QUOTE(Kangur @ Feb 17 2006, 12:31 PM)
Ale sie wkurzyłem niesamowicie. W III turze losowania (tj. początek stycznia) nie miało znaczenia to kto, kiedy i o której wysyła swoje podania, bo pozniej i tak zbiorą wszytko do kupy i wylosują. Niestety mi się nie udało, no ale mówię sobie: "spoko, będą jeszcze 2 tury to postaram się o bilety jeszcze raz". Wchodzę sobie wczoraj elegancko na fifaworldcup.com, a tu k@#!% jest napisane "first come, first served", czyli kto pierwszy ten lepszy!!!! Spóźniłem się o jeden cholerny dzień a efekt tego był
TAKI!Co prawda bedzie jeszcze ostatnia tura, ale last minute, czyli szansa że ktoś odłoży bilety na mecz Australia-Brazylia będzie znikoma... Ech płakać mi się chce...
EDIT:
5 minut temu ktoś odłożył bilet na jakiś mecz Paragwaju. I co? CHWILĘ PÓŹNIEJ KTOŚ INNY ZDĄŻYL WYSŁAĆ MAILA!! To jest niemożliwe, żeby na coś trafić. To trzeba 24 godziny na dobe czekać i sie gapić i odświeżać, i czekać i gapić i....
[right][snapback]17127[/snapback][/right]
Czytam te wasze wywody i przeraza mnie wasza niewiedza.
Ja jestem "szczesciarzem"-mam 3 bilety na Polska-Ekwador w Gelsenkirchen.
Faktycznie 4 tura sprzedazy to katastrofa-juz na 3 sekundy po godzinie 12
nie mozna bylo przejsc do formularza zamowien na oficjalnej stronie FIFA...
Bilety sa imienne,to fakt natomiast od 15,badz 20 marca fifa udostepni nam mozliwosc zmiany danych na imiennych biletach.Koszt takiej operacji to 10€ od kazdego biletu pojedynczego .Jesli ktos bardzo chce pojechac(mysle ze okazja by zobaczyc mundial tak blisko dlugo sie nie powtorzy) moze przeciez kupic bilet na czarnym rynku(oczywiscie ceny kosmiczne (np na niemieckim E-Bay bilet na Polska-Ekwador 4 kategorii kosztuje dzis 300€.....)Nie ma strachu-kupujesz,placisz podajesz swoje dane i na 6-8 tygodni przed mundialem dostajesz swoj bilecik.Oczywiscie nie pochwalam handlu biletami,ale uwazam ze jesli ktos naprawde chce pojechac warto dac te 300€.Te bilety powinny byc tylko dla nas-KIBICOW-a koniom powinno sie scinac lby...
Pytanka?-pisz na forum,lub kruzolki@web.de,jesli bede mogl pomoge,w koncu chce by jak najwiecej rodakow przyjechalo do "niemcowa"
Pozdrawiam,Tomek