Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Gadety LFC
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mj Liverpool FC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Szmajchel
Ostatnio modne zacz???y by? r??zne opaski sylikonowe. Tego lata b?dzie to prawdziwy hit, a na stronach typu allegro czy ebay zaczynaj? co chwila zamieszcza? takie opaski. Przegl?daj?c takie oferty zainteresowa??y mnie opaski o Liverpoolu. Niestety taka opaska z wyrytym napisaem LIVERPOOL jest chyba troch? prze??wituj?ca i nie wiem na kt??ra si? zdecydowa?biggrin.gif Mam sw??j tzw. idea?? opaski ale nigdzie jej nie mog? znale???. Mo??e kto?? dysponuje tak? opask? albo wie gdzie to mo??na kupi?( ale w Polsce).
Dudek
gdzie ty widzisz napis LIVERPOOL? ja widze Ninety Six czy jakos tak... Mi sie podobaja opaski Nike "Stand Up Speak Up" musze sobie taka sprawic wink.gif
Szmajchel
No rzeczywi??cie ta NIKE bialo czarna jest git, ale nie ma barw LFC sad.gif
Ju?? mam odpowiedni? smile.gif
Dudek
No nie wiedzia??em o tej NinetySix, a ta drrugia jest gites biggrin.gif
Czepik
a wiela taki interes kosztuje ?
Szmajchel
Ta pierwsza opaska te NINETY SIX to ja szuakm wszedzie, ale nie ma nigdzie wPolsce. W Angli kosztuje 1 funta, ale jeszcze przesylka...
Bardziej oplaca sie w Poslce kupowac. Ta druga na allegro kosztuje 13,50 zl plus przesylka kolo 5z??. Chyba t? kupi?biggrin.gif Bo ta NIKE kosztuje kolo 30z??.
Szmajchel
No wreszcie kto?? wie gdzie mo??na kupi? jakie?? fajne opaski smile.gif ? I co to znaczy, przy moim temacie obecnosc jakiejsc spinki, czy agrafki smile.gif?
Dudek
CYTAT(smhl)
I co to znaczy, przy moim temacie obecnosc jakiejsc spinki, czy agrafki ?

Oznacza to, ??e doda??es w pierwszym poscie za???cznik.

Pozdrawiam.
Koper
Ja posiadam nastepujace gadgety LFC :
-koszulka dom i wyjazd na sezon 2005/2006
-koszulka domowa na sezon 2006/2007
-koszulka na LM sezony 2001/2002
-worek na wf
-buty reeboka w kolorze lfc
-opaske na nadgarstek ( ta co REKLAMUJE szmajchel biggrin.gif ) [ z checia bym zakupil ta ninety six ]
-szalik
Soprano
CYTAT(Koper @ Jul 11 2005, 10:41 PM)
Ja posiadam nastepujace gadgety LFC :
.....
-buty reeboka w kolorze lfc
....

a ja posiadam ??????ko, d??ugopis, 2 o????wki, 3 flamastry, 4 ksia??ki, 2 pomidory, st????, sznurowad??a, krew, bokserki i wy??wietlacz w radiuu samochodowym w kolorze LFC laugh.gif cool.gif wink.gif

Soprano
Szmajchel
A ja ju?? wol? ten teges,,, moj? co mam z napisem LiVERPOOL. Te ninetysix pewnie tez taka jest ale inne napisy. ALE LIVERPOOL JEST W SAM RAZ I pasuje wink.gif
Dudek
ja mam nastepujace gagety biggrin.gif z LFC:

- Koszulka Barosa
- Koszulka Owena
- Koszulka Gerrarda
- Spodenki
- kolanowki

Planuje se kupi? szalik no i moze czapeczke biggrin.gif biggrin.gif
duckser
Hmm ostatnio w sklepie Nike, Reeboka itd. w Rzeszowie widzia??em hal??weczki z logiem Liverpoolu z boku. By??y te?? inne kluby, ale tylko z Premiership. Bia??o-czerwone wink.gif Miodzio ... chyba sobie takie sprawie biggrin.gif

A tak to ??adnych gad??et??w The Reds nie mam sad.gif
piniozg
mam koszulke liverpool czerwona albo zolta jakby ktos chcial to prosze na email albo telefon
pawelini1
ja narazie nie mam nic bo jak zawsze to mi kesza brakuje ale zbieram na szalik co to by sie na zlocie nie pokazac jak przecietny czlowiek z chodnika ... planuje jeszcze koszulke gerrarda ale nie wiem czy mi wystyka .... plakaty za to na scianie wisza .... no jedyna oznaka jak narazie "czerwonomanii " u mnie w domu
Matthias
A ja mam czarn? koszulk? z bodaj??e dw??ch sezon??w. Jest wspania??a.
Soprano
Witam!
To ja si? pochwale:)
w??a??nie dotar??a do mnie rpzesy??ka z UK z 2 p??ytkami dvd:
-LFC- Champions of Europe 2005 (season review 04/05)
-LFC- disk 1- CL final
disk 2- The Road to Istambul

cool.gif cool.gif cool.gif

Ide ogl?da? smile.gif fina?? chyba po raz -nasty smile.gif

Soprano

PS> MA kto?? jakie?? inne dvd ? bo ja mam tez podsumowanie sezonu 00/01 (the tremble)
pawelini1
do mnie tez wlasnie dotarl szalik ktory zamowilem z sklepu na tej stronie ... polecam wszystkim ... paczke sdostalem po 2 dniach ... no i zbieram fundusz na nastepne zakupy ... pozdro
Soprano
P??ytki super, szczeg??lnie polecam podsumowanie sezonu- wszystkie brameczki, wywiady.
Jako??? rewelacyjna!!

Jedyne co to szkoda ??e mecz fina??owy LFC jest z kometarzem angielskiego sprawiozdawcy (bodaj??e Andy Grey o ile dobrze pozanje) a nie kogo?? z Liverpoolu- wiadomo by??by "??ywszy". Swoj? droga mam pytanie: macie ??ci?gniete z netu ten plik .mp3 -posk??adane kometarze wszystkich bramek i do tego muzyka w tle (co?? tam... we can be heroes just for q day...). Codziennie go s??ucham chociaz raz- jest po prostu niesamowity, szczeg??lnie po bramce z karnego Alonso "it's wonderfull, it's marvellous, it's 3-3" - co?? niesamowitego. JAk nie amcie to napiszcie to gdzie?? postaram sie to wrzuci?.

Soprano
Arek_LFC
Soprano albo Pawelin 1, mo??ecie powiedzie? z jakiego sklepu, i podajcie link do tego sklepu internetowego, by??ym wdzi?czny.

To powiem co jakie ja mam pami?tki LFC.

- koszulka Barosa z tamtego sezonu
- szalik LFC
no i takie mniej wa??ne rzeczy jak:
- Katalog z tamtego sezonu
- du??y plakat z nadrukowywanymi autografami pi??karzy.

A zamierzam kupi?:
- branzoletke LFC, YNWA
- mo??e czapke z daszkiem
- i t-shirt ale za ch**a nie moge znale??? :/

Pozdro.
Soprano
CYTAT(Arek_LFC @ Jul 26 2005, 09:59 PM)
Soprano albo Pawelin 1, mo??ecie powiedzie? z jakiego sklepu, i podajcie link do tego sklepu internetowego, by??ym wdzi?czny.
Pozdro
*

ja kupowa??em na amzon.co.uk -2 dni przesy??ak sz??a tylko !!

a pawelin chyba na stronie fcliverpool.pl kupow??? smile.gif

Soprano
qbapiasek
No to ja si? tez pochwale mam:
-Czarn? koszulke wyjazdow? chyba sprzed 2 sezon??w bez numer??w i nazwiska
-Czerwona koszulk? 04/06 te?? bez numer??w i nazwiska
-Szaliczek liverpoolu
W planach:
Ten szalik liverpoolu http://store.liverpoolfc.tv/ynwa/ProductDe...run?objID=32365
i oczywi??cie koszlka nowa wyjazdowa ale chyba zdecyduje si? na numer i swoje nazwisko b?dzie ??mieszniej smile.gif
zexum
Duckser gdzie to widziales? Musze je zobaczyc! Ostatnio szukalem jakis halowek z logiem Liverpoolu, ale jakos niemoglem znalesc dry.gif
duckser
CYTAT(zexum @ Jul 27 2005, 10:51 AM)
Duckser gdzie to widziales? Musze je zobaczyc! Ostatnio szukalem jakis halowek z logiem Liverpoolu, ale jakos niemoglem znalesc dry.gif
*

W sklepie Reeboka, Nike i czego?? tam jeszce w Galerii Rzesz??w na S??owackiego wink.gif

Wnioskuje, ??e ty z Rzeszowa smile.gif
Lisek
Dziś dotarła do mnie czapka LFC. Bardzo fajna, logo wyszywane, dużo szczegółów. Kupiłem ją na Allegro za 74 zł (bez wysyłki kosztuje 69 zł). Z tyłu regulacja, ogólnie bardzo dobry sprzęt, dzięki niej teraz wszyscy będą wiedzieć komu kibicuję. Myślę, że warto zrezygnować z 5 paczek papierosów czy z jednej małej imprezy i zakupić sobie taki gadżet. Polecam wszystkim kibicom Liverpoolu.
Kangur
z gagetów posiadam: opaskę silikonową Liverpoolu, ręcznik, no i koszulkę z tego sezonu.
redmann1
Słuchajcie! Mam trochę banię! ale... wpadam do chaty a ...... tu widzę torbę reklamową z..................
LIVERPOOLU!!! Znajomy będąc na meczu Anglia-Polska nie owiedział mi gdzie pózniej się wybiera! Aaaa , wybrał sie na ANFIELD!!! W torbie znalazłem szal, ooooooooooooooogromny plakat, iiiiiiiiiii koszulkę z obecnej edycji CL!!! to wszystko mały ch..! ten cały surprise był w reklamówce na któłrej Gerrard trzyma puchar!!! takiej reklamówki mu kur... nie oddam za ch....! i tyle! aaallleeeeluuujaaa!
lfc
Własnie koszulki z tego sezonu LM...Rozeszły się w pare minut w sklepie internetowym sad.gif.Jestem załamany bo bardzo chciałem taką...Nie dało by się do sklepu z tej stronki sciągnąc paru koszulek z tego sezonu LM??Wiem że macie sposoby laugh.gif.Jak by co to dawajcie na moje gg 6123719!!Bardzo mi na tym zależy a i myślę że pare innych osób też się znajdzie!
browar
Widze ze nikt się tym nie chwalił, wiec wnioskuje ze nikt nie posiada takiego czegoś ;]

ja mam plecak czarno-biały z logiem Liverpoolu i z szarym Liverbirdem ;] hyhy jest wypasiony, a zakupiłem go w tamtym roku jakoś właśnie tak na jesieni smile.gif akurat szukałem nowego plecaka bo mi się rozwalił stary, wpadam do sklepu w mojej mieścinie i co widzę?! Plecak LFC smile.gif i pierwsza myśl "nie ma bata musze go mieć" no i kupiłem smile.gif były jeszcze czapeczka i szalik, koszulek nie było, ale i tak już kaski nie miałem żeby zakupić inny gadżet ...

a mam jeszcze pytanie...

Jak sie mają koszulki oferowane na Allegro, to tych w oficjalnym sklepie LFC ??? róznica w cenie znaczna jest, i pisze ze są oryginalne ? blink.gif Kupował ktos moze na Allegro takową ??
redmann1
Słuchajcie; wyrosłem juz dawno z plakatowania scian, a mam jak już wcześniej pisałem plakat ( 90x65 cm) Liverpoolu zakupiony w oficjal store! jest to wydanie po zdobyciu Ligi Mistrzów. Jezeli ktoś byłby chętny to oddam go z przyjemnością bo szkoda by kurzył się w piwnicy. moje GG 7463621
rup@k9
Ja mam tylko koszulke Dudka i dużo plakatów z LFC. Ale nie długo będę miał jeszcze koszlke Cisse smile.gif.
black_ghost
Jeśli nikt się po niego nie zgłosi to możesz mi go podarować jeśli będziesz chciał smile.gif Powiesiłbym sobie nad łóżkiem wink.gif Jeśli zaś zgłosi się ktoś inny po niego to możesz mnie pominąć.
adamkif
Ku mojemu zadowoleniu posiadam:
1. koszulkę FC Liverpool z Ligi Mistrzów 2003/2004
2. koszulkę FC Liverpool ligową z obecnego sezonu (domowa)
3. szaliczek FC Liverpool
4. smycz FC Liverpool
5. tapety na telefonie smile.gif
m.in.
a user posted image

buser posted image

cuser posted image

duser posted image

euser posted image

fuser posted image

guser posted image

W planach mam zakup wyjadowej koszulki na ten sezon ( bo jest wypasiona cool.gif ) ale to jak przybędzie napływ gotówki smile.gif
witek z atlantydy
QUOTE(adamkif @ Nov 11 2005, 01:48 PM)
Ku mojemu zadowoleniu posiadam:
1. koszulkę FCL z Ligi Mistrzów 2003/2004
2. koszulkę FCL ligową z obecnego sezonu (domowa)
3. szaliczek FCL
4. smycz FCL
5. tapety na telefonie smile.gif
W planach mam zakup wyjadowej koszulki na ten sezon ( bo jest wypasiona  cool.gif ) ale to jak przybędzie napływ gotówki smile.gif
[right][snapback]10044[/snapback][/right]

Przepraszam bardzo ale komu Ty kibicujesz ??

Nie przypominam sobie jaki zespół ma skrót FCL

banan
Plakat o ktorym pisał rup@k9 mozna zdobyc wysylajac maila do Liverppolu. Zawzwycczaj w paczce przysyłają właśnie plakat i taki folder smile.gif mam juz foldery z 3 lat. W tym roku tez mam zamiar wysłac. Ja w ogole kolekcjonuje taki pamiatki... Wysylam maile i dostaje jakies upominki smile.gif heh.

Pozdro
szuti
Ja mam plecak Liverpoolu, zdjecia z Dudkiem po meczu Polska - Dania, 2 autografy Dudka, stare podrabiane koszulki Owena jak byl w Liverpoolu co sa na dzieci 150 cm wzrostu oraz... szalik Evertonu, który mi ojciec przywiozl z Anglii (wtedy jeszcze nie bylm kibicem Liverpoolu), mowil ze ten szalik byl najtanszy dlatego go kupil
adamkif
QUOTE(szuti @ Nov 11 2005, 03:46 PM)
(...) szalik Evertonu, który mi ojciec przywiozl z Anglii (wtedy jeszcze nie bylm kibicem Liverpoolu), mowil ze ten szalik byl najtanszy dlatego go kupil
[right][snapback]10049[/snapback][/right]

hehehehehehehehehehehehehh
to ześ mnie rozbawił laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Szmajchel
QUOTE(browar @ Nov 11 2005, 10:45 AM)
a mam jeszcze pytanie...

Jak sie mają koszulki oferowane na Allegro, to tych w oficjalnym sklepie LFC ??? róznica w cenie znaczna jest, i pisze ze są oryginalne ? blink.gif Kupował ktos moze na Allegro takową ??
[right][snapback]10037[/snapback][/right]

z tego co mi Rafi mowil a dla niego Jodmak to tez koszulki z allegro to sa podrobki. bo chyba te koszulki z obecnej edycji ligi mistrzow (domowe) na calym swiecie powinny sie pokazac w sklepach na pcozatku listopada (pewnie juz sątongue.gif ), a jak se pamietam to bodajze 20-ktoregos pazdziernika takową koszulke widzialem smile.gif sam nie wiem. na allegro zwykle daja takie oryginalne z napisem reebok smile.gif ale skad oni to maja to nie wiem tongue.gif pzdr
pico

Z tego co wiem, a wydaje mi się, że dobrze wiem, to na allegro sprzedaje się repliki. Są to koszulki Reeboka produkowane w krajach typu Tajwan, Chiny itd. i są zrobione z innego, gorszego materiału. Natomiast na oficjalce sprzedają oryginalne stąd ceny rzędu 300-400 zł.

pozdrawiam
MakS
QUOTE(lfc @ Nov 11 2005, 06:25 AM)
Własnie koszulki z tego sezonu LM...Rozeszły się w pare minut w sklepie internetowym sad.gif.Jestem załamany bo bardzo chciałem taką...Nie dało by się do sklepu z tej stronki sciągnąc paru koszulek z tego sezonu LM??Wiem że macie sposoby  laugh.gif.Jak by co to dawajcie na moje gg 6123719!!Bardzo mi na tym zależy a i myślę że pare innych osób też się znajdzie!
[right][snapback]10031[/snapback][/right]

Chlopie to czemu ty wczesniej o tym nie piszesz, oczywiscie znajda sie sposoby na sciagniecie tego jak i wielu innych rzeczy smile.gif, jak przyjde do domu to powiem jodmakowi zeby sie do Ciebie zglosil i pogadacie o tym.

Widze ze nikt się tym nie chwalił, wiec wnioskuje ze nikt nie posiada takiego czegoś ;]

Bo wiele rzeczy nie nadarzamy, a jak ktos cos szuka chce itd, to trzeba sie pytac, bo dojscia mamy smile.gif

QUOTE(pico @ Nov 11 2005, 02:13 PM)
Z tego co wiem, a wydaje mi się, że dobrze wiem, to na allegro sprzedaje się repliki. Są to koszulki Reeboka produkowane w krajach typu Tajwan, Chiny itd. i są zrobione z innego, gorszego materiału. Natomiast na oficjalce sprzedają oryginalne stąd ceny rzędu 300-400 zł.
pozdrawiam
[right][snapback]10052[/snapback][/right]

Co do koszulek to trzeba uwazac, bo jak juz z doswiadzczenia wiemy, bardzo czesto sa to koszuli produkowane wlasnie z tanszych materialow i prawie identyczne z orginalnymi, np w herbie nie bedzie liverpool tylko lierpool i jeszcze czesto mozna znalezc wiecej mniejszych roznic.
Jedno co moge powiedziec to ze w sklepiku na stronie wszystkie koszulki sa orginalnymi replikami Reeboka ( nie repliki nie mozna kupic, a przynajmniej ja nie widzialem nigdzie, to juz chyba trzeba upolowac po meczu jakby ktorys z zawodnikow wyrzucil koszulke w trybuny) sprawdzalismy to juz na rozne sposoby.
A co do koszulek z tegorocznej edycji LM, to dopiero chyba kilka dni temu weszly do sprzedazy, w sklepach na wyspach sa dopiero od przed wczoraj.
lfc
QUOTE(MakS @ Nov 11 2005, 04:48 PM)
Chlopie to czemu ty wczesniej o tym nie piszesz, oczywiscie znajda sie sposoby na sciagniecie tego jak i wielu innych rzeczy smile.gif, jak przyjde do domu to powiem jodmakowi zeby sie do Ciebie zglosil i pogadacie o tym.
Bo wiele rzeczy nie nadarzamy, a jak ktos cos szuka chce itd, to trzeba sie pytac, bo dojscia mamy smile.gif
Co do koszulek to trzeba uwazac, bo jak juz z doswiadzczenia wiemy, bardzo czesto sa to koszuli produkowane wlasnie z tanszych materialow i prawie identyczne z orginalnymi, np w herbie nie bedzie liverpool tylko lierpool i jeszcze czesto mozna znalezc wiecej mniejszych roznic.
Jedno co moge powiedziec to ze w sklepiku na stronie wszystkie koszulki sa orginalnymi replikami Reeboka ( nie repliki nie mozna kupic, a przynajmniej ja nie widzialem nigdzie, to juz chyba trzeba upolowac po meczu jakby ktorys z zawodnikow wyrzucil koszulke w trybuny) sprawdzalismy to juz na rozne sposoby.
A co do koszulek z tegorocznej edycji LM, to dopiero chyba kilka dni temu weszly do sprzedazy, w sklepach na wyspach sa dopiero od przed wczoraj.
[right][snapback]10053[/snapback][/right]

Dzieki za wsparcie już z Jodmakiem gadałem i najprawdopodobniej bedzie zamawiał do sklepiku na stronie więc nie bedzie problemów z kupnem laugh.gif!
jodmak
Powiem wam, ze z koszulkami to sie mozna w niezle gówno wpakowac. Do tej pory kilka zamowien odbija mi sie czkawka.

Na pewno na razie nie bedziemy sprowadzac koszulek z nazwiskami bo to co otrzymywalem to byl szok sad.gif Blędy w nazwisku, nadruki nie na tych koszulkach co trzeba, pomylone rozmiary itp.

Teraz sklep zmienia strukture organizacyjna, ze tak powiem a za dostawy koszulek bedzie odpowiedzialna osoba na miejscu biggrin.gif
Soprano
A dlaczego porpostu ie kupicie koszulek ze sklepu na oficjalce ?
cena ?

btw- czy ktos sie moze orientuje czy sklep klubowy przy Anfield am dokładnie tkai asortyment jak ten w necie czy bogatszy ?

Soprano
banan
QUOTE(Soprano @ Nov 11 2005, 06:44 PM)
cena ?

btw- czy ktos sie moze orientuje czy sklep klubowy przy Anfield am dokładnie tkai asortyment jak ten w necie czy bogatszy ?

Soprano
[right][snapback]10059[/snapback][/right]

Ja dokladnie sie nie orientuje, ale mysle, ze duzo wiekszy smile.gif, bo niektore produkty sa na tyle tanie, ze nie oplacalaby sie ich sprzedaz przez internet. smile.gif Wiec Soprano szykuj sie na piekny widok smile.gif widok półek pelnych pamiątek LFC wink.gif
deathman[]
soprano -> z tego co mi mowil Fat_Bantha to jest czerwono tongue.gif no i wybor niesamowity wiec przygotuj sie na wydanie sporej gotowki w funciakach smile.gif nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze biggrin.gif

natomiast jezeli chodzi o gadzety from allegro ... to wiele pozostawiaja do zyczenia .... chocby to ze "prasowanki" lubia sie odklejac czy inne rzeczy tak jak np odkeil znaczek reeboka z koszulki na ten sezon ... wiec nie wiem ....

ostatnio co udalo mi sie nabyc to wkoncu zdobylem trykot na stulecie klubu (zielony) i oczekuje na przesylke ;]
lfc
QUOTE(Soprano @ Nov 11 2005, 06:44 PM)
cena ?

Soprano
[right][snapback]10059[/snapback][/right]

Soprano-->Pewnie że zamówił bym koszulkę na oficjielce ale niestety one rozeszły sie w pare godzin i nie ma juz ich sad.gif.
Adi_LFC
Mam pytanie,moze pomyslicie ze jest glupie.
Jak sie kupuje w oryginalnym sklepie LFC?Jak sie tam placi?
Jeszcze tak nie kupowalem, dlatego sie pytam. tongue.gif
kon4bt
Zapraszam po oldschoolowy szalik Liverpoolu!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74881288

Pozdrawiam!
redmann1
Wpadła mi w oko niesamowita koszulka Liverpoolu, która warta jest naprawdę każdych pieniędzy! zwłaszcza starsi kibice szczególnie jej poszukują ( TO BYŁY CZASY !!!). Dla mnie niestety jest za mała więc polecam innym kibicom i juz zazdroszczę!

http://www.allegro.pl/item88024554_liverpo...a_koszulka.html
FatBantha
Nie mój czas. Ja najbardziej lubię lata '70-te. Zarówno w muzyce jak i historii LFC. Wtedy mieliśmy najlepsze stroje. Szkoda, że to nie wróci.
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.