QUOTE(lfc @ Nov 11 2005, 06:25 AM)
Własnie koszulki z tego sezonu LM...Rozeszły się w pare minut w sklepie internetowym

.Jestem załamany bo bardzo chciałem taką...Nie dało by się do sklepu z tej stronki sciągnąc paru koszulek z tego sezonu LM??Wiem że macie sposoby

.Jak by co to dawajcie na moje gg 6123719!!Bardzo mi na tym zależy a i myślę że pare innych osób też się znajdzie!
[right][snapback]10031[/snapback][/right]
Chlopie to czemu ty wczesniej o tym nie piszesz, oczywiscie znajda sie sposoby na sciagniecie tego jak i wielu innych rzeczy

, jak przyjde do domu to powiem jodmakowi zeby sie do Ciebie zglosil i pogadacie o tym.
QUOTE(browar @ Nov 11 2005, 10:45 AM)
Widze ze nikt się tym nie chwalił, wiec wnioskuje ze nikt nie posiada takiego czegoś ;]
[right][snapback]10037[/snapback][/right]
Bo wiele rzeczy nie nadarzamy, a jak ktos cos szuka chce itd, to trzeba sie pytac, bo dojscia mamy

QUOTE(pico @ Nov 11 2005, 02:13 PM)
Z tego co wiem, a wydaje mi się, że dobrze wiem, to na allegro sprzedaje się repliki. Są to koszulki Reeboka produkowane w krajach typu Tajwan, Chiny itd. i są zrobione z innego, gorszego materiału. Natomiast na oficjalce sprzedają oryginalne stąd ceny rzędu 300-400 zł.
pozdrawiam
[right][snapback]10052[/snapback][/right]
Co do koszulek to trzeba uwazac, bo jak juz z doswiadzczenia wiemy, bardzo czesto sa to koszuli produkowane wlasnie z tanszych materialow i prawie identyczne z orginalnymi, np w herbie nie bedzie liverpool tylko lierpool i jeszcze czesto mozna znalezc wiecej mniejszych roznic.
Jedno co moge powiedziec to ze w sklepiku na stronie wszystkie koszulki sa orginalnymi replikami Reeboka ( nie repliki nie mozna kupic, a przynajmniej ja nie widzialem nigdzie, to juz chyba trzeba upolowac po meczu jakby ktorys z zawodnikow wyrzucil koszulke w trybuny) sprawdzalismy to juz na rozne sposoby.
A co do koszulek z tegorocznej edycji LM, to dopiero chyba kilka dni temu weszly do sprzedazy, w sklepach na wyspach sa dopiero od przed wczoraj.