcale, ??e to z??a tendencja jest wink.gif
smyku
CYTAT(MONIA-KARASOWA @ Sep 12 2005, 08:55 PM)
Smyku ja my??l? ze za rok jak ju?? Boczek b?dzie na maxa do??wiadczony w tych badaniach nad polskimi dziewcz?tami z pobliskich okolic to tez mu mo??na linka za??o??y? pt.: Boczek znawca kobiet - radzi!!! hihihihi
*

Ja bym dal koneser tongue.gif a nie znawca wink.gif Ale kto wie, moze za rok powstanie nie jeden nietypowy dzial biggrin.gif
boczek
CYTAT(MONIA-KARASOWA @ Sep 12 2005, 10:55 PM)
*

Jaki tam ze mnie znawca bedzie tongue.gif Monia do ciebie to ja normalnie sie chowam po twoich interesujacych opowiesciach smile.gif Mnie to normalnie bedzie mozna nazwac kustoszem tongue.gif tongue.gif
kasia_tree
??ubudubu! smile.gif

ja tu widz?, ??e pojawi??y si? tu jakie?? niecne plotki na temat naszego wspania??ego kolegi Boczka. ??e niby ??le si? prowadzi itd. ot???? musz? stanowczo zaprotestowa?! rozmawiali??my wiele godzin, m.in. o liturgii Wielkiej Nocy, architekturze roma??skiej i hodowli kr??lik??w i zapewniam was, ze Boczek to bardzo mi??y, pouk??adany i bogobojny ch??opiec. nie w g??owie mu g??upoty, nie! w wolnych chwilach opracowuje plan pokoju dla Bliskiego Wschodu a w niedziele rozmy??la o gospodarce! i prosz? wi?cej nie rozsiewa? plotek, bo krzywdzicie tego zacnego obywatela, naszego Boczka...
niniejszym wystawiam mu ??elazne ??wiadectwo moralno??ci, o kt??re wcale mnie nie prosi??, bo to skromny i pokorny cz??owiek i przyjmuje wszystkie ciosy z godno??ci? prawdziwego Polaka i hodowcy go???bi pocztowych.

ja apeluj? do waszego sumienia - nie niszczcie tego biednego ch??opca!

ech, wzruszy??am si?...

biggrin.gif
boczek
CYTAT(kasia_tree @ Sep 12 2005, 11:23 PM)
??ubudubu! smile.gif

ja tu widz?, ??e pojawi??y si? tu jakie?? niecne plotki na temat naszego wspania??ego kolegi Boczka. ??e niby ??le si? prowadzi itd. ot???? musz? stanowczo zaprotestowa?! rozmawiali??my wiele godzin, m.in. o liturgii Wielkiej Nocy, architekturze roma??skiej i hodowli kr??lik??w i zapewniam was, ze Boczek to bardzo mi??y, pouk??adany i bogobojny ch??opiec. nie w g??owie mu g??upoty, nie! w wolnych chwilach opracowuje plan pokoju dla Bliskiego Wschodu a w niedziele rozmy??la o gospodarce! i prosz? wi?cej nie rozsiewa? plotek, bo krzywdzicie tego zacnego obywatela, naszego Boczka...
niniejszym wystawiam mu ??elazne ??wiadectwo moralno??ci, o kt??re wcale mnie nie prosi??, bo to skromny i pokorny cz??owiek i przyjmuje wszystkie ciosy z godno??ci? prawdziwego Polaka i hodowcy go???bi pocztowych.

ja apeluj? do waszego sumienia - nie niszczcie tego biednego ch??opca!

ech, wzruszy??am si?...

biggrin.gif
*

Osz kurde, przynajmniej jedna osoba mnie dobrze zna tongue.gif laugh.gif . Zapomnialas kasiu dodac o akcji, w ktorej biore czynny udzial, czyli w "rozszerzaniu pojecia antykoncepcja w lokalnych miejscowosciach i wioskach" laugh.gif biggrin.gif wink.gif
kasia_tree
a to razem z koleg? Szarpim, kt??ry antykoncepcje tak sobie wzi??? do serca, ??e nawet propaguje j? w avatarze smile.gif ten Szubin to jednak ma niesamowite szcz???cie
quenterro
z naukowego punktu widzenia..

jesli naukowcy tacy jak psychologowie badaja istnienie jakis mechanizmow lub obiektow, czesto siegaja o porade etologow, ktorzy to sa ludzmi specjalizujacymi sie przeprowadzaniem badan na zwierzetach.

obiecuje rozpoczac badania tak szybko jak tylko z moja kulawa noga zlapie jakiegos kr??lika czy tez zabe:)

quenterro radzi:

badzcie cierpliwi.
Cythrawl
Naukowcy twierdz? ??e znajduje sie podobno punkt G jakie?? 2cm na tylnej ??cianie pochwy. Gdzie?? tak wyczyta??em.

Plotka g??osi natomiast ??e ka??da kobieta ma go w innym miejscu.

Kt??ra teoria jest prawdziwa?
Na to pytanie znaj? odpowied?? chyba tylko kobiety, kt??re prawdy nie ujawniaj? coby m???czyznom zabawy nie psu?smile.gif
witek z atlantydy
Monika mo??e Ty popro?? ??eby Ci Yoda pom??g?? go poszuka?, co ? laugh.gif Nie wiem tylko jak zareagowa??by na to Karasek, ale skoro to najwi?ksi dwaj ziomale to chyba nie b?dzie mia?? nic przeciwko laugh.gif

Co do senior Boczka to w pe??ni popieram apel Kasi_Tree i si? do niego przy???czam aby zapobiec jakiejkolwiek krucjacie wymierzonej przeciwko temu jak??e prawemu i zacnemu cz??owiekowi. Boczek jest dla mnie osobi??cie wzorem cn??t, kt??rego szuka??em od wielu lat i teraz dzi?ki naszemu zlotowemu spotkaniu mog? powiedzie?, ??e przechodze g???bok? metamorfoz? duchow?, kt??ra stymulowana jest jeszcze naszymi rozmowami na gg. My??l?, ??e po sylwestrze Boczek b?dzie ju?? najwi?kszym fanem morientesa a ja wst?pi? do zakonu.....
jodmak
Ja sie przyznam bez bicia, ??e wczoraj szuka??em i nie znalaz??em, ale wydaje mi sie, ??e punkt G jako taki nie istnieje a intensywno??? dozna?? nie jest zwi?zany z punktem jako takim a raczej nastrojem i innymi okoliczno??ciami....

Zreszt? poczytam w Cosmo to mo??e co?? wi?cej wam powiem smile.gif
yoda
Z praktycznego punktu widzenia....

Po wczorajszych poszukiwaniach stwierdzam kategorycznie, ??e punkt G istnieje...
Nie wiem, czy mog? to opisa?...najlepiej gdyby admin na??o??y?? na ten temat blokad? wiekow?.. wink.gif
Wi?c co to takiego, to czego szuka ka??dy facet, a kobieta gdy zostaje on dosi?gni?ty popada w exstaz?...
Ot??z jest to co?? w rodzaju male??kiego gruczo??u, przemieszczeaj?cego si? w r????nych sferach "jej wn?trza".
Facet tak??e mo??e go wyczu? penetruj?c najg???bsze zakamarki kobiecego cia??a...
...A teraz wszyscy ch??opcy r?czki grzecznie na podusi?...
...Wi?c punkt G istnieje...niestety do jego odnalezienia potrzebny jest odpowiedni "instrument..".... i technika... wink.gif cool.gif wink.gif
Amen.!
szpari
wy to macie bajerke z tym pkt G mo??e jest moze go nie ma w koncu sa dwa wyjscia ale nie jest potrzebny zeby kobiecie bylo dobrze przeciez a co do Boczka to wam powiem ze on jest normalny nie puszcza sie z byle kim narazie szuka i wiem ze znajdzie i wtedy wam opowie a narazie czekajcie a co do antykoncepcji to jest powazna sprawa lepiej sie zabezpieczyc niz potem zalowac ...
quenterro
a moze u niektorych kobiet punkt g jest, ale poprostu nie dziala?!
browar
to ja dla wszystkich zainteresowanych mam zdjecie obiektu tej dyskusji, to chyba rozwieje wszelkie w?tpliwosci smile.gif
mi??ego ogladania biggrin.gif UWAGA od 18 lat!!
punkt "G"
boczek
CYTAT(witek z atlantydy @ Sep 13 2005, 09:23 AM)
Co do senior Boczka to w pe??ni popieram apel Kasi_Tree i si? do niego przy???czam aby zapobiec jakiejkolwiek krucjacie wymierzonej przeciwko temu jak??e prawemu i zacnemu cz??owiekowi. Boczek jest dla mnie osobi??cie wzorem cn??t, kt??rego szuka??em od wielu lat i teraz dzi?ki naszemu zlotowemu spotkaniu mog? powiedzie?, ??e przechodze g???bok? metamorfoz? duchow?, kt??ra stymulowana jest jeszcze naszymi rozmowami na gg. My??l?, ??e po sylwestrze Boczek b?dzie ju?? najwi?kszym fanem morientesa a ja wst?pi? do zakonu.....
*

HEh no widzisz Witus jak ty czlowieka potrafisz zmienic, normalnie Morientes niech zgrzewke browara Ci postawi za to co zrobiles dla niego tongue.gif Wypijemy razem to na sylwka plus twoja dalsza krucjata smile.gif to mowie Ci ze juz sie boje, ze Morientes stanie sie moim idolem biggrin.gif biggrin.gif Oj to by bylo dopiero.. laugh.gif

CYTAT(yoda @ Sep 13 2005, 12:44 PM)
...A teraz wszyscy ch??opcy r?czki grzecznie na podusi?...
...Wi?c punkt G istnieje...niestety do jego odnalezienia potrzebny jest odpowiedni "instrument..".... i technika... wink.gif cool.gif wink.gif
Amen.!
*

Ja zawsze Yoda grzeczny ch??opczyk jestem nawet po tych twoich niemoralanych tongue.gif opowiesciach tongue.gif...Cos mi sie zdaje ze tam wpadne kiedys do Ciebie na zajecia praktyczne, notatki bedzie trzeba zrobic smile.gif wink.gif A to prawda ze instrument to normalnie musi dobrze gra?, bez niego ani rusz cool.gif laugh.gif

CYTAT(jodmak @ Sep 13 2005, 11:29 AM)
Ja sie przyznam bez bicia, ??e wczoraj szuka??em i nie znalaz??em!
*

Jodmak ty sie nic nie martw, mowie Ci pojedziemy do Yody wyjasni nam to i owo i bedziemy dzialac na najwyzszych obrotach tongue.gif tongue.gif
mak
Nie by??em na zlocie, ale nie wiem czy nie powinno by? tematu pt. Boczek i kobiety. Po lekturze naszych kole??anek z forum i nie tylko twierdz?, ??e mo??e by? co?? na rzeczy, je??li chodzi o magnetyzm boczka. Mo??ecie m??wi?, ??e nie widzia??em go w akcji...i tu sie pomylicie tongue.gif Ot???? moja 17-letnia siostra, kt??ra przegl?da nasz? stronk? i czyta komy pod newsami stwierdzi??a....uwaga, uwaga, ??e Boczek jest ??wietny i go uwielbia laugh.gif Boczku drogi nauczaj... b?d? Twoim pierwszym wiernym uczniem biggrin.gif

Pozdrawiam
banan
Ja tez jak mak nie bylem na zlocie, ale naprawde musialo byc ciekawie biggrin.gif wzgledem tego punktu smile.gif ale wiecie za rok z checia przyjade i powiem Wam w sekrecie, ze czytalem jakis numer Cosmo i tak byly COSMO-TRIKI, wiec moze za rok sie na cos przydam smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
kasia_tree
ehehehe, wida? ??e u fan??w LFC wszystko jest odwrotnie ni?? u ludzi przeci?tnych, bo to faceci czytaj? COSMO laugh.gif

no to ja oczekuje od naszych pan??w jakiego?? odczytu ze slajdami na minizlociku sylwestrowym biggrin.gif
Baja
CYTAT(banan @ Sep 13 2005, 03:49 PM)
Ja tez jak mak nie bylem na zlocie, ale naprawde musialo byc ciekawie biggrin.gif wzgledem tego punktu smile.gif ale wiecie za rok z checia przyjade i powiem Wam w sekrecie, ze czytalem jakis numer Cosmo i tak byly COSMO-TRIKI, wiec moze za rok sie na cos przydam smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
*

Tylko wiesz, bez najnowszego Cosmo to si? nie pojawiaj, Jodmak by Ci tego nei wybaczy??smile.gif
Baja
CYTAT(kasia_tree @ Sep 13 2005, 03:53 PM)
ehehehe, wida? ??e u fan??w LFC wszystko jest odwrotnie ni?? u ludzi przeci?tnych, bo to faceci czytaj? COSMO  laugh.gif

no to ja oczekuje od naszych pan??w jakiego?? odczytu ze slajdami na minizlociku sylwestrowym biggrin.gif
*

Kasiu po lekturze tego wspania??ego magazynu w poci?gu w drodze powrotnej ze zlotu wszyscy jeste??my pod wra??eniem tej gazety...Cosmo triki s? po prostu rewelacyjne:P
banan
CYTAT(Baja @ Sep 13 2005, 03:54 PM)
Tylko wiesz, bez najnowszego Cosmo to si? nie pojawiaj, Jodmak by Ci tego nei wybaczy??smile.gif
*

Hmm... No dobra jak przyjade to kupie Cosmo ... A tak na marginesie, to jesli Jodomak jest takim fanem Cosmopolitan to moze na urodziny sie zrzucimy i zaprenumerujemy mu ta gazete na rok ?? :> biggrin.gif:D:D
kasia_tree
ehehehehehehe laugh.gif

dobre smile.gif ja si? mog? zrzuci?, no problem smile.gif
boczek
CYTAT(mak @ Sep 13 2005, 03:35 PM)
Nie by??em na zlocie, ale nie wiem czy nie powinno by? tematu pt. Boczek i kobiety. Po lekturze naszych kole??anek z forum i nie tylko twierdz?, ??e mo??e by? co?? na rzeczy, je??li chodzi o magnetyzm boczka. Mo??ecie m??wi?, ??e nie widzia??em go w akcji...i tu sie pomylicie tongue.gif Ot???? moja 17-letnia siostra, kt??ra przegl?da nasz? stronk? i czyta komy pod newsami stwierdzi??a....uwaga, uwaga, ??e Boczek jest ??wietny i go uwielbia laugh.gif Boczku drogi nauczaj... b?d? Twoim pierwszym wiernym uczniem biggrin.gif

Pozdrawiam
*

Hmmm no no Mak teraz to normalnie mnie tutaj dowartosciowales tongue.gif nie ma co...Teraz to uroslem w pi??rka bo twojej wypowiedzi wierny uczniu... smile.gif quenterro ma swojego deathmana a ja mam ciebie laugh.gif cool.gif heh no popatrz to kurde fajna musisz miec siostre tongue.gif tongue.gif Daj po cichu jej gg bo znowu plotki beda laugh.gif tongue.gif biggrin.gif
A wracajac do Cosmo bardzo przydatna to jest rzecz!! tongue.gif tongue.gif moja stala lektura laugh.gif laugh.gif
black_ghost
CYTAT(Baja @ Sep 13 2005, 03:58 PM)
Kasiu po lekturze tego wspania??ego magazynu w poci?gu w drodze powrotnej ze zlotu wszyscy jeste??my pod wra??eniem tej gazety...Cosmo triki s? po prostu rewelacyjne:P
*

Baja, a sk?d Ty wiesz, ??e Cosmo Triki s? rewelacyjne? tongue.gif wink.gif Ju?? pr??bowa??a?? od ostatniej podr????y poci?giem? tongue.gif wink.gif
balon
Szukalem intensywnie u M. takowego punktu, i... M. powiedziala, ze "G" to jest grupa LM w ktorej gra LFC z ruskimi i reszta. I tak sie skonczyl zenek blues wink.gif

pozdrawiam.
Baja
CYTAT(black_ghost @ Sep 13 2005, 06:14 PM)
Baja, a sk?d Ty wiesz, ??e Cosmo Triki s? rewelacyjne? tongue.gif wink.gif Ju?? pr??bowa??a?? od ostatniej podr????y poci?giem?  tongue.gif  wink.gif
*

W teorii black ghost w teorii, na razie w teorii:P
boczek
CYTAT(black_ghost @ Sep 13 2005, 06:14 PM)
Baja, a sk?d Ty wiesz, ??e Cosmo Triki s? rewelacyjne? tongue.gif wink.gif Ju?? pr??bowa??a?? od ostatniej podr????y poci?giem? tongue.gif wink.gif
*

No popatrz co w tych gazetach nie na pisza...Jak Baja m??wi ze Cosmo Triki sa rewelacyjne to musi byc to prawda tongue.gif tongue.gif

CYTAT(Baja @ Sep 13 2005, 09:50 PM)
*

Baja ty sie nic nie martw tongue.gif Jodmak pewnie ma cala kolekcje Cosmo Trik??w tongue.gif smile.gif i chetnie sie z nami swoja wiedza i umiejetnosciami podzieli... biggrin.gif
black_ghost
CYTAT(Baja @ Sep 13 2005, 09:50 PM)
*

Skomentowa??bym to, ale si? powstrzymam wink.gif
Baja
CYTAT(black_ghost @ Sep 14 2005, 12:36 AM)
Skomentowa??bym to, ale si? powstrzymam wink.gif
*

B?s?? otwarty, po 4 dniach wsp??lnego imprezowania mo??esz by? chyba szczery, no nie:)?
karas
Balon standardowo mnie rozwali??...smile.gif

Wczoraj/dzisiaj po meczu, generalnie po meczu smile.gif, mam taki zwyczaj, ??e bawi? si? w odkrywc?. Odkrywam nowe l?dy, tudzie?? miejsca i ??wiaty. Ale punktu G od 30 lat, jak po padole biegam i... z niejednego wykresu osi XY chleb jad??em wink.gif, nie znalaz??em! Szukam i szukam i czuj? si? jak Obie??y??wiat z Mumink??w albo lepiej - Gandalf (ten Bia??y, bo szary by?? cienkim bolkiem) i p.G nie mog? znale???. Par? razy by??em naprawd? blisko, ju?? by??em w ogr??dku, wita??em si? z g?sk? i... dupa blada. Okaza??o si?, ??e albo na F zb???dzi??em, albo pod H si? zap?dzi??em....
witek z atlantydy
Ja tam nic nie m??wi? ale wczoraj po meczu na czacie wsp??lnie z kasi?_tree, liverbullem i boczkiem uda??o nam si? go znale??? tongue.gif Jednak by nie psu? zabawy reszcie nie powiem gdzie jest. Pomy??lnych ??ow??w ??ycz? wink.gif
black_ghost
Co tak ten temat zamilk??? wink.gif Wnioskuj? z tego, ??e albo wszyscy szukaj?, albo ju?? znale??li, ale nie chc? podzieli? si? swoimi spostrze??eniami wink.gif
deathman[]
z techniczno-praktyczno-filozoficznego podejscia do tematu tongue.gif jak sie ma pnkt G do wzrastajacej ilosci decybeli wyplywajacych z kobiecego gardla tongue.gif ?? bo ja czasem skarpet uzywam do zatykania ust tongue.gif hehe monia cos o tym wiesz odnosnie sasiadow tongue.gif moze ich trzeba o rade zapytac tongue.gif oni chyba jada caly alfabet tongue.gif jak takie odglosy ze pol osiedla slyszy tongue.gif

PS yoda co do G ja ci wierze tongue.gif a chyba kluczowy moment to byl ten szalik w hattriku tongue.gif (jak nie wiesz o co chodzi spytaj gosi tongue.gif) ja chyba tez to sproboje zrobic tongue.gif
browar
zupe??nie przypadkiem natkn?lem sie na wierszyk, no moze piosenke [?] i stwierdzi??em ze pasuje do tego tematu, moze wam sie spodoba, a moze nie ... rzecz gustu, powycina??em troche brzydkich s????w [***], bo psu??y klimat, jesli mozna w tym wypadku m??wic o czyms takim tongue.gif

a i tak na marginesie, jak czegos nie wiecie to wikipedia.org i wszystko jasne smile.gif

Szuka??em ju?? palcem
Szuka??em pisiorem
Szuka??em j?zykiem
I nowym wibratorem
Pyta??em si? kumpli
Pyta??em s?siada
Nie pytam si? ksi?dza
Z nim **** nie gadam
Pyta??em w aptece
Szuka??em te?? w necie
Jak orgazm najszybciej
Zapewni? kobiecie
I wsz?dzie mi m??wi?
??e w sumie to grunt
By znale??? ten *** G punkt
Hej hej czy kto?? wie
Gdzie jest ten punkt G
M??j funfel zagai??
Gdy napi?? si? piwa
??e punkt G to w ...upie
Znajduje si? chyba
A z innym jak kiedy??
Zrobi??em dwie flaszki
To stwierdzi??, ??e raczej
Znajduje si? w paszczy
Czy mi?dzy ...yckami
Ten punkt si? znajduje
A mo??e na sutku
Ten punkt wyst?puje
Gdzie szuka?, do ****,
Ja pytam si?, n?dzy,
Wszak szkoda mi czasu
I szkoda pieni?dzy
Punkt G - m??wi tato -
U kobiet w tym typie,
To prawdopodobnie
Znajduje si? w ...ipie
A dziadek podchwyci??
Ten temat jak zawsze
Tak wnusiu, jest w ...ipie
Konkretnie w ??echtaczce
Szuka??em ju?? palcem
Szuka??em pisiorem
Szuka??em j?zykiem
I nowym wibratorem
I znale??? nie mog?
I czuj? si? ??le
??esz w ...up? ...sran?
...ebany punkt G
boczek
Normalnie widze ze straszan cisza zapanowala w tym temacie..czyzby wszyscy szukali tego punktu... tongue.gif...No chyba ze wam tak kiepsko idzie i nie chwalicie sie swoimi podbojami... tongue.gif wink.gif pozdrawiam
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.