ReDiver
16-08-2005 - 14:58
Gra w reliach angielskiej ekstraklasy podobna do pi??karzyk??w zupelnie darmowa polecam wszystkim m??j zesp???? to NS RANGERS jest na 17 miejscu wsrud polskich zespo????w tam grajacych . Zapraszam do dyskusji i wymiany poglad??w oraz przy??aczania sie to wielo tysiecznej rzeszy graczy
Moj sklad to : Robo(w rezerwie kuszczak) - Carra,Uspon,Melchiot,Heinze (w rezerwie king) - downing , greening , cahill ( w rezerwie welsh i giannakopulos ) - henry ,lua-lua,bent
M??g??by?? mi poda? link tej strony,a tam trzeba si? rejestrowa?,itp.???
ReDiver
17-08-2005 - 10:52
LINK
http://fantasy.premierleague.com/
TAK OWSZEM MUSISZ ZAREJSESTROWAC TWOJA DRUZYNE ALE TO JEST KWESTIA PARUSEKUND WYBRANIA NICKU NAZWY DRUZYNY JEJ BARW ITP.
BlingBling
28-08-2005 - 08:40
Zajebista giera....polecam wszystkim fanom Premiership(troche pozno bo bedziecie 4 kolejki w plecy,ale wszystko do odrobienia)...moja paka- MOCNA PAKA FC, jak na razie calkiem,calkiem...
duckser
28-08-2005 - 11:12
Og??lnie fantasy to ??wietna sprawa. Sam czekam na sezon NHL by zacz?? zmagania ze znajomymi

W ubieg??ym r??wnie?? bawi??em si? w to, ale tylko w hokej (AHL). W pi??k? jeszce nie pr??bowa??em, ale te?? nie mia??bym czasu na 2 ligi
SZAFRAN
28-08-2005 - 12:19
A ja jak si? rejestruje to wyskakuje takie co??:
To help secure your team, passwords must now be different to your username and contain a minimum six characters, incuding at least two letters and two non-letters.
Please correct the error indicated by the red field. A username error may indicate that the username is already in use or contains illegal characters.
Pom???? ReDiver !!
black_ghost
28-08-2005 - 12:48
Ja postaram si? Ci pom??c. To mniej wi?cej brzmi tak.
Aby pom??c zabezpieczy? Twoj? dru??yn? (znaczy si? aby kto?? nieznajomy Ci si? na konto nie zalogowa??) has??o (password) musi by? r????ne od nazwy u??ytkownika (username) i musi zawiera? przynajmniej 6 znak??w, w tym conajmniej 2 litery i 2 nie-litery (na przyk??ad cyfry).
Prosz? popraw b???dy na kt??re wskazuj? czerwone pola. B???dna nazwa u??ytkownika mo??e wskazywa? na to, ??e taka nazwa u??ytkownika jest ju?? w u??yciu lub zawiera nieprawid??owe znaki.
W skr??cie chodzi o to, ??e nie mo??esz mie? takiego samego has??a jak nazwa u??ytkownika. A co do drugiego to najprawdopodobniej tak? nazw? u??ytkownika ju?? kto?? posiada.
qbapiasek
28-08-2005 - 13:44
w??a??nie z??ozy??em sobie druzynke!!! mo??e macie jak??? lig? prywatn? ???
SZAFRAN
28-08-2005 - 14:23
CYTAT(black_ghost @ Aug 28 2005, 02:48 PM)
Ja postaram si? Ci pom??c. To mniej wi?cej brzmi tak.
Aby pom??c zabezpieczy? Twoj? dru??yn? (znaczy si? aby kto?? nieznajomy Ci si? na konto nie zalogowa??) has??o (password) musi by? r????ne od nazwy u??ytkownika (username) i musi zawiera? przynajmniej 6 znak??w, w tym conajmniej 2 litery i 2 nie-litery (na przyk??ad cyfry).
Prosz? popraw b???dy na kt??re wskazuj? czerwone pola. B???dna nazwa u??ytkownika mo??e wskazywa? na to, ??e taka nazwa u??ytkownika jest ju?? w u??yciu lub zawiera nieprawid??owe znaki.
W skr??cie chodzi o to, ??e nie mo??esz mie? takiego samego has??a jak nazwa u??ytkownika. A co do drugiego to najprawdopodobniej tak? nazw? u??ytkownika ju?? kto?? posiada.
Dzi?ki Black Ghost !
SZAFRAN
28-08-2005 - 15:11
Mam ju?? sw??j zesp????
FC Bydgoszcz1.Reina
--------
2.Finnan
3.Ferreira
5.Toure
6.Del Horno
--------
7.Alonso
13.Giannakopoulos
9.Pennant
--------
14.Phillips
10.Vassel
11.Baros (Kapitan)
Rezerwa:
12.Pollitt
--------
4.Stalteri
--------
8.Butt
15.Greening
--------
-
28-08-2005 - 18:29
M??j team to Ostr??da FC
1: Robinson
2: Lauren
3: Ferdinand
4: Carragher
5: Warnock
6: Giannako-
poulos
7: Reid
8: Mullins
9: Sissoko
10: Baros
11: Henry
©
Subs
12: Hislop
13: Edman
14: Fletcher
15: Horsfield
Trzeba by zrobic jak??? lige
Mein Klub - Rafikowie FC.

1: Reina
------------
2: Edman
3: Queudrue
4: Carragher ©
5: Dawson
------------
6: Robert
7: Downing
8: Gerrard
9: Barton
------------
10: Cole
11: Bent
Rezerwa:
12: Cech
13: Gardner
14: Speed
15: Davies
Chcia??em p????niej zmieni? ten ca??y m??j sk??ad, lecz niestety potwierdzi??em ju?? sk??ad ju?? jedynie mog??em dokona? nowe transfery, lecz ze strat? 12 pkt.

Wi?c darowa??em sobie i innym razem.

A mia??em na my??li kupno Sorensena, Del Horno, Alonso, Kishisheva....

ale to ju?? niestety za p????no.
Jak widzicie, prawie zero wielkich postaci jest w moim zespole.
qbapiasek
29-08-2005 - 10:45
dobra ale mogliby??my za??o??y? jak??? lig?
flacha00
05-10-2006 - 08:07
gracie moze w fantasy?? mozna by zalozyc lige w ktorej beda wszyscy fani LFC. calkiem fajna zabawa
Piotrek_LFC
05-10-2006 - 18:10
Właśnie założyłem swój zespól...
Skład:
Bramkarze: Reina LFC (Kenny SU)
Obrońcy: Eboue ARS, Agger LFC, Campbell PO, A.Cole CFC (Gabbidon WHU)
Pomocnicy: Pennant LFC, Reo-Cooker WHU, Alonso LFC, Gonzalez LFC (J.Barton MC)
Napastnicy: Bent CA, Kuyt LFC (Kanu PO)
Wegorz
09-07-2007 - 11:36
Trochę się pobawię w archeologa, bo wcześniej nigdy nie grałem w tą grę, a teraz ją zauważyłem i mi się spodobała.
Tak więc mój składzik:
----BRAMECZKA----
1: Kuszczak
----OBRONA----
2: Carragher
3: A. Cole
4: King
5: Eboue
----POMOC----
6: Gerrard ©
7: Downing
8: Ljungberg
9: Gamst Pedersen
-----ATAK-----
10: Torres
11: Van Persie
----ŁAWECZKA----
12: Enckelman
13: A. Ferdinand
14: Landzaat
15: C. Cole
Ale napisałem tego posta przede wszystkim dlatego, bo przeczytałem poprzednie posty typu:
dobra ale moglibyśmy założyć jakąś ligę
Zauważyłem, że nikomu ligi się robić nie chce, więc ja postanowiłem stworzyć takową
KOD DO DOŁĄCZENIA DO MOJEJ LIGI
: 63610-19211Zapraszam wszystkich, mogą to byc fani Liverpoolu, ale też innych zespołów. Liczy się dobra zabawa

Także zapraszam wszystkich, póki sezon jeszcze się nie rozpoczął.
Nazwa ligi to jak narazie
League of Glory 
Jeżeli ktoś wymyśli jakąś inną fajną nazwę to chętnie zmienię.
z miłą chęcią się przyłącze;) mój zespół to Potwory FC

z miłą chęcią dołącze do League of Glory

skład prezentuje się tak:
w bramce Lehmann; rezerwa- Given
na obronie: Distin, Carragher, Campbell, Gallas ; rezerwa- Mellberg
wpomocy: Makalele, Reo-Coker, Gerrard, Ljungberg; rezerwa- Emre
na ataku: Owen ©, Torres; rezerwa- Cole
Adi z LFC
09-07-2007 - 18:29
Dobra Focus ale gdzie jest strona do gry??
paulinqa
10-07-2007 - 07:45
http://fantasy.premierleague.com/ adi z lfc, ciezko przejrzec caly temat ?
Wegorz
10-07-2007 - 09:05
Instrukcja dla początkujących jak dołączyć do Ligi.
1. Jeśli jesteśmy na stronie głównej naszego zespołu, klikamy

2. Potem wpisujemy kod (63610-19211):

I gotowe
maniek93
16-07-2007 - 14:06
Mój skład FC Kolejorz
Carson- Richards King Woodgate Riise- Bentley Krancjar Mascherano Downing- Defoe Tuncay rezerwa: Issakson Carra Arteta Young
I mam jeszcze pytanie: kiedy bedziemy grac jakies mecze bo jestem w "naszej lidze" i nigdzie tego nie moge znalezc?
Wegorz
16-07-2007 - 16:40
I mam jeszcze pytanie: kiedy bedziemy grac jakies mecze bo jestem w "naszej lidze" i nigdzie tego nie moge znalezc?
Mecze rozgrywane będą wtedy, jak zacznie się Premiership

Zapraszam nadal do naszej ligi miejsca są

Przypominam kod:
63610-19211
jareko17
16-07-2007 - 17:43
Mój skład "jareko17":
Gordon - Richards, Carragher, Dawson, Lescott - C.Ronaldo ©, Mascherano, Pieenar, Essien - Berbatov, Drogba. Rezerwa: Niemi, Baines, Quashie, Zamora.
maniek93
13-08-2007 - 16:55
No i jesteśmy po pierwszej kolejce FPL ja osobiście zmieniłem troche swój skład (nawet nie troche

) jeszcze przed pierwszą kolejką i licze że w następnych kolejkach pójdzie mi lepiej narazie 10 miejsce i 39pkt, świetnie spisał się Bentley, Richards, Downing, Carra zawiodl mnie atak ale spokojnie jest jeszcze czas..

a jak wasze zespoły?
maniek93
08-08-2008 - 15:24
Za tydzie rusza kolejna edycja Fantasy Premier League.
Jakby kto chcia doczy do ligi Liverpool FC to tu jest kod: 766959-145048
Zapraszam do zabawy
...dzi przeyem kilka chwil grozy zwizanych z t
zabaw... zapomniaem hasa...

ale na szczcie wszystko si odnalazo i jestem w grze

tylko si wczy do
naszej ligi i jazda!!
pozdrawiam!!
A.P 10
24-10-2008 - 17:28
a MOJA dRUYNA TO ProDreamTeam mona tak jako dodawa znajome kluby znaczy graczy ?

?
bo ja mam takie mae pytanko...
po ilu tam miesicach
grania doszedem do wniosku, e jedna liga prywatna to jednak za mao i nie ma tej zabawy, rywalizacji z wiksz iloci graczy.
moje pytanko brzmi nastpujco:
Gdzie mona znale zaoyciela ligii do ktrej chciabym si przyczy...? szukam i szukam i nigdzie tego nie widz... O_o
moe kto mgby rzuci jakim numerkiem do jakie ligii...?

te bym si z tego ucieszy

...con español saludo,
adios!
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz
kliknij tutaj.