Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Manchester City - Liverpool FC
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mecze Liverpoolu
Stron: 1, 2, 3
Piniu
Wszyscy póki co żyją meczem z Unirea, ale u mnie już rośnie napięcie związane z 21.02.2010.

Na podgrzanie atmosfery dobry "teaser" / "trailer" (nigdy jakoś nie chciało mi się dojść, jaka jest miedzy tymi słowami różnica). Niestety raczej procitizens'owski, aczkolwiek tworzy klimat:

http://www.youtube.com/watch?v=_NYS_3eM6a8...player_embedded
Oti
City jednak bez Carlitosa.Jakby nie patrzeć to dobra wiadomość dla nas.
arko73
CYTAT(Oti @ 19-02-2010 - 19:51) *

i bez Viery,też fajna wiadomość smile.gif
polik
CYTAT(arko73 @ 19-02-2010 - 19:23) *
CYTAT(Oti @ 19-02-2010 - 19:51) *

i bez Viery,też fajna wiadomość smile.gif

Brak Viery , to zła wiadomość bo ze Stoke , biedził niemiłosiernie.
Michel
brak teveza napewno jest oslabieniem mc ale viery to niekoniecznie,pewnie zagra ireland i to dla nas nie dobra wiadomosc,gosc pokazal klase w remisie na anfield,my znowu bez duzej sily w ataku,pewnie rafcia zagra podobnie jak z arsenalem moze tym razem sie uda....? z remisu bede zadowolony a jak juz wygramy to hohohohohooo smile.gif
w porownaniu do wczorajszego meczu nastapia 3 zmiany a mianowicie:insua za aurelio,maxi za riere i lucas za aqualiniego.
Alien4321
Mecz dla nas bardzo ważny i liczą się tylko 3 pkt. Bo jak wtopimy to mamy 4 pkt straty, jeśli City wygra zaległy mecz zrobi się 7 co nie jest najlepszym rozwiązaniem dla nas i będzie ciężko to odrobić.

Najbardziej mnie jednak wkurza to że Torres więcej nie gra niż gra i tu raczej szukałbym braku czegokolwiek w tym sezonie, bo nawet jak grał to z nie wyleczoną kontuzją.

A nasi zmiennicy w napadzie to nie co zmiennicy w CFC, MU czy nawet w City.
aselto
Man City to chyba ma obecnie najszerszy atak w lidze i nie przychodzi mi inny klub na mysl z tak bogata lawka...

Jasne ze tevez to nei drogba czy rooney czy chociazby torres, ale juz zmiennicy sa bardzo rowni pod wzgledem umiejetnosci.
yoda
myślę że nasz golfista będzie chciał coś udowodnić swojemu byłemu opiekunowi- i nie zdziwię się jak mancini da mu grac od 1 minuty.
jeśli zagramy na pełnej piź*** to mecz wygramy... jeśli będziemy grać zachowawczo...to wdupimy
proste.
karas
QUOTE (yoda @ 19-02-2010 - 23:07) *
jeśli zagramy na pełnej piź*** to mecz wygramy... jeśli będziemy grać zachowawczo...to wdupimy
proste.

Ziomuś... ale Ty mądry jesteś...smile.gif

A golfista to chyba coś kontuzjowany, czy cuś...? Może też nie zagrać...

edyta:
Jednak zagra:

"Dziś Craig jest z nami, pracuje z fizjoterapeutami tak samo jak wczoraj. Pewnego rodzaju wymiana zdań jest normalna w tej pracy. Nie mam żadnych problemów z Craigiem. Rozmawiałem z nim wczoraj, a później przeczytałem, że to była kłótnia. Po prostu spotkaliśmy się twarzą w twarz by omówić pewne kwestie. Z jego kolanem jest wszystko ok, będzie zatem zagrać w niedzielę"- powiedział manager.

manchestercity.pl

No to kroi się zajebista walka na naszej prawej stronie. Dirk vs Craig...
deathman[Junior]
Skoro mamy City zaatakować od samego początku,to niech to przyniesie jakiś efekt,a nie tylko bieganie i strzelanie wszędzie,tylko nie w bramkę.

Brak Teveza to dobra wiadomość jednak golfista bramkę już dla City w meczu z nami zdobył...

Myślę,że mecz będzie ( o dziwo ;o ) ciekawy, a zwycięstwo 0-1 jest w naszym zasięgu

Manchester City 0-1 Liverpool - D.Kuyt
vahala
Mam nadzieje ze Gerrard nie zerżnie znów pazery i nie bedzie oddawal "niemożliwych" strzalów. Wystep Bellamy'ego o ile do niego dojdzie może pomóc jedynie dobremu widowisku - mam nadzieje że mecz bedzie otwarty i obfity w obustronne akcje. No i przede wszystkim dlugi pressing ze strony czerwonych i szybki atak. Jak zwykle obstaje przy zwycięstwie L'poolu i tym razem mysle ze 1-2 bo tradycja chyba się stalo ze tracimy gole na City
adax
Jedno jest pewne.My musimy ten mecz wygrac.To makaroniarz ustawi swój zespół defensywnie i tylko z kontry atak z Craigiem którego do dziś żałuje,że nie gra u nas .
sebix129
Ciekawe czy Beny wystawi w pierwszym skladzie Aquafresza. Nie wiem jak inni ale jak nie jestem przekonany do Ngoga w roli osamotnionego napastnika w naszej ekipie ... moim zdaniem sobie nie radzi a my na tym tracimy grajac pilke na 16 metrze kompletnie bez pomyslu co dalej robic ;/ Pilkarze unirei mieli kontry lecz nie potrafili ich wykorzystac, obawiam sie ze w tym meczu kazda kntra w wykonaniu Bellamiego i spolki moze byc bardzo grozna ;/

Oczywiscie wierze w zwyciestwo jak zawsze.
Torres1993
Mecz z City już jutro .
Chciałbym ,aby Rafa wystawił Aquilaniego w pierwszej 11 . A o resztę się nie będę martwił .
Yossi będzie dostępny ?
A Soto ?
vahala
scumy przegrały z sąsiadami - podbudowuje mnie to nawet z aspiracjami na top 3 smile.gif
arko73
CYTAT(Torres1993 @ 20-02-2010 - 19:30) *
Mecz z City już jutro .
Chciałbym ,aby Rafa wystawił Aquilaniego w pierwszej 11 . A o resztę się nie będę martwił .
Yossi będzie dostępny ?
A Soto ?

Z tego co pamiętam Soto jeszcze dwa mecze opuści sad.gif a Yossi ma być dostępny smile.gif
Torres1993
No to git jak Yossi dostepny .
Soto się Skrtelem zastąpi .
Maxi z Yossim na skrzydłach Gerrard z Masche w środku ,Kuyt z Babelem w ataku .
Takie coś mi się marzy !
Rafa spełnij me marzenie .
Wynik ?Każdy dający 3 pkt .

Do boju The REDS !!!!!!
Mateusz_LFC
CYTAT(Torres1993 @ 20-02-2010 - 21:33) *
No to git jak Yossi dostepny .
Soto się Skrtelem zastąpi .
Maxi z Yossim na skrzydłach Gerrard z Masche w środku ,Kuyt z Babelem w ataku .
Takie coś mi się marzy !
Rafa spełnij me marzenie .
Wynik ?Każdy dający 3 pkt .

Do boju The REDS !!!!!!

Nie spełni wink.gif

Po 1. Benayoun nie zagra w 1 skladzie po tak długiej przerwie
Po 2. Bez 4-4-1-1 LFC mecz się nie odbędzie wink.gif

Reina, Agger, Skrtel, Carra, Emiliano, Javier, Lukas ( na bank biggrin.gif ), Kuyt, Maxi ( albo Babel), Gerrard, Ngog ( albo Bebel)

MC 2-3 LFC w ostatniej minucie Pacheco rolleyes.gif
sebix129
Babel moglby z cala pewnoscia grac w pierwszym skladzie jutro ale co z tego wg Beniteza KUYT na skrzydle jest lepszy ...
vahala
CYTAT(sebix129 @ 20-02-2010 - 21:57) *
Babel moglby z cala pewnoscia grac w pierwszym skladzie jutro ale co z tego wg Beniteza KUYT na skrzydle jest lepszy ...

bo jest...
LyzwaLFC
CYTAT(sebix129 @ 20-02-2010 - 23:57) *

a może dlatego, że Kuyt gra dużo lepiej?
Mateusz_LFC
Myślę, że koledze chodziło o to że powinniśmy grać 4-4-2 z Kuytem w ataku i z Babelem na skrzydle wink.gif
Lucas_lfc
Torresa posklejac , Babel na skrzydlo Kalt w atak i elo snajper Ngog ktory nie wiem co tutaj robi na atak, ale trzeba miec farta caly mecz grac g**no a w ostatniej minucie dostawic noge i zostac bohaterem czyt. Gra ngoga.
sebix129
CYTAT(vahala @ 21-02-2010 - 11:42) *
CYTAT(sebix129 @ 20-02-2010 - 21:57) *

bo jest...

Ta ... jest lepszy ale jako napastnik bo jako skrzydlowy dla mnie to drewno. Wolny i slaby technicznie a babel pokazal w ostatnim meczu ze cos jednak potrafi i skoro jest w gazie uwazam ze lepiej dac mu szanse.
Majster_LFC
No ja też bym był bardziej za Babelem ale nie widzi mi się żeby zagrał tak cały mecz jak te ostatnie minuty z Unirea...
Kuyt w pierwszym Babel od 60 minuty by było GIT =]
polik
Jak dla mnie Babel , powinien zagrac , od około 60min. Będzie świeży i jak wiemy lepiej gra kiedy wchodzi niż kiedy gra od pierwszych minut. W ataku fajnie byłoby zobaczyc Dirka , N'Gog niech odpocznie. Innym wariantem jest wystawienie 4-4-2 z Kuyt'em i N'Gogiem w ataku. Maxi i Gerrard na skrzydłach w środku z Lucas'em i Mascherano. Zobaczymy jak to będzie smile.gif
RAWI
Nie wierze w zapowiedzi Rafy o atakowaniu. Wyjdziemy pewnie podobnie nastawieni jak na Arsenal, w składzie zapewne niezmienionym. Choć ja mam cichą nadzieje, że Ngog usiądzie na ławie, bo kompletnie sobie ostatnio nie radzi osamotniony w ataku, w jego miejsce Kuyt powędruje do ataku, a na skrzydłach biegać bedzie Riera z Maxim albo Benayounem nawet. Byleby Babel nie wyszedł w podstawie. On na ostatnie 20 minut jest dobry, na podmęczonych obrońców, ale jak mam oglądać jak przez 3/4 meczu holuje piłkę i biega z głową skierowaną w dół to dziękuje bardzo.

Najważniejsze to nie przegrać, ale żeby to osiągnąć trzeba też atakować, a nie czekać aż przeciwnik strzeli, bo potem może zabraknąć znów czasu na na wyrównanie, tak jak na Emirates. Liczę na Stevena i Dirka.
karas
QUOTE (RAWI @ 21-02-2010 - 14:59) *
Nie wierze w zapowiedzi Rafy o atakowaniu. Wyjdziemy pewnie podobnie nastawieni jak na Arsenal, w składzie zapewne niezmienionym.

Uwierz lepiej...

Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Kuyt, Lucas, Mascherano, Maxi, Gerrard, Babel. Subs: Cavalieri, Torres, Benayoun, Aquilani, Riera, Aurelio, Kelly.

Torres jako straszak?
polik
Rafa wystawił bardzo ofensywny skład , co cieszy smile.gif Ale nie jestem przekonany co do Babela dry.gif
Nie wiem jak was ale u mnie już serce bije dużo szybciej....
Majkel
He's back.

Chociaż lepiej powoli go wprowadzać, niech się tam porządnie wykuruje.
gerrard75
CYTAT(polik @ 21-02-2010 - 14:22) *
Rafa wystawił bardzo ofensywny skład , co cieszy smile.gif Ale nie jestem przekonany co do Babela dry.gif
Nie wiem jak was ale u mnie już serce bije dużo szybciej....

ja bardziej nie jestem przekonany co do Maxiego ale Riera tez nie olsniewal forma ostatnio wiec chyba sklad ok...

i tez mysle,ze raczej Torres w roli straszaka,zreszta Benayoun tez..

obysmy byli wszyscy w takich nastrojach po meczu jak wczoraj niebieska czesc...
RAWI
Duże zaskoczenie, niestety nieco negatywne, bo Babela w składzie nie chciałem, a już na pewno nie na szpicy w meczu w którym będziemy grać dużo długich piłek zapewne. Choć z drugiej strony Babel w przeciwieństwie do Ngoga ma świetne uderzenie z dystansu, a tego u nas brakuje, bo bramek z poza pola karnego zdobywamy baaardzo mało.

1-0 i Ryan bohaterem....? wink.gif Życzę tego sobie i jemu.
Majkel
No to Ryan Babel ma wspaniała szanse żeby pokazać że powinien dalej grać dla Liverpoolu. Zjebie dzisiaj mecz i może być koniec.
Losiek13
ja niestety nie będę mógł obejrzeć meczu:(( idę pokopać pile na hali:DD
a tak stawiam 3:2 dla nas zapowiada sie ostro
2x kuyt 1x Gerrard i 2 asysty babela xDD

Edit: jednak nie idę ponieważ odwołali z powodu zlej pogody, niewidem skąd taki pomysł^^
Majster_LFC
Co ma pogoda do gry pod dachem to ja niewiem^^ a tak pozatym to zaraz usnę na tym meczu... przynajmniej jak dotąd :|
vahala
Gerrard... k ****!! *U%&*%^ co on wyprawia ?!?!
Majster_LFC
Gerrard jeszcze do przełknięcia ale INSUA?! co gość słaby to mnie oczy bolą od patrzenia na jego grę... jak narazie to o remisie nie ma co marzyć ;/
Majkel
Panowie czy ten sam mecz ogladamy? Dla mnie mecz sie rozkreca, narazie swietnie. Troche braku koncentracji i tego ostatniego podania ale na razie dobrze. Kuyt biega ile moze, Gerrard lepjej niz zwykle. Narazie tylko Lucas troche wkurza bo nie raz spieprzyl i stracil piłke.
Losiek13
da mi ktos link do meczu??
Majster_LFC
www.meczyki.pl
program SopCast i cieszysz się meczem =]
Soprano
to jest mecz druzyn walczacych o LM czy broniacych sie przed spadkiem ?
wyglada na to drugie
gacus110
jak dla mnie gerrarad nie powinien odpuszczać za szybko

a całokszałt ogólnie lipnie brak komunikacji mascherano nie wiadomo ci wyprawia, torres by sie przydał
vahala
CYTAT(Majster_LFC @ 21-02-2010 - 16:28) *
Gerrard jeszcze do przełknięcia ale INSUA?! co gość słaby to mnie oczy bolą od patrzenia na jego grę... jak narazie to o remisie nie ma co marzyć ;/

cholera - Insua cos wyprowadzal a Gerro wpadł na niego w biegu - to normalne ? :/
McDzik
Ja oglądam sobie w domku na C+ ...
Generalnie to gra na naszą korzyść, więcej sytuacji bramkowych mielismy, piłka nasza..
Gerrard dostał zółtą za nic..
Masche słusznie.
Kibice ManCity coś słabo spiewają wink.gif nie ma to jak nasze The Kop gdy grają chłopaki na Anfield..
Czekamy na 2 połowe, ja licze że jednak wygramy smile.gif
I czekam na wejście Torresa bo tam się rozgrzewa, myślicie że go wpuści Benio? czy tylko "straszak"? ;>
karas
Dwukrotnie przysnąłem.
Dawno takiej padaki nie oglądałem.
Nie wychodzi im absolutnie NIC.
gerrard75
mecz slabiutki....
ponoc mielismy grac ofensywnie,na razie tego nie widac...gramy na remis i oby dalej od bramki,Benka takie cos zadowala.
co dzisiaj robi Agger?juz kilka razy spowodowal,ze bylo groznie pod nasz bramka...
w 2 polowie wejdzie Bellamy i takie prezenty moze wykorzystac..

a AV ze stanu 0-1 do 5-1 w 12 minut!!!
Majkel
Kurde nie wiem to jakiś czasów przywykliście ale po co te marudy? Mi się tam mecz podoba - od jednej bramki od drugiej. Gramy na razie dobrze tylko trzeba te błędy wykuć, Agger i Lucas na razie tracą za dużo.
RAWI
Typowa taktyka na początek drugiej połowy - cofnięcie się 20 metrów do tyłu i oddanie inicjatywy przeciwnikowi.
Majster_LFC
Dobra zmiana Maxi nic nie grał a Yossi swoim niesamowitym sposobem trafi brameczke pod koniec smile.gif
Majkel
Wchodzi Torres.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.