pakerius
25-08-2005 - 14:57
Steven Gerrard -- co my??licie o naszym kapitanie i jakie macie opinie na jego temat?...

Ja naprzyk??ad uwa??am go za najlepszego zawodnika na ??wiecie

... Te jego zagrania, waleczno???, i jego pi?kne gole

... Ja to o nim s?dze, a wy?
Jak to dzi?? kto?? powiedzia?? na gali UEFA w Monako :
" Serce dru??yny Liverpool "
Kr??tka charakterystyka Gerrarda ( wg. mnie )
- wlaczak
- kr??l pomocnik??w
- motywator
- lider
- The Besciak
TYLE
chopinos
25-08-2005 - 16:10
Dla mnie smiesznym jest to Gerrard zostal wybrany najwartosciowszym graczem a niezostal nawet najlepszym pomocnikiem w LM bo za lepszego zostal uznany Kaka... Najlepszym zawodnikiem zostal uznany Ronaldinho. Wiec kurde o co chodzi? Mojim skromnym zdaniem najwartoscowszy pilkarz=najlepszy. Pozatym jak kurde Kaka najlepszy pomocnik??? Ludzie z UEFA czasami maja tak smieszne decyzje ze brak mi slow.
Matthias
25-08-2005 - 16:42
chopinos--> najlepszy, nie znaczy najwarto??ciowszy. To by by??o na tyle.
pakerius
25-08-2005 - 17:17
Ale Gerrard jest i tak najlepszy ( najwarto??ciowszy r??wnie??)
CYTAT(chopinos @ Aug 25 2005, 05:10 PM)
Dla mnie smiesznym jest to Gerrard zostal wybrany najwartosciowszym graczem a niezostal nawet najlepszym pomocnikiem w LM bo za lepszego zostal uznany Kaka... Najlepszym zawodnikiem zostal uznany Ronaldinho. Wiec kurde o co chodzi? Mojim skromnym zdaniem najwartoscowszy pilkarz=najlepszy. Pozatym jak kurde Kaka najlepszy pomocnik??? Ludzie z UEFA czasami maja tak smieszne decyzje ze brak mi slow.
decyzji nie podejmowali ludzie z UEFA tylko trenerzy klubow ktore graly w edycji LM w sezonie 2004/2005 !! tak mowil ten komentator z Polsatu Sport.
dla mnie Steven jest najbardziej walecznym zawodnikiem LFC (nikomu nie ujmujac) i tak jak to napisa?? KOPER jest walczakiem i motywatorem i takiego zawodnika potrzebuje nasz Liverpool.Gerrard jest bezcenny !!
pakerius
25-08-2005 - 17:36
GERRARD jest najcudowniejszym pomocnikiem na ??wiecie,to jest symbol ANGLII,a przede wszystkim b??yszcz?ca gwiazda LFC,ten pi??karz ma takie umiej?tno??ci,o kt??rych ka??dy Polski pi??karz mo??e sobie jedynie pomarzy?,on jest niezast?piony,to WIELKI pi??karz
witek z atlantydy
26-08-2005 - 00:28
Gerrad - Pi??karz przez du??e P, wszechstronny, ??wietnie wyszkolony technicznie, kreatywny, ale... nie zapominajmy, ??e do tego bardzo niezdecydowany co do swojej przysz??o??ci (co objawia sie gdy na horyzoncie pojawi?j? si? wielkie pieni?dze) oraz czasem zupe??nie niewidoczny i bez jakiegokolwiek pomys??u na gr? - by? mo??e jest to spowodowane tym i?? ma jeszcze 25 lat ale jednak zdarzaj? mu sie czasem takie spotkania, jakie nie powinny i o ktr??rych szybko powinien zapomnie?...
pakerius
26-08-2005 - 07:29
Cythrawl
26-08-2005 - 07:39
Gerrard owszem jest bardzo dobrym zawodnikiem. Ma ??wietne wyszkolenie techniczne. Przede wszystkim jednak jego najlepsza cecha to DETERMINACJA. To ona go nap?dza. Je??eli jej zabraknie, to gra tak jak to uj??? Witek - bez pomys??u i w??a??ciwie jest niewidoczny. Jednakowo??, bez Gerrarda Liverpool to cie?? dru??yny.
Wystarczy zauwa??y?, ??e w ostatnich meczach 3/4 strza????w na bramk? odda?? Gerrard.
Ronaldinho s??usznie zosta?? wybrany najlepszym. To jest geniusz. Nigdy nie wiesz co zrobi- do kogo zagra pi??k?, czy mo??e nagle mimo i?? jest kryty strzeli z miejsca w okienko bramki.
Nie por??wnywa??bym tych dw??ch zawodnik??w. Maj? zupe??nie odmienne style.
Ronaldinho to poezja ruchu, kwintesencja elegancji, rado??? futbolu. Gerrard ci?gle prze do przodu, niszcz?c raz za razem mury obronne niczym m??ot.
pakerius
26-08-2005 - 07:50
Ale kilka cech ich ???czy:
- oboje s? bardzo wa??nymi ogniwami dru??yny
- oboje strzelaj? niesamowite gole
- bez nich dru??yny s? (jak to ujo??e??) cieniami
- oboje prawie zawsze w wielkiej mierze si?przyczyniaj? do sukces??w dru??yny
- oboje s? gwiazdami i ??wietnymi zawodnikami
- oboje dostali jakie?? nagrody za ich gr?( Ronaldinho - najlepszy gracz na ??wiecie -- Gerrard za najwarto??ciowszego zawodnika UEFA)
On ju?? teraz jest najbardziej walecznym pomocnikiem na ??wiecie, a on ca??y czas si? rozwija ma dopiero 25 lat. Moim zdaniem jest on tak??e wielkim kapitanem, kt??ry potrafi zmotywowa? sowich koleg??w na maksa. Jedyne co ma negatywnego to agresywno??? jego faule czasami ??ap? si? na czerwony kartonik dobrze, ??e jescze nie dyskutuje ostro z s?dzi? bo by si? to ??le ko??czy??o dla naszego zespo??u. Ale i tak dla mnie to nic nie zmienia, zawsze b?dzie najepszym pomocnikiem.
pakerius
26-08-2005 - 09:17
Szkoda tylko, ??e ci?gle ma kontuzje, gdyby nie to to prawdopodobnie by??be jeszcze lepszy(o ile jest tu jeszcze mo??liwe

)
Steven jest genialny.Umie zmobilizowac dru??yne,ma doskona??y szcza??.Moze grac na ka??dej pozycji.Zrobi??em o Nim strone www.sg8.go.pl Zapraszam na Ni? jego fan??w
Ja Uwiebliam Gerrarda Zawshe Walczy do Konca i wogole Super jest
Moloko
19-09-2005 - 18:55
Jest moim ulubionym pi??karzem z kr??tkich powod??w:
- ??wietny kapitan dru??yny
- zdolny ch??opak!
- strzela niesamowite bramki
- Niezwyk??y motywator, co by??o wida? w finale Ligi Mistrz??w. Wsta? i wygra? mecz po tym, jak praktycznie jest si? ju?? na deskac, to du??y sukces.
- Waleczny jak na bitwie, zawsze dotrwa do ko??ca
- Jak cz?sto si? o nim m??wi "Co za si??? w tak m??odym m???czy??nie!"
- Po prostu jest najlepszy

!
( a mi si? ciagle wszystko merda, jak si? nie zb??a??ni?, na co mam uczulenie...)
I to niepoj?te, ??e to wszystko osi?gn???, w tak m??odym wieku i ci?gle d???y do sukces??w. Taki talent to raz na kilkadziesiat lat si? zdarza !
Do diabe??a, chcia??am byc obiektywna... Jakos nie mog?
Adi_LFC
20-09-2005 - 13:18
Steven jednym niesamowitym pi??karzem.Uwielbiam go,jego gr?,bramki.Jak ka??dy ma s??abe strony i s??abe dni.Ale tych oby by??o najmniej.WIELKI PI?KARZ!
kas-ka
22-09-2005 - 08:32
Steven jest ??wietny! Jest najlepszym graczem LFC. No i zawsze mobilizuje zesp???? do zwyci?stwa! (chocia?? nie wygrywamy zawsze..

) Jest idealnym kapitanem!
Co tu du??o m??wi??
Kapitan, kt??ry potrafi poprowadzi? dru??yn? do zwyci?stwa. Mobilizuje, dzia??a, stara si?. Czy najlepszy pomocnik? Nie wiem, ale z pewno??ci? znajduje si? w czo????wce. Czy ostoja klubu? Oj, po tej ca??ej aferze zosta?? pewien niesmaczek, kt??ry b?d? czu??a pewnie jeszcze d??ugo. W ka??dym razie, szcz???liwy tatu??.
Asiek_Liverpool
24-09-2005 - 19:07
-wyszkolenie techniczne
-determinacja
-swietne bramki
-bardzoe dobre krzyzowe i dlugie podania
-motywator calej druzyny(jak jest na boisku to chce im sie grac)
no to chyba mowi za siebie ze jest ??wietny i bezcenny dla Liverpoolu i dobrz o tym wie
rup@k9
02-11-2005 - 21:00
Ja osobiście uważam, że gdyby nie on to teraz Liverpool by mógł pomarzyć o najlepszej klubowej europy.
Dudek też oczywiście bardzo dużo zrobił
.
STEVEN GERRARD CAPTAIN HERO
Najlepszy piłkarz na świecie,
Ohhh Steven Gerr-ra-ra-ra-ra-da-da-da-da
Oprocz tego ze mamy świetnego Kapitana bez ktorego nie isntnieje druzyna, trzeba przypomniec jeszcze ze chyba każda druzyna chciała by go posiadać.
Co do wyszkolenia, maaa on jee, ale jesli chodzi o rozne dryblingi to niezabardzo.Ilez Steven zmarnował sytuacji 100 % ? kiedy to nawalał prosto w bramkarza...
Noo coż, to nie nie zmienia faktu iz steven jest najlepszym pomocnikiem na swiecie, i tak jest i tak bedzie,

Y N W A
paulinqa
03-11-2005 - 16:30
bardzo cenie go jako pilkarza. podziwiam jego wyszkolenie techniczne i determinacje. widze ile serca zostawia na boisku i jak wiele robi dla druzyny. imponuje mi jaki ma wplyw na chlopakow i ze potrafi pociagnac gre i wziasc na siebie odpowiedzialnosc. dla liverpool fc nieoceniony - wychowanek, lubiany, szanowany. musze jeszcze dodac, nie bede klamala - nigdy nie stanie sie moim ulubionym pilkarzem, mimo tego ze ma same zalety, na czele z tym ze gra w lfc.
Ramzes
05-11-2005 - 19:06
no moim ulubionym zawodnikiem sie tez nie stanie, fakt jest dobry, nawet bardzo dobry, ale nie przesadzajmy z tym wyszkoleniem technicznym, bo Steven to raczej typ walczaka, a nie wirtuoza piłki, wyszkolony technicznie jest Ronaldinho, i to on jest moim ulubionym zawodnikiem...
kapi88
13-11-2005 - 18:01
No i bardzo dobrze, że jest typem walczaka. Ronaldinho jest prawdopodobnie najlepiej wyszkolonym zawodnikiem na świecie, ale czy potrafi zmotywować zespół tak jak Stevie? Kto strzela najważniejsze bramki podbudowujące cały zespół? Przykładem jest chociażby mecz z olympiakosem no i oczywiście milan. Od 'kiwania się' mamy Garcię, a poza tym obejrzyjcie pare kompilacji z Gerrardem to zobaczycie, że umiejętności techniczne to on ma i to świetne. Nie używa tak efekktownych sztuczek technicznych (bo kto mówi, że nie potrafi jakiś wymyślonych zwodów), ale wszystko nadrabia szybkością, determinacją i opanowaniem piłki

Jak można zauważyć po jego wychwalaniu jest to mój ulubiony piłkarz:P ze względu na przegląd pola, siłe, umiejętność podbudowania drużyny i wszystkie inne wymienione już cechy. Nie wiem komu by sie to chciało czytać, ale chciałem wyrazić swoją opinie:)
Moloko
13-11-2005 - 18:18
Często motywuje zespół po prostu... strzelając bramki. Jakby swymi golami chciał powiedzieć "No dalej, chłopaki, wy też tak potraficie!". Jak myslicie, dlaczego wyrównaliśmy dośc duze prowadzenie Milanistów w finale LM?
rup@k9
15-11-2005 - 20:06
No i właśnie dlatego Liverpool wygrał LM

.
kapi88
22-11-2005 - 17:49
Apropos tego DVD, jak ktoś gdzieś znajdzie torrent albo jakiś plik odnośnie tego filmu, to prosze o podzielenie się nim z innymi;) YNWA:D
Soprano
22-11-2005 - 19:18
QUOTE(szuti @ Nov 19 2005, 02:11 PM)
Kapitalne podanie do Rooney'a z Argetyna
Link:
http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=1XCT3BZ...ZG1Q5PQ7ENK0OGTLinki dotyczace DVD z biografia SG
http://www.skysportsdvdshop.co.uk/catalog/...et=%22_blank%22http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProduct...1;-1&sku=434429Gerrard bedzie podpisywal DVD w Virgin Megastores w poniedzialek o 15 czasu lokalnego (u nas 16)
[right][snapback]10438[/snapback][/right]
Byłem tam akurat wtedy

Mam ta płytke z podpisem

do tego podpisał mi etz bilecik z meczu

tylko zdjęcie które gośc robił wyszło nieostre
KaaSiia
22-11-2005 - 20:07
Moim zdaniem Gerrard jest nie tylko całym motorem LFC ale tez sercem. pamietacie jak powiedział ze chce nas opusisc ? Ja sobie go nie wyobrazałam gdzie indziej .. a TYm bardziej LFC bez niego. Juz nie raz udowodnił ze Jest dla nas poprostu najwazniejszy. To co on robi to jest niesamowite. Po pierwsze to jak motywuje innych graczy. On moiw reszta słucha .. kazdy chce byc taki jak on. jest sercem i dusza tego zespołu. wiele razy jak ogladałam jakis mecz bez niego ( Bayern leverkusen) czegos mi brakowało. Ma siwtne długie podania .. niczym z amłody David Beckham umie rozegrac dobrze piłke .. jest naszym przywódcą i naszym mózgiem. Dla mnie jest on najlepszym zawodnikiem na swiecie ..Nie tylko pod wzgledem gry ale tgeo co robi dla zespołu. Mam nadzieje ze nas nigdy nie opusci .. ostatni news jakos przrkonał mnie ze on nas naprawde kocha. jezeli od nas nie odejdzie to znaczy ze my takze jestesmy dla niego najwazniejsi

Kocham Go =)
P.S Mimo ze moim ulubionym piłkarzem jest Owen to SG jest zaraz po nim .. ale jezeli chodzi o zespół to SG jest dla mnie najlepszy bo pozostał <błagam niech tylko nie wykracze> .. i pod tym wzgledem jest dla mnie lepszy od MO chociaz jemu kibicuje juz hmmm 7 LAT!
On Jest Najlepszy, lubie Liverpool a najlepszym jego piłkarzem jest GERRARD.
Tak go lubie ze sobie kupiłem jego koszulke.On jest Niezwykły
bartex55
26-11-2005 - 11:24
[FONT=Arial][SIZE=14][COLOR=red]
Gerrard to motor napędowy liverpoolu. Bez niego FCL nie wygrałby LM. Najlepszy pilkarz na swiecie!!
I love FCL
You'll never walk alone
szkoda że nie otrzymał piłki,a należało mu sie
Sadze Ze Gerrard jest obecnie najlepszym pomocnikiem świata niestety Ronaldinho go przewyzsza technika i finezja ale Gerrarda nie da sie zastapic jest po prostu sercem i mózgiem Liverpoolu.
GerrardQ
16-12-2005 - 13:34
QUOTE(pakerius @ Aug 25 2005, 04:57 PM)
Steven Gerrard -- co myślicie o naszym kapitanie i jakie macie opinie na jego temat?...

Ja naprzykład uważam go za najlepszego zawodnika na świecie

... Te jego zagrania, waleczność, i jego piękne gole

... Ja to o nim sądze, a wy?

[right][snapback]4349[/snapback][/right]
A jak mam(y) myśleć? Czy jest jakiś piłkarz który może dorównać Stefankowi??

Jak dla mnie: Złota piłka całkowicie sie mu sie należała, lecz okrutny l;os mu jej nie dał
Katrin
20-12-2005 - 17:20
Hej wiecie , że Steven po raz drugo zostanie ojcem ???

Życzę Mu aby tym razem był chłopczyk ale jeśli będzie dziewczynka to też super

Wszystkiego najlepszego Stevie
Podaj link,bo jakoś nikt o tym nic nie pisze
Katrin
20-12-2005 - 17:25
na stronie
http://www.steven-gerrard.net/imagefam_1.htm są zdjęcia z najnowszego magazynu OK ! a na
http://www.ok-magazine.co.uk/current.html?...459107114812549 okładka tego magazynu i tytuł , ktory mówi o wszystkim

Przeczytajcie "At home in Liverpool for Christmas PREGNANCY EXCLUSIVE Interviev & Pictures " :0
Pozdro dla wszystkich :*
To w meczu z newcastle po strzeleniu gola musi byc kolyska jak nic!
Katrin
20-12-2005 - 17:34
O tak ! Koniecznie !
Strasznie sie cieszę , że Steven będzie miał drugie dziecko ! Rodzinka jest najważniejsza ! Cool

)
A tak na marginesie to ostatnio jakaś "plaga"
John Terry bęzie tatą , Eidur Gudjohnsem , Frank Lampard został ... I wszyscy z Chelsea !

Ale z nich wszystkich najlepszym ojcem będzie bezdyskusujnie Steven !!!! Wspaniały ojciec , człowiek , kapitan !!!!!!!!!! Stevie rulez
Kangur
20-12-2005 - 17:35
wow. ale mnie ta wiadomość zaciekawiła i zaszokowała

(tak wiem, "jak ci sie coś nie podoba to nie czytaj")
No ale cóż, może ktoś inny się tym interesuje...
Katrin
20-12-2005 - 17:41
na
http://www.steven-gerrard.net/imagefam_2.htm kolejne fajne fotki !
Ta Alex jest jednak ladna , a dotąd uważalam , że nie .Ale ważniejsze czy jest fajna ( no wiecie opiekuńcza dobra

) , bo Steven na taką zasługuje.Ale z tego co wiem to Ona tylko wydaje kasę Gerrarda.

Ale jesli sie kochają to życzę Im z calego serca wszystkiego najlepszego
deadman
24-12-2005 - 12:54
Soprano
03-01-2006 - 18:36
A jednak miałem racje w czasie sylwestra

Pytanie: z jakimi numerami grał Gerrard w Liverpoolu?
(terasz to latwe bo macie internet i mozecie sprawdzic ale sprobojcie odpowiedziec z głowy )
ja wiem tylko 17 i 8...wiem ze keidys grywal na prawej obornie jak na srodku rzadzili Camara i Hamman
Soprano
03-01-2006 - 21:49
QUOTE(Adi @ Jan 3 2006, 08:19 PM)
ja wiem tylko 17 i 8...
[right][snapback]13811[/snapback][/right]
No własnie, reszta tez tak mówiła..
ktos wie ?
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz
kliknij tutaj.