Soprano
30-08-2005 - 08:01
Juz jutro koniec okna transferowego a my wciaz jestesmy bez obro??cy. ??adnych doniesien o rozmowach w sprawie kupna defensora, to martwi.
Nie ma w sk??adzie zastepcy dla Samiego i Carry, na lewej stronie te?? ubogo.
Bo Josemi to dla mnie ??adne zabezpieczenie.
Jedynie lewa strona wyglÄ?da nie??le- reprezentant Anglii

Warnock, Traore no i ew. Riise.
Panie Parry niech pan skonczy juz tÄ? g??upia zabawe z Owen'em a sprowadzi nam dobrego CB.
Soprano
browar
30-08-2005 - 08:19
Soprano a Bouma? przeciez by?? news ze Liverpool sie nim interesuje
witek z atlantydy
30-08-2005 - 08:35
Dobrze trafiony temat Soprano bo ja powiem szczerze, ??e mnie ta ca??a sytuacja zaczyna ju?? mocno wkur....iaÄ?. Czekam na zakup obor??cy od poczÄ?tku zesz??ego sezonu a tu dupa. Co prawda by?? chwilÄ? Pelle ale ten raptem zagra?? dwa dobre meze a reszta do dupy i ju?? go nie ma. Czy Benitez nie widzi tego, ??e my potrzebujemy klasowego, solidnego ??rodkowego defensora ?? Bo je??li tak to chyba jest jedynÄ? osobÄ? kt??a tego nie widzi. Mi siÄ? ca??y czas marzy Kompany ale to nierealne... Mam nadziejÄ?, ??e te dwa dni co?? jednak przyniosÄ?.
Soprano - "Owenem"

apostrof stawia sie po samog??osce a i to nie zawsze

Co do sprawy, to wyglada na to, ze Perrus cwelus upar?? siÄ? na Owenka i zrobi wszystko by go miec olewajac inne sprawy. Najnowszy news jakis tlumacze podaje, ze zaplacimy za niego 8 mln + zawodnik, czyli doladnie tyle ile dalismy Realowi... Jesli tak bedzie to kasa z Barosa pojdzie na napastnika, ktorych podobno nie potrzebujemy. Slowem, zaczyna tu byc cyrk i do tego marny.
OWEN i tak ju?? jest dla nas praktycznie nie osiÄ?galny,wiÄ?c na co ten BENITEZ jeszcze czeka,trzeba zaczÄ?Ä? toczyÄ? powa??ne rozmowy w sprawie "klasowego"obro??cy,np. KOMPANY,ALEX,itp.
SZAFRAN
30-08-2005 - 09:45
Zgadzam siÄ? mamy jeszcze 24 godziny i trzeba je wykorzystaÄ? ! Odpu??Ä?my sobie Owena i zacznijmy kupowaÄ? obro??cÄ? (najlepiej takiego, kt??ry m??g??by graÄ? te?? na prawej obronie)
Alex, Bouma, Kompany czy Gallas czemu nie ?
No i po Owenie

Poszedl do Srok, pozdro dla tych co go bronia, juz 2-gi raz na nas dupe wypial

A mial szanse wrocic, bo chielismy go pozyskac (co mnie sie nie podobalo), ale on widocznie znudzil sie Liverpoolem.
No to teraz Cisse juz chyba zostanie...ufff..... no i czekam na obronce i prawego skrzydlowego!!
No piÄ?knie! Nie mamy ani Owena ani obo??cy. Do ko??ca okna pozosta??y godziny a p. Benitez tylko co chwile o??wiadcza kim jest zainteresowany. Dla mnie to on mo??e byÄ? zainteresowany i Ronaldinho, gdy?? wiem, ??e ten transfer nie dojdzie do skutku. Kim on siÄ? ju?? interesowa??? Conajmniej dziesiÄ?ciu obronc??w by??o w krÄ?gu jego zainteresowa??, lecz w sk??adzie nie mamy ??andego. ??enada.
Co?? mi siÄ? wydaje, ??e nie pozyskamy ju?? nikogo i bÄ?dziemy walczyÄ? o miejsca 4-6... Obym siÄ? myli??.
pozdrawiam
qbapiasek
30-08-2005 - 10:22
szkoda ??e nie bÄ?dzie owena ale dobre to ??e teraz benitez napewno nie sprzeda cisse

co do obroncy ciekawe co z tym kolem z psv wilfredem!!! Nie wiem ale ja w tym oknie bardzije czeka??em a skrzyd??owego ni?? na obro??ce, ale i ten by siÄ? przyda??
Soprano
30-08-2005 - 12:13
No to temat Owen'a (bÄ?de stawia?? apostrof gdzie mi siÄ? podoba

) chyba przyciechnie, Cisse prawdopodobnie zostaje, mamy 34h na sprowadzenie obro??cy. Na stronie jest juz news o z??o??eniu oferty Parmie za Daniele Bonery (poprawcie news z FCL na LFC

).
Jestem pewny ??e trafi na Afnield jaki?? obro??ca w ciÄ?gu tych 34h, bo inaczej byc nie moze.
A mo??e by tak Josemiego sprzedaÄ? ?
Soprano
qbapiasek
30-08-2005 - 12:19
no nie wiem soprano czy to dobry pomys?? sprzedawaÄ? gracza kt??ry zaczyna graÄ? dobrze ale to by by??o w stylu beniteza wiÄ?c kto wie

ja nie wiem ale chyba lepiej by??oby pozyskaÄ? prawego pomocnika ni?? obro??ce!!!
SZAFRAN
30-08-2005 - 12:53
CYTAT(Soprano @ Aug 30 2005, 02:13 PM)
A mo??e by tak Josemiego sprzedaÄ? ?
Soprano
--> Soprano no to my mamy tÄ? obronÄ? wzmacniaÄ? czy os??abiaÄ? ?
Pozdrawiam-----------------------
www.transfery.info
Soprano
30-08-2005 - 12:57
CYTAT(SZAFRAN @ Aug 30 2005, 01:53 PM)
--> Soprano no to my mamy tÄ? obronÄ? wzmacniaÄ? czy os??abiaÄ? ?
Pozdrawiam-----------------------
www.transfery.infoNo wed??ug mnie sprzedanie Josemiego to wzmocnienie obrony i nie ??e siÄ? nabijam tylko ca??kiem powaznie to pisze. Go??c jest dla mnie tak niepewny,??e zawsze jak akcja toczy sie jego strona boiska to ju?? widze gro??nÄ? sytuacje...
Soprano
CYTAT(Soprano @ Aug 30 2005, 12:57 PM)
No wed??ug mnie sprzedanie Josemiego to wzmocnienie obrony i nie ??e siÄ? nabijam tylko ca??kiem powaznie to pisze. Go??c jest dla mnie tak niepewny,??e zawsze jak akcja toczy sie jego strona boiska to ju?? widze gro??nÄ? sytuacje...
Soprano
Zgadzam siÄ? w 100%. Dla mnie na prawej kr??luje Finnan. Josemi mo??e odej??Ä?, lecz znajÄ?c naszego mened??era, zostanie i bÄ?dzie gra??. patriotyzm...
pozdrawiam
CYTAT(pico @ Aug 30 2005, 01:06 PM)
Zgadzam siÄ? w 100%. Dla mnie na prawej kr??luje Finnan. Josemi mo??e odej??Ä?, lecz znajÄ?c naszego mened??era, zostanie i bÄ?dzie gra??. patriotyzm...
pozdrawiam
Patriotyzm tez byl jak Nunek odszedl? Dajcie sobie siana z tym ze graja Hiszpanie zamiast lepszych nie-Hiszpanow. Do tego mozna jedynie El Smrodo zaliczyc, bo choc nic nie pokazuje ciagle wychodzi w pierwszym. A Finnan nie moze grac co mecz...tak jak inni zawodnicy. Josemi gra bo jest w skladzie i kiedy inni musza odpoczac on gra.
Jak nic nie bedzie pokazywal to jak Nunez - odejdzie, wiec nie widze problemu.
CYTAT(smyku @ Aug 30 2005, 01:20 PM)
Patriotyzm tez byl jak Nunek odszedl? Dajcie sobie siana z tym ze graja Hiszpanie zamiast lepszych nie-Hiszpanow. Do tego mozna jedynie El Smrodo zaliczyc, bo choc nic nie pokazuje ciagle wychodzi w pierwszym. A Finnan nie moze grac co mecz...tak jak inni zawodnicy. Josemi gra bo jest w skladzie i kiedy inni musza odpoczac on gra.
Jak nic nie bedzie pokazywal to jak Nunez - odejdzie, wiec nie widze problemu.
Ka??dy ma prawo do w??asnego zdania i ja uwa??am, ??e on ju?? nic nie pokazuje. Jest niepewny i mnie swojÄ? grÄ? do siebie jak narazie nie przekonuje. Co do Morientesa to siÄ? zgadzam. Smyku, napisa??e??, ??e Josemi gra kiedy inni muszÄ? odpoczÄ?Ä?. W superpucharze Finnan nie odpoczywa??, ale gra?? w pomocy. Jak dla mnie to on jest obro??cÄ? i tego siÄ? nie zmieni. Je??li mia??bym wiebieraÄ? skrzyd??owego spo??r??d zawodnik??w, kt??rych posiadamy w sk??adzie, wybra??bym L. Garcie. W ataku natomiast Cisse powinien graÄ?. Moro mo??e byÄ? cofniÄ?ty jesli ju?? mamy graÄ? 4-5-1..
pozdrawiam
browar
30-08-2005 - 13:56
Wilfred Bouma jest w Aston Villa ;/ kolejny przegrany transfer prze benia .......
Ach... Kuba&Boczek - WstÄ?pujÄ? do Waszego klubu.. Zaczynam mieÄ? coraz wiÄ?ksze ambicje, co do mojej pozycji w tym stowarzyszeniu

Przyjmiecie mnie? Nerwica mnie bierze jak czytam newsy na tej stronie...
pozdrawiam
dzemek
30-08-2005 - 14:25
Obo??ca...w sumie chcia??bym zobaczyÄ? jak grajÄ? te m??odziki co ich posykali??my.Wiadomo ??e nie zastÄ?piÄ? Hyypi i Carraghera ale co?? pewnie z nich uro??nie, jaki?? dobry pi??karz i obro??ca.Nie mo??na kupiÄ? a?? tak ??wietnego pi??karza bo bÄ?dzie chcia?? graÄ? w podstawowym sk??adzie a to mo??e siÄ? nie udaÄ?.W sumie bramka jest obsadzona(no ju?? niech Reina i Carson, Dudek moze odejdzie) obrona Finnan, Hyypia, Carragher, Risse(chocia?? na pomocy sie dobrze spisywa??)potem Garcia, Xabi, Gerrard, Zenden a atak Cisse-Crouch(Sinama, Mellor).WiÄ?c jedynie obro??cy by??by potrzebny ale nie wiem kogo by mo??na zakupiÄ?, dzi?? 30 mo??e byÄ? ju?? za p????no i bardzo ciÄ???ko kogo?? pozyskaÄ? trzeba by??o o tym my??leÄ? w po??owie sierpnia najp????niej.
boczek
30-08-2005 - 16:36
CYTAT(pico @ Aug 30 2005, 04:09 PM)
Ach... Kuba&Boczek - WstÄ?pujÄ? do Waszego klubu.. Zaczynam mieÄ? coraz wiÄ?ksze ambicje, co do mojej pozycji w tym stowarzyszeniu

Przyjmiecie mnie? Nerwica mnie bierze jak czytam newsy na tej stronie...
pozdrawiam
Heh nie ma problemu

, jak juz kiedys mowilem tak i teraz powtarzam drzwi dla kazdego sa otwartego, nawet dla tych co nas bluzgali, gnebili itd

Heh ??askawe z nas towarzystwo...nie chowamy do nikogo urazy, bo chyba wszyscy walczymy o ten sam cel??zeby Liverpool byl druzyna a nie zlepkiem obibokow.!!Serdecznie zapraszamy...pozdrowienia
hehe ja rowniez zapraszam i powiem szczerze ze juz nawet boczek nie pamietam kto po nas jezdzil i bluzgal tyle tych osob bylo!!! w pewnym momencie bylem tu juz wrogiem publicznym nr.1 za kazde zle slowo powiedziane na benka!!! pozdrawiam..
boczek
30-08-2005 - 17:41
CYTAT(kuba @ Aug 30 2005, 06:56 PM)
hehe ja rowniez zapraszam i powiem szczerze ze juz nawet boczek nie pamietam kto po nas jezdzil i bluzgal tyle tych osob bylo!!! w pewnym momencie bylem tu juz wrogiem publicznym nr.1 za kazde zle slowo powiedziane na benka!!! pozdrawiam..
Heh widzisz kubus jakie masz szczescie, najezdzali cie nie milosiernie..cale szczescie ze na mnie tak nie najezdzali jak na ciebie..ale coz niezbadane sa wyroki boskie...

heh teraz to do nas przychodza...och jaki ten los jest przewrotny..!!
Je??li chodzi o to okienko transferowe by??o fatalne!Nikogo oprocz ZensenaSissoko,Croucha i Reiny nie pozyskalismy tak naprawde.Gdzie ci obro??cy typu King,Gallas,Ibanez,Ramos,Alves,Bouma,Luisao,Metzelder(to wsztscy ktorych pamietam a to i tak poczatek listy dopiero)?Gdzie ci skrzyd??owi typu Gianakopulos,Cole,Solari,Solano,Vicente,Aimar,Joaquin,Salihamidzic,Duff,SWP?Gdzie jest:Owen,Baros,Kuyt...(tysiÄ?ce innych nazwisk)?Nie wzmocnilismy sk??adu prawie wogle!Wyszlo najaw ??e zarzÄ?d nie potrafi nic negocjiowaÄ?!Pozatym zamiast szukaÄ? obro??cow i skrzydlowych nasi prezesi woleli "kupowaÄ?" 2 miesiÄ?ce Owena ktory nas wyj**al juz 2 raz!!!!!!!!!!Sprzedawczyk jeden!!!JedynÄ? dobrÄ? rzeczÄ?...Co ja gadam CUDEM!!!!!!!!!!!!!!Jest to ??e jeszcze w klubie jest Gerrard!Niewiem jak to siÄ? stalo ??e go nie opchneli do chelsea...On musi strzaszie kochaÄ? ten klub skoro wolal zostac majÄ?c wcale nie du??o podniesionÄ? tygodniowke a jescze byÄ? wywalanym przez prezes??w...Z poprzedniego sezonu zosta??y nam wszystkie te same problemy!Nieskuteczny napad:Wywalenie Barosa za marnÄ? kase i zostawienie super strzelca Moro ktory zagral w oko??o 20 meczach a strzeli??...5 czy 6 bramek!Wiem ??e to wspaniala skutecznosc...tym bardziej ??e 2 byly w meczu towarzyskim...Teraz jeszcze Cisse chce perfidnie wywalic!WywaliÄ??!Pozbyc siÄ? go na chama!Chyba Benio ma zamiar wracac na boisko skoro chce grac Moro,SinamÄ?,Crouchem i wieczne kontuzjiowanym Mellorem...Obrona:o tyle ile obrona jest dobra w pierwszym sk??adzie to w drugiej nie ma...Pomoc:sÄ? wreszcie zmiennicy ale gdzie skrzydla niezbÄ?dne w 4-5-1...Przewiduje wielkie rozczarowanie...OdpadniÄ?cie z LM po grupach...Mo??e bedzie UEFA...Premiership miejsca 4-8...No chyba ze Benio jest najwioÄ?kszym geniuszem tego ??wiata i tym sk??adem chce co?? wygrac...??yczÄ? powodzenia....P.S:PamiÄ?tacie co Benio powiedzial odchodzÄ?c z valencji?"Prosilem o tapczan przynosili mi lampkÄ? nocnÄ?"...Teraz mo??e powiedziec "Nie chcialem nic a oni mi pare foteli przyniesli"...Bo gdyb LFC siÄ? na kogo?? uparli jestem pewien ??e za tydzien dreptal by na Anfield! Benio teraz chyba daje nam do zrozumienia zÄ? niechce nic a zarzÄ?d mu i tak pr??buje wcisnÄ?Ä? Owena i jeszcze jakis obro??c??w i skrzyd??owego...Po co oni nam...?Przecie?? mamy super te pozycjie...
qbapiasek
30-08-2005 - 19:46
powiem kr??tko benitez jest mistrzem gry pi??karzami jakich ma co pokaza?? w zeszym jak??e wype??nionym kontuzjami sezonie ale transfer??w to ch??op nie potrafi przeprowadzaÄ? !!!!!
Michael
31-08-2005 - 06:21
Hmm... przed nowym sezonem ca??y czas my??la??em, ??e Rafcio sprowadzi jakiegos dobrego ??rodkowego obro??cÄ?, a tu ma?? Ci. WÄ?tpiÄ? by siÄ? wyrobili do dzi??, choÄ? la mnie pozostaje jeszcze sprawa Woodgeta z Realu - przyda??by sie!
dzemek
31-08-2005 - 20:08
Czy??by Simao Sabrosa mia?? do??Ä?czyÄ? do naszego klubu?zastanawiajÄ? siÄ? i zastanawiajÄ?.Nie wiem czy tak na ostatniÄ? chwilÄ? to jest dobre rozwiazanie.
witek z atlantydy
31-08-2005 - 21:35
Dzemek - Sabrosa ju?? na bank do nas nie do??Ä?czy bo Benek powiedzia?? ??e 13 baniek za niego nie wy??o??y. Natomiast do ko??ca okienka zosta??o 25 minut ( w Anglii godzina i 25 minut ) a tutaj cisza w eterze... Jak nie kupi?? obor??cy to ma u mnie przej**ane...
nie zebym uwazal, ze to tragedia, ze teraz to juz tylko siasc i plakac, ale skomentuje sytuacje ta w ten sposob:
there's only one salif diao....one salifff diaaaoooooo!!!!!
prosze miec na uwadze ze do okienka transf. zostalo w Anglii 57 minut... jest 00:03 u nas jak pisze. _MOZE_ cos sie zmieni...
aha czyli rozumiem ze jest jeszcze pol godziny jakiejs nadzieji ze ten debil jednak kogos kupi!!!!
Dzi?? om??wimy zagadanienie grosza...jest z??amany grosz...wystÄ?puje r??wnie?? grosz za Morientesa... i 5 groszy plus Benitez !!!DziÄ?kuje Pa??stwu
A Barosa bÄ?dziemy ??a??owaÄ?...oj bÄ?dziemy... dziekujemy panie trenerze za dokonanie tak znaczacych wzmocnien...nie watpie ze beda one mialy ogromny wklad w klasyfikacje naszej druzyny w tabeli
PS. proponuje szybko umiescic pe??nÄ? tabele na pierwszej stronie serwisu poniewaz za niedlugo bedziemy musieli klikac na linka zeby sie tam wogole zobaczyc
Ja poponuje daÄ? tabele the championship bo za rok sie tam znajdziemy...Mo??e te?? byÄ? one division ale macie czas bo jak by??my siÄ? nie starali to dopiero za dwa lata...Fantastyczne transfery wszyscy zadwowolieni nic tylko spa??Ä? z Ligi...
Przepiórek
01-09-2005 - 06:34
Fakt, ko??c??wka okna transferowego nie nale??a??a do udanych w naszym wykonaniu... Szkoda, bo my??la??em, ??e Rafa nas zaskoczy pozytywnie. Zaskoczy??, ale tym, ??e nikogo nie kupi??...
Na razie jednak nie panikujÄ?, bo LigÄ? Mistrz??w wygrali??my w du??o gorszym sk??adzie. Dalej twierdzÄ?, ??e Rafa ma ??eb na karku, i poradzi sobie w takiej sytuacji. W por??wnaniu z ubieg??ym sezonem nasz sk??ad siÄ? wzmocni??.
CYTAT
Ja poponuje daÄ? tabele the championship bo za rok sie tam znajdziemy...Mo??e te?? byÄ? one division ale macie czas bo jak by??my siÄ? nie starali to dopiero za dwa lata...Fantastyczne transfery wszyscy zadwowolieni nic tylko spa??Ä? z Ligi...
Czy??by Hyypia, Carragher, Warnock, Finann, Josemi, Sissoko, Zenden, Alonso, Garcia, Gerrard, Riise, Reina, Cisse, Morientes, Crouch i reszta nie poradzili sobie w Premiership?
Powinni??my siÄ? martwiÄ? przespanym ko??cem okna transferowego, bo z pomocnika i obro??cy mamy nici. Ale bez przesady, ??e z tego powodu bÄ?dziemy siÄ? przed spadkiem broniÄ?... Z takim podej??ciem niekt??rzy z was mo??e powinni kibicowaÄ? Realowi albo Chelsea, bo te kluby du??o i drogo kupujÄ?.
Bez przesady Panie i Panowie....
To, ??e nie zasili?? nas OWEN, to, ??e nie pogra u nas Sabrosa, to ??e bouma wybra?? inny kierunek wcale nie oznacza, ??e bÄ?dziemy na dole ligowej tabeli.
WrÄ?cz przeciwnie..!
Do??Ä? szeroko komentowa??em posuniÄ?cia naszego Ko??cza w temacie "Superpuchar".
To ??e bÄ?dziemy graÄ? jak gramy, czyli w dziwnym ustawieniu, przy miernej skuteczno??ci i ma??ej widoskowo??ci nie ulega dyskusji...ale zawsze( bynajmniej dla mnie) bÄ?dÄ? to porywajÄ?ce widowiska. W ko??cu jestem kibicem LFC...
NaprawdÄ? wkurwiajÄ? mnie posuniÄ?cia jakie dziejÄ? siÄ? w klubie, ale to zawsze m??j klub i nie pozwolÄ? by go obra??ano. Irytuje mnie gra Moro, Josemiego, Alonso( naprawdÄ? jak narazie jest cieniem siebie z tamtego sezonu) ale nie obra??am ich..
WiÄ?c proszÄ? WAS Darujcie sobie sobie te wszystkie zagadnienia grosza, el dupy itp bo w ko??cu to gracze THE REDS - a to chyba na tym stadionie kibice ??piewajÄ?: You'll Never Walk Alone....Nieprawa??...??
Amen.!
No takiego ziomu?? Ciebie w??a??nie lubiÄ?! Poka?? "niewiernym" i malkontentom, jak nale??y kibicowaÄ? swojej dru??ynie.
Ja te?? siÄ? powt??rzÄ? - jeste??my bezsilni, je??li chodzi o ruchy transferowe The Reds. Ale kibicujemy im. Na dobre i na z??e. Ci za??, kt??rzy majÄ? swoje fanklubiki "FC Dudu??", czy insze "FCMilany" ju?? odeszli ze strony i forum. Liczy siÄ? LIVERPOOL FC, a nie jednostki. Niekt??re siÄ? wybijaja, insze do??ujÄ?, ale to jest nasz team,
nasz LIVERPOOL, kt??ry kochamy i kt??rego wspieraÄ? bÄ?dziemy.
Zabrzmia??o jak ??lubowanie...

. I tak w??a??nie mo??ecie to odbieraÄ?!
paka!
No tak...
Zobacz.. u co trzeciego usera masz opisy ...wiesz jakie...
czy wkurwiajÄ? mnie posuniÄ?cia Beniteza i klubu..TAK
??a??ujÄ?, ??e nie ma Barosa...TAK...tak samo jak w tamtym roku odej??cie Michaela.
Wkurwia mnie bezbarwny Moro-TAK- i to bardzo...
WkurwiajÄ? mnie ich "dziwne transfery"- TAK...jeszcze raz powt??rzÄ?, co teraz siÄ? sprawdzi??o...Przep??acony Reina kosztowa?? NAS brakiem kasy na klasowego pomocnika...
Psioczy??em na to wszystko w temacie "superpuchar"- ??al mi by??o tych wszystkich kibic??w, kt??rzy tak jak ja prze??ywali ten ??enujÄ?cy spektakl....n???? mi siÄ? w kieszeni otwiera?? gdy patrza??em na bezradnego Morientesa...ale nie mam opis??w typu..ten czy tamten ma odej??c, lub ??e ten to el dupa, albo el..co?? tam...
To g??wia??erka Ziomu??...nic wiÄ?cej...
ale ja jak zwykle mam to w dupie...
Amen.!
black_ghost
01-09-2005 - 07:59
Ludzie!! Bez przesady z tym spadkiem do ni??szej ligi. Nie mieli??my Croucha, Zendena, Sissoko, Reiny, Gonzalesa, Barragana a wygrali??my LigÄ? Mistrz??w, wiÄ?c proszÄ? was, sko??czcie pier*** smuty, ??e spadniemy do ni??szej ligi bo nie mamy SWP, Simao, Kuyta czy jeszcze kogo?? tam, ??e Owen nas ola??, a odeszli Baros, Smicer, Biscan...
Dalej wierzÄ? w Benia i sÄ?dzÄ?, ??e w tym sezonie nie poprzestaniemy jedynie na Superpucharze Europy. A tak swojÄ? drogÄ?, to niewiele jest klub??w, kt??re mogÄ? poszczyciÄ? siÄ? zdobytym pucharem w nowym sezonie
Soprano
01-09-2005 - 08:11
I siÄ? jednak pomyli??em, koniec okna transferowego a nie kupilismy jednak obroncy
JAk dopadna nas kontuzje tak jak w zesz??ym sezonie to moze byc kiepkso, ale nie ma co siÄ? martwic na zapas.
ONCE A RED, ALWAYS A RED !!Soprano
Powoli zaczynaja mnie wkurzac gadki w stylu Yody itp....
Panowie...ja rozumiem ze wszyscy jestesmy kibicami jednej druzyny ale nie oczekujcie ze wszyscy bedziemy rowniez bezm??zgimi istotkami opiewajacymi wielkosc trenera !!! Jesli komus ta rola odpowiada to ok...niech pieje dalej !!!
Prawda jest taka ze benek w tym okienku transferowym nie dosc ze g**no zrobil to jeszcze rozwalil druzyne ktora wygrala LM !!!! Ja sie modle o to zeby nie bylo kontuzji....o to zeby gerrard z cisse strzelali gole tak jak do tej pory...chcialabym zeby moro w koncu cos mÄ?drego pokaza??........ale nie zamierzam trzymac gÄ?by na k????dke! A wy panowie w stylu yody .......zrozumcie wreszcie ze to nie sam benek wygral LM tylko nasza druzyna !!!!!...a on narazie rozpierdzieli?? to skutecznie...... Teraz pozostaje nadzieja w chlopakach ze sie sprÄ???Ä?...zgrajÄ?...bedÄ? uwa??aÄ? na kontuzje...i postarajÄ? siÄ? strzelac gole nawet z moro na szpicy. Ale tÄ? nadziejÄ? obecie pokladam tylko w dru??ynie bo napewno nie w trenerze !!!
Panie Benitez czas eksperymentow sie skonczy?? !!! Przysz??a pora na granie ! WiÄ?c niech pan pozwoli chlopakom robic to co umiejÄ? najlepiej ....a przynajmniej niech im Pan w tym nie przeszkadza!!!!!!!
Przepiórek
01-09-2005 - 09:27
CYTAT(ania @ Sep 1 2005, 10:52 AM)
Powoli zaczynaja mnie wkurzac gadki w stylu Yody itp....
Panowie...ja rozumiem ze wszyscy jestesmy kibicami jednej druzyny ale nie oczekujcie ze wszyscy bedziemy rowniez bezm??zgimi istotkami opiewajacymi wielkosc trenera !!!
Prawda jest taka ze benek w tym okienku transferowym nie dosc ze g**no zrobil to jeszcze rozwalil druzyne ktora wygrala LM !!!!
A wy panowie w stylu yody .......zrozumcie wreszcie ze to nie sam benek wygral LM tylko nasza druzyna !!!!!...a on narazie rozpierdzieli?? to skutecznie......
Panie Benitez czas eksperymentow sie skonczy?? !!! Przysz??a pora na granie ! WiÄ?c niech pan pozwoli chlopakom robic to co umiejÄ? najlepiej ....a przynajmniej niech im Pan w tym nie przeszkadza!!!!!!!
CYTAT
Rozumiem, ??e siÄ? wkurzacie transferami, a raczej ich brakiem w ko??cu okna transferowego. Przecie?? wszystkich to wkurza... Mia?? byÄ? zakup prawoskrzyd??owego i obro??cy. Nie by??o, to i powody do zdenerwowania sÄ?. Nie jest to jednak pow??d, by bluzgaÄ? na Beniteza, m??wiÄ?, ??e g??wno zrobi??, bo sprowadzenie Sissoko (strza?? w dziesiÄ?tkÄ?), Zendena, Croucha i Reiny to dobre posuniÄ?cia. ChoÄ? my??lÄ?, ??e za ReinÄ? i Croucha przep??acili??my.
Benitez nie rozwali?? dru??yny kt??ra zdoby??Ä? LigÄ? Mistrz??w. Benitez jÄ?, moim zdaniem, wzmocni??. Gdyby nie Benitez, ten sk??ad nigdy nie pokusi??by siÄ? o taki sukces. To Benitez ustawi?? pi??karzy tak, by wydobyÄ? z nich to co potrafiÄ? najlepiej. Jasne, ??e to nie sam Rafa wygra?? Puchar. Ale bez jego pomocy pi??karze sami tego by nie dokonali, wiÄ?c warto doceniÄ? trenera. On te?? jest czÄ???ciÄ? dru??yny.
Ten sezon jeszcze na dobre siÄ? nie rozpoczÄ??? a czÄ???Ä? kibic??w ju?? chce zwolniÄ? trenera i kilku zawodnik??w... Faktyczne problemy to brak prawego pomocnika i nieskuteczno??Ä?. Ale sÄ? to problemy do rozwiÄ?zania. Poza tym chyba nikt nie spodziewa siÄ? po Benitezie efektownego futbolu? PamiÄ?tacie jak gra??a Valencia? Sukcesy by??y? By??y, i to spore. Ale tam te?? kibice domagali siÄ? jeszcze lepszej gry...
Zachowujecie siÄ? jakby ju?? by??o pewne, ??e bÄ?dziemy walczyÄ? o utrzymanie... Wyluzujcie trochÄ?.
DON'T PANIC
kasia_tree
01-09-2005 - 09:37
taaa, napiszcie list do Mooresa, proponuje tre??Ä?:
"Drogi Prezesie,
Benek siÄ? nie zna. My siÄ? znamy lepiej.
Polscy kibice."
na pewno siÄ? ubawi.
lata spÄ?dzone z LFC nauczy??y mnie przede wszystkim cierpliwo??ci. i jeszcze jedna wa??na rzecz - ja ten klub kocham i nie zamierzam po paru niepowodzeniach (i tu bez przesady) rzucaÄ? grom??w na ludzi, kt??rzy sÄ? tu tak kr??tko, a ju?? zdÄ???yli zapisaÄ? piÄ?knÄ? kartÄ? w historii LFC. wszystkie FC Dudki czy FC Milany siÄ? rozpadnÄ?, odejdÄ? i zostaniemy MY. MY, kt??rzy jeste??my z tym klubem od wielu lat. widzieli??my ju?? niejedno, jedni wiÄ?cej, drudzy mniej, ale ka??dy kto by?? z klubem np. w tych chudych latach 90. wie o czym m??wiÄ?. sÄ? dni chwa??y, bywajÄ? te?? chwile s??absze. taka jest naturalna kolej rzeczy. nie jest sztukÄ? byÄ? przy klubie, kiedy zdobywa trofea - sztukÄ? jest pozostaÄ? przy nim, kiedy jest gorzej i znosic bluzgi roznych ludzi. LIVERPOOL FC to klub na ca??e ??ycie. w g??owie mi siÄ? nie mie??ci jak ludzie, kt??rzy twierdzÄ?, ??e kochajÄ? ten klub mogÄ? bluzgaÄ? tak na tych, kt??rzy go tworzÄ?. LFC to nie jest Legia czy Wis??a, w kt??rej wszyscy siÄ? op..... i majÄ? wszystko w nosie. jak powiedzia?? HENCHOZ - LFC nie jest klubem, z kt??rego odchodzi siÄ? z w??asnej woli - czesto zmuszaja do tego okolicznosci (nie licze wychowankow, ktorzy odchodza czesto, by zdobyc nowe doswiadczenia, ale i tak zawsze chca wrocic). wiec nie gadac mi tu, ??e im sie grac nie chce, ze stoja, bo majÄ? to w nosie itd.
wiecie co, kiedy ja zaczyna??am z Poolem, o Pucharze Mistrz??w mog??am tylko marzyÄ?. dlatego teraz doceniam to co zrobi?? dla nas Benitez. i nie bÄ?dÄ? go wyzywaÄ? choÄ?by przez wzglÄ?d na ten sukces, tak jak nie wyzywa??am Houlliera przez wzglÄ?d na Puchar UEFA. nigdy te?? nie rzuci??am ??adnym bluzgiem w Evansa, chocia?? on takimi sukcesami pochwaliÄ? siÄ? nie mo??e (a by??a wrÄ?cz mizeria).
to ??e siÄ? wszyscy denerwujemy jest zrozumia??e, ale mo??na to wyra??aÄ? w jaki?? cywilizowany spos??b. bo obra??ajÄ?c ludzi, kt??rzy tworzÄ? LFC obra??acie nasz klub.
YODA, KARAS, PRZEPI??REK - piszcie dalej, mo??e kto?? wreszcie cos zrozumie...
CYTAT(kasia_tree @ Sep 1 2005, 11:37 AM)
taaa, napiszcie list do Mooresa, proponuje tre??Ä?:
"Drogi Prezesie,
Benek siÄ? nie zna. My siÄ? znamy lepiej.
Polscy kibice."
moja droga- dodaj wiec do tego podpis czesci ang kibicow....bo mam nadzieje ze jako wierny kibic lfc bywasz rowniesz na tamtych stronkach

a co do obrazania kogokolwiek to jeszcze nie zaczelam tego robic....bo stwierdzenie ze benitez g**no zrobil w tym okienku transferowym jest dla mnie jak najbardziej adekwatne do sytuacji...no dla niektorych z was pewnie sprowadzenie reiny i croucha za taka kase a sprzedanie barosa za psie pieniadze jest doskonalym posunieciem taktycznym. Pozwolcie jednak na wyrazenie mojej opinii ze...bylo to g**no warte ! ( i nie zamierzam tego ubierac w ??adniejsze s????wka dla poprawienia samopoczucia niekt??rych z was)
pozdrowienia dla wszystkich
kasia_tree
01-09-2005 - 11:01
droga ANIU!
akurat angielscy kibice nie sÄ? gatunkowo lepszymi od polskich i przekr??j jest taki sam. od wiecznych malkontent??w przez sporadycznych marudzacych po tych zdystansowanych i cierpliwych. ale jak wolisz czytac komentarze podekscytowanych nastolatk??w tylko dlatego ze sa Anglikami i wypowiadaja sie na angielskich stronach to prosze bardzo. ja tylko protestuje przed wyzywaniem Benka od brudas??w, cienias??w etc. jak robili co niektorzy na tym forum.
poza tym teraz, kiedy jak twierdzisz "Benitez g??wno zrobi??", bÄ?dzie mia?? wiÄ?ksze pole do popisu. przypomniec jak gra?? LFC przed RafÄ?? cokolwiek przecietnie - bo
sukcesow nie bylo zadnych (mam na mysli koncowke Houlliera). Rafa zasta?? jakÄ??? ekipe, sprowadzil graczy mniej znanych i ulepil co widzielismy. wiec moze zasluguje na czas, co? swiat sie jeszcze nie konczy, mozna chyba poczekac?
nie twierdze, ze jest super. bo nie jest. druzyna jest w przebudowie. ale jak ktos robi remont to nie przychodzi sie w polowie i nie marudzi, ??e ??le to wyglÄ?da. kiedy Rafa przyszed?? do klubu, a byl swiadomy ze LFC nie da mu takiej kasy na zawodnikow jak Chelsea, poprosil o 5 lat czasu na zdobycie mistrzostwa. budowa?? od podstaw, potem byla wielka plaga kontuzji, a mimo to tak poustawial wszystko, ze pieknie zagralo w Europie. czy taki czlowiek nie zasluguje na odrobine zaufania? czy uwazacie, ze jest tak tÄ?py, ze nie wie jak zdobyc mistrzostwo kraju?
ciekawa jestem kto m??g??by go w takim razie zastÄ?piÄ? skoro niektorzy juz chca go zwalniac. prosze o nazwisko trenera, ktory wejdzie do LFC i w tym samym sezonie zdobedzie mistrzostwo i inne krajowe trofea, Puchar Mistrzow i Superpuchar. tylko nie wiem czy i taka opcja was zadowoli. no bo przecie?? powinien zdobywac taki zestaw co roku, nie?
do kasia tree- teraz masz racje, nawet zgadzam sie z tym co napisalas...co nie umniejsza jednak moich negatywnych emocji...a gdzie niby daÄ? im upust jak nie na forum ? w zasadzie tylko tutaj jest pole do dyskusji bo reszta znajomych nawet nie wie o czym mowie...

nie o to chodzi ze chcemy tu kogokolwiek obrazac ( benka czy moro) ...chodzi o to ze forum to miejsce w ktorym kazdy ma prawo powiedziec co mysli nawet nie ubierajac tego w ladne slowka....no przeciez nie pojdziemy sie po??aliÄ? na benka na stronke chelsea...
wiesz....nie kazdy ma w sobie tyle zaufania co ty...ale kazdy z nas jest kibicem...
pozdrawiam
kasia_tree
01-09-2005 - 11:24
Aniu, no zgadzam siÄ?, ze gdzie?? sie trzeba wypowiedziec. Tam, gdzie jest sympatia (do klubu) tam sÄ? emocje, wiadomo. Ale my??lÄ?, ??e niekt??rzy
panowie mogliby siÄ? powstrzymaÄ? od opluwania Benka czy zawodnik??w. I o to w sumie mi chodzi??o. Bo krytykowaÄ? te?? trzeba jako?? normalnie, bez zbyt mocnych s??ow. Wiadomo, ze gdyby wszyscy sie ze soba zgadzali to byloby cokolwiek nudno

Ka??dy z nas chcia??by, ??eby Pool by?? zawsze najlepszy. Ale dziÄ?ki temu, ??e sÄ? i upadki, i piÄ?kne wzloty futbol jest ciekawszy. I historia LFC jest piÄ?kniejsza. (no wiem, ze jestem beznadziejna idealistka

)
A tak w og??le to niech panowie widzÄ?, ze jak panie dyskutujÄ? to jest pe??na kulturka, co nie?

pozdrawiam
Kasia
CYTAT(ania @ Sep 1 2005, 01:14 PM)
wiesz....nie kazdy ma w sobie tyle zaufania co ty...ale kazdy z nas jest kibicem...
pozdrawiam
SÄ? TACY, UWIERZ MI

. MO??ESZ ICH NAZYWAÄ? DESPERADOS (w kontek??cie nieudanych transfer??w lub ich braku). Lecz, gdy wrzucimy na szalÄ? osiagniÄ?cia, to waga raptownie leci w d???? (z ciÄ???arem trofe??w

). A tego w??a??nie dokona?? Benitez... Chwa??a mu za LM, chwa??a za SPE, nawet za fina?? Carling Cup (by??o bardzo bliziutko, a bramka Riise w pierwszych sekundach zamknÄ???a usta niebieskiej czÄ???ci Londynu; do feralnej 80 minuty). Teraz wszyscy ostrzÄ? sobie apetyty na Premiership.
Nie ma zmiennika dla Hyypii i Carraghera? A Prawa strona? To wymarzone miejsce dla Sinamy! ??wietnie sobie tam radzi. Jest jeszcze Barragan. A m??odzi gniewni? Nie bÄ?dÄ? siÄ? wymÄ?drza??, bo odbiegam od tematu. Generalnie - trzeba wierzyÄ?, bÄ?dzie dobrze. LFC!!!
drogi karasiu chcialbym miec w sobie tyle optymizmu co ty ale go nie mam.. pogadamy po tym sezonie (kolejnym ponizej 4 miejsca) czy tez bedziesz taki przepelniony nadzieja w benka..
CYTAT(kuba @ Sep 1 2005, 04:10 PM)
drogi karasiu chcialbym miec w sobie tyle optymizmu co ty ale go nie mam.. pogadamy po tym sezonie (kolejnym ponizej 4 miejsca) czy tez bedziesz taki przepelniony nadzieja w benka..
Nie kuba, to nie tak. Ja nie jestem przepe??niony nadziejÄ? w Benia, ino w LIVERPOOL. A LIVERPOOL to wszystko, a przede wszystkim zawodnicy, trener, jego pomagierzy, KIBICE, stadion, ??Ä?cznie z cieplarnianym Melwood. A im mniej gderania (nie chodzi mi o Ciebie, tylko o ca??Ä? otoczkÄ? o rzekomych z??ychy posuniÄ?ciach transferowych), tym ch??opaki bardziej bÄ?dÄ? mogli skupiÄ? siÄ? na grze.
Dzisiaj to w og??le energia mnie rozpiera i choÄ? zawalony robotÄ? jestem, to ??ledzÄ? bacznie wszelkie ruchy na forum

. I ??ledziÄ? bÄ?dÄ?. A w Liverpool wierzy??em, wierzÄ? i wierzyÄ? nie przestanÄ?. ChoÄ?by ska??y sr**y! I zobaczysz - ja jestem pewien (a nie mam nadziejÄ?), ??e bÄ?dzie lepiej ni?? w zesz??ym sezonie w Premiership!
paka!
M??j ostatni post wcale nie by?? o tym ??e nie robimy transfer??w za 20 czy 30 mln tylko o tym ??e poprostu potrzebne sÄ? nam wzmocnienia na danÄ? pozycjiÄ?!I wcale nie jestem za tym co robi real czy chelsea bo to nie jest kupowanie a hurtowanie zawodnikami!Pozatym jak go pisa??em to by??em za??amany tym ??e chyba tylko niektorzy dostrzegajÄ? to ??e brakuje nam obro??cy i pomocnika...
boczek
01-09-2005 - 14:54
CYTAT(kasia_tree @ Sep 1 2005, 01:24 PM)
Aniu, no zgadzam siÄ?, ze gdzie?? sie trzeba wypowiedziec. Tam, gdzie jest sympatia (do klubu) tam sÄ? emocje, wiadomo. Ale my??lÄ?, ??e niekt??rzy
panowie mogliby siÄ? powstrzymaÄ? od opluwania Benka czy zawodnik??w. I o to w sumie mi chodzi??o. Bo krytykowaÄ? te?? trzeba jako?? normalnie, bez zbyt mocnych s??ow. Wiadomo, ze gdyby wszyscy sie ze soba zgadzali to byloby cokolwiek nudno

Ka??dy z nas chcia??by, ??eby Pool by?? zawsze najlepszy. Ale dziÄ?ki temu, ??e sÄ? i upadki, i piÄ?kne wzloty futbol jest ciekawszy. I historia LFC jest piÄ?kniejsza. (no wiem, ze jestem beznadziejna idealistka

)
A tak w og??le to niech panowie widzÄ?, ze jak panie dyskutujÄ? to jest pe??na kulturka, co nie?

Hmmm zrozumialem Kasiu i przyjalem do wiadomosci

heh poniekad to sie mnie tyczy, ale coz, swojego temperamentu nie zmienie w 5 minut, heh impulsowy chlopak jestem

tak jak wiekoszosc ludzi niestety..wale zawsze co mi slina na jezyk przynosi i czasami leci k*** itp na benka....!!Moze i racja trza mu zaufac, heh ale ja nie za bardzo moze potrafie i nie kwapie sie do tego...Ale zdania o Morientesie to za chiny ludowe nie zmienie..!!I tyle na ten temat..pozdrowienia
witek z atlantydy
01-09-2005 - 16:05
CYTAT("yoda")
WiÄ?c proszÄ? WAS Darujcie sobie sobie te wszystkie zagadnienia grosza, el dupy itp bo w ko??cu to gracze THE REDS - a to chyba na tym stadionie kibice ??piewajÄ?: You'll Never Walk Alone....Nieprawa??...??
Dlatgo od ponad tygodnia w moim podpisie podpostowym pojawi??o sie drugie zdanie - to na czerwono. Nie pomaga bo widaÄ? nikt nie czuje siÄ? adresatem. Nie m??wiÄ? ??e kierujÄ? to do konkretnych os??b ale takie jest moje zdanie o r????nego rodzaju ubli??aczach i szkalownikach a w s??owach nie jestem oszczÄ?dny. Owszem jestem wkurwiony na Beniteza, ??e nie kupi?? ??adnego ??rodkowego obro??cy ale teksty ubli??ajÄ?ce naszym pi??karzom sÄ? ??enujÄ?ce i dziecinne.... WidaÄ? ??e wielu kibicom LFC jest obca dewiza YNWA. Shanks przewraca siÄ? w grobie.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.