Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: II edycja Ogólnopolskiego Turnieju Polskich Fanklubów Zagranicznych Drużyn
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanów
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
deathman[]
Stowarzyszenie Fan Klub Liverpool FC Polska pragnie serdecznie zaprosić Was do wzięcia udziału w drugim Ogólnopolskim Turnieju Polskich Fanklubów Zagranicznych Drużyn. Impreza tradycyjnie odbędzie się w Kalwarii Zebrzydowskiej w terminie 29-30 maja. Rok temu 11 drużyn przez trzy dni brało udział w boiskowych zmaganiach, w międzyczasie integrując się z pozostałymi uczestnikami Turnieju. Całonocne dyskusje, wymieniana doświadczeń, wspólna zabawa i chóralne pieśni ukochanych klubów przez cały czas rozbrzmiewały w niewielkiej, lecz niesamowicie gościnnej miejscowości. W tym roku pragniemy aby udział wzięło 12 ekip (4 grupy po 3 drużyny). W razie większej ilości deklaracji o przystąpieniu drużyny do Turnieju zadecyduje data wpłynięcia zgłoszenia (przyjmiemy zaproszenia również dla dwóch ekip rezerwowych, w przypadku niedopełnienia warunków przez drużyny, które zgłosiły się wcześniej).

Turniej organizowany jest pod patronatem Burmistrza Miasta Kalwaria Zebrzydowska i przy wsparciu ze strony Centrum Kultury, Sportu i Turystyki w Kalwarii Zebrzydowskiej. Jest to znakomita okazją do zawarcia nowych znajomości, aktywnego spędzenia czasu w miłej atmosferze i w malowniczej okolicy. Zapewniamy nocleg, obiad i wieczorem grillowaną kiełbaske z piwem wink.gif. Wpisowe w wysokości 30zł od uczestnika. Zgłoszenia przyjmujemy do 15 kwietnia br. Więcej informacji na www.turniej.info lub pod adresem email: turniej.info@gmail.com

WAŻNE !!! Prosimy o dokładne zapoznanie się z regulaminem, gdyż zgłoszenia przez Was przysłane zostaną opatrzone własnoręcznym podpisem kapitana drużyny w dniu rozgrywania turnieju.

To mail, który został wysłany do drużyn, z którymi przyjdzie Nam się zmierzyć w turnieju w Kalwarii a m.in. to: Real, Barca, Chelsea, Bayern, Ajax, AC Milan i wiele innych. To temat w którym będziemy montować ekipę zdolną wygrać choć jedno spotkanie tongue.gif. Pozwoliłem sobie samozwańczo mianować się kapitanem i zrobić nabór do drużyny, oczywiście pierwszeństwo gry mają członkowie FK, a w przypadku braku chętnych dobierzemy z pozostałych.

Wpisowe dla członków pokrywa Stowarzyszenie, podobnie rzecz będzie się miała jeśli znajdą się chętni do pokibicowania smile.gif w granicach rozsądku hehe tongue.gif

Drużyna FK LFC Polska (ilość miejsc ograniczona)

1. death (wstępnie, zawsze mogę ustąpić miejsca)
2. death jr
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kibice FK LFC Polska (ilość miejsc ograniczona)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Oti
Z chęcią zagram.Zgłaszam swą gotowość.
Sochal
Chętnie zagram ;-)
Bati
Ale trafiłam.
Jako że nie będzie mnie na zlocie, zgłaszam chęć udziału jako kibicka, mimo że termin mi nie pasi okrutnie i nieludzko.
yoda
ja się piszę....ale tak jak powiedziałem przy okazji naszego meczu z MU na zlocie... że życzyłbym sobie takiej ekipy na turnieju w Kalwari... bo- > albo chcemy się w nim liczyć... albo chcemy wziąść udział.
więc jeśli szacowny zarząd FK się zgodzi może zajmę się skompletowaniem drużyny która poważnie liczyć się będzie w walce o zwycięstwo.
jak to mówił Pan BS... ??
jeśli jesteś pierwszy to jesteś pierwszy...jeśli jesteś drugi jesteś nikim.

..w ekipie chciałbym:
andrzeja bati, młodego, kubę, defa jr, jj, karasa, sochala, klocka, paweliniego (wszyscy są kibicami lfc- choć nie wszyscy w FK )- to jest 9... zostaje 1 miejsce
ja mogę byc albo kołcz albo kibic ( z lawrynem możemy być sztab smile.gif - a ty wojtek możesz być np. takim Mooresem) smile.gif )... na gre parcia nie mam. ale biorąc pod uwagę nasze zeszłoroczne " osiągnięcia" chciałbym aby zarząd przychylił się do mojej prośby.
ciekaw też jestem innych opinii.
Oti
CYTAT(yoda @ 02-03-2010 - 23:10) *
ja się piszę....ale tak jak powiedziałem przy okazji naszego meczu z MU na zlocie... że życzyłbym sobie takiej ekipy na turnieju w Kalwari... bo- > albo chcemy się w nim liczyć... albo chcemy wziąść udział.
więc jeśli szacowny zarząd FK się zgodzi może zajmę się skompletowaniem drużyny która poważnie liczyć się będzie w walce o zwycięstwo.
jak to mówił Pan BS... ??
jeśli jesteś pierwszy to jesteś pierwszy...jeśli jesteś drugi jesteś nikim.

..w ekipie chciałbym:
andrzeja bati, młodego, kubę, defa jr, jj, karasa, sochala, klocka (wszyscy są kibicami lfc- choć nie wszyscy w FK )- to jest 8... zostają 2 miejsca
ja mogę byc albo kołcz albo kibic ( z lawrynem możemy być sztab smile.gif - a ty wojtek możesz być np. takim Mooresem) smile.gif )... na gre parcia nie mam. ale biorąc pod uwagę nasze zeszłoroczne " osiągnięcia" chciałbym aby zarząd przychylił się do mojej prośby.
ciekaw też jestem innych opinii.

Zidanem nie jestem,ale w piłke kopię już ponad 20 lat w lidze amatorskiej,więc jakby było miejsce to można wziąść mnie pod uwagę.
yoda
oti- przetestujemy cię.. smile.gif.. wiesz...ja grałem parę lat w 4 lidze...i okręgówce smile.gif
ale nie mogę tutaj nawijac dopóki nie poznam stanowiska zarządu i innych członków FK....
z ludzi których w/w na pewno ktos odpadnie... ale tak jak powiedziałem- nie chciałbym żebyśmy znowu byli chłopcami do bicia jak rok temu.
tyle ode mnie.
Oti
Jak najbardziej szanuje Wasze zdanie.Oczywiscie pomogę jeśli będzie taka potrzeba.Nie zamierzam wygryzać starych bywalców smile.gif
yoda
oti-> to jest jak narazie tylko moje zdanie...
tych ludzi znam i wiem co grają... jeśli dajesz radę- spoko. grasz. tak jak mowie ktos z tego odpadnie- kogoś się dokoptuje.. są jeszcze szuti, pico, dudi etc.... ludzi do grania jest sporo... moglibysmy ze dwie 10 zestawic.. wiesz ilu było grajków na meczu P-P na tym zlocie ..?? chyba z 25 razem.. smile.gif
a ty zawsze do sztabu możesz dołączyć- jako np....maser.. smile.gifsmile.gif
..odżywki w bidonach zrobimy sobie odpowiednie smile.gifsmile.gif
Przepiórek
Moim zdaniem jeśli wystawiamy drużynę fanklubu, to powinni w niej grać wyłącznie członkowie fanklubu. Jeśli ktoś nie widzi powodu, by zapisywać się do FK, to ja nie widzę powodu, by grał w drużynie FK. Wydaje mi się, że w fanklubie jest wystarczająca ilość ludzi, którzy potrafią prosto kopnąć piłkę, i którym będzie zależało na dobrym wyniku.
McDzik
To ja będę jako kibic smile.gif + osoba towarzysząca. Chętnie Was wszystkich poznam smile.gif hehe sobie prezent na imieniny fundnę tongue.gif

JulJan
Wiem że czesto ludzie mówia ze to tylko gra,ale ja takim mówie NIE,to nie jest tylko gra,na plac wychodzisz po to aby wygrac.Yoda dobrze prawi ze musimy skompletowac mocną ekipe ale zrobmy to z ideą tego turnieju,niech graja najlepsi z FK szczególnie ze FK to organizuje i funduje.

Kołcz by sie przydał,bo ktos ogarniety z boku jak ustawia druzyne to jest bardzo pomocne i sprawe zmian pilnuje.

Reasumując:zgłaszam gotowść do gry,ale zróbmy najmocniejsza mozliwą ekipe z członków Fan Klubu.Miejmy kolcza który bedzie dyrygował grą,moze to byc grający kapitan,z posłuchem.

JJ
Lawryn67
Ja z Yodą na "ławie" nie , chyba pobiegamy w polu?
JulJan
Nie chciałem tego pisac ze z Wami na ławce to wszyscy pijani isostarem:D

JJ
yoda
.....więc nie członkowie FK niech ponoszą koszty.. nie widzę problemu. ale skoro sa fanami tego klubu dlaczego mają nie zagrać. Tak jak powiedziałem...nie ja jestem od podejmowania decyzji....jestem tylko małym członeczkiem. smile.gif
Ci co grali w P-P .. z czerwonych w FK jestem tylko ja, szmajchel i kubelek i karas ( który już na pewno odpada). a nie chce przypominac jak sie sportowo zaprezentowalismy w meczu.
Więc może wystawmy FK nord i FK south..?? skoro jest takie parcie na grę.. smile.gif- normalnie zlot by nam się dodatkowy zrobił..smile.gif a skoro jesteśmy organizatorami- to my ustalamy zasady smile.gif tongue.gif
jeśli piszę że chciałbym w tym turnieju powalczyc to nie dlatego żeby komus na zlosc zrobic, ale po prostu chcialbym uniknąc sytuacji sprzed roku- gdzie lali nas jak chcieli..
ja swoje miejsce na boisku mogę komuś oddac, kto bedzie lepszy a bedzie gral na hwale mojego klubu ( FK ).
tak jak mówiłem, ja mogę zająć się ukladaniem tych klocków, bo wiem że wychodzi mi to nieźle... a na placu ktos mnie bez problemu zastąpi.
odżywki też są ważne smile.gif- a jak mawia trener naszej 3 ligowej drużyny....my je mamy najlepsze. smile.gif
decyzja należy do was.
jeśli stwierdzicie, że najpierw członkowie FK, i jeśli miejsce zostanie dokładamy... spoko
Przepiórek
Spokojnie, z fanklubowiczów da się złożyć silną drużynę. Z tych, których wymieniłeś już masz prawie całą drużynę: Yoda, Szmajchel, Tomek, JJ, Sochal, Pawelini, Pico, Dudi, deathman jr... Kilku innych pewnie też będzie chciało pograć, więc będzie z kogo wybierać.

Nie chcę potem wysłuchiwać pretensji, że jakiś fanklubowicz nie mógł grać, bo w drużynie znaleźli się ludzie spoza stowarzyszenia.
yoda
no jasne.....
ale naszego goalkeepera to bym zabral... smile.gif
a wręcz będę o to usilnie zabiegał...!!
JulJan
Jest jedna podstawowa rzecz nie mozemy zakazac członkom wystepu,jesli dogadamy to np jeden czy drugi uzna ze woli zeby inny lepszy zagrał to ok??.Ale nie mozemy dopuscic do sytuacji ze odgórnie wystawiamy ekipe i członkowie FK maja g**no do gadania.

Ja proponuje azeby zadeklarowali sie wszyscy którzy chca grac,wtedy zobaczymy czym dysponujemy i zaczniemy rozważać opcje składu.tak aby skład był mocny i zeby kazdy był zadowolony.I nie jest tak zle z nami członkami,jest Sochal,pawellini,Ty,szmjachel,pico cos tam pogrywał,moze Oti to ukryty talent,damy rade.

Zobacz Yoda z tej strony,mamy FK,płacimy składki,zarzad robi nam turnieje,kupuje stroje to w takim razie czemu inni maja z tego korzystac,chęć zwyciestwa nie może nam przysłonic idei naszego FK. Zreszta nie watpie ze sie dogadamy ale najpierw zróbmy liste kto chce grac.

JJ

PS Jesli idzie o augustusa to też bede sie upierał,Deathjr napewno podzieli nasz poglad(mam nadzieje)
yoda
Juluś... smile.gif
ale ja się nie upieram- nie jestem uparty jak osioł... smile.gif
argumenty które przytoczyłeś i mraio też...trafiają do mnie. smile.gif
tylko teraz pytanie... którzy z nich mają chęć... czy wszyscy..?

...
Przepiórek
Mamy wystarczająco dużo czasu, żeby pozbierać deklaracje i wybrać skład spośród członków fanklubu. Bramkarza też.
yoda
... no to czekam na rozwój wypadków... choć nie takiej odpowiedzi sie spodziwałem. ale ok wink.gif
Przepiórek
W najbliższym czasie wszyscy dostaną maile odnośnie turnieju, w których określimy czas na deklarację. Nie zbierzemy składu wśród członków fanklubu, wtedy można będzie rozejrzeć się na zewnątrz. Po prostu moim zdaniem fanklubowicze zawsze powinni mieć pierwszeństwo.
JulJan
Tak na marginesie jesli komus zalezy,moze wstapic do fanklubu,za miesiac jest rekrutacja.

JJ
Master_LFC
Pisze sie na turniej do gry razem z M. jako kibicem. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie o wiele lepiej, niz poprzednio i nie dam dupy, jak to Bati stwierdzila wink.gif

pzdr
Katun
Pico, Morguś i ja nie jedziemy.
deathman[]
Przede wszystkim jest podstawowa zasada, którą wspomniał Mariusz, członkowie FK mają pierwszeństwo, a druga zasada jest taka aby każdy z Was dokładnie przeczytał regulamin. Nie sądzę by potrzebne było dobieranie ludzi z zewnątrz.

Mogę być i Mooresem, byle bym nie musiał abdykować tongue.gif (kwestia jest taka, że nie wiadomo czy będę mógł przyjechać, a co za tym idzie junior też pewnie zostanie w domu, chyba że Dżej Dżej w końcu bez ogona będzie jeździł to może death jr. zabrać tongue.gif), do turnieju sporo czasu, a chętni do gry się znajdą.

A co do bramkarzy to mamy silną obsadę, bo poza death jr. jest jeszcze nowy chłopak Marcin, który też nieźle "czimie w torze" a i nieźle gra w polu więc, takich graczy najbardziej Rafa lubi smile.gif
Szmajchel
Sochal gra wiec na pewno wyjdziemy z grupy wink.gif

ja osobiscie z checia bym pogral, ale jesli znajda sie lepsi i bedzie duzo deklaracji,ok , nie ma sprawy. tak czy siak jade i na razie czekamy na deklaracje.

jesli bedzie nas duzo, a np bedzie mniej druzyn to mozna podzielic sie na south & north.

czekam na dalszy rozwoj wydarzen.
yoda
CYTAT(dth)
jest jeszcze nowy chłopak Marcin, który też nieźle "czimie w torze" a i nieźle gra w polu więc, takich graczy najbardziej Rafa lubi

Rafa wszsytkich lubi...i nie ma uprzedzeń.. smile.gif
tak jak powiedziałeś- jest jeszcze sporo czasu i niektóre kwestie powinny nam się same wyklarować. smile.gif

btw.
widzę że fochy już się zaczęły wink.gif dry.gif
Katun
Przeceniasz się wink.gif

Już rok temu publicznie obiecałem, że nie przyjadę smile.gif
yoda
CYTAT(Katun @ 03-03-2010 - 16:04) *
Przeceniasz się wink.gif

Już rok temu publicznie obiecałem, że nie przyjadę smile.gif

czaję... i rozumiem, że pico i morguś na znak solidarności z tobą.. smile.gif
Katun
Ich decyzja, ja nikogo o nic nie prosiłem, czego najlepszym dowodem nie wymienienie Dudiego.
JulJan
Ze mna napewno bedzie Grzegorz co był ze mna ostatnio w Katowicach,piłke kopac nawet dobrze potrafi.Prezes nie gadaj tyle tylko edytuj liste.

W zeszłym roku była licytacja charytatywna na turnieju??To na tym było??

JJ
deathman[]
To osobne turnieje
Liverpooldian
CYTAT(yoda @ 03-03-2010 - 09:54) *
ja swoje miejsce na boisku mogę komuś oddac, kto bedzie lepszy a bedzie gral na hwale mojego klubu ( FK ).
tak jak mówiłem, ja mogę zająć się ukladaniem tych klocków, bo wiem że wychodzi mi to nieźle... a na placu ktos mnie bez problemu zastąpi.
odżywki też są ważne smile.gif- a jak mawia trener naszej 3 ligowej drużyny....my je mamy najlepsze. smile.gif

Yoda.. grasz nieźle. w końcu trochę bramek dla MKS i PZ strzeliłeś. i te twoje przewrotki.. ;D
a trenowanie i kołczowanie to już inna sprawa. i to też ci wychodzi. ;DD
no i te teksty od wózka. ;D haha. już są legendą. ;D
pawelini1
Jak cos to MOZECIE na mnie liczyc:D Mam nadzieje ze nic mi nie przeszkodzi w dotarciu na turniej bo w zeszłym roku niestety nie dałem rady:(

Mysle ze powinnismy sklepac porzadna ekipe i wyjsc chociaz pierwszy raz z grupy biggrin.gif
adamkubelek
Jako, że zostałem wcześniej wywołany do tablicy to chciałbym poinformować, że niestety nie będę mógł przyjechać na turniej. Niemniej jednak mam nadzieję, że sklepiecie ekipe z FK, bo FK jako organizator powinien dać przykład dla reszty, żeby kolejny HSV nie przyjechał. Liczy się przecież dobra zabawa! wink.gif
yoda
i to mię się podoba pawelini... smile.gif
.. mam nadzieję, że uda nam się poskładać klocki..
jak na razie na 100%
1. JJ
2. Pawelini
3. Yoda
4. Sochal
5. Szmajchel
6. Marcin
7. Oti

CYTAT(dth)
Mogę być i Mooresem, byle bym nie musiał abdykować (kwestia jest taka, że nie wiadomo czy będę mógł przyjechać, a co za tym idzie junior też pewnie zostanie w domu

dlatego mówię o 100 %

jest koles o którym Juluś wspomniał- grzegorz- ale czy to członek, czy odpada w przedbiegach
..
tak jak powiedzialem...ja miejsce lepszemu mogę odstąpić i "Rafowaniem" się only zająć.. no i przygotowaniem odżywek smile.gif
Master_LFC
Nie chcialbym nic mowic, ale tez do gry sie pisze, jak to pisalem kilka postow wyzej, wiec czemu mnie na liscie nie ma? wink.gif
yoda
CYTAT(Master_LFC @ 04-03-2010 - 13:11) *
Nie chcialbym nic mowic, ale tez do gry sie pisze, jak to pisalem kilka postow wyzej, wiec czemu mnie na liscie nie ma? wink.gif

sorry master... uciekło.. smile.gif

edit:
jak na razie na 100%
1. JJ
2. Pawelini
3. Yoda
4. Sochal
5. Szmajchel
6. Marcin
7. Oti
8. master
Bati
To ja mogę Młodemu oddać kartę Fan Klubu, albo sama się zgłosić do gry, skoro członkowie mają pierwszeństwo, hehe.
Ja i Młody to jeden Bosi w żyłach, jeden Paprykarz w duszy, nie ma różnicy, byleby grał biggrin.gif

A ojca mego nie namówisz, Yoduś, zdaje mi się biggrin.gif Ale zgadzam się z każdym słowem Twoim.
yoda
CYTAT(Bati @ 04-03-2010 - 14:21) *
To ja mogę Młodemu oddać kartę Fan Klubu, albo sama się zgłosić do gry, skoro członkowie mają pierwszeństwo, hehe.
Ja i Młody to jeden Bosi w żyłach, jeden Paprykarz w duszy, nie ma różnicy, byleby grał biggrin.gif

A ojca mego nie namówisz, Yoduś, zdaje mi się biggrin.gif Ale zgadzam się z każdym słowem Twoim.

wiesz bati jakie jest moje zdanie na ten temat... wink.gif
paulinqa
proslabym o wpisywanie sie na listy, bo w tym roku ograniczona bedzie ilosc kibicow. w tym momencie lozek mamy tyle, ze z kazdej druzyny dodatkowo bedzie moglo przyjechac 5-6 osob, wiec kto pierwszy ten lepszy.

jak na razie grają:
1. JJ
2. Pawelini
3. Yoda
4. Sochal
5. Szmajchel
6. Marcin
7. Oti
8. master

kibice:
1. bati
2. magda

siebie nie wpisuje, bo mam gdzie nocowac wink.gif zostawie miejsca innym.
jesli bedzie wiecej osob, to tak jak w roku ubieglym mamy do zaoferowania swietlice i materace (mam nadzieje, ze znow obejdzie sie bez tego)
yoda
1. JJ
2. Pawelini
3. Yoda
4. Sochal
5. Szmajchel
6. Marcin
7. Oti
8. master
9. lawryn ( otrzymal powolanie od selekcjonera kadry wink.gif )
siona
Jesli znajdzie sie dla mnie jakies miejsce na boisku to chetnie z wami zagram

pozdrawiam
paulinqa
to w koncu ktos zrobi ta liste czy nie? na szczescie miejsc jest coraz mniej, wiec jak jeszcze troche poczekacie to lfc nie zagra na turnieju hehe
yoda
pauka.. no czego się czepiasz.. laugh.gif
przecież masz listę nad swoim postem
poczekaj...przekleję ci jeśli nie widzisz...
1. JJ
2. Pawelini
3. Yoda
4. Sochal
5. Szmajchel
6. Marcin
7. Oti
8. master
9. lawryn
10. wolne
paulinqa
no zajebista lista, nawet 10 osob sie nie zebralo, do tego daty urodzenia potrzebuje....
yoda
CYTAT(paulinqa @ 20-03-2010 - 18:12) *
no zajebista lista, nawet 10 osob sie nie zebralo, do tego daty urodzenia potrzebuje....

.. no bo pierwszeństwo mają.. członkowie wink.gif
a chętnych pauka znalazłoby się ...sto wink.gif

....dlatego miejsce nr. 10 czeka na czlonka. smile.gif
Przepiórek
Fanklubowicze zgłaszają się też mailowo i z uzbieraniem kilkunastu osób nie ma problemu. Nie wszyscy mają dostęp do internetu i nie wszyscy mają ochotę wchodzić na to forum, więc chętnych do gry zbieramy nie tylko tutaj.
paulinqa
to lepiej, zeby te osoby zebrac szybciej i przeslac zgloszenie. bo w tym momencie mamy 13 chetnych druzyn, my jestesmy 14, a jak sami mowilismy kto pierwszy ten lepszy. nie mam zamiaru zmieniac regul tylko dlatego, ze to stowarzyszenie organizuje turniej, po prostu jesli sie nie pospieszymy pozostaniemy na nim akcentem w postaci organizatora, nic wiecej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.