Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Bilety na Mistrzostwa wiata
LFC FAN SITE > Rozgrywki > Druyny narodowe
Szarlatan
Wiecie jak zdoby?, gdzie mo??na kupi? bilety na M???

Podobno pierwsza cz???? ju?? dawno zosta??a sprzedana. Czy b?dzie jeszcze jedna pula do rozdania?
qbapiasek
najlepiej to informacji szuka? na stronach uefa i fifa!! mo??e wy??lij do nich maila z zapytaniem!
karas
Spr??buj TUTAJ. Ja pr??bowa??em w kwietniu, gdy otworzyli pierwsze okienko. Na 22 zam??wione bilety nie przyznali mi ani jednego! M??j kole?? natomiast zabukowa?? 7 i... dosta?? a?? 4! I gdzie tu sprawiedliwo????

W grudniu drugie podej??cie. Tak ??atwo im nie popuszcz?!
qbapiasek
dzieki karas za en link tak my??la??em zeby sie wybra? na mistrzostwa, bo drugi raz juz mo??e si? nie nada??y? taka okazja, tylko nie wiem czy nie bed? mia?? wtedy juz zawolonej g??owy wyborem i dostaniem biggrin.gif (nam nadzieje) si? na studia! ale obaczymy moze jaka?? paczka by pojecha??a
Kangur
Chyba jedynym rozwi?zaniem (dla mnie) b?dzie wycieczka do Berlina po bilety... NIe jest to dla mnie zbyt wielki problem bo mieszkam w Szczecinie smile.gif. Licz? na to ??e ??atwiej b?dzie uzyska? bilety "w??asnor?cznie" ni?? przez wysy??ke internetow?.
karas
CYTAT(Kangur @ Aug 24 2005, 02:43 PM)
Chyba jedynym rozwi?zaniem (dla mnie) b?dzie wycieczka do Berlina po bilety... NIe jest to dla mnie zbyt wielki problem bo mieszkam w Szczecinie smile.gif. Licz? na to ??e ??atwiej b?dzie uzyska? bilety "w??asnor?cznie" ni?? przez wysy??ke internetow?.

To si? op??aca tylko na d??uuugo przed Mundialem. Bo w trakcie zap??acisz chore ceny. M??j kolega by?? zar??wno w Korei na M??, jak i Portugalii na ME. Na mecz Portugalia - Anglia Angol proponowa?? mu (UWAGA!) 500 funt??w!!! Za 1 bilet, kt??ry wcze??niej kupi?? za 40 ojro...

Ja r??wnie?? uwa??am, ??e bli??ej ni?? w Niemczech nie zorganizuj? nam M??, wi?c b?d? walczy?? dalej. Ale przez internet.

Powodzenia.
siona
Jesli nasi awansuja do MS to bilety bedzie mozna zakupic w Polsce przez PZPN i pewnie jakies tam jeszcze inne biura
karas
CYTAT(siona @ Aug 24 2005, 04:25 PM)
Jesli nasi awansuja do MS to bilety bedzie mozna zakupic w Polsce przez PZPN i pewnie jakies tam jeszcze inne biura

Wis??a te?? mia??a awansowa?...wink.gif Ja nie b?d? ryzykowa?.
MakS
Z tego co tam jest napisane to wlasnie trwa zbieranie zgloszen w 2 fazie sprzedarzy biletow.

A moze wiecie kiedy bedzie sprzedaz biletow na pojedyncze mecze, bo tak to nie wiem czy bedzie mozliwosc jezdzic z miasta do miasta za druzyna, szczegolnie jak to by nie byla polska?
Dudi
naszczescie ja mam znajomych i mi zalawia bilecik biggrin.gif:P:>:]
Kas
nie wiem jak załatwić bilety, ale będąc pewnego pięknego, zimowego dnia w KFC w Katowicach i powtarzając zagadnienia do zerówki z socjologii przysłuchałam się "rozmowie" jednego pana. Więc ten pan wyciągnął z kiezeni marynarki komórke, po czym "wybrał" numer i zaczął rozmawiać. Mówił tak głosno, że było go chyba w całym lokalu słychać. "Rozmawiał" z kolega, który miał mu załatwić bilety. Pan tak gadał i gadał i gadał aż w pewnym momencie bardzo głosno zaczęła mu dzwonić owa komórka...

Zachowanie pana pozostawiam bez komentarza
Kangur
Cóż ja wysłałem aplikację do oficjalnej strony fifa i obecnie czekam na szczęście w losowaniu. W tej fazie, aplikacje przyjmują do bodajże 15 stycznia, a wyniki losowania zostaną ogłoszone pod koniec tego miesiąca. Zamówiłem bilet za 35 euro (w zasadzie to nie jest jeszcze aż taka przerażająca suma) na mecz Australia-Brazylia. Cóż, mam nadzieję że szczęście mi dopisze i dostanę te bilety...
banan
Ja nie wiem jak zalatwie te bilety sad.gif najbardziej zalezy mi na meczu Polska - Niemcy. Moze ktos z Was bedzie mial na zbyciu jakies wejsciowki. Jesli zaszlaby taka sytuacja bardzo, bardzo prosze o kontakt. Wiem, ze to glupie, ale moze akurat ktos bedzie mial za duzo wink.gif

Bede probowal przez PZPN, ale watpie ze sie uda :/
A poza tym bym zamowil przez FIFA, ale nie wiem jak i gdzie, wiec jak ktos moze niech tu napisze co trza zrobic :/ bo ja cicho ciemny sad.gif
szuti
Nie ma co, stare dziadki z PZPN maja juz 70% biletow. Szansa ze cie wylosuja w loterii biletowej jest taka sama jak w duzym lotku.
banan
Kto z Was zamawial na PZPN? I moze ktos z Was juz zna wyniki losowania, bo mi www.bilety.pzpn.pl nie chce wejsc od 16...
LoLo
Czy jest wśród nas jakiś szczęśliwiec, któremu się udało wylosować bilet od PZPN?
Obawiam się, że znaczna większość otrzymała taką odpowiedź:

Polski Związek Piłki Nożnej z przykrościa zawiadamia, że w wyniku komputerowego losowania, które odbyło się w dniu 09 lutego 2006 roku w sidzibie PZPN, NIE ZOSTAŁ(A) Pan/Pani zakwalifikowana do grona nabywców biletów na Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej w Niemczech. mad.gif
zexum
Moj kolega gdzies tam wygral...ale jak wyliczyl ile go ten wyjazd, spanie, jedzenie wyniesie to szybko zrezygnowal smile.gif
banan
QUOTE(zexum @ Feb 10 2006, 03:17 PM)
Moj kolega gdzies tam wygral...ale jak wyliczyl ile go ten wyjazd, spanie, jedzenie wyniesie to szybko zrezygnowal smile.gif
[right][snapback]16590[/snapback][/right]

qrcze... jak mozna zrezygnowac ja nie wiem... Moze masz jakis kontakt do tego kolegi? Chetnie bym odkupil ten bilet... Jeszcze zalezy na jaki mecz on go wygral:>
szuti
Przeciez bilety sa imienne wiec nie wiem czy mozna je sprzedac, tzn mozna sprzedac ale kupujacy nie wejdzie na stadion...
Wyliczenia typu hotel itp. powinno sie robic przed kupieniem biletu a nie po jego zakupie
Trzeba zamowic z 10 biletow zeby wylosowac 1
zexum
Banan ----> Popytam go a jak juz nie znalazl kupca i sprzedaje to dam ci jego GG...
zexum
Niestety... Jego brat pracuje w Niemczech i to on ma jego bilet... To jego brat wylosowal na jakiejs stronie niemieckiej chyba www.uefa.de, ale nie jestem pewien no, ale oczywiscie nie za darmo, za udzial w konkursie musial zaplacic 450 euro...
Zglosil mojego kolege, siebie i jakiegos swojego kolege z Niemczech. No i wygrali... smile.gif Prawde mowiac troche fuksa mieli... Ale, ze jego brat pracuje w Niemczech to kasy nie bylo mu szkoda...
Pozdrawiam
LoLo
Bilet (prawa z biletu) of kors można sprzedać, przekazać, podarowć itp. innej osobie, ale żeby to zrobić skutecznie trzeba poinformować o tym FIFA. Wiąze się to rzecz jasna z tym, ze szwabki wymyślili bilety imienne. Prawdopodobnie taka zmiana osoby "na bilecie" kosztuje, niestety w tej chwili nie znam kosztu tej operacji.

A my narzekamy na biurokrację w Polsce. tongue.gif
Kangur
Ale sie wkurzyłem niesamowicie. W III turze losowania (tj. początek stycznia) nie miało znaczenia to kto, kiedy i o której wysyła swoje podania, bo pozniej i tak zbiorą wszytko do kupy i wylosują. Niestety mi się nie udało, no ale mówię sobie: "spoko, będą jeszcze 2 tury to postaram się o bilety jeszcze raz". Wchodzę sobie wczoraj elegancko na fifaworldcup.com, a tu k@#!% jest napisane "first come, first served", czyli kto pierwszy ten lepszy!!!! Spóźniłem się o jeden cholerny dzień a efekt tego był TAKI!

Co prawda bedzie jeszcze ostatnia tura, ale last minute, czyli szansa że ktoś odłoży bilety na mecz Australia-Brazylia będzie znikoma... Ech płakać mi się chce...

EDIT:
5 minut temu ktoś odłożył bilet na jakiś mecz Paragwaju. I co? CHWILĘ PÓŹNIEJ KTOŚ INNY ZDĄŻYL WYSŁAĆ MAILA!! To jest niemożliwe, żeby na coś trafić. To trzeba 24 godziny na dobe czekać i sie gapić i odświeżać, i czekać i gapić i....
banan
QUOTE(Kangur @ Feb 17 2006, 02:31 PM)
Wchodzę sobie wczoraj elegancko na fifaworldcup.com, a tu k@#!% jest napisane "first come, first served", czyli kto pierwszy ten lepszy!!!!
[right][snapback]17127[/snapback][/right]

Yyyy... Ja tez myslalem, ze bedzie tak jak w poprzednich turach, poniewaz przeczytalem gdzies wypowiedz jakiegos kolesia z tej komisji i powiedzial, ze wieksze prawdopodobienstwo wylosowania bedzie w POZNIEJSZYCH dniach, pozniewaz ludzie beda zwracali bilety... Ale skoro jest kto pierwszy ten lepszy to po co to "okienko" trwa az dwa miesiace... :-/
bumcia
QUOTE(Kangur @ Feb 17 2006, 12:31 PM)
Ale sie wkurzyłem niesamowicie. W III turze losowania (tj. początek stycznia) nie miało znaczenia to kto, kiedy i o której wysyła swoje podania, bo pozniej i tak zbiorą wszytko do kupy i wylosują. Niestety mi się nie udało, no ale mówię sobie: "spoko, będą jeszcze 2 tury to postaram się o bilety jeszcze raz". Wchodzę sobie wczoraj elegancko na fifaworldcup.com, a tu k@#!% jest napisane "first come, first served", czyli kto pierwszy ten lepszy!!!! Spóźniłem się o jeden cholerny dzień a efekt tego był TAKI!

Co prawda bedzie jeszcze ostatnia tura, ale last minute, czyli szansa że ktoś odłoży bilety na mecz Australia-Brazylia będzie znikoma... Ech płakać mi się chce...

EDIT:
5 minut temu ktoś odłożył bilet na jakiś mecz Paragwaju. I co? CHWILĘ PÓŹNIEJ KTOŚ INNY ZDĄŻYL WYSŁAĆ MAILA!! To jest niemożliwe, żeby na coś trafić. To trzeba 24 godziny na dobe czekać i sie gapić i odświeżać, i czekać i gapić i....
[right][snapback]17127[/snapback][/right]

Czytam te wasze wywody i przeraza mnie wasza niewiedza.
Ja jestem "szczesciarzem"-mam 3 bilety na Polska-Ekwador w Gelsenkirchen.
Faktycznie 4 tura sprzedazy to katastrofa-juz na 3 sekundy po godzinie 12
nie mozna bylo przejsc do formularza zamowien na oficjalnej stronie FIFA...
Bilety sa imienne,to fakt natomiast od 15,badz 20 marca fifa udostepni nam mozliwosc zmiany danych na imiennych biletach.Koszt takiej operacji to 10€ od kazdego biletu pojedynczego .Jesli ktos bardzo chce pojechac(mysle ze okazja by zobaczyc mundial tak blisko dlugo sie nie powtorzy) moze przeciez kupic bilet na czarnym rynku(oczywiscie ceny kosmiczne (np na niemieckim E-Bay bilet na Polska-Ekwador 4 kategorii kosztuje dzis 300€.....)Nie ma strachu-kupujesz,placisz podajesz swoje dane i na 6-8 tygodni przed mundialem dostajesz swoj bilecik.Oczywiscie nie pochwalam handlu biletami,ale uwazam ze jesli ktos naprawde chce pojechac warto dac te 300€.Te bilety powinny byc tylko dla nas-KIBICOW-a koniom powinno sie scinac lby...
Pytanka?-pisz na forum,lub kruzolki@web.de,jesli bede mogl pomoge,w koncu chce by jak najwiecej rodakow przyjechalo do "niemcowa"
Pozdrawiam,Tomek
Koper
Bilet (prawa z biletu) of kors można sprzedać, przekazać, podarowć itp. innej osobie, ale żeby to zrobić skutecznie trzeba poinformować o tym FIFA. Wiąze się to rzecz jasna z tym, ze szwabki wymyślili bilety imienne. Prawdopodobnie taka zmiana osoby "na bilecie" kosztuje, niestety w tej chwili nie znam kosztu tej operacji.

Koszt takiej operacji to coś około 350 zł.
karas
Temat z brod, wiem, ale nie bd zakada nowego, na rok przed imprez. Poza tym, to tylko o bilety chodzi.

Udao mi si kupi (za chore pienidze) bilety na mecz M 2006 w Niemczech na spotkanie Polska - Kostaryka. Pamitacie - mecz o pietruch, jedyne co fajne, to atmosfera. Ale daem za sztuk wwczas 300 ojro! Jaix...

Teraz w pierwszej turze prosz bardzo - na 8 wnioskowanych biletw, mam 3 (za normalne pieniki):

Mielimy z kumplem obrysowan ca tras podry do RPA. Udao si naby dwa bilety na mecz grupowy i jeden na 1/16 (on otrzyma identyczny zestaw). Po czym pojawio si mae ALE... nie zostawi Moniki samej z maym karasiem... wink.gif

Czekam na grudzie i losowanie grup. OJ, eby w grupie G grali Anglicy, tudzie Holendrzy... wink.gif
Katun
Disas, kara, ycie Ci niemie?!

Ja bym to RPA na M nie pojecha, choby mi dopacali do wyjazdu!
dzemek
Nooo faktycznie, zwaszcza jak pikarzy okradaj, ponoc Wochom 'troch' gotwki znikno. Ochroniarze kradn? Ja zasadz si na Ojro w Polsce i na Ukrainie smile.gif
karas
Ale kraj piekny! 3 tygodnie - 2.470 km od Johannesburga wybrzeem przez Durban do Kapsztadu, wiesz, e to by bya przygoda ycia!

No ALE Monika wzia i `zasza`...wink.gif

Nic to, mam nadzieje, e te 260 $ zaprocentuje...wink.gif
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.